Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 505

Ostaja ehdottaa vastustamatonta vaihtokauppaa. 🤌
Kirpputorin löytöjä, osa 505

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 48 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Hassu kantojuhta 25.1.2024 0:20
   Tulos: +331 (339 ääntä)
   Vau! Erikoiserän sinappi ja vielä JP:n kanssa koemaistelu. Eihän tuosta vaihtokaupasta voi kieltäytyä.

   Lainaa

  2. Trendikäs nektariini 25.1.2024 0:59
   Tulos: +232 (266 ääntä)
   Jossain aiemmassa mokassa joku lanseerasi termin "helvetin esikartano" noille myyntipalstoille. Toki hauskaa lukea ulkopuolisena mutta vähemmän hauskaa jos oikeasti yrittäisi kauppaa tehdä, tai edes antaa ilmaiseksi. Varsin yllättäviäkin ovat: koskaan ei tiedä mitä tarjotaan vaihdossa 😆.

   Lainaa

  3. Pysäyttävä gorilla 25.1.2024 1:13
   Tulos: +5 (305 ääntä)
   Trendikäs nektariini: Jossain aiemmassa mokassa joku lanseerasi termin "helvetin esikartano" noille myyntipalstoille. Toki hauskaa lukea ulkopuolisena mutta vähemmän hauskaa jos oikeasti yrittäisi kauppaa tehdä, tai edes antaa ilmaiseksi. Varsin yllättäviäkin ovat: koskaan ei tiedä mitä tarjotaan vaihdossa 😆.
   Helvetin esikartano on kylläkin vanha sanonta, ettei sitä ole todellakaan kukaan täällä tai Facebookissa lanseerannut. Vanhempi kuin kumpikaan noista

   Lainaa

  4. Kaudaali pulu 25.1.2024 1:20
   Tulos: +123 (135 ääntä)
   Aito tekoeläin on 100% akryyliä?

   Lainaa

  5. Järkky seepra 25.1.2024 1:21
   Tulos: +184 (212 ääntä)
   Pysäyttävä gorilla: Helvetin esikartano on kylläkin vanha sanonta, ettei sitä ole todellakaan kukaan täällä tai Facebookissa lanseerannut. Vanhempi kuin kumpikaan noista
   On varmasti ikivanha sanonta mutta täällä se liitettiin nettikirppiksiin.

   Lainaa

  6. Tulos: +111 (117 ääntä)
   Kaudaali pulu: Aito tekoeläin on 100% akryyliä?
   Valmistettu 100% akryylieläimestä.

   Lainaa

  7. Reseptivapaa Dinosaurus 25.1.2024 5:24
   Tulos: +150 (162 ääntä)
   Onko tekoeläin sukua kebabeläimelle?

   Lainaa

  8. Sipulinhajuinen aasi 25.1.2024 6:20
   Tulos: +139 (145 ääntä)
   Uusin valuuttamme, sinappi

   Lainaa

  9. Likomärkä kilpikonna 25.1.2024 6:28
   Tulos: -86 (118 ääntä)
   Järkky seepra: On varmasti ikivanha sanonta mutta täällä se liitettiin nettikirppiksiin.
   Edelleen pieleen.

   Lainaa

  10. Tulos: +62 (70 ääntä)
   Sipulinhajuinen aasi: Uusin valuuttamme, sinappi
     No, kun kahvi ja suklaa on käytetty...
     Omassa lapsuudessani kyllä puhuttiin "aidosta muovieläimestä" kun viitattiin tekokuituihin, en tiennyt sitä erikoiseksi. 

   Lainaa

  11. Jämtti sakaali 25.1.2024 7:02
   Tulos: +187 (193 ääntä)
   Jotain vauvakamaa myydessä pyysin nuortaparia soittamaan kun ovat pihassa. Jossain vaiheessa iltaa huomasin viestin, jossa ilmoitettiin, että perillä ollaan. Olivat sitten odottaneet ulkona yli tunnin...eikä tullut mieleen se sovittu soittaminen.

   Lainaa

  12. Purppura hauki 25.1.2024 7:03
   Tulos: +76 (84 ääntä)
   Likomärkä kilpikonna: Edelleen pieleen.
   Niinku että mitä tarkotat?

   Lainaa

  13. Tulos: +55 (63 ääntä)
   Kaudaali pulu: Aito tekoeläin on 100% akryyliä?
   Olisiko epäaito tekoeläin, sitten aitoa eläintä?

