Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koiranomistajat, osa 57

Air Balticin asiakaspalvelu ylittää villeimmätkin odotukset.
Koiranomistajat, osa 57

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 78 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +995 (1007 ääntä)
   Ihana Air Balticin kapteeni! 🤍

   Lainaa

  2. Tornipöllö 2.11.2023 0:22
   Tulos: +806 (812 ääntä)
   En tiedä kumpi inhottaa enemmän: se, että Christine avoimesti retostelee kuinka hänen koiransa voisi saattaa toisen ihmisen sairaalakuntoon vai se, ettei hän ilmeisesti tajua, että jos se hänen koiransa oikeasti raatelee jonkun, niin se todennäköisesti vietäisiin sen jälkeen piikille. Kaiken kaikkiaan kyllä erittäin fiksua huutelua...

   Lainaa

  3. Konstikas banaani 2.11.2023 0:26
   Tulos: +649 (653 ääntä)
   Oho, ihan liian asiallista palvelua Airbalticin kapteenilta. Hyvän mielen juttu toisin kuin nuo koirapuistosodat.

   Lainaa

  4. Vehmas pelikaani 2.11.2023 0:36
   Tulos: +262 (264 ääntä)
   Tuli sopivasti Air Balticin mainos ennen tätä julkaisua. Hyvää kohdennusta.

   Lainaa

  5. Tulos: +359 (361 ääntä)
   Tornipöllö: En tiedä kumpi inhottaa enemmän: se, että Christine avoimesti retostelee kuinka hänen koiransa voisi saattaa toisen ihmisen sairaalakuntoon vai se, ettei hän ilmeisesti tajua, että jos se hänen koiransa oikeasti raatelee jonkun, niin se todennäköisesti vietäisiin sen jälkeen piikille. Kaiken kaikkiaan kyllä erittäin fiksua huutelua...
   Ja voisin kuvitella että maksaja on Christine eikä, kuten kai luulee, se "ottava osapuoli". Kuvottavaa käytöstä joka tapauksessa.

   Lainaa

  6. Säälittävä apina 2.11.2023 0:45
   Tulos: +331 (333 ääntä)
   Viimeinen oli kyllä aika symppis tapaus, ihana kapteeni

   Lainaa

  7. Selkeä kiivi 2.11.2023 1:37
   Tulos: +113 (169 ääntä)
   Oliko kyseessä varmasti kapteeni? Ettei ollut perämies tai stuertti? Joka tapauksessa hienoa toimintaa Air Balticilta! Tällaisista asiakaspalvelutilanteista on aina mukava lukea :)

   Lainaa

  8. Tulos: +226 (228 ääntä)
   En lentele turhia, mutta jos jonnekin täytyy päästä, taidan tämän perusteella ottaa Air Balticin. Näin sitä saa hyvää mainetta

   Lainaa

  9. Suonensisäinen lokki 2.11.2023 3:33
   Tulos: +37 (53 ääntä)
   Eipä yllätä että vaasaaiset kyseessä tossa koirapuistopäivityksessä

   Lainaa

  10. Tukintolvana 2.11.2023 6:19
   Tulos: +229 (229 ääntä)
   Onpas hyvin suunniteltu järjestys että nämä jutut päättyivät positiiviseen nuottiin! Jäi hyvä mieli tuosta viimeisestä.

   Lainaa

  11. Uutisistga bongasin 2.11.2023 6:38
   Tulos: +128 (128 ääntä)
   Selkeä kiivi: Oliko kyseessä varmasti kapteeni? Ettei ollut perämies tai stuertti? Joka tapauksessa hienoa toimintaa Air Balticilta! Tällaisista asiakaspalvelutilanteista on aina mukava lukea 😊
   Oli lentokapteeni, juttu oli useassa mediassa..

   Lainaa

  12. Pariton pöllö 2.11.2023 6:58
   Tulos: +271 (277 ääntä)
   Miten kenenkään voi olettaa tietävän, että joku portissa roikkuva remmi tarkoittaa Christinen agre_koiran olevan koirapuistossa?

   Lainaa

  13. Tulos: +227 (235 ääntä)
   En ole ekspertti mutta olen melko varma ettei koirapuistossakaan saa päästää agressiivisesti käyttäytyviä koiria irti. Kyllä se on niin jos se fifi ei osaa käyttäytyä niin se pidetään kaikkien turvallisuuden vuoksi kiinni ja laitetaan lisäksi hihnaan merkki ettei sitä vahingossakaan lähestytä turhan vuoksi. Taitaa olla jo laitontakin jos koira on agressiivinen ja omistaja tämän tietää mutta silti pitää koiraa irti aiheuttaen muille vaaraa.

   Lainaa

  14. Tulos: +119 (173 ääntä)
   Mielestäni tuo portissa roikkuva remmi voisi olla ihan hyvä yleislisäys koirapuistojen etikettiin. Ei siis niin, että remmillä varataan aitaus moneksi tunniksi itselle,vaan että remmi (tai jokin muu merkki) jätettäisi portin pieleen näkyville, jotta seuraavat tulijat tietäisivät odottaa ulkopuolella sen aikaa, että vihaisen koiran omistaja pääsee aitauksesta ulos koiransa kanssa.

   Lainaa

  15. Kallistunut maksamato 2.11.2023 7:18
   Tulos: +81 (81 ääntä)
   Essillä oli siis käsissään ihan oikee nakkipiilo!

   Lainaa

  16. Pöhlä rotta 2.11.2023 7:21
   Tulos: +146 (148 ääntä)
   "Vakuutukset ei sit korvaa koirapuisto juttuja." sitä joutuu sitten kaivelemaan takataskussa rahaa korvauksiin.

   Lainaa

  17. Kouluttamaton muurahainen 2.11.2023 7:28
   Tulos: +220 (228 ääntä)
   Öm: Mielestäni tuo portissa roikkuva remmi voisi olla ihan hyvä yleislisäys koirapuistojen etikettiin. Ei siis niin, että remmillä varataan aitaus moneksi tunniksi itselle,vaan että remmi (tai jokin muu merkki) jätettäisi portin pieleen näkyville, jotta seuraavat tulijat tietäisivät odottaa [...]
   Periaatteessa joo, mutta miksi se vihaisen koiran omistaja ei vain voisi itse seistä siinä portin lähettyvillä vahtimassa, että kukaan ei tule hänen huomaamattaan sisään? Silloin ei olisi vaaraa epäselvyyksistä, jos vaikka joku ei osaa etikettiä. Mahdollinen vahinko on kuitenkin liian suuri siihen nähden, miten vähällä riskin voi välttää. Huomaa kyllä, että Christinen agre koira on tullut agre omistajaansa.

   Lainaa

  18. Soitettava delfiini 2.11.2023 7:28
   Tulos: +185 (189 ääntä)
   Kauhean yllättävää, että Christinen kaltaisella kallulla on huonosti koulutettu aggressiivinen koira.

