Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Parisuhdeterapiaa, osa 23

Oletko jo kilpailuttanut parisuhteesi?
Parisuhdeterapiaa, osa 23

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Internetitön mato 29.8.2023 0:19
   Tulos: +585 (595 ääntä)
   Uhkailu on aina toimiva ja aikuismainen ratkaisu. Lapsellistahan se olisi ottaa asia vaan puheeksi ja miettiä yhdessä ratkaisuja

   Lainaa

  2. Lumisateessa kastunut kavioeläin 29.8.2023 0:21
   Tulos: +551 (561 ääntä)
   Toimisi oikein mainiosti, nimittäin hoksaisi se toinen osapuoli vaihtaa Janin vähän parempaan.

   Lainaa

  3. Epästabiili peto 29.8.2023 0:37
   Tulos: +227 (249 ääntä)
   Onko sillä vihreän anynyymin miehellä nyt toinen vauva vai onko tuo vaan jotain sekoilukirjoitusta että on vain se yksi vauva jota se mies, ilman toista vauvaa, käy katsomassa? Ei sillä, jos on huonoja kokemuksia parisuhteesta ettei asuta yhdessä mutta silti on tehty yhteinen lapsi, mikä sitoo about ikuisesti lapsen asioiden takia yhteen enempi tai vähempi. Missä logiikka?

   Lainaa

  4. Epästabiili peto 29.8.2023 0:39
   Tulos: +217 (221 ääntä)
   Lumisateessa kastunut kavioeläin: Toimisi oikein mainiosti, nimittäin hoksaisi se toinen osapuoli vaihtaa Janin vähän parempaan.
   Jep, tuossa yhtälössä taitaa olla Jan joka menee vaihtoon. Saapi sitten vapaasti kilpailuttaa Tinderistä uusia ehdokkaita.

   Lainaa

  5. Tornipöllö 29.8.2023 0:41
   Tulos: +263 (267 ääntä)
   No siis jos näkee parisuhteensa yrittäjyyssuhteeseen verrattavana hommana, jossa ainoa merkityksellinen asia on se, kuinka paljon hyötyä kukin osapuoli kumppanuudesta saa, niin mikäs siinä. Ei kuitenkaan kannata ihmetellä, jos se suhteen toinen osapuoli ei liiemmin innostu.

   Lainaa

  6. Näkinkenkiä keräilevä ilves 29.8.2023 1:25
   Tulos: -32 (144 ääntä)
   Vähän offtopic, mutta tuosta ensimmäisestä tuli mieleen, että vierekkäin nukkuminen on jotain aivan hirveää. Jos sänky ei ole poikkeuksellisen iso, tulee ahdasta ja yritä siinä sitten nukkua, kun toinen kuorsaa/pieree vieressä, ehkä varastaa peiton jne. Viimeistään aamulla sitten toisen tunkkainen aamuhengitys haisee.

   Lainaa

  7. Punertava minkki 29.8.2023 1:32
   Tulos: +101 (105 ääntä)
   Selvisikö miksi "Violetti" tekee noin?

   Lainaa

  8. Kilokalori 29.8.2023 6:40
   Tulos: +89 (95 ääntä)
   Tinderin tuntien Jan'in puolisolla saattaa olla laittaa enemmän merkkejä pöytään siinä keskustelussa, missä tinder-mätsien määrällä voi vaatia omalta puolisolta paremmin huomiota.

   Lainaa

  9. Kukkahattuneiti 29.8.2023 6:45
   Tulos: +130 (134 ääntä)
   Punertava minkki: Selvisikö miksi "Violetti" tekee noin?
   Niin, onko tämä sinkkuitsenäisyyden ajalta jokin linnake, johon ei vaan saa kajota, hänestä oltava hänen juttunsa edelleen? Parisuhteessa kaikki osiot ovat tietysti osapuolien neuvoteltavissa, mutta 3 yötä viikossa on kyllä jo aika monta muiden viekussa. Tarina ei kerro ovatko kämppiksiä, naapureita, vai miten. Nukutaanko älästi lusikassa vai miten.

