Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 435

Tämä tsekkiläinen kyltti ei ihan heti avaudu, mutta lopulta kuitenkin.
Kuvakooste, osa 435

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 38 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Internetitön mato 7.9.2023 0:16
   Tulos: +742 (744 ääntä)
   Tarjoiluehdotus, kuvassa olevat henkilöt eivät tule pakkauksen mukana

   Lainaa

  2. Absurdi paprika 7.9.2023 0:28
   Tulos: +273 (289 ääntä)
   Sammakot joraa, pelaa, pyöräilee tai ei pyöräile. Koiraa saa, tai ei saa ulkoiluttaa. Sammakko wc, tissillisten sammakoiden wc, sammakko istuu C:ssä WC:ssä ja pikkusammakko tissillisen sammakon kanssa.

   Lainaa

  3. Karsittu seuraeläin 7.9.2023 1:11
   Tulos: +200 (232 ääntä)
   Eihän tommoinen pumpattava kumivene paina juuri mitään. Ihan hyvin pari kymmenvuotiasta sen sinne kantaa ja pumppaa. Fiksua hommaahan se on jos lapset kalastaa. Pahvit jäi mutta ihan yhtä hyvin Ulla sen olisi voinut ottaa kantoon ja viedä pahvinkeräykseen kun kerran kuvankin nappasi että pääsee avautumaan.

   Lainaa

  4. Tulos: +155 (175 ääntä)
   Karsittu seuraeläin: Eihän tommoinen pumpattava kumivene paina juuri mitään. Ihan hyvin pari kymmenvuotiasta sen sinne kantaa ja pumppaa. Fiksua hommaahan se on jos lapset kalastaa. Pahvit jäi mutta ihan yhtä hyvin Ulla sen olisi voinut ottaa kantoon ja viedä pahvinkeräykseen kun kerran kuvankin nappasi että pääsee avautumaan.
   Tai litistää ja tunkee tuonne roskikseen, kun siinä kerran roskis on.

   Lainaa

  5. Urbaani fretti 7.9.2023 1:45
   Tulos: +132 (136 ääntä)
   Happy Meal oli nimensä mukainen :D

   Lainaa

  6. Menevä pussieläin 7.9.2023 2:04
   Tulos: +53 (85 ääntä)
   Miksi moni käyttää tuota kuvanmukainen sanaa, kun siitä on kuitenkin oikea kuva?

   Lainaa

  7. Varma mango 7.9.2023 4:19
   Tulos: +99 (105 ääntä)
   Tuo kyltti on visuaalisesti omalla tavallaan upea. On vessat C-kirjaimeen juuttuneille ja sammakoille jolla on ympyrät tai haaroissa kumpu. 80-luvun toimintajännärien lasersäde-esterata olisi varmaan mielenkiintoinen kokea. Häiritsemään jäi oikean yläkulman kuva- miksi sillä ainoana näyttäisi olevan naama?

   Lainaa

  8. Kulttuuria rakastava paimen 7.9.2023 6:46
   Tulos: -54 (64 ääntä)
   Menevä pussieläin: Miksi moni käyttää tuota kuvanmukainen sanaa, kun siitä on kuitenkin oikea kuva?
   Siksi että joku näsäviisas paskiainen pääsisi neppailemaan ja viisastelemaan.

   Lainaa

  9. Sotaisa vihannes 7.9.2023 7:43
   Tulos: -22 (26 ääntä)
   Menevä pussieläin: Miksi moni käyttää tuota kuvanmukainen sanaa, kun siitä on kuitenkin oikea kuva?
   Kysypä niiltä monilta, jotka sitä käyttää, suoraan. Muuten saat vaan arvailuja syystä

   Lainaa

  10. Tulos: +60 (60 ääntä)
   Varma mango: Tuo kyltti on visuaalisesti omalla tavallaan upea. On vessat C-kirjaimeen juuttuneille ja sammakoille jolla on ympyrät tai haaroissa kumpu. 80-luvun toimintajännärien lasersäde-esterata olisi varmaan mielenkiintoinen kokea. Häiritsemään jäi oikean yläkulman kuva- miksi sillä ainoana näyttäisi olevan naama?
   Minä ymmärsin laaserit ihan mielettämänä diskona, jossa sammakot joraa niin ettei pystyssä meinaa pysyä! Menisin kyllä diskoon tai esteradalle sen kummempia kyselemättä, näyttää tosi hauskalta. Oikean yläkulman sammakolle näyttää joku taiteilleen itse tussilla naaman, ainakin omalla näytöllä hymynaama on aavistuksen haaleampi ja samalla vähemmän vektorigrafiikan näköinen verrattuna muihin kuviin. Sammakoista ja kissasta tuli hyvä mieli.