   Lainaa

  19. Kilokalori 2.11.2023 7:47
   Tulos: +100 (144 ääntä)
   Olen aina elänyt sellaisessa käsityksessä, että koirapuistoon ei mennä aggressiivisen koiran kanssa. Mutta ilmeisesti näiden omistajien mielestä he saakin varata koirapuiston itselleen ja terrorisoida koko lähinaapurustoa "koska sairaalassa on laimeat ruuat niin muiden kannattaa väistää." Ei voi toivoa kuin että tuo Christinen koira joskus kokee oikeudekseen juosta leikkimään lampaiden kanssa. Ja siellä seassa onkin kaksi laumanvartijaa.

   Lainaa

  20. Vajoava kivi 2.11.2023 8:02
   Tulos: -79 (151 ääntä)
   Kyllähän Christinen asenteessa on ongelmaa ihan rutosti, mutta sen verran täytyy puolustella, että ymmärsin Christinen toimivan niin, että ihan sitoo sen puiston oven kiinni hihnalla, jotta kukaan ei ehtisi sinne vahingossa, kun hän on siellä koiransa kanssa. Ilmeisesti hänellä on tarkoituksena poistua, jos joku muu on tulossa puistoon. Noin muutoin minusta ensin pitäisi lopettaa kaikki aggressiiviset koirat, sitten kaikki niiden ihmisten koirat, jotka ei kerää koiran jätöksiä kaikkialta kaupunkialueella, ja kolmanneksi kaikki haukkuherkät kaupunkikoirat. Kuukauden voisi saada aikaa opetella siistiksi tai hiljaiseksi. Aggrekoiraan ei voi luottaa, joten ne voisi lopettaa ilman keskustelua.

   Lainaa

  21. Pulska kameli 2.11.2023 8:03
   Tulos: +65 (67 ääntä)
   Kilokalori: Olen aina elänyt sellaisessa käsityksessä, että koirapuistoon ei mennä aggressiivisen koiran kanssa. Mutta ilmeisesti näiden omistajien mielestä he saakin varata koirapuiston itselleen ja terrorisoida koko lähinaapurustoa "koska sairaalassa on laimeat ruuat niin muiden kannattaa väistää." Ei [...]
   Ei aggressiivisia koiria saa viedä puistoon, valitettavasti jotkut vie. Minun kultaisennoutajan kimppuun kävi toinen koira, kun mun koira haisteli selin tätä koiraa päin. Ei siis välittänyt tai huomioinut edes toista koiraa. Onneksi ei käynyt pahasti, mutta poliisi sanoi vaan: Me ei selvitetä koirien välisiä kahnauksia.
   Itse oli siis maksettava ell.

   Lainaa

  22. Räkäpää 2.11.2023 8:17
   Tulos: +84 (92 ääntä)
   Pitäisikö jonkun kertoa Christinelle että poliisin mukaan hyökkäävän koiran saa jopa tappaa? Jos sellainen käy joko itseni tai koirani päälle eikä irtoa helpolla niin se on nopeasti entinen. Maksan vaikka sakot jne hätävarjelun liioittelusta ihan ilomielin jos sitäkin siinä rytäkässä tulee. Oma nahka ja oman koiran nahka ensin. Kouluttakaa koiranne. Oikeasti.

   Lainaa

  23. Uus flamingo 2.11.2023 8:56
   Tulos: +109 (113 ääntä)
   Christine vaikuttaa aivan tavalliselta "agressiivisen koiran" omistajalta. Vaatimuksia muita kohtaan on tottakai mutta itseltään ei tarvitse vaatia mitään, periaatteella "muiden ongelma jos mun koira käy niihin käsiksi". Ja se on tietysti aina se ensimmäinen kerta jos jotain sattuu. On tiedetty että koirani on agressiivinen ja vihamielinen muita koiria kohtaan, mutta jos se oikeasti pääsee jonkun kimppuun niin sitten esitetään että "ei tämä ennen ole näin tehnyt".

   Lainaa

  24. Peitettävä albatrossi 2.11.2023 9:07
   Tulos: +72 (90 ääntä)
   Vajoava kivi: Kyllähän Christinen asenteessa on ongelmaa ihan rutosti, mutta sen verran täytyy puolustella, että ymmärsin Christinen toimivan niin, että ihan sitoo sen puiston oven kiinni hihnalla, jotta kukaan ei ehtisi sinne vahingossa, kun hän on siellä koiransa kanssa. Ilmeisesti hänellä on [...]
   Lopetetaan mieluummin ne koirien omistajat. Aggressiivisen koiran taustalla on idiootti omistaja (ihminen) joka omalla käytöksellään ja "kasvatuksella" saanut koirasta aggressiivisen. Koira kakkaa kun hätä tulee, omistajan tehtävä on se kakka kerätä pois, ei se koiran vika ole. Koiraa hankittaessa omistajan tulisi miettiä millainen rotu sopii omaan elinympäristöön. Idiootit ihmiset eivät selvitä koiran rodun ominaisuuksia ennen hankintaa vaan katsovat somesta hassuja koiravideoita ja tuumaavat että onpa söpö, otetaan tommonen. Ja sitten otetaan kerrostaloyksiöön rotu jonka ominaisuuksiin kuuluu esim paimentaminen (haukkuherkkä). Edelleenkin, koira tässä syytön, ei se saa valita valitettavasti omistajaansa. Tätä kommenttia kirjottaessani ihmisvihani kasvoi taas muutamalla prosentilla.

   Lainaa

  25. Kiteetön herne 2.11.2023 9:35
   Tulos: +99 (99 ääntä)
   Jostain syystä tuo nosto alussa: "Air Balticin asiakaspalvelu ylittää villeimmätkin odotukset" sai ajattelemaan, että nyt on jotain luokattoman huonoa palvelua ollut. Mutta olikin oikeasti aivan ihanaa palvelua :)

   Lainaa

  26. Itseasiassa 2.11.2023 9:42
   Tulos: +70 (70 ääntä)
   Höpö: Ja voisin kuvitella että maksaja on Christine eikä, kuten kai luulee, se "ottava osapuoli". Kuvottavaa käytöstä joka tapauksessa.
   Christinen logiikka on sellaista, että ei tarvitse arvailla syytä koiran aggressiivisuudelle. Koiraparka, omistajaa ei voi valita.

   Lainaa

  27. Tulos: +129 (133 ääntä)
   Siis... mitä? Mulla on nyt seitsemäs koira elämässäni vierellä, ja hankalin ja paskamaisin sellainen. Johtuen kenties siitä, että ennen mulle päätymistään eli vuoden vanhaksi jonkun nistikusipään luona, joka hakkasi siltä kylkiluut rikki. Eli Kas kummaa, ei edelleenkään vuosien jälkeenkään luota vieraisiin ihmisiin ja muista koirista sietää noin kolmea prosenttia. Siksipä käymme koirapuistossa lähinnä öisin, ja jos ikinä sinne kukaan sattuu eksymään samaan aikaan, aina huikkaan, että "Anteeksi, odotatko hetken, me lähdetään alta pois". Eikä koskaan ole ollut mikään ongelma. Remmi puiston ovessa... Siis mitään? En ole koskaan näiden vuosien aikana nähnyt, ja tosiaan noita koiria on muutama ollut. Jos SINUN koirasi on se ongelma, SINÄ poistut. Näin se menee. Vittu että rupeai ärsyttämään. Just tuollaisten ihmisten takia meitä koiranomistaja pidetään kusipäinä. Kiitti muroista, Christine. Ja Hanna; Ei ole mitään "kirjoittamattomia sääntöjä". On vain mulkkuja ihmisiä.