   Lainaa

  14. Tinkimätön unikeko 25.1.2024 7:22
   Tulos: +150 (154 ääntä)
   Jämtti sakaali: Jotain vauvakamaa myydessä pyysin nuortaparia soittamaan kun ovat pihassa. Jossain vaiheessa iltaa huomasin viestin, jossa ilmoitettiin, että perillä ollaan. Olivat sitten odottaneet ulkona yli tunnin...eikä tullut mieleen se sovittu soittaminen.
   Joillekin soittaminen on kuin helvetin esikartanoon astuminen, ja välttelevät sitä ongelmiin asti.

   Lainaa

  15. Kilokalori 25.1.2024 7:34
   Tulos: +104 (110 ääntä)
   Torimyynti vaatii kyllä hermoja. Itselläni on ollut tavaraa myynnissä niin, että ilmoituksessa lukee että kaupat tehdään arkisin klo 8-17 välisenä aikana työpaikkani parkkipaikalla (koska asumme ns. skutsissa minne ei julkisilla pääse, enkä halua kotiini säätämään ihmisiä ilman autoa hakemaan tavaraa jota eivät voi kantaa. Kokemuksen ääni tässä). Eikös joka toiseen ilmotukseen tule viikonloppuisin joskus illalla näitä "mikä on tiukka hinta jos tulen nyt heti hakemaan maksan puolet hinnasta". Olen lopettanut kokonaan vastaamasta ihmisille jotka eivät osaa lukea ilmoitusta loppuun.

   Lainaa

  16. Jäätynyt sakaali 25.1.2024 7:49
   Tulos: +57 (63 ääntä)
   Kilokalori: Torimyynti vaatii kyllä hermoja. Itselläni on ollut tavaraa myynnissä niin, että ilmoituksessa lukee että kaupat tehdään arkisin klo 8-17 välisenä aikana työpaikkani parkkipaikalla (koska asumme ns. skutsissa minne ei julkisilla pääse, enkä halua kotiini säätämään ihmisiä ilman autoa hakemaan [...]
   I Feel you maaan, yksi hyvä tapa on myös sopia nouto aika ja antaa tarkemman osoitteen vasta nouto päivänä.

   Lainaa

  17. karvaturpa 25.1.2024 7:55
   Tulos: +50 (60 ääntä)
   Jämtti sakaali: Jotain vauvakamaa myydessä pyysin nuortaparia soittamaan kun ovat pihassa. Jossain vaiheessa iltaa huomasin viestin, jossa ilmoitettiin, että perillä ollaan. Olivat sitten odottaneet ulkona yli tunnin...eikä tullut mieleen se sovittu soittaminen.
   Ei puhelimella nykyään soiteta.

   Lainaa

  18. Tulos: +50 (98 ääntä)
   Pysäyttävä gorilla: Helvetin esikartano on kylläkin vanha sanonta, ettei sitä ole todellakaan kukaan täällä tai Facebookissa lanseerannut. Vanhempi kuin kumpikaan noista
   Ei tuossa väitetty että keksi termin "helvetin esikartano", vaan sanottiin että kyseinen jo olemassa oleva termi lanseerattiin tuohon yhteyteen. Lanseeraaminen ei tarkoita että keksii tyhjästä jotain uutta ja ennennäkemätöntä.

   Lainaa

  19. Itseasiassa 25.1.2024 9:00
   Tulos: +57 (61 ääntä)
   Hassu kantojuhta: Vau! Erikoiserän sinappi ja vielä JP:n kanssa koemaistelu. Eihän tuosta vaihtokaupasta voi kieltäytyä.
   Saakohan kaupan purkaa, jos ei pidäkään sinapista? Tai JP varmaan sitten mielellään maksaa pyydetyn hinnan grillin äärellä ilman tinkaamista.

   Lainaa

  20. Itseasiassa 25.1.2024 9:02
   Tulos: +23 (37 ääntä)
   Mä sain joululahjaksi hanskat aitoa tekoeläintä. Niissä oli merkintä että ovat nahkaa, vähän epäilin kun materiaalia tunnustelin. Eihän siinä mennyt kuin pari viikkoa kun tämä "nahka" repesi yhdestä kohtaa. Harmi kun olin heittänyt laput pois ja tuotteesta ei mistään löydy merkkiä tai muita vinkkejä kelle voisi valittaa.