   Lainaa

  11. Levyttämätön lihapiirakka 7.9.2023 8:50
   Tulos: +98 (116 ääntä)
   Hienoja nämä "paremmat ihmiset" jotka ottavat kuvan roskasta jossain ja jättävät sen sinne että voivat kirjoittaa facebookiin "käy korjaamassa roskasi", sen sijaan että tekisi jotain hyödyllistä ja itse laittaisi roskiin. "Ei kuulu mun hommiin". Samaa sarjaa kun välillä näkee näitä kommentteja missä joku on katsonut lähistöllä kun joku teini hajottanut bussipysäkin lasin, ja sen sijaan että soittaisi häkeen (ilkivaltaa, poliisia kyllä kiinnostaa) niin ottaa kuvan ja paheksuu asiaa syvästi facebookissa. Todella hyödyllistä.

   Lainaa

  12. Tulos: +40 (48 ääntä)
   Menevä pussieläin: Miksi moni käyttää tuota kuvanmukainen sanaa, kun siitä on kuitenkin oikea kuva?
   Koska eivät ymmärrä mitä "kuvanmukainen" tarkoittaa.
   Samat tyypit sanoo "kaikki kerrallaan", vaikka se on yksi kerrallaan ja kaikki kerralla.

   Lainaa

  13. Perso matelija 7.9.2023 10:22
   Tulos: +43 (47 ääntä)
   Levyttämätön lihapiirakka: Hienoja nämä "paremmat ihmiset" jotka ottavat kuvan roskasta jossain ja jättävät sen sinne että voivat kirjoittaa facebookiin "käy korjaamassa roskasi", sen sijaan että tekisi jotain hyödyllistä ja itse laittaisi roskiin. "Ei kuulu mun hommiin". Samaa sarjaa kun välillä näkee näitä [...]
   Niin ja kun tuossa kyseessä vielä siistikuntoinen helppo roska jolla ei itseään sotke, ei paina paljoa, jonka voi poimia kyyristymättä ja vieläpä roskiksen vieressä. Toki on mahdollista että roskis on täynnä ja siksi jätetty viereen. Näinhän monesti käy niissä virallisissa isoissa keräyspisteissä viikonloppuna ja juhlapyhien aikaan.

   Lainaa

  14. jukkapalmu 7.9.2023 11:44
   Tulos: -46 (48 ääntä)
   Mua niin vituttaa tuo "Mc Delivery kun mäkki on "ominut" ruokalähettien palvelun ittelleen vaikka se toimii ihan Woltin kautta kun muidenkin ravintoloiden. Onneksi lähin mäkki on 50km. päässä niin ei tarvi heikkonakaan hetkenä sortua vaikka ihan hyvää ruoan korvikettahan se on.

   Lainaa

  15. Esteetön maito 7.9.2023 11:50
   Tulos: +30 (40 ääntä)
   Miksi ihmeessä kylteissä pitää nykyään käyttää niin epämääräistä kuvakieltä? Polkupyörät ja koirat vielä ymmärsin, mutta noista raivoavista apinoista ei mitään käryä mitä pitäisi tarkoittaa. Alimmat ovat kai vessoja kun teksti niin sanoo. Yritetäänkö kyltissä kuvata sitä tunnetta kun on kakkoshätä ja joka kopista paperi loppu?

   Lainaa

  16. Tulos: +57 (65 ääntä)
   Kyltissä sanotaan samaan aikaan kyllä ja ei koirille.🤔

   Lainaa

  17. Tulos: +55 (59 ääntä)
   ...ja polkupyörille

   Lainaa

  18. Hemmoteltu viikuna 7.9.2023 12:12
   Tulos: -24 (46 ääntä)
   Eiköhän Ullan pointti ollut, että vene näyttää sen verran isolta, että todennäköisesti mukana on ollut aikuinen tai sitten lapset ovat olleet jo sen verran isoja, että heiltä voi jo vaatia laatikon hävittämistä oikein. En siis ole tästä samaa mieltä, kyllä tuon varmasti lapset saisivat täytettyä, mutta ei Ulla nyt sentään ajatellut, että kuvassa on kirjaimellisesti veneen omistajat.

