Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puskaradio suhisee, osa 61

Tatuoitu ihminen yllättää Jorman.
Puskaradio suhisee, osa 61

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 47 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Iisisti ottava papukaija 2.4.2024 0:13
   Tulos: +308 (314 ääntä)
   Kaipaisin lisätietoja, miksi Minna etsi kyseistä miestä!

   Lainaa

  2. Sukka hai 2.4.2024 0:19
   Tulos: +290 (332 ääntä)
   Jorma lienee syntynyt 1870-luvulla.. Kuulostaa ainakin reilusti vanhemmalta kuin 70-luvulla syntyneestä.

   Lainaa

  3. Uneton meduusa 2.4.2024 1:11
   Tulos: +197 (209 ääntä)
   Entä millainen on se rintamies, jonka talossa 189-senttinen (olipa tarkka mitta) mies asuu valkoinenpakettiautoineen ja valkoinenhenkilöautoineen? Onko hänkin mukava? Niin paljon kysymyksiä, niin vähän vastauksia!

   Lainaa

  4. Tulos: +348 (370 ääntä)
   Ärsyttää ajatellakin, että joku Jorma tulee tolleen ääneen arvostelemaan ammattitaitoa ulkonäön perusteella toisen duunipaikalle. Toisten ihmisten arvostelu kertoo ihmisestä paljon enemmän negatiivista kuin mikään ulkonäkövalinta ikinä.

   Lainaa

  5. Tiedoton papukaija 2.4.2024 1:17
   Tulos: +203 (211 ääntä)
   Uneton meduusa: Entä millainen on se rintamies, jonka talossa 189-senttinen (olipa tarkka mitta) mies asuu valkoinenpakettiautoineen ja valkoinenhenkilöautoineen? Onko hänkin mukava? Niin paljon kysymyksiä, niin vähän vastauksia!
   On rintamiehiä ja takapuolimiehiä ja heille omat talonsa. Näin se on ymmärrettävä.

   Lainaa

  6. Tulos: -33 (105 ääntä)
   Jorma trollaa. Se on sitä, kun heitetään tahallaan älytöntä läppää ja hekotellaan, kun ihmiset ottavat todesta. Vrt. Traumcity.

   Lainaa

  7. Sipulinhajuinen aasi 2.4.2024 3:56
   Tulos: -91 (109 ääntä)
   Iisisti ottava papukaija: Kaipaisin lisätietoja, miksi Minna etsi kyseistä miestä!
   Minnalla tumma makkara mielessä. No Henna pelastaa miehen

   Lainaa

  8. Tulos: -6 (22 ääntä)
   Jorma elä kato tätä: https://www.kuvaton.com/mobi/browse/81948/kulmakarvat9.jpg

   Lainaa

  9. Toj Karin 2.4.2024 5:31
   Tulos: -89 (111 ääntä)
   Jorma, sun nimi on lerssi. Sun ei ehkä kannata sanoa mitään tatuointien edustavuudesta työelämässä.

   Lainaa

  10. Tuenalainen laama 2.4.2024 6:42
   Tulos: -26 (68 ääntä)
   Kaikki varmasti hoksas et toi Jormahan on siis läppä.

   Lainaa

  11. Monilaenen jääkarhu 2.4.2024 7:08
   Tulos: -38 (42 ääntä)
   Omg meidän lempikommentoijan nimi on Jorma xxDDD

   Lainaa

  12. Uuvahtanut Salaatti 2.4.2024 8:28
   Tulos: +49 (55 ääntä)
   Tuollaisia tosielämän Jormia oon tavannut vain töiden puolesta. Metsän peikkohan hän on, oman elämänsä tai nettiroolinsa puolesta. Aikamoista tajunnanvirtaa tosiaan.

