Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uutiskatsaus, osa 34

Ilo seurata tällaisia onnistumisia.
Uutiskatsaus, osa 34

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 56 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Suomennettu hamsteri 8.8.2023 0:21
   Tulos: +198 (232 ääntä)
   Jos Mamban levy ei jostain syystä toimi ehkäisynä hyllyssä ollessaan, voi sitä käyttäytyä katumus pillerinä levysoittimena. Aivan varmasti kuolee kaikki elämä ihmisen sisältä.

   Lainaa

  2. Voimakas koira 8.8.2023 1:05
   Tulos: +17 (53 ääntä)
   Millainen tunto on puhdas ja mitä, jos se on jonkun toisen?

   Lainaa

  3. Kisakireä riesa 8.8.2023 1:28
   Tulos: +207 (223 ääntä)
   Aikamoinen aasinsillanrakennusyritys Krisulla, mutta mitäpä sitä ei aatteensa puolesta tekisi.

   Lainaa

  4. Riskaabeli raadonsyöjä 8.8.2023 1:42
   Tulos: +149 (185 ääntä)
   Kisakireä riesa: Aikamoinen aasinsillanrakennusyritys Krisulla, mutta mitäpä sitä ei aatteensa puolesta tekisi.
   Sielunkumppaninsa Jari rakenteli samanlaista aasin salaliittoa wok(e)-vihanneksista. Hienosti päätelty, pojat, mami antaa teille tikkarit kun ootte kiukkuitkun jälkeen heränneet päiväunilta.
   Mutta syliin ette todellakaan tule.

   Lainaa

  5. Kynätön nauta 8.8.2023 1:49
   Tulos: -51 (137 ääntä)
   Kuinkahan moni Sulttaani on ehtinyt kärsiä tässä vuosien aikana kondomin vuoksi? Eikös helpointa ole kun kaikki tuotteet on vain jotain random numero ja kirjain yhdistelmiä, niin ei kukaan pahoita mieltä.

   Lainaa

  6. Pipi näätä 8.8.2023 2:01
   Tulos: +172 (176 ääntä)
   Edes Danny ei muista Cokiksen brändimuutosta 1886 :D

   Lainaa

  7. Arveluttava vadelma 8.8.2023 3:17
   Tulos: +168 (170 ääntä)
   Pipi näätä: Edes Danny ei muista Cokiksen brändimuutosta 1886 😁
   Aira saattais muistaa.

   Lainaa

  8. Konstikas panda 8.8.2023 4:05
   Tulos: +156 (162 ääntä)
   Selasin kommentit ja odotin että joku olisi tänne selittänyt Coca cola -brändin historian. Turhaan tuli selattua. Tässä seuraaville: Coca cola oli alkuperäiseltä nimeltään "Pemberton’s French Wine Coca", joka muutti nimeään reseptin muuttamisen yhteydessä vuonna 1886. Alkuperäinen resepti sisälsi alkoholia ja tuolloin alkohoin kieltolaki alkoi astua voimaan yhdysvalloissa, mikä toimi lähtölaukaisuna uudelle reseptille sekä nimenmuutokselle.

   Lainaa

  9. Tulos: +71 (93 ääntä)
   Konstikas panda: Selasin kommentit ja odotin että joku olisi tänne selittänyt Coca cola -brändin historian. Turhaan tuli selattua. Tässä seuraaville: Coca cola oli alkuperäiseltä nimeltään "Pemberton’s French Wine Coca", joka muutti nimeään reseptin muuttamisen yhteydessä vuonna 1886. Alkuperäinen resepti sisälsi alkoholia ja [...]
   Hyvin ennakoitu coca colalta. Jo 34 vuotta myöhemmin astui kieltolaki voimaan

   Lainaa

  10. Tulos: +53 (59 ääntä)
   Pipi näätä: Edes Danny ei muista Cokiksen brändimuutosta 1886 😁
   Oli viel pieni lapsi ko se kävi.

