Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 81

Leskirouva valvoo työmaata. Tämä selittää paljon!
Rakkaat naapurit, osa 81

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 35 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tornipöllö 26.10.2023 0:32
   Tulos: +362 (364 ääntä)
   Valvoo neljää kerrostaloa samanaikaisesti? Melkoinen naapurikyylien naapurikyylä, ihme että Raija on ilmeisesti vuosia onnistunut pompottamaan noinkin montaa ihmistä ilman, että yhdeltäkään on palanut lopullisesti käämit hänen pelleilyynsä.

   Lainaa

  2. Internetitön mato 26.10.2023 0:38
   Tulos: +479 (485 ääntä)
   Ymmärrettävää että vanha leskirouva saa iloa siitä että seuraa työmaan menoja, mutta tuo muiden asukkaiden kyttääminen tai pienellä palkalla kiireellä siivoavan kiusaaminen on sairasta, jos et näe kyttäämättä onko siivottu, siellä on siivottu ihan tarpeeksi hyvin, ei se mikään leikkaussali ole

   Lainaa

  3. Tulos: +133 (147 ääntä)
   Tornipöllö: Valvoo neljää kerrostaloa samanaikaisesti? Melkoinen naapurikyylien naapurikyylä, ihme että Raija on ilmeisesti vuosia onnistunut pompottamaan noinkin montaa ihmistä ilman, että yhdeltäkään on palanut lopullisesti käämit hänen pelleilyynsä.
   Aika raskas persoona tuo Taalasmaan Raija, mutta ilmeisen tehokas. Perustason kerrostalokyttääjille riittää se oma mutta tämä Raija vetää nextillä levelillä.

   Lainaa

  4. Moitteeton henkilö 26.10.2023 0:42
   Tulos: +182 (202 ääntä)
   Harmittaa vähän leskirouvan tilanne. Ei varmaankaan kovin paljon tekemistä elämässä. Tuskin tuollaisten muistiinpanojen taustalla mitään erityistä pahantahtoista kyttäystä ole, vaan päivään edes jotain tekemistä.

   Lainaa

  5. Trendikäs ihminen 26.10.2023 1:47
   Tulos: +139 (145 ääntä)
   Moitteeton henkilö: Harmittaa vähän leskirouvan tilanne. Ei varmaankaan kovin paljon tekemistä elämässä. Tuskin tuollaisten muistiinpanojen taustalla mitään erityistä pahantahtoista kyttäystä ole, vaan päivään edes jotain tekemistä.
   Jos nuo muistiinpanot pitävät yhtään paikkaansa, niin siinähän säästäisi pitkän pennin, jos leskirouvalle maksettaisiin kyttäämisestä.

   Lainaa

  6. Holtiton kolibri 26.10.2023 1:53
   Tulos: -68 (146 ääntä)
   Moitteeton henkilö: Harmittaa vähän leskirouvan tilanne. Ei varmaankaan kovin paljon tekemistä elämässä. Tuskin tuollaisten muistiinpanojen taustalla mitään erityistä pahantahtoista kyttäystä ole, vaan päivään edes jotain tekemistä.
   Miten niin ei ole kovin paljon tekemistä? Eikö sinullakaan ole elämässäsi tarpeeksi tekemistä, kun selailet nettiä, käyt lenkillä ja kokoat palapelejä (tai mitä ikinä harrastatkaan)?
   Miksi sinun harrastuksesi olisivat jotenkin arvokkaampaa tekemistä kuin tuon leskirouvan harrastus?

   Lainaa

  7. Tulos: -58 (72 ääntä)
   Dear S. Lue kirjoja, niin opit kirjoittamaan edes jotenkuten oikein. Järkyttävää tekstiä.

   Lainaa

  8. Lukeva pulu 26.10.2023 8:55
   Tulos: +81 (95 ääntä)
   Irvikisu: Dear S. Lue kirjoja, niin opit kirjoittamaan edes jotenkuten oikein. Järkyttävää tekstiä.
   Lue itse kirjoja, niin opit empatiaa. Kaikesta sinäkin järkytyt, ei ollut edes erityisen hirveää tekstiä.

