Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uutiskatsaus, osa 35

Käärijän on aika palata kotiinsa viipyilemättä.
Uutiskatsaus, osa 35

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 72 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Ainoa dinosaurus 29.8.2023 0:11
   Tulos: +454 (566 ääntä)
   Arttu, Toni ja Antti! Olkaa niin hyvät älkääkä ikinä tehkö lapsia. En kyllä usko että saatte tilaisuutta yrittääkään.

   Lainaa

  2. Pahamaineinen banaani 29.8.2023 0:12
   Tulos: +564 (596 ääntä)
   Lähetetään Käärijä sinne mistä on tullutkin, eli... Vantaalle? Tai no, Vantaa on aikamoinen paikka joten se käynee rangaistuksesta. Kyllä mua pelottaisi jos uhattaisiin lähettää sinne.

   Lainaa

  3. Jauhopussista löytynyt kissa 29.8.2023 0:23
   Tulos: +291 (403 ääntä)
   Toni voi toki täysin vapaasti muuttaa sellaiseen maahan, joka täyttää hänen vaatimuksensa. Tällaisia ovat ainakin Afganistan, P-korea ja missä ikinä ISIS on suosittu, ei kun Toni vaan sinne tekemään lapsia. Voidaan varmaan kerätä kolehtiakin mukaan, jos aikasemmin lähtis. Itse jätän lapset tekemättä, koska en halua heidän kärsivän Tonin edustaman yhteiskunnanosan fasismista.

   Lainaa

  4. Kutsumaton pöllö 29.8.2023 0:25
   Tulos: +310 (360 ääntä)
   Mielestäni on oikein hyvä asia jos Toni ei saa ikinä lapsia.

   Lainaa

  5. Koskeva makkara 29.8.2023 0:42
   Tulos: +59 (71 ääntä)
   Apua Antti : D

   Lainaa

  6. Epästabiili peto 29.8.2023 0:46
   Tulos: +78 (130 ääntä)
   Siitä tulee siis Hotelli Spermaharju. Saa laueta purkkiin ja maksaa sillä majoitus 😂

   Lainaa

  7. Epästabiili peto 29.8.2023 0:50
   Tulos: +164 (198 ääntä)
   Kutsumaton pöllö: Mielestäni on oikein hyvä asia jos Toni ei saa ikinä lapsia.
   Jeps. Nuo ehdot kyllä varmistaakin sen. Toivotaan ettei Toni ala lipsumaan periaatteistaan. Joskus lapsettomuus on todella hyvä asia.

   Lainaa

  8. Tulos: +182 (232 ääntä)
   Ihan kuin kukaan tuollaisten tonien kanssa suostuisi olisi kiinnostunut lapsentekohommiin, vaikka kuinka jalomielisesti "harkitsisi". Mutta oma mielipide on, ettei tässä liikakansoituksen maailmassa nyt niin hirveitä paineita pitäisi olla jokaisen lapsia hankkiakaan. Käärijän voi kyllä lähettää takaisin Vantaalle, kunhan keikoiltaan ehtii. Minä olen näet Vantaalla. Olisi kiva tavata Käärijä.

   Lainaa

  9. Punertava minkki 29.8.2023 1:27
   Tulos: +116 (120 ääntä)
   Kyöpeli: Käärijän voi kyllä lähettää takaisin Vantaalle [...]
   Kyllähän se on hyvä välillä käydä äidin ja isän luona. Kai ne asuu Vantaalla? 🙂

   Lainaa

  10. Koeajettu kuguaari 29.8.2023 2:03
   Tulos: +209 (211 ääntä)
   Punertava minkki: Kyllähän se on hyvä välillä käydä äidin ja isän luona. Kai ne asuu Vantaalla? 🙂
   Jere 29 vuotta, Jere 29 vuotta, äiti odottaa Vantaalla.

   Lainaa

  11. Valittu mestari 29.8.2023 3:58
   Tulos: -21 (53 ääntä)
   Antti on varmaan kommentoinut jotain sellaista uutista, jota ei ole saanut kommentoida. Mutta sopii tuo hyvin tuohonkin uutiseen.

   Lainaa

  12. Liittoutumaton pussieläin 29.8.2023 5:46
   Tulos: +108 (120 ääntä)
   Kyllähän tuota kieltämättä itsekin mietti minkälaiseen maailmaan sitä lapsensa saattaa kun oli korona ja heti perään venäjä alkoi pullistella. Sinänsä en siis yhtään ihmettele miksei niitä lapsia enää yhtä innolla tehdä.

   Lainaa

  13. Kilokalori 29.8.2023 6:23
   Tulos: +102 (128 ääntä)
   Komea lista Tonilla. Joku voisi myös epäillä että lista on vain kognitiivistä dissonanssia, koska Tonin kaltaista vihaavaa ihmistä ei yksikään nainen katsele niin kauaa että ehkäisy jäisi pois tarkoituksella. "Ei mummi, en ole ottanut puolisoa koska katujengit ja sähkön hinta! Olen kertonut tämän jo sata kertaa ja aina turhaan kyselet että onko sitä tyttyä jo löytynyt!" Sama Arttu ja Antti. Kun tarpeeksi vihaa, niin rakkauteen ja kunnioitukseen perustuvat parisuhteetkin pysyy poissa elämästä.

