Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uutiskatsaus, osa 27

Totuus identtisistä nelosista, Lidlistä ja Charlesin kruunajaisista.
Suurenna näkymä
Uutiskatsaus, osa 27
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 57 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Taidokas Aasi 11.5.2023 0:28
   Tulos: +215 (219 ääntä)
   No mikä se totuus nyt sitten oli?

   Lainaa

  2. Peloton riesa 11.5.2023 0:38
   Tulos: +146 (150 ääntä)
   Voi, Taina, Taina.

   Lainaa

  3. Koemaistettu gaselli 11.5.2023 1:07
   Tulos: +443 (445 ääntä)
   hiljassapitosopimus

   Lainaa

  4. Vatkattu taistelija 11.5.2023 1:09
   Tulos: +155 (167 ääntä)
   Anna ei siis edes töissä Lidlillä, mistä tässä siis kyse ja mistä puhuminen olisi kiellettyä? Toisekseen ei työntekijät missään firmassa tiedä omistajien raha-asioita. Talousosasto voi tietää firman asioista kyllä. Oli niin tai näin, jos asioissa olisi jotain hämärää niin verottajaa ja viranomaisia kiinnostaisi kyllä. Ne kyllä tutkii ja kyylää joka sentin jos on syytä epäillä. Onko ollut kohuotsikkoja? Ei? Tilinpäätökset ja tilit siis kunnossa. Taitaapi Anna luulla tietävänsä jotain millä ei oikeasti ole mitään merkitystä.

   Lainaa

  5. Tulos: +52 (62 ääntä)
   Taina olet hölmöin

   Lainaa

  6. Pitkä riikinkukko 11.5.2023 1:55
   Tulos: +1 (51 ääntä)
   Kaivoin. Nenää. Löytyi räkää. Annen totuus, vai?

   Lainaa

  7. Tulos: +90 (94 ääntä)
   Hiljassapitosopimus?

   Lainaa

  8. Tulos: -25 (81 ääntä)
   Onhan tää suomen kieli ikävä ja hämäävä kun ensimmäinen nainen kirjoitetaan samalla tavalla kuin ensimmäinen nainen. Amerikassa sentään osataan ilmaista first lady ja The First Lady riittävän selkeästi erottuen.

   Lainaa

  9. Välttämätön albatrossi 11.5.2023 2:30
   Tulos: +73 (79 ääntä)
   Jättäkää Hilja rauhaan!

   Lainaa

  10. Osaton pohatta 11.5.2023 3:10
   Tulos: +69 (73 ääntä)
   Hiljassapitosopimus😂😂😂😂😂🤦‍♀️

   Lainaa

  11. Silmitön viinirypäle 11.5.2023 5:16
   Tulos: +37 (43 ääntä)
   Osaton pohatta: Hiljassapitosopimus😂😂😂😂😂🤦‍♀️
   Jospa annen oikea nimi onkin hilja🤔

   Lainaa

  12. Häijy kobra 11.5.2023 7:12
   Tulos: +47 (51 ääntä)
   The truth is out there.. 😂

   Lainaa

  13. Sovelias järvisieni 11.5.2023 7:31
   Tulos: +47 (61 ääntä)
   Kuulostaa kyllä just siltä, että Yhdysvaltojen ihka ensimmäinen nainen ollut siellä. Mahtaa olla ikää 😂