   Lainaa

  28. Ahne haukka 2.11.2023 10:10
   Tulos: +66 (70 ääntä)
   Christinen kaltaiset idiootit ovat iso syy sille, miksi epäröin koiran ottamista. Ajatus raivohullun koiranomistajan kohtaamisesta koirapuistossa ahdistaa, ja Christine ei valitettavasti ainakaan vähennä mielikuvaa koiraihmisistä käytöshäiriöisinä, aggressiivisina juntteina. (Tiedetään, moni koiranomistaja on ihan täysijärkinen, mutta ikävän paljon ääliöitä siihen sakkiin mahtuu.)

   Lainaa

  29. Lorvaileva henkilö 2.11.2023 10:19
   Tulos: +53 (53 ääntä)
   Selkeä kiivi: Oliko kyseessä varmasti kapteeni? Ettei ollut perämies tai stuertti? Joka tapauksessa hienoa toimintaa Air Balticilta! Tällaisista asiakaspalvelutilanteista on aina mukava lukea 😊
   Huonosti erottuu kuvasta montako ja miten paksuja viivoja on hihansuussa, mutta äkkisiltään vasenta hihaa tarkastellen ainakin kolme paksua. Eli vähintään lentoperämies. Toiminta oli hienoa. Liekkö ulkoiluttaja itsekin koiraihminen. Saipa itsekin pienen tauon ja happihyppelyn.

   Lainaa

  30. Lorvaileva henkilö 2.11.2023 10:22
   Tulos: +49 (49 ääntä)
   Soitettava delfiini: Kauhean yllättävää, että Christinen kaltaisella kallulla on huonosti koulutettu aggressiivinen koira.
   Itsekin olisin kommentoinut että monesti koirista tulee omistajansa kaltaisia. Poikkeuksena semmoiset koirat jotka on pitänyt uudelleensijoittaa aiemman omistajan kaltoinkohtelun takia, silloin niistä on hankalampi uudenkaan omistajan saada kokonaan uudelleenkoulutettua, voi jäädä jokin vieraiden haukkuminen päälle vaikkei enää hyökkäisikään kaikkien kimppuun.

   Lainaa

  31. Peitettävä albatrossi 2.11.2023 10:38
   Tulos: +47 (49 ääntä)
   Kelmiina: Siis... mitä? Mulla on nyt seitsemäs koira elämässäni vierellä, ja hankalin ja paskamaisin sellainen. Johtuen kenties siitä, että ennen mulle päätymistään eli vuoden vanhaksi jonkun nistikusipään luona, joka hakkasi siltä kylkiluut rikki. Eli Kas kummaa, ei edelleenkään vuosien jälkeenkään luota vieraisiin ihmisiin ja [...]
   aiiii meinas tulla itku kun luin tuon nistikusipääkohdan :( en ymmärrä ihmisten julmuutta, hakatkoon toisiaan jos tarve mutta ei eläimiä. P*r*e*e. Onneksi koira sai hyvän kodin luotasi <3

   Lainaa

  32. Lanteikas bataatti 2.11.2023 10:57
   Tulos: +14 (24 ääntä)
   Miksi ihmiset alapeukuttaa Airbalticiin liittyviä kommentteja? :o

   Lainaa

  33. Siirretty ämpäri 2.11.2023 10:58
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Tukintolvana: Onpas hyvin suunniteltu järjestys että nämä jutut päättyivät positiiviseen nuottiin! Jäi hyvä mieli tuosta viimeisestä.
   Hampurilaismalli 👍. Mistä tulikin mieleen maanantainen Hesarin Fingerpori jossa oli käänteinen hampurilaismalli palautteen annossa 😆

   Lainaa

  34. Tulos: +46 (48 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: Periaatteessa joo, mutta miksi se vihaisen koiran omistaja ei vain voisi itse seistä siinä portin lähettyvillä vahtimassa, että kukaan ei tule hänen huomaamattaan sisään? Silloin ei olisi vaaraa epäselvyyksistä, jos vaikka joku ei osaa etikettiä. Mahdollinen vahinko on kuitenkin liian suuri siihen nähden, miten [...]
   Juuri näin. Meillä oli koira, joka nyt ei ollut mikään ihan raivopää "agre", mutta jokin kasvatuksessa kai meni pieleen kun se vanhemmiten alkoi suhtautua lähes kaikkiin vieraisiin pelokkaasti ja vihamielisesti. Se kuitenkin nautti kauheasti koirapuistossa käymisestä, veti lujaa sinne päin aina lenkillä. Joten usein kävin siellä hetken aikaa heittämässä keppiä jos puisto oli tyhjä, ja vahdin koko ajan jos joku vain lähestyikin puistoa, valmiina ottamaan koiran kiinni. Se kyllä yleensä oli helppo homma, se puisto ei ollut kovassa käytössä.

   Lainaa

  35. Säteilevä unikeko 2.11.2023 11:11
   Tulos: +34 (34 ääntä)
   Itsellä on pari kodinvaihtajaa, luonteeltaan kumpikin on hieman epävarmoja, vanhempi vielä enemmän kuin nuorempi. Vanhempi suhtautuu kaikkeen ja kaikkiin uusiin epäillen ja tuntuu että on kultakalan muisti. Vaatii aikaa ja toistoja uusiin asioihin, että kaveri lämpeää. Nuorempi on ensin hetken epäilevä, mutta huomattavasti nopeammin lämpeää ja tajuaa asioita. Kyllä nuo tulee toisten koirien kanssa toimeen, mutta uusien kanssa pitää olla kumminkin varovainen kun vanhemmalla on ärsyttävä tapa huutaa räkyttää aivan mahdottomasti, koska pelottaa ja se yleensä pelottaa toisia koiria. Eli mielellään väistetään koirapuistossa, kun vanhempaa ei hullukaan jaksa kuunnella ja nuorempi on meillä ollut vasta vajaa vuoden ja meillä on vielä paljon opittavaa toisistamme. Väärin ymmärretty tapaus tuo nuorempi, se on jo tullut selväksi, en tiedä onko selkäänsä saanut, mutta kättä se väistää ja pelkää nopeita käden liikkeitä, silti aika mahtava persoona kuoren alla, vielä pitää vähän rakentaa luottamusta ja oppia toistemme tapoja mutta kyllä se siitä.

