Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 437

Siivoojamummo sanoo suorat sanat.
Kuvakooste, osa 437

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 68 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Karmea orja 12.10.2023 0:23
   Tulos: +252 (254 ääntä)
   Kyllä minustakin saatana voisi siivota jälkensä 😈

   Lainaa

  2. Kasapäin simpanssi 12.10.2023 0:38
   Tulos: +334 (338 ääntä)
   Hannu luulee olevansa parempi ihminen.

   Lainaa

  3. Tulos: +320 (336 ääntä)
   Hannu, olet kus!pää. Toivottavasti kompastut ja kaadut naama edellä koiranpaskaan.

   Lainaa

  4. Maailmankuulu kantojuhta 12.10.2023 0:39
   Tulos: -7 (91 ääntä)
   Nimikone arvasi mitä aioin tulla kirjoittamaan, uskomatonta ja hieman pelottavaa. Kuitenkin siis Prahalaisen hotellin hissiä jäin miettimään. Kuljen lyhyitä matkoja, vaikka juuri hotellin aamiaiselle niin että kaksosiani sylissä, eli molemmat kädet on varatut. Onneksi minulla on vielä yksi vanhempi lapsi, joka aukoo ovet ja painaa hississä nappia jne. Tuossa hotellissa mun tulisi ilmeisesti hoitaa asia itse. Nenälläkö?

   Lainaa

  5. Virheetön taikuri 12.10.2023 0:48
   Tulos: +178 (182 ääntä)
   Ei pieniä natseja hissiin.

   Lainaa

  6. Auktorisoitu menninkäinen 12.10.2023 1:00
   Tulos: +155 (157 ääntä)
   Mia keksi miten tarvii juoda vähemmän vettä päästäkseen päivätavoitteeseen 🤣

   Lainaa

  7. Haikea ba-tattivatti 12.10.2023 1:02
   Tulos: +121 (123 ääntä)
   Karoliina: Hannu, olet kus!pää. Toivottavasti kompastut ja kaadut naama edellä koiranpaskaan.
   Samaa mieltä. Kaikenlaisia mulkkuja sitä onkin.

   Lainaa

  8. Kumitettava flamingo 12.10.2023 1:03
   Tulos: +85 (91 ääntä)
   Maailmankuulu kantojuhta: Nimikone arvasi mitä aioin tulla kirjoittamaan, uskomatonta ja hieman pelottavaa. Kuitenkin siis Prahalaisen hotellin hissiä jäin miettimään. Kuljen lyhyitä matkoja, vaikka juuri hotellin aamiaiselle niin että kaksosiani sylissä, eli molemmat kädet on varatut. Onneksi minulla on vielä yksi [...]
   Tuskinpa ne sitä oikeasti kovin kiinteästi valvoo, tai puutu tuollaisiin asiallisesti toimittuihin tapauksiin ollenkaan. Todennäköisemmin se on näitä muksuja varten joita ei kukaan opasta tai valvo ja painelee huvikseen kaikki kerrokset. Seisoskele siinä hississä sitten esim. 25. kerroksesta ykköseen, kun se pysähtyy turhaan ja hitaasti joka ainoan kerroksen kohdalla kun joku mukelo ajatteli että olisi hauskaa painaa kaikkiin nappeihin ne valot.

   Lainaa

  9. Monenlaenen sotilas 12.10.2023 1:17
   Tulos: +101 (105 ääntä)
   Kumitettava flamingo: Tuskinpa ne sitä oikeasti kovin kiinteästi valvoo, tai puutu tuollaisiin asiallisesti toimittuihin tapauksiin ollenkaan. Todennäköisemmin se on näitä muksuja varten joita ei kukaan opasta tai valvo ja painelee huvikseen kaikki kerrokset. Seisoskele siinä hississä sitten esim. 25. kerroksesta ykköseen, kun se pysähtyy [...]
   Entisessä taloyhtiössäni pennut harrasti tätä ihanaa tapaa, kerroksia ei onneksi ollut kuin 8.
   Pari kertaa nappien painelun kuullessani olin leveästi ovella hissin saapuessa pohjakerrokseen ja otin sankarit mukaan hissiajelulle. Jostain syystä homma väheni 🤷‍♀️

   Lainaa

  10. Viidakon tarzan 12.10.2023 1:28
   Tulos: +16 (28 ääntä)
   Pikkuihmiset ei saa työntää sormia pistorasioihin?

   Lainaa

  11. Tulos: +207 (211 ääntä)
   Hannu on liian hyvä siivoomaan, mutta mielipiteitä löytyy. Nää hannut on myös niitä, jotka ei työpaikalla osu millään roskakoriin, koska onhan meillä siivooja. Siivoojan tehtävä on toki siivota, mutta vain sopimuksessa olevat alueet ja tietynlaiset liat, ja kaikkeen ei aika riitä siltikään, oli näitä kiusaajia tai ei, koska siivouksesta ei haluta maksaa (vaikka toki kaikki ja vähän päälle haluttais tehtävän). Eikä kukaan arvosta, mutta kyllä te paremmatkin hannut itkette sitten, kun hukutte paskaan eikä paperiakaan löydy mistään.