   Lainaa

  11. Arkkienkeli 8.8.2023 6:43
   Tulos: -28 (34 ääntä)
   Riskaabeli raadonsyöjä: Sielunkumppaninsa Jari rakenteli samanlaista aasin salaliittoa wok(e)-vihanneksista. Hienosti päätelty, pojat, mami antaa teille tikkarit kun ootte kiukkuitkun jälkeen heränneet päiväunilta. Mutta syliin ette todellakaan tule.
   Ei niin, koska kommentoijalta saa vain sentin ja pölyä kuivuneista rusinoista.

   Lainaa

  12. Kilokalori 8.8.2023 6:47
   Tulos: +190 (222 ääntä)
   100% varma ehkäisykeino on alkaa valittaa kortsujen nimenvaihdosta "wokettamisena".

   Lainaa

  13. Tulos: +74 (78 ääntä)
   Kieltolaki säädettiin monessa osavaltiossa paljon ennen liittovaltion lakia. Ei siis tarvinnut ennakoida yhtään.

   Lainaa

  14. Uponnut poro 8.8.2023 8:06
   Tulos: +123 (171 ääntä)
   Väsyttää nämä idiootit jotka itkee "wokea" joka helvetin asiaan nykyään.

   Lainaa

  15. Toj Karin 8.8.2023 8:20
   Tulos: +57 (63 ääntä)
   Uuniin: Hyvin ennakoitu coca colalta. Jo 34 vuotta myöhemmin astui kieltolaki voimaan
   Unohdit kokonaan että alkoholin vastaiset liikkeet aloitti toimintansa jo vuonna 1826 ja 1850-1856 välillä kaksitoista osavaltiota oli kieltänyt vahvan alkoholin valmistamisen ja myynnin. Absolutistiliikkeet olivat voimissaan kauan ennen kuin koko maan kattava kieltolaki astui voimaan ja osavaltiokohtaisia lakeja oli jo voimassa.
   En jaksa vaivautua tutkimaan miten nuo kaksi asiaa sitoutuvat toisiinsa. Vaikuttiko kieltolait oikeasti nimeämiseen, mutta se on täysin mahdollista.

   Lainaa

  16. Tulos: +142 (146 ääntä)
   Palautuakseni tästä vitutuksesta, joka tuli tuosta ihmeen kiukuttelusta, palasin lukemaan tuon uutispätkän Hennasta. Valtavat onnittelut hänelle, aivan mahtava startti uralle! Toivottavasti kuulemme hänestä vielä lisää uusien läpimurtojen merkeissä.

   Lainaa

  17. Hillitön kurvi 8.8.2023 9:28
   Tulos: +37 (41 ääntä)
   Arveluttava vadelma: Aira saattais muistaa.
   Ja veikkaan että Väyrynenkin.

   Lainaa

  18. Tulos: +56 (112 ääntä)
   Uponnut poro: Väsyttää nämä idiootit jotka itkee "wokea" joka helvetin asiaan nykyään.
   Mitä enemmän joku kertoo vihaavansa "wokea" sitä vähemmän hän tietää mitä "woke" on.

   Lainaa

  19. Tulos: +67 (69 ääntä)
   Konstikas panda: Selasin kommentit ja odotin että joku olisi tänne selittänyt Coca cola -brändin historian. Turhaan tuli selattua. Tässä seuraaville: Coca cola oli alkuperäiseltä nimeltään "Pemberton’s French Wine Coca", joka muutti nimeään reseptin muuttamisen yhteydessä vuonna 1886. Alkuperäinen resepti sisälsi alkoholia ja [...]
   Joskus olen, ainakin muistaakseni lukenut, että alkujaan siinä oli myös itse kokkelia, siittä tuo nimikin olisi tullut. Ei tietenkään mitään jäätäviä määriä. Piti olla jonkinsortin piriste tuo silloinen Coca Cola. Tai sitten olen pitänyt läppää totena..

   Lainaa

  20. Suomennettu hamsteri 8.8.2023 10:09
   Tulos: +32 (82 ääntä)
   Uponnut poro: Väsyttää nämä idiootit jotka itkee "wokea" joka helvetin asiaan nykyään.
   Varsinkin kun koko wokea ei ole olemassa muualla kuin näiden itkijöiden päässä.

