Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin saat naisia, osa 63

On naisten vuoro kosia.
Näin saat naisia, osa 63

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 71 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kumma nyrsijä 14.3.2024 0:26
   Tulos: +161 (251 ääntä)
   Ei jää kyllä epäselväksi Jannen hamppurakkaus. Sopii hyvin, harvoinhan sitä selvin päin tommoisia rikoksia tehdään. Eiköhän tuo ole pian takaisin täysihoidossa.

   Lainaa

  2. Tulos: -135 (419 ääntä)
   En nyt OIKEIN pidä asiallisena sitä, että tavalliseen treffi-ilmoon reagoidaan stalkkaamalla joukolla julkisesti tyypin kaapissa olevat luurangot. Mitenkään siis puolustelematta itse luurankoja. Onko tällainen jotenkin enemmän ok sillä perusteella, että tyyppi on ollut vankilassa? Ja kimmoke oli mikä, marihuanan lehden kuvat tekstiileissä? No siitähän kannattaa elämäidä. Reality check: Suomalaisista 15-65-vuotiaista useampi kuin joka neljäs on kokeillut jotain huumetta, yleensä kannabista.

   Lainaa

  3. Tulos: +220 (230 ääntä)
   Oisin kuvitellu kannabisfanin olevan himppasen chillimpi, mutta eipä taida paheet jäädä vain yhteen päihteeseen. Muuhun sisustukseen kantaa ottamatta, tykkään ton petivaatteiden väreistä.

   Lainaa

  4. Tulos: +205 (211 ääntä)
   Valepoliisit jotka varastaa vanhuksilta on niin alinta roskaa

   Lainaa

  5. Tulos: +266 (280 ääntä)
   Haluaisin todellakin tietää, jos potentiaalinen kumppani olisi istunut vankilassa. Jäisi tapailut siihen.

   Lainaa

  6. Tornipöllö 14.3.2024 2:41
   Tulos: +371 (381 ääntä)
   En tiedä olenko vaan tiukkapipo, mutta mielestäni kannabisaiheiset asusteet ja koristeet ovat järkyttävän juntteja, vaikka kyseisen aineen laillistamista puollankin. Ei mielestäni eroa siitä, että joku tahtoisi verhota itsensä tai asuntonsa tupakka- tai kalja-aiheisilla kuvilla. Toisaalta Jannen mukaan olen jo sen vuoksi tiukkapipo, etten huolisi kumppanikseni aseella kioskeja ryöstelevää linnavenkulaa, joten samapa tuo.

   Lainaa

  7. Muuttumaton piikkisika 14.3.2024 2:45
   Tulos: +184 (186 ääntä)
   Roskalavalta lyhytaikaista seuraa? Rahaa on 😆.

   Lainaa

  8. Moottoroitu kivi 14.3.2024 2:46
   Tulos: +104 (124 ääntä)
   Kyöpeli: En nyt OIKEIN pidä asiallisena sitä, että tavalliseen treffi-ilmoon reagoidaan stalkkaamalla joukolla julkisesti tyypin kaapissa olevat luurangot. Mitenkään siis puolustelematta itse luurankoja. Onko tällainen jotenkin enemmän ok sillä perusteella, että tyyppi on ollut vankilassa? Ja kimmoke oli mikä, marihuanan [...]
     Further reality check: Ei tarvitse käyttää kannabista, että pystyy sietämään lehdenkuvia -en esiintyisi sellaisissa kaupungilla, kun ihmiset saavat ideoita, mutta nuo petivaatteethan tosiaan ovat kivan väriset. Itse tykkään hampusta perinteisenä hyötykasvina -voisin huolia poikaystävän joka sitä polttaakin, kunhan ei överiksi mene -mutta itse olen vaatekuitujen ja salaattiöljyjen (siis ilman THC'tä) perään. Tuosta matosta aloittaminen oli niin turhan kanssa. 
      Mutta sitten, jos olikin kirvesryöstäjä... toisaalta kaikkien yksityisyyttä tarvitse tonkia, toisaalta tuossa on kyllä jo varoitus tarpeen. "Poltan kerran kuussa vähän pilveä, hoidan työäni, en halua tyttöystävää joka nipottaa siitä": Ok. "Uhkasin kirveellä jotain myyjäparkaa joka ehkä traumatisoitui loppuiäkseen, en halua tyttöystävää, joka nipottaa siitä": Ei millään tavalla Ok. 
     Tuo "haluan seksiä, rahaa löytyy" olisi kyllästyttävän normaalia, ellei huomaisi, että foorumi on Roskalava. Ei ilmeisesti löytynyt paljoa kuitenkaan?

   Lainaa

  9. Jytky kärpänen 14.3.2024 2:55
   Tulos: +11 (97 ääntä)
   Mustakin on vähän kyseenalaista nostaa julkisella alustalla toisen tausta noin esiin asiaan kuulumatta. En nyt usko että näin on mutta ehkäpä hän oli parantamassa tapojaan, muutenkin päässyt just vankilasta. Nykyaikana ei kyllä tajuta yksityisyyden rajoja. Paskat rikokset kyllä tehnyt ja linnassa istunut syystä.

   Lainaa

  10. Jähmeä lihapulla 14.3.2024 3:04
   Tulos: +86 (88 ääntä)
   Muuttumaton piikkisika: Roskalavalta lyhytaikaista seuraa? Rahaa on 😆.
   Käytetty Barbara?

   Lainaa

  11. Sipulinhajuinen aasi 14.3.2024 4:12
   Tulos: +119 (121 ääntä)
   Voi mitä hurmureita taas liikkeellä, ei luoja

   Lainaa

  12. Suonensisäinen lokki 14.3.2024 6:43
   Tulos: +99 (113 ääntä)
   Tornipöllö: En tiedä olenko vaan tiukkapipo, mutta mielestäni kannabisaiheiset asusteet ja koristeet ovat järkyttävän juntteja, vaikka kyseisen aineen laillistamista puollankin. Ei mielestäni eroa siitä, että joku tahtoisi verhota itsensä tai asuntonsa tupakka- tai kalja-aiheisilla kuvilla. Toisaalta [...]
   Ja ylipäätään niitä sisustukseen käyttää jotkut 18-20v joille se vielä on jotenkin cool... 
   Mut 36v?
   Joopajoo

   Lainaa

  13. Lauhkea appelsiini 14.3.2024 6:57
   Tulos: +64 (80 ääntä)
   Uskaltaisiko joku sanoa Jannelle omalla nimellään mielipiteensä sisustuksesta? "Tosi kiva on."