   Lainaa

  21. Tulos: -7 (53 ääntä)
   Trendikäs nektariini: Jossain aiemmassa mokassa joku lanseerasi termin "helvetin esikartano" noille myyntipalstoille. Toki hauskaa lukea ulkopuolisena mutta vähemmän hauskaa jos oikeasti yrittäisi kauppaa tehdä, tai edes antaa ilmaiseksi. Varsin yllättäviäkin ovat: koskaan ei tiedä mitä tarjotaan vaihdossa 😆.
   Ei kannata myydä mitään alle sadalla eurolla, menee säätämiseen niin paljon aikaa ja vaivaa, ettei myynti kata noita. Itse nakkasin aikanaan jonkun Soda Stream -laitteen kierrätykseen, kun neljäs ostaja teki oharit. Olisi maksanut 15€, mut aina piti odottaa pari päivää et saa rahaa ja sit lupas tulla hakeen eikä tullutkaan. Kaikki alle satasen romut menee kierrätykseen. Viikko sit vein Gigantin SER-pisteelle kolme puhelinta ja kaksi iPadia, ku ei vaan olisi jaksanut sitä säätöä mitä noiden myynnistä olisi tullut.

   Lainaa

  22. Levätön lintu 25.1.2024 10:09
   Tulos: +63 (65 ääntä)
   Itseasiassa: Mä sain joululahjaksi hanskat aitoa tekoeläintä. Niissä oli merkintä että ovat nahkaa, vähän epäilin kun materiaalia tunnustelin. Eihän siinä mennyt kuin pari viikkoa kun tämä "nahka" repesi yhdestä kohtaa. Harmi kun olin heittänyt laput pois ja tuotteesta ei mistään löydy merkkiä tai muita vinkkejä kelle voisi valittaa.
   Aito nahkakin voi repeytyä sellaiseksi palkeenkieleksi, etenkin hanskoissa jotka ovat yleensä ohutta nahkaa ja käsi voi osua vaikka minne. Sellainen hiutaleinen repeily on toki merkki ns. genuiininnahasta.

   Lainaa

  23. Itseasiassa 25.1.2024 10:32
   Tulos: +38 (42 ääntä)
   Levätön lintu: Aito nahkakin voi repeytyä sellaiseksi palkeenkieleksi, etenkin hanskoissa jotka ovat yleensä ohutta nahkaa ja käsi voi osua vaikka minne. Sellainen hiutaleinen repeily on toki merkki ns. genuiininnahasta.
   Kyllä tuossa nahassa näkyi sellaisia kuituja sisällä, ettei mikään eläin sellaista kasvata ristiin. No, vaatelaastari paikkaa.

   Lainaa

  24. Meluisa aprikoosi 25.1.2024 10:56
   Tulos: +36 (40 ääntä)
   tuo ostaja todennäköisesti vielä suuttuu siitä, että myyjä ei sattunut olemaan kotona. on nuo nettikirppikset välillä vaikeita, vaikka enimmäkseen sujuu hyvin. yleensä on sellainen fiilis että myyjä haluaa saada tavaran myytyä ja on hinnastakni valmis tinkimään että pääsee tavarasta eroon. mutta muutaman kanssa ei saa ostoa sovittua, vaikka olisi valmis pyyntihinnan maksamaan. Voi mennä viikko ilman vastausta kun lähettää viestiä.

   Lainaa

  25. Erma Havanko 25.1.2024 11:21
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   Akryylikko.

   Lainaa

  26. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Hassu kantojuhta: Vau! Erikoiserän sinappi ja vielä JP:n kanssa koemaistelu. Eihän tuosta vaihtokaupasta voi kieltäytyä.
   No onhan toi jo 130€ väärti! 😆

   Lainaa

  27. Tulos: -20 (90 ääntä)
   Toj Karin: Ei tuossa väitetty että keksi termin "helvetin esikartano", vaan sanottiin että kyseinen jo olemassa oleva termi lanseerattiin tuohon yhteyteen. Lanseeraaminen ei tarkoita että keksii tyhjästä jotain uutta ja ennennäkemätöntä.
   Lanseeraus on kyllä aina jotain uutta tai ennennäkemätöntä, ainakin asiayhteys huomioiden. En usko että "helvetin esikartano" olisi lanseerattavissa missään asiayhteydessä koska kyseessä on niin laajalti käytetty termi. Ei siis "lanseerattu termiä helvetin esikartano myyntipalstalle" vaan "käytettiin myyntipalstasta määritelmää 'helvetin esikartano'".