   Lainaa

  13. Säpevä alligaattori 2.4.2024 8:33
   Tulos: -67 (107 ääntä)
   Iisisti ottava papukaija: Kaipaisin lisätietoja, miksi Minna etsi kyseistä miestä!
   Syyt ovat yleensä selvät: -saadakseen munaa -munaa on jo saatu mutta lapselle tarvitaan elättäjä

   Lainaa

  14. Tulos: +71 (75 ääntä)
   Iisisti ottava papukaija: Kaipaisin lisätietoja, miksi Minna etsi kyseistä miestä!
   Ehkä se on ihastunut. Jos mies on kerta mukavakin 🥹

   Lainaa

  15. Ylittävä muovipussi 2.4.2024 9:07
   Tulos: +27 (49 ääntä)
   Toj Karin: Jorma, sun nimi on lerssi. Sun ei ehkä kannata sanoa mitään tatuointien edustavuudesta työelämässä.
   Onkohan tää oikeasti Toj Karin, vai ehkä se trolli, joka pari viikkoa ensin pohjusti haukkumalla (kenties syyttä?) Toj Karinia? Vai oliko kenties Toj Karin itse molemmat? Emme saa koskaan tietää varmasti.

   Lainaa

  16. Kouluttamaton muurahainen 2.4.2024 9:41
   Tulos: +122 (126 ääntä)
   Ystäväni on kohtalaisen tatuoitu, ja osa tatuoinneista on kaulalla, eli näkyvällä paikalla, josta niitä on vaikea peittää. Eikä hän peittele niitä käsivarsistaankaan. Hän saa hyvin usein ilkeitä kommentteja siitä, kuinka hän ei ikinä saa työpaikkaa jne. Sekään fakta, että hän on ollut jo vuosia töissä työpaikassa, jossa hän on pidetty ja hyvä työntekijä, ei muuta kommentoivien ihmisten näkemystä siitä, ettei hän tule koskaan saamaan töitä.

   Lainaa

  17. It's a deal 2.4.2024 10:11
   Tulos: +56 (60 ääntä)
   Tulipa Traumcity elävästi mieleen kun oli vahvoja täkyjä, kuten korvakorun ottaminen velaksi ja kitaransoittaja kuvittelee olevansa basisti.

   Lainaa

  18. Matala bataatti 2.4.2024 10:12
   Tulos: +140 (142 ääntä)
   Kieltämättä kuulostaa huolestuttavalta, jos mies soittaa kitaraa päivät pitkät ja kuvittelee silti olevansa basisti.

   Lainaa

  19. Tulos: -15 (21 ääntä)
   Kyöpeli: Jorma trollaa. Se on sitä, kun heitetään tahallaan älytöntä läppää ja hekotellaan, kun ihmiset ottavat todesta. Vrt. Traumcity.
   Joo täähän oli ihan selvä juttu, kaikille eiks ni?

   Lainaa

  20. Tulos: +73 (77 ääntä)
   Korvakoru on portti syrjäytymiseen.

   Lainaa

  21. Tulos: -30 (34 ääntä)
   Iisisti ottava papukaija: Kaipaisin lisätietoja, miksi Minna etsi kyseistä miestä!
   Mulla tuli mieleen että on nähty joku "enneuni" tai ihan vaan päiväuni ko. miehestä, ja nyt on palava halu tietää onko ko. miestä olemassakaan.

   Lainaa

  22. Kujeileva apina 2.4.2024 13:24
   Tulos: +10 (24 ääntä)
   Ylittävä muovipussi: Onkohan tää oikeasti Toj Karin, vai ehkä se trolli, joka pari viikkoa ensin pohjusti haukkumalla (kenties syyttä?) Toj Karinia? Vai oliko kenties Toj Karin itse molemmat? Emme saa koskaan tietää varmasti.
   Mun villi veikkaus on, ettei ole Toj Karin, koska tuo kuva on erilainen kuin hänellä on yleensä ollut.

