Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Johan on asuntomarkkinat! Osa 34

Vuokranantaja vaihtaa lieden lonkeroon. Missä ongelma?
Johan on asuntomarkkinat! Osa 34

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 31 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Leppeä liitu 30.3.2023 0:27
      Tulos: +5 (131 ääntä)
      Tuija, mene töihin!

      Lainaa

    2. Ketterä paprika 30.3.2023 0:51
      Tulos: +297 (307 ääntä)
      Ai hemmetti, tuo omalla tekstillä oleva suklaalevy on kyllä hyvä idea! Pehmentää kivasti ikävämpää viestiä :D

      Lainaa

    3. Tulos: -160 (224 ääntä)
      Tuossa ensimmäisessä liedessä ei kyllä sumeankaan kuvan perusteella näy vain vähäisiä käytön jälkiä liedellä, tai sitten olen erityisen kriittinen vähäisten käytönjälkien suhteen. Ja Kari puhuu lahjoittamisesta, mutta pyytää kuitenkin 24-packia lonkeroa vaihdossa, joka tekee noin kolmekymmentä euroa. Halpa hinta toki, mutta ei sentään lahjoitustermin alle mahtuva.

      Lainaa

    4. Parraton Pulu 30.3.2023 1:12
      Tulos: +114 (128 ääntä)
      Voi Puluparka! Noi rinkulat todennäkösesti lähtee varovasti ”skrapaamalla” pois liesitasosta. Sitä varten on tehty raaputtimia. Helposti saa siistiks.

      Lainaa

    5. jukkapalmu 30.3.2023 1:28
      Tulos: +31 (51 ääntä)
      Puluparka: Tuossa ensimmäisessä liedessä ei kyllä sumeankaan kuvan perusteella näy vain vähäisiä käytön jälkiä liedellä, tai sitten olen erityisen kriittinen vähäisten käytönjälkien suhteen. Ja Kari puhuu lahjoittamisesta, mutta pyytää kuitenkin 24-packia lonkeroa vaihdossa, joka tekee noin [...]
      Yli 60€ maksaa kaupassa. En tiedä saako laatikossa muualta kun Alkosta ja siellä hinta on jotain 67 euron luokkaa.

      Lainaa

    6. Kofeiiniton peruna 30.3.2023 1:39
      Tulos: +57 (61 ääntä)
      Kiva tietää että asuntosijoittajillakin on ihan tavallisia ongelmia

      Lainaa

    7. Tulos: +182 (184 ääntä)
      Ihan tottahan tuo oli, mitä puluparka sanoi lahjoittamisesta - ei se ole lahjoittamista jos pyydetään maksua missään muodossa... MUTTA, Kari sanoo tuossa kommentissaan "lähes lahjoittavansa", alun alkaenkin puhui hinnasta.

      Lainaa

    8. Tulos: +64 (84 ääntä)
      Aika usein silti törmää näihin annetaan/lahjoitetaan -ilmoituksiin, joiden lopussa lukeekin "vaihtuu siihen ja tähän kaupassa käyntiäsi vaativaan tuotteeseen". Samat tyypit oletettavasti ei myöskään ymmärrä myöskään niiden kauppojen menevän kiinni sulkemisaikaan, koska nämähän ovat vain sanoja.

      Lainaa

    9. Tääontää 30.3.2023 8:18
      Tulos: -15 (31 ääntä)
      Tokihan se tommonen suklaalevy ja vielä vartavasten saajalle suunniteltu, lohduttaa ja suo ymmärrystä vuokranantajalle etenkin jos tuleva osoite on kadun ja tien kulma siinä ensimmäisessä valoissa ennen keskustaa

      Lainaa

    10. Painoton lammas 30.3.2023 8:28
      Tulos: -73 (93 ääntä)
      jukkapalmu: Yli 60€ maksaa kaupassa. En tiedä saako laatikossa muualta kun Alkosta ja siellä hinta on jotain 67 euron luokkaa.
      Hämmentävää tarkkaa tietoa lonkerolaatikon hinnasta. Taidat olla ns. tehokäyttäjä.

      Lainaa

    11. Kirpeä Ahven 30.3.2023 8:45
      Tulos: +102 (110 ääntä)
      Painoton lammas: Hämmentävää tarkkaa tietoa lonkerolaatikon hinnasta. Taidat olla ns. tehokäyttäjä.
      Juu. Ei ne "tehokäyttäjät" varmaan 67 euron lonkerolaatikoita osta. :D

      Lainaa

    12. Köydetön päärynä 30.3.2023 9:13
      Tulos: +177 (177 ääntä)
      Entinen vuokranantajani maksoi aikoinaan muuttofirman kantamaan ja kuskaamaan kamani uuteen kämppääni (toiseen kaupunkiin, joten ei ollut mikään halpa lysti), sillä ehdolla että muutin asunnosta 1,5kk ennen määräpäivää. Minullehan tämä sopi oikein hyvin, olin suunnitellut muutenkin aikaisempaa muuttoa ja seuraava asunto oli jo katsottu.