   Lainaa

  12. Peiteltävä hämähäkki 12.10.2023 2:59
   Tulos: +190 (196 ääntä)
   Nämä hannut olisivat varmasti ensimmäisenä itkemässä jos pitäisi elää päivä ilman siivoustyöntekijöitä. Suoraan sanottuna vituttaa nähdä tuollaista. Paljon arvostusta kaikille matalapalkka-alojen työntekijöille. Pidätte yhteiskunnan pyörimässä.

   Lainaa

  13. Läpimätä ahma 12.10.2023 3:03
   Tulos: +159 (161 ääntä)
   Siivoaja kuuluu toki siivota, mutta se poista sitä, että myös sotkijan pitäisi siivota omat jälkensä.

   Lainaa

  14. Tulos: +88 (106 ääntä)
   Ei natseja hissiin, ei natseja minnekään.

   Lainaa

  15. Pennitön kolibri 12.10.2023 6:17
   Tulos: +45 (59 ääntä)
   Kyllä siivooja yleensä meidänkin hissistä kaljatahrat on siivonnut, kiitos siitä. Ikävä vaan ne välipäivät jolloin siivooja ei käy, kun saa kengänpohjat tahmeina lähteä hissistä. Ei pitäisi kaljan läikkyä vielä noissa nopeuksissa.

   Lainaa

  16. Tulos: -76 (84 ääntä)
   Meillä päin on rappukäytävissä lattiat. Kai sitten jossain muualla niiden tilalla on maapohja, mutta suosittelen kuitenkin asennuttamaan lattiat jo tälleen vuonna 2023

   Lainaa

  17. Kursivoitu peura 12.10.2023 6:44
   Tulos: -18 (74 ääntä)
   Ville: Meillä päin on rappukäytävissä lattiat. Kai sitten jossain muualla niiden tilalla on maapohja, mutta suosittelen kuitenkin asennuttamaan lattiat jo tälleen vuonna 2023
   Nyp nyp nyp nyp... Kuuluiko tuollainen ääni kun nypytit nänniäsi kun tulit pätemään?

   Lainaa

  18. Kuvankaunis sateenvarjo 12.10.2023 6:45
   Tulos: +41 (61 ääntä)
   Hannu on tyypillinen incel. Asuu äidin kanssa joka siivoaa Hannun kurat ja pyyhkii pyllyn.

   Lainaa

  19. Tulos: +77 (81 ääntä)
   Anna kun avaan, Hannu jättää tarjottimen pöydälle mäkkärissä. P.s. käyttäjäsymbolini on vaihtunut! Sain sen, kun ensimmäisen kerran kommentoin vuonna 2016. Miten tästä selvitään?

   Lainaa

  20. Tulos: +16 (26 ääntä)
   Akrasia: Hannu on liian hyvä siivoomaan, mutta mielipiteitä löytyy. Nää hannut on myös niitä, jotka ei työpaikalla osu millään roskakoriin, koska onhan meillä siivooja. Siivoojan tehtävä on toki siivota, mutta vain sopimuksessa olevat alueet ja tietynlaiset liat, ja kaikkeen ei aika riitä siltikään, [...]
   Tää ei liity aiheeseen mitenkään. Oon miettiny jo pitkään, et onko sinun avatarissa Loki? :D

   Lainaa

  21. Tulos: +104 (110 ääntä)
   Siivojan tehtävä on siivota käytönjälkiä. Ei kusipäisten ihmisten sotkuja. Hannu on selvästi niitä tyyppejä joiden pitää aina testata julkisissa vessoissa saako paskan lentämään viereisen loosin pönttöön.