   Lainaa

  23. Viritetty greippi 2.4.2024 15:21
   Tulos: +70 (74 ääntä)
   Joo ihan sama vaikka kyseinen hyypiö vain trollaisi, näitä lerssejä löytyy ihan oikeastikin. Nämä on yleensä niitä samoja jotka kovaan ääneen kauhistelee jos jossain autohuollossa onkin nainen töissä että mitenkä hän pystyy sitä työtä tekemään ilman että tekee virheitä. Ja jos pikkukaupan kassa sattuu olemaan tatuoitu niin sitten pitää hänelle avautua että pääsisit parempiin töihin jos ei olisi noita tatuointeja. Hauskaa sinänsä, kun itse olen tuollaisen kommentin kuullut sanottavan paikallisen k-marketin kauppiaalle, joka tosiaan "pyörittää" kahta tai kolmea putiikkia ympäri kaupunkia.

   Lainaa

  24. Pimeä marsu 2.4.2024 16:05
   Tulos: +47 (53 ääntä)
   Minulla on tatuointeja ja olen töissä seurakunnalla. Enkä ole meillä ainoa, yksi pappikin on tatuoitu, HUI KAUHEA. Työkaverit aina olleet innoissaan kun tienneet, että menen ottamaan uutta tatuointia eikä asiakkaatkaan ole koskaan valittaneet, kehityskeskusteluissa saan aina kuulla vaan kuinka hyvää asiakaspalvelua multa on saanut.

   Lainaa

  25. Tulos: -4 (24 ääntä)
   Jorma prk! Vedät lokaan kakki 70-luvulla syntyneet. Lopeta.

   Lainaa

  26. Armeijan käynyt hirmulisko 2.4.2024 16:55
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Hyvä tuuri käynyt itsellä, kun pomo ei ole ilmeisesti huomannut korvalävistystä ja kädessä olevaa tatuointia vuosiin. Vaimokin pysynyt käsivarressa, tämä nyt saattaa johtua siitä ettei olla tehty lapsia.

   Lainaa

  27. Itseasiassa 2.4.2024 17:09
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   bleb: Ärsyttää ajatellakin, että joku Jorma tulee tolleen ääneen arvostelemaan ammattitaitoa ulkonäön perusteella toisen duunipaikalle. Toisten ihmisten arvostelu kertoo ihmisestä paljon enemmän negatiivista kuin mikään ulkonäkövalinta ikinä.
   Oivoi, naisena miesvaltaisella alalla tähän on niin saanut tottua. Nykyisessä firmassa onneksi vähemmän, mutta aikaisemmassa työssä joku oikeasti tuli aika usein kysymään, miksi mä olen siellä. Sitten hämmentyivöt, kun vastasi että olin sen osaston työnjohtaja. Vaatetuksesta olisi voinut jo päätellä, etten ole ihan ohimennen vain eksynyt sinne.
   Mutta Jorman ajatuksen kulku on kyllä mielenkiintoinen. Yleensä kyllä sinne alamäkeen joutumisella on joku syy. Mutta onko ilman läväreitä (tai ammuttuja korviksia) ja tatuointeja suojassa esim. traumaattisilta kokemuksilta vai häviääkö itsensä koristelulla ihmiseltä resilienssi johonkin? 

   Lainaa

  28. Esteetön maito 2.4.2024 17:20
   Tulos: +47 (49 ääntä)
   Matala bataatti: Kieltämättä kuulostaa huolestuttavalta, jos mies soittaa kitaraa päivät pitkät ja kuvittelee silti olevansa basisti.
   Ei sentään niin paha, kuin jos soittaisi bassoa ja kuvittelisi olevansa kitaristi.

   Lainaa

  29. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Damn, täytynee siis näin tatuoituna ja kasvolävistettynä jäädä odottamaan potkuja ja eroa. :(

   Lainaa

  30. Tulos: +8 (16 ääntä)
   Gene Simmons on basisti.

   Lainaa

  31. Tulos: -32 (44 ääntä)
   Silmiinpistävää että netistä löytyvät tatuoinnit näyttävät hyvältä (paitsi jotkut ei). Miksi nettiin ei laiteta kuvia niistä tatuoinneista jotka on otettu 40-50v sitten. Lapsena saunottiin merillä olleen sukulaisen kanssa. Se esitteli tatuointejaan ja kertoi että tältä ne nuorena otetut hienot kuvat sitten vanhana näyttää. Susirumia.

