Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Asiakaspalvelun aarteita, osa 9

SINI-siivous vastaa asiakkaan kiperään kysymykseen Instassa.
Asiakaspalvelun aarteita, osa 9

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 74 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Huvittava vuohi 11.1.2024 0:20
   Tulos: +224 (240 ääntä)
   Hassun hauska käyttäjä ”kulkuset69” ihan vaan rohkeasti koittaa sitä vessan pesuainetta siihen peräaukon valkaisuun. Tiedä vaikka toimii.

   Lainaa

  2. Rääkivä rätti 11.1.2024 0:28
   Tulos: +304 (384 ääntä)
   Minnan kommentti täysin aiheellinen. Nestle ja Unilever hallitsevat Suomen jäätelömarkkinaa sekä toimivat venäjällaktiivisesti jolloin ovat myös osa Venäjän sotataloutta. Eli verijäätelö täysin aiheellinen!

   Lainaa

  3. Terästämätön mango 11.1.2024 0:33
   Tulos: +334 (342 ääntä)
   "Persreikuli" kieltoon 🤮

   Lainaa

  4. Sysimusta taistelija 11.1.2024 0:34
   Tulos: +179 (189 ääntä)
   S-market olisi voinut vastata myös "Mielipiteenne on rekisteröity."

   Lainaa

  5. Evätön alpakka 11.1.2024 0:45
   Tulos: +150 (188 ääntä)
   Ah, tyypillistä Danskea. En kyllä käsitä, miksi jotkut vapaaehtoisesti pitävät siellä rahojaan.

   Lainaa

  6. Uneton meduusa 11.1.2024 0:53
   Tulos: +180 (186 ääntä)
   Nyt Uneton meduusa mietiskelee, osaisiko joku joskus nimensä muuttanut valaista tuota Danske Bank -seikkailua? Ehkä tarinasta puuttuu nyt jotain olennaista taustatietoa. Kaikki mitä Danske Bankistakaan sain irti liittyi pankkikorttien uusimiseen: "Jos olet vaihtanut sukunimesi, on hyvä tilata uusi debit-/credit-kortti oikealla nimellä. Tieto nimenmuutoksesta tulee pankille Digi- ja väestötietovirastosta noin 2-3 viikon kuluessa avioitumisesta. Tämän jälkeen voit tilata uuden kortin esimerkiksi verkkopankista. Jos et halua odottaa näin pitkään, saat uuden kortin toimittamalla pankille alkuperäisen virkatodistuksen." Mutta...tili lukittu? Siis, miten, miksi, ... Harvoinpa sitä henkilöllisyyttä verkkopankissa muulla todistetaan kuin koodeilla? Johtuneeko kellonajasta, mutta missään ei ole nyt järkeä. Valaiskaa joku.

   Lainaa

  7. Reseptivapaa satuhahmo 11.1.2024 2:28
   Tulos: -197 (239 ääntä)
   Rääkivä rätti: Minnan kommentti täysin aiheellinen. Nestle ja Unilever hallitsevat Suomen jäätelömarkkinaa sekä toimivat venäjällaktiivisesti jolloin ovat myös osa Venäjän sotataloutta. Eli verijäätelö täysin aiheellinen!
   Vähän liian pitkä aasinsilta. Ei kiinnosta. 
   Jäätelökesää odotellessa. 

   Lainaa

  8. Tulos: -27 (43 ääntä)
   Huvittava vuohi: Hassun hauska käyttäjä ”kulkuset69” ihan vaan rohkeasti koittaa sitä vessan pesuainetta siihen peräaukon valkaisuun. Tiedä vaikka toimii.
   Juu kyllä sinisiivous jätti nyt kultaisen tilaisuuden käyttämättä neuvoa nimimerkkiä kokeilemaan rohkeasti tarkoitukseen esim. kaustik-soodaa. Laimentamattomana.

   Lainaa

  9. Liittoutumaton pussieläin 11.1.2024 5:56
   Tulos: +37 (77 ääntä)
   Evätön alpakka: Ah, tyypillistä Danskea. En kyllä käsitä, miksi jotkut vapaaehtoisesti pitävät siellä rahojaan.
   Pankki kun pankki niin aina jollain on hyvää ja jollain huonoa sanottavaa. Itselläni toiminut ihan moitteettomasti.

   Lainaa

  10. Peittyvä pelikaani 11.1.2024 6:10
   Tulos: +95 (119 ääntä)
   Siis miksi pankki tarvii kuvan henkkareista? Kuulostaa oudolta.

   Lainaa

  11. Vastapuikea meduusa 11.1.2024 6:42
   Tulos: +112 (122 ääntä)
   Uneton meduusa: Nyt Uneton meduusa mietiskelee, osaisiko joku joskus nimensä muuttanut valaista tuota Danske Bank -seikkailua? Ehkä tarinasta puuttuu nyt jotain olennaista taustatietoa. Kaikki mitä Danske Bankistakaan sain irti liittyi pankkikorttien uusimiseen: "Jos olet vaihtanut sukunimesi, on hyvä tilata uusi [...]
   Luultavasti saanut kauan ennen tota nimen muuttumista pyynnön tunnistautumiseen ja tuo tilin lukitseminen vain osuu sattumalta häiden jälkeiseen aikaan kun oli asiat jäänyt aiemmin hoitamatta.

   Lainaa

  12. Tinkimätön unikeko 11.1.2024 7:44
   Tulos: +90 (100 ääntä)
   Rääkivä rätti: Minnan kommentti täysin aiheellinen. Nestle ja Unilever hallitsevat Suomen jäätelömarkkinaa sekä toimivat venäjällaktiivisesti jolloin ovat myös osa Venäjän sotataloutta. Eli verijäätelö täysin aiheellinen!
   Enpä tiennytkään. Näillä korporaatioilla on lonkeronsa ihan joka puolella, pitänee tutustua tuotteisiin mitä täytyy jatkossa jättää ostamatta.

