Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puskaradio suhisee, osa 32

Kahden parturin kamppailu: Asiakkaat hämmentyneitä, kun uusi liike esittää olevansa vanha tuttu.
Suurenna näkymä
Puskaradio suhisee, osa 32

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 63 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Korpulentti taikuri 21.2.2023 0:18
   Tulos: +241 (249 ääntä)
   Siinä mielessä turha tuo pyöräkatos, ettei Keltinmäessä uskalla kukaan pyöräänsä tuollaiseen jättää.

   Lainaa

  2. Loikoileva lepakko 21.2.2023 0:52
   Tulos: -186 (260 ääntä)
   Hieman ehkä kyseenalaista sensuroida Jannen nimi - mutta jättää täysin viattoman naisen (oletetun) auton rekisterinumero julkisesti näkyville, josta sitä aivan varmasti jaetaan eteenpäin vaikka minne kavereille, joista aivan joka ikinen voi yhdellä soitolla/tekstiviestillä ottaa naisen henkilöllisyyden ilmi. Eri asia toki, jos kys. rekisteri on jo tarkistettu eikä sisällä niitä henkilötietoja, saati että naisen asuinpaikka yms. olisi helppo saada sen jälkeen ilmi…

   Lainaa

  3. Ehyt kiivi 21.2.2023 0:56
   Tulos: +96 (142 ääntä)
   Miten nyt tosta "men style Oulu":sta jää kusettajan maku?

   Lainaa

  4. Tulos: +335 (339 ääntä)
   Loikoileva lepakko: Hieman ehkä kyseenalaista sensuroida Jannen nimi - mutta jättää täysin viattoman naisen (oletetun) auton rekisterinumero julkisesti näkyville, josta sitä aivan varmasti jaetaan eteenpäin vaikka minne kavereille, joista aivan joka ikinen voi yhdellä soitolla/tekstiviestillä ottaa naisen [...]
   Johan tuossa mokassa näkyy, että kyseinen rekisterinumero ei ole kenenkään Mitsubishi Outlanderin, vaan Härmän Liikenne Oy:n bussin. Näin ollen sitä ei tarvitse sensuroida, koska sen avulla ei voine löytää kuin Härmän Liikenteen tiedot...

   Lainaa

  5. Ikävystynyt jänis 21.2.2023 1:09
   Tulos: +176 (180 ääntä)
   Loikoileva lepakko: Hieman ehkä kyseenalaista sensuroida Jannen nimi - mutta jättää täysin viattoman naisen (oletetun) auton rekisterinumero julkisesti näkyville, josta sitä aivan varmasti jaetaan eteenpäin vaikka minne kavereille, joista aivan joka ikinen voi yhdellä soitolla/tekstiviestillä ottaa naisen [...]
   Eiks pointti ollut, että vika kuva osoitti kyseisen rekkarin olevan bussissa, ei Outlanderissa. Joten Janne on kirjoittanut väärän rekkarinumeron.

   Lainaa

  6. Nuhteeton tomaatti 21.2.2023 1:21
   Tulos: +69 (71 ääntä)
   Korpulentti taikuri: Siinä mielessä turha tuo pyöräkatos, ettei Keltinmäessä uskalla kukaan pyöräänsä tuollaiseen jättää.
   Käsittääkseni tuo on niitä skootteja varten, tosin eipä niitä taida kukaan siltikään tuohon jättää 😅

   Lainaa

  7. Saastainen tuhatjalkainen 21.2.2023 1:31
   Tulos: +121 (137 ääntä)
   Loikoileva lepakko: Hieman ehkä kyseenalaista sensuroida Jannen nimi - mutta jättää täysin viattoman naisen (oletetun) auton rekisterinumero julkisesti näkyville, josta sitä aivan varmasti jaetaan eteenpäin vaikka minne kavereille, joista aivan joka ikinen voi yhdellä soitolla/tekstiviestillä ottaa naisen [...]
   Se rekkari on tuon kuvassa olevan linja-auton. Valoja päälle nyt.