   Lainaa

  28. Verkkaisa kuguaari 25.1.2024 13:47
   Tulos: +32 (56 ääntä)
   Pysäyttävä gorilla: Helvetin esikartano on kylläkin vanha sanonta, ettei sitä ole todellakaan kukaan täällä tai Facebookissa lanseerannut. Vanhempi kuin kumpikaan noista
   Eihän tuossa kukaan väittänyt että joku kommentoija sen sanan itsessään olisi "lanseerannut". Luetunymmärtäminen.

   Lainaa

  29. Verkkaisa kuguaari 25.1.2024 13:55
   Tulos: +15 (21 ääntä)
   Itseasiassa: Mä sain joululahjaksi hanskat aitoa tekoeläintä. Niissä oli merkintä että ovat nahkaa, vähän epäilin kun materiaalia tunnustelin. Eihän siinä mennyt kuin pari viikkoa kun tämä "nahka" repesi yhdestä kohtaa. Harmi kun olin heittänyt laput pois ja tuotteesta ei mistään löydy merkkiä tai muita vinkkejä kelle voisi valittaa.
   Zalandossa myyvät nahkakenkiä niin että tuotetiedoissa lukee että päällinen on nahkaa, ja ehkä hyvällä tuurilla sitten esittelytekstissä mainitaan ohimennen että on muuten keinonahkaa. Huonolla tuurilla asia selviää vasta kun kengät saa itselleen ja laatikossa lukee että ei ole aitoa nahkaa. Kannattaa googlettaa kaikki "aitoa nahkaa"-tuotteet mitä noissa verkkokaupoissa (zalando, boozt, yms) myydään jos ei halua erikseen postitella aina kaikkea takaisin. En usko että se on tahallista vaan kyseessä on joku käännösvirhe tai ihan vain huolimattomuus, kun muuten ei ole ollut ongelmia itselläni niiden myymissä vaatteissa.

   Lainaa

  30. Konstikas panda 25.1.2024 14:49
   Tulos: +11 (19 ääntä)
   Tuo olutsinappi oli kyllä hyvää... Sitä ei ole hetkeen kaupoissa näkynyt. Riippuen vähän erän koosta saattaisin tuollaiseen vaihtokauppaan lähteäkin :D

   Lainaa

  31. Vinkeä sika 25.1.2024 15:27
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Voi JP. Ehkä hän halusi miesseuraa grillailuun ja keksi tämmöisen sivujuonen sen aikaansaamiseksi. Kerrankos sitä sitten kotiin raahaa turhan vahvistimen :)

   Lainaa

  32. Tarkka herukka 25.1.2024 16:37
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Itseasiassa:   kelle voisi valittaa.
   Someen.

   Lainaa

  33. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Niin siis tuo "aito tekoeläin" on oletettavasti ironinen vitsi.

   Lainaa

  34. Uneton meduusa 25.1.2024 22:03
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   🤔 Pystyn kuvittelemaan itsekin kirjoittavani tuon tekoeläinilmoituksen. Toisaalta kaikenlaista Vera Pelle -merkkistä asustetta näkee myytävän ihan epäironisestikin.

   Lainaa

  35. Lila hämähäkki 25.1.2024 23:20
   Tulos: +14 (18 ääntä)
   Levätön lintu: Aito nahkakin voi repeytyä sellaiseksi palkeenkieleksi, etenkin hanskoissa jotka ovat yleensä ohutta nahkaa ja käsi voi osua vaikka minne. Sellainen hiutaleinen repeily on toki merkki ns. genuiininnahasta.
   Hihi genuiininnahka :D 
   Voisiko joku linkata sen hauskan mokan!!

   Lainaa

  36. Mietteliäs konna 25.1.2024 23:41
   Tulos: -2 (16 ääntä)
   Eikö tuo Teija ymmärtänyt, että "aito tekoeläin" oli vitsi, vai yrittikö hän vain lähteä mukaan vitsiin tavalla, joka ei nyt oikein onnistunut? Tosi hämmentävä julkaisu, enkä oikein hahmota miksi se edes on täällä.