   Lainaa

  14. Tulos: +73 (77 ääntä)
   Taidokas Aasi: No mikä se totuus nyt sitten oli?
   Kaiva vaan, kyllä se sieltä löytyy.

   Lainaa

  15. Subwooferilla höystetty salaatti 11.5.2023 8:09
   Tulos: +106 (116 ääntä)
   Vatkattu taistelija:
   Anna ei siis edes töissä Lidlillä, mistä tässä siis kyse ja mistä puhuminen olisi kiellettyä?
   Toisekseen ei työntekijät missään firmassa tiedä omistajien raha-asioita. Talousosasto voi tietää firman asioista kyllä. Oli niin tai näin, jos asioissa olisi jotain hämärää niin verottajaa ja viranomaisia kiinnostaisi kyllä. Ne kyllä tutkii ja kyylää joka sentin jos on syytä epäillä. Onko ollut kohuotsikkoja? Ei? Tilinpäätökset ja tilit siis kunnossa. Taitaapi Anna luulla tietävänsä jotain millä ei oikeasti ole mitään merkitystä.
   Kyllähän Anna voi hyvin olla olematta töissä Lidlillä ja silti allekirjoittanut Lidlin NDA:n (tai hiljassapitosopimuksen). Esimerkiksi jos Anna on töissä... ... konsulttifirmassa, joka on selvittelemässä Lidlin työilmapiiriongelmia ja työpaikkakiusaamista. ... IT-firmassa, jolla on teknisistä syistä pääsy Lidlin järjestelmiin, koska ovat rakentamassa Lidlin uuden kanta-asiakaskortin back-endiä, tai GPS-paikannusjärjestelmää, jolla seurataan kaikkiin Lidlin työntekijöihin asennettuja mikrosiruja. ... terveysalan yrityksessä, joka tarjoaa Lidlille työterveyspalveluita, tai tekee laittomia lääketestejä Lidlin kahvihuonetarjoiluiksi naamioituna.

   Lainaa

  16. Liittoutumaton pussieläin 11.5.2023 8:13
   Tulos: +127 (135 ääntä)
   Anne on just näitä foliohattu päässä istuvia salaliitto teoreetikoita joiden vastaus on aina jotain ympäripyöreetä: "kyllä se totuus sieltä netistä löytyy kun vaan jaksaa kaivella". Samaa näki kun puhuttiin mm. koronarokotteesta.

   Lainaa

  17. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Eee: Taina olet hölmöin
   Tää soi jo valmiiksi päässä mokan vuoksi

   Lainaa

  18. Räkäpää 11.5.2023 8:18
   Tulos: +64 (70 ääntä)
   Liittoutumaton pussieläin: Anne on just näitä foliohattu päässä istuvia salaliitto teoreetikoita joiden vastaus on aina jotain ympäripyöreetä: "kyllä se totuus sieltä netistä löytyy kun vaan jaksaa kaivella". Samaa näki kun puhuttiin mm. koronarokotteesta.
   Muuten ne muutama meuhkaava kaveri on hiljennyt ja vaihtanut meuhkaamisen aihetta. :D Voisi kysyä miten se niitten edellinen juttu meni.

   Lainaa

  19. Tulos: +44 (52 ääntä)
   Taidokas Aasi: No mikä se totuus nyt sitten oli?
   Toisin kuin Anne lupasi, se totuus ei koskaan löytynyt.

   Lainaa

  20. Kouluttamaton muurahainen 11.5.2023 8:45
   Tulos: +57 (71 ääntä)
   Räkäpää: Muuten ne muutama meuhkaava kaveri on hiljennyt ja vaihtanut meuhkaamisen aihetta. 😁 Voisi kysyä miten se niitten edellinen juttu meni.
   Eivät he väärässä olleet. Edelleen kaikki kuolivat koronarokotteeseen, ainoastaan lumerokotuksen saaneet ovat hengissä. Onneksi heidän tuttavapiirissään kaikki saivat lumetta. Uusi aihe on, että maapallo on litteä ja sen reunoilla on seinä, ettei sieltä putoa. Kuviakin siitä seinästä löytyy netistä, joten totta se on. (Ainakin minun vouhkaajaotannan perusteella tämä on tilanne.)

   Lainaa

  21. Tulos: +103 (105 ääntä)
   Ai että ärsyttää nämä tyypit jotka koko ajan meuhkaavat "kyllä se oikea totuus löytyy kun itse etsitte" ja samaan aikaan kieltäytyvät mainitsemasta sanallakaan mikä se oikea totuus on.

   Lainaa

  22. Ujo hedelmä 11.5.2023 8:59
   Tulos: +78 (80 ääntä)
   Voisi kuvitella että jos oikeasti olisi huoli siitä että suurin osa ihmisistä elää valheessa niin voisi jotenkin perustella väitettään, mutta aina se perustelu on tyyliin "googleta, kyllä sieltä se vastaus löytyy". Joo, sieltä löytyy kyllä vastaus ihan kaikkeen mitä keksii kysyä mutta miksi se olisi se nimenomainen totuus? Koska se on kirjoitettu internetiin? Tervemenoa Wookiepediaan, sieltä löytyy oikeaa historiaa galaksimme menneistä ajoista.

   Lainaa

  23. Valittu mestari 11.5.2023 9:34
   Tulos: +25 (37 ääntä)
   Vieläkö Lidlistä levitetään ihme huhuja kuten että myyjillä pitää olla punainen pääpanta kuukautisten aikana?