   Lainaa

  9. Tulos: +153 (157 ääntä)
   Oon ymmärtänyt että työmailla välillä voi tulla tuntienkin odottelua ja seisoskelua jos a) työnjohto ei toimi ja työntekijät tilattu väärään aikaan väärään paikkaan b) logistiikka ei toimi, eli esim ikkunalaseja toimittava rekka ei ole saapunut klo 8 vaikka piti c) täytyy odotella sementin/maalin kuivumista d) joku on mokannut jonkin työvaiheen, esim lattian asennus, ja nyt muut työvaiheet seisahtuvat odottamaan että asia on korjattu.

   Lainaa

  10. Itseasiassa 26.10.2023 10:45
   Tulos: +80 (82 ääntä)
   Laura: Oon ymmärtänyt että työmailla välillä voi tulla tuntienkin odottelua ja seisoskelua jos a) työnjohto ei toimi ja työntekijät tilattu väärään aikaan väärään paikkaan b) logistiikka ei toimi, eli esim ikkunalaseja toimittava rekka ei ole saapunut klo 8 vaikka piti c) täytyy odotella [...]
   Kyllä, siellä tulee kaikenlaisia yllätyksiä. Jos vaikka tietyömaista, niin vanhan tien alla voi olla esim. jätetty kallio, niin ainoa vaihtoehto on hommata louhijat paikalle ja odottaa että he ovat saaneet oman osuutensa tehtyä. Voi viedä viikon tai kaksi, mutta kaapelia tai vesi-/viemäriputkia on huono vetää sen kallion päältä. Tai voi niin tehdä, mutta siinä on taas työmaa hetken kuluttua. Yllätyksiä tulee paljon, koska kymmeniä tai satoja vuosia vanhojen teiden alla on kaikenlaista viritystä tai oikaisua menneiltä ajoilta. Voi tietysti olla että työvälineet puuttuvat, koska kukaan ei tiennyt että niitä tarvittaisiin kohteessa tai ne voivat olla varastettu.

   Lainaa

  11. Itseasiassa 26.10.2023 10:51
   Tulos: +49 (57 ääntä)
   Tunnen meidän talon Ullan ja välillä on ihan hauska kuunnella mitä hän passaa muiden asukkaiden tekosista. Mutta ei onneksi ole noin törkeä, enemmän sellainen sääntöjen kyttääjä. Mutta hyviä puolia on, että esim. pyykkivuorot pysyvät ojennuksessa ja alaovet kiinni, kun Ulla on taas käynyt motkottamassa niitä huvikseen auki pitäville. Kaikki kun ei ymmärrä, ettei rapunoven aukipitäminen pakkasella ole järkevää ja kaikki eivät halua jokaista ohikulkijaa rappuun hengailemaan. Itse en ole huoltoyhtiötä kiusannut kuin ottamalla kuvia. Rappusiivous on välillä jäänyt väliin, luulen että vika on enemmän huoltoyhtiössä kun siivoojassa. Olen siis ikuistanut esim. roskakasoja rapusta, jotta en valittaessa kuvittele sen olleen viikon tai kahden sijasta kuukausia siinä. Valitan siis ihan oikeista aiheista eikä ihan vain tylsyyttä.

   Lainaa

  12. Höyli sirkka 26.10.2023 11:04
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Tornipöllö: Valvoo neljää kerrostaloa samanaikaisesti? Melkoinen naapurikyylien naapurikyylä, ihme että Raija on ilmeisesti vuosia onnistunut pompottamaan noinkin montaa ihmistä ilman, että yhdeltäkään on palanut lopullisesti käämit hänen pelleilyynsä.
   Ovat hullulle mieliksi.