   Lainaa

  22. Tukintolvana 12.10.2023 7:41
   Tulos: +54 (78 ääntä)
   Hannussa on ainesta nykyiseen hallitukseen.

   Lainaa

  23. Paineistettu päärynä 12.10.2023 8:23
   Tulos: +78 (88 ääntä)
   Virheetön taikuri: Ei pieniä natseja hissiin.
   Ei Wille Rydmania tähän hissiin 😇

   Lainaa

  24. Maksuunpantu maahinen 12.10.2023 8:25
   Tulos: +92 (94 ääntä)
   Läpimätä ahma: Siivoaja kuuluu toki siivota, mutta se poista sitä, että myös sotkijan pitäisi siivota omat jälkensä.
   Sepä. Se, että paikassa käy siivooja, ei tarkoita, että siellä saa sotkea surutta ja odottaa, että siivoojaa siivoaa puolesta

   Lainaa

  25. Itseasiassa 12.10.2023 8:27
   Tulos: +80 (80 ääntä)
   Kasapäin simpanssi: Hannu luulee olevansa parempi ihminen.
   Tuli kyllä kunnon paskanmaku suuhun. Itsekin olen joskus nuorena pessyt rappuja ja joskus tuli joku hannu, joka tahallaan heitti roskia sisälle tai vastaavaa. Onneksi eritteiden siivoamisesta sai extraa, ei se lempipuuhaa ollut, joten ihan hyvä etten niihin montaa kertaa törmännyt. Mutta kaljaan tuskin olisi sitä likaisen työn lisää saanut.
   Luulen että tuon heippalapun on laittanut ammattisiivoojan sijaan joku asukas, joka on innokas pitämään yleisestä siisteydestä huolta. Usein siivoojat kuitenkin eläköityvät aikaisin, kun työ on oikeasti aika rankkaa.

   Lainaa

  26. Tulos: +65 (71 ääntä)
   Juomari: Ei natseja hissiin, ei natseja minnekään.
     Ei minkäänkokoisia. 
     Mitä siivoojiin tulee,  Hannu voi haistaa paskan, jota toivottavasti kukaan ei siivoa. Ihmettelen silti, miksi matalapalkka-alat ovat sitä. Esim. ilman siivoojia ja hoitajia emme tulisi mitenkään toimeen, ilman vaikkapa mainostoimistoja pärjättäisiin ihan kivasti, silti palkat ovat tasan väärinpäin. Mainosten keksiminen lie hauskempaakin kuin kakan hinkkaaminen. Ajatus on kai se, että hoitaa tai siivota osaa kuka tahansa, paha vain, että ei se niin ole. Itse olen aina joskus palkannut kotiini siivoojan, koska siivous on tekniikkalaji ja en vaan osaa. Toki siistin omat jälkeni (enkä läikytä kaljaa lattioille), mutta sellainen kiilto ja uudenoloisuus on kerta kaikkiaan osaamiseni tuolla puolen. Siivooja on kiltti ihminen ja on neuvonut paljon niksejä joita en todellakaan olisi itse keksinyt (hellan emali on palanut tahraiseksi, eikä sitä tietenkään voi väkisin hangata kun se naarmuuntuu: levitä sille uuninpuhdistusainetta, päälle elmukelmua, odota pari tuntia ja pyyhi. Tadaa! En minä olisi itse tuota keksinyt). Mutta siivooja on myös kertonut, että ammattilaisilla on ihan eri aineet, joilla saadaan aikaan niitä "kuin uusi" tuloksia, ja niitä ei Lidlissä myydä, koska vaikkapa minun käsissäni ne olisivat jo vaarallisia. Eli siivoaminen ei ole ammattitaidottoman työtä. 
     Mitä hoitajiin tulee, kuvitelkaapa, että olisitte vanha ja kovin avuton, ja saisitte avuksenne jonkun, joka on hommassa vain siksi, ettei mihinkään muualle huolittu. Pelottava ajatus, eikö totta?

   Lainaa

  27. Juotu kultakala 12.10.2023 9:33
   Tulos: +76 (78 ääntä)
   Mä aattelin, että toi "Siivoojamummo" ei olisi siivooja ammatiltaan, vaan talon asukas, joka on siivonnut ne kaljajäljet ja siksi laittanut "siivooja-" 😅

   Lainaa

  28. Säälittävä apina 12.10.2023 10:03
   Tulos: +16 (22 ääntä)
   Siivoojamummo kuulostaa aivan oman koulun ja osaston siivoojalta. Nyt on joka ovessa, peilissä ja seinillä heippalappuja liittyen tölkkien keräykseen, kun jotkut idiootit hamstrasivat niitä pöydilleen ja ne kolisivat joka kerta lattialle, kun siivooja käveli metriä lähempänä. Itse en edes uskaltaisi aukoa päätäni kyseiselle ammattikunnalle, todennäköisesti olisin kahvihuoneen juoruilunaihe.

   Lainaa

  29. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Ei Hannuja hissiin!

   Lainaa

  30. Sitkas järvisieni 12.10.2023 10:11
   Tulos: +65 (65 ääntä)
   Onko Hannun mielestä poliisit ja palomiehet sitä varten että ihmiset juuri pitää tehdä rikoksia ja polttaa rakennuksia? Ei lääkärit ja hoitajatkaan sitä varten ole, että ihmiset voi vetään itsensä surkeaan kuntoon huumeilla ja alkoholilla jne.

