Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kulkuneuvola, osa 5

Valkoisen auton omistaja tarvitsee apua.
Kulkuneuvola, osa 5

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 49 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Meikitön aprikoosi 8.6.2023 0:16
   Tulos: +425 (429 ääntä)
   Ilmoitan poliisille, että poliisi sakottaa laittomasti!!

   Lainaa

  2. Tulos: -79 (267 ääntä)
   Eikö sen nopeusvalvonnan perimmäinen tarkoitus pitäisi olla ajonopeuksien valvonta ja hillitseminen, ei niinkään itse sakkojen kirjoittaminen. Että sen puolesta se muita varoittaminenkin ajaa asiansa eli laskee nopeuksia (joskin hetkellisesti).

   Lainaa

  3. Puhelimeton pulu 8.6.2023 0:29
   Tulos: +190 (232 ääntä)
   Vaikka Rami kirjoittaa omalaatuisesti niin kyllähän tuosta saattaa päästä kärryille, että joku on töhöillyt parkkipaikalla ja kolhinut Ramin autoa. Ja tuo parkkis tossa onkin helkkarin ahdas, kapeat ruudut, paljon eri liikkeitä ja vähän tilaa. Mutta on se mulkkua hommaa paeta paikalta. Apina!

   Lainaa

  4. Hiukseton hai 8.6.2023 0:38
   Tulos: +228 (236 ääntä)
   Irina, ei Suomeen tätä sovereign citizen paskaa, Kiitos!

   Lainaa

  5. Kujeileva apina 8.6.2023 0:51
   Tulos: +171 (183 ääntä)
   Montako kertaa pitää väläyttää, jotta vastaantulija osaa varoa ratsiaa? Iskä on opettanut, että muutamalla nopealla väläytyksellä varoitetaan kohteliaasti hirvieläimistä. Ei hän oo koskaan opettanut, että muita pitäs varottaa poliiseista. 🫢

   Lainaa

  6. Tulos: +164 (168 ääntä)
   Kujeileva apina: Montako kertaa pitää väläyttää, jotta vastaantulija osaa varoa ratsiaa? Iskä on opettanut, että muutamalla nopealla väläytyksellä varoitetaan kohteliaasti hirvieläimistä. Ei hän oo koskaan opettanut, että muita pitäs varottaa poliiseista. 🫢
   Mulle opetettiin, että pari nopeaa välähdystä on ihan vain yleinen varoitus vastaantulijalle, jotta tämä tietää olla valppaana ja ehkä alentaa nopeutta. Siellä voi olla vastassa hirvieläin tai vaikka onnettomuuspaikka tai miksei sitten poliisikin.

   Lainaa

  7. Tornipöllö 8.6.2023 2:42
   Tulos: +107 (113 ääntä)
   Hiukseton hai: Irina, ei Suomeen tätä sovereign citizen paskaa, Kiitos!
   Sä et nyt ymmärrä. Joku on kieltänyt Irinaa tekemästä jotain. Ja vielä rankaisee, jos hän toimii kieltojen vastaisesti! Ei tämä kerta kaikkiaan voi mennä näin, pakko olla laitonta. Liikennesääntöjen orjat sorron yöstä nouskaa, jne.

   Lainaa

  8. Kimurantti kirsikka 8.6.2023 5:04
   Tulos: +67 (69 ääntä)
   Kujeileva apina: Montako kertaa pitää väläyttää, jotta vastaantulija osaa varoa ratsiaa? Iskä on opettanut, että muutamalla nopealla väläytyksellä varoitetaan kohteliaasti hirvieläimistä. Ei hän oo koskaan opettanut, että muita pitäs varottaa poliiseista. 🫢
   Reilu 30 vuotta autoilleena mä olen oppinut sen niin, että Eläimistä ja muusta vaarasta (sekä poliiseista) rämpytetään useamman kerran pitkiä. Jos vastaantulijalla ei ole valoja, vilautetaan pari kertaa pitkiä, tai sammutetaan ajovalot pari kertaa.

