Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin saat naisia, osa 61

Olisko teillä hetki aikaa puhua naisista?
Näin saat naisia, osa 61

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 55 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +378 (384 ääntä)
   Ainut mikä näissä yhdessäkään kävi järkeen on🤮

   Lainaa

  2. Mieletön pussieläin 9.11.2023 1:16
   Tulos: +316 (328 ääntä)
   Jos noilla puheilla saa naista niin on kyllä suuri ihme. Eka ihan hirveä ja Auliskin osastoa "paskimmat iskulauseet ikinä". Tuomo saattaa jonkin alistuvan keittiöorjan saada, todennäköisesti kielitaidottoman Aasiasta joka karkaa heti kun kynnelle kykenee. Miehet, ei näin.

   Lainaa

  3. Varpaaton hylje 9.11.2023 1:59
   Tulos: +101 (105 ääntä)
   Marketan ilmon kanssa silmissäni pyörii kuva niistä kuuluisista saluunanovista jotka lepattavat tuulessa, tyhjä pääkatu jonka poikki kulkee sellainen yksinäinen risupallo. Ketään ei missään ja sillä hetkellä, kun kulman takaa piti Clint Eastwoodin astua esiin revolvereineen, kuuluu kuinka G-mersu kaasuttaa saatanan kovaa kuvauspaikalta karkuun.

   Lainaa

  4. Tulos: +197 (203 ääntä)
   Tuomon ilmo on vegaaninen salajuoni: sekasyöjänaisetkin ryhtyvät "porkkananpurijoiksi" alta aikayksikön että saavat tuon vältettyä :)

   Lainaa

  5. Reseptivapaa Dinosaurus 9.11.2023 3:57
   Tulos: +80 (88 ääntä)
   Jeskamanteera mitä touhua.

   Lainaa

  6. Kastunut mato 9.11.2023 4:10
   Tulos: +239 (241 ääntä)
   aulis saattaa ehkä tajuta jotain itestään, jos kerran mies alkaa enemmän houkuttelemaan ku oma vaimo, ei välttämättä mahda olla yleistettävissä tää juttu....

   Lainaa

  7. Kouluttamaton sitruuna 9.11.2023 6:39
   Tulos: +94 (142 ääntä)
   Ei se synnytys löysytä kuin hetkeksi, sitten se on jopa kireämpi kun palautuu.. Taitaa olla se ongelma jossain muualla.

   Lainaa

  8. Vaalea hedelmä 9.11.2023 7:02
   Tulos: -58 (126 ääntä)
   "Miten ruokavalio ja ihmisen koko liittyy toisiinsa" Öööö...

   Lainaa

  9. Kilokalori 9.11.2023 7:27
   Tulos: +106 (120 ääntä)
   Aulis perusteli hienosti, miksi miehetkin kiinnostaa. Rehellinen kerrankin.

   Lainaa

  10. Kynnetön haukka 9.11.2023 8:02
   Tulos: -30 (112 ääntä)
   Miten niin ”miten ruokavalio ja ihmisen koko liittyy toisiinsa”? Kyllähän ne nyt aika selvästi liittyy.

   Lainaa

  11. Rutiköyhä tomaatti 9.11.2023 8:07
   Tulos: -141 (147 ääntä)
   Ehkä luen Marketan ilmoitusta väärin, mutta vaikutti hieman kieli poskessa tehdyltä ja ainakin itse "swaippaisin" oikealle, jos olisin naista etsimässä, huumorintaju on myös naisessa viehättävää (näin miehen näkökulmasta).

   Lainaa

  12. Rutiköyhä tomaatti 9.11.2023 8:13
   Tulos: +100 (112 ääntä)
   Ei näköjään pitäis näin aikasin aamusta lukea yhtään mitään.. Taisi Marketan viesti ollakin kuvakaappaus jonkun miehen ilmoituksesta (en tosin itse ole kuullut kenenkään miehen kehuvan omaa persettään). Jostain syystä muuttuu ilmoituksen sävy kovastikin, kun kirjoittajan sukupuoli muuttuu ja nyt vaan vaikuttaa limaselta. :D