   Lainaa

  31. Mahtaileva pöllö 12.10.2023 10:34
   Tulos: -62 (68 ääntä)
   Kylläpä nyt Hannu saa kyytiä... Tuskin kukaan tahallaan sitä kaljaa mihinkään muualle kuin kurkkuunsa kaataa. Ja jos vahinko käy, käsi ylös, kuinka moni näistä Hannun teilaajista menisi sinne hissiin takaisin rätin kanssa lattiaa pyyhkimään?

   Lainaa

  32. Peruuttamaton riikinkukko 12.10.2023 10:46
   Tulos: +58 (58 ääntä)
   Hannu ei tajua, että kaikki ylimääräiset sotkut laskutetaan asiakkailta. Eli tässä tapauksessa taloyhtiöltä eli jokaiselta asukkaalta. Hannu on tyhmä.

   Lainaa

  33. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Lapselle ei saa antaa laastaria.

   Lainaa

  34. Tulos: +18 (34 ääntä)
   Sitkas järvisieni: Onko Hannun mielestä poliisit ja palomiehet sitä varten että ihmiset juuri pitää tehdä rikoksia ja polttaa rakennuksia? Ei lääkärit ja hoitajatkaan sitä varten ole, että ihmiset voi vetään itsensä surkeaan kuntoon huumeilla ja alkoholilla jne.
   Päihderiipuvaisuus on sairaus. Ku**päisyys ei ole. Tuskin kukaan sitä varten käyttää päihteitä, että pääsee hoitoon käyttämään hoitohenkilökunnan resursseja.

   Lainaa

  35. Rahoitettu valas 12.10.2023 11:26
   Tulos: +29 (37 ääntä)
   Juomari: Ei natseja hissiin, ei natseja minnekään.
   Voisin suoda yhden poikkeuksen: hissillä suoraan alas helvettiin.

   Lainaa

  36. It's a deal 12.10.2023 12:24
   Tulos: +38 (38 ääntä)
   Kivi:  Eli siivoaminen ei ole ammattitaidottoman työtä. 
   Tunnen kaverin, joka tekee korkeimman siisteysvaatimuksen siivouksia, joissa käytettäviä aineitakin rajataan tarkasti. Vaatii melkoista huolellisuutta, että minkään aikarajan puitteissa selviää tiloista, joissa voidaan testata teipillä, tarttuuko siihen pölyhiukkasia esim. jonkun valaisimen sivupinnasta.

   Lainaa

  37. Välilaskuton rakki 12.10.2023 12:41
   Tulos: +43 (49 ääntä)
   Ihan sama mitä siivooja siivoo, hissi alkaa haisee paskalle kun sinne jättää kaljat venaamaan siivoojaa. Samat ihmiset menee mäkkäriin ostaa nollakatteella sisäänosto juustoja ja sit jättää roskat ympäri lattiaa koska "menin ravintolaan ja niiden kuuluu siivota".

   Lainaa

  38. Huoltovapaa persoona 12.10.2023 12:55
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Karmea orja: Kyllä minustakin saatana voisi siivota jälkensä 😈
   "Jos helvetti on täynnä, Saatana joutuu seisomaan", laulaa YUP.

   Lainaa

  39. Tulos: +39 (39 ääntä)
   Zippo: Tää ei liity aiheeseen mitenkään. Oon miettiny jo pitkään, et onko sinun avatarissa Loki? 😁
   Ei oo Loki, vaikkakin fanitan myös Tom Hiddlestonin Lokia 😁
   Tuo on talviprinssi, liittyen lempikirjasarjaani (Iron Fey).

   Lainaa

  40. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Mahtaileva pöllö: Kylläpä nyt Hannu saa kyytiä... Tuskin kukaan tahallaan sitä kaljaa mihinkään muualle kuin kurkkuunsa kaataa. Ja jos vahinko käy, käsi ylös, kuinka moni näistä Hannun teilaajista menisi sinne hissiin takaisin rätin kanssa lattiaa pyyhkimään?
     o/ (Jos kaljaa olisi sellainen määrä, että muistaisin ja jaksaisin. Jos olisi tullut juotua sellainen määrä kaljaa, etten tietäisi minne muualle sitä on päätynyt, tai jaksaisi nousta jaloilleni, en huutelisi siitä omalla nimellä netissä, vaikkapa mahdollinen työnantaja saattaa katsoa someprofiilia. Toki Hannu ei sano sitä kaljaa juoneensa, mutta kylläkin, että katsoo asiakseen sotkea paikkoja. Varmaan vuokran- tai työnantaja, tai taloyhtiö, tykkää kun tulee outoja laskuja siivousfirmalta? Itse olen saanut taistella kyllästymiseen asti oman taloyhtiöni idioottien kanssa, jotka jättävät milloin mitäkin jätekatokseen tai parhaimmillaan pihalle. Kyllähän jäteyhtiö ne sitten poistaa. Ja lähettää meille kaikille asukkaille laskun jaettavaksi, joka ei todellakaan ole niin halpa, kuin millä Sortti olisi sovitusti hoitanut asian. Näin et tee itsestäsi suosittua).