   Lainaa

  14. Tukintolvana 29.8.2023 6:26
   Tulos: +86 (128 ääntä)
   Liittoutumaton pussieläin: Kyllähän tuota kieltämättä itsekin mietti minkälaiseen maailmaan sitä lapsensa saattaa kun oli korona ja heti perään venäjä alkoi pullistella. Sinänsä en siis yhtään ihmettele miksei niitä lapsia enää yhtä innolla tehdä.
   Puhumattakaan siitä, miten oikeisto nousee valtaan kaikkialla. En halua Unkarin ja Puolan tietä Suomeen.

   Lainaa

  15. Tulos: +63 (71 ääntä)
   Kutsumaton pöllö: Mielestäni on oikein hyvä asia jos Toni ei saa ikinä lapsia.
   Eiköhän se saa juuri niin monta lasta kun pystyy itse synnyttämään.

   Lainaa

  16. Ministeri Nieminen 29.8.2023 6:49
   Tulos: -18 (92 ääntä)
   Toni ei ole ajatuksineen yksin. Kaikki miehet eivät halua lapsia, ja kullakin on siihen omat syynsä. On myös naisia, jotka eivät halua jälkikasvua. Se, ettei halua lisääntyä ei tarkoita, etteikö voisi olla parisuhteessa. Omassa tuttavapiirissä on kaksi lapsetonta pariskuntaa, ja kummassakin tapauksessa kyse on siitä, että pariskunnan kumpikaan osapuoli ei vain halua lapsia.

   Lainaa

  17. Tulos: +42 (58 ääntä)
   Liekö tämä vähän rumasti sanottu mutta tuskin tuo Toni ihan heti löytää paritumiskumppania. Vai onko tuo selvinnyt hänelle että siihen tosiaan tarvitaan kaksi. Se on käsittääkseni tuo spermakauppa aika tuottoisaa duunia. Jos niinkuin oletan kyse on sonnin spermasta

   Lainaa

  18. Suonensisäinen lokki 29.8.2023 7:13
   Tulos: -31 (103 ääntä)
   Kyöpeli: Ihan kuin kukaan tuollaisten tonien kanssa suostuisi olisi kiinnostunut lapsentekohommiin, vaikka kuinka jalomielisesti "harkitsisi". Mutta oma mielipide on, ettei tässä liikakansoituksen maailmassa nyt niin hirveitä paineita pitäisi olla jokaisen lapsia hankkiakaan. Käärijän voi kyllä [...]
   Liikakansoitus johtuu eliniän pidentymisestä, ei syntyvyydestä. Käsittämätöntä että tää epätotuus edellen kiertää ihmisten suussa
   Jos 100 vuotta sitten ihmiset kuoli keskimäärin viiskymppisinä, nyt kasikymppisinä. Siihen on tullut lisää yksi kokonainen sukupolvi.
   "Mut liikankansoitus ja ilmastonmuutos enkä siksi hanki lapsia" antaa vaan kirkkaamman sädekehän kuin ne oikeat syyt kuten: en pidä lapsista, en halua luopua elämäntyylistäni, en koe että minusta tulisi hyvä vanhempi, minulla on sairauksia, joiden vuoksi en voi/halua lapsia tai sairauksia (esim mt-ongelmat), joissa korkea peritytyvyys jne
   Ps. Koiratkin on huono asia ilmaston kannalta.

   Lainaa

  19. Kilokalori 29.8.2023 7:25
   Tulos: +68 (80 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Toni ei ole ajatuksineen yksin. Kaikki miehet eivät halua lapsia, ja kullakin on siihen omat syynsä. On myös naisia, jotka eivät halua jälkikasvua. Se, ettei halua lisääntyä ei tarkoita, etteikö voisi olla parisuhteessa. Omassa tuttavapiirissä on kaksi lapsetonta pariskuntaa, ja kummassakin [...]
   Artun, Tonin ja Antin kohdalla sen parisuhteen löytäminenkin on hieman hankalampaa kuin "muilla". On varmasti olemassa Tiina Wiikin ja Laura Huhtasaaren kaltaisia vihaajanaisiakin, mutta siinäkin skenessä miehiä on 20 jokaista mukana hengaavaa naista iskemässä.
   Usein sanotaan että miehen elämä paranee kun saa puolison; tulee säännöllisesti terveellistä ruokaa ja naisten elämäntavat (liikuntaa, ei dokaamista). Ja toisaalta sanotaan että nainen voi paremmin yksin kuin huonossa suhteessa. Arttu Toni ja Antti varmasti selittävät molempia ryhmiä joista noin puhutaan.

   Lainaa

  20. Kilokalori 29.8.2023 7:29
   Tulos: +47 (55 ääntä)
   Suonensisäinen lokki: Liikakansoitus johtuu eliniän pidentymisestä, ei syntyvyydestä. Käsittämätöntä että tää epätotuus edellen kiertää ihmisten suussa Jos 100 vuotta sitten ihmiset kuoli keskimäärin viiskymppisinä, nyt kasikymppisinä. Siihen on tullut lisää yksi kokonainen sukupolvi. "Mut liikankansoitus ja ilmastonmuutos enkä siksi [...]
   Käsittääkseni myös parantuneella terveydenhuollolla on näppinsä tässä pelissä.