   Lainaa

  13. Häikäilemätön myyrä 11.1.2024 7:54
   Tulos: +95 (109 ääntä)
   Tokmannin klubi-ilta oli verkkokaupassa, eli olisi pitänyt siis mennä Jätkäsaareen.

   Lainaa

  14. Tulos: +67 (101 ääntä)
   Liittoutumaton pussieläin: Pankki kun pankki niin aina jollain on hyvää ja jollain huonoa sanottavaa. Itselläni toiminut ihan moitteettomasti.
   En ole ikinä kuullut Danskesta mitään hyvää. "Se toimii" ei ole kehu, vaan se on pienin minimi mitä palvelulta odottaa.

   Lainaa

  15. Toivoton kultakala 11.1.2024 8:13
   Tulos: -62 (72 ääntä)
   Rääkivä rätti: Minnan kommentti täysin aiheellinen. Nestle ja Unilever hallitsevat Suomen jäätelömarkkinaa sekä toimivat venäjällaktiivisesti jolloin ovat myös osa Venäjän sotataloutta. Eli verijäätelö täysin aiheellinen!
   Eihän noita kukaan täysjärkinen ole ostanut vuosikymmeniin.
   Toisaalta sitten noitakaan firmoja ei taida paljoa kiinnostaa, vaikka Suomen pienet tehtaat jäisivät käyttänättä, ei muuta ku ihmiset pilalle ja infra mätänemään.
   Sama ku Teboil-boikotti, voi video ne yrittäjät ole mitään paha tehneet yrittävät ruokkia perheensä.

   Lainaa

  16. Riippuva päärynä 11.1.2024 8:18
   Tulos: +58 (60 ääntä)
   Vastapuikea meduusa: Luultavasti saanut kauan ennen tota nimen muuttumista pyynnön tunnistautumiseen ja tuo tilin lukitseminen vain osuu sattumalta häiden jälkeiseen aikaan kun oli asiat jäänyt aiemmin hoitamatta.
   Näinhän se on että laki vaatii pankkeja tuntemaan asiakkaansa. Joko henkkarit netin kautta tai käynti harvaksi käyneissä konttoreissa. Pitää todistaa että olet sinä etkä rahanpesijä tai muu rikollinen.

   Lainaa

  17. Ponne Jarkka 11.1.2024 8:41
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Martti, tuukko hakeen?

   Lainaa

  18. Ponne Jarkka 11.1.2024 8:42
   Tulos: -42 (56 ääntä)
   Häikäilemätön myyrä: Tokmannin klubi-ilta oli verkkokaupassa, eli olisi pitänyt siis mennä Jätkäsaareen.
   Eikös Jätkäsaaressa ole Verkkokauppa.com?

   Lainaa

  19. Riittämätön koira 11.1.2024 8:42
   Tulos: +87 (91 ääntä)
   Reseptivapaa satuhahmo: Vähän liian pitkä aasinsilta. Ei kiinnosta. Jäätelökesää odotellessa. 
   Sitähän te toivotte, että ihmisiä Euroopassa lakkaisi kiinnostamasta. 
   Toivoton kultakala: Eihän noita kukaan täysjärkinen ole ostanut vuosikymmeniin. Toisaalta sitten noitakaan firmoja ei taida paljoa kiinnostaa, vaikka Suomen pienet tehtaat jäisivät käyttänättä, ei muuta ku ihmiset pilalle ja infra mätänemään. Sama ku Teboil-boikotti, voi video ne yrittäjät ole mitään paha tehneet yrittävät ruokkia perheensä.
   Irtautuminen tällaisista verkostoista on hidasta ja pitkän työn takana, mutta se on samalla myös ainoa vaihtoehto. Oheisvahinkoja tulee. Eteenpäin pitää yrittää. Siinähän sitä on. 
   Itseäni ei ajatus Venäjän saati Kiinan talutusnuorasta houkuttele. 
   Taisteluni on jo alkanut monella pienellä rintamalla, mm. jäätelövalinnoissa. Jos aidosti kotimaiset vaihtoehdot kasvavat riittävän isoiksi, sieltä tulee sitten työpaikkoja jäätelöntekijöille. 

   Lainaa

  20. Makaileva haisunäätä 11.1.2024 8:49
   Tulos: +91 (101 ääntä)
   Omituiselta kuulostaa tuo pankkitarina. Vaihdoin sukunimeni minäkin, enkä ilmoittanut yhtään minnekään muualle kuin työnantajalle, Mehiläiseen ja palkanlaskijalle siitä. Viikon-parin sisällä pankki sai siitä viranomaisilta tiedon ja nimi vaihtui pankkiin itsestään ilman, että minun tarvitsi tehdä tai selvittää mitään. Uuden kortin uudella nimellä sain sitten automaattisesti vuoden jälkeen, kun vanhassa loppui voimassaolo, siihen saakka toimi moitteetta. Mitään käyttökatkoja ei ollut. Eri pankki oli kyllä kuin postaajalla, mutta tuskin pankkien käytännöt nyt näin radikaalisti eroavat. Miksi se pankki kyselisi henkkareita kun se saa sen nimen VTJ:stä ihan itse?