   Lainaa

  41. Vanttera aasi 12.10.2023 14:12
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Hannu on oikein malliesimerkki ihmistyypistä jota kannattaa välttää viimeiseen asti.

   Lainaa

  42. Työteliäs greippi 12.10.2023 14:14
   Tulos: -15 (27 ääntä)
   Eniten ihmetyttää, että juoko joku oikeasti noin vähän vettä, jos kahden tunnin aikana vetää vain tuollaisen tekstien välisen lirun!

   Lainaa

  43. Kujeileva apina 12.10.2023 14:44
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Myös mulla on jotkut muoviastiat mennyt muodottomiksi tiskikoneessa ja oon sitä mieltä, että tuotteissa pitäs olla selkeä merkki siitä ettei saa pestä tiskikoneessa. 🫥

   Lainaa

  44. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Maailmankuulu kantojuhta: Nimikone arvasi mitä aioin tulla kirjoittamaan, uskomatonta ja hieman pelottavaa. Kuitenkin siis Prahalaisen hotellin hissiä jäin miettimään. Kuljen lyhyitä matkoja, vaikka juuri hotellin aamiaiselle niin että kaksosiani sylissä, eli molemmat kädet on varatut. Onneksi minulla on vielä yksi [...]
   Hanki rattaat, kantoliina, kantoreppu tai aseta lapsi tai kaksi hetkeksi maahan?
   Mahtaileva pöllö: Kylläpä nyt Hannu saa kyytiä... Tuskin kukaan tahallaan sitä kaljaa mihinkään muualle kuin kurkkuunsa kaataa. Ja jos vahinko käy, käsi ylös, kuinka moni näistä Hannun teilaajista menisi sinne hissiin takaisin rätin kanssa lattiaa pyyhkimään?
   Kyllä muuten tasan olen käynyt siivoamassa jälkeni rappukäytävästä, kun kaupasta kotiin tullessa on joku paketti repeytynyt auki. Ja oletan, että suurin osa ihmisistä muutenkin näin tekisi, ellei kyseessä ole joku oikeasti parin pisaran läikytys, joka menisi sillä samalla perussiivouksella.

   Lainaa

  45. Kivikova guava 12.10.2023 17:37
   Tulos: +1 (15 ääntä)
   Kujeileva apina: Myös mulla on jotkut muoviastiat mennyt muodottomiksi tiskikoneessa ja oon sitä mieltä, että tuotteissa pitäs olla selkeä merkki siitä ettei saa pestä tiskikoneessa. 🫥
   Kyllä tuollainen muodonmuutos tiskikoneen lämpötilassa on merkki siitä, ettei tuotetta ole tarkoitettu elintarvikekäyttöön. Okei, toki juotava vesi on tietysti viileämpää, mutta huolissani olisin kuitenkin. 
   Ihmiskunta tuhoaa itseään niin monilla tavoilla, ja muoviastiat on yksi niistä (hitaammassa päästä, mutta toimiva).
   Älkää nyt ainakaan rasvaisia ruokia säilyttäkö muovisissa astioissa, ettehän? Ainakaan lisääntymisikäiset ihmiset! 

   Lainaa

  46. Kivikova guava 12.10.2023 17:38
   Tulos: -23 (29 ääntä)
   Välilaskuton rakki: Ihan sama mitä siivooja siivoo, hissi alkaa haisee paskalle kun sinne jättää kaljat venaamaan siivoojaa. Samat ihmiset menee mäkkäriin ostaa nollakatteella sisäänosto juustoja ja sit jättää roskat ympäri lattiaa koska "menin ravintolaan ja niiden kuuluu siivota".
   Se on kyllä ravintolan valinta, että on päättänyt vetää ne asiakkaat sinne sotkemaan. Kalliimmassa ravintoloissa ei ole ongelmaa. Ja on muiden asiakkaiden oma valinta mennä toisinaan sotkuisempaankin paikkaan maksamaan kalliimpien tuotteiden katteissa ne euron juustot.