   Lainaa

  13. Ponne Jarkka 26.10.2023 11:35
   Tulos: +88 (92 ääntä)
   Vai että taloyhtiön rahoilla ja siunauksella järjestetään retkiä? Olisi mielenkiintoista olla yhtiökokouksessa kun tällaisesta asiasta päätetään.

   Lainaa

  14. Syytön vesinokkaeläin 26.10.2023 12:18
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Onko Raija mahdollisesti Lahtelainen? xD

   Lainaa

  15. Moitteeton henkilö 26.10.2023 12:54
   Tulos: +37 (41 ääntä)
   Holtiton kolibri: Miten niin ei ole kovin paljon tekemistä? Eikö sinullakaan ole elämässäsi tarpeeksi tekemistä, kun selailet nettiä, käyt lenkillä ja kokoat palapelejä (tai mitä ikinä harrastatkaan)? Miksi sinun harrastuksesi olisivat jotenkin arvokkaampaa tekemistä kuin tuon leskirouvan harrastus?
   Siis mitä helvettiä? En minä kai niin sanonut?

   Lainaa

  16. Mammuttipähkinä 26.10.2023 13:47
   Tulos: +105 (109 ääntä)
   Näin rappusiivoojana raivostuttaa tuollaiset ihmiset. Minullakin yhdessä työkohteessa on sellainen ihminen joka kävelee joka kerroksen läpi ja syynää kaikki tahrat ja hiekanmuruset. Mikään ei koskaan miellytä. Parhaani teen, mutta työaika on rajallinen ja palkka surkea.

   Lainaa

  17. Tulos: +25 (31 ääntä)
   Ponne Jarkka: Vai että taloyhtiön rahoilla ja siunauksella järjestetään retkiä? Olisi mielenkiintoista olla yhtiökokouksessa kun tällaisesta asiasta päätetään.
   Onkohan ymmärtänyt väärin? Tai sitten on niin varakas taloyhtiö ettei paljon paina jotkut lintsi ja ikea reissut. Kaiken järjen mukaan kyllä ketään ei inspaa maksaa naapuruston menoja. Lapsille ehkä joo, mutta naapurin Pena maksakoon ite lippunsa lintsille ja Raija hodarinsa siellä ikeassa. Kiva tietty jos niillä on hyvä yhteishenki ja tekevät kimpassa kaikkea vapaalla mutta tosiaan luulisi että jokainen maksaa omat ostoksensa eikä taloyhtiö liity yhtälöön.

   Lainaa

  18. Aikaansaava mäyrä 26.10.2023 14:11
   Tulos: +13 (29 ääntä)
   Olen joskus meidän työpaikalla todella turhautunut ja ärsyyntynyt, kun osa porukasta karkaa aiemmin tauolle, venyy tauolla, porisee ennen tai jälkeen tauon muitten työpisteillä. Se jutteluun ja taukoihin käytetty aika hidastaa aikataulussa pysymistä, jonka takia tunnolliset kärsii, kun pitää tehdä nopeammin ja nopeammin ja jäädä ylitöihin.

   Lainaa

  19. Kristitty hyttynen 26.10.2023 15:13
   Tulos: +33 (37 ääntä)
   Holtiton kolibri: Miten niin ei ole kovin paljon tekemistä? Eikö sinullakaan ole elämässäsi tarpeeksi tekemistä, kun selailet nettiä, käyt lenkillä ja kokoat palapelejä (tai mitä ikinä harrastatkaan)? Miksi sinun harrastuksesi olisivat jotenkin arvokkaampaa tekemistä kuin tuon leskirouvan harrastus?
   Voi jeesus taas. Luuletko että tuo on ihan oikeasti mielekäs harrastus jollekin mummelille? Kyttääminen? Omakin mummoni kun vielä kotonaan asui saattoi pitkin päivää istua keittiönikkunan ääressä katsomassa kun naapurit kulki parkkipaikalla ja seurata naapuritalojen lapsien yms. kulkemista pihan läpi ja käydä parvekkeelta huutelemassa jos erehtyivät hänen talonsa leikkipaikalle leikkimään. Ei sentään kirjannut ylös mitään mutta ei ole silti ihan tervettä toimintaa.