   Lainaa

  21. Taskulämmin seuraeläin 11.1.2024 9:32
   Tulos: +62 (64 ääntä)
   Makaileva haisunäätä: Omituiselta kuulostaa tuo pankkitarina. Vaihdoin sukunimeni minäkin, enkä ilmoittanut yhtään minnekään muualle kuin työnantajalle, Mehiläiseen ja palkanlaskijalle siitä. Viikon-parin sisällä pankki sai siitä viranomaisilta tiedon ja nimi vaihtui pankkiin itsestään ilman, että minun tarvitsi tehdä tai selvittää mitään. [...]
   Ei sen tarvikaan kysellä mitään normaalisti. Kuten yllä epäilty, voi olla että niitä henkkareita on kyselty jo aiemmin eikä ole suoriutunut. Eli joka tapauksessa tili olisi mennyt kiinn ettei edes liity nimen vaihtumiseen.

   Lainaa

  22. Vihervä undulaatti 11.1.2024 9:33
   Tulos: +28 (32 ääntä)
   Uneton meduusa: Nyt Uneton meduusa mietiskelee, osaisiko joku joskus nimensä muuttanut valaista tuota Danske Bank -seikkailua? Ehkä tarinasta puuttuu nyt jotain olennaista taustatietoa. Kaikki mitä Danske Bankistakaan sain irti liittyi pankkikorttien uusimiseen: "Jos olet vaihtanut sukunimesi, on hyvä tilata uusi [...]
   Pankki on halunnut jostain syystä henkkarista kuvan - vähän erikoinen käytäntö näin suomen sisällä, mutta kansainvälisesti tuohon törmää yhtenään. Voi liittyä nimenmuutokseen. Mutta luultavasti pankille olisi kelvannut kuva siitä vanhasta henkkarista aivan hyvin, viimeistään avioliittotodistuksen tai vastaavan kanssa.

   Lainaa

  23. Tulos: +27 (43 ääntä)
   Toj Karin: En ole ikinä kuullut Danskesta mitään hyvää. "Se toimii" ei ole kehu, vaan se on pienin minimi mitä palvelulta odottaa.
   No se päivittäisen asioinnin toimivuus on kyllä ihan kaikki, mitä minä haluan/odotan pankkipalveluilta. En tarvitse sieltä mitään kutsuja pullakahveille tai synttärikortteja. Nuo erilaiset tunnistautumiset ja rahanpesukyselyt, jotka tuntuvat ärsyttävän ihmisiä sunnattomasti tulevat ihan lainsäädännöstä ja voin luvata, että ne ärsyttävät pankkeja ja niiden varsinkin niiden työntekijöitä vähintään yhtä paljon kuin asiakkaita. 
   Mitä sinä kaipaat pankilta?

   Lainaa

  24. Itseasiassa 11.1.2024 10:07
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Evätön alpakka: Ah, tyypillistä Danskea. En kyllä käsitä, miksi jotkut vapaaehtoisesti pitävät siellä rahojaan.
   Valitettavasti ammattiliiton kautta saa niin hyvät edut, että ei kannata vaihtaa muihin palkkeihin. Heidän asiakkaanaan en ole kertaakaan tuntenut itseäni tervetulleeksi. Aikoinaan vaihdoin sukunimeä ja sain sen jälkeen heiltä eri sukunimillä postia ja vanhalla nimellä pankkikortit, niin konttorissa väänneltiin naamaa, kun menin sinne ilmottanasn että tarvitsen uuden kortin ja voisivat päivittää loppuihinki järjestelmiin nimeni. Toisaalta olen saanut vielä huonompaa palvelua Nordeassa, että en tiedä auttaisiko vaihtaminen.

   Lainaa

  25. Nurja jyrsijä 11.1.2024 10:23
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Uneton meduusa: Nyt Uneton meduusa mietiskelee, osaisiko joku joskus nimensä muuttanut valaista tuota Danske Bank -seikkailua? Ehkä tarinasta puuttuu nyt jotain olennaista taustatietoa. Kaikki mitä Danske Bankistakaan sain irti liittyi pankkikorttien uusimiseen: "Jos olet vaihtanut sukunimesi, on hyvä tilata uusi [...]
   Itse olen vaihtanut Dansken asiakkaana kahdesti nimeäni. Ei tarvinnut mitään todistella.

   Lainaa

  26. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Nyt sattuu persreikuliin.

   Lainaa

  27. Työtätekevä norsu 11.1.2024 11:08
   Tulos: +45 (45 ääntä)
   Kyl mää niin PURISTELIN PÄÄTÄNI Martin 78 metrin "HURUAJELULLE" 😩

   Lainaa

  28. Kallistunut näätä 11.1.2024 11:12
   Tulos: +50 (52 ääntä)
   Vihervä undulaatti: Pankki on halunnut jostain syystä henkkarista kuvan - vähän erikoinen käytäntö näin suomen sisällä, mutta kansainvälisesti tuohon törmää yhtenään. Voi liittyä nimenmuutokseen. Mutta luultavasti pankille olisi kelvannut kuva siitä vanhasta henkkarista aivan hyvin, viimeistään avioliittotodistuksen tai vastaavan kanssa.
   Alkuperäistä ketjua lukeneena ei kuulemma kelvannut. Virkailija oli myös sanonut, että turha tulla paikan päälle passin kanssa jossa on vanha nimi. Siihen kommentoitiin, että nyt on osunut joku virkaintoinen tai aloitteleva tekijä, sillä noin ei kuuluisi toimia.

   Lainaa

  29. rottanpää 11.1.2024 11:14
   Tulos: -17 (23 ääntä)
   "Yhdet on puheet minulla"? Oon aina kuvitellut, että "yhdet puheet" on sama kuin palturi. Kumpi meistä nyt siis on väärässä, Martti vai minä?

   Lainaa

  30. Kukkiva Keltuainen 11.1.2024 11:34
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Riippuva päärynä: Näinhän se on että laki vaatii pankkeja tuntemaan asiakkaansa. Joko henkkarit netin kautta tai käynti harvaksi käyneissä konttoreissa. Pitää todistaa että olet sinä etkä rahanpesijä tai muu rikollinen.
   Kumma kun pankit tuntevat aina kaikki muut kuin tilien haltijat.