   Lainaa

  13. Kaikkitietävä ahven 9.11.2023 8:23
   Tulos: +109 (109 ääntä)
   Vaalea hedelmä: "Miten ruokavalio ja ihmisen koko liittyy toisiinsa" Öööö...
   Kynnetön haukka: Miten niin ”miten ruokavalio ja ihmisen koko liittyy toisiinsa”? Kyllähän ne nyt aika selvästi liittyy.
   Minä ymmärsin tuon niin, että Amanda kysyy, miksi Tuomo luettelee sekavassa viestissään erliaisia kokoja (xs-xxxl). Mihin Tuomo vastaa, että naisen koolla ei ole väliä, kunhan paistaa lihaa. Vaikka voi se jotakin muutakin tarkoittaa, mahtaako Tuomo tietää itsekään.

   Lainaa

  14. Maksuunpantu maahinen 9.11.2023 8:51
   Tulos: +67 (97 ääntä)
   Kouluttamaton sitruuna: Ei se synnytys löysytä kuin hetkeksi, sitten se on jopa kireämpi kun palautuu.. Taitaa olla se ongelma jossain muualla.
   Ongelma miehillä on siinä, että jos nainen kiihottuu, he eivät voi enää nauttia. Ovat liian tottuneet siihen, että ovat niin paskoja, ettei nainen edes kiihotu

   Lainaa

  15. Tulos: +45 (61 ääntä)
   Nainen voi treenata niitä lihaksia kyllä joten ei se synnytyskään niin paljoa vaikuta edes.

   Lainaa

  16. Arkkienkeli 9.11.2023 9:07
   Tulos: +92 (92 ääntä)
   Aulis & Tuomo. Teillä ei ole saumaa naisrintamalla, joten kannattaa vain ottaa moloa pyllyyn.

   Lainaa

  17. Tulos: +29 (53 ääntä)
   Wiltsu: Nainen voi treenata niitä lihaksia kyllä joten ei se synnytyskään niin paljoa vaikuta edes.
   Ilmainen oppitunti naisen anatomiasta, ole hyvä: nainen voi treenata lantionpohjalihaksia (niin voi kyllä mieskin), mutta niiden löysyys tai tiukkuus vaikuttaa lähinnä virtsanpidätyskykyyn ja keskivartalon tukeen. Sitten taas synnytys voi venyttää tai repäistä ihan sitä emättimen aukkoa, ja se palautuu (ja haavat paranee) yksilöllistä tahtia, todennäköisesti menee n. vuosi.

   Lainaa

  18. Halukas etana 9.11.2023 9:08
   Tulos: +74 (78 ääntä)
   Kaikkitietävä ahven: Minä ymmärsin tuon niin, että Amanda kysyy, miksi Tuomo luettelee sekavassa viestissään erliaisia kokoja (xs-xxxl). Mihin Tuomo vastaa, että naisen koolla ei ole väliä, kunhan paistaa lihaa. Vaikka voi se jotakin muutakin tarkoittaa, mahtaako Tuomo tietää itsekään.
   Minä taas ymmärsin Amandan yrittävän kysyä miten vegaaninen ruokavalio ja vaatekoko liittyvät toisiinsa. Tuomon ensimmäinen viesti oli kyllä niin sekava et siitä saa tulkittua ihan mitä haluaa.

   Lainaa

  19. Tulos: +87 (87 ääntä)
   Miten mä hetken luulin että Aulis olis kiinnostunut miesten perseistä eikä sinkkunaisista, mutta näemmä luulin väärin.

   Lainaa

  20. Itseasiassa 9.11.2023 9:13
   Tulos: +79 (79 ääntä)
   Kaikkitietävä ahven: Minä ymmärsin tuon niin, että Amanda kysyy, miksi Tuomo luettelee sekavassa viestissään erliaisia kokoja (xs-xxxl). Mihin Tuomo vastaa, että naisen koolla ei ole väliä, kunhan paistaa lihaa. Vaikka voi se jotakin muutakin tarkoittaa, mahtaako Tuomo tietää itsekään.
   Mä mietin et onko sillä eri kokoisia porkkanoita. Enkä oikein keksinyt miksi porkkanan koko vaikuttaisi laitettavaan ruokaan.