   Lainaa

  10. Sankka luumu 29.8.2023 7:32
   Tulos: +27 (95 ääntä)
   Kukkahattuneiti: Niin, onko tämä sinkkuitsenäisyyden ajalta jokin linnake, johon ei vaan saa kajota, hänestä oltava hänen juttunsa edelleen? Parisuhteessa kaikki osiot ovat tietysti osapuolien neuvoteltavissa, mutta 3 yötä viikossa on kyllä jo aika monta muiden viekussa. Tarina ei kerro ovatko kämppiksiä, naapureita, vai miten. Nukutaanko älästi lusikassa vai miten.
   Puoliveli kutenkin 😀
   Ainoa tapaus ettei tarvisi olla huolissaan jos bestis on umpihomo.

   Lainaa

  11. Tulos: +50 (88 ääntä)
   Epästabiili peto: Onko sillä vihreän anynyymin miehellä nyt toinen vauva vai onko tuo vaan jotain sekoilukirjoitusta että on vain se yksi vauva jota se mies, ilman toista vauvaa, käy katsomassa? Ei sillä, jos on huonoja kokemuksia parisuhteesta ettei asuta yhdessä mutta silti on tehty yhteinen lapsi, mikä [...]
   Veikkaanpa, että vain epähuomiossa väärin kirjoitettu.
   Tällaista tapahtuu aika usein. Mutta varsinkin tässä tapauksessa ihmettelen, miten kukaan ei edes osaa epäillä, että mahtoiko tulla vahingossa väärin kirjoitettua. Sen sijaan ihmettelyä ja kauhistelua. 😃

   Lainaa

  12. Opettava herukka 29.8.2023 7:57
   Tulos: +159 (169 ääntä)
   Vauva tapaus alkoi kuulostamaan ihan kauniit ja rohkeat tason juonelta. Yksi vauva mutta sitten onkin kaksi vauvaa.... mutta toinen vauva onkin tämän naisen miesystävä. *Dramaattinen katse kameraan*

   Lainaa

  13. Kouluttamaton muurahainen 29.8.2023 8:12
   Tulos: +59 (65 ääntä)
   Kapu: Veikkaanpa, että vain epähuomiossa väärin kirjoitettu.Tällaista tapahtuu aika usein. Mutta varsinkin tässä tapauksessa ihmettelen, miten kukaan ei edes osaa epäillä, että mahtoiko tulla vahingossa väärin kirjoitettua. Sen sijaan ihmettelyä ja kauhistelua. 😃
   En mä huomannut yhtään kauhistelua. Vahinko tai ei, on vaikea ymmärtää, mitä tuossa tarkoitetaan. Sekoilukirjoitustahan se on, jos sekoilee niin paljon, että kirjoittaa mitä sattuu. Inhimillistä ja normaalia, mutta sekavaa.

   Lainaa

  14. Vakava sorsa 29.8.2023 8:51
   Tulos: +50 (66 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: En mä huomannut yhtään kauhistelua. Vahinko tai ei, on vaikea ymmärtää, mitä tuossa tarkoitetaan. Sekoilukirjoitustahan se on, jos sekoilee niin paljon, että kirjoittaa mitä sattuu. Inhimillistä ja normaalia, mutta sekavaa.
   No ei siinä kyllä ollut mitään muuta, kuin tekstiä kirjoittaessa muokattu edestakaisin ja unohtunut korjata "miehen vauva" mieheksi. Sitten oma silmä sokaistuu sille.
   Ei voi olla niin vaikeaa.