   Lainaa

  20. Taittumaton ylioppilas 26.10.2023 15:31
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Ponne Jarkka: Vai että taloyhtiön rahoilla ja siunauksella järjestetään retkiä? Olisi mielenkiintoista olla yhtiökokouksessa kun tällaisesta asiasta päätetään.
   Voisko olla kyseessä joku kaupungin omistama vuokratalokokonaisuus ne neljä taloa eikä omistusasuntoja. Silloin kun muutin kotoa, asuin parissa eri kaupungin vuokratalossa ja niissä oli asukastoimikunnat ja määrärahat virkistykseen. Ne oli toki niin pieniä tietääkseni, ettei nyt mitään matkoja sentään ollut. Myös opiskelija-asunnoissa tiedän olleen jotain virkistystoimintaa vuokranantajan varoista. Taloyhtiön osakkaiden maksamista vastikkeista ei pitäisi tuollaisia huvituksia maksaa.

   Lainaa

  21. Käärinliinaton kuguaari 26.10.2023 18:33
   Tulos: +41 (47 ääntä)
   Aikaansaava mäyrä: Olen joskus meidän työpaikalla todella turhautunut ja ärsyyntynyt, kun osa porukasta karkaa aiemmin tauolle, venyy tauolla, porisee ennen tai jälkeen tauon muitten työpisteillä. Se jutteluun ja taukoihin käytetty aika hidastaa aikataulussa pysymistä, jonka takia tunnolliset kärsii, kun pitää tehdä nopeammin ja nopeammin ja jäädä ylitöihin.
   Ei tarvitse. Tunnollisten on hyvä ymmärtää, että siellä ollaan vaan a) duunissa b) työsopimuksessa on ilmoitettu työaika ja c) se on työnantajan ongelma, jos joku lusmuilee, eikä tunnollise ja d) vapaa-ajalla ei makseta töissä stressaamisesta, joten se kannattaa lopettaa. Ja e) työntekijälle maksetaan omien hommien hoitamisesta, ei muiden kyttäämisestä. 
   T. Entinen tunnollinen ja päätin keskittyä vain omaan suoritukseen niissä raameissa, jotka ta mulle antaa. 
   P.s. Oon itse asiassa vähän kateellinen noihin työmaalla tapahtuviin venailuihin. Lunkia hommaa, kun tekis mielellään omat duunit, mut ei tarvii, koska joku muu on mokannut.

   Lainaa

  22. Epäitsekäs riesa 26.10.2023 20:14
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Onneksi täällä ei ketään kiinnosta mitä tekee, ellet tosiaan ole häiriöksi. Joku apina sais aika äkkiä häädön, kun huudatti musaa pitkin yötä ja taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja asu alapuolella.

   Lainaa

  23. Epäitsekäs riesa 26.10.2023 20:17
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Epäitsekäs riesa: Onneksi täällä ei ketään kiinnosta mitä tekee, ellet tosiaan ole häiriöksi. Joku apina sais aika äkkiä häädön, kun huudatti musaa pitkin yötä ja taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja asu alapuolella.
   Niin, tosijaa, onneksi on näitä järkeviäkin kerrostaloalueita.

   Lainaa

  24. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Trendikäs ihminen: Jos nuo muistiinpanot pitävät yhtään paikkaansa, niin siinähän säästäisi pitkän pennin, jos leskirouvalle maksettaisiin kyttäämisestä.
   Eikö paperissa ole oikealla yläkulmassa 55€? Hän on jo hinnankin määritellyt valmiiksi :'D

   Lainaa

  25. Nuutunut kivi 26.10.2023 21:41
   Tulos: +16 (22 ääntä)
   Missä niitä sieniä on kuivattu? Puhutaan kuivauskaapista ja kuvassa on kuivausrumpu.