   Lainaa

  21. Tulos: +104 (104 ääntä)
   Aulis olisi voinut vain sanoa suoraan, että miestä tekisi mieli.

   Lainaa

  22. Pimeä marsu 9.11.2023 9:33
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Olli tää on se mitä oon aina halunnut...

   Lainaa

  23. Höyli sirkka 9.11.2023 9:47
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Reseptivapaa Dinosaurus: Jeskamanteera mitä touhua.
   Ihmiskunnan evoluution viimeinen vaihe. Tuho tulloo

   Lainaa

  24. Kaino lammas 9.11.2023 10:19
   Tulos: -33 (45 ääntä)
   Maksuunpantu maahinen: Ongelma miehillä on siinä, että jos nainen kiihottuu, he eivät voi enää nauttia. Ovat liian tottuneet siihen, että ovat niin paskoja, ettei nainen edes kiihotu
   Siis mitä oikein selität

   Lainaa

  25. It's a deal 9.11.2023 10:47
   Tulos: +59 (65 ääntä)
   Pelisilmää ja tilannetajua yleensä peräänkuuluttavat väärässä olleet, kun eivät saa jatkoaikaa vanhentuneelle lahjakortille, ilmaista jäätelöä valuutan puuttuessa tai saavat sakot rikkomuksesta. Tosi pro pyytää niitä jo etukäteen, koska tietää varmasti tekevänsä typeryyksiä.

   Lainaa

  26. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Mukavaa, että saatiin Lievestuorekin viimein mokakartalle

   Lainaa

  27. Tulos: +24 (34 ääntä)
   Halukas etana: Minä taas ymmärsin Amandan yrittävän kysyä miten vegaaninen ruokavalio ja vaatekoko liittyvät toisiinsa. Tuomon ensimmäinen viesti oli kyllä niin sekava et siitä saa tulkittua ihan mitä haluaa.
    Sitä minäkin katsoin sen hakevan, eikä siinä ole mitään tolkkua. Entisen työpaikkanii timmein tyyppi syö jatkuvasti kananrintaa eikä paljon muuta (tiedän, koska ei tarvitse vilkaista nimeä lounaspaketissa: jos siinä on kymmenen keitettyä kananrintaa, se voi olla vain yhden henkilön). Joten mitä lieneekään, porkkananpurija ei ainakaan. Toisaalta nykyään saa juustonaksujakin vegaanisena, ja proteeni-mitätahansa, joten jos haluaa vetää itsensä painoindeksin tuolle puolelle joko läskillä tai lihaksella, niin "kasvipohjainen" ruokavalio ei ole este. 
     Toki stereotyyppi on hintelä nainen joka vetää salaattia, ja "raavas" mies (omasta mielestään, lääkärinsä on kauhuissaan) grillaa tirisevää eläinrasvakasaa kalja kädessä, mutta tämä ei taida olla 1980-luku). Oli siinä aikanaan järkeä: rasvainen liha on energiatiheää, miehet tekivät paljon raskaita ulkotöitä, ja sitten teollistuessa perheen toimeentulo riippui pitkälti miehestä joten hänelle säästettiin rasvaisimmat, ruokaisimmat palat -yhden lapsen kuolemasta voitiin selvitä, miehen kuolemasta ei selviäisi perheestä välttämättä kukaan, ellei äiti sattunut olemaan tarmonpesä tyyliin Minna Canth.
     Nykyisin kun sekä naiset että miehet turhan usein istuvat 8 tuntia päivässä pyrstöllään, salaatti olisi paras kaikille. (Ja ennen kuin joku hermostuu "holier than thou'sta", sanon sen minkä tiedän suositelluksi, en ole sipuli. Otin eilen illalliskasviskeittoni kanssa kajlan koska halusin sen, ja elämänlaatukin, ei vain ainainen trimmaaminen, on asia). 

   Lainaa

  28. Veikeä kookos 9.11.2023 13:15
   Tulos: +54 (56 ääntä)
   P: Miten mä hetken luulin että Aulis olis kiinnostunut miesten perseistä eikä sinkkunaisista, mutta näemmä luulin väärin.
   Kyllähän sitä voi olla vaikka molemmista kiinnostunut, siinä ei ole mitään vikaa, mutta asia erikseen saako kumpaakaan.