   Lainaa

  21. Äklö taistelija 29.8.2023 7:52
   Tulos: +37 (41 ääntä)
   Pahamaineinen banaani: Lähetetään Käärijä sinne mistä on tullutkin, eli... Vantaalle? Tai no, Vantaa on aikamoinen paikka joten se käynee rangaistuksesta. Kyllä mua pelottaisi jos uhattaisiin lähettää sinne.
   Vantaa on ihan ok

   Lainaa

  22. Tulos: +43 (65 ääntä)
   En minäkään kyllä halua tehdä yhtäkään lasta tähän sairaaseen maailmaan, tosin en Tonin listauksen mukaan (paitsi jos saa valita niin ottaisin tuon vuokrakaton ja ruoan hinnan alentumisen, energiakin ehkä jos saa vapaalla kädellä napsia). Ja ihan tälleen perstuntumalla uskoisin, että noi nuorisojengit ovat vaan lähinnä olleet laskussa. Tietysti tosin niihin on varmaan tullut maahanmuuton ja yleisen syrjäytymisen vuoksi nyt myös tummempihipiäisiä mukaan, niin sehän automaattisesti tekee niistä vaarallisempia näille perinteisten perhearvojen ja isäm_maan kannattajille.

   Lainaa

  23. Tulos: +41 (45 ääntä)
   Ainoa dinosaurus: Arttu, Toni ja Antti! Olkaa niin hyvät älkääkä ikinä tehkö lapsia. En kyllä usko että saatte tilaisuutta yrittääkään.
   Juuri olin tulossa sanomaan Tonille, että ensin tarvitset jonkun joka haluaisi tehdä kanssasi lapsia. Voi mennä tovi.

   Lainaa

  24. Halukas etana 29.8.2023 8:53
   Tulos: +79 (87 ääntä)
   Suonensisäinen lokki: Liikakansoitus johtuu eliniän pidentymisestä, ei syntyvyydestä. Käsittämätöntä että tää epätotuus edellen kiertää ihmisten suussa Jos 100 vuotta sitten ihmiset kuoli keskimäärin viiskymppisinä, nyt kasikymppisinä. Siihen on tullut lisää yksi kokonainen sukupolvi. "Mut liikankansoitus ja ilmastonmuutos enkä siksi [...]
   Et oo väärässä, mutta vielä isompi tekijä on lapsikuolleisuuden pieneneminen. Ja jos halutaan vähentää liikakansoitusta, ei siihen oikein ole muita keinoja kuin välttää lasten tekemistä, ellei nyt murhaamaan ryhdy.

   Lainaa

  25. Jäätynyt sakaali 29.8.2023 9:26
   Tulos: +47 (57 ääntä)
   Ainoa dinosaurus: Arttu, Toni ja Antti! Olkaa niin hyvät älkääkä ikinä tehkö lapsia. En kyllä usko että saatte tilaisuutta yrittääkään.
   Voin kuvitella että incel on vahva heissä

   Lainaa

  26. Reseptivapaa Dinosaurus 29.8.2023 9:30
   Tulos: +51 (55 ääntä)
   Halukas etana: Et oo väärässä, mutta vielä isompi tekijä on lapsikuolleisuuden pieneneminen. Ja jos halutaan vähentää liikakansoitusta, ei siihen oikein ole muita keinoja kuin välttää lasten tekemistä, ellei nyt murhaamaan ryhdy.
   Keskimääräinen elinikä muuten nousi kummasti lapsikuolleisuuden laskun myötä. Hyvin jännä sattuma!

   Lainaa

  27. Tulos: +43 (45 ääntä)
   Jauhopussista löytynyt kissa: Toni voi toki täysin vapaasti muuttaa sellaiseen maahan, joka täyttää hänen vaatimuksensa. Tällaisia ovat ainakin Afganistan, P-korea ja missä ikinä ISIS on suosittu, ei kun Toni vaan sinne tekemään lapsia. Voidaan varmaan kerätä kolehtiakin mukaan, jos aikasemmin lähtis. Itse jätän lapset [...]
   Minulle tuli ihan uutisena että Pohjois-Korean ja Afganistanin valtioiden talous on tasapainossa.

   Lainaa

  28. Meluisa aprikoosi 29.8.2023 10:36
   Tulos: +49 (59 ääntä)
   Se fakta, että Tonin kaltaisia ihmisiä on liikaa, on ilmastonmuutoksen lisäksi ainoa syy miksi itsellä lisääntyminen mietityttää.

   Lainaa

  29. Tulos: +56 (58 ääntä)
   Antti ei ole tainnut seurata mitään uutisia Euroviisuista koko tämän vuoden aikana jos luulee Käärijän olevan maahanmuuttaja.

   Lainaa

  30. Validi kirjohylje 29.8.2023 11:31
   Tulos: -26 (38 ääntä)
   Eipä artun kommentissa ollut mitään vikaa. Miksiköhän se on tähän valittu?

   Lainaa

  31. Kuvaileva kolibri 29.8.2023 11:52
   Tulos: +53 (59 ääntä)
   Pahamaineinen banaani: Lähetetään Käärijä sinne mistä on tullutkin, eli... Vantaalle? Tai no, Vantaa on aikamoinen paikka joten se käynee rangaistuksesta. Kyllä mua pelottaisi jos uhattaisiin lähettää sinne.
   Pakkopalautukset seis Vantaalle!

   Lainaa

  32. Kuvaileva kolibri 29.8.2023 11:55
   Tulos: +25 (29 ääntä)
   Validi kirjohylje: Eipä artun kommentissa ollut mitään vikaa. Miksiköhän se on tähän valittu?
   No siis on se hieman räikeä yleistys. Vaikka nuo ovat osasyynä, nii  kyllä se lasten tekemisen kalleus on edelleen syynä.
   Esim. Itä-Euroopassa lapsien syntyvyys on erittäin vähäistä, vaikka kansa on erittäin kansallismielistä yli puolen vuosisadan punaisen sorron jälkeen.

