Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 293

Piirrostehtävä. Tiedätte, mitä pitää tehdä.
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 293

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 36 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Verkkaisa hilleri 4.4.2024 0:12
   Tulos: +188 (192 ääntä)
   Ollessani järjestyksenvalvojan kurssilla, jäi käsiraudat harjoituksen aikana jumiin yhden kurssilaisen käteen lukon mentyä rikki. Se oli nimenomaan palokunta, joka tuli raudat sahaamaan poikki. 😄

   Lainaa

  2. Nostettu ahven 4.4.2024 0:13
   Tulos: +95 (107 ääntä)
   Käsirautahommissa taisi jäädä nokkahuilu soittamatta 😁

   Lainaa

  3. Maidoton orava 4.4.2024 0:30
   Tulos: -21 (71 ääntä)
   ”No toi lukitsin”? Onko tuo jotain murretta vai typo vai mikä?

   Lainaa

  4. Päihtynyt kani 4.4.2024 1:01
   Tulos: +54 (58 ääntä)
   Maidoton orava: ”No toi lukitsin”? Onko tuo jotain murretta vai typo vai mikä?
   Jos se on lyhennys "No tuota noin"? Emt. Kuhan arvailen.

   Lainaa

  5. Pölyinen tuhatjalkainen 4.4.2024 2:32
   Tulos: +58 (72 ääntä)
   Maidoton orava: ”No toi lukitsin”? Onko tuo jotain murretta vai typo vai mikä?
   Oliskohan ihan vaan typo/ajatusvirhe kirjoittaessa, kai noita sattuu itse kullekin joskus.

   Lainaa

  6. Epämoderni papaija 4.4.2024 6:10
   Tulos: +105 (129 ääntä)
   Miten voi tulla mieleen että ostanpa seksitouhuihin käsiraudat mut en mä varmaan noita mukana olleita avaimia ainakaan tarvii???

   Lainaa

  7. Tulos: +76 (86 ääntä)
   Epämoderni papaija: Miten voi tulla mieleen että ostanpa seksitouhuihin käsiraudat mut en mä varmaan noita mukana olleita avaimia ainakaan tarvii???
   Ainakin mun seksihommiin hankitut käsiraudat on niin lelut, että ne aukeaa turvalukosta painamalla ilman sitä pilipaliavaintakin 😅 ei oo tullu siihen tarkoitukseen vastaan sellaisia, jotka oikeesti tarviis sen avaimen aukaisua varten.

   Lainaa

  8. Luisteleva pöllö 4.4.2024 7:54
   Tulos: +88 (98 ääntä)
   Mutta miksei kukaan oo tykännyt hampipesuaika-piirroksesta? Täältä säälipeukku sille 👍

   Lainaa

  9. Toj Karin 4.4.2024 7:54
   Tulos: -42 (70 ääntä)
   Epämoderni papaija: Miten voi tulla mieleen että ostanpa seksitouhuihin käsiraudat mut en mä varmaan noita mukana olleita avaimia ainakaan tarvii???
   Silloin kun on niin kuumat seksitouhut menossa että siinä tarvitaan käsirautoja, ei siinä hirveästi tule kelailtua mitään viikon ruokakassin hintaa, asuntolainaa, saati sitten käsirautojen avaimia.

   Lainaa

  10. Armeijan käynyt pulu 4.4.2024 8:17
   Tulos: +58 (58 ääntä)
   Sanjay: Ainakin mun seksihommiin hankitut käsiraudat on niin lelut, että ne aukeaa turvalukosta painamalla ilman sitä pilipaliavaintakin 😅 ei oo tullu siihen tarkoitukseen vastaan sellaisia, jotka oikeesti tarviis sen avaimen aukaisua varten.
   Ne viihdekäsiraudat aukeavat ilman avaimia. Lukkoa voi nostaa ylöspäin.

   Lainaa

  11. Hehkuva roska 4.4.2024 8:25
   Tulos: +12 (24 ääntä)
   ...Mutta mikä tuo esine siis on?

   Lainaa

  12. Armeijan käynyt pulu 4.4.2024 9:26
   Tulos: +34 (42 ääntä)
   Hehkuva roska: ...Mutta mikä tuo esine siis on?
   Kahvimitan ja suodatinpussien säilytysteline.