   Lainaa

  24. Brutaali rätti 11.5.2023 9:52
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Koemaistettu gaselli: hiljassapitosopimus
   Hilja-mummossa? 😳

   Lainaa

  25. Talviasuttava joutsen 11.5.2023 9:55
   Tulos: +47 (51 ääntä)
   Taidokas Aasi: No mikä se totuus nyt sitten oli?
   Sitä pidetään Hiljassa.

   Lainaa

  26. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Ehkä se Lidlin mystinen omistaja on joku Hilja ja sopimus liittyy siihen että kun kerran kirjoittaa sopimuksen Lidlille niin sieltä ei sitten saa lähteä enää koskaan pois ja on toisinsanoen "Hiljassapidetty"? Kuulostaa kyllä kieltämättä epäeettiseltä ja jos Lidlin omistaja ei ole tiedossa niin ettepä voi todistaa minun olevan väärässä. Voisin vielä varmuudeksi perustaa jonkun nimettömän blogin johon menen huutelemaan näitä Feissarimoka-teorioitani, niin saan niille uskottavuutta kun joku menee kaivelemaan asiaa ja törmää näihin luotettaviin lähteisiin.

   Lainaa

  27. Itseasiassa 11.5.2023 10:57
   Tulos: +50 (50 ääntä)
   Liittoutumaton pussieläin: Anne on just näitä foliohattu päässä istuvia salaliitto teoreetikoita joiden vastaus on aina jotain ympäripyöreetä: "kyllä se totuus sieltä netistä löytyy kun vaan jaksaa kaivella". Samaa näki kun puhuttiin mm. koronarokotteesta.
   Kaivan vieläkin tietoja WTC-tornien romahtamisesta, Elviksen olinpaikasta ja uudesta maailman järjestyksestä netin syvästä päädystä. Vieläkään ei ole oikeat syyt selvinneet, mutta informaatiosta saatu pääkipu alkaa olla sitä luokkaa, että harkitsen lopullista hukuttautumista.

   Lainaa

  28. Väsymätön banaani 11.5.2023 11:00
   Tulos: -1 (37 ääntä)
   Tylsimys: Onhan tää suomen kieli ikävä ja hämäävä kun ensimmäinen nainen kirjoitetaan samalla tavalla kuin ensimmäinen nainen. Amerikassa sentään osataan ilmaista first lady ja The First Lady riittävän selkeästi erottuen.
   "Ensimmäinen nainen" on seksistinen ilmaus josta voisi jo luopua. Jenkeissä on vielä toistaiseksi presidentin puoliso ollut aina nainen mutta Suomessa tiedetään paremmin.

   Lainaa

  29. Primööri metsämarja 11.5.2023 11:53
   Tulos: +8 (20 ääntä)
   Eniten häiritsee tuo kun vähän googlasin ja Lidlin omistajalla tosissaan on 40 miljardin omaisuus

   Lainaa

  30. Tulos: +38 (46 ääntä)
   Primööri metsämarja: Eniten häiritsee tuo kun vähän googlasin ja Lidlin omistajalla tosissaan on 40 miljardin omaisuus
   Niin, omaisuus, mutta ei rahaa. Omaisuus voi olla myös esim autoja, kiinteistöjä, osakkeita, kultaa jne. Omaisuus kattaa kaiken jolla on jonkinlainen rahallinen arvo, mutta omaisuus =/= rahaa. Jossainhan sitä on asuttava, ja tuskin tuollaisen omaisuuden on kerryttänyt vuokralla Asien, kun on mahdollisuus omistaa asuntonsa ihan itse.

   Lainaa

  31. It's a deal 11.5.2023 13:04
   Tulos: +58 (60 ääntä)
   Kuten olen aiemminkin todennut, se on melkoinen dilemma kun omat uskomukset näyttävät liian hulluilta kirjoitettuina, mutta toimivat tosi hyvin ajateltuina. Sitten sitä vaan toivoo, että joku vetää samat johtopäätökset jostain Youtube-videosta. Olen asunut henkilön kanssa, joka löyti netistä kymmenittäin asioita, jotka katosivat kun menin koneelle että "Näytäpä vähän, niin arvioin lähteet". Se, joka niitä poisti, oli niin hyvä, ettei niistä jäänyt edes selainhistoriaan mitään löydettävää. "Se oli just tällä sivulla, mutta se on editoitu pois." Uskomattoman raskasta ja surullista.