   Lainaa

  31. It's a deal 11.1.2024 12:00
   Tulos: +33 (35 ääntä)
   rottanpää: "Yhdet on puheet minulla"? Oon aina kuvitellut, että "yhdet puheet" on sama kuin palturi. Kumpi meistä nyt siis on väärässä, Martti vai minä?
   "Yhdet puheet" tarkoittaa sitä, että tarina ei muutu. Toki se voi olla vaikka valehtelua virkavallalle, mutta niissä puheissa pysytään. Eli se voi tarkoittaa totuutta tai valhetta.

   Lainaa

  32. Tulos: +6 (14 ääntä)
   En kyllä muista pitikö mun mitää todistella pankille sillon ku nimi vaihtu. Jotenki muistelisin että tilasin vaa uuen kortin uuella nimellä ku laitoin niille viestiä tms.

   Lainaa

  33. Esteetön maito 11.1.2024 13:34
   Tulos: +18 (28 ääntä)
   Vihervä undulaatti: Pankki on halunnut jostain syystä henkkarista kuvan - vähän erikoinen käytäntö näin suomen sisällä, mutta kansainvälisesti tuohon törmää yhtenään.
   Kuva henkkareista ei kelpaa edes Siwan kassalle kaljan ostamiseen, mutta "kansainvälisesti" sillä hoidetaan pankkiasiat? No nyt loppui rahanpesuhärdellin ihmettely. Kuvien tehtailu photoshopillahan ei ole temppu eikä mikään.

   Lainaa

  34. Esteetön maito 11.1.2024 13:37
   Tulos: +17 (43 ääntä)
   Itseasiassa: Valitettavasti ammattiliiton kautta saa niin hyvät edut, että ei kannata vaihtaa muihin palkkeihin. Heidän asiakkaanaan en ole kertaakaan tuntenut itseäni tervetulleeksi. Aikoinaan vaihdoin sukunimeä ja sain sen jälkeen heiltä eri sukunimillä postia ja vanhalla nimellä pankkikortit, niin konttorissa väänneltiin [...]
   Nordea on se toinen susipaska pankki jossa ei koskaan kannata asioida mistään syystä.

   Lainaa

  35. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Evätön alpakka: Ah, tyypillistä Danskea. En kyllä käsitä, miksi jotkut vapaaehtoisesti pitävät siellä rahojaan.
   Mulla on siellä teininä avattu tili, eikä koskaan miään ongelmaa. Ei edes naimisiinmennessä mitään henkkaria vaadittu, ne vaan lähetti uuden kortin postissa. Sit taas puolisolla on S-pankki ja se on yrittänyt saada mutkin sinne, mutta sillä on myös vähän väliä jotain ongelmia verkkopankin kanssa (joita mulla on ollut kerran tai kahdesti ikinä), joten ei kiitos. Ainoa miinus on ollut se, että jos täytyy konttorissa asioida, niin niitä on vaikea löytää ja ne on vähän huonosti auki.

   Lainaa

  36. Mäntylahti-Piiras 11.1.2024 14:40
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Evätön alpakka: Ah, tyypillistä Danskea. En kyllä käsitä, miksi jotkut vapaaehtoisesti pitävät siellä rahojaan.
   Olen ymmälläni minäkin että miten kukaan enää käyttää Danskea, ensin oli reilut kymmenen vuotta sitten se Javaa käyttävä verkkopankki joka pääsääntöisesti ei toiminut (toisaalta eno antoi ihan kivat vaivanpalkat aina kun kävin auttamassa verkkopankin kanssa), käteisnostoja (säästötililtä-) konttorissa tehdessä veloitettiin aina palvelumaksu & tilinhoitomaksuja veloitettiin automaattisesti niin kauan kun tili oli olemassa oli tilillä rahaa tai ei, ja sitten alettiin sulkea konttoreita sellaisella kiireellä että aloin epäillä onko konttoreita kohta enää kuin yksi Kööpenhaminassa.

   Lainaa

  37. Mäntylahti-Piiras 11.1.2024 14:45
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Esteetön maito: Kuva henkkareista ei kelpaa edes Siwan kassalle kaljan ostamiseen, mutta "kansainvälisesti" sillä hoidetaan pankkiasiat? No nyt loppui rahanpesuhärdellin ihmettely. Kuvien tehtailu photoshopillahan ei ole temppu eikä mikään.
   useammat kuvat henkkareista ulkomaisille rahalaitoksille ottaneena asia ei ole ihan noin yksinkertainen: yleensä otetaan kuva henkkarin etu- ja takapuolelta & jonkun sortin tekoäly tarkistaa kuvat että löytyykö merkkejä peukaloinnista & sitten usein halutaan selfie, joskus halutaan selfiehen mukaan henkkari, joskus paperilappu jolla on päivämäärä, kellonaika sekä määrätty koodi, joskus pitää olla sekä henkkari että kyseinen lappu, yksi lafka halusi vieläpä videon noiden lisäksi.

   Lainaa

  38. Viiksetön tohtori 11.1.2024 15:02
   Tulos: +3 (15 ääntä)
   Riippuva päärynä: Näinhän se on että laki vaatii pankkeja tuntemaan asiakkaansa. Joko henkkarit netin kautta tai käynti harvaksi käyneissä konttoreissa. Pitää todistaa että olet sinä etkä rahanpesijä tai muu rikollinen.
   Onhan se asiakas jo aikoja sitten tunnistettu. Nyt vaihtuu vain sukunimi, mutta henkilö on edelleen sama siellä verkkopankin toisessa päässä.