   Lainaa

  14. Tulos: +54 (68 ääntä)
   Kyöpeli: En nyt OIKEIN pidä asiallisena sitä, että tavalliseen treffi-ilmoon reagoidaan stalkkaamalla joukolla julkisesti tyypin kaapissa olevat luurangot. Mitenkään siis puolustelematta itse luurankoja. Onko tällainen jotenkin enemmän ok sillä perusteella, että tyyppi on ollut vankilassa? Ja kimmoke oli mikä, marihuanan [...]
   Jos sua helpottaa ni ei oo ainoot asiat mitkä kaverissa vikana. Että en suosittelis edes viholliselleni tutustumista.

   Lainaa

  15. Pulska kameli 14.3.2024 7:23
   Tulos: -16 (92 ääntä)
   Kyöpeli: En nyt OIKEIN pidä asiallisena sitä, että tavalliseen treffi-ilmoon reagoidaan stalkkaamalla joukolla julkisesti tyypin kaapissa olevat luurangot. Mitenkään siis puolustelematta itse luurankoja. Onko tällainen jotenkin enemmän ok sillä perusteella, että tyyppi on ollut vankilassa? Ja kimmoke oli mikä, marihuanan [...]
   Täysin samaa mietin. Eikö vankila ole myös sitä varten, että ns hyvittää tekonsa ja sitten voi aloittaa uuden elämän? Kyllä se on helppoa, kun heti lytätään FB:ssä ja kaivetaan vanhat asiat esille.

   Lainaa

  16. Inhottava banaani 14.3.2024 8:03
   Tulos: +50 (90 ääntä)
   Kyöpeli: En nyt OIKEIN pidä asiallisena sitä, että tavalliseen treffi-ilmoon reagoidaan stalkkaamalla joukolla julkisesti tyypin kaapissa olevat luurangot. Mitenkään siis puolustelematta itse luurankoja. Onko tällainen jotenkin enemmän ok sillä perusteella, että tyyppi on ollut vankilassa? Ja kimmoke oli mikä, marihuanan [...]
   Mä en myöskään tule tätä koskaan ymmärtämään ja ihan periaatteesta vastustan tätä jenkkityylistä kaikkien asioiden ja taustojen kaivelua ja julkistamista ja usein vielä sen perusteella saman tien lynkkaamista. Tätä vielä tapahtuu aivan naurettavan pienistä asioista kuten eri mielipiteestä tai jos nyt aivopierun seurauksena sanoit jotain hassua. Aivan eri asia jos nyt kaveri on lähtemässä rikollisen matkaan ja haluaa häntä asiasta varoitella tai tiedottaa asiasta. Mutta mitä ihmeen merkitystä tässäkään oli sillä, mikä tämän henkilön tausta on tässä yhteydessä että se pitää oikeasti tuoda esiin? Luulen, että ne jotka tästä taustasta välittää ei melko varmasti hänen kanssaan ole aikomassa mihinkään kanssakäymisiin jo ihan noiden julkaisemiensa kuvien ja tekstien perusteella. Minä ainakin olisin osannut kiertää kaukaa jo ihan ilman minkään vankilajuttujen kaiveluakin.

   Lainaa

  17. Säpevä alligaattori 14.3.2024 8:08
   Tulos: +48 (48 ääntä)
   Arto se ei vittua haistelekaan!

   Lainaa

  18. Säädytön lehmä 14.3.2024 8:18
   Tulos: -6 (60 ääntä)
   Jytky kärpänen: Mustakin on vähän kyseenalaista nostaa julkisella alustalla toisen tausta noin esiin asiaan kuulumatta. En nyt usko että näin on mutta ehkäpä hän oli parantamassa tapojaan, muutenkin päässyt just vankilasta. Nykyaikana ei kyllä tajuta yksityisyyden rajoja. Paskat rikokset kyllä tehnyt ja linnassa istunut syystä.
   Pulska kameli: Täysin samaa mietin. Eikö vankila ole myös sitä varten, että ns hyvittää tekonsa ja sitten voi aloittaa uuden elämän? Kyllä se on helppoa, kun heti lytätään FB:ssä ja kaivetaan vanhat asiat esille.
   Juuri näin! Oikeus on määrännyt tuomion, josta saatu rangaistus on kärsitty ja suoritettu. Vähättelemättä kyseisen henkilön rikoksia tai uhreja, on tuo väärin että ns. todellisen rangaistuksen saat vasta kun vapaudut esim. vankilasta. Vaikka nimenomaan se rangaistus pitäisi olla jo kärsitty, kun on vapautunut.

   Lainaa

  19. Aktiivinen pulu 14.3.2024 8:20
   Tulos: +5 (57 ääntä)
   Mä uskon vahvasti uusien mahdollisuuksien antamiseen, mutta ihan jo treffi-ilmoitus roskalavaryhmässä on sen sortin ihmetyksen aihe, että en hämmästele jos ihmisten kiinnostus vilkaista tyypin taustoja herää. Ja koska tuomio ollut yli 2v, ei tarvinne erityistä salapoliisityötä sen selvittämiseksi, minkä sortin tekijä kyseessä on. Lisäksi "rahaa on" + kannabisaihetta kaikkialla sisustuksessa + just linnasta vapautunut = jättimäinen punalippu. Ihan hyvä varoittaa sinisilmäisimpiä. Ja ai niin. Jyppiläinen tarkoittaa lätkäjoukkueen jäsentä, ja sitähän tää heppu ei takuulla oo. JyppiLÄläinen on (IMO typerä) ilmaisu täällä Jyväskylässä asuvista. Tahaton moka vai tahallista harhaanjohtamista? Todennäköisesti ensinmainittu, mutta ei kyllä anna kuvaa välkyimmästä tyypistä sekään.