   Lainaa

  21. Kammottava siili 8.8.2023 10:18
   Tulos: +37 (75 ääntä)
   Suomennettu hamsteri: Varsinkin kun koko wokea ei ole olemassa muualla kuin näiden itkijöiden päässä.
   Somessa woke on synonyymi itkupotkuraivareille kun asiat eivät mene ulisijan mielen mukaan.

   Lainaa

  22. Parantumaton kuormaeläin 8.8.2023 11:13
   Tulos: +63 (65 ääntä)
   Leeppo: Joskus olen, ainakin muistaakseni lukenut, että alkujaan siinä oli myös itse kokkelia, siittä tuo nimikin olisi tullut. Ei tietenkään mitään jäätäviä määriä. Piti olla jonkinsortin piriste tuo silloinen Coca Cola. Tai sitten olen pitänyt läppää totena..
   Totta se on.
   "Coca-Colaan käytettiin vuoteen 1903 asti tuoreita kokalehtiä, ja lasillinen Coca-Colaa sisälsi siihen aikaan vielä täysin laillista kokaiinia."
   Lisäksi esim: "Myös 7UP -virvoitusjuomalla on samantyyppinen historia. Tämä sitruunapohjainen limonadi sisälsi alunperin mielialalääke litiumsitraattia, jota käytetään nykypäivänä kaksisuuntaisen mielialahäiriön hoidossa. Terveysvaikutteiseksi väitetty virvoitusjuoma tunnettiin ensin nimellä "Bib-Label Lithiated Lemon-Lime Soda", kunnes sen nimi lyhennettiin ensin muotoon "7 UP Lithiated Lemon Soda" ja lopulta nykymuotoon "7UP". Juoma sisälsi litiumsitraattia 31 vuoden ajan aina 1950-luvulle saakka. Mielialalääkkeen käyttö lopetettiin, kun tutkijat totesivat sillä olevan mahdollisesti vaarallisia sivuvaikutuksia."

   Lainaa

  23. Tulos: -41 (109 ääntä)
   Ahh, niin hienoa, ensin poistetaan Uncle Ben ja Aunt Jemima, koska ovat rasistisia, ja nyt poistetaan Sultan, koska Sultan on rasistinen nimi, haluaisin tavata yhdenkin ihmisen joka näistä nimistä on loukkaantunut, joka ei ole valkoinen.

   Lainaa

  24. Symboloiva jänis 8.8.2023 13:13
   Tulos: +33 (37 ääntä)
   Pipi näätä: Edes Danny ei muista Cokiksen brändimuutosta 1886 😁
   Keith Richards ei muista enää noin uusia asioita.

   Lainaa

  25. Tulos: +52 (80 ääntä)
   Indignus: Ahh, niin hienoa, ensin poistetaan Uncle Ben ja Aunt Jemima, koska ovat rasistisia, ja nyt poistetaan Sultan, koska Sultan on rasistinen nimi, haluaisin tavata yhdenkin ihmisen joka näistä nimistä on loukkaantunut, joka ei ole valkoinen.
    Haluaisin tavata jonkun joka on noista nimistä loukkaantunut, olisi sitten minkä värinen tahansa. Tai oikeastaan en haluaisi, mahtaisivat olla aika raskas ihminen. 
     Tuo "Sultan" nimi on vielä siitä hyvä, ettei siitä olisi mitään järkeä loukkaantua. Ovatko sulttaanit joku sorron alainen ihmisryhmä? 
     Mutta itse pidän en vain mahdollisena, mutta todennäköisenä, että noita ei muuteta koska pelätään jotain wokepoliisia, vaan ihan vain siksi, että nimi on vanhanaikainen. Miksi ihmeessä kondomin pitäisi olla nimeltään "Sultan"? Se kuulostaa lähinnä randomilta sanalta, miksei vaikkapa "Prime Minister" tai "Chair"? "Tunto" sentään jotenkin kuuluu asiaan? Muutellaanhan tuotteiden nimiä muutenkin kuulostamaan modernimmilta, ei kokistakaan muutettu takaisin "Pemberton's French Wine Coca"ksi vaikka kieltolaki loppui joten hyvin olisi voinut. 
     Eikä siinä tosiaan ole mitään outoa, että kokiksessa oli kokaiinia -heroiiniakin käytettiin yskänlääkkeenä reilut sata vuotta sitten. Tämä "apua, jotkut kemikaalit hyökkäävät kimppuun ja repivät lapseni väkisin katuojaan" villitys on aika uusi. 