   Lainaa

  39. Arvoton soturi 11.1.2024 15:05
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Asuntolainaneivotteluissa viime syksynä melkein joka pankkiin piti toimittaa kuva passista tai henkilökortista ennen verkkoneuvottelua. Kaikissa muistaakseni ei. Vaihteli käytäntö myös siinä, todennettiinko henkilöllisyyttä millään tavalla etäneuvittelun alkaessa. Henkkaireiden kuvan kysyminen lienee aika tavanomaista, en osaa sanoa mitään tähän nimenvaihtokeissiin liittyen.

   Lainaa

  40. Ummikko haltija 11.1.2024 15:31
   Tulos: +6 (14 ääntä)
   Evätön alpakka: Ah, tyypillistä Danskea. En kyllä käsitä, miksi jotkut vapaaehtoisesti pitävät siellä rahojaan.
   Joo "daba" on kyllä niin perseestä että jos vain elän niin pitkään että menee konkurssiin koko roska niin tulen kuolemaan ikionnellisena.

   Lainaa

  41. Rikkoutunut kissa 11.1.2024 16:14
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Viiksetön tohtori: Onhan se asiakas jo aikoja sitten tunnistettu. Nyt vaihtuu vain sukunimi, mutta henkilö on edelleen sama siellä verkkopankin toisessa päässä.
   Näissä voi olla aikarajoja. Itsekin olen tilin saanut pienenä äidin kanssa pankissa. Oli pankkikirja ja kaikki. Henkkarit on näytetty asioidessa tiskillä aikuisena. Kortilla ja automaatilla on maksettu kunnes tuli verkkopankit. Asuntolainan yhteydessä on kans oltu passin kanssa konttorissa. Sitten menikin pidempi aika ja piti sähköiseen järjestelmään ottaa kuva passista ja ajokortista. En muista oliko selfie kans. Pankkina SYP/Merita/Nordea. Ja itsestä on pitänyt tietoja syöttää myös että onko poliittista valtaa jne. ja minkälaista rahaliikennettä normaalisti on tilille (palkka). Nyt ei ole taas vuosiin kysytty. Ehkä se tulee taas sieltä joku päivä vastaan.

   Lainaa

  42. Tulos: +9 (19 ääntä)
   -x-x-: No se päivittäisen asioinnin toimivuus on kyllä ihan kaikki, mitä minä haluan/odotan pankkipalveluilta. En tarvitse sieltä mitään kutsuja pullakahveille tai synttärikortteja. Nuo erilaiset tunnistautumiset ja rahanpesukyselyt, jotka tuntuvat ärsyttävän ihmisiä sunnattomasti tulevat ihan lainsäädännöstä ja voin [...]
   En minäkään kaipaa pullakahveja enkä synttärikortteja, mutta olisi ihan kiva, jos pankki lakkaisi lähettämästä vainajan osoitteeseen tiliotteita ja muuta postia viimeistään silloin, kun muu perintöbyrokratia on hoidossa ja asunto myyty.  Arvostan sitäkin, että pankissa tiedetään amerikkalaisen päiväyksen 1/11/2024 tarkoittavan tammikuun 11. päivää eikä marraskuun ensimmäistä. Tutuilta olen kuullut, että tällaiset asiat eivät ole itsestäänselvyyksiä.

   Lainaa

  43. Hoopo joutsen 11.1.2024 17:31
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Toj Karin: En ole ikinä kuullut Danskesta mitään hyvää. "Se toimii" ei ole kehu, vaan se on pienin minimi mitä palvelulta odottaa.
   Todellakin haluaisin pois, mutta en tiedä tuosta opintolainasta, miten sen siirto onnistuu. Joten olen niin pitkään kunnes sen saan maksettua, sitten juoksen karkuun. En ole saanut kovin hyvää palvelua pankilta ja asiakaspalvelu joko ei ymmärrä suomea tai on tosi töykeä. 
   Muutamasti käynyt niin, että he sanovat toista ja tekevät toista, sitten olen saanut rahaa heidän virheistään. 

   Lainaa

  44. Utelias krokotiili 11.1.2024 17:46
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Hoopo joutsen: Todellakin haluaisin pois, mutta en tiedä tuosta opintolainasta, miten sen siirto onnistuu. Joten olen niin pitkään kunnes sen saan maksettua, sitten juoksen karkuun. En ole saanut kovin hyvää palvelua pankilta ja asiakaspalvelu joko ei ymmärrä suomea tai on tosi töykeä. Muutamasti käynyt niin, että he sanovat toista ja tekevät toista, sitten olen saanut rahaa heidän virheistään. 
   Olet saanut rahaa pankin virheistä? Eikö se ole hyvä juttu?

   Lainaa

  45. Tulos: +9 (25 ääntä)
   Tinkimätön unikeko: Enpä tiennytkään. Näillä korporaatioilla on lonkeronsa ihan joka puolella, pitänee tutustua tuotteisiin mitä täytyy jatkossa jättää ostamatta.
   Ei kannata tutustua. Lopputulos on se, että joudut viljelemään itse perunat, porkkanat ja nauriit ja syömään ne omasta lähteestä kannetun veden kanssa, koska kaikki kaupasta ostetut tuotteet kietoutuvat lopulta globaalin ruokaklusteriin, joka on mukana kaikissa maailman sodissa ja toisella kädellä hakkaa sademetsiä tasaiseksi.

   Lainaa

  46. Lakattu vadelma 11.1.2024 18:31
   Tulos: +31 (39 ääntä)
   Ei ole kyllä Tokmannilta paras sanavalinta kirjoittaa "tule paikalle" verkkokaupan yhteydessä. Mainosteksteissä pitää olettaa, että ihminen lukee vain kolmasosan sisällöstä. Jos sitäkään.