   Lainaa

  19. Tunnustamaton hirvi 7.9.2023 12:22
   Tulos: +72 (72 ääntä)
   Öm: Kyltissä sanotaan samaan aikaan kyllä ja ei koirille.🤔
   Saattaa olla että alla oleva punapohjainen päivämääriä ja kellonaikoja sisältävä laatikko pitää yhdistää noihin Schrödingerin pyöräilyihin ja koiranulkoilutuksiin. Eli punainen voimassa noihin aikoihin, käytännössä noita ei saa suorittaa päivänvalossa. Varsin hämmentävä. Mutta onneksi noita muita juttuja saa tehdä kellonajasta riippumatta.

   Lainaa

  20. Tulos: +28 (28 ääntä)
   Varma mango: Tuo kyltti on visuaalisesti omalla tavallaan upea. On vessat C-kirjaimeen juuttuneille ja sammakoille jolla on ympyrät tai haaroissa kumpu. 80-luvun toimintajännärien lasersäde-esterata olisi varmaan mielenkiintoinen kokea. Häiritsemään jäi oikean yläkulman kuva- miksi sillä ainoana näyttäisi olevan naama?
   Ja mitä se edes tekee? 🤔 olkapäiden kohauttelu sallittu - mutta vain tyytyväinen virne naamalla?

   Lainaa

  21. Itseasiassa 7.9.2023 12:42
   Tulos: +6 (28 ääntä)
   Missä muissa maissa WC on käytössä kuin Suomessa? Ei ainakaan Jenkeissä, mutta miten britit? Yksi tänne muuttanut filippiinilänen sanoi ihmetelleensä sitä ja kysyi multa että mistä se lyhenne tulee. Niin, vesiklosettihan tuo on, mutta tajusin silloin ekaa kertaa että ei se olekaan ihan yleismaallinen vaikka voisi luulla.

   Lainaa

  22. Kirpeä alpakka 7.9.2023 13:25
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   Arvostan, mutta en ymmärtänyt mitään kohtaa Prahan kyltistä.

   Lainaa

  23. Kenkku ampiainen 7.9.2023 14:04
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   Päätöntä menoa Prahassa.

   Lainaa

  24. Kenkku ampiainen 7.9.2023 14:05
   Tulos: -5 (13 ääntä)
   Öm: Kyltissä sanotaan samaan aikaan kyllä ja ei koirille.🤔
   Ja polkupyörille

   Lainaa

  25. Loiva makkara 7.9.2023 15:09
   Tulos: +41 (41 ääntä)
   Itseasiassa: Missä muissa maissa WC on käytössä kuin Suomessa? Ei ainakaan Jenkeissä, mutta miten britit? Yksi tänne muuttanut filippiinilänen sanoi ihmetelleensä sitä ja kysyi multa että mistä se lyhenne tulee. Niin, vesiklosettihan tuo on, mutta tajusin silloin ekaa kertaa että ei se olekaan ihan yleismaallinen vaikka voisi luulla.
   Jep, water closet eli vesikomero. Englanninkieliset yleensä tietänee mitä tarkoittaa vaikka enempi kai noita toilet, lavatory (lentokoneessa muistan nähneeni) tai restroom käytetään. Briteissä voi olla loo tai bog ainakin epävirallisessa puhekielessä. Muutenhan he eivät käy vessassa vaan pyytävät kohteliaasti pahoitellen anteeksi että ovat menossa puuteroimaan nenänsä 😁.

   Lainaa

  26. Hylätty kuormaeläin 7.9.2023 17:00
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   Selkeät hän nuo kuvat on. On tanssia, laseresteratoja, koripalloa tai voi leikkiä jetiä. Saa tulla pyörällä tahi ilman ja koiran kanssa tai ilman. Vessat löytyy miehille, naisille, invalideille ja niille, jotka haluavat mieluiten kakkua jättiläisen polvelle.

   Lainaa

  27. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Kryptinen kyltti kyllä kun ei maan kieltä osaa sanaakaan. Mietin että voisiko tuo olla puiston sisäänkäynnin luona ja siinä olla listattuna kaikki puistossa käytettävät opasteet? Joka selittäisi miksi siinä on sekä fillari että fillarikielto, koira ja koirakielto ja ilmeisesti miesten ja naisten vessan kyltitkin listattuna samassa kyltissä kuin aukioloajat?

   Lainaa

  28. Kunniaton kiivi 7.9.2023 20:51
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Perso matelija: Niin ja kun tuossa kyseessä vielä siistikuntoinen helppo roska jolla ei itseään sotke, ei paina paljoa, jonka voi poimia kyyristymättä ja vieläpä roskiksen vieressä. Toki on mahdollista että roskis on täynnä ja siksi jätetty viereen. Näinhän monesti käy niissä virallisissa isoissa keräyspisteissä viikonloppuna ja juhlapyhien aikaan.
   Ei kuulu tollasiin roskiksiin. Vituttaa, kun ihmiset tunkee niitä pitsalaatikoita ym., jotka jää puoliksi roskiksen aukkoon ja sitten sinne ei mahdu mitään enää sisään.