   Lainaa

  8. Karmia makkara 21.2.2023 1:50
   Tulos: +110 (110 ääntä)
   Härmässä on isommat Outlanderit

   Lainaa

  9. Loikoileva lepakko 21.2.2023 2:02
   Tulos: -42 (110 ääntä)
   Jimbo: Johan tuossa mokassa näkyy, että kyseinen rekisterinumero ei ole kenenkään Mitsubishi Outlanderin, vaan Härmän Liikenne Oy:n bussin. Näin ollen sitä ei tarvitse sensuroida, koska sen avulla ei voine löytää kuin Härmän Liikenteen tiedot...
   Näkyy vai? No sitten saatan olla jo parikymppisenä niin vanha, etten noin pienestä kuvasta erota tekstiä. 😁 Mut hyvä niinkin, jos kys. jäbä oli jopa noin tyhmä, ettei osannut rekisteriä oikein…
   Tota julkisen etsinnän creepiyttä se ei tosin poista.

   Lainaa

  10. Tulos: +68 (74 ääntä)
   Loikoileva lepakko: Näkyy vai? No sitten saatan olla jo parikymppisenä niin vanha, etten noin pienestä kuvasta erota tekstiä. 😁 Mut hyvä niinkin, jos kys. jäbä oli jopa noin tyhmä, ettei osannut rekisteriä oikein…Tota julkisen etsinnän creepiyttä se ei tosin poista.
   Zoomaaminen auttaa... 😅 Siihen creepiyteen en ottanut kantaa.

   Lainaa

  11. Loikoileva lepakko 21.2.2023 2:05
   Tulos: -107 (153 ääntä)
   Saastainen tuhatjalkainen: Se rekkari on tuon kuvassa olevan linja-auton. Valoja päälle nyt.
   Rauhoittukaas nyt jo, kaikilla ei ole silmälaseja (tai sinänsä tarvetta niille). En ihan ymmärrä, miten täysin tuntemattoman yksinkertainen virhe voi mennä noin pahasti tunteisiin. 🤔

   Lainaa

  12. Jytky kobra 21.2.2023 3:21
   Tulos: -53 (153 ääntä)
   Kuinka yllättävää että tuo toinen parturi oli .

   Lainaa

  13. Tornipöllö 21.2.2023 3:58
   Tulos: +262 (266 ääntä)
   Onko tuollainen edes laillista, että valheellisesti väittää putiikkinsa olevan jonkun vanhemman liikkeen uudistettu versio että saisi paremmin asiakkaita?

   Lainaa

  14. Suonensisäinen lokki 21.2.2023 7:20
   Tulos: +47 (119 ääntä)
   Jytky kobra: Kuinka yllättävää että tuo toinen parturi oli .
   Ai mamu? Niin todenköisesti on se tarinan toinenkin parturi. Oliko sulla joku pointti?

   Lainaa

  15. Merkitön pulu 21.2.2023 7:30
   Tulos: +88 (102 ääntä)
   Loikoileva lepakko: Rauhoittukaas nyt jo, kaikilla ei ole silmälaseja (tai sinänsä tarvetta niille). En ihan ymmärrä, miten täysin tuntemattoman yksinkertainen virhe voi mennä noin pahasti tunteisiin. 🤔
   Mä en itse huomannut näissä kommenteissa mitenkään erityisesti tunteisiin menoa. Virheet toki herättää huomiota ja niitä kommentoidaan, etenkin jos asiaan liittyy virheen takia tarpeetomasti annettua kritiikkiä. Joten relaa säkin, tuskin tää sun moka nyt mitenkään erityisesti on kenenkään tunteisiin mennyt 😊
   P.S. Ei sitä rekkaria edes tarvitse nähdä siitä kuvasta, kuvan mukaan kirjoitettu kommentti paljastaa jo jutun juonen 😊

   Lainaa

  16. Itseasiassa 21.2.2023 7:53
   Tulos: +75 (81 ääntä)
   Meidän kaupunkiin just tuli uus pyöräparkki ja siitä on ulistu jo varmaan 5 ketjua paikallisessa puskaradiossa. Katsotaan nyt edes paremmille pyöräilysäille alkaako siinä olla pyöriä. Itse olen jo niitä nähnyt, kun kävelen ohi, mutta öyhöille nyt mikään ei riitä.

   Lainaa

  17. Tulos: +167 (169 ääntä)
   Luulisi tuossa jo jonkun lain tulevan vastaan jos jokin liike väittää olevansa toinen liike joka on vaihtanut nimeänsä. On kuitenkin melko vahvaa asiakkaiden harhaanjohtamista ja eihän tuo nyt toista liikettäkään kohtaan ole ihan asiallista.