   Lainaa

  47. Kirpeä ahven 11.1.2024 19:55
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   -x-x-: No se päivittäisen asioinnin toimivuus on kyllä ihan kaikki, mitä minä haluan/odotan pankkipalveluilta. En tarvitse sieltä mitään kutsuja pullakahveille tai synttärikortteja. Nuo erilaiset tunnistautumiset ja rahanpesukyselyt, jotka tuntuvat ärsyttävän ihmisiä sunnattomasti tulevat ihan lainsäädännöstä ja voin [...]
   Vaikkapa kuten OP:lla että hankalampiin asioihin, kuten vaikka sijoitustiin avaamiseen lapselle, saa ihan oikeaa palvelua soittamalla paikallisen pankin toimihenkilölle. Tai halutessaan nettipalvelussa, tai sähköpostilla.

   Lainaa

  48. Mäntylahti-Piiras 11.1.2024 19:56
   Tulos: +11 (23 ääntä)
   MerryXmas: Ei kannata tutustua. Lopputulos on se, että joudut viljelemään itse perunat, porkkanat ja nauriit ja syömään ne omasta lähteestä kannetun veden kanssa, koska kaikki kaupasta ostetut tuotteet kietoutuvat lopulta globaalin ruokaklusteriin, joka on mukana kaikissa maailman sodissa ja toisella kädellä hakkaa sademetsiä tasaiseksi.
   itse pyydettyä järvikalaa kannattaa kans välttää koska siinä voi olla elohopeaa, riistaa taas kannattaa välttää loisten takia & oman lehmän maitotuotteet kannattaa unohtaa ilmastovaikutusten takia.

   Lainaa

  49. Nuutunut kivi 11.1.2024 20:36
   Tulos: +30 (40 ääntä)
   Tane: En minäkään kaipaa pullakahveja enkä synttärikortteja, mutta olisi ihan kiva, jos pankki lakkaisi lähettämästä vainajan osoitteeseen tiliotteita ja muuta postia viimeistään silloin, kun muu perintöbyrokratia on hoidossa ja asunto myyty.  Arvostan sitäkin, että pankissa tiedetään amerikkalaisen päiväyksen 1/11/2024 [...]
   Kenenkää ei tarvitse ymmärtää ämerikkalaisten typerääkin typerämpää tapaa ilmoittaa päivämäärä.

   Lainaa

  50. Liittoutumaton pussieläin 11.1.2024 20:50
   Tulos: +10 (18 ääntä)
   Toj Karin: En ole ikinä kuullut Danskesta mitään hyvää. "Se toimii" ei ole kehu, vaan se on pienin minimi mitä palvelulta odottaa.
   Mä en ole kuullut ikinä mistään pankista mitään hyvää. How about that?

   Lainaa

  51. Toivoton kultakala 11.1.2024 21:25
   Tulos: +4 (16 ääntä)
   Riittämätön koira: Sitähän te toivotte, että ihmisiä Euroopassa lakkaisi kiinnostamasta.  Irtautuminen tällaisista verkostoista on hidasta ja pitkän työn takana, mutta se on samalla myös ainoa vaihtoehto. Oheisvahinkoja tulee. Eteenpäin pitää yrittää. Siinähän sitä on.  Itseäni ei ajatus Venäjän saati Kiinan talutusnuorasta [...]
   Ei tule, koska ei suomalaisilla ole varaa investoida. Miksiköhän alunperinkin on tehtaat myyty vaikka nyt Nestlelle?

   Lainaa

  52. Harjaava henki 11.1.2024 21:33
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Viiksetön tohtori: Onhan se asiakas jo aikoja sitten tunnistettu. Nyt vaihtuu vain sukunimi, mutta henkilö on edelleen sama siellä verkkopankin toisessa päässä.
   Mun piti käydä näyttämässä uutta henkkaria (ottivat myös kopiot) kun passi (josta niillä oli myös kopio) vanheni. Tämä POP:issa. en siis ilmoittanut sinne mitään, vaan itse kyselivät perään. Olivat vissiiin vieläkin epäluuloisia uudesta asiakkaasta, pitkät pätkät molemmilla kerroilla jaariteltiin niitä näitä. Go figure.

   Lainaa

  53. Konkaavi tiikeri 12.1.2024 0:45
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Artikkeli verijäätelöistä: https://yle.fi/a/74-20056551?utm_source=social-media-share&utm_medium=social&utm_campaign=ylefiapp

   Lainaa

  54. Reseptivapaa satuhahmo 12.1.2024 2:36
   Tulos: -5 (19 ääntä)
   Riittämätön koira: Sitähän te toivotte, että ihmisiä Euroopassa lakkaisi kiinnostamasta.  Irtautuminen tällaisista verkostoista on hidasta ja pitkän työn takana, mutta se on samalla myös ainoa vaihtoehto. Oheisvahinkoja tulee. Eteenpäin pitää yrittää. Siinähän sitä on.  Itseäni ei ajatus Venäjän saati Kiinan talutusnuorasta [...]
   En toivo, enkä tue venäjän touhuja, mutta jos ostan jäätelön Suomessa en näe sitä minään verijäätelönä kun mun jäätelörahat ei mene Venäjälle, vaikka jollain ylikansallisella firmalla jotain toimintaa rajan takana olisikin. Toisaalta olen viimeisen vuoden aikana ostanut useita Ukrainalaisten firmojen tuotteita ja ainakin toivon, että ne rahat heitä jollain tavalla auttavat.