   Lainaa

  36. Tulos: -36 (50 ääntä)
   Tornipöllö: En tiedä kumpi inhottaa enemmän: se, että Christine avoimesti retostelee kuinka hänen koiransa voisi saattaa toisen ihmisen sairaalakuntoon vai se, ettei hän ilmeisesti tajua, että jos se hänen koiransa oikeasti raatelee jonkun, niin se todennäköisesti vietäisiin sen jälkeen piikille. Kaiken kaikkiaan kyllä erittäin fiksua huutelua...
   Mielestäni tuo Christinen alin kommentti antaa ymmärtää että hän kyllä tajuaa mainitsemasi asiat ja suhtautuu siihen asiaan kuuluvalla vakavuudella, mutta kaksi ekaa kommenttia olivat tarkoitettu tiukiksi mutta myös huumoripitoisiksi. Sellaisiksi että asia on oikeasti vakava mutta halusi hieman keventää ettei näytä vihamieliseltä. Mutta olishan  tuon voinut ilmaista paljon paremminkin. Kuvaamasi kaltaista kusipäätä en kuitenkaan tuosta pysty tulkitsemaan.

   Lainaa

  37. Hyväksyttävä tyyny 2.11.2023 11:30
   Tulos: +46 (46 ääntä)
   Kelmiina: Siis... mitä? Mulla on nyt seitsemäs koira elämässäni vierellä, ja hankalin ja paskamaisin sellainen. Johtuen kenties siitä, että ennen mulle päätymistään eli vuoden vanhaksi jonkun nistikusipään luona, joka hakkasi siltä kylkiluut rikki. Eli Kas kummaa, ei edelleenkään vuosien jälkeenkään luota vieraisiin ihmisiin ja [...]
   Siis näinhän hän ymmärtääkseni tekeekin, poistuu alta. Varauskommentti tuli eri ihmiseltä. Tuo sitominen/remmi oli jotta ei tulla "ennenkuin ehdin ulos". Mutta ulosanti on sysipaskaa ja osittain oletukset ja asenne perseellään. Ei voi olettaa muiden tietävän jotain tollasta, vaan pitäisi itse juurikin varpittaa ja olla valmiina nappaamaan

   Lainaa

  38. Ilkeä riepu 2.11.2023 11:50
   Tulos: +50 (54 ääntä)
   Lanteikas bataatti: Miksi ihmiset alapeukuttaa Airbalticiin liittyviä kommentteja? 😲
   Vissiin joillakin Airbaltic menee tunteisiin. Liekkö prideviikolla ollut sateenkaari profiilikuvassa tai lennoilla tarjotaan jotain vegaanista vaihtoehtoa, mikä koetaan tuputtamiseksi. EMT. Ymmärräpä toisten ajatuksia.

   Lainaa

  39. Postuumi roska 2.11.2023 12:00
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: Periaatteessa joo, mutta miksi se vihaisen koiran omistaja ei vain voisi itse seistä siinä portin lähettyvillä vahtimassa, että kukaan ei tule hänen huomaamattaan sisään? Silloin ei olisi vaaraa epäselvyyksistä, jos vaikka joku ei osaa etikettiä. Mahdollinen vahinko on kuitenkin liian suuri siihen nähden, miten [...]
   Näin. Koirapuistojen suunnittelussa kyllä ei aina oteta tätä mahdollisuutta huomioon – meille rakennettiin naapuriin puisto, joka on epäsymmetrisen muotoinen niin, ettei maaston muodon takia portilta näe puoliakaan koko alueesta. Itse en tykkää päästää koiraani pois silmistäni missään tilanteessa ulkosalla, mutta porttiakaan ei voi jättää vahtimatta, eli eipä ole siihen puistoon ollut asiaa.

   Lainaa

  40. Muikea Mastodontti 2.11.2023 12:18
   Tulos: +20 (34 ääntä)
   Onko Christine kenties "vapautan naiset patriarkalismin ikeestä latinomunallani" koirasusi-Davidin tyttöystävä?

   Lainaa

  41. Värikäs järvisieni 2.11.2023 12:35
   Tulos: -12 (22 ääntä)
   Soitettava delfiini: Kauhean yllättävää, että Christinen kaltaisella kallulla on huonosti koulutettu aggressiivinen koira.
   Kallulla?

   Lainaa

  42. Tulos: +33 (37 ääntä)
   Täähän on ikivanha legenda että vakuutus ei korvaa jos meet sairaana töihin plaa plaa. Mutta MIKÄ VITUN VAKUUTUS EI KORVAA KOIRAPUISTOSSA TAPAHTUNEITA TAPATURMIA?? Onko jollain firmalla oikeasti sellanen rajotus, että tää korvaa sen ja sen ja sen mutta EI koirapuistojuttuja. Mitä vittua :D

   Lainaa

  43. Onnekas robotti 2.11.2023 12:43
   Tulos: +43 (45 ääntä)
   Muhveli: Juuri näin. Meillä oli koira, joka nyt ei ollut mikään ihan raivopää "agre", mutta jokin kasvatuksessa kai meni pieleen kun se vanhemmiten alkoi suhtautua lähes kaikkiin vieraisiin pelokkaasti ja vihamielisesti. Se kuitenkin nautti kauheasti koirapuistossa käymisestä, veti lujaa sinne päin aina lenkillä. Joten usein [...]
   Jos vanhemmiten ilman mitään näkyvää syytä koiran käytös muuttuu, olisi syytä tutkia ettei koiralla ole kipuja.

   Lainaa

  44. Onnekas robotti 2.11.2023 12:47
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Muikea Mastodontti: Onko Christine kenties "vapautan naiset patriarkalismin ikeestä latinomunallani" koirasusi-Davidin tyttöystävä?
   Kiitos, päivän naurut. :) David on kyllä matkalla uudeksi NXIVM-kultin johtajaksi.

   Lainaa

  45. Tuli mieleen 2.11.2023 14:14
   Tulos: -13 (15 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: Periaatteessa joo, mutta miksi se vihaisen koiran omistaja ei vain voisi itse seistä siinä portin lähettyvillä vahtimassa, että kukaan ei tule hänen huomaamattaan sisään? Silloin ei olisi vaaraa epäselvyyksistä, jos vaikka joku ei osaa etikettiä. Mahdollinen vahinko on kuitenkin liian suuri siihen nähden, miten [...]
   Mistä tiesit että Christinen koira on uros?

   Lainaa

  46. Mukava maksamakkara 2.11.2023 14:52
   Tulos: +33 (35 ääntä)
   Kyllä se nyt vaan on niin että ne meistä joiden koira ei voi olla muiden kanssa, menee pois alta kun muut haluaa puistoon. Voin kuvitella että joku haluaa sitoa portin sisältä kiinni jotta muut ei ehdi yllättämään ja tulemaan sisälle ennen kuin ehtii itse pois, mutta ei kukaan saa tai voi varata sitä puistoa itselleen. Mun koira ei tykkää tuntemattomista niin mä huikkaan aina että odotas, me mennään ensin pois. Jos mun koira olisi oikeasti vaarallinen niin ehkä sitoisin sen hihnan varmuuden vuoksi, mutta lähdettäisi joka tapauksessa pois alta kun muut tulee paikalle.