   Lainaa

  18. Symboloiva hämähäkki 21.2.2023 8:30
   Tulos: +34 (62 ääntä)
   On se kyllä käsittämätöntä, että kaupunki tekee tuollaisen katoksen, johon mahtuu vain ~8 pyörää, sen sijaan että olisi vain maalannut valkoiset viivat ympärille ja tehnyt siitä parkkiruudun, johon olisi mahtunut jopa yksi auto. Miten ei kaupunginhallitus (joka varmasti päättää jokaisesta yksityiskohdasta) ole osannut ajatella kaupunkilaisten etua tässä asiassa?

   Lainaa

  19. Pyrstökäs kilpikonna 21.2.2023 8:45
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   Nuhteeton tomaatti: Käsittääkseni tuo on niitä skootteja varten, tosin eipä niitä taida kukaan siltikään tuohon jättää 😅
   En kyllä tiedä mistä olet tuollaisen käsityksen saanut, mutta saisinko tarjota pari näkökulmaa, joita et ilmeisesti ole tullut ajatelleeksi:
   1. Vaikka skoottien pysäköintiongelman yhdeksi ratkaisuksi onkin esitetty pysäköintipaikkoja, joiden ulkopuolelle pysäköinti olisi joko kiellettyä tai lisämaksullista, tietääkseni kukaan ei ole ehdottanut, että skootit tarvitsisivat katettua pysäköintitilaa.
   2. Skootteja ei lukita rungosta telineisiin, toisin kuin pyöriä. Olisi siis melko käsittämättömän outo ratkaisu laittaa skoottiparkkiin tuollaisia pyörille tarkoitettuja lukituspaikkoja, jollaisia katoksessa näyttäisi olevan neljä kappaletta.

   Lainaa

  20. Säälittävä apina 21.2.2023 8:49
   Tulos: +48 (50 ääntä)
   Risto on kroonisesti tuota katosta vastaan. Mitähän pahaa se katos on Ristolle tehnyt?

   Lainaa

  21. Sanaton päärynä 21.2.2023 9:21
   Tulos: +60 (62 ääntä)
   Irkku: Luulisi tuossa jo jonkun lain tulevan vastaan jos jokin liike väittää olevansa toinen liike joka on vaihtanut nimeänsä. On kuitenkin melko vahvaa asiakkaiden harhaanjohtamista ja eihän tuo nyt toista liikettäkään kohtaan ole ihan asiallista.
   Onhan se kiellettyä ratsastaa kilpailijan maineella markkinoinnissaan. Oli se sitten kuten mokassa tai esim. ostamalla hakukoneesta mainos kilpailijan nimellä haettaesss.

   Lainaa

  22. Tohlo hedelmä 21.2.2023 10:02
   Tulos: +24 (36 ääntä)
   Loikoileva lepakko: Rauhoittukaas nyt jo, kaikilla ei ole silmälaseja (tai sinänsä tarvetta niille). En ihan ymmärrä, miten täysin tuntemattoman yksinkertainen virhe voi mennä noin pahasti tunteisiin. 🤔
   Myönnä jo tappio ja luovuta

   Lainaa

  23. Tulos: -43 (43 ääntä)
   Kylläpä nauratti tuo golden scissors, vielä kun ymmärtäisi vitsin :D

   Lainaa

  24. Ansiokas piikkisika 21.2.2023 11:02
   Tulos: +27 (33 ääntä)
   Sanaton päärynä: Onhan se kiellettyä ratsastaa kilpailijan maineella markkinoinnissaan. Oli se sitten kuten mokassa tai esim. ostamalla hakukoneesta mainos kilpailijan nimellä haettaesss.
   Tuota hakukonemanipulaatiota tehdään niin paljon, että tokkopa kiellettyä, mutta antaa kyllä huonon kuvan mainostajasta.

   Lainaa

  25. Sanaton päärynä 21.2.2023 11:05
   Tulos: +47 (51 ääntä)
   Ansiokas piikkisika: Tuota hakukonemanipulaatiota tehdään niin paljon, että tokkopa kiellettyä, mutta antaa kyllä huonon kuvan mainostajasta.
   Kiellettyä on moni muukin asia, jota silti tehdään. Kuten alekikkailu huonekaluliikkeiden malliin. Sanktiot eivät vissiin ole tarpeeksi kovat, että näitä temppuja ei koettaisi kannattaviksi. Ja valvonta ei pysy perässä.