   Lainaa

  20. Lunki viinirypäle 14.3.2024 8:31
   Tulos: -60 (68 ääntä)
   Jytky kärpänen: Mustakin on vähän kyseenalaista nostaa julkisella alustalla toisen tausta noin esiin asiaan kuulumatta. En nyt usko että näin on mutta ehkäpä hän oli parantamassa tapojaan, muutenkin päässyt just vankilasta. Nykyaikana ei kyllä tajuta yksityisyyden rajoja. Paskat rikokset kyllä tehnyt ja linnassa istunut syystä.
   Rikokseenhan noi tonkijat siinä syyllistyy, kun julkaisevat että toi tyyppi on ollut vankilassa ja vieläpä mistä rikoksista on sinne joutunut.

   Lainaa

  21. Tulos: +78 (80 ääntä)
   Napael: Oisin kuvitellu kannabisfanin olevan himppasen chillimpi, mutta eipä taida paheet jäädä vain yhteen päihteeseen. Muuhun sisustukseen kantaa ottamatta, tykkään ton petivaatteiden väreistä.
   Se on hieno mutta tuon mattokuosin käyttäminen joka paikassa on vähän mautonta. Verrattavissa johonkin "live, love, laugh" -kyltteihin, mitä yksikin on liikaa, mutta tuolta löytyy vessasta ja eteisestä todennäköisesti muualtakin.

   Lainaa

  22. Pitkänhuiskea nuija 14.3.2024 9:09
   Tulos: +67 (67 ääntä)
   Aktiivinen pulu: Mä uskon vahvasti uusien mahdollisuuksien antamiseen, mutta ihan jo treffi-ilmoitus roskalavaryhmässä on sen sortin ihmetyksen aihe, että en hämmästele jos ihmisten kiinnostus vilkaista tyypin taustoja herää. Ja koska tuomio ollut yli 2v, ei tarvinne erityistä salapoliisityötä sen [...]
   Et selvästikään huomannut kahden ensimmäisen mokan välillä harmaata katkoviivaa. Toi treffi-ilmoitus on julkaistu Jyväskylän puskaradiossa.

   Lainaa

  23. Tulos: +52 (56 ääntä)
   Joo Arto muina päivinä kosiminen on laitonta naisille.

   Lainaa

  24. Tulos: +59 (71 ääntä)
   Jannen sisustusmakuun tai taustoihin kantaa ottamatta, olin yllättynyt miten siistissä kunnossa hänen asuntonsa on! Vaikka Janne - tai kukaan muukaan entinen linnakundi - ei ehkä omaan elämäntyyliin sopisi, toivon että siisti koti viittaisi siihen että asiat rupeaisi hänelläkin menemään kohti parempaa ja vanhoista törttöilyistä olisi opittu, ja että hänellekin löytyisi joku kiva tyyppi jonka kanssa pysyä kaidalla tiellä. Nyt tajusin että ehkä viime päivinä näkyneet kevään merkit on tehnyt musta vahvasti optimistisen. Yritän pitää tän ajattelutavan ainakin muutaman kuukauden. Tsemppiä Jannelle naisen löytämiseen ja laillisen elämäntyylin jatkamiseen.

   Lainaa

  25. Nurja jyrsijä 14.3.2024 10:55
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   Tonista täytyy kyllä sanoa, että rehellinen ilmoitus. Heti näkee mitä hakee. Tinderissäkään ei ärsytä ne mahakuvan laittajat. Vaan ne, jotka laittaa tavallisen ilmoituksen ja hakevat pitkää suhdetta ja toisessa tai kolmannessa viestissä tarjoavat seksiä.

   Lainaa

  26. Putipuhdas pohatta 14.3.2024 11:01
   Tulos: +11 (37 ääntä)
   Kumma nyrsijä: Ei jää kyllä epäselväksi Jannen hamppurakkaus. Sopii hyvin, harvoinhan sitä selvin päin tommoisia rikoksia tehdään. Eiköhän tuo ole pian takaisin täysihoidossa.
   Ei tulisi mieleenkään lähteä pilvessä tekemään mitään rikoksia. Tuon tyyliset ihmiset sekoilee yleensä lääkehuuruissa, kun käyttävät väärin niitä lääkkeitä.

   Lainaa

  27. Mielisairas krokotiili 14.3.2024 11:18
   Tulos: +34 (42 ääntä)
   Jytky kärpänen: Mustakin on vähän kyseenalaista nostaa julkisella alustalla toisen tausta noin esiin asiaan kuulumatta. En nyt usko että näin on mutta ehkäpä hän oli parantamassa tapojaan, muutenkin päässyt just vankilasta. Nykyaikana ei kyllä tajuta yksityisyyden rajoja. Paskat rikokset kyllä tehnyt ja linnassa istunut syystä.
   Valitettavasti ainakaan itselle sillä "tapojen parantamisella" ei ole mitään hyötyä.
   Jos ihmisellä on vankilatuomio, niin se on välitön stoppi sille tapailulle.

   Lainaa

  28. Niinhiinihiin 14.3.2024 11:31
   Tulos: -7 (31 ääntä)
   Ihan hyvä että kaivetaan tuolla facebook ryhmissä mahdolliset vaaralliset ihmiset esiin. Eri asia sitten, onko kuinka oikein jakaa se feissarimokiin vielä tuommoisen uutisen kanssa mistä voi selvittää tekijän henkilöllisyyden täysin? Aivan turhaa oli edes sensuroida Jannen nimeä feissarimokilta, kun kerrottiin jo etunimi ja uutinen rikokseen. Erittäin lyhyellä selvityksellä sai heti miehen henkilöllisyyden tietoon, kiitos Feissarimokat. Aiemmin tämän miehen teot olisivat jääneet Jyväskylän tietoon, nyt ne on koko suomen tiedossa.