   Lainaa

  26. Ontuva mustikka 27.10.2023 3:03
   Tulos: +3 (11 ääntä)
   Ponne Jarkka: Vai että taloyhtiön rahoilla ja siunauksella järjestetään retkiä? Olisi mielenkiintoista olla yhtiökokouksessa kun tällaisesta asiasta päätetään.
   Mä kanssa mietin, että eipä vaan meillä Helsingin kaupungin asunnossa asuessa vaan rahaa saanu mihinkään Lintsille ja Ikeaan😂 saati oikein kylpylään. Muuten toki Raija Taalasmaa on kyllä hyvä muistutus siitä, miksi nykyään asuu maalla omakotitalossa. Joo, joutuu sitä polttopuunsa hakkaamaan ja lumensa luomaan, mutta eipähän tuu kukaan kertomaan kenen kanssa pitää grillillä istua😬

   Lainaa

  27. Kouluttamaton muurahainen 27.10.2023 10:24
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Kristitty hyttynen: Voi jeesus taas. Luuletko että tuo on ihan oikeasti mielekäs harrastus jollekin mummelille? Kyttääminen? Omakin mummoni kun vielä kotonaan asui saattoi pitkin päivää istua keittiönikkunan ääressä katsomassa kun naapurit kulki parkkipaikalla ja seurata naapuritalojen lapsien yms. kulkemista pihan läpi ja käydä [...]
   Ei minuakaan jaksa muiden asiat noin kiinnostaa. Kerran juttelin illalla hämärässä silloisen naapurini kanssa pihalla. Hän oli siis hyvinkin työikäinen nainen, ei lähellekään mummeli. Hän ehdotti, että mentäisiin kävelemään läheisen rivitaloalueen pihojen läpi, niin voitaisiin katsella ikkunoista ihmisten koteihin, että mitä siellä tehdään. Ilmeisesti siis kyttääminen on joillekin ihan mielekästä tekemistä. Tuonkaan kyseisen naisen kohdalla kyse ei ollut siitä, ettei olisi voinut käyttää aikaansa paremmin. Hän oli sellaisessa kunnossa, että olisi voinut käydä kävelyllä muuallakin, näkö olisi riittänyt televisioon tai kirjaan, voimat olisivat riittäneet kotitöihin tai askarteluun tai harrastuksiin, osaaminen olisi riittänyt tietokoneen käyttämiseen jne. Silti olisi mieluummin kytännyt muita. Mummoilla voi olla fyysisiä esteitä, jotka estävät ison osan muista tekemisistä, joten kyttäämiselle ei ehkä ole niin paljoa kilpailevia harrastusmahdollisuuksia. Kun siihen lisää vielä kiinnostuksen toisiin, saattaa se olla mummolle mielekkäin harrastus mihin pystyy. En lähtenyt naapurin kanssa kyttäämään toisia.

   Lainaa

  28. Lommoton liitu 28.10.2023 14:55
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Laura: Oon ymmärtänyt että työmailla välillä voi tulla tuntienkin odottelua ja seisoskelua jos a) työnjohto ei toimi ja työntekijät tilattu väärään aikaan väärään paikkaan b) logistiikka ei toimi, eli esim ikkunalaseja toimittava rekka ei ole saapunut klo 8 vaikka piti c) täytyy odotella [...]
   Ja tämän takia normaalisti 3kk+ kestävä putkiremonttikin saadaan tehtyä 2 viikossa kun projektista puristetaan ns. löysät pois, tavarat tulee ajallaan paikalle ja työvaiheet ajoitetaan niin että työmiehille ei tarvi maksaa tupakoinnista. Koko yhteiskunnan tasolla tällaista kikyttämistä olisi tarjolla monta kertaa hallituksen säästöpaineiden verran, jos vaan joku ottaisi asiakseen...