   Lainaa

  32. Tulos: +35 (43 ääntä)
   Tylsimys: Silmiinpistävää että netistä löytyvät tatuoinnit näyttävät hyvältä (paitsi jotkut ei). Miksi nettiin ei laiteta kuvia niistä tatuoinneista jotka on otettu 40-50v sitten. Lapsena saunottiin merillä olleen sukulaisen kanssa. Se esitteli tatuointejaan ja kertoi että tältä ne nuorena otetut hienot kuvat sitten vanhana näyttää. Susirumia.
   Tatuointitekniikat, -tyylit ja -välineet on kehittyneet aika tavalla viime vuosisadasta. Lisäksi tatuointeja voi käydä korjauttamassa sitä mukaa, kun haalistumista tapahtuu tai jos ne eivät parane nätisti. Vaikeaa tässä vaiheessa on laittaa kuvia nykytekniikoilla tehdyistä 50 vuotta vanhoista tatuoinneista, kun sellaisia ei vielä pahemmin ole. Tatuoijat keskimäärin kuvaavat työnsä heti tatuoinnin jälkeen ihan käytännön syistä. Jotkut kyllä ottavat mielellään vastaan kuvia parantuneistakin töistään.

   Lainaa

  33. Vastapuikea meduusa 2.4.2024 19:42
   Tulos: +42 (44 ääntä)
   Tiedoton papukaija: On rintamiehiä ja takapuolimiehiä ja heille omat talonsa. Näin se on ymmärrettävä.
   ton takia meinasin joutuu kodittomaks ku tykkään molemmista ja meille on tosi vähän asuntoja

   Lainaa

  34. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Osallistun vain arvontaan.

   Lainaa

  35. Virraton appelsiini 2.4.2024 23:14
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   S: Korvakoru on portti syrjäytymiseen.
   Aikoinaan kun korvakorut miehillä yleistyi sillä oli väliä kumpaan korvaan sen laittoi. Itse en edes muista sääntöä kun myöhemmin asialla ei ole ollut merkitystä, vaan korviksista miehillä on tullut täysin hyväksyttyjä.

   Lainaa

  36. Luihu lintu 3.4.2024 0:19
   Tulos: -5 (17 ääntä)
   Esteetön maito: Ei sentään niin paha, kuin jos soittaisi bassoa ja kuvittelisi olevansa kitaristi.
   No kyllä on ihan molemmin päin paha. Ihan täysin eri instrumentteja joilla täysin eri rooli musiikissa. Liian moni amatöörikitaristi kuvittelee, että jos osaa soittaa kitaraa, niin osaa soittaa myös bassoa. Ei, ei todellakaan osaa, ainoa yhdistävä tekijä on viritys, joka useimmiten on bassolla sama kuin kitaran neljä alinta kieltä. Pelkkä viritys ei tee kenestäkään vielä toisen soittimen taitajaa.

   Lainaa

  37. Siirretty bataatti 3.4.2024 1:51
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Luihu lintu: No kyllä on ihan molemmin päin paha. Ihan täysin eri instrumentteja joilla täysin eri rooli musiikissa. Liian moni amatöörikitaristi kuvittelee, että jos osaa soittaa kitaraa, niin osaa soittaa myös bassoa. Ei, ei todellakaan osaa, ainoa yhdistävä tekijä on viritys, joka useimmiten on bassolla sama kuin kitaran neljä [...]
   Kyllä sitä bassoa kitaristikin voi plekulla soittaa jotenkuten ja otelaudan tunteminen auttaa. Mutta paksut kielet vaatii enempi voimaa, nauhat on kauempana ja soitosta vaikeampi saada tasaista. Eli aloittelijaan verrattuna kehittyneempi ja hätätilassa tyhjää parempi, mutta kyllä oikean basistin tunnistaa laadusta.