   Lainaa

  29. Tulos: +40 (50 ääntä)
   Pulska kameli: Täysin samaa mietin. Eikö vankila ole myös sitä varten, että ns hyvittää tekonsa ja sitten voi aloittaa uuden elämän? Kyllä se on helppoa, kun heti lytätään FB:ssä ja kaivetaan vanhat asiat esille.
   Kaunis ajatus, että parantaisi tapansa, mutta jos henkilö on suuressa kusipäisyydessään ryöstänyt vanhuksilta rahaa, niin en ihan jaksa uskoa, että tapansa parantaa, ikinä. Ja kun pelkkä kusipäisyys ei riitä, niin täytyy olla vielä vässykkäkin, kun ei pojalla rahkeet riitä varastamaan tasavertaisiltaan. Tollaset kokovartalokyrvät voisi sulkea jonnekin ikuisiksi ajoiksi. (anteeksi kielenkäyttöni)

   Lainaa

  30. Normi kissa 14.3.2024 11:50
   Tulos: +67 (67 ääntä)
   Niinhiinihiin: Ihan hyvä että kaivetaan tuolla facebook ryhmissä mahdolliset vaaralliset ihmiset esiin. Eri asia sitten, onko kuinka oikein jakaa se feissarimokiin vielä tuommoisen uutisen kanssa mistä voi selvittää tekijän henkilöllisyyden täysin? Aivan turhaa oli edes sensuroida Jannen nimeä [...]

   Siinä vaiheessa, kun on ryöstänyt R-kioskin kirveellä ja saanut sen lisäksi tuomion rahanpesusta ja päätynyt lehtiin, niin miten tämä juttu täällä mihinkään vaikuttaa? Siis jos vaikka mahdollinen työnantaja tai tindermatchi laittaa nimen Googleen niin boom, lehtijutut tulevat heti esiin. 

   Lainaa

  31. Tulos: +17 (29 ääntä)
   Kyöpeli: En nyt OIKEIN pidä asiallisena sitä, että tavalliseen treffi-ilmoon reagoidaan stalkkaamalla joukolla julkisesti tyypin kaapissa olevat luurangot. Mitenkään siis puolustelematta itse luurankoja. Onko tällainen jotenkin enemmän ok sillä perusteella, että tyyppi on ollut vankilassa? Ja kimmoke oli mikä, marihuanan [...]
   Somessa ei oikeastaan ole sääntöjä. Se on jokaisen omalla vastuulla ja oma henkilökohtainen ongelma, jos sinne jotain laittaa. Varsinkin jos on rikollista taustaa niin paska osuu tuulettimeen, se on aivan varma.

   Lainaa

  32. Laktoositon vesinokkaeläin 14.3.2024 12:20
   Tulos: +24 (32 ääntä)
   Mimmi: Joo Arto muina päivinä kosiminen on laitonta naisille.
   Kyllähän se ennen  wanhaan vähän niin oli. Karkauspäivä oli ainoa päivä, jolloin nainen voi kosia. Ja jos mies kieltäytyi kosinnasta, piti hänen ostaa naiselle hamekangas.

   Lainaa

  33. Tulos: +61 (63 ääntä)
   Kyöpeli: En nyt OIKEIN pidä asiallisena sitä, että tavalliseen treffi-ilmoon reagoidaan stalkkaamalla joukolla julkisesti tyypin kaapissa olevat luurangot. Mitenkään siis puolustelematta itse luurankoja. Onko tällainen jotenkin enemmän ok sillä perusteella, että tyyppi on ollut vankilassa? Ja kimmoke oli mikä, marihuanan [...]
   No jaa, mielestäni ihan fiksua ottaa selvää tuntemattomasta ihmisestä ennen kuin suostuu tapaamaan livenä. Kuuluu ainakin naisilla siihen normi varautumiseen: 
   1) onko meillä samantyylinen suhde etsinnässä, onko hän varattu/perheellinen tms
   2) selvitä mahdolliset red flagit (esim ”uhkaillut kirveellä” tai ”tuomittu valepoliisi-petoksesta”) 
   3) onko hänestä ajantasainen valokuva, josta tunnistaa (ei hattu+aurinkolasit+parta+ viisi vuotta vanha kuva)
   4) sovi ensitapaaminen julkiselle paikalle
   5) kerro kaverille mihin olet menossa ja kenen kanssa, sekä pakosuunnitelma jos tyyppi osoittautuu vaaralliseksi

   Lainaa

  34. Itseasiassa 14.3.2024 13:29
   Tulos: +23 (27 ääntä)
   Suonensisäinen lokki: Ja ylipäätään niitä sisustukseen käyttää jotkut 18-20v joille se vielä on jotenkin cool... Mut 36v?Joopajoo
   Ja kuitenkin tuolla Jannellekin löytyy varmasti ottajia. Vaikka hänen ja meidän kaikkien kanssa ihmisten puolesta toivoisin, että tällä ottajalla olisi vähemmän samoja kiinnostuksen kohteita kun Jannella. Meilläkin on naapuri, jonka kamankäytöstä ollaan saatu nauttia koko rappu, välillä tuo sälli on ollut pois, asunto kyllä pysynyt kaikista valituksista huolimatta, mutta nyt sille on löytynyt sinne joku nainen pyörimään ja elämä on ollut jo pari kuukautta ihan siedettävää. Toivotaan ettei se nainen lähde ihan heti lätkimään.

   Lainaa

  35. Sosiaalisesti ahdistunut ovimatto 14.3.2024 13:40
   Tulos: +15 (53 ääntä)
   Säädytön lehmä: Juuri näin! Oikeus on määrännyt tuomion, josta saatu rangaistus on kärsitty ja suoritettu. Vähättelemättä kyseisen henkilön rikoksia tai uhreja, on tuo väärin että ns. todellisen rangaistuksen saat vasta kun vapaudut esim. vankilasta. Vaikka nimenomaan se rangaistus pitäisi olla jo kärsitty, kun on vapautunut.
   Ainakaan pilvihommat ei loppunut eli rikoksen tiellä jatketaan. Pöllyissä pöllitään taas kuormuri ja ajetaan apteekin seinästä sisään. Ei, nämä tyypit ei koskaan parane kaidalle tielle. Taparikollinen ja vielä kiellettyjen päihteiden käyttäjä.
   Eri asia jos joku toimistonörtti kirjanpitäjä on houkuteltu tekemään pomoille pieniä palveluksia "luovalla kirjanpidolla" palkkiota vastaan, ja kun homma paljastuu, menee sekin linnaan - koska talousrikokset on pahimpia - mutta saattaapi pois päässessään olla ottanut opikseen eikä enää hölmöile.