   Lainaa

  15. Mietteliäs kani 29.8.2023 9:04
   Tulos: +102 (106 ääntä)
   Kapu: Veikkaanpa, että vain epähuomiossa väärin kirjoitettu.Tällaista tapahtuu aika usein. Mutta varsinkin tässä tapauksessa ihmettelen, miten kukaan ei edes osaa epäillä, että mahtoiko tulla vahingossa väärin kirjoitettua. Sen sijaan ihmettelyä ja kauhistelua. 😃
   Itse ihmettelin enemmänkin että jos oli vahingossa väärin kirjoitettu, miksei sanonut niin, vaan jankutti vastauksissaan vain että miehen vauva on mies

   Lainaa

  16. Tulos: +64 (76 ääntä)
   Tuohon ensimmäiseen, että tuolla argumentillahan moni parisuhteessa oleva voisi huoletta käyttää tinderiä ja käydä vieraiden kanssa treffeillä, kun ennen parisuhdettakin sitä pitkään tekivät😅

   Lainaa

  17. Tulos: +46 (74 ääntä)
   Ensin oli yhteinen vauva ja sitten kun sieltä tuli myös miehen vauva, joka käy välillä katsomassa tätä yhteistä vauvaa, niin olin ihan että "ahaa, koirista siis kyse". Niitä kun vauvoitellaan välillä. Selittäisi myös miksi voi olla yhteinen "lapsi", mutta kuitenkin toisella on oma ja ne tapaavat toisiaan. Sitten puhuttiinkin neuvolasta ja minä olin entistä hämmentyneempi. Ilmeisesti tosiaan erittäin sekavasti kutsuttu miesystävää "miehen vauvaksi". Sekavaa tosin oli koko muukin teksti. Ei minulle tai tuttavalleni ole ikinä tehty kannabistestejä ADHD-lääkkeiden uusimisen yhteydessä, ja voiko tosiaan olla että selkeänoloisen henkilön lapsesta tehdään neuvolan kautta lasu pelkän positiivisen kannabistestin vuoksi (joka siis on tapahtunut sairaalassa ja vaan lääkkeiden uusimisen yhteydessä)? Ettei vaan ois tää mies hortoillut jossain sekavan oloisena ja se onkin poliisi lähettänyt testeihin? Hyvinhan siinä kerkeää sekoilla jos ei välillä viikkoonkaan nähdä. Tämän perusteella on vaikea sanoa, onko neuvola ylireagoimassa. Joo, tiedän, laittomia huumeita ja sitä rataa, mutta oikeasti maltillisesti kannabista käyttävä henkilön ei pitäisi olla millään lailla vaaraksi lapselle, jos ei kerta edes käytä (ilmesesti) lapsen läsnäollessa mitään. Toisaalta taas jos vihreä ryhmän jäsen hoitaa lasta hyvin, pahimmassa tapauksessa huoltajuus vain siirtyy yksinomaan hänelle. Kyseenalaistan silti lapsen hankintaa jos itse on niin traumatisoitunut, ettei pysty jakamaan elintilaa jonkun toisen kanssa. Siinä kannattaisi kyllä setviä ne omat traumat läpi ensin ja löytää sellainen ihminen vierelle, johon voi luottaa. Toivottavasti lapsi saa tarvittavan turvallisuudentunteensa ja sillä on hyvä olla vanhempien sekoilusta huolimatta.

   Lainaa

  18. Kofeiiniton haisunäätä 29.8.2023 11:04
   Tulos: +92 (96 ääntä)
   Siis mistä ihmeestä neuvola saa edes tietoonsa nämä miehen testitulokset? Ellei perheessä ole valmiiksi lastensuojelun asiakkuutta tai jotain muuta taustalla niin miksi ihmeessä neuvolasta tarkisteltaisiin vanhempien terveystietoja?

   Lainaa

  19. Validi kirjohylje 29.8.2023 11:39
   Tulos: -2 (12 ääntä)
   Kilpailuttaminen on jo vanha juttu. Jan tulee jäljessä

   Lainaa

  20. It's a deal 29.8.2023 11:55
   Tulos: +39 (41 ääntä)
   Jan, oivallinen ajatus, mutta parannan sitä. Vastapainoksi toisen osapuolen pitää saada kysyä anonyyminä ja sukupuoleen katsomatta Naistenhuoneelta, mitä sinun ja Tinderkilpailutuksesi kanssa pitäisi tehdä. Mitä luulette, toimisiko?