   Lainaa

  29. Kiltti tyttö 9.11.2023 13:21
   Tulos: +76 (82 ääntä)
   Taitaa olla miehet jotka niistä pienistä munista puhuu enemmän kuin naiset.

   Lainaa

  30. Tarkkeeton sitruuna 9.11.2023 13:34
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Veikeä kookos: Kyllähän sitä voi olla vaikka molemmista kiinnostunut, siinä ei ole mitään vikaa, mutta asia erikseen saako kumpaakaan.
   Eli haluais homostella muttei saa sitäkään. No, toiset ei saa mitään ja tässä tapauksessa se on ihan oma syy.

   Lainaa

  31. Tulos: +110 (114 ääntä)
   Kaino lammas: Siis mitä oikein selität
     Selittää, että jos nainen on tosi messissä, emätin laajenee ja kostuu suorastaan likomäräksi, ja silloin isompikin sopii sisään. Jos nainen toivoisi lähinnä pääsevänsä jo tiskaamaan, emätin ei laajene ja pysyy kuivana, joten pientäkin saa survoa oikein kunnolla että mahtuu edes sisään. Tämä sattuu naiseen, mutta saattaa tuntua miehestä, joka ei paremmasta tiedä, "tiukalta". Siksi entisaikaan vitsailtiin "kisakireistä" (liian nuorista) tms -kai se nyt on tiukka kun kokematon on kauhuissaan ja sattuu. Pahimmassa tapauksessa voi kehittyä vulvodynia, jolloin mitään ei saa sisään, edes tamponia.
      Ei kuitenkaan syytä huoleen: terve emätin on loistava kapistus. Se on varsin omatoiminen, ja jos naisella on hauskaa, kiristyy tai laajenee molemmlle miellyttäväksi melkein minkä koon tahansa ympärille, aivan mahdottomuudet poislukien. Se edellyttää, että naisella tosiaan on hauskaa. Ei miehisistäkään osista saa mitään irti jos mies toivoisi olevansa missä tahansa muualla.

   Lainaa

  32. Vinkeä ankka 9.11.2023 14:03
   Tulos: +69 (71 ääntä)
   Hei Tuomo! Täällä nainen, joka osaa olla hiljaa. En nimittäin usko, että mulla olisi sinulle mitään sanottavaa. Toivottavasti sinäkin ymmärrät jatkossa olla hiljaa.

   Lainaa

  33. Valittu mestari 9.11.2023 15:55
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   Ensimmäinen varmaan otti kokaiinia että uskalsi kirjoittaa tinderii. Ja sehän meni hyvin loistavasti.

   Lainaa

  34. Tulos: +42 (46 ääntä)
   Kynnetön haukka: Miten niin ”miten ruokavalio ja ihmisen koko liittyy toisiinsa”? Kyllähän ne nyt aika selvästi liittyy.
   Kyllä liha- tai kasvisruokavaliolla saa ihan samalla lailla lihottua tai laihduttua, jos syö yli tai alle oman kulutuksensa. Ei se ole mitään rakettitiedettä. Ruokavaliolla tässä kontekstissa aivan ilmiselvästi viitattiin lihan syöntiin tai syömättömyyteen, ei tarvitse saivarrella.

   Lainaa

  35. Tulos: +16 (24 ääntä)
   Rutiköyhä tomaatti: Ehkä luen Marketan ilmoitusta väärin, mutta vaikutti hieman kieli poskessa tehdyltä ja ainakin itse "swaippaisin" oikealle, jos olisin naista etsimässä, huumorintaju on myös naisessa viehättävää (näin miehen näkökulmasta).
   Joillekin ihmisille riittää keskustelutaidoksi itsekehu ja sekä itsekehuun perustuva alapäähuumori. Ei siinä sinänsä ole mitään väärää, mutta toivon että noilla lahjoilla osaat silti käyttää kondomia oikein.