   Lainaa

  36. Sosiaalisesti ahdistunut ovimatto 14.3.2024 13:45
   Tulos: +36 (40 ääntä)
   Lunki viinirypäle: Rikokseenhan noi tonkijat siinä syyllistyy, kun julkaisevat että toi tyyppi on ollut vankilassa ja vieläpä mistä rikoksista on sinne joutunut.
   Miten? Jos tieto on julkista, kuten lehtiotsikot ja kysymällä saa oikeudestakin tuomiot selville (ja lehdethän niitä julkaisee muutenkin), niin missä rikos? Googleta jotain niin voi lukea jotain, jonka siis voi muutkin tehdä.
   Jos se on netissä kaikkien löydettävissä niin se on julkista.
   Murhainfosta voi käydä lukemassa juoruja. Joskus osuu, joskus ei. Lopulta nekin ruukaa selvitä kun tuomio julkaistaan tai joku kaivaa oikeudesta tiedon ketä tutkinnat koskee.

   Lainaa

  37. Tulos: +28 (36 ääntä)
   Mielisairas krokotiili: Valitettavasti ainakaan itselle sillä "tapojen parantamisella" ei ole mitään hyötyä.Jos ihmisellä on vankilatuomio, niin se on välitön stoppi sille tapailulle.
   Eihän kenenkään tarvitse tapailla yhtään ketään, mutta noin yleisesti on aika tympeää, jos ihminen tuomitaan loppuiäkseen olemaan epäkelpo kansalainen, jos joskus on muokannut, riippumatta siitä, mitä on mokastaan ja tuomiosta oppinut. Mulla on esim. duunikaverina ihminen, joka on lusinut huumeaikoinaan tekemistään petoksista yms. Tänä päivänä käy säännöllisesti töissä ja elää muutenkin "normaalisti". Osa ihmisistä näet oppii virheistään.

   Lainaa

  38. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Kyöpeli: Ja kimmoke oli mikä, marihuanan lehden kuvat tekstiileissä? No siitähän kannattaa elämäidä. Reality check: Suomalaisista 15-65-vuotiaista useampi kuin joka neljäs on kokeillut jotain huumetta, yleensä kannabista.
   Aika kaukaa haettu vertaus; "X prosenttia suomalaisista on joskus kokeillut imaista hatsit höpöheinää" josta voimmekin päätellä että "Vaikka raskaansarjan narkin linnakundin elämä pyörii niin pilven ympärillä että koko kämpän sisustus on pitänyt tunkea täyteen ganjapuskan kuvia vessanpönttöä myöten niin eipä siitä kannata elämöidä". Kyllä tuossa valtaosalle on kimmoketta riittämiin vaikka sitten olisikin pentuna jossakin opiskelijajärjestön bileissä koettanut avartaa tajuntaa polttamalla jonkun jointista savut.

   Lainaa

  39. Validi konna 14.3.2024 15:26
   Tulos: +28 (36 ääntä)
   Kumma nyrsijä: Ei jää kyllä epäselväksi Jannen hamppurakkaus. Sopii hyvin, harvoinhan sitä selvin päin tommoisia rikoksia tehdään. Eiköhän tuo ole pian takaisin täysihoidossa.
   Harvemmin sitä hamppupäissäänkään tuollaisia rikoksia tehdään, todennäköisesti ollu vähän kovemmat nitkut päällä.

   Lainaa

  40. Monilaenen jääkarhu 14.3.2024 15:29
   Tulos: -11 (17 ääntä)
   Aktiivinen pulu: Mä uskon vahvasti uusien mahdollisuuksien antamiseen, mutta ihan jo treffi-ilmoitus roskalavaryhmässä on sen sortin ihmetyksen aihe, että en hämmästele jos ihmisten kiinnostus vilkaista tyypin taustoja herää. Ja koska tuomio ollut yli 2v, ei tarvinne erityistä salapoliisityötä sen [...]
   Koetas pulu olla vähän aktiivisempi sen lukemisesi kanssa.

   Lainaa

  41. Monilaenen jääkarhu 14.3.2024 15:30
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Sopuli: Jannen sisustusmakuun tai taustoihin kantaa ottamatta, olin yllättynyt miten siistissä kunnossa hänen asuntonsa on! Vaikka Janne - tai kukaan muukaan entinen linnakundi - ei ehkä omaan elämäntyyliin sopisi, toivon että siisti koti viittaisi siihen että asiat rupeaisi hänelläkin menemään [...]
   Ei ollu keittiöstä kuvaa. Tuskin tuolla kamalasti tavaraa muutenkaan on.

   Lainaa

  42. Pikku joutsen 14.3.2024 15:37
   Tulos: -20 (40 ääntä)
   Toj Karin: Se on hieno mutta tuon mattokuosin käyttäminen joka paikassa on vähän mautonta. Verrattavissa johonkin "live, love, laugh" -kyltteihin, mitä yksikin on liikaa, mutta tuolta löytyy vessasta ja eteisestä todennäköisesti muualtakin.
   Haluaisin osallistua keskusteluun, mutta en uskalla kun en tiedä, saatko taas raivokohtauksen. Oman mielipiteeni sijaan uskallan sanoa vain että olet objektiivisesti oikeassa ja kaikki, jotka ovat kanssasi eri mieltä ovat tyhmiä idiootteja. Sanoinko oikein vai alatko taas haukkua?

   Lainaa

  43. Tulos: -6 (34 ääntä)
   Pikku joutsen: Haluaisin osallistua keskusteluun, mutta en uskalla kun en tiedä, saatko taas raivokohtauksen. Oman mielipiteeni sijaan uskallan sanoa vain että olet objektiivisesti oikeassa ja kaikki, jotka ovat kanssasi eri mieltä ovat tyhmiä idiootteja. Sanoinko oikein vai alatko taas haukkua?
   Jahas. Se sama vikinä jatkuu. Mutta älä huoli. Jos osaat keskustella asiallisesti, vastaan siihen myös asiallisesti. Jos puhut minulle kuin idiootille, pidän sinua vastavuoroisesti idioottina ja puhun sen mukaisesti. Saat itse valita.