   Lainaa

  33. Kuvaileva kolibri 29.8.2023 11:56
   Tulos: +8 (16 ääntä)
   Jauhopussista löytynyt kissa: Toni voi toki täysin vapaasti muuttaa sellaiseen maahan, joka täyttää hänen vaatimuksensa. Tällaisia ovat ainakin Afganistan, P-korea ja missä ikinä ISIS on suosittu, ei kun Toni vaan sinne tekemään lapsia. Voidaan varmaan kerätä kolehtiakin mukaan, jos aikasemmin lähtis. Itse jätän lapset [...]
   Ihan varmasti juuri tuo on syynä.
   Mikä pakko se on vastata öyhötysargumenttiin öyhötyksellä?

   Lainaa

  34. Poltettu aprikoosi 29.8.2023 12:12
   Tulos: +21 (27 ääntä)
   Pahamaineinen banaani: Lähetetään Käärijä sinne mistä on tullutkin, eli... Vantaalle? Tai no, Vantaa on aikamoinen paikka joten se käynee rangaistuksesta. Kyllä mua pelottaisi jos uhattaisiin lähettää sinne.
   Vantaa on todella paha paikka, ei laiteta Käärijää enää sinne t. lopen kyllästynyt vantaalainen

   Lainaa

  35. Tulos: +46 (52 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Toni ei ole ajatuksineen yksin. Kaikki miehet eivät halua lapsia, ja kullakin on siihen omat syynsä. On myös naisia, jotka eivät halua jälkikasvua. Se, ettei halua lisääntyä ei tarkoita, etteikö voisi olla parisuhteessa. Omassa tuttavapiirissä on kaksi lapsetonta pariskuntaa, ja kummassakin [...]
   Vapaaehtoisesti lapsettomana en allekirjoita Tonin näkemyksiä esim Priden tai ilmastonmuutoksen vastustamisesta.

   Lainaa

  36. Tulos: +64 (72 ääntä)
   Validi kirjohylje: Eipä artun kommentissa ollut mitään vikaa. Miksiköhän se on tähän valittu?
   No kyllähän toi vähän kuulostaa taas sellaiselta ”vastustan naisten oikeutta valita - öhm, tai siis yksilön hedonismia!” Ja noi ”perinteiset perhearvot” kuulostaa selliselta wanhan ajan mies käy töissä ja huorissa kun nainen hoitaa yksin kotia ja synnyttää joka vuosi uuden lapsen.

   Lainaa

  37. Itseasiassa 29.8.2023 12:55
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   Epästabiili peto: Siitä tulee siis Hotelli Spermaharju. Saa laueta purkkiin ja maksaa sillä majoitus 😂
   Tänne sopii Ikaalista paremmin se slogan "Täällä tehdään uusia ihmisiä".

   Lainaa

  38. Vauhditon piimä 29.8.2023 13:16
   Tulos: +35 (49 ääntä)
   Suonensisäinen lokki: Liikakansoitus johtuu eliniän pidentymisestä, ei syntyvyydestä. Käsittämätöntä että tää epätotuus edellen kiertää ihmisten suussa Jos 100 vuotta sitten ihmiset kuoli keskimäärin viiskymppisinä, nyt kasikymppisinä. Siihen on tullut lisää yksi kokonainen sukupolvi. "Mut liikankansoitus ja ilmastonmuutos enkä siksi [...]
   Johtui se liikakansoitus mistä tahansa, niin se on ihan pätevä syy ilmastonmuutoksen ohella olla tekemättä lapsia. On itsekästä ja silkkaa typeryyttä tehdä niitä tällaiseen maailmaan missä ihminen valmiiksi jo tuhoaa tätä planeettaa.

   Lainaa

  39. Immuuni karjalanpiirakka 29.8.2023 13:58
   Tulos: +56 (62 ääntä)
   Tonille tosiaan tiedoksi että jos ei länsimaalaiset arvot miellytä niin länsimaissa ei ole pakko elää. Varmaan samoja tyyppejä jotka öyhöttää "islamisaatiosta" ja sitten kuitenkin aatemaailma vastaa lähinnä jotain lähi-idän paratiisia kuten Irak, Iran tai Saudi-Arabia.

   Lainaa

  40. Arkkienkeli 29.8.2023 15:22
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Jauhopussista löytynyt kissa: Toni voi toki täysin vapaasti muuttaa sellaiseen maahan, joka täyttää hänen vaatimuksensa. Tällaisia ovat ainakin Afganistan, P-korea ja missä ikinä ISIS on suosittu, ei kun Toni vaan sinne tekemään lapsia. Voidaan varmaan kerätä kolehtiakin mukaan, jos aikasemmin lähtis. Itse jätän lapset [...]
   Ei Tonin tarvitse niin kauas lähteä. Riittää kun menee itärajan yli.

   Lainaa

  41. Arkkienkeli 29.8.2023 15:30
   Tulos: -15 (23 ääntä)
   FatVonD: Eiköhän se saa juuri niin monta lasta kun pystyy itse synnyttämään.
   Meinaatoko että joku diesel-mies halaisi tuikata letkun Tonin tankkiin?