   Lainaa

  26. Tulos: +65 (67 ääntä)
   Parantumaton kuormaeläin: Totta se on. "Coca-Colaan käytettiin vuoteen 1903 asti tuoreita kokalehtiä, ja lasillinen Coca-Colaa sisälsi siihen aikaan vielä täysin laillista kokaiinia." Lisäksi esim: "Myös 7UP -virvoitusjuomalla on samantyyppinen historia. Tämä sitruunapohjainen limonadi sisälsi alunperin mielialalääke litiumsitraattia, jota [...]
   Coca-Cola todellakin pohjautuu kokaiinia sisältäneeseen viiniin. Suuren moraalipaniikin vuoksi juomasta poistettiin alkoholi, mutta kokaiinin kanssa ei siihen aikaan ollut mitään ongelmaa.

   Lainaa

  27. Tulos: +43 (89 ääntä)
   Indignus: Ahh, niin hienoa, ensin poistetaan Uncle Ben ja Aunt Jemima, koska ovat rasistisia, ja nyt poistetaan Sultan, koska Sultan on rasistinen nimi, haluaisin tavata yhdenkin ihmisen joka näistä nimistä on loukkaantunut, joka ei ole valkoinen.
   Mä taas haluaisin tavata yhdenkin ihmisen joka näistä nimenvaihdoksista loukkaantuu, joka ei ole valkoinen.

   Lainaa

  28. Palautettu ankka 8.8.2023 14:19
   Tulos: +51 (81 ääntä)
   foo: Mitä enemmän joku kertoo vihaavansa "wokea" sitä vähemmän hän tietää mitä "woke" on.
   Musta tuntuu että se menee nykyään päinvastoin. Ehkä sulla on päinvastaisia kokemuksia, mutta tätä näkee ihan joka paikassa nykyään. Esimerkkinä jos pelissä on joko naisia tai homoja niin sen foorumeilla tai arvostelusivulla on joku 100 itkevää inceliä ulisemassa miten woke tuhoaa koko maailman, kun eihän nyt naiset voi olla vaikka sotilaina sotapeleissä kun "ei ole realistista". Elokuvien traileri-sivut youtubessa on kans tätä paskaa täynnä, redditistä puhumattakaan.
   Jos yhdessä tunnetussa pelissä on mahdollisesti yksi "muun-sukupuolinen" hahmo (mitä ei kerrota missään pelin sisällä, vaan yksi ainoa dev on siitä joskus twitterissä maininnut) niin koko peli on "pelkkää woke-paskaa" ja sinne foorumeille tai arvostelusivuille ilmestyy pari sataa vanhempiensa kellareissa elävää keski-ikäistä miestä itkemään asiasta.
   Terveisin alkuperäinen kommentoija.

   Lainaa

  29. Tulos: -7 (21 ääntä)
   Kynätön nauta: Kuinkahan moni Sulttaani on ehtinyt kärsiä tässä vuosien aikana kondomin vuoksi? Eikös helpointa ole kun kaikki tuotteet on vain jotain random numero ja kirjain yhdistelmiä, niin ei kukaan pahoita mieltä.
   Ja etiketit ainoastaan mustavalkoisia joissa kerrotaan vain mikä tuote on kyseessä ja mitä se sisältää (kuten tupakoissa), niin kukaan ei saa ansaitsematonta kilpailuetua toisiin nähden.

   Lainaa

  30. Suomennettu hamsteri 8.8.2023 16:56
   Tulos: +17 (63 ääntä)
   Indignus: Ahh, niin hienoa, ensin poistetaan Uncle Ben ja Aunt Jemima, koska ovat rasistisia, ja nyt poistetaan Sultan, koska Sultan on rasistinen nimi, haluaisin tavata yhdenkin ihmisen joka näistä nimistä on loukkaantunut, joka ei ole valkoinen.
   Ei taida sellaista sieltä sinun persukuplasta löytyä.