   Lainaa

  9. Kimurantti kirsikka 8.6.2023 5:07
   Tulos: +67 (67 ääntä)
   Löysiköhän Milla valkoisen auton vararengasta?

   Lainaa

  10. jukkapalmu 8.6.2023 5:40
   Tulos: +46 (52 ääntä)
   Tosta pizzarutusta tulee ekana mieleen ettei mitään syyllistä ole löytynyt, koska riittää vastapuolen rekkari niin voi hoitaa asian vakuutusyhtiöiden kanssa. Ensin oman ja sitten kannattaa vielä ottaa yhteyttä syyllisen yhtiöön. Jos/ kun on näyttö tapahtuneesta niin eipä siinä ole mitään epäselvää. Homman voi hoitaa tapaamatta syyllistä ollenkaan.

   Lainaa

  11. Suonensisäinen lokki 8.6.2023 5:54
   Tulos: +137 (155 ääntä)
   sitrus: Eikö sen nopeusvalvonnan perimmäinen tarkoitus pitäisi olla ajonopeuksien valvonta ja hillitseminen, ei niinkään itse sakkojen kirjoittaminen. Että sen puolesta se muita varoittaminenkin ajaa asiansa eli laskee nopeuksia (joskin hetkellisesti).
   Sakko yleensä auttaa kuljettajaa laskemaan sitä ajonopeuttaan pysyvämmin, mikä on huomattavasti parempi lopputulos kun jarrutella poliisin tai peltipoliisin kohdalla.

   Lainaa

  12. Kilokalori 8.6.2023 5:57
   Tulos: -50 (56 ääntä)
   Kimurantti kirsikka: Löysiköhän Milla valkoisen auton vararengasta?
   Itse oot ihan tyhmänaama!

   Lainaa

  13. Pohjaton joutsen 8.6.2023 7:04
   Tulos: -26 (60 ääntä)
   Suonensisäinen lokki: Sakko yleensä auttaa kuljettajaa laskemaan sitä ajonopeuttaan pysyvämmin, mikä on huomattavasti parempi lopputulos kun jarrutella poliisin tai peltipoliisin kohdalla.
   Yleensä. Kyllähän sen sakon muistaa, mutta ei sillä mitään pysyvää vaikutusta ole.

   Lainaa

  14. Tulos: +99 (113 ääntä)
   Pohjaton joutsen: Yleensä. Kyllähän sen sakon muistaa, mutta ei sillä mitään pysyvää vaikutusta ole.
   On sillä sitten, kun lähtee kortti kuivumaan liian monen sakon takia.

   Lainaa

  15. Tulos: -97 (113 ääntä)
   No siis, kyllä poliisi omavaltaisesti sakottaakin. Täysin subjektiivisia osa sakoista. Ei juurikaan vartijoista eroa, seula koulussa ei kaikkia ole onnistunut karsimaan.

   Lainaa

  16. Tulos: +92 (94 ääntä)
   Täytyy sanoa, että usko virkavaltaan ja yhteiskuntaan on kova kun pitää poliisin sakkojen antamistakin laittomana!

   Lainaa

  17. Vuodatettu lintu 8.6.2023 8:41
   Tulos: +92 (104 ääntä)
   Annu: No siis, kyllä poliisi omavaltaisesti sakottaakin. Täysin subjektiivisia osa sakoista. Ei juurikaan vartijoista eroa, seula koulussa ei kaikkia ole onnistunut karsimaan.
   Jännää. Ne jotka eivät lakia koskaan riko eivät saa myöskään sakkoja. Omavaltaista toimintaa?

   Lainaa

  18. Itseasiassa 8.6.2023 9:25
   Tulos: +97 (101 ääntä)
   sitrus: Eikö sen nopeusvalvonnan perimmäinen tarkoitus pitäisi olla ajonopeuksien valvonta ja hillitseminen, ei niinkään itse sakkojen kirjoittaminen. Että sen puolesta se muita varoittaminenkin ajaa asiansa eli laskee nopeuksia (joskin hetkellisesti).
   Ehkä pitäisi osata aina ajaa nopeusrajoitusten mukaisesti, eikä vain silloin kun joku on vinkannut, että edessä on ratsia. Niillä nopeusrajoituksilla on ihan tarkoitus, ajonopeuden lisääntyminen lisää riskejä, esim. jarrutusmatka pitenee ja tilannenopeus vaikuttaa reaktioaikaan. Autokoulussa jo opetettiin näistä, netistä löytyy paljon lisää infoa.
   Turvallisia kesämatkoja kaikille, älkää tehkö typeriä ohituksia! 