   Lainaa

  47. Surumielinen mäyrä 12.10.2023 17:42
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Hannu kerrostalon siivoaminen on ostettu halvalla. Jos ostat jotain halvalla, et saa samaa palvelua kuin ostamalla kalliilla. Jos ostat ladan, se ei kiihdy sataan 2,5sekunnissa, eikä siinä ole hierovaa penkkiä. Ja en vertaa siivojamummoa nyt ladaan, vaan palvelua mitä taloyhtiö ostaa. Siivoojamummo varmasti siivoaisi mielellään kunnolla, jos hänelle siitä maksettaisiin palkkaa.

   Lainaa

  48. Vakiintunut varis 12.10.2023 19:13
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Kujeileva apina: Myös mulla on jotkut muoviastiat mennyt muodottomiksi tiskikoneessa ja oon sitä mieltä, että tuotteissa pitäs olla selkeä merkki siitä ettei saa pestä tiskikoneessa. 🫥
   Oletuksena niitä ei saa pestä. Niissä on merkki, jos saa.

   Lainaa

  49. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Kivikova guava: Se on kyllä ravintolan valinta, että on päättänyt vetää ne asiakkaat sinne sotkemaan. Kalliimmassa ravintoloissa ei ole ongelmaa. Ja on muiden asiakkaiden oma valinta mennä toisinaan sotkuisempaankin paikkaan maksamaan kalliimpien tuotteiden katteissa ne euron juustot.
     Ei ole. Nykyaikana meidän maailmassamme ei ole mitään orjasopimuksia. Jos on sovittu tietty palvelu, niin on se palvelu -vaikkapa siivous -en minä voi pyytää siivoojaa laittamaan minulle kahvia. Jos hintaan kuuluu burgeri ja oma tarjotin joka siivotaan itse, niin se sitten siihen kuuluu. Totta kai voi päästä siivoamisesta maksamatta kunhan liukenee vain. 
     Vanhalla asuinalueellani myyjillä oli myös vartijakoulutus, koska turhan moni oli keksinyt, ettei kaljasta tarvitse maksaa, jos lava mukanaan liikkuu riittävän ripeästi. Se, että voi, ei tarkoita, että se olisi oikein. Jos siivous ei näy hinnassa, niin varastat, ihan kuten ne juoksukaljaajatkin. 

   Lainaa

  50. Tupakaton vadelma 12.10.2023 19:54
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Kuvankaunis sateenvarjo: Hannu on tyypillinen incel. Asuu äidin kanssa joka siivoaa Hannun kurat ja pyyhkii pyllyn.
   No nyt kerrankin i-sana oli sopivassa asiayhteydessä 😁

   Lainaa

  51. Häpeämätön mansikka 12.10.2023 21:20
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Välilaskuton rakki: Ihan sama mitä siivooja siivoo, hissi alkaa haisee paskalle kun sinne jättää kaljat venaamaan siivoojaa. Samat ihmiset menee mäkkäriin ostaa nollakatteella sisäänosto juustoja ja sit jättää roskat ympäri lattiaa koska "menin ravintolaan ja niiden kuuluu siivota".
   Tai mennä autokaistalta ostaan ja sitten ei jakseta niitä roskia kuljettaa edes sen auton avulla lähimmän roskiksen luo, vaan ne heitetään johonkin parkki paikalle tai ojaan vauhdista.

   Lainaa

  52. Kohonnut maksamato 12.10.2023 21:28
   Tulos: -11 (13 ääntä)
   Henri: Päihderiipuvaisuus on sairaus. Ku**päisyys ei ole. Tuskin kukaan sitä varten käyttää päihteitä, että pääsee hoitoon käyttämään hoitohenkilökunnan resursseja.
   Suurin osa hoitohenkilökunnan resursseja kuluttavia ovat "tietoisesti" itsensä surkeaan kuntoon ajaneet ihmiset. Eli lyhyesti sanottuna ne jotka elävät epäterveellisesti. Tämä myös näkyy siinä, että maapallo tilastojen mukaan ihmisten suurin kuolin syy on epäterveelliset elämän tavat jotka aiheuttaa sairaudet. Suurimmat syylliset on alkoholi, tupakointi ja huumeiden kautta ja siihen päälle ylipaino. Vähän huvittaa että ollaan huolissaan Afrikkalaisten nälänhädästä ja samaan aikaan maailmalla ihmisiä kuolee samoja määriä ja jopa enemmän liialliseen syömiseen.

   Lainaa

  53. Soiva gerbiili 13.10.2023 5:28
   Tulos: -24 (24 ääntä)
   En ymmärrä ton siivoojan kitinää. Ymmärtäisin, jos siellä olisi paskat lattialla, tai jotain muuta vaikeasti siivottavaa.