      Lainaa

    13. jukkapalmu 30.3.2023 9:43
      Tulos: +112 (120 ääntä)
      Painoton lammas: Hämmentävää tarkkaa tietoa lonkerolaatikon hinnasta. Taidat olla ns. tehokäyttäjä.
      Mulla on netti ja katsoin hinnan Alkon sivuilta.

      Lainaa

    14. Tulos: +79 (87 ääntä)
      Tääontää: Tokihan se tommonen suklaalevy ja vielä vartavasten saajalle suunniteltu, lohduttaa ja suo ymmärrystä vuokranantajalle etenkin jos tuleva osoite on kadun ja tien kulma siinä ensimmäisessä valoissa ennen keskustaa
      Tossahan nimenomaan kerrottiin heti että tarkoituksena ei ole potkia pois asunnosta ennen lakisääteistä aikaa, vaan ainoastaan yritettiin miettiä kannustimia, joilla saataisiin vuokralaisia yrittämään aikaistamaan muuttoa omaehtoisesti mikäli on mahdollista. Eli sillä ei ole mitään tekemistä asunnottomaksi jäämisen kanssa, ja vuokranantajalla on tietenkin oikeus päättää vuokrasuhde mikäli haluaa myydä asuntonsa pois, vaikka se vuokralaisen kannalta ikävää olisikin.

      Lainaa

    15. Tokavika fretti 30.3.2023 10:01
      Tulos: +98 (98 ääntä)
      Tuija nyt varmuuden vuoksi päätti loukkaantua luottotietojen tarkistamisen vuoksi, vaikkei koko asiasta puhuttu ollenkaan julkaisussa.

      Lainaa

    16. Itseasiassa 30.3.2023 10:05
      Tulos: +101 (105 ääntä)
      Etkö sä nyt vaan Kari voi korjata asunnottomuutta ja ottaa siihen asuntoon vaikka kaikkia 3600 asunnotonta? Mutta oikeasti, asunnottomuus on ongelma, tiedän itsekin tarinoita kun joku on luiskahtanut yhteiskunnan ulkopuolelle ja sieltä on todella vaikea nousta ilman apua. Mutta sitten on myös toinen puoli, kaikki ihmiset eivät vai ole kykeneviä asumaan asunnossa. Meillä on tällä hetkellä sellainen naapuri ja jostain syystä sitä ei ole saatu ulos jonkun 10 kuukauden aikana, kun hänestä on valitettu. Onko kaikkien naapurien pakko jaksaa uhkaavaa käytöstä, pelkoa että naapuri murtautuu oman asuntonsa lisäksi muiden koteihin (oli kadottanut avaimensa), varoa neuloja rapussa (lapset ja koirat erityisesti) ja käydä säännöllisesti tarkistamassa onko varastokopeista tai pyöräkellarista taas kadonnut jotain? En tiedä onko näille tapauksille mitään tehtävissä, mutta toisten ihmisten asumisturvallisuus ja omaisuudensuoja kuuluu ihan perusoikeuksiin.

      Lainaa

    17. Upouuni pöllö 30.3.2023 10:14
      Tulos: -46 (58 ääntä)
      "Vähäisiä käytön jälkiä" my ass. Tuohan on kamalassa kunnossa.

      Lainaa

    18. Tulos: +39 (41 ääntä)
      Köydetön päärynä: Entinen vuokranantajani maksoi aikoinaan muuttofirman kantamaan ja kuskaamaan kamani uuteen kämppääni (toiseen kaupunkiin, joten ei ollut mikään halpa lysti), sillä ehdolla että muutin asunnosta 1,5kk ennen määräpäivää. Minullehan tämä sopi oikein hyvin, olin suunnitellut muutenkin aikaisempaa muuttoa ja seuraava asunto oli jo katsottu.
      Minun entinen vuokranantaja antoi asua ilmaiseksi putkiremontin aikaisen kuukauden, vaikka lain mukaan ei olisi tarvinnut kun itse asunto oli asuinkelvoton  vain muutaman päivän ajan kun se keskittyi enimmäkseen käytävän puolelle. Tämän lisäksi antoi vielä remontin jälkeisenkin kuukauden ilmaiseksi, ja antoi vielä muuttaa sen jälkeen pois ilman irtisanomisaikaa kun sain hommattua siihen uuden vuokralaisen melkein heti.