   Lainaa

  44. Pollea ilves 14.3.2024 15:57
   Tulos: +4 (26 ääntä)
   Vihaan tällaisia hörhöjä, mutta että "koko kansan nähtäville" tuodaan tällaiset asiat vain siksi että tyypillä sattuu olemaan jotain kannabiksen kuvalla varustettuja mattoja jne. asunnossaan ei kyllä kerro kovin vahvasta moraalipohjasta sekään. Yleensä nämä "kaverit", sen vähän mitä olen heidän kanssaan ollut tekemisissä elämäni aikana, aika vapaasti kyllä kertovat jos ovat vankilassa vierailleet. En tarkoita ylpeilyä mutta aika harva niitä tuntuu salailevan varsinkin jos etsitään kavereita tai muuta. Joku perustelee tätä paljastelua sillä että "mahdollisilla treffikumppaneilla on oikeus tietää", mutta on tuo aika arveluttava peruste koska veikkaan että 99% tämän "mokan" lukijoista ei jokatapauksessa olisi ollut menossa hänen kanssaan treffeille. Tämmöisten juttujen takia kammoan ns. julkista seuranhakua omalla nimellä, vaikkei mulla ole mitään luurankoja kaapissa. En ole ikinä saanut edes pysäköintivirhemaksua mutta ahdistaa aivan helvetisti ajatus siitä että joku tuntematon lähtee penkomaan mun asioita ja sitten vielä julkaisisi niitä jos jotain sattuisikin löytymään.

   Lainaa

  45. Veltto timantti 14.3.2024 16:03
   Tulos: -9 (25 ääntä)
   Kaaleppi: Somessa ei oikeastaan ole sääntöjä. Se on jokaisen omalla vastuulla ja oma henkilökohtainen ongelma, jos sinne jotain laittaa. Varsinkin jos on rikollista taustaa niin paska osuu tuulettimeen, se on aivan varma.
   Somessa pätee Suomen lainsäädäntö aivan samalla tavalla kuin somen ulkopuolellakin. Yksityisyydensuoja on määritelty lakiin ja sen mukaan sä et saa kaivella muiden ihmisten tietoja ja julkaista niitä kyseisen ihmisen nimellä julkisesti. Jokainen voi toki itse etsiä sen tiedon, koska se on julkisesti saatavilla. Mutta on täysin eri asia kun yksityishenkilö julkaisee toisen yksityishenkilön tietoja julkisesti.

   Lainaa

  46. Itämätön hai 14.3.2024 17:02
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Sopuli: Jannen sisustusmakuun tai taustoihin kantaa ottamatta, olin yllättynyt miten siistissä kunnossa hänen asuntonsa on! Vaikka Janne - tai kukaan muukaan entinen linnakundi - ei ehkä omaan elämäntyyliin sopisi, toivon että siisti koti viittaisi siihen että asiat rupeaisi hänelläkin menemään [...]
   Jos se on ihan vasta muuttanut niin ei ole ehtinyt epäsiistiksi. Tai voihan se olla siivousintoilija, ei kaikki huimausainekäyttäjät ja ex-linnatyypit ole välttämättä sotkijoita.

   Lainaa

  47. Ansiokas jänis 14.3.2024 17:59
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Validi konna: Harvemmin sitä hamppupäissäänkään tuollaisia rikoksia tehdään, todennäköisesti ollu vähän kovemmat nitkut päällä.
   Vain alkoa ja perustupakkaa nuorena kokeilleena en osaa sanoa miten sekaisin voi mennä eri aineista. Hankala siis arvioida tätä ku peloteltiin valistuksessa, että luulee olevansa appelsiini jos sekaantuu ns. aineisiin. No, jostain syystä sitä höpöheinääkin sauhutellaan. Antaako paholaisen salaatti sitten riitävästi supervoimia kuormurilla apteekkivierailuun, vai tarviiko lääkekaapillisen kaikkia pillereitä tai tymäkämpää pulveria?

   Lainaa

  48. Pyylevä piirroshahmo 14.3.2024 18:06
   Tulos: -12 (20 ääntä)
   Lauhkea appelsiini: Uskaltaisiko joku sanoa Jannelle omalla nimellään mielipiteensä sisustuksesta? "Tosi kiva on."
   Miksi ei uskaltaisi? Pidätkö itse tuollaista elämäm_kolulaista jotenkin pelottavana?

   Lainaa

  49. Pikku joutsen 14.3.2024 18:35
   Tulos: -2 (24 ääntä)
   Toj Karin: Jahas. Se sama vikinä jatkuu. Mutta älä huoli. Jos osaat keskustella asiallisesti, vastaan siihen myös asiallisesti. Jos puhut minulle kuin idiootille, pidän sinua vastavuoroisesti idioottina ja puhun sen mukaisesti. Saat itse valita.
   Saanko sanoa, että minusta jokainen eläköön elämänsä rauhassa ja sisustakoon miten tahtoo niin kauan kun se ei vahingoita muita? Vaikka se sisustus ei olisikaan sinulle mieleinen? Saanko hyväksyä sen että joku laittaa "Live, Love, Laugh" -tauluja seinilleen, vai tarkoititko mitä sanoit, että niitä yksikin on liikaa?

   Lainaa

  50. Piiritetty sonni 14.3.2024 18:38
   Tulos: +4 (10 ääntä)
   Arto on siinä oikeassa, että naiset saa (ja omasta mielestä kannattaisikin) kosia. Ois kaikilla helpompaa jos naiset kosisivat myös (näin niinku yleisesti, ennenku joku tulee sanomaan että "minä olen nainen ja minä kosin miestäni")

   Lainaa

  51. Suosittu orja 14.3.2024 18:55
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Voi Arto kun niin kovin joutui pettymään 🥺💔

   Lainaa

  52. Kopioitu Metsätonttu 14.3.2024 19:20
   Tulos: +7 (19 ääntä)
   Kyöpeli: En nyt OIKEIN pidä asiallisena sitä, että tavalliseen treffi-ilmoon reagoidaan stalkkaamalla joukolla julkisesti tyypin kaapissa olevat luurangot. Mitenkään siis puolustelematta itse luurankoja. Onko tällainen jotenkin enemmän ok sillä perusteella, että tyyppi on ollut vankilassa? Ja kimmoke oli mikä, marihuanan [...]
   Niin ja kukapa ei sitä silloin tällöin kirveellä kioskeja ryöstelisi? Ilkeää, kun heti kytille soitellaan tollasesta viattomasta harrastuksesta. Eikun piti sanoa, ettei tuollaisia paskoja kuulu suojella mitenkään. Hyvä,  että tuli taustat julki ennen mahdollisia treffejä.