   Lainaa

  36. Melko vesinokkaeläin 9.11.2023 18:26
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Auliksella on vaan pieni.

   Lainaa

  37. Apea mandariini 10.11.2023 0:30
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   Jos tämä Marketan löytämä helmi aiheuttikin oksennusrefleksin jo ensimmäisellä rivillä, niin fiilis ei kyllä ainakaan parantunut viimeisenkään kohdalla. Miehet jotka kehtaavat puhua noin alentavasti naisista, jotka joutuvat käymään läpi melkoisia kokemuksia tuodakseen uutta elämää tähän maailmaan, eivät ansaitse päästä kenenkään housuihin. Vetäköön käteen, nyrkki on just niin tiukka kuin mihin käsivoimat riittää.

   Lainaa

  38. Antelias orja 10.11.2023 1:23
   Tulos: +1 (27 ääntä)
   Mimmi: Ilmainen oppitunti naisen anatomiasta, ole hyvä: nainen voi treenata lantionpohjalihaksia (niin voi kyllä mieskin), mutta niiden löysyys tai tiukkuus vaikuttaa lähinnä virtsanpidätyskykyyn ja keskivartalon tukeen. Sitten taas synnytys voi venyttää tai repäistä ihan sitä emättimen aukkoa, ja se palautuu (ja haavat paranee) yksilöllistä tahtia, todennäköisesti menee n. vuosi.
   Osittain näin, mutta aikamoisen pessimistinen heitto tuo "todennäköisesti menee n. vuosi". Useampi synnytys itsellä takana, mun kohdalla emättimen palautuminen on tapahtunut jo siinä ajassa kun jälkivuoto on ohi (eli pääsee ilman isompaa tulehdusriskiä taas hommiin), ja mitä muidenkin kanssa puhunut, niin ellei toosa repeä ihan hirveän pahasti, niin ei siihen palautumiseen kyllä vuotta tuppaa menemään. 
   Ja en tiedä miten sulla on tapana treenata lantionpohjaa, mutta kyllä se vaan myös emättimeenkin vaikuttaa. Ei aukkoon, vaan seinämiin, ja ne ne todellisen tiukkuuden tekee Siis silleen, että jos haluaa nähdä miehen kasvoilla vinkeitä ilmeitä sekä sen hetken, kun se ei voi enää vain murahtaa miehekkäästi vaan suunnilleen varpaankynnetkin irtoaa, niin lämpimästi suosittelen pientä lantiopohjan jumppaa vaikkapa rodeoleikeissä... 😅
   Mut noin niinku muuten, kyllä oleellisinta on saada nainen kuumaksi. Siis kirjaimellisesti, ehkä mieluiten silleen että se ehtii jo kerran saada, jos siis haluaa tuntea mitä penetraatio parhaimmillaan voipi olla.

   Lainaa

  39. Parantava gaselli 10.11.2023 7:51
   Tulos: +4 (10 ääntä)
   Wiltsu: Nainen voi treenata niitä lihaksia kyllä joten ei se synnytyskään niin paljoa vaikuta edes.
   Miehet vois treenata niitä vehkeitään nii  tulis kokoakin..

   Lainaa

  40. Parantava gaselli 10.11.2023 7:55
   Tulos: +12 (18 ääntä)
   Antelias orja: Osittain näin, mutta aikamoisen pessimistinen heitto tuo "todennäköisesti menee n. vuosi". Useampi synnytys itsellä takana, mun kohdalla emättimen palautuminen on tapahtunut jo siinä ajassa kun jälkivuoto on ohi (eli pääsee ilman isompaa tulehdusriskiä taas hommiin), ja mitä muidenkin kanssa puhunut, niin ellei toosa [...]
   Tämähän nyt on täysin yksilöllistä, miten kudokset käyttäytyvät. Useimmille naisille perus Kegelit eivät ole hyvä asia, vaan vetävät lantionpohjan tukkoon kunnolla. Lantionpohja harjoittuu ihan esim. liikunnassa, esim pomppivassa kuten juoksu.
   Paikallistreeni ei "tiukenna" emätintä. Tästä voitaisiin pikkuhiljaa jo päästää irti, vaikka sovinistit edelleen asiaa pitävätkin yllä. 
   Ihan hyvää tietoa saa vaikka somessa oppejaan jakavilta fysioterapeuteilta, etenkin lantionpohjaan erikoistuneilta. Vinkkejä nautintoon kaikille osapuolille. (Ja joku pillun ja peniksen tuntuma nyt on seksissä aika pieni osatekijä)