      Lainaa

    19. Tulos: +80 (84 ääntä)
      En nyt oikein saa kiinni, mitä Tuija yrittää sanoa? Katsotaas 🤔 Ensin hän muistuttaa, että on olemassa asunnottomia. (Ok?) Sitten alkaa raivota Iidalle ettei kukaan vuokraa Iidalta asuntoa. (Mitään asuntoa ei ole edes tässä tarjottu, mutta fine?) Sitten syytetään Karia "pelkuri kapitalistiksi" koska hän käytti sanaa 'ilmainen'. (miten se tekee kenestäkään kapitalistin?) ... Mutta kapitalismi on kuitenkin ilmeisesti hyvä juttu, koska heti seuraavassa lauseessa haikaillaan kukoistavan kapitalismin perään. (Joka ilmeisesti toteutuisi jos vuokranantajat katsoisivat ihmisiä silmiin? Just just.) Ja esi-isät (?!?) ja kauppakorkea neuvovat väärin, mitä tulee luotettavan vuokralaisen löytämiseen. ...mitä.

      Lainaa

    20. Innokas perhonen 30.3.2023 14:02
      Tulos: +60 (64 ääntä)
      Lyhyt keskustelu kertoo että Tuijalle ei ainakaan kannata asuntoa vuokrata.

      Lainaa

    21. Tarpeeton alpakka 30.3.2023 15:41
      Tulos: +14 (16 ääntä)
      Kirpeä Ahven: Juu. Ei ne "tehokäyttäjät" varmaan 67 euron lonkerolaatikoita osta. 😁
      Jep, lonkku on pirun kallista. 24-lootan saa jotain halvinta kaljaa 25-30e väliin. Senkin hinta noussut, joskus sai 20€ hintaan. Eli lonkkutölkki on yli tuplat kaljaan nähden. Onhan se vähemmän hiivalitkun makuista toki.

      Lainaa

    22. Tulos: -6 (20 ääntä)
      Kirpeä Ahven: Juu. Ei ne "tehokäyttäjät" varmaan 67 euron lonkerolaatikoita osta. 😁
      Mitäs ne lonkeron tehokäyttäjät ostaa? Meinaatko että kaikki tehokäyttäjät kantaa juomansa ulkomailta? Tässä maassa alkoholin kulutus on korkea yhteiskuntaluokkaan katsomatta ja varmasti moni joka tykkää juoda paljon lonkeroa ostaa sitä myös isoissa pakkauksissa. Ei kai niitä muutoin myytäisikään tuon kokoisissa pakkauksissa jos vaihtuvuus olisi jotenkin poikkeuksellisen vähäistä.

      Lainaa

    23. Tulos: -19 (27 ääntä)
      Parraton Pulu: Voi Puluparka! Noi rinkulat todennäkösesti lähtee varovasti ”skrapaamalla” pois liesitasosta. Sitä varten on tehty raaputtimia. Helposti saa siistiks.
      Ymmärrän. Olen kuitenkin kotisiivooja ammatiltani, joten uskon omaavani jonkinlaista silmää kodinkoneiden siisteydelle ja niiden vaatimille toimenpiteille. Toki voin olla väärässäkin!

      Lainaa

    24. Räkäpää 31.3.2023 9:20
      Tulos: +11 (11 ääntä)
      Laura: En nyt oikein saa kiinni, mitä Tuija yrittää sanoa? Katsotaas 🤔 Ensin hän muistuttaa, että on olemassa asunnottomia. (Ok?) Sitten alkaa raivota Iidalle ettei kukaan vuokraa Iidalta asuntoa. (Mitään asuntoa ei ole edes tässä tarjottu, mutta fine?) Sitten syytetään Karia "pelkuri [...]
      Esi-isät vaan suosittelee niitä kaakeliuunin taustoja. Onhan se vähän vanhanaikaista.

      Lainaa

    25. Suopea kameli 31.3.2023 14:22
      Tulos: +12 (12 ääntä)
      Lonkero on kyllä todella kallista juomaa. Erehdyin joululahjaksi ostamaan eräälle 12 packin ja olisikohan se ollut yli 30e..! Mietin vaan, että jos suhteuttaa hinnan alkoholipitoisuuteen niin lonkeron hinnalla saa jo melko hyviä viskejä. Ihan eliitin juomaa siis.