   Lainaa

  37. Uuvahtanut Salaatti 26.1.2024 5:39
   Tulos: +12 (30 ääntä)
   NipaMan: Ei kannata myydä mitään alle sadalla eurolla, menee säätämiseen niin paljon aikaa ja vaivaa, ettei myynti kata noita. Itse nakkasin aikanaan jonkun Soda Stream -laitteen kierrätykseen, kun neljäs ostaja teki oharit. Olisi maksanut 15€, mut aina piti odottaa pari päivää et saa rahaa ja sit lupas tulla hakeen eikä [...]
   Mitäs jos vaan veisit kamat kierrätykseen.. Icare, fida, spr, uff... Vaikka lähiseurakunnan keräys jos et muuta keksi. Parhaimmillaan tulevat noutamaan jos tavaraa on paljon. Inhottavaa luonnon tuhlausta pistää käyttökelpoista tavaraa roskiin.

   Lainaa

  38. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Sipulinhajuinen aasi: Uusin valuuttamme, sinappi
   Toimii vielä heikommin pajatsoissa kuin perinteinen maksuväline, oravannahka.

   Lainaa

  39. Työtön kiivi 26.1.2024 9:14
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Lila hämähäkki: Hihi genuiininnahka :D Voisiko joku linkata sen hauskan mokan!!
   https://www.feissarimokat.com/2015/05/sekalaisia-osa-220/

   Lainaa

  40. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Jos se sinappi oli ehdottomasti parasta ja arvottaa sen noin korkealle, eikä sitä enää saa ostettuakaan, kuinka siitä on valmis luopumaan? Parhaita on ne myyntijaarittelut, missä kovasti yritetään väittää, että on "ihan parhaat kengät ikinä, tosi mukavat ja lämpöiset ja kaikkea, ei ole käytetty kuitenkaan, koska ei ollutkaan itselle sopiva väri ja niiiiin haikein mielin ja sydän verillä joudun niistä nyt luopumaan". Haisee kilometrien päähän, että paskaa on tarjolla. Muutenkin, ei niihin ilmoituksiin tarvitse selitellä miksi jotain on myymässä pois.

   Lainaa

  41. Itselatautuva tyyny 26.1.2024 10:33
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Aidosta turkiksesta tehdään keinoturkiksen näköisiä somisteita, kas kun nykyaikana jälkimmäinen tuppaa olemaan suositumpaa ja sosiaalisesti hyväksytympää. Joten epäaito tekoeläin on siis aitoa eläintä, joka on käsitelty keinotekoisen näköiseksi. Aito tekoeläin taas on keinokuitua (joka taas usein on tehty mahdollisimman paljon aidon eläimen näköiseksi).

   Lainaa

  42. Kunnioitettava sotilas 26.1.2024 15:29
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Petri: Valmistettu 100% akryylieläimestä.
   Genuiinin nahkaa

   Lainaa

  43. Keväinen raiskattu jääkarhu 26.1.2024 23:02
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Tori on kyllä mielenkiintoinen sivusto. Uskaltauduin viime vuoden puolella tekemään sinne ostoilmoituksen tavarasta x. Mainitsin selkeästi asuinpaikkakuntani ja hoitavani kaupat mieluiten kasvotusten, mutta ei pakollista. Sain valehtelematta 10 viestiä eri ihmisiltä missä kertovat nähneensä jollain kirppiksellä haluamani tavaran ja se kirppis sijaitsee toisella puolen maata. Ei paljon lämmitä. En saanut sitä ikinä ja poistin ilmoituksen kyllästyttyäni vastaamaan kaikille saman asian, etten tarvitse sitä ihan niin kipeästi, jotta lähtisin ajamaan 600km suuntaansa. Kukaan ei ollut valmis ostamaan niitä löytämiään ja postittamaan, vaan jotkut kummastelivat enkö oikeasti tahdo sitä, kun en lähde hakemaan. Olen mieluiten ilman sitten.

