Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puskaradio suhisee, osa 62

Selviäisitkö tästä risteyksestä pyörällä?
Puskaradio suhisee, osa 62

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 45 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Teräksenluja mato 23.4.2024 0:12
   Tulos: +168 (188 ääntä)
   Aivopähkinän ratkaisu 😁 Nyt osui kyllä hyvin koska itsekin tuosta vasta polkaisin, tosin toisesta suunnasta, ja ihan hyvin pystyi menemään. Ja jäljistä voi päätellä, muutkin kuin Sherlock, että se on mahdollista. Ne jotka eivät uskalla lähteä "offroad" voivat mennä Leon viitoittamaa tietä 🙂

   Lainaa

  2. Kohonnut viinirypäle 23.4.2024 0:54
   Tulos: -152 (192 ääntä)
   Nirppanokka on hyvä ja leikkaa palaneet reunat pois... "hyihyi hyi, hyihyi hyi, en syö, hyi!" Milleniaalit pilaa maailman

   Lainaa

  3. Arvoliberaali norsu 23.4.2024 1:02
   Tulos: +77 (85 ääntä)
   Jyväskylän puskaradiotakin kiinnostaa reunoilta palanut ripuli.

   Lainaa

  4. Tulos: +50 (114 ääntä)
   Jos eturatas kääntyy kun kääntää ohjaustangosta, niin pyörässä on kyllä jotain pahasti vialla :)

   Lainaa

  5. Veroton preeriasusi 23.4.2024 6:34
   Tulos: +99 (109 ääntä)
   Pyörällä, jonka tanko ei käänny, ei pysty ajamaan edes suoraan. Kokeiltiin lapsena, kun koulukaverin pyörässä sai lukittua tangon niin, että eturengas oli koko ajan rungon suuntainen. Ilmeisesti tasapaino säilyy ajaessa ja polkiessa vain, jos etupyörä pääsee kääntyilemään aavistuksen edestakaisin, koska painopiste heilahtelee polkiessa puolelta toiselle.

   Lainaa

  6. Karsittu kani 23.4.2024 6:50
   Tulos: -19 (55 ääntä)
   Jouni: Jos eturatas kääntyy kun kääntää ohjaustangosta, niin pyörässä on kyllä jotain pahasti vialla 😊
   What!? 😀

   Lainaa

  7. Lyömätön rätti 23.4.2024 7:06
   Tulos: +71 (87 ääntä)
   Karsittu kani: What!? 😀
   Munkin mielestä eturatas on osa voimansiirtoa eli liittyy ketjuihin.

   Lainaa

  8. Kirpeä Ahven 23.4.2024 7:08
   Tulos: -69 (109 ääntä)
   Auramies säätellyt, kun ei ole risteystä viitsinyt kunnolla avata. Sikäli ihan validi huomio Merjalta, vaikka moni ei tuntunut ymmärtävän.

   Lainaa

  9. Suomea puhuva haltija 23.4.2024 8:40
   Tulos: +59 (65 ääntä)
   Lyömätön rätti: Munkin mielestä eturatas on osa voimansiirtoa eli liittyy ketjuihin.
   Mitäs mieltä nunna on?

   Lainaa

  10. Tulos: +40 (76 ääntä)
   Kohonnut viinirypäle: Nirppanokka on hyvä ja leikkaa palaneet reunat pois... "hyihyi hyi, hyihyi hyi, en syö, hyi!" Milleniaalit pilaa maailman
   Ensinnäkin se kirjoitetaan millenniaali. Toisekseen, mistä tiedät, että Tinja on n. 29-41-vuotias?

   Lainaa

  11. Tulos: +74 (88 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Auramies säätellyt, kun ei ole risteystä viitsinyt kunnolla avata. Sikäli ihan validi huomio Merjalta, vaikka moni ei tuntunut ymmärtävän.
   Jos jokaista tuollaista risteystä lähdettäisiin leipomaan auralla niin, että jokainen milli on aurattu, auraamiseen menisi moninkertainen aika verrattuna siihen, että ajetaan vain suoraan. Sitten valitettaisiin, miksi pyörätiet eivät ole aurattuna aamuseitsemältä.