   Lainaa

  31. Kuuluva taikuri 8.8.2023 17:23
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   foo: Coca-Cola todellakin pohjautuu kokaiinia sisältäneeseen viiniin. Suuren moraalipaniikin vuoksi juomasta poistettiin alkoholi, mutta kokaiinin kanssa ei siihen aikaan ollut mitään ongelmaa.
   Siksipä Keith Richardsille kelpasi ennen ja jälkeen reseptin muutoksen. Sitten kun kokakin poistui kolasta, niin lakkasi juomasta.

   Lainaa

  32. Kuuluva taikuri 8.8.2023 17:26
   Tulos: +41 (41 ääntä)
   Suomennettu hamsteri: Jos Mamban levy ei jostain syystä toimi ehkäisynä hyllyssä ollessaan, voi sitä käyttäytyä katumus pillerinä levysoittimena. Aivan varmasti kuolee kaikki elämä ihmisen sisältä.
   Tehoa voi lisätä Mamban julisteilla seinällä.

   Lainaa

  33. Siirrettävä manaatti 8.8.2023 17:31
   Tulos: -62 (84 ääntä)
   Palautettu ankka: Musta tuntuu että se menee nykyään päinvastoin. Ehkä sulla on päinvastaisia kokemuksia, mutta tätä näkee ihan joka paikassa nykyään. Esimerkkinä jos pelissä on joko naisia tai homoja niin sen foorumeilla tai arvostelusivulla on joku 100 itkevää inceliä ulisemassa miten woke tuhoaa koko maailman, kun eihän nyt naiset [...]
   Awww.... Incel mainittu... Kommentin sisällöllinen arvo nollattu.

   Lainaa

  34. Jakoon laitettu tyyny 8.8.2023 17:57
   Tulos: -17 (57 ääntä)
   Kivi:  Haluaisin tavata jonkun joka on noista nimistä loukkaantunut, olisi sitten minkä värinen tahansa. Tai oikeastaan en haluaisi, mahtaisivat olla aika raskas ihminen.   Tuo "Sultan" nimi on vielä siitä hyvä, ettei siitä olisi mitään järkeä loukkaantua. Ovatko sulttaanit joku sorron alainen ihmisryhmä?   Mutta itse [...]
   Nimi vaihdettiin, koska jonkun pomon mielestä joku saattaisi siitä teoriassa ehkä loukkaantua. Typerä ajatus, kaikestahan joku voi loukkaantua jos itse haluaa. Vasta valittajia pakkomielteisesti komppaavat yritykset antavat ilmiölle ja sitä hyväksikäyttäville ihmisille vallan. Milloin yhteiskuntamme alistui valittajien kynnysmatoksi?

   Lainaa

  35. Lähtemätön metso 8.8.2023 18:21
   Tulos: +86 (106 ääntä)
   Olettaakseni kortsumerkki on aikoinaan nimetty sulttaaniksi haaremikulttuurin romantisoinnin vuoksi, eli oikein hyvä ja tarpeellinen nimenvaihdos. Miksi kukaan haluaisi assosioida seksiinsä jonkun suuruudenhullun tyrannin joka käyttää hyväkseen 13-vuotiaita "jalkavaimoja"?

   Lainaa

  36. Sujuva gorilla 8.8.2023 18:50
   Tulos: +73 (95 ääntä)
   Muistatteko kun Voimariini vaihtoi nimensä Oivariiniksi ja maailma alistui woke-demonin valtaan ja siitä lähtien kukaan ei kuoleman uhalla saanut käyttää sanaa voi? Ei kun eihän niin tapahtunutkaan. Levite vain vaihtoi nimensä ja maailma jatkui täysin entisellään. En tajua miks nykyään kaikista brändimuutoksista pitää vetää älyttömät raivarit ja salaliittoteoriat

   Lainaa

  37. Tulos: +26 (60 ääntä)
   Kilokalori: 100% varma ehkäisykeino on alkaa valittaa kortsujen nimenvaihdosta "wokettamisena".
   Tietysti sitä toivoo, että nämä samat inisijät käyttäisivät sitä kondomia, oli se sitten mikä tahansa, etteivät vain vahingossa pääse lisääntymään ja täyttämään perussuomalaisten puoluekokousta.