   Lainaa

  54. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Akrasia: Ei oo Loki, vaikkakin fanitan myös Tom Hiddlestonin Lokia 😁Tuo on talviprinssi, liittyen lempikirjasarjaani (Iron Fey).
   Nonni! Yksi mysteeri vähemmän :)

   Lainaa

  55. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Akrasia: Hannu on liian hyvä siivoomaan, mutta mielipiteitä löytyy. Nää hannut on myös niitä, jotka ei työpaikalla osu millään roskakoriin, koska onhan meillä siivooja. Siivoojan tehtävä on toki siivota, mutta vain sopimuksessa olevat alueet ja tietynlaiset liat, ja kaikkeen ei aika riitä siltikään, [...]
   "Not my problem". Uskon kuitenkin että reissunpäällä kaveri kitisee likaisesta huoltoaseman vessasta ja hotellihuoneessa valittaisi likaisista lakanoista. Joillekin tuntuu olevan hyvin vaikea käsittää yksinkertaisiakin kokonaisuuksia kuten se että siivoojien mahdollinen puuttuminen todellakin koskettaa kaikkia ihmisiä jossain muodossa. Siivoojat tekevät tärkeää työtä ja aivan liian pienellä palkalla.

   Lainaa

  56. Kalarikas nuija 13.10.2023 12:48
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Juotu kultakala: Mä aattelin, että toi "Siivoojamummo" ei olisi siivooja ammatiltaan, vaan talon asukas, joka on siivonnut ne kaljajäljet ja siksi laittanut "siivooja-" 😅
   Silleen hauska kuvitella kiltti mummo joka aina hymyilee ja siivoaa paikkoja, mutta sitten tarvittaessa käyttää karkeaa kieltä heippalapussa 😁

   Lainaa

  57. Selkeä kiivi 14.10.2023 5:58
   Tulos: -10 (22 ääntä)
   Paineistettu päärynä: Ei Wille Rydmania tähän hissiin 😇
   Miten Rydman ja pienet natsit liittyvät toisiinsa, voisitko selittää?

   Lainaa

  58. Rajoittunut hamsteri 14.10.2023 9:00
   Tulos: -3 (9 ääntä)
   Kohonnut maksamato: Suurin osa hoitohenkilökunnan resursseja kuluttavia ovat "tietoisesti" itsensä surkeaan kuntoon ajaneet ihmiset. Eli lyhyesti sanottuna ne jotka elävät epäterveellisesti. Tämä myös näkyy siinä, että maapallo tilastojen mukaan ihmisten suurin kuolin syy on epäterveelliset elämän tavat jotka aiheuttaa sairaudet. [...]
   Kommentissa ei yhtäkään lausetta, joka noudattaisi oikeinkirjoitussääntöjä. Surullista.

   Lainaa

  59. Irvokas fretti 14.10.2023 16:26
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   Se, mitä tulin tänne kommentoimaan, olikin ilokseni jo kerran kommentoitu. Onneksi tätä ei voi kerrata liikaa: Ei natseja hissiin, ei natseja minnekään!

   Lainaa

  60. Toimeton rotta 15.10.2023 8:48
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Jos kerran siivoojien homma on siivota, sotkivat toiset miten paljon tahansa, niin varmaan samalla periaatteella myös kaupan kassan pitää kaupan sulkeuduttua hoitaa duuninsa, eli palvella vielä 40 asiakasta työvuoronsa päättymisen jälkeen, koska "siitähän sille maksetaan". Ja palkanlaskijan pitää laskea 40 ylimääräisen ihmisen palkat töiden jälkeen hyvää hyvyyttään ja lääkärin hoitaa vielä 40 potilasta ilmaiseksi työvuoronsa päätyttyä ja ja ja... Koska siitähän meille maksetaan.