   Lainaa

  12. Okei luovuttaja 23.4.2024 9:46
   Tulos: +40 (44 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Auramies säätellyt, kun ei ole risteystä viitsinyt kunnolla avata. Sikäli ihan validi huomio Merjalta, vaikka moni ei tuntunut ymmärtävän.
   Tuohan on T-risteys. Se on vaan talvella aurattu auki ns. hiekan puolelta suoraan oikaisten kun siinä on ollut kova lumipeite pohjalla. Nyt ei enää aurata, eikä ole hetkeen aurattukaan kun on satanut vain vähän lunta mikä on muuttunut paikoitellen sohjoksi. Asfaltti lämpenee keväällä päivällä niin suurin osa lumesta on sulanut asfaltin päältä, mutta tuosta oikaisukohdasta ei ja siksi siinä sohjoa. Kohta se on taas hiekalla ja porukka voi jatkaa oikaisua.

   Lainaa

  13. Uusiutumaton preeriasusi 23.4.2024 9:55
   Tulos: +7 (43 ääntä)
   Jouni: Jos eturatas kääntyy kun kääntää ohjaustangosta, niin pyörässä on kyllä jotain pahasti vialla 😊
   Totta. Toisaalta ratasta käytetään myös hammasrattaan lisäksi myös tarkoittamaan rengasta, ainakin jossain päin Suomea ja ainakin Oulussa. Hevosrattaatkin on semmoiset missä on kaksi rengasta (eikä hammasratasta), ohjastajalle istuin, aisat ja heppa vetää.

   Lainaa

  14. Ansaittu liitu 23.4.2024 10:08
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Okei luovuttaja: Tuohan on T-risteys. Se on vaan talvella aurattu auki ns. hiekan puolelta suoraan oikaisten kun siinä on ollut kova lumipeite pohjalla. Nyt ei enää aurata, eikä ole hetkeen aurattukaan kun on satanut vain vähän lunta mikä on muuttunut paikoitellen sohjoksi. Asfaltti lämpenee keväällä päivällä niin suurin osa lumesta [...]
   Tuo ei ole T-risteys vaan jenin merkin (¥) muotoinen viiden tien risteys, jossa kesäisin pääsee Merjan tulosuunnasta (merkin oikea yläsakara) ajamaan suoraan alasakaraan (kuvassa suoraan edessä näkyvä pyörätie) asfaltoitua tietä pitkin. Vasemmasta yläsakarasta alasakaraan kulkee yksi pyöräilyn pääreiteistä ja siksi sitä on aurattu ahkerammin kuin reittiä oikeasta yläsakarasta alasakaraan. Oikeasta yläsakarasta on sen sijaan ahkerammin aurattu reittiä tuonne vasempaan sivusakaraan. Ehkä aurakuskin on ollut taloudellista jatkaa auraamista vasemman sivusakaran suunnalla olevalta Menninkäisentieltä oikean yläsakaran pyörätielle.

   Lainaa

  15. Hyväksyttävä kolibri 23.4.2024 10:53
   Tulos: +19 (25 ääntä)
   -x-x-: Jos jokaista tuollaista risteystä lähdettäisiin leipomaan auralla niin, että jokainen milli on aurattu, auraamiseen menisi moninkertainen aika verrattuna siihen, että ajetaan vain suoraan. Sitten valitettaisiin, miksi pyörätiet eivät ole aurattuna aamuseitsemältä.
   Se on sitä julkisen talouden säästöä. Mieluummin kaupungin rahat kouluihin kuin turhaan kulkuväylien hinkkaukseen. Siinä välttämättömässäkin on riittävästi.

   Lainaa

  16. Tulos: +27 (45 ääntä)
   Mä vaan jäi miettimään tätä "no mans landia joka ei tunnu kuuluvan kenellekään". Luuleeko joku että Suomessa on sellaisia alueita, joita kukaan ei omistaisi? Jos ei ole yksityistä omistajaa niin kyllä ne kunnalle tai valtiolle kuuluvat. Näyttäis tosiaan siltä, että aura ei vaan oo noita kulmia aurannut, mutta hyvinhän siitä näyttäisi pääsevän fillarilla silti. Ja auroilla kun on ihan järjetön kiire kun lunta tulee, kun joka paikassa pitäisi olla aurattuna samaan aikaan, niin ei ne jää mitään kulmia hinkkaamaan vaan vetää suurimmat lumet pois mahdollisimman nopeaan ja jatkaa sitten seuraavaan paikkaan. Tästä tekstistä voi ehkä arvata että työskentelen kaupungilla. En onneksi kunnossapidossa sentään.