   Lainaa

  13. Lukenut ankka 4.4.2024 10:19
   Tulos: +28 (34 ääntä)
   Maidoton orava: ”No toi lukitsin”? Onko tuo jotain murretta vai typo vai mikä?
   Satakunnassa puhutaan tolleen. Myös "tua noi", "toi noin toi" etc.

   Lainaa

  14. Päihtynyt kani 4.4.2024 10:34
   Tulos: +35 (39 ääntä)
   Pölyinen tuhatjalkainen: Oliskohan ihan vaan typo/ajatusvirhe kirjoittaessa, kai noita sattuu itse kullekin joskus.
   Varsinkin kesken käsirautaleikkien.

   Lainaa

  15. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Verkkaisa hilleri: Ollessani järjestyksenvalvojan kurssilla, jäi käsiraudat harjoituksen aikana jumiin yhden kurssilaisen käteen lukon mentyä rikki. Se oli nimenomaan palokunta, joka tuli raudat sahaamaan poikki. 😄
   Heiltä löytyy kaikki mahdollinen mikä avaamiseen tarvitaan, hydrulisia puristimia, levittimiä, shoja, poria...harva paikka mihin ei palokunnan vehkeillä pääse, toki jälki ei yleensä ole hirveän siistiä varsinkin jos on ihmishengistä kyse.

   Lainaa

  16. Tulos: +5 (19 ääntä)
   Lukenut ankka: Satakunnassa puhutaan tolleen. Myös "tua noi", "toi noin toi" etc.
   Tarkkaa muotoa tuskin tietää kukaan mutta omaan korvaan se on kuullostanut: Toanoi, ja tuntui että se sopi joka väliin. Melkein yhtä usein kuulin käytettävän kuin teineille rakasta vixxu sanaa.

   Lainaa

  17. Kirpeä ahven 4.4.2024 12:48
   Tulos: -21 (33 ääntä)
   Onko Fjällraven merkki josta kannattaa piraatteja tehdä? Pari heidän vaatettaan on minulla ollut ja on niin halvalla tehtyjä rihveleitä että ennemmin ostaa vaikka Tokmannin omalla brändillä myymiä vaatteita. Työantajan hankkimat ulkoiluhousut taisi kestää 2-3 kuukautta ennenkuin rispaantui käyttökelvottomiksi.

   Lainaa

  18. Puhuva sika 4.4.2024 15:08
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Kirpeä ahven: Onko Fjällraven merkki josta kannattaa piraatteja tehdä? Pari heidän vaatettaan on minulla ollut ja on niin halvalla tehtyjä rihveleitä että ennemmin ostaa vaikka Tokmannin omalla brändillä myymiä vaatteita. Työantajan hankkimat ulkoiluhousut taisi kestää 2-3 kuukautta ennenkuin rispaantui käyttökelvottomiksi.
   Riippuu siitä mitä sä olet ulkona tehnyt. Ei taida kovin monet muut kuin ihan ns. "työhousut" kestää ulkotiloissa konttailua, ryömimistä jne. ainakaan kovin pitkään. Siis onhan ne ylihintaisia tuotteita laatuun nähden, mutta jos käytät niitä siihen mihin ne on tarkoitettu, ulkoiluhousuja ulkoiluun (esim. lenkkeilyyn) niin vähän on vaikea kuvitella että kolmessa kuukaudessa saisit ne rispaantumaan käyttökelvottomiksi. Onhan ne miljoona kertaa laadukkaampia kuin Tokmannin omat brändit.

   Lainaa

  19. Esteetön maito 4.4.2024 15:36
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Hyvin tehokkaat käsiraudat jotka aukeaa vain avaimella tai klemmarilla.

   Lainaa

  20. Tulos: -5 (13 ääntä)
   Luulin et toi oli semmonen vanha kännykkäteline.

   Lainaa

  21. Muurattu kissa 4.4.2024 16:04
   Tulos: +4 (16 ääntä)
   Joskus hurjassa nuoruudessa harrastin vartiointihommia ja silloin tuli räplättyä käsirautojen kanssa. Ne sai aika helpolla auki, ja jos pariskunnalla on ollut netti käytössä, niin ihmettelen ettei avaaminen ole onnistunut alta puoleen tuntiin.