      Lainaa

    26. Lajikas aprikoosi 31.3.2023 16:30
      Tulos: -16 (22 ääntä)
      Jos halutaan että muutan pois esimerkiksi 3 viikkoa lakisääteistä irtisanomisaikaa nopeammin, voisin suostua siihen sillä ehdolla että vuokranantaja maksaa 3 viikon loman haluamassani kohteessa koko perheelle, sekä korvaukset tulonmenetyksistä kun ollaan vaimon kanssa molemmat 3 viikkoa palkattomalla. Voisin vaikka näillä ehdoilla itse maksaa varaston vuokran kalusteille siksi aikaa.

      Lainaa

    27. Lupaava flamingo 1.4.2023 12:53
      Tulos: +10 (10 ääntä)
      Puluparka: Tuossa ensimmäisessä liedessä ei kyllä sumeankaan kuvan perusteella näy vain vähäisiä käytön jälkiä liedellä, tai sitten olen erityisen kriittinen vähäisten käytönjälkien suhteen. Ja Kari puhuu lahjoittamisesta, mutta pyytää kuitenkin 24-packia lonkeroa vaihdossa, joka tekee noin [...]
      Äijä ei oo vaan siivonnut sitä kunnolla. Keraamisen lieden pinta on juuri nyt itselläkin tuon näköinen, mutta kun näytän sille kohta vähän yleispuhdistusainetta ja skrapaa, niin näyttää kuin uudelta.

      Lainaa

    28. Lupaava flamingo 1.4.2023 12:56
      Tulos: +5 (7 ääntä)
      Lajikas aprikoosi: Jos halutaan että muutan pois esimerkiksi 3 viikkoa lakisääteistä irtisanomisaikaa nopeammin, voisin suostua siihen sillä ehdolla että vuokranantaja maksaa 3 viikon loman haluamassani kohteessa koko perheelle, sekä korvaukset tulonmenetyksistä kun ollaan vaimon kanssa molemmat 3 viikkoa [...]
      Kolme viikkoa on aika lyhyt aika, kun se irtisanomisaika vuokranantajan puolelta on pirun pitkä. Siihen nähden aika paljon vaadit, tai riippuu tietysti matkan hinnasta ja tulotasostanne, mutta joo… 
      Mutta toki vuokralaisella on oikeutensa, ei siinä mitään. Sanon vaan, että ei tuohon varmaan kukaan lähde. 

      Lainaa

    29. Tulos: +19 (21 ääntä)
      Lajikas aprikoosi: Jos halutaan että muutan pois esimerkiksi 3 viikkoa lakisääteistä irtisanomisaikaa nopeammin, voisin suostua siihen sillä ehdolla että vuokranantaja maksaa 3 viikon loman haluamassani kohteessa koko perheelle, sekä korvaukset tulonmenetyksistä kun ollaan vaimon kanssa molemmat 3 viikkoa [...]
      Ihanaa uhriutumista toisten puolesta XD
      Monelle vaan on ihan ylitsepääsemätön asia ajatella että esimerkiksi vuokranantajan tai työnantajan tai herra paratkoon NAAPURIN kanssa voisi hyvässä hengessä sopia asioita niin että kaikki voittaa ja asianajajat eivät.
      Kelaa nyt tilanne jossa olet pähkäillyt muuttoa isompaan vuokrakämppään, vuokranantaja ehdottaa että jos hilpaiset 1kk päästä niin saat asua ilmaiseksi sen kuukauden. Sinä voitat ja vuokranantaja pääsee remppaamaan ja myymään sen kämpän ja kaikki ovat tyytyväisiä.

      Lainaa

    30. kusetta_ammatinpuolesta 4.4.2023 11:22
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Iso Hoo: Ihanaa uhriutumista toisten puolesta XDMonelle vaan on ihan ylitsepääsemätön asia ajatella että esimerkiksi vuokranantajan tai työnantajan tai herra paratkoon NAAPURIN kanssa voisi hyvässä hengessä sopia asioita niin että kaikki voittaa ja asianajajat eivät.Kelaa nyt tilanne jossa olet pähkäillyt muuttoa isompaan [...]
      Kaikki ei kykene ajattelemaan ja jotku ajattelee "että miten meitä nyt yritetään kusettaa" en tiedä onko muutosvastarintaa koska ei oma suunnitelma tms.

      Lainaa

    31. Epärö sarvikuono 4.4.2023 15:10
      Tulos: -2 (6 ääntä)
      Tuija taisi äänestää demareita, onneksi kävi huonosti.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: asunnot, asuntopula, fazer, hella, irtisanomisaika, kapitalismi, liesi, luottotiedot, sijoitusasunto, suklaa, uuni, vuokra, vuokra-asunnot, vuokranantajat