   Lainaa

  26. Tulos: -8 (54 ääntä)
   Merkitön pulu: Mä en itse huomannut näissä kommenteissa mitenkään erityisesti tunteisiin menoa. Virheet toki herättää huomiota ja niitä kommentoidaan, etenkin jos asiaan liittyy virheen takia tarpeetomasti annettua kritiikkiä. Joten relaa säkin, tuskin tää sun moka nyt mitenkään erityisesti on kenenkään [...]
   No jos nyt tässä analysoidaan, niin Loikoilevan lepakon siteeraaman kommentin "Valoja päälle nyt" oli kyllä aivan turha – siitä todella tulee sellainen vaikutelma, että "meni tunteisiin" ainakin nyt pikkasen ja herätti lievän tarpeen olla turhan ilkeä. Muille kommenteille, joissa mokan tilanne selostettiin, annoin yläpeukun, tälle kyseiselle alapeukun. Ei kai tässä mitään sen kummempaa. (Itsekin säikähdin ekassa mokassa paljastetun satunnaisen naisen rekkarin, koska en tiedä, mikä on outlander enkä siis sitä, oliko kuvan auto se outlander vai jotain muuta. Onneksi kommenteissa kerrottiin niin, että osasin päätellä. Kiitti!)

   Lainaa

  27. It's a deal 21.2.2023 11:10
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Irkku: Luulisi tuossa jo jonkun lain tulevan vastaan jos jokin liike väittää olevansa toinen liike joka on vaihtanut nimeänsä. On kuitenkin melko vahvaa asiakkaiden harhaanjohtamista ja eihän tuo nyt toista liikettäkään kohtaan ole ihan asiallista.
   Tulee siinä laki vastaan, muttei mitään seurauksia käytännössä. Työtoverini ryhtyi kilpailijakseni ja kertoi ihmisillä minun lopettaneen tai että hän tuurasi minua sairastuttuani. Kirjanpitoja verratessa yli 90% hänen bisneksestään osui todistettavasti minun asiakkaisiini, mutta se ei vielä riittänyt eliminoimaan sattuman mahdollisuutta.
   Tuossa parturin tapauksessa varma vaiva ja mahdolliset hyödyt eivät kohtaisi, eikä missään sanota, että yritys tai henkilökunta olisivat samoja, ainoastaan palvelu. Koitapa saada joku tulemaan käräjille todistamaan että kyllä kertoi, että omistajan rouva kuoli ja sekin olisi sana sanaa vastaan.
   Ikävää olla negatiivinen, mutta tässä sentään auttaa somen voima ja me olemme nyt osa sitä, kun tuo juttu tavoittaa enemmän ihmisiä ja tuota mokaa voi myös jakaa Oulun alueen ryhmissä.

   Lainaa

  28. Valittu mestari 21.2.2023 11:19
   Tulos: +10 (18 ääntä)
   "Tottus" ei pala tulessakaan.

   Lainaa

  29. Tulos: +41 (45 ääntä)
   Katos perkele.

   Lainaa

  30. Tulos: +38 (46 ääntä)
   Loikoileva lepakko: Rauhoittukaas nyt jo, kaikilla ei ole silmälaseja (tai sinänsä tarvetta niille). En ihan ymmärrä, miten täysin tuntemattoman yksinkertainen virhe voi mennä noin pahasti tunteisiin. 🤔
   No siis eikö yhtään ihmetyttänyt mokaa lukiessa, että miksi joku on siihen linja-auton kuvan laittanut? Ja vielä avannut asiaa kuvatekstissä? :D

   Lainaa

  31. Turvaton hai 21.2.2023 12:00
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Polkupyörille tuo on. Vieressä on linjan päätepysäkki, joten pääseee kauempaakin asuinalueen periltä pyörällä bussiin.

   Lainaa

  32. Valtaapitävä maksamakkara 21.2.2023 12:31
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Korpulentti taikuri: Siinä mielessä turha tuo pyöräkatos, ettei Keltinmäessä uskalla kukaan pyöräänsä tuollaiseen jättää.
   tästä aika hyvin myös näyttöä, sillä todistetusti (nämä kaksi kuvaa) katos on kuvattu tyhjänä sekä kesällä että talvella.