   Lainaa

  29. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Lommoton liitu: Ja tämän takia normaalisti 3kk+ kestävä putkiremonttikin saadaan tehtyä 2 viikossa kun projektista puristetaan ns. löysät pois, tavarat tulee ajallaan paikalle ja työvaiheet ajoitetaan niin että työmiehille ei tarvi maksaa tupakoinnista. Koko yhteiskunnan tasolla tällaista kikyttämistä olisi tarjolla monta kertaa hallituksen säästöpaineiden verran, jos vaan joku ottaisi asiakseen...
   Jos ratkaisu ongelmaan on noin helppo niin perusta firma ja kun tuottavuutesi on kuusinkertainen muihin nähden niin sinulla on pian Suomen suurin raksafirma. Tsemppiä hommiin.

   Lainaa

  30. Esteetön maito 30.10.2023 11:11
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Lommoton liitu: Ja tämän takia normaalisti 3kk+ kestävä putkiremonttikin saadaan tehtyä 2 viikossa kun projektista puristetaan ns. löysät pois, tavarat tulee ajallaan paikalle ja työvaiheet ajoitetaan niin että työmiehille ei tarvi maksaa tupakoinnista. Koko yhteiskunnan tasolla tällaista kikyttämistä olisi tarjolla monta kertaa hallituksen säästöpaineiden verran, jos vaan joku ottaisi asiakseen...
   Ja koko homma romahtaa täysin kasaan välittömästi kun todellisuus nostaa päätään. Joku tavara ei kuitenkaan tule ajoissa tai on väärä, aina joku sairastuu, on myöhässä, tekee virheen tjms, tai kohteesta löytyykin joku yllätys, luvat kestää jne, jne. Siinä menee seuraavatkin työt reisille kun oli aikataulut kiristetty valmiiksi jo ratkeamispisteeseen. Juuri tuo kaiken äärimmilleen "kikyttäminen" talouden kuralle on ajanut. Muistan mikä hulabaloo saatiin aikaan kun se paatti juuttui Suezin kanavaan. Päästiin uutisoimaan kuinka koko maailmankauppa on vaakalaudalla kun laivat vähän myöhästyy. Ei kuulemma ole nykyään tehtaissakaan raaka-aineita kuin päiväksi ja heti on paskat housuissa jos jotain sattuu. Kannattaako?

   Lainaa

  31. Apua tarvitseva raparperi 30.10.2023 14:04
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Käärinliinaton kuguaari: Ei tarvitse. Tunnollisten on hyvä ymmärtää, että siellä ollaan vaan a) duunissa b) työsopimuksessa on ilmoitettu työaika ja c) se on työnantajan ongelma, jos joku lusmuilee, eikä tunnollise ja d) vapaa-ajalla ei makseta töissä stressaamisesta, joten se kannattaa lopettaa. Ja e) työntekijälle maksetaan omien hommien [...]
   Tällein paljon työmaalla jotain asiaa välillä odottavana voin sanoo, että mitään herkkua se ei ole tulla töihin ja odottaa hyvällä lykyllä päiviäkin, että pääsee omat hommansa tekemään. Päivät tuntuu järkyttävän pitkiltä. T. Sähkäri

   Lainaa

  32. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Ton ensimmäisen matka-Raijan lapuista vois kyllä laittaa Guinnessin ennätystenkirjaan kohtaan "Maailman toimimattomin ja vähiten kunnioitettu koskaan tulostettu heippalappu". Ja sekös Raijaa kismittäisi, kun se sieltä ihan kuvana löytyisi.