   Lainaa

  38. Tulos: +10 (30 ääntä)
   Lähtemätön metso: Olettaakseni kortsumerkki on aikoinaan nimetty sulttaaniksi haaremikulttuurin romantisoinnin vuoksi, eli oikein hyvä ja tarpeellinen nimenvaihdos. Miksi kukaan haluaisi assosioida seksiinsä jonkun suuruudenhullun tyrannin joka käyttää hyväkseen 13-vuotiaita "jalkavaimoja"?
     Muuten olisin oletuksesta samaa mieltä, se vaikuttaisi loogiselta -ainut vain, että en oikein voi kuvitella mitään tilannetta, jossa se olisi hyvä assosiaatio -ei puoli vuosisataa sittenkään. Miehen voisin vielä kuvitella ostamassa moisia suurin suunnitelmin, mutta tuskinpa #metoota edeltävät naisetkaan olisivat kovasti innostuneet ideasta "hei, haluutsä mun haaremiin!^^" 
     Tai no, tietysti valmistaja haluaa saada kondomin myydyksi. Sillä, tuleeko se käytetyksi, ei lie väliä. Eli jos teoriasi on oikea -voi hyvin olla -kyse ei ollut woke-poliisista, vaan siitä, että joku lopulta tajusi miten lohduttoman tyhmä idea oli alun perinkin :)

   Lainaa

  39. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Suomennettu hamsteri: Jos Mamban levy ei jostain syystä toimi ehkäisynä hyllyssä ollessaan, voi sitä käyttäytyä katumus pillerinä levysoittimena. Aivan varmasti kuolee kaikki elämä ihmisen sisältä.
   Tää oli kyllä ihan huippukommentti. Kiitos hyvistä nauruista.

   Lainaa

  40. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Voimakas koira: Millainen tunto on puhdas ja mitä, jos se on jonkun toisen?
   Käyttämätön lienee puhdas. Toki sanovat että käytettynä kondomi suojaa sukupuolitaudeilta. Ja kyllä... oli lainaus Fingerporista.

   Lainaa

  41. Rääkivä rätti 9.8.2023 0:38
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Hillitön kurvi: Ja veikkaan että Väyrynenkin.
   Tähän aikaan Väyrynen jo kirjoitti presidenttikamppaniansa kiitospuhetta

   Lainaa

  42. Kiva vesinokkaeläin 9.8.2023 8:28
   Tulos: +12 (22 ääntä)
   Palautettu ankka: Musta tuntuu että se menee nykyään päinvastoin. Ehkä sulla on päinvastaisia kokemuksia, mutta tätä näkee ihan joka paikassa nykyään. Esimerkkinä jos pelissä on joko naisia tai homoja niin sen foorumeilla tai arvostelusivulla on joku 100 itkevää inceliä ulisemassa miten woke tuhoaa koko maailman, kun eihän nyt naiset [...]
   Mut siis... miksi sä kommentoit näin viestiin, jossa käsittääkseni oltiin samoilla linjoilla?
   Kun sanoo vihaavansa wokea, se kertoo siitä, että ei tiedä mitä se on. Mitä enemmän, sitä vähemmän.
   Molemmat huomionne ovat totta. 