   Lainaa

  41. Parantava gaselli 10.11.2023 7:57
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Kivi:  Sitä minäkin katsoin sen hakevan, eikä siinä ole mitään tolkkua. Entisen työpaikkanii timmein tyyppi syö jatkuvasti kananrintaa eikä paljon muuta (tiedän, koska ei tarvitse vilkaista nimeä lounaspaketissa: jos siinä on kymmenen keitettyä kananrintaa, se voi olla vain yhden henkilön). Joten mitä lieneekään, [...]
   Taitavat ihmiset istua paljon enemmän kuin 8 tuntia päivässä. Jos on päivästä hereillä16 tuntia, ilman varsinaista liikuntaa varmasti istumiseen menee yhteensä se 15 tuntia. 
   Nuo stereotyypit ovat aika vanhoja, ei kukaan  ole pitänyt kasvissyöjiä laihoina enää 2000-luvun alun. Osa trendivegeistä itse aloitti irtaantumisen stereotyypistä ja alkoi sipsikaljaveganismi. 

   Lainaa

  42. Tulos: -2 (8 ääntä)
   Parantava gaselli: Taitavat ihmiset istua paljon enemmän kuin 8 tuntia päivässä. Jos on päivästä hereillä16 tuntia, ilman varsinaista liikuntaa varmasti istumiseen menee yhteensä se 15 tuntia.  Nuo stereotyypit ovat aika vanhoja, ei kukaan  ole pitänyt kasvissyöjiä laihoina enää 2000-luvun alun. Osa trendivegeistä itse aloitti irtaantumisen stereotyypistä ja alkoi sipsikaljaveganismi. 
     Ei kai nyt sentään? Työpäiväni on *periaatteessa* kokeen valvomista,eli  ruudun edessä istumista. Käytännössä koehenkilö eksyy jonnekin ja pitää juosta kolme kertaa rakennuksen ympäri jotta hän löytyy. Ilmainen kahvi löytyy 50 metrin päästä, vessa samoin, ja lounaalle saa jo kävellä eri rakennukseen. Sitten vielä parisataa metriä bussipysäkille, puoli kilsaa bussipysäkiltä kotiin, ja jos tarvitaan jotain, koukkaus kaupan kautta, kilometri edestakaisin lisää. Sitten pieni iltakävely kissan kanssa ja illan Radio Taiso -tanssiharjoite, koska lapsen mielestä se on hulvaton. Plus imurointi, tiskaus, pyykkien ripustus (meillä on taapero joka osaa potan, muttei virheettä, joten pyykkiä on) -kyllä siitä tulee pari tuntia kävelyä, juoksentelua, ryömimistä, nostelua ja mitäei, vaikkei tekisi mitään. Sitten vielä ohjattu liikunta päälle -ei kukaan voi todella *istua* kahdeksaa tuntia, vaikka istumatyötä tekisikin. Poikkeus korona-aikana: kun vessa, kahvi, ja kaikki oli parin metrin päässä eikä asiaa mihinkään huomasin kyllä, että olo oli ihan eri.

   Lainaa

  43. Antelias orja 10.11.2023 21:57
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Parantava gaselli: Tämähän nyt on täysin yksilöllistä, miten kudokset käyttäytyvät. Useimmille naisille perus Kegelit eivät ole hyvä asia, vaan vetävät lantionpohjan tukkoon kunnolla. Lantionpohja harjoittuu ihan esim. liikunnassa, esim pomppivassa kuten juoksu. Paikallistreeni ei "tiukenna" emätintä. Tästä voitaisiin pikkuhiljaa jo [...]
   Emättimen ei tosiaan tarvitse tiukentua, mutta meillä ainakin molemmin puolin noustiin ihan uudelle nautinnon tasolle kun kumpikin opetteli käyttämään lantiopohjan lihaksia sen hyväksi. Se meinaan puristaa ja imaisee aika kivasti, kun pikkasen pumppaa lihaksia, ja samaan aikaan tapahtuu ihmeitä itsessäkin... Suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Ja kuten sanoin, niin oleellisinta siinä "tiukkuuden" tunteessa on se, että pim*pi on kunnolla lämmitelty. Kun  veri pakkautuu kudoksiin, ne on turvonneet, kuumat ja liukkaat, on tuntuma pikkuisen toista kuin väkisin survomalla.