   Lainaa

  32. Ikävystynyt greippi 11.5.2023 13:27
   Tulos: +78 (80 ääntä)
   Tylsimys: Onhan tää suomen kieli ikävä ja hämäävä kun ensimmäinen nainen kirjoitetaan samalla tavalla kuin ensimmäinen nainen. Amerikassa sentään osataan ilmaista first lady ja The First Lady riittävän selkeästi erottuen.
   Pöhköä ylipäätänsä lainata tuo termi suomen kieleen, paljon paremmin toimisi ihan vain "Yhdysvaltain presidentin puoliso".

   Lainaa

  33. Keskisuuri herukka 11.5.2023 14:11
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   Väsymätön banaani: "Ensimmäinen nainen" on seksistinen ilmaus josta voisi jo luopua. Jenkeissä on vielä toistaiseksi presidentin puoliso ollut aina nainen mutta Suomessa tiedetään paremmin.
   Ei se ole seksistinen, vaan sukupuolistettu. Mies on "First Gentleman".

   https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_first_gentlemen_in_the_United_States

   Lainaa

  34. Kade seepra 11.5.2023 17:34
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Taidokas Aasi: No mikä se totuus nyt sitten oli?
   Minä voisin kertoa, mutta kyllä sinun pitää se itse selvittää

   Lainaa

  35. Nuutunut kivi 11.5.2023 20:10
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   foo: Ai että ärsyttää nämä tyypit jotka koko ajan meuhkaavat "kyllä se oikea totuus löytyy kun itse etsitte" ja samaan aikaan kieltäytyvät mainitsemasta sanallakaan mikä se oikea totuus on.
   Kato kun jokainen löytää/muokkaa oman totuutensa.

   Lainaa

  36. Nuutunut kivi 11.5.2023 20:13
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Miksi mun tutuissa ei ole yhtään tuollaista hör... eikun totuudentorvea.

   Lainaa

  37. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Totuus on tuolla ulkona.

   Lainaa

  38. Tulos: +12 (20 ääntä)
   Omasta tuttava piiristä on löytynyt yllättäen jokunen k-p**kin epäilijä ja kun olen kysynyt että mikä siinä niin pelottavaa on niin vastaavat jotain ympäripyöreää kun eihän sitä voi tietää koska jtn. No itse en ole asiantuntija aiheesta ja siksi kuuntelin niitä viisaampia jotka esim meidän thl on palkannut enkä marianordinkristallipuoluefoliohattuafasessa. Voi olla että väärässä ovat nuo tutkijat mutta ennemmin niitä uskon kuin näitä "kyllä se totuus löytyy kun osaa etsiä" urpoja. Onhan mullakin mielipiteitä kuinka sähköt voisi toimia, ehkä, mutten ole opiskellut niin kannattaako lukea mun blogia ac vs dc maadoitus tappaa lintuja koska ne on vakoilulaitteita joiden patterit vaihdetaan öisin? Ei siinä jos luottaa johonkin randomiin enemmän koska sen läpät vetoaa johonkin tunteeseen enemmän kuin järkeen niin ei mua haittaa että kuolevat pois mutta piru tartuttavat muita sekä viruksien että aivomädän kautta, ja se ei oo jees.

   Lainaa

  39. Taidokas minkki 12.5.2023 1:03
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Tylsimys: Onhan tää suomen kieli ikävä ja hämäävä kun ensimmäinen nainen kirjoitetaan samalla tavalla kuin ensimmäinen nainen. Amerikassa sentään osataan ilmaista first lady ja The First Lady riittävän selkeästi erottuen.
   Siis ihan hirveetä joo, ettei täällä olla muutettu kielen kirjoitussääntöjä ja -tapoja palvelemaan jotain amerikanenglannin termiä. Ennemminkin suomen kielellä puhuttaessa/kirjoitettaessa voitaisiin puhua vaikkapa presidentin vaimosta tai puolisosta, eikä kääntää sanantarkasti tuota termiä joka kuulostaa muutenkin käännettynä hassulta. Tai jos pitää välttämättä käyttää "ensimmäistä naista", niin silloin on kirjoittajan vastuulla pitää huolta siitä, että kontekstista käy ilmi mitä tarkoitetaan. Tosin minusta tuossa kyllä tällä kertaa kävi ihan selkeästi se ilmi, ihan Tainan mokaksi meni nyt eikä toimittajan. Kunhan kommentoin tuota kirjoitusasua.