   Lainaa

  53. Kopioitu Metsätonttu 14.3.2024 19:37
   Tulos: +10 (22 ääntä)
   Jytky kärpänen: Mustakin on vähän kyseenalaista nostaa julkisella alustalla toisen tausta noin esiin asiaan kuulumatta. En nyt usko että näin on mutta ehkäpä hän oli parantamassa tapojaan, muutenkin päässyt just vankilasta. Nykyaikana ei kyllä tajuta yksityisyyden rajoja. Paskat rikokset kyllä tehnyt ja linnassa istunut syystä.
   Minkä taakseen jättää, sen eestään löytää. Ei kenenkään ole pakko kioskeja tai mummoja ryöstellä. Itse on oman elämänsä kyntänyt ja siitä nyt oikeutetusti kärsii. Vähän voisi, myös miettiä mitä nettiin itsestään laittaa, mutta ilmeisesti ne ruohot heikentää arviointikykyä.

   Lainaa

  54. Kopioitu Metsätonttu 14.3.2024 19:42
   Tulos: +19 (25 ääntä)
   Pulska kameli: Täysin samaa mietin. Eikö vankila ole myös sitä varten, että ns hyvittää tekonsa ja sitten voi aloittaa uuden elämän? Kyllä se on helppoa, kun heti lytätään FB:ssä ja kaivetaan vanhat asiat esille.
   Uhrit kärsii koko loppuelämänsä, joten ihan oikein, että tekijäkin kärsii. Facebookissa olokin taitaa vielä olla vapaaehtoista, kuten mummojen ja kioskien ryöstäminenkin?

   Lainaa

  55. Kopioitu Metsätonttu 14.3.2024 19:50
   Tulos: +7 (23 ääntä)
   Inhottava banaani: Mä en myöskään tule tätä koskaan ymmärtämään ja ihan periaatteesta vastustan tätä jenkkityylistä kaikkien asioiden ja taustojen kaivelua ja julkistamista ja usein vielä sen perusteella saman tien lynkkaamista. Tätä vielä tapahtuu aivan naurettavan pienistä asioista kuten eri mielipiteestä tai jos nyt aivopierun [...]
   Niin, siis vanhusten ja kioskien ryöstely ei ole mielestäni enää ihan pikkuasia ja sitähän tämä juttu koski. Minäkään en silti hyväksy nykyistä woke-ja cancel-kulttuureja, joissa joku äärimielensäpahoittaja etsii etsimällä "virheitä" toisten sanomisista. Pointtina se, että jutun tapauksessa oikeasti paheksuttavia tekoja on oikeasti tapahtunut, jälkimmäisessä esimerkissäni ei välttämättä mitään ole tapahtunut. Huomaa ero.

   Lainaa

  56. Kopioitu Metsätonttu 14.3.2024 19:59
   Tulos: +4 (16 ääntä)
   Säädytön lehmä: Juuri näin! Oikeus on määrännyt tuomion, josta saatu rangaistus on kärsitty ja suoritettu. Vähättelemättä kyseisen henkilön rikoksia tai uhreja, on tuo väärin että ns. todellisen rangaistuksen saat vasta kun vapaudut esim. vankilasta. Vaikka nimenomaan se rangaistus pitäisi olla jo kärsitty, kun on vapautunut.
   Siitäkin syystä pitää ehkä pari kertaa miettiä alkaako ryöstelemään kioskeja ja huijaamaan ihmisiltä rahoja. Voipi olla loppuelämä pilalla. Poikkeuksia toki on ja jotkut oikeasti katuvat tekojaan ja saattavat "parantua" rikollisesta mielestään, mutta kuvan kaveri ei oikein sellaiselta vaikuta jo ihan sisustuksensakin puolesta. Ja kyllä kommenttisi mielestäni todellakin vähättelee uhreja.

   Lainaa

  57. Kopioitu Metsätonttu 14.3.2024 20:01
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   Lunki viinirypäle: Rikokseenhan noi tonkijat siinä syyllistyy, kun julkaisevat että toi tyyppi on ollut vankilassa ja vieläpä mistä rikoksista on sinne joutunut.
   Sarkasmia?

   Lainaa

  58. Kopioitu Metsätonttu 14.3.2024 20:06
   Tulos: +14 (26 ääntä)
   Putipuhdas pohatta: Ei tulisi mieleenkään lähteä pilvessä tekemään mitään rikoksia. Tuon tyyliset ihmiset sekoilee yleensä lääkehuuruissa, kun käyttävät väärin niitä lääkkeitä.
   En minäkään ole kännissä koskaan riehunut tai ajanut autoa, ei olisi tullut mieleenkään. Siksi siis rattijuoppoja ei voi olla olemassa ja juopporäyhääjät ovatkin lääkkeiden käyttäjiä.

   Lainaa

  59. Kopioitu Metsätonttu 14.3.2024 20:12
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   Niinhiinihiin: Ihan hyvä että kaivetaan tuolla facebook ryhmissä mahdolliset vaaralliset ihmiset esiin. Eri asia sitten, onko kuinka oikein jakaa se feissarimokiin vielä tuommoisen uutisen kanssa mistä voi selvittää tekijän henkilöllisyyden täysin? Aivan turhaa oli edes sensuroida Jannen nimeä [...]
   Niin ja mitä ylipäätään alunperin tehtiin älämölöä tyypin rikoksista ja sekoitettiin poliisi ja oikeus asiaan? Mitä se muille kuuluu, jos tykkää ryöstellä kirveellä kioskeja ja huijata ihmisiltä rahaa? Olisi uhrit ollu vaan hiljaa, niin ei ketään tietäisi edes Jyväskylässä tyypin vaarallisuudesta. Halusi vain rauhassa harrastella vaatimattomasti ilman julkisuutta.