   Lainaa

  21. Rappeuttava sotilas 29.8.2023 12:00
   Tulos: +44 (46 ääntä)
   It's a deal: Jan, oivallinen ajatus, mutta parannan sitä. Vastapainoksi toisen osapuolen pitää saada kysyä anonyyminä ja sukupuoleen katsomatta Naistenhuoneelta, mitä sinun ja Tinderkilpailutuksesi kanssa pitäisi tehdä. Mitä luulette, toimisiko?
   Varma vastaus mitä vastataan: Jätä se sika.

   Lainaa

  22. Epäkelpo harakka 29.8.2023 12:01
   Tulos: -104 (120 ääntä)
   Jania hirvrästi haukutaan, mutta jos Janin vaimo olisi tehnyt saman postauksen, niin porukka olisi hirveä kannustuspäällä.

   Lainaa

  23. Vakava sorsa 29.8.2023 12:21
   Tulos: -37 (41 ääntä)
   Mietteliäs kani: Itse ihmettelin enemmänkin että jos oli vahingossa väärin kirjoitettu, miksei sanonut niin, vaan jankutti vastauksissaan vain että miehen vauva on mies
   Ei sanonut vastauksissaan mitään tällaista.

   Lainaa

  24. Kykenemätön seppä 29.8.2023 12:43
   Tulos: +44 (48 ääntä)
   Mietteliäs kani: Itse ihmettelin enemmänkin että jos oli vahingossa väärin kirjoitettu, miksei sanonut niin, vaan jankutti vastauksissaan vain että miehen vauva on mies
   Lukihäriö? Ei ymmärrä luettua eikä omaa kirjoittamaansa oikein kunnolla.

   Lainaa

  25. Kunniakas maksamakkara 29.8.2023 12:49
   Tulos: +63 (69 ääntä)
   Jos lapsen vanhempi, joka on missään määrin tekemisissä lapsen kanssa, jää kiinni huumausainerikoksesta, niin totta kai siitä tehdään lastensuojeluilmoitus. Mitä sen jälkeen tapahtuu, riippuu täysin tilanteesta. Jos (kuten ilmeisesti tässä tilanteessa) lapsi asuu toisen vanhempansa luona, joka ei liity rikokseen ja vaikuttaa muutenkin kykenevän huolehtimaan jälkikasvustaan, ei se mihinkään huostaanottoon johda, joten aivan turha siitä on panikoida.

   Lainaa

  26. Kälynen hirmulisko 29.8.2023 13:17
   Tulos: -10 (32 ääntä)
   Koen tarpeelliseks mainita sen että tää kyseinen Jan kirjottelee noita juttujaan ihan huumorimielessä.

   Lainaa

  27. Ehdoton hedelmä 29.8.2023 13:25
   Tulos: +59 (63 ääntä)
   bleb: Ensin oli yhteinen vauva ja sitten kun sieltä tuli myös miehen vauva, joka käy välillä katsomassa tätä yhteistä vauvaa, niin olin ihan että "ahaa, koirista siis kyse". Niitä kun vauvoitellaan välillä. Selittäisi myös miksi voi olla yhteinen "lapsi", mutta kuitenkin toisella on oma ja ne [...]
   ADHD-tutkimuksiin kuuluu aikalailla vakiona huumeseula. Vaikkei ole mitään päihdehistoriaa tai epäilystä, seulat pääsääntöisesti katsotaan jokaisen potilaan kohdalla. Jotkut lääkärit haluavat seulat myös reseptinuusinnan yhteydessä, mutta tässä on suurempaa vaihtelua kuin diagnostiikan kohdalla. Jos tiedossa on päihteiden käyttöä, seulat otetaan melko todennäköisesti. Hoitona on kuitenkin myös katukaupassakin liikkuvat lääkkeet ja tällä yritetään karsia pois amfetamiinijohdannaisten takia diagnoosia tavoittelevat sekä päihdeongelman aiheuttamat ongelmat, jotka voivat olla hyvin samantyyppisiä kuin ADHD-oireet. T. psyk SH