   Lainaa

  33. Varastoitu viikuna 21.2.2023 13:16
   Tulos: +1 (19 ääntä)
   Jytky kobra: Kuinka yllättävää että tuo toinen parturi oli .
   Eka oli pizzasota, nyt tukkasotka.

   Lainaa

  34. Riittävä nauta 21.2.2023 13:40
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Irkku: Luulisi tuossa jo jonkun lain tulevan vastaan jos jokin liike väittää olevansa toinen liike joka on vaihtanut nimeänsä. On kuitenkin melko vahvaa asiakkaiden harhaanjohtamista ja eihän tuo nyt toista liikettäkään kohtaan ole ihan asiallista.
   Vähän tuohon liittyen olen miettinyt, onko jotain lainsäädäntöä tilanteessa, jossa omistaja vaihtuu.
   Vuosia sitten kävin muutaman kerran ravintolassa, josta sai aivan todella maukasta ruokaa. Tyyliltään se oli jossain "normi"ravintolan ja fine diningin välillä. Menut vaihtuivat kauden raaka-aineiden perusteella ja annosten makuihin oli selvästi kiinnitetty huomiota. Annosten ulkonäkökin oli taattua instagram-settiä.
   Sitten joskus olin taas menossa kyseiseen ravintolaan ja katsoin menun netistä etukäteen. Yllätyksekseni ruokalistalta löytyikin pizzaa ja kebabia. Selvisi, että omistaja oli vaihtunut ja kauppaan näköjään kuului koko paketti kalusteineen, nettisivuineen yms. Kaikissa ravintola-arvostelusivustoilla ravintolalla oli vanhalta ajalta jäänyt todella hyvät pisteet, joihin viimeisimmät hämmentyneet, huomattavasti alemmat, arviot eivät nopeasti pureneet.
   Tuolloin todella mietin, että onko tuo nyt ihan kaikkien sääntöjen mukaista. Tuntui törkeältä harhaanjohtamiselta, kun ravintolan nettisivukin oli täynnä gourmet-ruokakuvia, vaikka niitä oli aivan turha olettaa saavansa.  

   Lainaa

  35. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Onkohan parkkipaikatkin sit verorahojen haaskausta? 🤔

   Lainaa

  36. Mäntylahti-Piiras 21.2.2023 14:25
   Tulos: -36 (50 ääntä)
   Kari rasisti, Pakkahuonenkatu Golden scissor väärä, Pakkahuonekatu paika omistaja rasisti, D tietä, olla oikea Golden Scissor työntekijä, omistaja ole paljon pois, D palvele hyvä, paitsi ei rasisti.

   Lainaa

  37. Mäntylahti-Piiras 21.2.2023 14:39
   Tulos: +7 (19 ääntä)
   Riittävä nauta: Vähän tuohon liittyen olen miettinyt, onko jotain lainsäädäntöä tilanteessa, jossa omistaja vaihtuu.Vuosia sitten kävin muutaman kerran ravintolassa, josta sai aivan todella maukasta ruokaa. Tyyliltään se oli jossain "normi"ravintolan ja fine diningin välillä. Menut vaihtuivat kauden [...]
   jos uusi ravintoloitsija on kerran ostanut oikeudet myös raflan nimeen niin ei tuollaista kyllä kielletyksi oikein voi saada, jos uuden omistajan olisi säilytettävä sama ruokalista ja ruoan taso niin ei tässä maassa kukaan uskaltaisi ostaa ravintolaa, härskiähän tuommoinen on että ostetaan laaturafla ja tehdään siitä kylän tuhannes tusinakebula. mutta minkäs teet.

   Lainaa

  38. Järisyttävä vesimeloni 21.2.2023 14:51
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Nuhteeton tomaatti: Käsittääkseni tuo on niitä skootteja varten, tosin eipä niitä taida kukaan siltikään tuohon jättää 😅
   Äläs ny, olen pariin kertaan nähnyt!