   Lainaa

  17. Vanttera hyttynen 23.4.2024 11:08
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Ansaittu liitu: Tuo ei ole T-risteys vaan jenin merkin (¥) muotoinen viiden tien risteys, jossa kesäisin pääsee Merjan tulosuunnasta (merkin oikea yläsakara) ajamaan suoraan alasakaraan (kuvassa suoraan edessä näkyvä pyörätie) asfaltoitua tietä pitkin. Vasemmasta yläsakarasta alasakaraan kulkee yksi pyöräilyn pääreiteistä ja siksi [...]
   Ahaa, se oikea yläsakara ts. suora reitti on siis ton isomman kasan alla piilossa vielä. Pääreitin parempi auraus selittää miksi vasen yläsakara sulanut ensin. Eihän tuohon tosiaan teetä kannattaisi tehdäkään kun kaikki kuitenkin oikaisisivat.

   Lainaa

  18. Juoruava jyrsijä 23.4.2024 11:39
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   Mystiset no mans landit on aika yleisiä. Ollessani viherhommissa tuli vastaan monta nurkkaa ja pientä palstaa mitä EI saanut leikata vaikka kaikki muu ympäriltä pistettiin matalaksi. Tässäkin taustalla se että valitus on kova jos vahingossakaan kosket toisen alueeseen

   Lainaa

  19. Kiilloton sorsa 23.4.2024 12:16
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Sopuli: Mä vaan jäi miettimään tätä "no mans landia joka ei tunnu kuuluvan kenellekään". Luuleeko joku että Suomessa on sellaisia alueita, joita kukaan ei omistaisi? Jos ei ole yksityistä omistajaa niin kyllä ne kunnalle tai valtiolle kuuluvat. Näyttäis tosiaan siltä, että aura ei vaan oo noita [...]
   Aina voi koittaa ottaa omaan hallintaan sen "no mans landin", laittaa siihen majan pystyyn ja katsoa löytyykö sille omistaja joka tulee häätämään 😁. En kyllä ymmärrä miten just tuo kohta vaikuttaisi semmoiselle jättömaalle. Kunnossapito ei nyt ole joka neliötä aurannut ja taitaa se aurauskausi muutenkin olla ohi ja tuokin sulanut. Tänään tuli toki lisää lunta mutta se sulanee pois vielä... ennen juhannusta 🤣

   Lainaa

  20. Itseasiassa 23.4.2024 12:56
   Tulos: +59 (61 ääntä)
   Mimmi: Ensinnäkin se kirjoitetaan millenniaali. Toisekseen, mistä tiedät, että Tinja on n. 29-41-vuotias?
   Mulla pääsi kunnon aivopieru. Laskeskelin että muutaman vuoden päästä en ole enää milleniaali. Pakko lopettaa varmaan joko ajattelu tai laskeminen, varmempi molemmat.

   Lainaa

  21. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Kohonnut viinirypäle: Nirppanokka on hyvä ja leikkaa palaneet reunat pois... "hyihyi hyi, hyihyi hyi, en syö, hyi!" Milleniaalit pilaa maailman
   Ei taida auttaa reunojen leikkaaminen. Katsopas tarkemmin, koko pohja on palanut ja osa täytteistä.

   Lainaa

  22. Itseasiassa 23.4.2024 13:09
   Tulos: +22 (26 ääntä)
   Sopuli: Mä vaan jäi miettimään tätä "no mans landia joka ei tunnu kuuluvan kenellekään". Luuleeko joku että Suomessa on sellaisia alueita, joita kukaan ei omistaisi? Jos ei ole yksityistä omistajaa niin kyllä ne kunnalle tai valtiolle kuuluvat. Näyttäis tosiaan siltä, että aura ei vaan oo noita [...]
   Aika moni ei ymmärrä edes, että kaupunkien rakennetut alueet omistaa joku. Esim. torit ja puistoalueet, ei niille saa kuka vain pystyttää myynti- tai tapahtumakojua, koska nehän ovat vain yleistä (ja hyvin hoidettua) aluetta. Tai katualuetta ei saa rajailla omiin tarkoituksiin mielin määrin tai laittaa kylttejä teiden viereen ilman lupaa.
   Ja on tullut auraajien kanssa oltua sen verran tekemisissä, että siinä on ammattiryhmä jolle ei kannata turhaan vittuilla. Tuollainen Merjan valitus on ihan arkipäivää, mutta jos esim. huono sää kestää monta vuorokautta ja istut auran tai karhun ratissa kaiken ajan minkä laki sallii ja lepoaika ei riitä kunnon palautumiseen, niin joku tällainen turha valitus ei paranna työnlaatua lainkaan. Todennäköisesti mennään sen jälkeen ihan lain vaatimalla minimillä. Mutta jos vaikka hymyilet ystävällisesti ja vähän katsot jos pystyt olemaan sopivasti pois tieltä, niin hyvässä tapauksessa se lähiristeys on paremmin aurattu. Varsinkin jos omalla pihaportilla on se kunnon kinos (joka lain mukaan saa olla), niin ei kannata lähteä valittamaan sillä perinteisellä asenteella, että kun tuo on kunnalla töissä, niin olen hänen pomonsa. Se laillinen kinos ei siitä pienene. Kannattaa mielummin kokeilla hymyä ja vaikka peukkua ylös, joskus antaa kahvipaketti tai muuta pientä niin voi olla että se kinos on ensi kerralla pienempi. Ja en tosiaan ole näitä itse keksinyt, auraajat ovat ihan itse kertoneet näistä sadoista "pomoista". 