   Lainaa

  38. Luihu lintu 3.4.2024 2:27
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Siirretty bataatti: Kyllä sitä bassoa kitaristikin voi plekulla soittaa jotenkuten ja otelaudan tunteminen auttaa. Mutta paksut kielet vaatii enempi voimaa, nauhat on kauempana ja soitosta vaikeampi saada tasaista. Eli aloittelijaan verrattuna kehittyneempi ja hätätilassa tyhjää parempi, mutta kyllä oikean basistin tunnistaa laadusta.
   No joo - periaatteessa. Mutta basson soitto vaatii muutakin kuin otelaudan tuntemista ja sitä, että osaa rämpyttää. Kyseessä on kuitenkin ihan eri instrumentti jolla on eri tehtävä musiikissa. Esimerkiksi "time"lla on ihan eri rooli bassoa soittaessa - basso on rytmisoitin siinä missä rummutkin. Sillä ei voi soittaa rytmisesti yhtään "sinne päin". Jos bändissä on huono basisti, niin mikään ei toimi. Kitaristit ja kiipparistit voi luritella enemmän "sinne päin", eikä se välttämättä saa koko hommaa levähtämään. Ja sillä pohjalla jos kitaristi alkaa soittamaan bassoa, niin levähtää ja nopeasti. Toki moni kitaristi treenaa myös bassoa, mikä on hyvä juttu ja etenkin ammattilaiset ymmärtää soittimien luonteen eron. T. Ammattibasisti ja -kiipparisti

   Lainaa

  39. Monilaenen jääkarhu 3.4.2024 9:22
   Tulos: -7 (9 ääntä)
   Siis... missä meidän oma jormamme on? Elämä aina yllättää. Joku kerta luet viimeisen kerran hänen aivopierujaan, mutta et tiedä sen olevan viimeinen kerta. Huh.

   Lainaa

  40. Lentokyvytön kärpänen 3.4.2024 12:14
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Luihu lintu: No joo - periaatteessa. Mutta basson soitto vaatii muutakin kuin otelaudan tuntemista ja sitä, että osaa rämpyttää. Kyseessä on kuitenkin ihan eri instrumentti jolla on eri tehtävä musiikissa. Esimerkiksi "time"lla on ihan eri rooli bassoa soittaessa - basso on rytmisoitin siinä missä rummutkin. Sillä ei voi soittaa [...]
   Näin se on, eri rooli on eri rooli. Periaatteessa voi hätätuurata ja jammailla, mutta vaatii oikeasti opettelua jos aikoo olla hyvä. T. Kitaristi.

   Lainaa

  41. Tulos: +25 (29 ääntä)
   just: Tatuointitekniikat, -tyylit ja -välineet on kehittyneet aika tavalla viime vuosisadasta. Lisäksi tatuointeja voi käydä korjauttamassa sitä mukaa, kun haalistumista tapahtuu tai jos ne eivät parane nätisti. Vaikeaa tässä vaiheessa on laittaa kuvia nykytekniikoilla tehdyistä 50 vuotta vanhoista tatuoinneista, kun [...]
   Ja onhan 70v mummo tai pappa muuten niin seksikäs, mutta kun se tatuointi. Saattaisin ehkä ihan siitä syystä ettei Jorman hengenheimolaiset lähesty  miettiä ottavani ekan leiman itsekin.

   Lainaa

  42. Tarpeeton leopardi 4.4.2024 8:06
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Höpö: Ja onhan 70v mummo tai pappa muuten niin seksikäs, mutta kun se tatuointi. Saattaisin ehkä ihan siitä syystä ettei Jorman hengenheimolaiset lähesty  miettiä ottavani ekan leiman itsekin.
   Siinähän vois vaikka lukeakin 'Jormakarkotin', väliviivalla tai ilman! 😁 Itsekin oon miettinyt vuosia tatskaa, mutta kun ei oo tullut mieleistä kuva-aihiota tai -ideaa vastaan.