   Lainaa

  42. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Pahamaineinen banaani: Lähetetään Käärijä sinne mistä on tullutkin, eli... Vantaalle? Tai no, Vantaa on aikamoinen paikka joten se käynee rangaistuksesta. Kyllä mua pelottaisi jos uhattaisiin lähettää sinne.
   Täs ku on Korsos käyny pariin kertaan n. 1,5 vuoteen, ni ei oo kyl ikävä takas sinne

   Lainaa

  43. Tulos: +34 (42 ääntä)
   Ateistina en käytä tätä sanontaa mutta nyt on pakko: luojan kiitos Toni ei tule tekemään lapsia.

   Lainaa

  44. Kirpeä ahven 29.8.2023 16:14
   Tulos: -17 (39 ääntä)
   Arttu on aivan oikeassa. On selvää että länsimaalaiset arvot yksilönvapaudesta, demokratiasta ja tasa-arvosta tulevat häviämään seuraavassa 100-200 vuodessa nykyisellä kehityksellä. Tosaalta, nuoriso akaa pikkuhiljaa ymmärtäneen tämän, kun katsoo mielipiteiden ja poliittisten kantojen muuttumista viime vuosina Euroopassa.

   Lainaa

  45. Kumma paprika 29.8.2023 16:23
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   Suonensisäinen lokki: Liikakansoitus johtuu eliniän pidentymisestä, ei syntyvyydestä. Käsittämätöntä että tää epätotuus edellen kiertää ihmisten suussa Jos 100 vuotta sitten ihmiset kuoli keskimäärin viiskymppisinä, nyt kasikymppisinä. Siihen on tullut lisää yksi kokonainen sukupolvi. "Mut liikankansoitus ja ilmastonmuutos enkä siksi [...]
   "Jos 100 vuotta sitten ihmiset kuoli keskimäärin viiskymppisinä, nyt kasikymppisinä. Siihen on tullut lisää yksi kokonainen sukupolvi."
   En jaksanut edes lukea loppuja kun vain tämä lause pisti silmään. Tuo johtuu nyt vain siitä, että joka toinen lapsi ei kuole ennen kymmenettä ikävuottaan. Sata vuotta sitten kahdeksankymppisetkään ei olleet mikään ihmeellinen asia.

   Lainaa

  46. Tulos: +29 (37 ääntä)
   Meluisa aprikoosi: Se fakta, että Tonin kaltaisia ihmisiä on liikaa, on ilmastonmuutoksen lisäksi ainoa syy miksi itsellä lisääntyminen mietityttää.
     Omasta mielestäni se on toisinpäin. Jos ihmiset, jotka eivät ole Tonin kaltaisia, jättävät lisääntymättä, ja Tonit lisääntyisivät (toivottavasti ei) niin umpitunareiden osuus väestöstä vain lisääntyy, ja sillä keinolla tilanne ei ainakaan parane. 
     Ihmisiä saisi olla vähemmän ilmastosyistä, ja siksi(kin) jätin homman yhteen. Mutta yksi lapsi per pari ei oikeastaan ole ongelma; suurin osa väestönkasvusta tapahtuu ihan muualla. Missä tapauksessa vika on juurikin "perinteisissä perhearvoissa", eli siinä, että tyttöjä ei usein päästetä kouluun ja he saavat ryhtyä synnytyskoneiksi heti teini-iästä. Nainen joka saa itse valita mitä elämässään tekee, harvemmin haluaa tulla kohdelluksi karjana. Myös -paradoksaalisesti -lapsikuolleisuuden vähentäminen auttaa: ei tarvitse hankkia niin montaa "varalasta", jos voi olla suht' varma, että ne yksi tai kaksi saavat elää. Eli koulutusta ja terveydenhuoltoa maailmalle, ja avot. (Miksi nämä ei-valkoisten ihmisten vastustajat vastustavat myös kehitysapua ja on ikuinen arvoitus -senhän juuri voisi suunnata naisten koulutukseen ja terveydenhuoltoon, ja silloin ruskeita ihmisiä olisi ilmasto yms. pakolaisina vähemmän, eivätkä he tulisi tänne, paitsi jos sattuvat haluamaan Suomeen insinööreiksi rakkaudesta säähän tai kieliopintoihin. Mikä on epätodennäköistä. Mutta onhan öyhöttäjille tyypillistä, ettei asiaa ole ajateltu loppuun asti, useimmiten ei edes alkuunkaan). 
     Voidaan toki argumentoida, että lapsi jossain Intian maaseudulla ei kuluta ollenkaan niin paljon, kuin länsimaalainen hemmoteltu taariainen, joten meitä pitäisi erityisesti olla vähemmän, ja tottahan se on. Mutta mikään ei estä meitä ei-Toneja kasvattamasta lapsiamme ympäristötietoisemmiksi, ja kuluttamasta itsekin paljon vähemmän. Itse en joutunut ostamaan lapselleni mitään uutena paitsi sukkia -kaiken saa käytettynä, ja kun ei enää tarvita, takaisin kiertoon vaan. Ruokaa tietysti menee enemmän, mutta toisaalta huoli lapseni tulevaisuudesta juuri motivoi kuluttamaan vastuullisemmin, kuin vain itseni takia viitsisin tehdä, ruoankin suhteen. 
     Eli on sitä positiivisempiakin keinoja vaikuttaa liikakansoitukseen, ympäristökatoon, ja ilmastonmuutokseen, kuin murhata kaikki, tai jättää lisääntyminen niille, joita ei ilmasto kiinnosta.