   Lainaa

  43. Tulos: +46 (54 ääntä)
   Kivi:  Haluaisin tavata jonkun joka on noista nimistä loukkaantunut, olisi sitten minkä värinen tahansa. Tai oikeastaan en haluaisi, mahtaisivat olla aika raskas ihminen.   Tuo "Sultan" nimi on vielä siitä hyvä, ettei siitä olisi mitään järkeä loukkaantua. Ovatko sulttaanit joku sorron alainen ihmisryhmä?   Mutta itse [...]
   Minä en usko, että kukaan on tuotenimestä loukkaantunut. Tuo toisessakin kommentissa mainittu haaremi-assosiaatio on minusta hyvä teoria, oma arvaukseni liittyy myös tähän "my culture is not a costume"-kampanjaan, joka leviää varsinkin halloweenin aikoihin englanninkielisessä mediassa. Eli vaikka sulttaanit eivät olekaan mikään sorrettu ihmisryhmä, ne ovat kuitenkin osa länsimaalaiselle (usein) vierasta kulttuuria ja mahdollisesti nähdään hassusti pukeutuvina hahmoina vakavasti otettavien hallitsijoiden sijaan. Kantaa en ole ottamassa siihen, kuinka he hallitsevat. Tästä syystä minustakin nimenvaihto on ihan hyvä idea, niinkuin kaikille muillekin elintarvikkeille ja hyödykkeille, jotka ovat nimetty länsimaalaisten toimesta jonkun ns. eksoottisen kulttuurin teemojen mukaan. Ja tosiaan vaikka kaikesta voikin loukkaantua kun vain tarpeeksi yrittää, niin siitä huolimatta minusta sivistyneen ihmisen reaktio nimenvaihtoon kun aiempi potentiaaliseseti loukkaa jotakuta on sanoa "Ahaa, enpä tullutkaan ajatelleeksi. No hyvä että vaihtavat." eikä "Kuka muka loukkaantuu!! Ihme herkistelyä!". Jos nimestä ei kerran ole tarvetta loukkaantua, ei sen vaihdostakaan ole tarpeen loukkaantua. Tai jos elämä on kiinni siitä että kondomin nimi on Sultan, niin on aika uudelleenpohtia niitä omia perusarvoja. (Tämä ei ole tarkoitettu henkilökohtaisesti Kiville, kuhan rönsyilee ajatukset, enkä viitsi kirjoittaa uutta kommenttia.)

   Lainaa

  44. Avoin aprikoosi 9.8.2023 9:50
   Tulos: +16 (30 ääntä)
   Täytyy ehkä lanseerata joku uusi tuote, mielellään mauton ja vetinen, mikäli elintarvike, ja nimetä se PeruS-Penan Maalais Järjeksi. Kuvaksi tietty joku kiva lapsellinen piirros. Katotaan, loukkaantuko kukaan.

   Lainaa

  45. Itseasiassa 9.8.2023 10:19
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Arveluttava vadelma: Aira saattais muistaa.
   Muistaa kuinka siihen lisättiin hapot ja väri muuttui vihreästä mustaksi. Ostettuakin sai muualta kuin apteekista, ai että.

   Lainaa

  46. Itseasiassa 9.8.2023 10:23
   Tulos: +36 (44 ääntä)
   Kisakireä riesa: Aikamoinen aasinsillanrakennusyritys Krisulla, mutta mitäpä sitä ei aatteensa puolesta tekisi.
   Krisu ei kehdannut vain suoraan kirjoittaa mitä ajatteli, eli että noin nuori ja nätti nainen tuskin on osannut tuota itse tehdä. Itse tekniikan ammattilaisena varsinkin nuorena on tullut saatua vähättelyä ja välillä jopa saavutusten siirtoa mulle kun itselle. Nyt valitettavasti olen saanut seurata sukulaistytön (eli nuoren naisen) vastaavaa osaa tulevana DI:nä. Maailma muuttuu, mutta 20 vuotta ei tähän muutokseen ihan vielä riittänyt.

   Lainaa

  47. Itseasiassa 9.8.2023 10:26
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Uuniin: Hyvin ennakoitu coca colalta. Jo 34 vuotta myöhemmin astui kieltolaki voimaan
   Suomessakin kieltolakia valmisteltiin jo hyvissä ajoin ennen kun se alkoi, raittiusliiike oli hyvissä voimissaan jo häjyilyn aikoihin Pohjanmaalla. Vähän kuin tanssikieltoa, se alkoi jo orastaa pitkälti 1800-luvulla, mutta oli tiukimmillaan vasta viime sotien aikana.