   Lainaa

  43. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Höpö: Ja onhan 70v mummo tai pappa muuten niin seksikäs, mutta kun se tatuointi. Saattaisin ehkä ihan siitä syystä ettei Jorman hengenheimolaiset lähesty  miettiä ottavani ekan leiman itsekin.
     Joo samaa olen pohtinut. Olen itse kasarin lapsia, ja tatuointini ovat pysyneet aika maltillisina (aihe valittu koska "tosi tärkeä", ei siis mitään suoraan mallista tms, koko pienemmästä päästä, ja paikka niin, että melkein aina vaatteilla piilossa, paitsi jos on jossain ilmavammassa bilemekossa, kuten töissä harvemmin ollaan). 
     Ja kaikkia näitä "kadut sitten vanhempana" varoituksia kuunneltuani, kadun sitä, etten ottanut enemmän siihen aikaan, kun tuli vielä bilemekoissa liehuttua. Ja monilla nuoremmilla kollegoillani on vaikka minkä verran mustetta, eikä siitä ole heille mitään haittaa ollut, akateemisella alalla. Nauratti, kun äitini aina selitti etten voi värjätä tukkaani epäluonnolliseksi: en sitten saa töitä. No hain vähän mielenkiintoisempaa koulutuksen mukaista paikkaa, ei enää opiskelijaduunia, ja HR'n tyypillä oli violetti tukka. Että näin se maailma meni ja muuttui. 
     Nyt kun ei ole montaa vuotta jäljellä, että ketään kiinnostaisi nahkaani nähdä, aion toteuttaa itseni ja ottaa isomman kuvan. Varmaan se näyttää sitten mummona pahalta; onko odotettavissa, että kasikymppinen olisi muuten puuma?

   Lainaa

  44. Kopioitu Metsätonttu 4.4.2024 18:22
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Luihu lintu: No joo - periaatteessa. Mutta basson soitto vaatii muutakin kuin otelaudan tuntemista ja sitä, että osaa rämpyttää. Kyseessä on kuitenkin ihan eri instrumentti jolla on eri tehtävä musiikissa. Esimerkiksi "time"lla on ihan eri rooli bassoa soittaessa - basso on rytmisoitin siinä missä rummutkin. Sillä ei voi soittaa [...]
   Huomaan elämässäni usein paljon outoja yhteen sattumia. Esimerkiksi tätä Luihu linnun kommenttia lukiessani soi taustalla jossakin vaatteidenpuhdistusaine tv-mainoksessa hyvin erottuva bassoriffi, joka muistuttaa Queenin Another one bites the dust kappaleen kuuluisaa bassoriffiä. Ei ollut muuta kommentoitavaa tällä kertaa. Että silleen.

   Lainaa

  45. ketkutikutkuti 5.4.2024 11:04
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Uneton meduusa: Entä millainen on se rintamies, jonka talossa 189-senttinen (olipa tarkka mitta) mies asuu valkoinenpakettiautoineen ja valkoinenhenkilöautoineen? Onko hänkin mukava? Niin paljon kysymyksiä, niin vähän vastauksia!
   Ei ei ei, kun tää tumma mies on itse rintamies. Hän asuu rintamiestalossa, ei rintamiehen talossa.

   Lainaa

  46. Riemukas lohikäärme 5.4.2024 17:27
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Jorma paljasti itsensä trollaavaksi veetiksi väittämällä olevansa 70-luvulla syntynyt.

   Lainaa

  47. Raitis sammakko 6.4.2024 10:00
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Riemukas lohikäärme: Jorma paljasti itsensä trollaavaksi veetiksi väittämällä olevansa 70-luvulla syntynyt.
   Vellaava trooti.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ennakkoluulot, etsintäkuulutus, merimiehet, nuoriso, tatuoinnit, tatuointi