   Lainaa

  47. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Valittu mestari: Antti on varmaan kommentoinut jotain sellaista uutista, jota ei ole saanut kommentoida. Mutta sopii tuo hyvin tuohonkin uutiseen.
   Tää sama tyyppi on useassa Käärijään liittyvässä uutisessa lähettämässä sitä Irakiin, et en usko kyseessä olleen kommentti toiseen uutiseen. 😁

   Lainaa

  48. Sievä soturi 29.8.2023 18:42
   Tulos: +26 (30 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Toni ei ole ajatuksineen yksin. Kaikki miehet eivät halua lapsia, ja kullakin on siihen omat syynsä. On myös naisia, jotka eivät halua jälkikasvua. Se, ettei halua lisääntyä ei tarkoita, etteikö voisi olla parisuhteessa. Omassa tuttavapiirissä on kaksi lapsetonta pariskuntaa, ja kummassakin [...]
   Valitettavasti Toni ei tosiaan ole ajatuksineen yksin, mutta vapaaehtoisen lapsettomuuden kanssa niillä ajatuksilla ei ole yhtään mitään tekemistä. Meistä useimmilla on nimittäin ihan kunnollista aivotoimintaa eikä mitään incelvuodatuksia.

   Lainaa

  49. Jormakainen 29.8.2023 19:41
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Pittää kyllä arvostaa ihmisiä jotka tienaa elantonsa pelkillä käsitöillä 😊

   Lainaa

  50. Nuutunut kivi 29.8.2023 20:03
   Tulos: +20 (28 ääntä)
   bleb: En minäkään kyllä halua tehdä yhtäkään lasta tähän sairaaseen maailmaan, tosin en Tonin listauksen mukaan (paitsi jos saa valita niin ottaisin tuon vuokrakaton ja ruoan hinnan alentumisen, energiakin ehkä jos saa vapaalla kädellä napsia). Ja ihan tälleen perstuntumalla uskoisin, että noi [...]
   Maailman vaarallisin olento on parikymppinen työtön miesoletettu. Näillä on myös paha tapa laumaantua ja tunnetusti joukossa tyhmyys tiivistyy.

   Lainaa

  51. Tulehtunut päärynä 29.8.2023 20:32
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Antilla ilmeisesti meni Euroviisujen kakkossija aika pahasti tunteisiin.

   Lainaa

  52. Uneton meduusa 29.8.2023 22:22
   Tulos: +42 (44 ääntä)
   Kala: Tää sama tyyppi on useassa Käärijään liittyvässä uutisessa lähettämässä sitä Irakiin, et en usko kyseessä olleen kommentti toiseen uutiseen. 😁
   Okei, tässä on nyt joku hämmentävä tarina takana. Vantaa, Bagdad, mitä näitä nyt on

   Lainaa

  53. Intiimi peura 30.8.2023 0:21
   Tulos: 0 (24 ääntä)
   Ainoa dinosaurus: Arttu, Toni ja Antti! Olkaa niin hyvät älkääkä ikinä tehkö lapsia. En kyllä usko että saatte tilaisuutta yrittääkään.
   Pillunsaaminenhan se on se jolla miehen hyvyys mitataan.

   Lainaa

  54. Pekka Kana 30.8.2023 1:06
   Tulos: -39 (47 ääntä)
   Kyllä se tiedetään miksi syntyvyys on vähentynyt. 90% naisista kilpailee 10% miehistä. Vähemmän viehättävät miehet eivät vaan enää kelpaa kumppaniksi, koska rimat on nostettu järkyttävän korkealle. Ennen oli toisin. Samalta kylältä otettiin kumppani, kuka nyt sattuikin olemaan vapaana. Itsekin halusin nuorempana lapsia. Mutta minkäs teet, kun ei vaan kumppania löytynyt. Nyt kohta 15 vuotta täysin sinkkuna ja reilusti yli neljäkymppisenä lapsentekoikä on mennyt ohi.

   Lainaa

  55. Näkinkenkiä keräilevä alligaattori 30.8.2023 7:52
   Tulos: +19 (29 ääntä)
   Niille, jotka luulevat, että maailma oli ennen ruusuinen ja ihana, ja että kaikki olivat onnellisia ja varakkaita sekä elivät ikuista rauhan aikaa: ei ollut. Aina on tehty lapsia epävarmoihin oloihin ja aina lapset ovat jotenkin pärjäilleet.

   Lainaa

  56. Peilityyni poro 30.8.2023 8:02
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   Pekka Kana: Kyllä se tiedetään miksi syntyvyys on vähentynyt. 90% naisista kilpailee 10% miehistä. Vähemmän viehättävät miehet eivät vaan enää kelpaa kumppaniksi, koska rimat on nostettu järkyttävän korkealle. Ennen oli toisin. Samalta kylältä otettiin kumppani, kuka nyt sattuikin olemaan [...]
   Niin väität siis, että max 10% ihmisistä löytää koskaan kumppanin itselleen? Mulla on varmaan koko elämän ajan ollut todella kummallinen lähipiiri, kun ihan selkeästi merkittävin osa on kumppanin löytänyt ja on todella erilaisista lähtökohdista ja tilanteista eli työtöntä, vähävaraista, mielenterveysongelmaista kuin menestyvää ja kai perusnormien mukaisesti hyvännäköistäkin. Eli aivan kaikenlaiset ihmiset on kyllä kumppaneita löytäneet. On toki kaveripiirissäkin pari, jotka ei ole koskaan parisuhteeseen päätyneet ja ikää alkaa olla 30v. Toinen nainen ja toinen mies, enkä kummassakaan näe mitään muuta vikaa kuin, että he ovat itse melko passiivisia parisuhdemarkkinoilla ja tietyt sosiaaliset ongelmat (jotka ei myöskään tee heistä huonoja ihmisinä, mutta vaikeuttaa pärjäämistä parisuhdemarkkinoilla). Todella käsittämätön kuvitelma, että siellä olisi naiset jonottamassa kaikki muutamaa samaa miestä.