   Lainaa

  48. Itseasiassa 9.8.2023 10:27
   Tulos: +33 (35 ääntä)
   bleb: Palautuakseni tästä vitutuksesta, joka tuli tuosta ihmeen kiukuttelusta, palasin lukemaan tuon uutispätkän Hennasta. Valtavat onnittelut hänelle, aivan mahtava startti uralle! Toivottavasti kuulemme hänestä vielä lisää uusien läpimurtojen merkeissä.
   Oli kyllä liikuttava artikkeli, harva meistä pääsee tuollaiseen suoritukseen eläessään.

   Lainaa

  49. Luvaton päärynä 9.8.2023 13:32
   Tulos: -27 (39 ääntä)
   Uponnut poro: Väsyttää nämä idiootit jotka itkee "wokea" joka helvetin asiaan nykyään.
   Väsyttää nämä idiootit jotka itkee "rasismia" joka helvetin asiaan nykyään.

   Lainaa

  50. Jakoon laitettu tyyny 9.8.2023 16:14
   Tulos: -24 (36 ääntä)
   Sujuva gorilla: Muistatteko kun Voimariini vaihtoi nimensä Oivariiniksi ja maailma alistui woke-demonin valtaan ja siitä lähtien kukaan ei kuoleman uhalla saanut käyttää sanaa voi? Ei kun eihän niin tapahtunutkaan. Levite vain vaihtoi nimensä ja maailma jatkui täysin entisellään. En tajua miks nykyään [...]
   Muistetaan. Meillä vaihdettiin silloin Keijuun.

   Lainaa

  51. Heppatyttö64 9.8.2023 22:48
   Tulos: -28 (34 ääntä)
   Suomennettu hamsteri: Ei taida sellaista sieltä sinun persukuplasta löytyä.
   Sinun vassari rinkirunkkaus-kerhostasi löytyy.

   Lainaa

  52. Tulos: -34 (36 ääntä)
   Itseasiassa: Krisu ei kehdannut vain suoraan kirjoittaa mitä ajatteli, eli että noin nuori ja nätti nainen tuskin on osannut tuota itse tehdä. Itse tekniikan ammattilaisena varsinkin nuorena on tullut saatua vähättelyä ja välillä jopa saavutusten siirtoa mulle kun itselle. Nyt valitettavasti olen saanut seurata sukulaistytön (eli [...]
   Uskopuhetta mutta paskon. Eli hieno satu.

   Lainaa

  53. Itseasiassa 10.8.2023 10:28
   Tulos: +23 (27 ääntä)
   Cannni: Uskopuhetta mutta paskon. Eli hieno satu.
   Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa. Joskus kun näistä on puhunut jossain porukassa, niin joku mies alkaa huutamaan täysiä "toi ei oo totta!". Kannattaa sitten olla antamatta elävää esimerkkiä.

   Lainaa

  54. Ripeä manaatti 13.8.2023 9:39
   Tulos: -20 (24 ääntä)
   Itseasiassa: Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa. Joskus kun näistä on puhunut jossain porukassa, niin joku mies alkaa huutamaan täysiä "toi ei oo totta!". Kannattaa sitten olla antamatta elävää esimerkkiä.
   Höpö x2

   Lainaa

  55. Harkittu eläin 14.8.2023 20:29
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Mikä klikinkerääjälehti tämä Newsner oikein on kun siinä on joka viikko joku "kuvankaunis"? Nyt Rasila Trump-imitaattoripahvi taustalla ja vasta oli ihan Samuli Edelmaninn näköinen tytär?

   Lainaa

  56. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Lähtemätön metso: Olettaakseni kortsumerkki on aikoinaan nimetty sulttaaniksi haaremikulttuurin romantisoinnin vuoksi, eli oikein hyvä ja tarpeellinen nimenvaihdos. Miksi kukaan haluaisi assosioida seksiinsä jonkun suuruudenhullun tyrannin joka käyttää hyväkseen 13-vuotiaita "jalkavaimoja"?
   Sultan on nimetty niinkin hauskan asian takia, kun sulttaanin päähine muistuttaa kortongin nuppia ja elimen teroa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: astatiini, atomiydin, coca-cola, jukka rasila, kihlattu, kuva, nimenmuutos, sultan, tunto, uusi nimi, uutiset