   Lainaa

  29. Siivekäs paarma 7.9.2023 23:35
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Häiritsevää kun päivämäärät kyltissä eivät ole kronologisessa järjestyksessä!

   Lainaa

  30. Luotettava mandariini 8.9.2023 8:20
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   On tosiaan vaikeaa tulkita tuota kylttiä pelkkien kuvien perusteella, kun ei osaa kieltä sanaakaan. Mutta veikkaan että tiettyinä ajankohtina pyöräily ja koirien ulkoiluttaminen puistossa on kielletty. Tuossahan on kellonaikojen lisäksi myös päivämääriä. Voisko liittyä johonkin alueella toistuviin tapahtumiin, ja/tai vaikka lintujen pesintään. Mut kieltämättä humoristisia tulkintoja syntyy noista kuvista, varsinkin kun tyypit ovat päättömiä.

   Lainaa

  31. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Mielestäni on ihanan totuudenmukaista, että kylteissä asiakkaat on kuvattu hyppelevinä apinoina. Monesti se työntekijästä ainakin tuntuu siltä.

   Lainaa

  32. Uneton meduusa 8.9.2023 16:25
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Luotettava mandariini: On tosiaan vaikeaa tulkita tuota kylttiä pelkkien kuvien perusteella, kun ei osaa kieltä sanaakaan. Mutta veikkaan että tiettyinä ajankohtina pyöräily ja koirien ulkoiluttaminen puistossa on kielletty. Tuossahan on kellonaikojen lisäksi myös päivämääriä. Voisko liittyä johonkin alueella [...]
   Voisi mutta ei voi, koska päivämäärät kattavat koko vuoden ja kellonajatkin aika lailla koko päivän. Teksti tarkoittaa "puiston aukioloajat" tms.

   Lainaa

  33. Kompura jänis 9.9.2023 3:53
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Tuo kyltti on aivan upea! Mun silmissäni siinä joko apinat tai isojalat joraa menemään. Pyörätuolissakin olevalla on parhaat bileet menossa fist bump -tanssiliikkeen kera. Vika missä pikkuapina pissaa äidin polvelle on vähän hämärän peitossa. Ja ekan ihmisnaamainen pitkä kissa on todella symppis. Kunpa saisin myös piirroksia tilausten yhteydessä. Säästäisin.

   Lainaa

  34. Puoliväljä harakka 9.9.2023 8:37
   Tulos: -1 (9 ääntä)
   Akrasia: Koska eivät ymmärrä mitä "kuvanmukainen" tarkoittaa.Samat tyypit sanoo "kaikki kerrallaan", vaikka se on yksi kerrallaan ja kaikki kerralla.
   Mitä se sitten tarkoittaa? En muista koskaan kuulleeni valitusta kyseisestä sanasta, enkä keksi mitä väärää siinä on.

   Lainaa

  35. Piparjuuri 9.9.2023 12:11
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   On kyllä melkoinen kyltti. Vähän jäi ehkä ärsyttämään että viimeisessä, lastenhoitoon viittaavassa kyltissä on nimenomaan nainen, ihan kuin isät eivät voisi tarvita lastenhoitopistettä. Ylipäätään korneja nuo tissi- ja pippelivessakyltit.

   Lainaa

  36. Luonnonkihara fretti 9.9.2023 23:00
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Puoliväljä harakka: Mitä se sitten tarkoittaa? En muista koskaan kuulleeni valitusta kyseisestä sanasta, enkä keksi mitä väärää siinä on.
   Kuvan mukainen sanotaan, jos ei ole kuvaa tarkoitetusta asiasta itsestään, mutta kuva näyttää suurin piirtein siltä asialta/esineeltä/tms. Mokassa olevan kuvan teksti voisi olla esim. "Kuvassa oleva...".

   Lainaa

  37. Kypsynyt kana 10.9.2023 22:45
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Taasjärven Ulla, tulee mieleen eräs toinenkin Ulla T.

   Lainaa

  38. Tulos: +6 (8 ääntä)
   En kyllä ymmärtänyt miksi pyöräily ja koirien pito ovat molemmat samaan aikaan sallittuja ja kiellettyjä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kumivene, kyltti, lapset, mcdonald's, paketti, piirtää, tsekki, vene