   Lainaa

  19. Tulos: +62 (62 ääntä)
   Jäi mietityttämään, mitä Ramilla on jäänyt muista kädellisistä eläinlajeista hampaankoloon, kun hänen "rempseästä" kirjoitustyylistään nauttimattomat ihmiset ovat apinoita ja paviaaneja. Traumansa kai kullakin.

   Lainaa

  20. Tulos: +31 (51 ääntä)
   Miksi ihmeessä pitää ylipäätään varoittaa ratsioista?

   Lainaa

  21. Lakattu vadelma 8.6.2023 10:10
   Tulos: +56 (60 ääntä)
   Suonensisäinen lokki: Sakko yleensä auttaa kuljettajaa laskemaan sitä ajonopeuttaan pysyvämmin, mikä on huomattavasti parempi lopputulos kun jarrutella poliisin tai peltipoliisin kohdalla.
   Jep, ite sain kerran ylinopeussakot kun keskityin höpöttelemään kyytiläisten kanssa enkä seuraamaan liikennemerkkejä. Jäi mieleen se nöyryytys ja rahanmenetys kyllä.

   Lainaa

  22. Arkkienkeli 8.6.2023 11:07
   Tulos: +27 (55 ääntä)
   Puhelimeton pulu: Vaikka Rami kirjoittaa omalaatuisesti niin kyllähän tuosta saattaa päästä kärryille, että joku on töhöillyt parkkipaikalla ja kolhinut Ramin autoa. Ja tuo parkkis tossa onkin helkkarin ahdas, kapeat ruudut, paljon eri liikkeitä ja vähän tilaa. Mutta on se mulkkua hommaa paeta paikalta. Apina!
   Ai? Ymmärsin että se oli yrittänyt harrastaa seksiä Audi A3 kanssa, saanu sitten syylän kikkeliin ja pizzalaatikko oli rutussa.

   Lainaa

  23. karvaturpa 8.6.2023 12:00
   Tulos: -40 (54 ääntä)
   jopa suht pienellä paikkakunnalla jossa asun on 3 eri whatsapp ryhmää joissa yhteensä yli tuhat jäsentä, jotka aina ilmoittavat jos näkyy poliiseja, missä ovat, minkälainen auto tai mp, ja mihin suuntaan menossa. Aika kätevää.

   Lainaa

  24. Kävelevä karjalanpiirakka 8.6.2023 12:45
   Tulos: -39 (77 ääntä)
   Ramin tekstihän on ihan selvä, eli Audi runnoi hänen autonsa kyljen Kotipizzan parkkiksella ja nyt vituttaa. Jos tuon tason kieli ei mene jakeluun, olisi oikeasti syytä lukea vähän enemmän kaunokirjallisuutta.

   Lainaa

  25. Tulos: +72 (78 ääntä)
   Tuo fontti pitäis ilmottaa poliisille

   Lainaa

  26. Tulos: +40 (48 ääntä)
   Pohjaton joutsen: Yleensä. Kyllähän sen sakon muistaa, mutta ei sillä mitään pysyvää vaikutusta ole.
   Jos ei ole, niin päässä on jotain muutakin vikaa kuin välinpitämättömyys muiden henkeä ja elämää kohtaa.

   Lainaa

  27. Raisu lammas 8.6.2023 16:08
   Tulos: +28 (32 ääntä)
   Kävelevä karjalanpiirakka: Ramin tekstihän on ihan selvä, eli Audi runnoi hänen autonsa kyljen Kotipizzan parkkiksella ja nyt vituttaa. Jos tuon tason kieli ei mene jakeluun, olisi oikeasti syytä lukea vähän enemmän kaunokirjallisuutta.
   Mä käsitin tän niin, että Audi on Ramin auto, jota kolhittiin.  "Opera Special, Audi A3: sehän tuli halvaksi" sillä yrittäis siis vihjata auton kolhijalle, että sen pitää pizzansa lisäksi korvata myös auton vahingot. (Opera Special nyt vaan joku Ramin geneerinen oletus että jonkun sellasen se on sieltä ehkä ostanut) Ei sillä että tuo nyt olis millään muotoa fiksun kuuloista tekstiä.