   Lainaa

  28. Matala bataatti 29.8.2023 13:26
   Tulos: +49 (55 ääntä)
   Punertava minkki: Selvisikö miksi "Violetti" tekee noin?
   Muistaakseni kertoi, että kärsii mielenterveysongelmista, joiden vuoksi yksin kotona on vaikea olla. Saattoi olla myös etäsuhde kumppanin kanssa, jolloin hänen kanssaan ei ollut mahdollista viettää niin paljoa yhteisiä öitä, kuin aloittajalle olisi tarpeen saada seuraa.

   Lainaa

  29. Itseasiassa 29.8.2023 13:31
   Tulos: +40 (44 ääntä)
   Epästabiili peto: Ei sillä, jos on huonoja kokemuksia parisuhteesta ettei asuta yhdessä mutta silti on tehty yhteinen lapsi, mikä sitoo about ikuisesti lapsen asioiden takia yhteen enempi tai vähempi. Missä logiikka?
   Kai tuo erillään asuminen voi toimia, moni varsinkin vanhempi ihminen pitää parisuhteissa omat kodit. Ja nykyään on ihan ok myös esim. kumppanuusvanhemmuus ja apilaperheet, joten ei mikään perhemuoto ole kiveenhakattu.

   Lainaa

  30. It's a deal 29.8.2023 13:33
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Rappeuttava sotilas: Varma vastaus mitä vastataan: Jätä se sika.
   Jätin sen kertomatta siinä toivossa, että Jan ei tiedä ja menisi kokeilemaan. It was a trap.

   Lainaa

  31. Immuuni karjalanpiirakka 29.8.2023 14:11
   Tulos: +23 (33 ääntä)
   Epäkelpo harakka: Jania hirvrästi haukutaan, mutta jos Janin vaimo olisi tehnyt saman postauksen, niin porukka olisi hirveä kannustuspäällä.
   No J00 kyllä.. Ei.

   Lainaa

  32. Hallitseva hedelmä 29.8.2023 14:44
   Tulos: +29 (43 ääntä)
   Itse kyllä käsitin koko ajan niin, että miehellä on toinenkin vauva jonkun toisen kanssa ja se vauva asuu miehen luona. Sillä tavalla tuossa olisi edes jotenkin järkeä...