   Lainaa

  40. Jäykkä sotilas 12.5.2023 2:13
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Juliet: Niin, omaisuus, mutta ei rahaa. Omaisuus voi olla myös esim autoja, kiinteistöjä, osakkeita, kultaa jne. Omaisuus kattaa kaiken jolla on jonkinlainen rahallinen arvo, mutta omaisuus =/= rahaa. Jossainhan sitä on asuttava, ja tuskin tuollaisen omaisuuden on kerryttänyt vuokralla Asien, kun on mahdollisuus omistaa asuntonsa ihan itse.
   Just tää, että on omaisuutta, mutta ei rahaa. Esim. voit omistaa vaikka hienon linnan Ranskasta, mutta sen ylläpitoon menee niin paljon rahaa, että sulla on miljoonavelat. Ja siitä linnasta ei välttämättä saa edes velkojen kattavaa summaa myydessä. Ja joka vuosi velat vaan kasvaa ja kasvaa huimaa vauhtia.

   Lainaa

  41. Tauoton majava 12.5.2023 2:51
   Tulos: +15 (19 ääntä)
   Ikävystynyt greippi: Pöhköä ylipäätänsä lainata tuo termi suomen kieleen, paljon paremmin toimisi ihan vain "Yhdysvaltain presidentin puoliso".
   Meinasin just tulla tänne ihmettelemään, että ei kai First Ladyä oikeasti, yleisesti suomenneta ”ensimmäiseksi naiseksi”, että kai tää nyt on jotain Iltalahtarin toistaitoisuutta. En ainakaan muista törmänneeni tuohon aiemmin, ja kuulostaahan se nyt hölmöltä kun eihän tuolla suomeksi ole ollenkaan samoja konnotaatioita. Eikö se nyt ole se presidentin puoliso, jota täällä yleisesti käytetään First Ladyn suomennoksena?

   Lainaa

  42. Nahkea Norsu 12.5.2023 8:31
   Tulos: -29 (37 ääntä)
   Vittu tuollaset kersakuvat oksettaa. Miks pitää väkisin työntää jotain äpäriä naamalle feedissä? Vasta muutama vuos sitten oli ihan normi että suurin osa niistä lapsista kuolee, nyt ollaan niin että "voi hellan lettas kun meidän pirjo-battery on maailman napa" Vittu..

   Lainaa

  43. Nahkea Norsu 12.5.2023 8:45
   Tulos: -21 (27 ääntä)
   Nahkea Norsu: Vittu tuollaset kersakuvat oksettaa. Miks pitää väkisin työntää jotain äpäriä naamalle feedissä? Vasta muutama vuos sitten oli ihan normi että suurin osa niistä lapsista kuolee, nyt ollaan niin että "voi hellan lettas kun meidän pirjo-battery on maailman napa" Vittu..
   No älä! Ja sitten ihme vitun nillistystä jos mitäin negatiivista sanoo niistä yh-mamman lapsista. Jeesus..

   Lainaa

  44. Nahkea Norsu 12.5.2023 9:01
   Tulos: -1 (25 ääntä)
   Nahkea Norsu: No älä! Ja sitten ihme vitun nillistystä jos mitäin negatiivista sanoo niistä yh-mamman lapsista. Jeesus..
   Nyt alkaa olla korkki aika vitun auki kun omaan kommenttiini kommentoin ja ensin olin sillee että NIINPÄ ja sit olin sillee että FIKSU JÄTKÄ ja sit olin sillee KORKKI KIINNI

   Lainaa

  45. Korventamaton pulu 12.5.2023 10:23
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Taidokas Aasi: No mikä se totuus nyt sitten oli?
   Totuus on tuolla ulkona!