   Lainaa

  44. Parantava gaselli 11.11.2023 9:06
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Kivi:   Ei kai nyt sentään? Työpäiväni on *periaatteessa* kokeen valvomista,eli  ruudun edessä istumista. Käytännössä koehenkilö eksyy jonnekin ja pitää juosta kolme kertaa rakennuksen ympäri jotta hän löytyy. Ilmainen kahvi löytyy 50 metrin päästä, vessa samoin, ja lounaalle saa jo kävellä eri rakennukseen. Sitten vielä [...]
   Ton parin kilsan kävelyyn menee yhteensä alle puoli tuntia. Kaikki eivät elä taaperoperheessä ja harva harrastaa sitä liikuntaa. Elämä on makaamista ja istumista todella monelle.

   Lainaa

  45. Parantava gaselli 11.11.2023 9:12
   Tulos: +7 (15 ääntä)
   Antelias orja: Emättimen ei tosiaan tarvitse tiukentua, mutta meillä ainakin molemmin puolin noustiin ihan uudelle nautinnon tasolle kun kumpikin opetteli käyttämään lantiopohjan lihaksia sen hyväksi. Se meinaan puristaa ja imaisee aika kivasti, kun pikkasen pumppaa lihaksia, ja samaan aikaan tapahtuu ihmeitä itsessäkin... [...]
   Ei tarvitse kokeilla, alapäässäni on kaikki ihan hyvin. Kuten itsekin nyt myönsit, tiukkuus ei ole se juttu, vaan lihasten käyttö. Niitä jumppia tekemällä ei todellakaan välttämättä saa lihaksia, saati kaikkia ja oikeita käyttöön, jos esim. lähtötilanne on jo huono. Yhä enemmän nuorilla naisilla on liian tiukat lihakset, nautinto hukassa, seksi- ja pissavaikeuksia. He alkavat pitää jotain kuulia sisällään jatkuvasti, ihan kuin hauista treenaisi käden koukussa pitäminen 247... Asiaa ei yhtään auta miestrollien vuosikausien huutelut pimpin tiukkuudesta. Siksi haluan, että naiset puhuisivat asioista oikein. Mikään jumppahetki ei ole ratkaisu.
   Todennäköisesti omalla kohdallasi palautuminen synnytysten jälkeen olisi tapahtunut ilman mitään puristeluitakaan. Toicottavasti sait apua kuitenkin esim. vatsalihasten erkaumaan, sehän liittyy oleellisesti lantionpohjan lihaksiin ja pitkälle terveyteen muutenkin. Tämä jää monelta väliin, koska pillupillupillu.

   Lainaa

  46. Varpaaton hylje 11.11.2023 16:48
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Rutiköyhä tomaatti: Ei näköjään pitäis näin aikasin aamusta lukea yhtään mitään.. Taisi Marketan viesti ollakin kuvakaappaus jonkun miehen ilmoituksesta (en tosin itse ole kuullut kenenkään miehen kehuvan omaa persettään). Jostain syystä muuttuu ilmoituksen sävy kovastikin, kun kirjoittajan sukupuoli muuttuu ja nyt vaan vaikuttaa limaselta. 😁
   Tajusin saman viidennen kahvikupillisen jälkeen. Mut toisaalta voi aina korvata Clintin vaik Salma Hayekilla...