   Lainaa

  28. Avioton sakaali 8.6.2023 16:31
   Tulos: +19 (27 ääntä)
   Ruotsissa huomattu, että tehokkain tapa laskea nopeuksia tietyillä alueilla, esim. risteysalueilla, on varoittaa kamerasta n.100m kameraa. Tämä laskee nopeuksia ja se tapahtuu hallitusti ilman äkkijarrutuksia

   Lainaa

  29. Viisto ilves 8.6.2023 18:08
   Tulos: -21 (35 ääntä)
   Avioton sakaali: Ruotsissa huomattu, että tehokkain tapa laskea nopeuksia tietyillä alueilla, esim. risteysalueilla, on varoittaa kamerasta n.100m kameraa. Tämä laskee nopeuksia ja se tapahtuu hallitusti ilman äkkijarrutuksia
   Arvovalinta. Onko tarkoitus laskea nopeuksia vai kerätä rahaa.

   Lainaa

  30. Tulos: +14 (16 ääntä)
   jukkapalmu: Tosta pizzarutusta tulee ekana mieleen ettei mitään syyllistä ole löytynyt, koska riittää vastapuolen rekkari niin voi hoitaa asian vakuutusyhtiöiden kanssa. Ensin oman ja sitten kannattaa vielä ottaa yhteyttä syyllisen yhtiöön. Jos/ kun on näyttö tapahtuneesta niin eipä siinä ole mitään [...]
   Sama kun puskaradion julkaisuissa uhotaan, että tiiän kuka oot, mutta heti perään ruvetaankkn hieroo kauppaa, että jos nyt laitat ite viestiä mulle niin asia ei etene niin pahaksi, kuin miten tulee käymään jos et (ilmianna ittees)... niinku oikeesti?

   Lainaa

  31. Tulos: +25 (41 ääntä)
   Järkytyn joka kerta näiden keskustelujen yhteydessä, miten moni täällä on täysiä ääliökusipäitä, joiden mielestä itse saa kyllä tehdä mitä huvittaa ja siten vaarantaa toisten rakkaat ja viattomat ihmiset. Ihan vähän saatan toivoa tuskallista kuolemaa juuri teille.

   Lainaa

  32. Validi mansikka 8.6.2023 19:16
   Tulos: +49 (51 ääntä)
   Avioton sakaali: Ruotsissa huomattu, että tehokkain tapa laskea nopeuksia tietyillä alueilla, esim. risteysalueilla, on varoittaa kamerasta n.100m kameraa. Tämä laskee nopeuksia ja se tapahtuu hallitusti ilman äkkijarrutuksia
   Peltipoliisit toki toimii tehokkaimmin siten, että ne sijoitetaan riskialueille ja niistä varoitetaan. Näin ajonopeudet pysyvät maltillisina ja riskialue turvallisempana. Mutta ratsioissa ideana on seurata, noudatetaanko nopeusrajoituksia ylipäätään, ja myös vähän tsempata noudattamaan. Liikenneonnettomuuksia kuitenkin tapahtuu muuallakin kuin tietyissä riskipaikoissa, joten jos joku ei välitä itsestään tai kyytiläisistään tai muista tiellä liikkujista niin jospa välittäisi edes kukkarostaan.

   Lainaa

  33. Tulos: -6 (18 ääntä)
   Sain syövän fontista

   Lainaa

  34. Nuutunut kivi 8.6.2023 20:37
   Tulos: +47 (49 ääntä)
   Kävelevä karjalanpiirakka: Ramin tekstihän on ihan selvä, eli Audi runnoi hänen autonsa kyljen Kotipizzan parkkiksella ja nyt vituttaa. Jos tuon tason kieli ei mene jakeluun, olisi oikeasti syytä lukea vähän enemmän kaunokirjallisuutta.
   Ramin tekstillä ei ole mitään tekemistä kaunokirjallisuuden kanssa. Se että molemmat mainitaan samassa lauseessa on jo hiukan kyseenalaista.

   Lainaa

  35. Mätä jyrsijä 8.6.2023 20:38
   Tulos: -14 (18 ääntä)
   Ilmoitan aina sillä ajan yleensä itse humalassa.

   Lainaa

  36. Riemukas peruna 8.6.2023 23:13
   Tulos: +19 (27 ääntä)
   Kimurantti kirsikka: Reilu 30 vuotta autoilleena mä olen oppinut sen niin, että Eläimistä ja muusta vaarasta (sekä poliiseista) rämpytetään useamman kerran pitkiä. Jos vastaantulijalla ei ole valoja, vilautetaan pari kertaa pitkiä, tai sammutetaan ajovalot pari kertaa.
   Yksi väläytys/sammutus riittää vihjaamaan valoista, turha kiusata ketään useammalla. Poliisin takia ei tarvitse diskoa pitää. Jos vastassa voi olla jotain oikeasti haittaavaa, niin sitten pari tai maksimissaan kolme kertaa. Liiallinen pitkien välkytys voi jo häiritä sen vaaran havainnointia.