   Lainaa

  47. Varastettu susi 2.11.2023 17:42
   Tulos: +16 (22 ääntä)
   Aggressiivisia koiria ei viedä koirapuistoihin (yksin yöllä ehkä, jos silloinkaan). Jos koiraa haluaa päästää kirmailemaan vapaana, on sitä varten erikseen koirametsiä, jollaisen voi vuokrata haluamakseen ajaksi vain omaan käyttöön.

   Lainaa

  48. Ahne sateenvarjo 2.11.2023 17:47
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Lensin hetki sitten Air Balticilla kolme matkaa, joista yhden koiran kanssa. Ei oltu myöhässä, eikä tarvinnut henkilökunnan ulkoiluttaa koiraa, mutta muutoin palvelu oli loistavaa. Ja koneet oli siistejä ja pienemmissäkin koneissa oli kunnon jalkatilat. Jäi todella positiivinen kuva fimasta!

   Lainaa

  49. Lommoton liitu 2.11.2023 18:05
   Tulos: -3 (9 ääntä)
   Vajoava kivi: Kyllähän Christinen asenteessa on ongelmaa ihan rutosti, mutta sen verran täytyy puolustella, että ymmärsin Christinen toimivan niin, että ihan sitoo sen puiston oven kiinni hihnalla, jotta kukaan ei ehtisi sinne vahingossa, kun hän on siellä koiransa kanssa. Ilmeisesti hänellä on [...]
   Minusta järjestys olisi pikemminkin agressiiviset koirat, sitten niiden omistajat jne.

   Lainaa

  50. Lommoton liitu 2.11.2023 18:07
   Tulos: -25 (31 ääntä)
   Postuumi roska: Näin. Koirapuistojen suunnittelussa kyllä ei aina oteta tätä mahdollisuutta huomioon – meille rakennettiin naapuriin puisto, joka on epäsymmetrisen muotoinen niin, ettei maaston muodon takia portilta näe puoliakaan koko alueesta. Itse en tykkää päästää koiraani pois silmistäni missään tilanteessa ulkosalla, mutta porttiakaan ei voi jättää vahtimatta, eli eipä ole siihen puistoon ollut asiaa.
   Parempi onkin että pysytte poissa, jos et osaa koiraa kouluttaa

   Lainaa

  51. Säädytön lehmä 2.11.2023 19:54
   Tulos: +16 (20 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: Periaatteessa joo, mutta miksi se vihaisen koiran omistaja ei vain voisi itse seistä siinä portin lähettyvillä vahtimassa, että kukaan ei tule hänen huomaamattaan sisään? Silloin ei olisi vaaraa epäselvyyksistä, jos vaikka joku ei osaa etikettiä. Mahdollinen vahinko on kuitenkin liian suuri siihen nähden, miten [...]
   Koska kaikki ei tykkää seistä ringissä jauhamassa muiden kaltaistensa kanssa, vaan itse liikkua ja aktivoida myös sitä koiraa. Mihinkään puistoon ei mennä niin, ettei puistossa olijalla ole tietoa toisen koiran saapumisesta. 
   Tuo hihna portissa on ihan hyvä idea, kertomaan puistoon tulijoille että puistossa on jo joku. Jotku puistot on sen verran isoja, ettei niiden porteilta näe tai kuule muita mahdollisesti puistossa olevia. Se että sillä hihnalla aletaan varailemaan puistoa itselleen, on perseestä. Eli hihnan nähdessään puistoon saapuva huhuilee puistossa olevan omistajaa, kysyy saako tulla vai poistuvatko puistossa olevat ensin. Mikäli poistuvat, niin siihenkin annetaan reilusti portille tilaa eikä jäädä ihan viereen kyhnöttää. 

   Lainaa

  52. Hyvä ilonpilaaja 2.11.2023 22:09
   Tulos: -9 (23 ääntä)
   Se on aina hyvä idea hankkia aggressiivinen koira jossain kaupunki alueella, missä muitakin kulkijoita paljon. Muutenkin välillä ihmettelen miksi ihmiset hankkii näitä koiria, kun ne eivät ole mitään leluja. Ammattia varten ymmärrän koulutetut "aggressiiviset" koirat, mutta sitten tuolla menee niitä puolen metrin korkuisia todella hoikkia naisia, joilla semmoinen kaksi metriä ja 100 kiloa painava koira "hallussa". Muutenkin kävi sääliksi katsoa Helsingissä asuessa, niitä koiria jotka joutuivat siellä keskustassa betoni viidakossa elämään. Tietenkin ihmiset kusetti niitä kerrostalojen seinille, kun "viher" alueita ei ollut kuin pari hassua metriä siellä tai täällä.

   Lainaa

  53. Solakka raparperi 2.11.2023 23:21
   Tulos: -15 (23 ääntä)
   Peitettävä albatrossi: Lopetetaan mieluummin ne koirien omistajat. Aggressiivisen koiran taustalla on idiootti omistaja (ihminen) joka omalla käytöksellään ja "kasvatuksella" saanut koirasta aggressiivisen. Koira kakkaa kun hätä tulee, omistajan tehtävä on se kakka kerätä pois, ei se koiran vika ole. Koiraa hankittaessa omistajan tulisi [...]
   Koiraparka on aina ihmisen omistama kapine, ei sitä omistajatkaan pidä elollisena, koska juuri kukaan koiranomistaja ei piittaa edes koiran tarpeista. 
   Ainakaan yksikään koirankasvattaja ei piittaa, vaan koirat ovat heille puhtaasti rahantekokoneita. 
   Jos siis ajatellaan asiaa siltä kannalta, että valtaosalle maailman koirista ideaalitilanne olisi olla kokonaan syntymättä, mutta ihmisen ahneuden ja tunteiden ulkoistamisen takia koiran on synnyttävä ihmisen tarpeita tyydyttämään, niin miksi ihmeessä toiseksi paras vaihtoehto ei olisi kuolla? 
   Moni muka-koiraihminen kitkuttelee vanhaa tai muuten sairasta koiraa eläinlääkärirallissa, ”kun tulee niin surku sen kuolemasta”, vaikka oikea ratkaisu olisi ottaa se suru aikaisemmin. 
   Rescue-hurtista en edes aloita tässä. Mutta sen sanon, että tiedän, että teidän koiriin tunteenne ulkoistavien surkimusten takia meidän marjasadot menee vielä joku päivä hyödyntämiskelvottomaksi, kun rescue-koirien mukana leviää se tauti, jonka nimeä en nyt muista. 
   Kiitos siitä jo etukäteen. Siihen asti saan nauttia koiranpaskan mukana leijailevista bakteereista lenkkipoluilla. Ei ole kaupunkeja suunniteltu tiiviiksi se näkökulma edellä, että kaikki puistometsien kapeat kujat on talvikaudet täynnäänsä koiran paska-ansoja. 