   Lainaa

  47. Kypsynyt kana 12.11.2023 11:33
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Aloin juuri pitää kalakuvista... 🙈

   Lainaa

  48. Jämtti kärpänen 12.11.2023 16:58
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Kivi:   Ei kai nyt sentään? Työpäiväni on *periaatteessa* kokeen valvomista,eli  ruudun edessä istumista. Käytännössä koehenkilö eksyy jonnekin ja pitää juosta kolme kertaa rakennuksen ympäri jotta hän löytyy. Ilmainen kahvi löytyy 50 metrin päästä, vessa samoin, ja lounaalle saa jo kävellä eri rakennukseen. Sitten vielä [...]
   ihan mielenkiinnosta, mitä työtä sä teet? olettaen että koskaan eksyt takaisin lukemaan kommentteja täällä

   Lainaa

  49. Rasittava eläin 13.11.2023 0:00
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Mieletön pussieläin: Jos noilla puheilla saa naista niin on kyllä suuri ihme. Eka ihan hirveä ja Auliskin osastoa "paskimmat iskulauseet ikinä". Tuomo saattaa jonkin alistuvan keittiöorjan saada, todennäköisesti kielitaidottoman Aasiasta joka karkaa heti kun kynnelle kykenee. Miehet, ei näin.
   Sori pussieläin, nää on nyt se millä mennään.
   Viiteryhmän "miehet" edustaja.
   Ps lähetkö vaikka yksille joku päivä? ;);) voin näyttää sulle kumpi meistä on pussieläin.

   Lainaa

  50. Tulos: -15 (21 ääntä)
   Kaverin vaimolla on iso vulva, siis semmoinen kuiva, kurttuinen, parkkiintunut, eltaantunut ja pikkuisen kuvottava. Akka vetää aina kunnolla herneet nenään, kun me pojat pienissä sanakaljoissa vitsaillaan "Babe Ruthin wanhasta räpylästä".

   Lainaa

  51. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Jämtti kärpänen: ihan mielenkiinnosta, mitä työtä sä teet? olettaen että koskaan eksyt takaisin lukemaan kommentteja täällä
     En enää mitään, siksi roikun täällä ihan liikaa (mies sai ulkomaankomennuksen ja minä en työlupaa, joten tässä hengailen lapsen kanssa ja lounastan muiden kyllästyneiden puolisoiden kanssa. Ei Espanjaan, etten itse joudu mokaksi, eikä tämä ole sellaista glamouria kuin Canna kuvittelee, potat ja pesukoneet ovat samanlaisia kaikkialla. Tai no ei ihan, täkäläinen pesukone ei piipitä kun on valmis, vaan vilkuttaa valoja ja soittaa pienen melodian. Siinä päivään kohokohta). 
     Olin tutkimusapulainen. Hauskaa puuhaa, tapahtuu kaikenlaista tieteellisten artikkelien etsimisestä muiden viitteitä varten elektrodien tiskaamiseen (ja niiden eksyneiden tutkittavien löytämiseen) joten tylsää oli harvoin. 
     Siksikin puolustan täällä työttömiä aina -työttömyys, vaikka toimeentulokin olisi turvattu, on tylsää. En usko, että kukaan siihen vapaaehtoisesti ryhtyisi, diagnosoimaton työkyvyttömyys poislukien.

   Lainaa

  52. Suomalainen 14.11.2023 19:49
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Tuomon mukaan "ossoo itse teuras veistä käyttää". Helkkari, nyt on kätevä teuras kun itse itsensä pilkkoo!

   Lainaa

  53. Neulottu ilonpilaaja 15.11.2023 6:08
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Kesko-Esko: Kaverin vaimolla on iso vulva, siis semmoinen kuiva, kurttuinen, parkkiintunut, eltaantunut ja pikkuisen kuvottava. Akka vetää aina kunnolla herneet nenään, kun me pojat pienissä sanakaljoissa vitsaillaan "Babe Ruthin wanhasta räpylästä".
   Kyllä, me kaikki uskomme sua. 
   Ootkos paljonkin miestä saanut? Meinaan naista tuskin vapaaehtoisesti saat noilla jutuilla.

   Lainaa

  54. Ravinteeton haisunäätä 17.11.2023 9:48
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Taitaa Markettalla olla pipo kireellä.

   Lainaa

  55. Idioottivarma mandariini 22.11.2023 14:30
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Kouluttamaton sitruuna: Ei se synnytys löysytä kuin hetkeksi, sitten se on jopa kireämpi kun palautuu.. Taitaa olla se ongelma jossain muualla.
   Tämä on kyllä täyttä puppua.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: deitti, miehet, naiset, ruokavalio, seurustelu, treffit, vegaanit