   Lainaa

  37. Nuutunut kotka 8.6.2023 23:43
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   Hiukseton hai: Irina, ei Suomeen tätä sovereign citizen paskaa, Kiitos!
   Mä oon kans seurannut noita jenkkien hölmöilyjä ja miettinyt koska Suomen vastaavat hörhöt keksii apinoida tän jutun. Kaiken muunkin ne sieltä kuitenkin aina apinoi.

   Lainaa

  38. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Raisu lammas: Mä käsitin tän niin, että Audi on Ramin auto, jota kolhittiin.  "Opera Special, Audi A3: sehän tuli halvaksi" sillä yrittäis siis vihjata auton kolhijalle, että sen pitää pizzansa lisäksi korvata myös auton vahingot. (Opera Special nyt vaan joku Ramin geneerinen oletus että jonkun sellasen se on sieltä ehkä ostanut) Ei sillä että tuo nyt olis millään muotoa fiksun kuuloista tekstiä.
   Näin mäkin sit lopulta tulkitsin, vaikka aika monta kertaa ton sai lukea enkä oo vieläkään kyl ihan varma 🤔 Rami saattaa myös kirota sitä että joutuisi nyt maksamaan kalliin Audin vahingot, vaikka se Audi laittoi hänen autostaan kyljen rusetille? (Jos toi Poppaloora nyt edes on auto?)

   Lainaa

  39. Lihakas vihannes 9.6.2023 12:12
   Tulos: -6 (20 ääntä)
   Onhan se nyt ihan vain kohteliasta kanssakulkijoita kohtaan varoittaa nopeusratsiasta. Toki jos joku kaahaa ihan päättömästi tyyliin prätkällä keula ilmassa vastaan niin asia on eri, mutta normaalitilanteessa varoitus ajaa saman asian kuin poliisien läsnäolo: muistuttaa varovaisuudesta ja saa tarkistamaan ajonopeuden. Sillä eiväthän poliisit tien poskessa suinkaan rahastamassa ole, vaan parantamassa turvallisuutta.

   Lainaa

  40. Tulos: -2 (10 ääntä)
   Hyi vittu voitteko lopettaa näitten syöpäfonttisten julkaisun.

   Lainaa

  41. Postitäti 9.6.2023 15:07
   Tulos: +23 (27 ääntä)
   Laura: Näin mäkin sit lopulta tulkitsin, vaikka aika monta kertaa ton sai lukea enkä oo vieläkään kyl ihan varma 🤔 Rami saattaa myös kirota sitä että joutuisi nyt maksamaan kalliin Audin vahingot, vaikka se Audi laittoi hänen autostaan kyljen rusetille? (Jos toi Poppaloora nyt edes on auto?)
   Ihmettelin kuin jengi ei automaattisesti osaa lukea sitä autona mutta hokasin että Alatalon Poppaloora Puhuva Auto hitistä on jo vuoskymmen poikineen. Joten jollekin sukupolvelle tuo on default tulkinta, ja jollekin toiselle ei.

   Lainaa

  42. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Nimi: Mulle opetettiin, että pari nopeaa välähdystä on ihan vain yleinen varoitus vastaantulijalle, jotta tämä tietää olla valppaana ja ehkä alentaa nopeutta. Siellä voi olla vastassa hirvieläin tai vaikka onnettomuuspaikka tai miksei sitten poliisikin.
   Sama. Ite väläytän valoja vastaantuleville, on siellä poroja, hirviä, monttu tiessä tai ylileveä kuljetus tulossa. Tai die Polizei.

   Lainaa

  43. Kimpoileva papaija 9.6.2023 23:26
   Tulos: +10 (18 ääntä)
   Poliisi ei sakota saadakseen rahaa, vaan siksi että ylinopeudet saataisiin pois. Nythän ne saadaan jo ennen tutkapistettä pois. Miksi poliisi ei ole tyytyväinen?