   Lainaa

  55. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Terästämätön mango: "Persreikuli" kieltoon 🤮
   Jep, kuka edes sanoo noin? Sama ku "pimpsloora" 🤮🤮

   Lainaa

  56. Tulos: -7 (7 ääntä)
   Kirpeä ahven: Vaikkapa kuten OP:lla että hankalampiin asioihin, kuten vaikka sijoitustiin avaamiseen lapselle, saa ihan oikeaa palvelua soittamalla paikallisen pankin toimihenkilölle. Tai halutessaan nettipalvelussa, tai sähköpostilla.
   Että mitä? Omalle lapselle sit taas pyytämättä tarjottiin sinne sijoitustiliä.

   Lainaa

  57. Sateeton hyeena 12.1.2024 8:45
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   rottanpää: "Yhdet on puheet minulla"? Oon aina kuvitellut, että "yhdet puheet" on sama kuin palturi. Kumpi meistä nyt siis on väärässä, Martti vai minä?
   Sinä. Yhet puheet on, että jos jotain sovitaan, niin siitä pidetään kiinni.

   Lainaa

  58. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Nuutunut kivi: Kenenkää ei tarvitse ymmärtää ämerikkalaisten typerääkin typerämpää tapaa ilmoittaa päivämäärä.
   Typeryydestä olen samaa mieltä, mutta jättäsitkö amerikasta saamasi ison sekin lunastamatta, koska siinä on päiväys 12/01/2023? Vuoden vanha sekkihän on ajat sitten vanhentunut. Eräs tuttuni sai tällaisen sekin joskus vuosia sitten ja joutui pankissa selittämään amerikkalaista päiväysmerkintää, jotta virkailija suostui ottamaan sekin käsiteltäväksi.

   Lainaa

  59. Esteetön maito 12.1.2024 18:45
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Mäntylahti-Piiras: useammat kuvat henkkareista ulkomaisille rahalaitoksille ottaneena asia ei ole ihan noin yksinkertainen: yleensä otetaan kuva henkkarin etu- ja takapuolelta & jonkun sortin tekoäly tarkistaa kuvat että löytyykö merkkejä peukaloinnista & sitten usein halutaan selfie, joskus halutaan selfiehen mukaan henkkari, joskus [...]
   Ei sen feikin henkkarin laittaminen kahteen tai kolmeen kuvaan ole sen vaikeampaa kuin yhteenkään.

   Lainaa

  60. Runneltu hai 12.1.2024 21:09
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Hoopo joutsen: Todellakin haluaisin pois, mutta en tiedä tuosta opintolainasta, miten sen siirto onnistuu. Joten olen niin pitkään kunnes sen saan maksettua, sitten juoksen karkuun. En ole saanut kovin hyvää palvelua pankilta ja asiakaspalvelu joko ei ymmärrä suomea tai on tosi töykeä. Muutamasti käynyt niin, että he sanovat toista ja tekevät toista, sitten olen saanut rahaa heidän virheistään. 
   Voit siirtää muun asioinnin ja jättää opintolainan vanhaan pankkiin. Itsellä on juuri tämä järjestely, koska vanha pankkini teki kaikkein huonoimman asuntolainatarjouksen. Otimme siis asuntolainan muualta ja siirsimme päivittäisasioinnin sinne, mutta koska opintolainan siirto on kallista, laina hengaa vanhassa pankissa yhden tilin kera. Sinne menee automaattisiirtona rahaa lyhennykseen niin siitä ei sen kummemmin tarvi välittää, mitä nyt korkojen noustua piti tarkistaa uusi lyhennyserä.

   Lainaa

  61. Kolkko hauki 13.1.2024 1:17
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Kallistunut näätä: Alkuperäistä ketjua lukeneena ei kuulemma kelvannut. Virkailija oli myös sanonut, että turha tulla paikan päälle passin kanssa jossa on vanha nimi. Siihen kommentoitiin, että nyt on osunut joku virkaintoinen tai aloitteleva tekijä, sillä noin ei kuuluisi toimia.
   Itselläni on käynyt juurikin näin mutta säästöpankin asiakkaana; aikoinaan sukunimen vaihtuessa jäin jumiin koska pankki löi tilin lukkoon ja vaati ajantasaisen henkkarin kanssa käyntiä tiskillä, ja ei olisi kelvannut ajokortti vaan piti tosiaan odottaa se 2vk poliisilta henkilökorttia. Tuntui kyllä että onpa vaikeata tämäkin asia, myöhemmin mietin usein olikohan se vain huonoa tuuria virkailijoiden ammattitaitotasossa.

   Lainaa

  62. Vaka ämpäri 13.1.2024 2:46
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Reseptivapaa satuhahmo: En toivo, enkä tue venäjän touhuja, mutta jos ostan jäätelön Suomessa en näe sitä minään verijäätelönä kun mun jäätelörahat ei mene Venäjälle, vaikka jollain ylikansallisella firmalla jotain toimintaa rajan takana olisikin. Toisaalta olen viimeisen vuoden aikana ostanut useita Ukrainalaisten firmojen tuotteita ja ainakin toivon, että ne rahat heitä jollain tavalla auttavat.
   Häpeäisit. Ihminen jolla on selkäranka ei anna senttiäkään rahaa Venäjän kansanmurhakoneistoon.

   Lainaa

  63. Susiruma sarvikuono 13.1.2024 3:05
   Tulos: -6 (10 ääntä)
   Jäätelö nyt on sellainen tuote, jonka jokainen voi jättää kokonaan ostamatta, joten aivan turha vedota siihen, että on vaikea löytää eettistä vaihtoehtoa. Älkää ylipäätään ostako kaikenmaailman turhaa paskaa, vaan lahjoittakaa kaikki ne rahat Ukrainan puolustusvoimille. Kerskakulutus on täysin mielisairasta muutenkin, kun nimenomaan pitäisi radikaalisti vähentää kulutusta, jotta meillä ei olisi tulevaisuudessa täysin elinkelvotonta planeettaa.