   Lainaa

  54. Solakka raparperi 2.11.2023 23:33
   Tulos: -30 (38 ääntä)
   Air Balticin henkilökunta on toki voinut toimia ihan vaan hyväsydämisyyttään. Toinen, todennäköisempänä pitämäni vaihtoehto on, että tässä torjuttiin potentiaalinen some-paskamyrsky ja toisaalta myös muiden matkustajien epämukavuus, jos koira laskee alleen. Miksi niitä koiriakin pitää vielä lennättää? Ensin te lentelette ilmaston paskaksi. Ja koirallenne syötätte lihaa niin, että loputkin ilmastosta menee paskaksi. Ja sitten vielä lennätätte sitä koiraa, ihan niin kuin kahdessa ensin mainitussa ei jotenkin yksikseen jo olisi tarpeeksi. Ihmiskunta kollektiivina on kyllä paskansa ansainnut.

   Lainaa

  55. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Säädytön lehmä: Koska kaikki ei tykkää seistä ringissä jauhamassa muiden kaltaistensa kanssa, vaan itse liikkua ja aktivoida myös sitä koiraa. Mihinkään puistoon ei mennä niin, ettei puistossa olijalla ole tietoa toisen koiran saapumisesta.  Tuo hihna portissa on ihan hyvä idea, kertomaan puistoon tulijoille että puistossa on jo [...]
   Tässä olikin ainut järkevä kommentti tähän aiheeseen liittyen.

   Lainaa

  56. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Mitä helvettiä on klapajuttaminen?

   Lainaa

  57. Pro meduusa 3.11.2023 6:59
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   P: Täähän on ikivanha legenda että vakuutus ei korvaa jos meet sairaana töihin plaa plaa. Mutta MIKÄ VITUN VAKUUTUS EI KORVAA KOIRAPUISTOSSA TAPAHTUNEITA TAPATURMIA?? Onko jollain firmalla oikeasti sellanen rajotus, että tää korvaa sen ja sen ja sen mutta EI koirapuistojuttuja. Mitä vittua 😁
   Ei tietenkään ole. Christine on yksinkertaisesti tyhmä.

   Lainaa

  58. Kouluttamaton muurahainen 3.11.2023 7:24
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Säädytön lehmä: Koska kaikki ei tykkää seistä ringissä jauhamassa muiden kaltaistensa kanssa, vaan itse liikkua ja aktivoida myös sitä koiraa. Mihinkään puistoon ei mennä niin, ettei puistossa olijalla ole tietoa toisen koiran saapumisesta.  Tuo hihna portissa on ihan hyvä idea, kertomaan puistoon tulijoille että puistossa on jo [...]
   Jos on kouluttanut koiransa turvalliseksi, ei tarvitsekaan "seistä ringissä". Jos oma koira on vaaraksi muille ihmisille tai koirille, on toisten turvallisuudesta huolehtiminen tärkeämpää kuin omat halut aktivoida koiraa. Kenenkään ei voi olettaa ymmärtävän hihnasta portinpielessä, että yleiseksi tarkoitettu tila on yllättäen otettu omin luvin yksityiskäyttöön. Ei varsinkaan, jos toista koiraa ja omistajaa ei näy tai he ovat jossain toisessa päässä puistoa keskittyneinä omiin leikkeihinsä. Ei siinä portissa kiinni tarvitse seistä. Muutamien metrien päässä portista voi hyvin liikkua, kunhan pitää sitä porttia silmällä koko ajan. Siinä olen samaa mieltä, että jos puistossaolija huikkaa portille, että odottakaa vähän, niin päästään pois alta, on silloin ihan peruskohteliaisuutta ja järkevyyttä odottaa vähän ja sen verran sivulla kuin tilanne vaatii. Vielä ilman mielenosoitusta. Mutta huikkaamassa pitää olla.

   Lainaa

  59. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Peitettävä albatrossi: Lopetetaan mieluummin ne koirien omistajat. Aggressiivisen koiran taustalla on idiootti omistaja (ihminen) joka omalla käytöksellään ja "kasvatuksella" saanut koirasta aggressiivisen. Koira kakkaa kun hätä tulee, omistajan tehtävä on se kakka kerätä pois, ei se koiran vika ole. Koiraa hankittaessa omistajan tulisi [...]
   Tosiaankin! Ja sitten vielä sen valitun rodun (ja ihan jo sen saman pentueen) yksilöt ovat keskenään erilaisia. Siinä on esimerkiksi eroa, ottaako sieltä sen dominoivan ja isokokoisimman pennun VS leikkisän ja ihmisläheisen VS nurkassa piileskelevän ja aran pennun. 
   Näissä kaikissa on omat haasteensa, mutta koiraa ostavan tulee ottaa selvää minkälaisiin haasteisiin hän pystyy vastaamaan - ja mikä pentu vaikuttaa liian työläältä. 

   Lainaa

  60. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Varastettu susi: Aggressiivisia koiria ei viedä koirapuistoihin (yksin yöllä ehkä, jos silloinkaan). Jos koiraa haluaa päästää kirmailemaan vapaana, on sitä varten erikseen koirametsiä, jollaisen voi vuokrata haluamakseen ajaksi vain omaan käyttöön.
   Tästä en tiennytkään! Toihan on hyvä idea! 😮✨

   Lainaa

  61. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Nuo Christinen kommentit alkaa jo täyttää uhkailun tunnusmerkit. Ehkä screen shotit voi olla hyödyksi myöhemmin jos/kun jotain käy 😬

   Lainaa

  62. Oranssi mestari 3.11.2023 16:36
   Tulos: -21 (27 ääntä)
   Uutisistga bongasin: Oli lentokapteeni, juttu oli useassa mediassa..
   Media on monikko, medium on yksikkö. Usea media on käsitteenä outo.

   Lainaa

  63. Hiljainen satuhahmo 3.11.2023 18:50
   Tulos: +3 (21 ääntä)
   Uus flamingo: Christine vaikuttaa aivan tavalliselta "agressiivisen koiran" omistajalta. Vaatimuksia muita kohtaan on tottakai mutta itseltään ei tarvitse vaatia mitään, periaatteella "muiden ongelma jos mun koira käy niihin käsiksi". Ja se on tietysti aina se ensimmäinen kerta jos jotain sattuu. On [...]
   Se on varmaan rEsCuEkOiRa. Ihmiset ostavat niitä hyvesignaloidakseen ja pahastuvat, kun kaikki eivät olekaan varauksettoman ihastuneita remmissä rempovaan, haukkuvaan ja selkeästi aggressiiviseen rakkiin.

   Lainaa

  64. Tyytyväinen aprikoosi 4.11.2023 8:47
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Oranssi mestari: Media on monikko, medium on yksikkö. Usea media on käsitteenä outo.
   Kielitoimiston sanakirja ei tunne sanaa medium. Sen sijaan sanaa media voidaan käyttää "yksittäisistä joukkoviestintäkanavista". Esimerkkeinä annetaan "Käyttää televisiota kampanjan mediana." sekä "Painetut ja sähköiset mediat."