   Lainaa

  44. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Puhelimeton pulu: Vaikka Rami kirjoittaa omalaatuisesti niin kyllähän tuosta saattaa päästä kärryille, että joku on töhöillyt parkkipaikalla ja kolhinut Ramin autoa. Ja tuo parkkis tossa onkin helkkarin ahdas, kapeat ruudut, paljon eri liikkeitä ja vähän tilaa. Mutta on se mulkkua hommaa paeta paikalta. Apina!
   Tää on vaan aika huonoa mainosta kotipizzalle jos rami on päässyt tosiaan mukaan selaileen kameratallenteita, kotipizza rikkoo lakia siinä vaiheessa :D Noita tallenteita kun ei saa selata kuin poliisit ja yksi nimetty henkilö.

   Lainaa

  45. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Ratsioista ja poliisista muulle liikenteelle erikseen ilmoittaminen saattaa hyvinkin pelastaa jonkun rattijuopon, autovarkaan tai haku päällä olevan venkulan päivän. Tämä panee mieleeni ajatuksen, että nämä valojen vilkuttelijat ovat itsekin samantyyppistä sakkia.

   Lainaa

  46. Kaukaa viisas karpalo 13.6.2023 11:00
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Itseasiassa: Ehkä pitäisi osata aina ajaa nopeusrajoitusten mukaisesti, eikä vain silloin kun joku on vinkannut, että edessä on ratsia. Niillä nopeusrajoituksilla on ihan tarkoitus, ajonopeuden lisääntyminen lisää riskejä, esim. jarrutusmatka pitenee ja tilannenopeus vaikuttaa reaktioaikaan. Autokoulussa jo opetettiin näistä, [...]
   Ehkäpä niitä nopeusrajoituksia voisi korottaa sen verran, että keskivertokuskilla ei edes tekisi mieli ajaa ylinopeutta. Suomessa on kuitenkin pääosin hyvät tiet ja yleensä suhteellisen vähän liikennettä. Maanteiden rajoituksia voisi kautta linjan nostaa 10-20 km/h korkeammaksi ainakin kesänopeuskaudella, eikä sillä todennäköisesti olisi mainittavaa vaikutusta onnettomuusmääriin. Vertailukohdaksi voisi ottaa vaikka Ison-Britannian, jossa kuolemaan johtaneiden liikenneonnettomuuksien määrä on Euroopan matalimmalla tasolla. Siellä on voimassa taajamassa 30 mph (48 km/h) ja taajaman ulkopuolella 60 mph (96 km/h) yleisrajoitukset, ja näistä poikkeavia rajoituksia käytetään huomattavasti harvemmin kuin meillä Suomessa. Pääteitä lukuun ottamatta maantiet ovat monesti todella kapeita, mutkaisia ja mäkisiä. Ylinopeutta ei todellakaan tee mieli ajaa, eikä juuri kukaan ajakaan. (Moottoritiet suhteellisen alhaisine rajoituksineen ovat eri asia...)

   Lainaa

  47. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Kyllä ton Ramin viestin ymmärtää vaikka onkin kirjoitettu vähän miten sattuu. Joku sontiainen kävi pizzaa hakiessaan runnomassa sen autoa niin nyt on vihanen. Luulisi nyt edes paikallisten osaavan sen verran paikallista dialektiikkaa ettei tarvitsisi jäädä miettimään ja ihmettelemään.

   Lainaa

  48. Karvainen nappi 20.7.2023 12:00
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Nimi: Mulle opetettiin, että pari nopeaa välähdystä on ihan vain yleinen varoitus vastaantulijalle, jotta tämä tietää olla valppaana ja ehkä alentaa nopeutta. Siellä voi olla vastassa hirvieläin tai vaikka onnettomuuspaikka tai miksei sitten poliisikin.
   Jotkut väläyttää myös silloin, jos vastaantulijalla ei toinen tai kumpikaan ajovalo ole päällä.

   Lainaa

  49. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Irinasta kyllä huomaa, että on saatanan tyhmä ihminen. 🤣 Jotenkin tuntuu, että kouluissa pitäisi tehdä pakolliseksi lakikirjan opiskelu. Muistuu mieleen vanha vitsi: mene seisomaan tien viereen ja osoittele autoja hiustenkuivaajalla. Katso moniko hidastaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: autot, pizza, poliisit, ratsia, sain päänsäryn fontista, tutka, valkoinen auto, vararengas, varoittaa