   Lainaa

  46. Kiitettävä tohtori 12.5.2023 11:05
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: Eivät he väärässä olleet. Edelleen kaikki kuolivat koronarokotteeseen, ainoastaan lumerokotuksen saaneet ovat hengissä. Onneksi heidän tuttavapiirissään kaikki saivat lumetta. Uusi aihe on, että maapallo on litteä ja sen reunoilla on seinä, ettei sieltä putoa. Kuviakin siitä seinästä löytyy netistä, joten totta se on. (Ainakin minun vouhkaajaotannan perusteella tämä on tilanne.)
   Ei oo kyl flat earth mikään uus juttu ikävä kyllä

   Lainaa

  47. Ahnas patsas 12.5.2023 11:28
   Tulos: -3 (15 ääntä)
   Aivan käsittämätön kuvituskuva MTV:llä 😆 ei löytänyt mistään kuvaa viitosista mut hei ei se mitään, copy-pastetaan tähän neljä kertaa saman vauvan kuva, ei kai kukaan huomaa? Lievästi ärsyttää myös Marika, ihan kuin joku olisi oikeasti kuvitellut että kuvituskuvana olisi muuta kuin kömpelö leikkaa&liimaa -versio mutta Marika päätti tulla tuomaan esille tämän suuren totuuden koska kukaan muuhan sitä ei ollut tajunnut...

   Lainaa

  48. Boheemi kavioeläin 12.5.2023 16:29
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Nahkea Norsu: Nyt alkaa olla korkki aika vitun auki kun omaan kommenttiini kommentoin ja ensin olin sillee että NIINPÄ ja sit olin sillee että FIKSU JÄTKÄ ja sit olin sillee KORKKI KIINNI
   Unohdit vain vaihtaa nimimerkkiä. Sellaista sattuu.

   Lainaa

  49. Miesasiamies 13.5.2023 1:07
   Tulos: -15 (15 ääntä)
   Ja nämä kana-aivoiset kyytöt saavat liikkua vapaana ja jopa äänestää.

   Lainaa

  50. Ilkkuva kettu 13.5.2023 10:33
   Tulos: -9 (15 ääntä)
   Nahkea Norsu: Nyt alkaa olla korkki aika vitun auki kun omaan kommenttiini kommentoin ja ensin olin sillee että NIINPÄ ja sit olin sillee että FIKSU JÄTKÄ ja sit olin sillee KORKKI KIINNI
   Tämä oli hauskinta mitä oon tänään lukenut. Thank you 😄

   Lainaa

  51. Tuliterä metsämarja 13.5.2023 17:13
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Ilkkuva kettu: Tämä oli hauskinta mitä oon tänään lukenut. Thank you 😄
   No nyt muistit vaihtaa nimimerkkiäsi.

   Lainaa

  52. Nuutunut kivi 13.5.2023 22:52
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Miesasiamies: Ja nämä kana-aivoiset kyytöt saavat liikkua vapaana ja jopa äänestää.
   Tuon on jo melko pitkälle mennyttä geenimanipulaatiota, kun risteytetään kana ja nauta. Tuottaako se valmiiksi pakattuja maitomunia? Ajatelkaa mikä ekoteko, kun ei tarvitse pakata maitoa erikseen!

   Lainaa

  53. Raaka oppilas 15.5.2023 1:08
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Siis Annella on "hiljassapitosopimus", jonka vuoksi hän ei voi kertoa asiaa, joka on kuitenkin kenen tahansa löydättevissä, eli julkista tietoa? Asia selvä.

   Lainaa

  54. Tulos: -10 (10 ääntä)
   Taidokas Aasi: No mikä se totuus nyt sitten oli?
   Se että mä paloittelen sut jos et lopeta puuttumasta toisten asioihin mikkä ei sulle kuulu!!

   Lainaa

  55. Lyijytön tonttu 16.5.2023 9:14
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Primööri metsämarja: Eniten häiritsee tuo kun vähän googlasin ja Lidlin omistajalla tosissaan on 40 miljardin omaisuus
   Mikä siinä häiritsee? Sen kummemmin asiaan perehtymättä veikkaisin, että valtaosa tuosta 40 miljardista koostuu nimen omaan siitä Lidlistä.

   Lainaa

  56. Arvonen kobra 17.5.2023 9:11
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Pitkä riikinkukko: Kaivoin. Nenää. Löytyi räkää. Annen totuus, vai?
   Hieno runo

   Lainaa

  57. Ylipitkä kärpänen 22.5.2023 19:47
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Jos ihan hiljaa kuiskaa niin pitäisi olla ihan ok?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: charles, ensimmäinen nainen, identtiset, neloset, katy perry, kruunajaiset, kuva, lapset, lidl, michelle obama, omistaja, salaisuus, usa, vaitiolovelvollisuus, viitoset, yhdysvallat