   Lainaa

  33. Tulos: +20 (28 ääntä)
   Itseasiassa: Kai tuo erillään asuminen voi toimia, moni varsinkin vanhempi ihminen pitää parisuhteissa omat kodit. Ja nykyään on ihan ok myös esim. kumppanuusvanhemmuus ja apilaperheet, joten ei mikään perhemuoto ole kiveenhakattu.
     On toki, jos haluaa omaa tilaa, tai vaikka taloudenhoitotapa on aivan täysin erilainen, niin voi olla syytäkin. Sitten on tosiaan kumppanuusvanhemmuudet ja apilat. Mutta tuohan sanoi, että syynä on traumoista johtuvat luottamusongelmat, ja siinä tapauksessa katselisin kyllä terapiaa, lapsen toiseen vanhempaan kun on vähän pakko luottaa tai yrittää ainakin. Riitaisissa eroissahan niin ei aina käy, ja se on rumaa katseltavaa. 
    Mitä tuohon vieressä nukkumiseen tulee, niin itsekin ihmettelisin, miksi. Nukun itse ihan rutiinilla miespuolisen bestikseni vieressä, mutta se johtuukin siitä, että hän asuu kaukana joten jos hän tulee vierailulle, hän on viikonlopun tai viikonkin, eikä meillä ole toista sänkyä. Se sänky joka on, on tosi iso, joten siihen mahtuu kolme ihmistä mukavasti -aviomieheni toiselle reunalle. Kaikilla toki pyjamat yllä, eikä siinä mitään outoa tapahdu. Sama meininki kuin lapsena yökylässä. Mieheni on toki kotona, mutta ei se mitään muuttaisi, jos jostain ihmeen syystä ei olisi. Mutta en nuku kaverin kanssa huvikseni vain, syy on käytännön. Kunhan tästä vielä keski-ikäistyn, hankin varmaankin asunnon, jossa on vierashuone.
     Eli oman kokemukseni perusteella uskoisin kyllä, että ihan viatonta. Mutta jos se on viatonta ja suhde on platoninen, niin miksi se sitten häiritsee kumppania? (Joku esitti, että miksei saman tien voisi pysyä Tinderissä kun kerran sinkkunakin oli. Tunnen erään -hän on täysin platoninen kaveri joten ei mitään syytä valehdella minulle -joka todella käytti Tinderiä löytääkseen illallis- tai baariseuraa, ei seksiseuraa, ollessaan vieraissa kaupungeissa -hänestä on hauska tavata uusia ihmisiä ihan muuten vaan. Profiilissa toki selvästi lukikin niin. Jos alkaisin seurustella hänen kanssaan, en vetäisi hernettä, jos se profiili jäisi. Janin ajatus Tinderin väärinkäytöstä toki on kamala -puoliso varmaankin lähtisi, mutta on siinä sekin, että hän tuskin kirjoittaisi profiiliinsa, että yrittää vain suututtaa toisen? Toki TInderissä valehdellaan, mutta ei se tarkoita, että olisi kivasti tehty vedättää muita noin). 

   Lainaa

  34. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Ehdoton hedelmä: ADHD-tutkimuksiin kuuluu aikalailla vakiona huumeseula. Vaikkei ole mitään päihdehistoriaa tai epäilystä, seulat pääsääntöisesti katsotaan jokaisen potilaan kohdalla. Jotkut lääkärit haluavat seulat myös reseptinuusinnan yhteydessä, mutta tässä on suurempaa vaihtelua kuin diagnostiikan kohdalla. Jos tiedossa on [...]
   Kiitos tästä vastauksesta, en tiennytkään. Ilmeisesti sitten omaani ei kuulunut tai sitten erittäin lahjakkaasti sen unohdin jostain syystä. Psykiatri tosin käytti ääneen myös nimistystä asperger, joka muistaakseni on oli siinä vaiheessa jo poistunut luokituksista. Minulla kun on omakohtaista kokemusta ainoastaan omasta tutkinnastani. Aloittamatta uutta kommenttia, minusta silti tuntuu, että tässä on oltu sekoilemassa muullakin lailla kuin ADHD-lääkkeiden huumeseulan kautta. Kuten Kofeiiniton haisunäätä sanoi, on outoa, että neuvola olisi saanut tietoon miehen terveystietoja. Rikokset ovat sitten asia erikseen, mutta Suomen rikoslain mukaan kannabiksen vaikutuksen alaisena oleminen ei ole rikos. Hallussapito, myynti, hankkiminen, ym. ovat, mutta pelkän kontrollissa tehdyn positiivisen huumetestin perusteella tämä neuvolan tekemä lastensuojeluilmoitus on kummallinen sattumaketju. Toki en kiistä, etteikö keskustelu neuvolassa vanhempien huumeidenkäytöstä olisi paikallaan.

   Lainaa

  35. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Epästabiili peto: Jep, tuossa yhtälössä taitaa olla Jan joka menee vaihtoon. Saapi sitten vapaasti kilpailuttaa Tinderistä uusia ehdokkaita.
   No se. Tyhjäänkin on parempi vaihtaa kuin kestää tuollaista potaskaa.