   Lainaa

  33. Avoin avokado 4.11.2023 14:06
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Tuosta rappusiivouksen kyttäämisestä tuli mieleeni oma kokemus. Siivosin nuorena rappukäytäviä. Yli puolet minulle kuuluvista taloista oli hissittömiä, ja kyllä kävi kuntoilusta raahata niitä vesiämpäreitä ylös-alas ja moppailla portaikkoja. Yhteen porraskäytävään piti aina vaihtaa moneen kertaan vesiä hiekoitus/suolaus/loskakaudella, kun yhteen kerrosväliin tarvitsi pari ämpäriä, ellei halunnut nopeasti kuravedeksi muuttunutta vettä vain levittää ympäriinsä. Yhden talon vinttikerroksessa, (raput hämärälle tasanteelle, jolla ei siis enää asuntoja, vaan vain raskas metalliovi vintille, enkä muista koskaan nähneeni ketään siellä kulkevan), oli kerran lattialla kolikko. Ajattelin, että oli ehkä tippunut joltain. Nostin sen viereiselle ikkunalaudalle ja moppasin tason ja siitä alaspäin. Seuraavalla viikolla lattialla oli taas sama(nlainen) kolikko. Ajattelin, että onkohan se nyt tippunut tuosta ikkunalaudalta ja sen kummemmitta pohdinnoitta nostin takaisin. Mutta seuraavalla viikolla se oli taas lattialla. Silloin hoksasin, että joku aivan selvästi testaa, viitsiikö joku käydä ylhäällä saakka siivoamassa. Nostin kolikon, moppasin ja laitoin kolikon takaisin lattialle. En ole varma, mikä olisi ollut paras ratkaisu tuossa, mutta suututti, ja päätin, että mitään pelejä en ala pelata. Onhan se nyt hitto, jos ei lattiasta näe, että siivottu on, niin hajotkoon kyttääjä kyttäämiseensä, ihan sama minulle. Muutamana viikkona kolikko siellä vielä oli, ja moppaamisen jälkeen laitoin sen aina sinne lattialle takaisin. Toivoin oikein, että joku nostaisi asian esille ja että pääsisin sivaltamaan takaisin, mutta ei siitä koskaan mitään kuulunut. Muistaakseni mainitsin jossakin kohtaa pomollenikin, että tiesi, mikäli kuulisi asiasta jotain. Jossain vaiheessa kolikkoa ei enää näkynyt. En tiedä, korjasiko joku löytyneen kolikon taskuunsa, päättelikö laittaja jotakin vai mitä tapahtui, muttei asia minulle ainakaan kantautunut. Joka tapauksessa tiedän, että pomoni tiesi, että teen työni hyvin ja huolella ja samaa sanoivat asukkaat, joita satunnaisesti rapussa kohtasin. En sitten tiedä, kuka noin toimi ja mitä hän päässään ajatteli, kun kolikko ei hävinnyt.

   Lainaa

  34. Madoton seuraeläin 7.11.2023 14:52
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Oli vähän sama tilanne, kun asennettiin maalämpöpumppu. Kolme miestä tuli paikan päälle, yksi teki töitä teknisessä tilassa ja kaksi muuta poltti tupakkaa. Saapuivat 8:00, 9:00-10:00 tauko, 10:00-11:00 työntekoa, 11:00-12:00 lounas, 12:00-14:00 töitä, 14:00-15:00 tauko, 15:00-16:00 töitä ja ilmoittivat, että seuraavana päivänä ei kannata kaikkien tulla paikalle, koska ei mahdu kuin yksi työskentelemään kerralla. Lasku tuli kuitenkin 8 tunnista kerrottuna kolmella työmiehellä. Onneksi oli edes kotitalousvähennys.

   Lainaa

  35. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Irvikisu: Dear S. Lue kirjoja, niin opit kirjoittamaan edes jotenkuten oikein. Järkyttävää tekstiä.
   Leikkaan sulta kurkun auki!! Vasikka!!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: heippalappu, heippalaput, kaivuri, kuivata, kuivattaa, kuva, lounastauko, matka-raija, naapurit, sienet, tauko, työmaa