   Lainaa

  23. Poltettu perhonen 23.4.2024 13:46
   Tulos: -18 (30 ääntä)
   Uusiutumaton preeriasusi: Totta. Toisaalta ratasta käytetään myös hammasrattaan lisäksi myös tarkoittamaan rengasta, ainakin jossain päin Suomea ja ainakin Oulussa. Hevosrattaatkin on semmoiset missä on kaksi rengasta (eikä hammasratasta), ohjastajalle istuin, aisat ja heppa vetää.
   Nyt ei oikein lähtenyt. Hevosrattaat ovat "hevoskärryt". Ei "hevosrenkaat". Lastenrattaita harvoin nimitetään "lastenrenkaiksi".

   Lainaa

  24. Kirpeä Ahven 23.4.2024 13:46
   Tulos: -8 (16 ääntä)
   No juu... Tarkemmin katsottunahan tuo näyttää olevan tuollainen kapea pihatie/kevyen liikenteen väylä mistä Merja mainitsikin, joka kaartaa oikealta. Katsoin että tuo risteys on noin kapea, koska auraaja on kääntynyt oikealle tuolle tielle, ja myöhemmin ajanut tuon risteävän tien, jolloin vasemmalle on jäänyt pyöristys avaamatta, kun ei ole kehannut suoraan ajaessa peruuttaa, ja siistiä risteysaluetta loppuun.

   Lainaa

  25. Kalvoton kivi 23.4.2024 15:06
   Tulos: +17 (25 ääntä)
   Poltettu perhonen: Nyt ei oikein lähtenyt. Hevosrattaat ovat "hevoskärryt". Ei "hevosrenkaat". Lastenrattaita harvoin nimitetään "lastenrenkaiksi".
   Ei lähde sullakaan. Lastenrattaissa ei ole ainuttakaan ratasta.
   Hevosrattaat, hevoskärryt, kärrynpyörät, hyppää rattaille jne. Kyllä se sieltä aukeaa jos vähän mietit miksi pyöriviä pyöriä (ja niitä sisältäviä kulkuvälineitä) voidaan kutsua myös rattaiksi. Ja eri puolilla maata se on ihan normaalia. Ei se sitä tarkoita että joka paikkaan voi vaihtaa ratas = rengas = pyörä.

   Lainaa

  26. Hännällinen sohvaperuna 23.4.2024 15:09
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Kirpeä Ahven: No juu... Tarkemmin katsottunahan tuo näyttää olevan tuollainen kapea pihatie/kevyen liikenteen väylä mistä Merja mainitsikin, joka kaartaa oikealta. Katsoin että tuo risteys on noin kapea, koska auraaja on kääntynyt oikealle tuolle tielle, ja myöhemmin ajanut tuon risteävän tien, jolloin [...]
   Oikealta kaartaa se pääväylä ja jatkuu eteenpäin. Sivuhaara, mistä kuva otettu, yhtyy Y-mallisesti mutta siinä on myös sen jo mainitun jenin merkin mukainen "vaakaviiva" oikaisuun jos meneekin Y:n toisesta haarasta toiseen.

   Lainaa

  27. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Kohonnut viinirypäle: Nirppanokka on hyvä ja leikkaa palaneet reunat pois... "hyihyi hyi, hyihyi hyi, en syö, hyi!" Milleniaalit pilaa maailman
   Herkullisia karsinogeenejä!

   Lainaa

  28. Karsittu kani 23.4.2024 17:24
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Lyömätön rätti: Munkin mielestä eturatas on osa voimansiirtoa eli liittyy ketjuihin.
   Ahhh, totta! 😅 Saivartelu on aina parasta antia  kommenttiosiossa. Saattaa itsekin välillä oppia jotain uutta.