   Lainaa

  60. Itseasiassa 14.3.2024 21:15
   Tulos: +8 (14 ääntä)
   Piiritetty sonni: Arto on siinä oikeassa, että naiset saa (ja omasta mielestä kannattaisikin) kosia. Ois kaikilla helpompaa jos naiset kosisivat myös (näin niinku yleisesti, ennenku joku tulee sanomaan että "minä olen nainen ja minä kosin miestäni")
   Juu, mä pystyn lähipiiristä ja tuttavista sanomaan heti 3 pariskuntaa, joista nainen on odottanut vuosikausia kosintaa. Yhdessä on jo asunto/talo ja lapset, mutta vihille ei päästä kun mies ei saa kosittu ja nainen vain odottelee.

   Lainaa

  61. Raitti karjalanpiirakka 14.3.2024 23:34
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Mitenkään kantaa ottamatta, kuinka monta samanlaista mattoa tolta jätkältä löytyy? Ja sama vielä WC-pytyn kantena? Mietin nyt rajua linnakundia ostamassa silmät onnesta kiiluen kolme samanlaista mattoa kun kerrankin löytänyt jotain mielestään ihanaa. Mahdollisuudet sisustaa vankilassa ovat rajatut, niin pääseepä viimein toteuttamaan itseään.

   Lainaa

  62. Massaton piimä 15.3.2024 0:35
   Tulos: +10 (20 ääntä)
   Kopioitu Metsätonttu: En minäkään ole kännissä koskaan riehunut tai ajanut autoa, ei olisi tullut mieleenkään. Siksi siis rattijuoppoja ei voi olla olemassa ja juopporäyhääjät ovatkin lääkkeiden käyttäjiä.
   Pilvi on rauhoittava aine, joka tekee flekmaattiseksi. Mokan henkilön kaltaiset käyttävät usein useita aineita. Piristä ja kokaiinista (joiden vaikutuksen alaisena kioskiryöstö olisi huomattavasti todennäköisempää) ei vaan tehdä kivoja mattoja tai lakanoita.

   Lainaa

  63. Kujeileva apina 15.3.2024 13:01
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Mimmi: Joo Arto muina päivinä kosiminen on laitonta naisille.
   Apua! Mä kosin mun kumppania heinäkuussa 2019. Mä en tiennyt, että niin ei saa tehdä! 😱🙈

   Lainaa

  64. Johtava kissa 15.3.2024 14:02
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Massaton piimä: Pilvi on rauhoittava aine, joka tekee flekmaattiseksi. Mokan henkilön kaltaiset käyttävät usein useita aineita. Piristä ja kokaiinista (joiden vaikutuksen alaisena kioskiryöstö olisi huomattavasti todennäköisempää) ei vaan tehdä kivoja mattoja tai lakanoita.
   Eli tommoset tyypit kannattaisikin pitää jatkuvassa pilvessä, niin olisivat vaarattomia? 🤔

   Lainaa

  65. Jännittävä hauki 15.3.2024 19:08
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Kun Jannen treffi-ilmoon ei tullut naisia jonoksi asti, teki hän (toiseen puskaradioon) uuden ilmoituksen ilman paitaa. Muitakin kuvia kuulemma sai kysymällä. Viestiboksi varmasti tulvi.

   Lainaa

  66. Uuvahtanut Salaatti 15.3.2024 20:11
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Napael: Oisin kuvitellu kannabisfanin olevan himppasen chillimpi, mutta eipä taida paheet jäädä vain yhteen päihteeseen. Muuhun sisustukseen kantaa ottamatta, tykkään ton petivaatteiden väreistä.
   Ihan sievä on asunto, ei siinä mitään. Seura varmaan löytää kaltaisensa.

   Lainaa

  67. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Arto odottaa joka neljäs vuosi sitä ainoaa päivää, että joku "tulee ja hakee kotoa."

   Lainaa

  68. Intiimi peura 17.3.2024 19:29
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Sopuli: Jannen sisustusmakuun tai taustoihin kantaa ottamatta, olin yllättynyt miten siistissä kunnossa hänen asuntonsa on! Vaikka Janne - tai kukaan muukaan entinen linnakundi - ei ehkä omaan elämäntyyliin sopisi, toivon että siisti koti viittaisi siihen että asiat rupeaisi hänelläkin menemään [...]
   Kenen tahansa asunto voi olla siistissä kunnossa jos on juuri muuttanut. Vaan onko rikollisilla aina sotkuinen koti?

   Lainaa

  69. Kokematon kettu 17.3.2024 19:54
   Tulos: -2 (10 ääntä)
   Kyöpeli: En nyt OIKEIN pidä asiallisena sitä, että tavalliseen treffi-ilmoon reagoidaan stalkkaamalla joukolla julkisesti tyypin kaapissa olevat luurangot. Mitenkään siis puolustelematta itse luurankoja. Onko tällainen jotenkin enemmän ok sillä perusteella, että tyyppi on ollut vankilassa? Ja kimmoke oli mikä, marihuanan [...]
   Älä uhriudu, huumerikollinen.

   Lainaa

  70. Valtionhoitaja 17.3.2024 22:53
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Kujeileva apina: Apua! Mä kosin mun kumppania heinäkuussa 2019. Mä en tiennyt, että niin ei saa tehdä! 😱🙈
   Ei se haittaa. Valitettavasti avioliittonne on sen ansiosta kuitenkin mitätön.

   Lainaa

  71. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Säädytön lehmä: Juuri näin! Oikeus on määrännyt tuomion, josta saatu rangaistus on kärsitty ja suoritettu. Vähättelemättä kyseisen henkilön rikoksia tai uhreja, on tuo väärin että ns. todellisen rangaistuksen saat vasta kun vapaudut esim. vankilasta. Vaikka nimenomaan se rangaistus pitäisi olla jo kärsitty, kun on vapautunut.
   no höpöhöpö   ei se että on istunut vankilassa kärsimässä rangaistuksen tarkoita sitä että se olisi ohi vaan voi olla esim. vielä ehdollista jäljellä Toiseksi tekoa ei välttämättä ole annettu anteeksi , kaikkia ei ikinä. Joten ex-rikollisen elämäkään ei ala ns.  tyhjältä pöydältä uudestaan

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: karkauspäivä, kosia, kuva, lyhytaikainen, matto, poliisit, raha, rikos, seuranhaku, vankila