   Lainaa

  57. Tulehtunut päärynä 30.8.2023 9:55
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Pekka Kana: Kyllä se tiedetään miksi syntyvyys on vähentynyt. 90% naisista kilpailee 10% miehistä. Vähemmän viehättävät miehet eivät vaan enää kelpaa kumppaniksi, koska rimat on nostettu järkyttävän korkealle. Ennen oli toisin. Samalta kylältä otettiin kumppani, kuka nyt sattuikin olemaan [...]
   Enpä usko että niille 10% miehistä kelpaa 90% naisista, tai että 90% naisista edes luulee kelpaavansa ihan kelle vaan. Tinderissä yms tilanne vääristyy koska naisia on siellä niin paljon vähemmän kuin miehiä että väkisinkin löytävät enemmän ottajia, ja jos treffikumppaneista on ylitarjontaa niin totta kai sieltä kuorii parhaat päältä, niin ne miehetkin tekevät joilla vientiä on.

   Lainaa

  58. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Pekka Kana: Kyllä se tiedetään miksi syntyvyys on vähentynyt. 90% naisista kilpailee 10% miehistä. Vähemmän viehättävät miehet eivät vaan enää kelpaa kumppaniksi, koska rimat on nostettu järkyttävän korkealle. Ennen oli toisin. Samalta kylältä otettiin kumppani, kuka nyt sattuikin olemaan [...]
     Jos 90% naisista kilpailee 10% miehistä, niin aivan suurin osa naisista on joko sinkkuja, eronneita, tai vähintään polysuhteessa, jossa on useampi nainen. Emme me ole, joten matikkasi taitaa olla vähän pielessä. Vika on siinä, että kaltaisesi incelit näkevät "naisena" vain naisellisuuden 50-luvun täydellisyyden, ja muu ei kelpaa. Niitä kun ei enää oikein ole, jos koskaan olikaan.
     Ja on oikein hyvä juttu, sekä aikuisten että lasten kannalta, ettei oteta vaan joku naapurista koska kylän paineesta on pakko. Hyvä sinkkuelämä on parempi kuin meeh suhde, jossa ollaan vain koska ei parempaakaan vaihtoehtoa ole. Lastenkin pitäisi syntyä toivottuna, ei vain siksi, että muillakin on.

   Lainaa

  59. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Pekka Kana: Kyllä se tiedetään miksi syntyvyys on vähentynyt. 90% naisista kilpailee 10% miehistä. Vähemmän viehättävät miehet eivät vaan enää kelpaa kumppaniksi, koska rimat on nostettu järkyttävän korkealle. Ennen oli toisin. Samalta kylältä otettiin kumppani, kuka nyt sattuikin olemaan [...]
   Ennen naisten oli PAKKO naida joku kylän mies, koska yhteiskunta pakotti siihen. Nainen oli isänsä holhottavana siihen asti kunnes meni naimisiin ja holhousvuoro vaihtui aviomiehelle. Ei naisia palkattu töihin - tai jos johonkin piiaksi pääsi nälkäpalkalla tms, mutta ei naisille ikinä maksettu sellaista palkkaa jolla pärjäisi. Kylästä ei saanut edes lähteä ilman holhoojan lupaa, yksin matkustava nainen ei ollut turvassa - eikä vierasta muukalaista otettaisi helposti vastaan muissa kylissä. Piti olla suhteita jos halusi paeta omasta kylästä. Nainen ei myöskään saanut avata omaa pankkitiliä. Ei ollut e-pillereitä tai oikein kondomejakaan, eli jos nainen päätyi raskaaksi niin siinä sitten oltiin jumissa ukon kanssa. Myös avioero oli laitonta.
   Ja itsekin varmaan haluaisit viehättävän kumppanin? Vai oletko itse koittanut sellaisia naisia pyytää ulos jotka eivät sinua miellytä?

   Lainaa

  60. Mökötöö 30.8.2023 12:58
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Epästabiili peto: Siitä tulee siis Hotelli Spermaharju. Saa laueta purkkiin ja maksaa sillä majoitus 😂
   Hyvä nimi 😅 Tuon majoituksen maksuun ei taida ihmisen tuotokset kelvata 😁

   Lainaa

  61. Jäyhä sakaali 30.8.2023 13:20
   Tulos: +17 (23 ääntä)
   Pekka Kana: Kyllä se tiedetään miksi syntyvyys on vähentynyt. 90% naisista kilpailee 10% miehistä. Vähemmän viehättävät miehet eivät vaan enää kelpaa kumppaniksi, koska rimat on nostettu järkyttävän korkealle. Ennen oli toisin. Samalta kylältä otettiin kumppani, kuka nyt sattuikin olemaan [...]
   Ei, kyllä syynä on sinun ja kaltaistesi idioottimaisuus 🙄

   Lainaa

  62. Punnittu salaatti 30.8.2023 19:57
   Tulos: -9 (9 ääntä)
   Arttu on oikeassa, Toni ei tajua, että kaikki tuo pahenee vain, jos et tee lapsia.