   Lainaa

  29. Valtionhoitaja näyttelijä 23.4.2024 17:40
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Veroton preeriasusi: Pyörällä, jonka tanko ei käänny, ei pysty ajamaan edes suoraan. Kokeiltiin lapsena, kun koulukaverin pyörässä sai lukittua tangon niin, että eturengas oli koko ajan rungon suuntainen. Ilmeisesti tasapaino säilyy ajaessa ja polkiessa vain, jos etupyörä pääsee kääntyilemään aavistuksen [...]
   Rivakassa vauhdissa kääntäessä myös täysin huomaamatta tankoa heilautetaan ensin päinvastaiseen suuntaan että pyörä lähtee kallistumaan käännöksen suuntaan. Tämän huomaa jos ajaa aikuisten kolmipyörällä joka ei pääse kallistumaan lainkaan. Sellaisella mennään vain rytinällä päinvastaiseen ojaa .

   Lainaa

  30. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Valtionhoitaja näyttelijä: Rivakassa vauhdissa kääntäessä myös täysin huomaamatta tankoa heilautetaan ensin päinvastaiseen suuntaan että pyörä lähtee kallistumaan käännöksen suuntaan. Tämän huomaa jos ajaa aikuisten kolmipyörällä joka ei pääse kallistumaan lainkaan. Sellaisella mennään vain rytinällä päinvastaiseen ojaa .
   En tiedä tricycleistä mitään, mutta jokunen vuosi sitten oli keski-ikäinen + "tehokas" (eli yli 250cc) pyörä tappovehje, kun "vähän" eka kurviin väännettiin kahvaa, ja sitten väännetti tankoa. Prätkä ei muuten vääntämällä käänny. Eikä pyörä.

   Lainaa

  31. Marjaisa hedelmä 23.4.2024 21:13
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Jouni: Jos eturatas kääntyy kun kääntää ohjaustangosta, niin pyörässä on kyllä jotain pahasti vialla 😊
   Sulla on varmaan pyöräilyshortsit ja johtajan keltainen paita.

   Lainaa

  32. Aurattu hirmulisko 23.4.2024 22:29
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Marjaisa hedelmä: Sulla on varmaan pyöräilyshortsit ja johtajan keltainen paita.
   Miehet sukkahousuissa 😆. Tai voi olla nainenkin.

   Lainaa

  33. Notkuileva preeriasusi 23.4.2024 23:10
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Halusin vain arvostaa Feissarimokien värikoodausta Leon nimessä viittauksena sukunimeen. :D

   Lainaa

  34. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Se eturatas mihinkää käänny https://www.google.com/search?q=eturatas&oq=eturatas&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIHCAEQABiABDIHCAIQABiABDIHCAMQABiABDIHCAQQABiABDIHCAUQABiABDIHCAYQABiABDIHCAcQABiABDIHCAgQABiABDIHCAkQABiABNIBCTgzODZqMGoxNagCCLACAQ&sourceid=chrome&ie=UTF-8

   Lainaa

  35. Hullun mulkku 24.4.2024 7:52
   Tulos: -9 (15 ääntä)
   Mimmi: Ensinnäkin se kirjoitetaan millenniaali. Toisekseen, mistä tiedät, että Tinja on n. 29-41-vuotias?
   Ei sinne kuullu tunnkea kahtta ännää. 

   Lainaa

  36. Hieno guava 24.4.2024 9:15
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Karsittu kani: Ahhh, totta! 😅 Saivartelu on aina parasta antia  kommenttiosiossa. Saattaa itsekin välillä oppia jotain uutta.
   Juu, oppii hyvinkin. Kyllähän luostarielämässäkin varmasti on tarvetta tekniselle tietämykselle. 

   Lainaa

  37. Aurattu hirmulisko 24.4.2024 9:32
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Hullun mulkku: Ei sinne kuullu tunnkea kahtta ännää.
   Kuuluupas https://kertojanaani.fi/millenniaalit-vai-milleniaalit/

   Lainaa

  38. Kirpeä Ahven 24.4.2024 9:47
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Hännällinen sohvaperuna: Oikealta kaartaa se pääväylä ja jatkuu eteenpäin. Sivuhaara, mistä kuva otettu, yhtyy Y-mallisesti mutta siinä on myös sen jo mainitun jenin merkin mukainen "vaakaviiva" oikaisuun jos meneekin Y:n toisesta haarasta toiseen.
   Ok. Itse katsoin että se ol T-haara, tai 4-tien risteys, jossa kuva oli otettu ns. pääväylältä ennen risteystä