   Lainaa

  65. Sukkahousuton karpalo 4.11.2023 10:04
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Kilokalori: Olen aina elänyt sellaisessa käsityksessä, että koirapuistoon ei mennä aggressiivisen koiran kanssa. Mutta ilmeisesti näiden omistajien mielestä he saakin varata koirapuiston itselleen ja terrorisoida koko lähinaapurustoa "koska sairaalassa on laimeat ruuat niin muiden kannattaa väistää." Ei [...]
   Tietenkin voi aggren koiran viedä koirapuistoon, kunhan käy sellaiseen aikaan ettei siellä ole muita. Ja lähtee alta pois jos muita on tulossa. Mä en koirien kanssa koskaan mennyt koirapuistoon kysymättä, jos siellä oli toisia koiria. Joittenkin kanssa sai mennä, jotkut sanoi että varttose niin me lähdetään alta pois.
   Äksyn koiran omistaja voi myös itse huikata että älä tuu vielä, kerään koirani ensin pois. Harvemmin se on koiran vika jos se on äkänen. Mutta kyllä se äkänenkin koira kaipaa irti juoksemista ja hillumista. Mutta sulla on aika ikävä asenne, jos oikein toivot että jonkun (äkänen) koira päätyy esim. laumanvartijoitten tappamaksi. Edelleen, harvemmin se koiran vika on jos se on äksy. Eikä vättämättä ole edes senhetkisen omistajankaan vika aina. Koira voi olla esim huonoista oloista pelastettu ja sen takia hermoheikko. Vaikka olisikin omistajan vika, niin miksi koiraparan pitäisi kärsiä siitä että sitä ei ole kasvatettu kunnolla tai on pidetty huonosti?

   Lainaa

  66. Mälsä ilves 4.11.2023 12:04
   Tulos: +3 (11 ääntä)
   Hiljainen satuhahmo: Se on varmaan rEsCuEkOiRa. Ihmiset ostavat niitä hyvesignaloidakseen ja pahastuvat, kun kaikki eivät olekaan varauksettoman ihastuneita remmissä rempovaan, haukkuvaan ja selkeästi aggressiiviseen rakkiin.
   Joka on potentiaalinen tautien ja loistartuntojen lähde!

   Lainaa

  67. Paras vesimeloni 4.11.2023 12:59
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Mulla on belgianpaimenkoira, jonka kanssa käytiin ahkerasti puistoissa kun koira oli nuorempi. Vanhemmiten tuli ärhäkämmäksi eikä tule kaikkien koirien kanssa toimeen, eli luonnollisesti puistoilut jäi. Mikäli menemme, niin toki tyhjään ja väistetään jos joku muu tulee. Edesmenneen seropini kimppuun kävi joskus puistossa husky ja eläinlääkärihommiksi meni. Huskyn omistaja oli yhteistyöhaluinen ja homma saatiin hoidettua. Vakuutus kyllä korvasi. Kaikki koirat eivät ole koirapuistokoiria ja koira on aina omistajansa vastuulla. Ne vuokrattavat koirametsät on mahtava juttu, on tullut käytettyä! :)

   Lainaa

  68. Pilkkopimeä ämpäri 5.11.2023 6:04
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Ahne haukka: Christinen kaltaiset idiootit ovat iso syy sille, miksi epäröin koiran ottamista. Ajatus raivohullun koiranomistajan kohtaamisesta koirapuistossa ahdistaa, ja Christine ei valitettavasti ainakaan vähennä mielikuvaa koiraihmisistä käytöshäiriöisinä, aggressiivisina juntteina. (Tiedetään, moni [...]
   sillon kun oma koiravainaa eli, tuo pelko oli juurikin se syy miksen koskaan mennyt koirapuistoon. kyllä luotto omaan koiraan oli että se ei siellä ketään ala raatelemaan, mutta en luota pätkän vertaa tuntemattomiin ihmisiin ja heidän kykyyn kouluttaa koira, ja arvioida kannattaako heidän edes omaa koiraansa puistoon tuoda.
   voit hyvinkin selvitä ilman koirapuistoa tiettyjen rotujen ja erityisesti vanhempien koirien kanssa, joten jos koira oikeasti on toiveena kannattaa ehkä jopa katsella olisiko jossain senioria tarjolla.

   Lainaa

  69. Johdoitettu pähkinä 5.11.2023 14:51
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Ollessani lapsi, meillä oli keskikokoista hieman pienempi vahtikoira pihalla. Meille tuli tuttavaperhe kylään ja he olivat hommanneet egonjatkeeksi bokserin, jota eivät sitten olleet osanneet kouluttaa. Minä olin siinä pihalla ja meidän koiramme oli kettingissä siinä mun vieressä ja tää vieraiden koira vapaana. Aikuiset sisällä ja minä yksin koirien kanssa pihalla. Sitten vieras koira näki, että meidän koiralla oli luu ja se hyökkäsi meidän koiran kimppuun ja meidän koiran asenne oli: "Annan ennemmin henkeni kuin luuni." Juoksin paniikissa sisälle ja huusin: "Nyt se rakki tappaa Bellan!" Olin iältäni ehkä 13 tai 14 ja tuo näky on syöpynyt mieleeni. Isä, vieraan koiran isäntä ja hänen vävynsä juoksivat perässäni ulos ja vieras koira oli jo iskemässä hampaitaan meidän koiran kurkkuun kun se omistajan vävy potkaisi sitä koiraa perseelleen. Koira lähti uikuttaen karkuun ja isäntä perässä leperrellen: "Voi että, potkaistiinko sua nyt peffaan, tuu takas." Minä ja isä katsottiin toisiamme ihan ihmeissämme ja isä totesi: "Älä koskaan hanki itsellesi koiraa, jota et kykene kouluttamaan." Muutamaa päivää myöhemmin menimme käymään näiden tuttavien luona. Bokseri jäi jumittamaan minun eteeni ja raapi käteni täyteen isoja jälkiä, koska olin lamaantunut pelosta. Sen emäntä luonnollisesti kauhistui, mutta leperteli yhtä päättömään tyyliin kuin puolisonsa. Tämän jälkeen, minä en pidä boksereista yhtään ja ainoastaan sen takia, että jotkut ei osaa kouluttaa koiriaan yhtään.

   Lainaa

  70. Kofeiiniton greippi 6.11.2023 14:03
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   "Ja Piste." En ole vielä eläissäni tavannut järkevää kommenttia tämän lopetuksen edeltä. Christine vieläpä kruunaa tämän typeryyden isolla P:llä.

   Lainaa

  71. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Öm: Mielestäni tuo portissa roikkuva remmi voisi olla ihan hyvä yleislisäys koirapuistojen etikettiin. Ei siis niin, että remmillä varataan aitaus moneksi tunniksi itselle,vaan että remmi (tai jokin muu merkki) jätettäisi portin pieleen näkyville, jotta seuraavat tulijat tietäisivät odottaa [...]
   Tai sitten vaan sellaisia koiria joita ei ole turvallista tuoda julkiselle paikalle ei tuotaisi julkiselle paikalle? En kykene ymmärtämään koiranomistajia jotka yksinkertaisesti hyväksyvät koiraltaan sen että käyvät tuntemattomien kimppuun: Miten jollekin voi oman kouluttamattoman koiran mukavuus mennä kaikkien muiden yhteiskunnan jäsenten terveyden edelle?