   Lainaa

  22. Edistynyt paarma 4.4.2024 17:36
   Tulos: +28 (42 ääntä)
   Hehkuva roska: ...Mutta mikä tuo esine siis on?
   No se saatanan viinapulloteline, johan se selvisi itse mokasta.

   Lainaa

  23. Tulos: +26 (32 ääntä)
   Toj Karin: Silloin kun on niin kuumat seksitouhut menossa että siinä tarvitaan käsirautoja, ei siinä hirveästi tule kelailtua mitään viikon ruokakassin hintaa, asuntolainaa, saati sitten käsirautojen avaimia.
   Pointti kaiketi oli, et miten ei oo tajunnu niitä rautoja hankkiessaan, että avaimet vois säilyttää. Tai ehkä siivotessaan. Jos kerta hankittu vähän järeemmät kahleet.
   Tuskin siinä seksitouhujen keskellä tuumasi, että heitänpä nyt nämä avaimet huithelvettiin.

   Lainaa

  24. Tulos: +10 (22 ääntä)
   Hehkuva roska: ...Mutta mikä tuo esine siis on?
   No sehän on päivänselvä iilv!

   Lainaa

  25. Tulos: +5 (21 ääntä)
   Akrasia: Pointti kaiketi oli, et miten ei oo tajunnu niitä rautoja hankkiessaan, että avaimet vois säilyttää. Tai ehkä siivotessaan. Jos kerta hankittu vähän järeemmät kahleet.Tuskin siinä seksitouhujen keskellä tuumasi, että heitänpä nyt nämä avaimet huithelvettiin.
   Käsiraudan avaimet on tyypillisesti sellaisia hakaneulan kokoisia ja ihan kuten hakaneulat, myös nuo avaimet hukkuvat tosi helposti jos niitä ei kiinnitä rautoihin säilytyksen ajaksi tai laita johonkin muualle mistä niiden on käytännössä mahdotonta hukkua. Vanhana ammattilaisena jouduin ostamaan uudet avaimet kahdesti. Kolmatta kertaa en ole hukannut, kun lopetin työt ja säilöin avaimet visusti minun korurasiana käyttämään kahvipurkkiin. Toisin kuin se kommentti vihjasi, en itse ajatellut että niitä on tarkoituksella heitetty pois, eikä avainten hukkumissyy ole tulkittavissa mokastakaan.

   Lainaa

  26. Mustasukkainen minkki 5.4.2024 0:47
   Tulos: +24 (28 ääntä)
   Kun tässä väki ihmettelee et ku on raudat hankittu ja avaimet hukattu ni aattelinpa tulla kertoo yhden hauskan muiston vuosien takaa. Ex on järkkärin hommissa pyöriny ja sillä tietenki tuollaset avaimen vaatimat käsiraudat löytyy. Mutta me oltiin ostettu makkariin käyttöön ihan laadukkaan oloistet raudat mitkä saa ilman avaintakin auki. Arvatkaapa kummat lähti erossa mun matkaan? Ja mä kerkesin pistää uuden kumppanin molemmat kädet sängynpätyyn kiinni. Exällä avain oli tallessa mut kyllä siinä hetken puntaroi et kehtaako sille soittaa vai oisko palokunnan kutsuminen paikalle kuitenki pienempi paha.

   Lainaa

  27. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Mustasukkainen minkki: Kun tässä väki ihmettelee et ku on raudat hankittu ja avaimet hukattu ni aattelinpa tulla kertoo yhden hauskan muiston vuosien takaa. Ex on järkkärin hommissa pyöriny ja sillä tietenki tuollaset avaimen vaatimat käsiraudat löytyy. Mutta me oltiin ostettu makkariin käyttöön ihan laadukkaan [...]
     Etkä kerro meille, miten siinä sitten kävi? Soititko vai et? :D (Jos ero oli sovinnollinen niin olisit ainakin aiheuttanut exällesi päivän hysteerisen naurukohtauksen).