   Lainaa

  61. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Irvokas fretti: Se, mitä tulin tänne kommentoimaan, olikin ilokseni jo kerran kommentoitu. Onneksi tätä ei voi kerrata liikaa: Ei natseja hissiin, ei natseja minnekään!
     No en tiedä. Natseja vankilaan (jos ovat jo toimineet aatteensa mukaisesti), natseja Auschwitziin suunnatuille valistusmatkoille, jos eivät ole?
     Olen käynyt siellä, ja luin päälle matkamuistopuodista (kyllä, siellä on sellainenkin) ostamani kirjan "This way to the gas, ladies and gentlemen" (jonka kirjoitti "kapo", eli sellainen vanki, joka pysyi hengissä vartioimalla muita. Saattelemalla murhattavaksi ja puhumalla puutaheinää että joo, tämä on suihku). Tyyppi kirjoitti kirjansa ja sitten tappoi itsensä, ei pystynyt olemaan sen kanssa mitä oli tehnyt, vaikka teki sen täysin vastoin tahtoaan. Itsekään en nukkunut kovin hyvin moneen kuukauteen sen luettuani. 
     En toki pitänyt natseista ennenkään, mutta se oli silti avartavaa. Että on mahdollista olla niin käsittämättömän... jotain, hirviöt ovat kivoja tällaiseen verrattuna. Ehkä suurimman vaikutuksen teki "eristysselli": sellainen pahvilaatikon kokoinen tiilikomero jossa ei oikein voi seistä, istua, maata, tai kunnolla hengittäkään, johon työläiseksi säästetty pääsi yöksi, jos teki jotain mitä ei käsketty tai ei miellyttänyt komentajan silmää. (Jotkut tukehtuivat. Jotkut sitkeät eivät, ja jos ei, aamulla töihin taas). Olet siis ottanut tyypin kodin ja kaiken, mitä hänellä on, lähettänyt hänet hevonkuuseen kidutettavaksi, tappanut hänen perheensä, pitänyt häntä nälässä, pakkotyössä, jäätymässä, terrorisoinut hänet puolihulluksi, ja vieläkään kidutuksenhalusi ei ole tyydytetty? Vielä pitää jatkaa?
     Holokaustista puhutaan joidenkin mielestä liikaa, onhan siitä aikaa jo. Mutta jos siellä käy, todella tuntee, että ei puhuta tarpeeksi. Ei pitäisi olla mahdollista ihmisten käyttäytyä noin, ja melkein ymmärrän sen kieltäjiä -on kaiken järjen vastaista, että käyttäytyivät kuitenkin. Valitettavasti todellisuutta ei voi uskoa mieleisekseen, jos voisi, niin en minäkään uskoisi, että kukaan voi keksiä moista.
     Toisaalta, tätäkin kirjoittaessani luultavasti lapsi hukkuu Välimereen, koska siirtolaispolitiikka. Olemme me kiva laji. 

   Lainaa

  62. Takiton sateenvarjo 15.10.2023 12:31
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Rajoittunut hamsteri: Kommentissa ei yhtäkään lausetta, joka noudattaisi oikeinkirjoitussääntöjä. Surullista.
   Kuten ei sinullakaan. Eikä ehkä minullakaan. Surullista tosiaan.

   Lainaa

  63. Takiton sateenvarjo 15.10.2023 12:33
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Irvokas fretti: Se, mitä tulin tänne kommentoimaan, olikin ilokseni jo kerran kommentoitu. Onneksi tätä ei voi kerrata liikaa: Ei natseja hissiin, ei natseja minnekään!
   Asuminen sen kun vaan kallistuu ja kallistuu Suomessa. Entistä useamman pitäisi pärjätä yhteisöasumisessa, eli tavallisimmin kerrostalossa. 
   Kyllä se tekee kenestä tahansa natsin, kun kanssa-asukkaiden perseilyssä kuppi menee jossain vaiheessa nurin. 
   Ajatelkaa tätä, nuoret ja vanhemmatkin ihmiset. Se on kaikkien yhteinen koti, ja se rappukäytävä yhteinen eteinen. 

   Lainaa

  64. Häiritsevä kilpikonna 15.10.2023 18:13
   Tulos: +6 (14 ääntä)
   Selkeä kiivi: Miten Rydman ja pienet natsit liittyvät toisiinsa, voisitko selittää?
   Wille Rydman on pieni natsi.

   Lainaa

  65. Tulos: -6 (10 ääntä)
   Kursivoitu peura: Nyp nyp nyp nyp... Kuuluiko tuollainen ääni kun nypytit nänniäsi kun tulit pätemään?
   Ei. Sellainen ääni kuuluu, kun joku vitun juntti puhuu maasta siellä, missä on lattia.

   Lainaa

  66. Peloton banaani 17.10.2023 13:43
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Selkeä kiivi: Miten Rydman ja pienet natsit liittyvät toisiinsa, voisitko selittää?
   Kas kun et kysynyt miten Rydman ja muut natsit liittyy persuihin? Täyttämällä jäsenhakemuksen.

   Lainaa

  67. Höyli sirkka 18.10.2023 14:58
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Virheetön taikuri: Ei pieniä natseja hissiin.
   Natsit on kaikki pieniä ihmisiä.

   Lainaa

  68. Itkevä kana 20.10.2023 9:04
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Tulipalojen sammuttaminen on palokunnan työtä, joten mistä väliä, jos joku laittaa Hannun talon palamaan?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hissi, juomapullo, kutistunut, kuva, kyltti, pesukone, rusta, siivoojat, siivous