   Lainaa

  63. Vakava sorsa 30.8.2023 22:10
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Pekka Kana: Kyllä se tiedetään miksi syntyvyys on vähentynyt. 90% naisista kilpailee 10% miehistä. Vähemmän viehättävät miehet eivät vaan enää kelpaa kumppaniksi, koska rimat on nostettu järkyttävän korkealle. Ennen oli toisin. Samalta kylältä otettiin kumppani, kuka nyt sattuikin olemaan [...]
   Tällaisten pekkakanojen ongelma on se, että he huomaavaat itse vain muutaman prosentin naisista ja sitten luulevat heidän olevan ainoita naisia. Sellaiset naiset eivät vähään tyydy, eikä heidän tarvitsekaan.

   Lainaa

  64. Intiimi vihannes 31.8.2023 14:37
   Tulos: -20 (24 ääntä)
   V a s e m m i s t o ei pelkää ja vihaa mitään muuta yhtä paljoa tässä maailmassa kuin absoluuttista totuutta!

   Lainaa

  65. Tulos: -23 (27 ääntä)
   Tukintolvana: Puhumattakaan siitä, miten oikeisto nousee valtaan kaikkialla. En halua Unkarin ja Puolan tietä Suomeen.
   Tähän toivottavasti vielä päästään, olisi unelmaa tän vihervassari paskan jälkeen ❤️

   Lainaa

  66. Säälittävä apina 1.9.2023 12:20
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Kerro, että olet incel kertomatta, että olet incel.

   Lainaa

  67. Höyli sirkka 2.9.2023 15:56
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Suonensisäinen lokki: Liikakansoitus johtuu eliniän pidentymisestä, ei syntyvyydestä. Käsittämätöntä että tää epätotuus edellen kiertää ihmisten suussa Jos 100 vuotta sitten ihmiset kuoli keskimäärin viiskymppisinä, nyt kasikymppisinä. Siihen on tullut lisää yksi kokonainen sukupolvi. "Mut liikankansoitus ja ilmastonmuutos enkä siksi [...]
   Ei luulis sua häiritsevän muiden syyt. Etkä sinä muiden päiden sisälle näe.

   Lainaa

  68. Erotettu persoona 3.9.2023 3:48
   Tulos: 0 (12 ääntä)
   Nuutunut kivi: Maailman vaarallisin olento on parikymppinen työtön miesoletettu. Näillä on myös paha tapa laumaantua ja tunnetusti joukossa tyhmyys tiivistyy.
   Totta. Muistaakseni työtön mies raiskaa 6,3 kertaa todennäköisemmin kuin työssäkäyvä. Julkisella sektorilla työskentelevä mies raiskaa 5,2 kertaa todennäköisemmin kuin yksityisellä sektorilla työskentelevä.
   Mitä opimme tästä? Työttömiltä tuet veks, minä en raiskailua kustanna.

   Lainaa

  69. Kypsynyt kana 4.9.2023 22:56
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Pahamaineinen banaani: Lähetetään Käärijä sinne mistä on tullutkin, eli... Vantaalle? Tai no, Vantaa on aikamoinen paikka joten se käynee rangaistuksesta. Kyllä mua pelottaisi jos uhattaisiin lähettää sinne.
   Vai pitäisikö ennemminkin lähettää suvun alkulähteille kaukaiseen Laukaaseen...?

   Lainaa

  70. Katuviisas kilpikonna 5.9.2023 11:06
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Nuutunut kivi: Maailman vaarallisin olento on parikymppinen työtön miesoletettu. Näillä on myös paha tapa laumaantua ja tunnetusti joukossa tyhmyys tiivistyy.
   Suomessa tämä on minusta aika vakava tasa-arvo-ongelma; miksi osa nuorista miehistä syrjäytyy? Se ei ole oikein! En toki usko että syynä on inceleiden yleensä luetteloimat, vaan jokin koululaitoksessa mättää, siinä menestyy parhaiten tytöt ja naiset ja osa pojista alkaa syrjäytyä jo ennen aikuistumista. Myös opettajakuntaan tarvittaisiin enemmän miehiä. 
   (joitakin aloja lukuunottamatta, mutta se sitten taas on ihan toinen tasa-arvo-ongelma: täällä tietyillä aloilla tytöt menestyy huonommin kuin esim. muualla Euroopassa, eli biologia sitä ei selitä). 

   Lainaa

  71. Tärkeähkö hyttynen 6.9.2023 22:57
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Epästabiili peto: Siitä tulee siis Hotelli Spermaharju. Saa laueta purkkiin ja maksaa sillä majoitus 😂
   Ei siitä sitten tullutkaan, meni kaupat reisille.

   Lainaa

  72. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kala: Tää sama tyyppi on useassa Käärijään liittyvässä uutisessa lähettämässä sitä Irakiin, et en usko kyseessä olleen kommentti toiseen uutiseen. 😁
   Luuleekohan kyseinen tyyppi Käärijän olevan arabi, ulkonäön perusteella? Täytyy olla kyllä sekä sokea että tyhmä jos on näin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuolema, kuollut, käärijä, musikaali, muusikko, rip, syntyvyys, tom jones, uutiset

 • Uusimmat

 • Kategoriat