   Lainaa

  44. Yötön vaatekappale 28.1.2024 4:03
   Tulos: -25 (33 ääntä)
   Tylsimys: Lanseeraus on kyllä aina jotain uutta tai ennennäkemätöntä, ainakin asiayhteys huomioiden. En usko että "helvetin esikartano" olisi lanseerattavissa missään asiayhteydessä koska kyseessä on niin laajalti käytetty termi. Ei siis "lanseerattu termiä helvetin esikartano myyntipalstalle" vaan "käytettiin myyntipalstasta määritelmää 'helvetin esikartano'".
   Kyllä mäkin olen kuvitellut lanseeraaminen olevan nimenomaan uuden tuomista julki. Eli esim kun tuote lanseerataan, tuodaan uusi tuote markkinoille. Ihan en ole varma miten tämä sanan tai termin kohdalla toimii, mutta ei minustakaan niinkin vanhaa ja yleistä termiä kuin helvetin esikartano voi missään lanseerata. Tai no niin, kai lanseerausta voi käyttää tilanteessa, jossa jotain vanhaa tuotetta käytetään uudella tavalla tai uudessa kontekstissa, esim että kotona lanseerataan pilkotut vihannekset naposteltavaksi sipsien sijaan… Noniin, en ole enää mielipiteestäni varma. Ehkä lanseerausta voi käyttää tässäkin yhteydessä, mene ja tiedä, mutta en ehkä itse käyttäisi.

   Lainaa

  45. Perinnötön piikkisika 29.1.2024 0:35
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Genuine leather eli monelle tutumpi genuiinin nahka, tai aitoa nahkaa, on termi jota saa käyttää jos tuotteessa tai eritellyssä osassa tuotetta on 70% nahkaa. Nahkan ei tarvitse olla kokonaista kun sitä ei ole erikseen määritelty ja se onkin usein nahan jämiä ja siihen verrattavia ainesosia jotka tehdään sidosaineen kanssa massaksi ja tehdään jotain oikean nahan näköistä. Moni luulee kun tuo massa menee rikki että on kusettu kun sanottiin että aitoa nahkaa mutta itse termi sinänsä on kusetusta. En tiedä saako Suomessa myydä tuollaisia tuoteita myydä aitona nahkan mutta Kiinan hallitus päätyi tuohon ratkaisuun ja genuiinit leviää ympäri maailmaa. Myyjät harvemmin sen kummemmin asiaa tarkistaa, ainakaan ne edullisemmat.

   Lainaa

  46. Tahmainen hirmulisko 30.1.2024 2:10
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Tinkimätön unikeko: Joillekin soittaminen on kuin helvetin esikartanoon astuminen, ja välttelevät sitä ongelmiin asti.
   Aasin- tai oikeastaan vuohensillan kautta. Black metallin soittaminen on kirjaimellisesti helvetin esikartanoa ja ne tykkää siitä 👹

   Lainaa

  47. Sotaisa vihannes 30.1.2024 10:34
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Mietteliäs konna: Eikö tuo Teija ymmärtänyt, että "aito tekoeläin" oli vitsi, vai yrittikö hän vain lähteä mukaan vitsiin tavalla, joka ei nyt oikein onnistunut? Tosi hämmentävä julkaisu, enkä oikein hahmota miksi se edes on täällä.
   mielestäni myös erikoinen "moka", kun omissa piireissä keinoeläimen nahka on hyvin paljon viljelty nimitys keinonahalle. Mutta ilmeisesti olen kuplautunut tältä(kin) osin

   Lainaa

  48. Käsitetty puhveli 7.3.2024 20:09
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Jämtti sakaali: Jotain vauvakamaa myydessä pyysin nuortaparia soittamaan kun ovat pihassa. Jossain vaiheessa iltaa huomasin viestin, jossa ilmoitettiin, että perillä ollaan. Olivat sitten odottaneet ulkona yli tunnin...eikä tullut mieleen se sovittu soittaminen.
   Mä olen kanssa tehnyt jännän havainnon, että ulkomaalaiset jostain syystä välttelevät ovikellon soittamista. Voivat odotella ulkona vesisateessa vartin ja laitella viestejä, mutta nekin mieluiten kadulta eikä pihalta. Ei liity musta mihinkään tiettyyn kansallisuuteen, niin mua on hämmentänyt, että mistä tää johtuu. 
   Nyt olen tajunnut alkaa sanomaan, että soita ovikelloa ja koputa perään, en aina huomaa viestejä ja ovikellokaan ei aina toimi 😅

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: aika, aito tekoeläin, kirppari, kirppis, kirpputori, messenger, pihassa, sinappi, tori, turun sinappi, vaihtokauppa, yksityisviesti, yv