   Lainaa

  28. Itseasiassa 5.4.2024 9:15
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Sanjay: Ainakin mun seksihommiin hankitut käsiraudat on niin lelut, että ne aukeaa turvalukosta painamalla ilman sitä pilipaliavaintakin 😅 ei oo tullu siihen tarkoitukseen vastaan sellaisia, jotka oikeesti tarviis sen avaimen aukaisua varten.
   Tuo on varmaan tilannut ne jostain Wishiltä ja kerrankin saanut mitä piti.

   Lainaa

  29. Itseasiassa 5.4.2024 9:30
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Kirpeä ahven: Onko Fjällraven merkki josta kannattaa piraatteja tehdä? Pari heidän vaatettaan on minulla ollut ja on niin halvalla tehtyjä rihveleitä että ennemmin ostaa vaikka Tokmannin omalla brändillä myymiä vaatteita. Työantajan hankkimat ulkoiluhousut taisi kestää 2-3 kuukautta ennenkuin rispaantui käyttökelvottomiksi.
   Kannattaa ehkä sitten tutustua Varustelekan valikoimaan (naisille vähemmän, mutta oon löytänyt sieltä tarvittavat) tai Weekendbeen tarjontaan. Näitä myös kiinnostaa, jos laatu ei jostain syystä ole kohdillaan, mutta panostavat erityisesti siihen että vaatteet kestävät.

   Lainaa

  30. Massaton ankka 5.4.2024 10:31
   Tulos: -7 (13 ääntä)
   toivottavasti Nimetön jäsen muisti ratsastaa ja/tai soittaa nahkahuilua ennen kuin rupesivat miettimään lukon avaamista. Jotenkin tuli huoli tästä asiasta, että saivathan molemmat kuitenkin sen tärkeimmän miksi käsirautoja ylipäätään käytettiin.

   Lainaa

  31. ketkutikutkuti 5.4.2024 10:52
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Mistä ne naapurit ois tienny mitä ne palomiehet on siellä tekemässä...?

   Lainaa

  32. Tyven seuraeläin 5.4.2024 12:06
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Miks kaikki on soittamassa palokuntaa avaamaan käsirautoja? Suurin osa käsiraudoista aukeaa täysin samalla avaimella, joten nopeammin ja helpommin ne todennäkösesti aukeaa, kun poliisi käy paikalla vilauttamassa omia avaimiaan. Voi toki olla että palokunnallakin kyseinen avain on jossain lenksussa mukana, kun noita tehtäviä näyttää kertyvän :D

   Lainaa

  33. Menestyksekäs ilves 5.4.2024 13:44
   Tulos: 0 (8 ääntä)
   Itseasiassa: Tuo on varmaan tilannut ne jostain Wishiltä ja kerrankin saanut mitä piti.
   Ainakin vielä 2000-luvulla myytiin järeitä versioita ihan pornokaupassa. Maksoi vaan moninkertaisesti lelurautoihin nähden.

   Lainaa

  34. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Mun upea tulkintani aamun piirustus tehtävään ei päässyt mokaan 🥲

   Lainaa

  35. Valittu pohatta 5.4.2024 18:52
   Tulos: -5 (7 ääntä)
   Tyven seuraeläin: Suurin osa käsiraudoista aukeaa täysin samalla avaimella,
   No ei taatusti aukea.

   Lainaa

  36. Tulos: -4 (6 ääntä)
   Toj Karin: Silloin kun on niin kuumat seksitouhut menossa että siinä tarvitaan käsirautoja, ei siinä hirveästi tule kelailtua mitään viikon ruokakassin hintaa, asuntolainaa, saati sitten käsirautojen avaimia.
   Itse välttelen kaupassa käyntiä aina silloin kun on kuumat seksitouhut päällä. Vaikka silloin tulisikin mieleen että käsiraudat voisivat olla paikallaan juuri nyt niin joko jäisivät sinne kauppaan tai ainakin touhut keskeyttäisin siksi aikaa kun niitä hakisin jolloin todennäköisesti saattaisin huomata mikäli vehkeessä ei ole tarvittavia avausmekanismeja mukana.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: avain, kuva, käsiraudat, miehen mitta, piirrostehtävä, piirustus