   Lainaa

  39. Ahdistunut mutteri 24.4.2024 22:39
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Veroton preeriasusi: Pyörällä, jonka tanko ei käänny, ei pysty ajamaan edes suoraan. Kokeiltiin lapsena, kun koulukaverin pyörässä sai lukittua tangon niin, että eturengas oli koko ajan rungon suuntainen. Ilmeisesti tasapaino säilyy ajaessa ja polkiessa vain, jos etupyörä pääsee kääntyilemään aavistuksen [...]
   En ole kokeillut, ja kuulostaa siltä, että pitää kokeilla ennen kuin uskoo. Ei sillä, että välttämättä epäilen todenperäisyyttä, mutta tulee sellainen tunne, että "kyllä minä pystyisin".
   Tätä kirjoittaessa pohdin asiaa syvemmin, ja arvelen ensifiiliksen olevan väärä. Pientä korjailua se polkupyöräily taitaa vaatia koko ajan, vaikka kuinka suoraan olisi menossa. Silti, tämä pitäisi saada testiin!
   Haluan nähdä tämän Myytinmurtajissa.

   Lainaa

  40. Kahen kilon kalori 26.4.2024 21:30
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Tinja on vähän kummallinen hahmo. Se julkaisee paljon kaikkea outoa tuonne puskaradioon. Semmoista ettei se edes ole hauskaa tai tänne sopivaa, ihan vaan outoa.

   Lainaa

  41. Paineistettu norsu 29.4.2024 7:29
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kahen kilon kalori: Tinja on vähän kummallinen hahmo. Se julkaisee paljon kaikkea outoa tuonne puskaradioon. Semmoista ettei se edes ole hauskaa tai tänne sopivaa, ihan vaan outoa.
   Onko kyseessä huomiohoro?

   Lainaa

  42. Ruma pohatta 29.4.2024 7:30
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Aurattu hirmulisko: Miehet sukkahousuissa 😆. Tai voi olla nainenkin.
   Kunhan on sukkahousut, niin sinä saat tuhansia pieniä.

   Lainaa

  43. Ymmärtämätön ahma 29.4.2024 12:12
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Ruma pohatta: Kunhan on sukkahousut, niin sinä saat tuhansia pieniä.
   Et liene nähnyt koskaan lycraan pukeutuneita pyöräohjuksia? Pieniä saa, nimittäin aggrekohtauksia.

   Lainaa

  44. Yritteliäs sakaali 29.4.2024 22:20
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Itseasiassa: Aika moni ei ymmärrä edes, että kaupunkien rakennetut alueet omistaa joku. Esim. torit ja puistoalueet, ei niille saa kuka vain pystyttää myynti- tai tapahtumakojua, koska nehän ovat vain yleistä (ja hyvin hoidettua) aluetta. Tai katualuetta ei saa rajailla omiin tarkoituksiin mielin määrin tai laittaa kylttejä [...]
   Viimesen ison lumisateen jäljiltä olin putsaamassa pihatien kinosta, kun näin kunnan koneen tulevan kohti. Siirryn pois tieltä ja aattelin että kohta on tuplakinos. Kuski vaihtoi puskulevyn V-asentoon ja nappas ohimennen melkein koko karheen pois. Sai yläpeukun ja hymyn multa.

   Lainaa

  45. Huoltovapaa persoona 30.4.2024 14:55
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Valtionhoitaja näyttelijä: Rivakassa vauhdissa kääntäessä myös täysin huomaamatta tankoa heilautetaan ensin päinvastaiseen suuntaan että pyörä lähtee kallistumaan käännöksen suuntaan. Tämän huomaa jos ajaa aikuisten kolmipyörällä joka ei pääse kallistumaan lainkaan. Sellaisella mennään vain rytinällä päinvastaiseen ojaa .
   Tästä on youtube-video, jossa on askarreltu polkupyörä, jonka ohjaustanko kääntyy vain sinne suuntaan minne on tarkoitus kääntyä. Lopputulos on, että kääntymisestä ei tule mitään, vaan pyörä lähtee joko väärään suuntaan kääntymään tai sitten kaadutaan. https://www.youtube.com/watch?v=9cNmUNHSBac

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: auraus, autovero, kuva, lumi, matot, palanut, pitsa, pizza, pyörä, risteys, talvikunnossapito, traficom