   Lainaa

  36. Valaiseva haisunäätä 29.8.2023 16:58
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Miten mulle ei jääny yhtään epäselväks kuka ton viimeisen on julkassu 🤣

   Lainaa

  37. Peruuttamaton riikinkukko 29.8.2023 20:53
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   bleb: Kiitos tästä vastauksesta, en tiennytkään. Ilmeisesti sitten omaani ei kuulunut tai sitten erittäin lahjakkaasti sen unohdin jostain syystä. Psykiatri tosin käytti ääneen myös nimistystä asperger, joka muistaakseni on oli siinä vaiheessa jo poistunut luokituksista. Minulla kun on omakohtaista kokemusta ainoastaan [...]
   Mullekaan ei tehty huumeseulaa ADHD-lääkityskokeilua aloittaessa. En tosin ole ikinä käyttänyt mitään päihteitä, jos kahvia ja teini-iän tupakointikokeiluita ei lasketa ja ilmeisesti terveydenhoitohenkilöstö jopa luotti asiassa sanaani. Eka lääke ei mulla toiminut enkä kokenut tarpeelliseksi kokeilla muita, joten en tiedä olisiko sitten myöhemmin seuloja tehty.

   Lainaa

  38. Maanalainen satuhahmo 30.8.2023 0:12
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Peruuttamaton riikinkukko: Mullekaan ei tehty huumeseulaa ADHD-lääkityskokeilua aloittaessa. En tosin ole ikinä käyttänyt mitään päihteitä, jos kahvia ja teini-iän tupakointikokeiluita ei lasketa ja ilmeisesti terveydenhoitohenkilöstö jopa luotti asiassa sanaani. Eka lääke ei mulla toiminut enkä kokenut tarpeelliseksi kokeilla muita, joten en tiedä olisiko sitten myöhemmin seuloja tehty.
   Itse huumetesteissä adhd:n takia käyneenä ei siinä mihinkään sanaan luoteta - ne on näin nykyaikana pakolliset kaikille.

   Lainaa

  39. Kouluttamaton muurahainen 30.8.2023 7:44
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Maanalainen satuhahmo: Itse huumetesteissä adhd:n takia käyneenä ei siinä mihinkään sanaan luoteta - ne on näin nykyaikana pakolliset kaikille.
   Minulle ei tehty huumetestejä ADHD-tutkimuksen yhteydessä. Ilmeisesti siinä on paikkakunta- tai jokin muu -kohtaisia eroja. Tai sitten "nykyaika" on alkanut myöhemmin kuin minun asiointi asian tiimoilta, mutta itse sain diagnoosin (ja lääkityksen) noin kuusi vuotta sitten.

   Lainaa

  40. Jokapaikan Raivomarsu ääriöyhö 30.8.2023 11:18
   Tulos: +16 (22 ääntä)
   Kälynen hirmulisko: Koen tarpeelliseks mainita sen että tää kyseinen Jan kirjottelee noita juttujaan ihan huumorimielessä.
   Ihan niin kuin nykyiset ministeritkin. Yhteydet roomalaistervehtijöihin on ihan vaan läppää.

   Lainaa

  41. Nuutunut kivi 30.8.2023 21:37
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Jan, puoliso saa varmaan tehdä saman?

   Lainaa

  42. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Eihän siinä miesystävän vieressä nukkumisessa välttämättä mikään uskottomuus tai pettäminen ole ongelma vaan se että on kolme yötä viikosta yötä jossain muualla. Aika monien puoliso kritisoi jo jatkuvia työmatkoja tai muita poissaoloja, niin miksi tuo 3 yötä viikossa olisi ok vaikka se olisi siskon kanssa?

   Lainaa

  43. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Maanalainen satuhahmo: Itse huumetesteissä adhd:n takia käyneenä ei siinä mihinkään sanaan luoteta - ne on näin nykyaikana pakolliset kaikille.
   Sain diagnoosin pari vuotta sitten ja lääkkeetkin ilman seuloja. Eli on sitten ihan tuore linjaus, jos kaikilta vaaditaan seulat.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kilpailuttaa, kilpailutus, lasu, nukkua, parisuhde, tinder, vauvat

 • Uusimmat

 • Kategoriat