   Lainaa

  64. Toimeton leijona 13.1.2024 4:00
   Tulos: -5 (13 ääntä)
   Tinkimätön unikeko: Enpä tiennytkään. Näillä korporaatioilla on lonkeronsa ihan joka puolella, pitänee tutustua tuotteisiin mitä täytyy jatkossa jättää ostamatta.
   Tosiaan, tutustu ja jätä ostamatta. Voisit myös reflektoida vähäsen sitä, että ukrainalaiset ovat kirjaimellisesti taistelleet olemassaolostaan joka ikinen päivä koko sen saman ajan, joka sinulla on ollut tehdä se yksi Google-haku, jonka tämän asian selvittäminen vaatii.

   Lainaa

  65. Tukintolvana 13.1.2024 6:57
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   S-pankissa ei kukaan pyytänyt mitään todistusta nimen muuttuessa. Oikea nimi päivittyi sinne ihan itsestään ilman minkäänlaisia todisteluja. Eipä oo muutakaan pahaa sanottavaa S-pankista, toimii hyvin ja nopsaan ja ovat aina mukavia!

   Lainaa

  66. Arvoliberaali lokki 13.1.2024 10:34
   Tulos: -19 (19 ääntä)
   Toivoton kultakala: Eihän noita kukaan täysjärkinen ole ostanut vuosikymmeniin. Toisaalta sitten noitakaan firmoja ei taida paljoa kiinnostaa, vaikka Suomen pienet tehtaat jäisivät käyttänättä, ei muuta ku ihmiset pilalle ja infra mätänemään. Sama ku Teboil-boikotti, voi video ne yrittäjät ole mitään paha tehneet yrittävät ruokkia perheensä.
   Tankkaan vittuillessaan aina teboililla, ei ole mun ongelma, jos neste ei osaa pitää halvempia hintoja kuin teboil. 

   Lainaa

  67. Intiimi peura 13.1.2024 12:51
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Reikuli...

   Lainaa

  68. Odottamaton kurkku 13.1.2024 15:15
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Ponne Jarkka: Eikös Jätkäsaaressa ole Verkkokauppa.com?
   Taidan nähdä ovelan peitenimesi taakse. Et ole oikeasti Ponne Jarkka, olet Hoerlock Shlmes!

   Lainaa

  69. Työteliäs flamingo 14.1.2024 12:54
   Tulos: -6 (10 ääntä)
   Rääkivä rätti: Minnan kommentti täysin aiheellinen. Nestle ja Unilever hallitsevat Suomen jäätelömarkkinaa sekä toimivat venäjällaktiivisesti jolloin ovat myös osa Venäjän sotataloutta. Eli verijäätelö täysin aiheellinen!
   Jokainen tietää, että oli vallan vaikea, ellei mahdoton poistua sieltä. Siellä käytetään monia tavaramerkkejä ilman lupia edelleen. Mutta mitään sieltä ei tuoda Eurooppaan, joten voit vetää käteesi ja ittesi narun jatkoksi, ryssä.

   Lainaa

  70. Pieru Pylly 15.1.2024 2:50
   Tulos: -11 (13 ääntä)
   Rääkivä rätti: Minnan kommentti täysin aiheellinen. Nestle ja Unilever hallitsevat Suomen jäätelömarkkinaa sekä toimivat venäjällaktiivisesti jolloin ovat myös osa Venäjän sotataloutta. Eli verijäätelö täysin aiheellinen!
   Aivan se ja sama kunhan hyvää o. :DD
   Emmä jaksa kaikessa jotain venäjäyhteyksiä katella, tankkaankin siellä missä edullisin bensa on, olkoon sitten vaikka teboil.
   Ihan turhaa jeesustelua tollaset, persaukisena jaksa kaikkea hölynpölyä miettiä.

   Lainaa

  71. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Miten vajaa pitää olla että lähtee ajelemaan jonnekin myymälään keskellä yötä kun mainostetaan että tule käymään VERKKOKAUPASSA kun siellä on häppeningiä? Saati sitten vielä avautuu asiasta somessa XD

   Lainaa

  72. Tulos: +1 (1 ääni)
   Rääkivä rätti: Minnan kommentti täysin aiheellinen. Nestle ja Unilever hallitsevat Suomen jäätelömarkkinaa sekä toimivat venäjällaktiivisesti jolloin ovat myös osa Venäjän sotataloutta. Eli verijäätelö täysin aiheellinen!
   Kiitos tiedosta.

   Lainaa

  73. Neulottu ilonpilaaja 17.1.2024 11:07
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Esteetön maito: Ei sen feikin henkkarin laittaminen kahteen tai kolmeen kuvaan ole sen vaikeampaa kuin yhteenkään.
   Varsinkaan nykypäivänä. Deep fake videoitakin pystyy tavan ihminenkin tekemään, niin helpottuu entisestäänkin moiset huijaukset.

   Lainaa

  74. Väsynyt Pupu 18.1.2024 2:02
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Evätön alpakka: Ah, tyypillistä Danskea. En kyllä käsitä, miksi jotkut vapaaehtoisesti pitävät siellä rahojaan.
   Tää on kyl jännä, en oo aiemmin kuullu Danskesta mitään valituksia. Päinvastoin jatkuvasti kuulen miten muissa pankeissa taas verkkopankki rikki ja kortit ei toimi, itellä käytössä Danske eikä koskaan oo ollu ongelmaa.
   Ooh paitsi se huijausjuttu! Sehän tais olla Dansken näkönen feikkipankki? No mutta joka tapauksessa, ei ollu Dansken vika :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: asiakaspalvelu, avioliitto, boikotti, danske bank, huijaus, ingman, jäätelö, naimisiin, siivous, sini, sukunimen vaihto, sukunimi, tarjous, tili, tokmanni, valkaisu