   Lainaa

  72. Säädytön lehmä 7.11.2023 1:51
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: Jos on kouluttanut koiransa turvalliseksi, ei tarvitsekaan "seistä ringissä". Jos oma koira on vaaraksi muille ihmisille tai koirille, on toisten turvallisuudesta huolehtiminen tärkeämpää kuin omat halut aktivoida koiraa. Kenenkään ei voi olettaa ymmärtävän hihnasta portinpielessä, että yleiseksi tarkoitettu tila on [...]
   Ei ole aina kyse siitä että se koira olis agressiivinen. Jos pilkkua lähdetään viilaamaan, niin koulutuksen avulla sä et yhdestäkään eläimestä tee ”turvallista”. Oli kuinka koulutettu tahansa.
   Yks ehkä ns. yleisimpiä tapaturman aiheuttamia tilanteita koirapuistoissa on et sisällä oleva koira omistajineen on syvemmällä puistossa. Varsin usein omistaja juuri ollut keräämässä koiran jätöksiä jostain pusikosta. Toinen koira omistajansa kanssa hiippaillut puistoon ja välittömästi jompi kumpi koirista käy toiseen kiinni. Näissä tapauksissa myös usein ollut koirilla huomattava kokoero (pieni koira viety esim. isojen aitaukseen) ja isompi koira omannut jonkin sortin saalisvietin. 
   Hienoa jos sä olet niin etevä, että kykenet esimerkiksi juuri saalisvietin koulutuksella kytkemään koirasta, tai ettei se tee tarpeitaan edes vapaana ollessa metriä kauemmas sinusta ja portista. 

   Lainaa

  73. Monenlaenen sotilas 7.11.2023 11:13
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Ihan normaali homma naru ovessa, ettei välttämättä kannata suoraan lompsia puistoon. Saati jos on ovi köytetty kiinni, niin luulisi jokaisen ymmärtävän olla avaamatta sitä. Noillahan ei tietenkään puistoa saa varattua itselleen, sitä varten on sitten maksulliset koirametsät, mutta vältetään turhat yhteenotot kun annetaan toisen poistua rauhassa. Kyllä aggressiivisenkin koiran kanssa puistoon voi mennä, silloin tietenkin kun se on tyhjä ja poistuu alta pois jos muita on tulossa. Puistoissa, joiden joka kolkkaan ei näe, kannattaisi myös kaikkien kanssa toimeentulevien koirien omistajien jättää vaikka hihna aitaan roikkumaan merkiksi jonkun paikalla olosta. Silloin ei joku tule puistoon kuvitellen sen olevan tyhjä. Itse en koiriani vie puistoon sisälle ennen kuin tiedän mitä koiria paikalla on.

   Lainaa

  74. Peitetty herne 7.11.2023 11:52
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Solakka raparperi: Koiraparka on aina ihmisen omistama kapine, ei sitä omistajatkaan pidä elollisena, koska juuri kukaan koiranomistaja ei piittaa edes koiran tarpeista.  Ainakaan yksikään koirankasvattaja ei piittaa, vaan koirat ovat heille puhtaasti rahantekokoneita.  Jos siis ajatellaan asiaa siltä kannalta, että valtaosalle [...]
   Kuinka moni koiraihminen tämän jälkeen alkoi aidosti huolestua loistartunnoista tuontikoirilla? 
   Entä ymmärtää, että se paskan jättäminen metsiin kaupunkialueella ei ole ok, sinne jättää niin moni muukin, että se bakteerien määrä ilmassa ei ole terveellistä. 
   Ette itsekään halua ulkoilla jätevedenpuhdistamolla. 

   Lainaa

  75. Höyli sirkka 9.11.2023 9:29
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Tornipöllö: En tiedä kumpi inhottaa enemmän: se, että Christine avoimesti retostelee kuinka hänen koiransa voisi saattaa toisen ihmisen sairaalakuntoon vai se, ettei hän ilmeisesti tajua, että jos se hänen koiransa oikeasti raatelee jonkun, niin se todennäköisesti vietäisiin sen jälkeen piikille. Kaiken kaikkiaan kyllä erittäin fiksua huutelua...
   Ja elämäm_koululaisen lain ja vakuutussääntöjen tulkintaa. Omistaja on AINA vastuussa koiransa tekemisistä.
   Akka varmaan kasvattaa koiransa hakkaamalla ja kuristamalla, mikä on eläinsuojelurikos.

   Lainaa

  76. Luonteva flamingo 10.11.2023 21:48
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Aina on ihmetyttänyt tuo tietty ihmistyyppi, jotka joko hankkii itselleen liian haastavan rodun eivätkä osaa kouluttaa sitä, tai sitten he kouluttavat koiran tahallaan aggressiiviseksi ja ovat aivan tolkuttoman ylpeitä siitä että heillä on eläin josta on todellista vaaraa kaikille muille. En tiiä, minua sellainen hävettäisi enkä takuulla ilkeäisi viedä koiraani minnekään julkisille paikoille.

   Lainaa

  77. Ompeleeton ankka 2.1.2024 23:04
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: Periaatteessa joo, mutta miksi se vihaisen koiran omistaja ei vain voisi itse seistä siinä portin lähettyvillä vahtimassa, että kukaan ei tule hänen huomaamattaan sisään? Silloin ei olisi vaaraa epäselvyyksistä, jos vaikka joku ei osaa etikettiä. Mahdollinen vahinko on kuitenkin liian suuri siihen nähden, miten [...]
   Ainakin meidän koirapuistoissa (kyllä, monikossa) on ainakin kaksi tai useampia portteja. Ja ainakin oma koira nauttii, jos huomio kiinnittyy koiraan, jonka kanssa leikkiä, temmeltää tai vaikka vain kävellä koirapuistoa ympäri koiran kanssa, että saa haistella. Jos omistaja seisoo koko ajan koiraan selin ja tuijottaa porttia, koira ei nauti olostaan samalla tavalla. Hihnasääntöä en ole koskaan kuullutkaan. Oman koiran kimppuun on muutaman kerran kyllä hyökätty puistossa, muttei silloinkaan näkynyt mitään hihnaa. 
   Jos haluaa käydä vihaisen koiran kanssa rauhassa puistossa ( myös niillä koirilla on tosiaan oikeus saada kokea se nautinto, että voivat edes joskus olla vapaita aidatussa alueella) hihna on hyvä merkki laittaa porttiin, ja omistaja voi nähdessään muita huikata, että Anteeksi, jos hetken odotat lähden kohta. Mutta tietenkään puistoa ei voi varata mitään yksityistilaisuutta varten. 
   Myös koiran kouluttaminen voisi auttaa, mutta en tunne henkilöä ja Hänen koiraansa. 

   Lainaa

  78. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Pelkästään tän perusteella voi olla 90% varma minkä rotuinen koira Christinellä on..

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: aggressivinen, airbaltic, asiakaspalvelu, eläinlääkäri, kapteeni, koira, koirapuistot, koirat, lento, lentokenttä, lentokone, ulkoiluttaa, varata