   Lainaa

  39. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Tornipöllö: Onko tuollainen edes laillista, että valheellisesti väittää putiikkinsa olevan jonkun vanhemman liikkeen uudistettu versio että saisi paremmin asiakkaita?
   Suomessa yrityksen kunniaa ei voi loukata. Kaipa tuosta jonkunlaisen petoksen voi saada, mutta epäilen sen olevan aika vaikeaa. Joku tavaramerkkiin liittyvä rikkomus on ehkä todennäköisin.

   Lainaa

  40. Soinnikas ilonpilaaja 21.2.2023 15:31
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Tuollaiset rekkarin kanssa perään huutelijat eivät itse ilmeisesti tee koskaan missään virheitä esim. väsyneenä. Juu ei väsyneenä saisi mennä rattiin mutta aika monelle se on hyvin yleistä silti vaikka raskaan työpäivän ja/tai huonosti nukutun yön jälkeen. Epähuomiossa saattaa tötöillä liikenteessä. Siinä on onnea että muut ovat hereillä niin ei käy mitään. Joskus ne muut ovat hereillä kun nämä huutelijat tötöilee. Vuorotellen. Vähän ymmärrystä ja lempeyttä toivoisin kanssaihmisten seassa kulkemiseen. Aina ei ole kaikilla skarppi olo ja hyvä päivä liikenteessä. Ei kaikki tee niitä virheitä siellä tyhmyyttään ja tahallaan.

   Lainaa

  41. Tulos: +45 (49 ääntä)
   Noille "verorahat"- idiooteille kaikki on tuhlausta mikä ei ole itselle hyödyllistä. Mä en tarvitse päiväkoteja, joten samalla logiikalla ne kaikki vois poistaa. Armeijan lakkauttaa jne.

   Lainaa

  42. Liisteröity puuma 21.2.2023 16:50
   Tulos: -35 (49 ääntä)
   V a s e m m i s t o ei pelkää ja vihaa mitään muuta yhtä paljoa maailmassa kuin absoluuttista totuutta, mitä ei ole ensin kuorrutettu heidän i d e o l o g i a l l a a n . v a s e m m i s t o kuvittelee että kun vaan rämppää alapeukkua "väärää mieltä" olevaan kommenttiin tai haukkuu putinistiksi tai milloin miksikin niin heidän mielestä sillä voittaa keskustelun automaattisesti. Varmasti näin käy myös tähän kommenttiin, heidän älykkyys ei enempään riitä.

   Lainaa

  43. Koherentti ankka 21.2.2023 17:14
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Turvaton hai: Polkupyörille tuo on. Vieressä on linjan päätepysäkki, joten pääseee kauempaakin asuinalueen periltä pyörällä bussiin.
   Jos aikoo saada kauempaakin väkeä siihen päätepysäkille, kannattais investoida myös kameravalvontaan kyseisessä pyöräparkissa. Tosin kai sekin ois alta aikayksikön rikki.

   Lainaa

  44. Harjaton ahma 21.2.2023 17:21
   Tulos: -5 (21 ääntä)
   Saattaa Sari järkyttyä, jos huomaa että se oman auton rekkari näkyy myös kaikille muille tienkäyttäjille

   Lainaa

  45. Vaitelias bataatti 21.2.2023 19:03
   Tulos: +8 (16 ääntä)
   Lala: No jos nyt tässä analysoidaan, niin Loikoilevan lepakon siteeraaman kommentin "Valoja päälle nyt" oli kyllä aivan turha – siitä todella tulee sellainen vaikutelma, että "meni tunteisiin" ainakin nyt pikkasen ja herätti lievän tarpeen olla turhan ilkeä. Muille kommenteille, joissa mokan [...]
   Ei kannata kommentoida nettiin jos ei kestä kritiikkiä.

   Lainaa

  46. Nuutunut kivi 21.2.2023 19:26
   Tulos: +14 (24 ääntä)
   Jytky kobra: Kuinka yllättävää että tuo toinen parturi oli .
   Kyseinen parturi on piste?

   Lainaa

  47. Läpikäytävä sotilas 21.2.2023 21:28
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   Loikoileva lepakko: Hieman ehkä kyseenalaista sensuroida Jannen nimi - mutta jättää täysin viattoman naisen (oletetun) auton rekisterinumero julkisesti näkyville, josta sitä aivan varmasti jaetaan eteenpäin vaikka minne kavereille, joista aivan joka ikinen voi yhdellä soitolla/tekstiviestillä ottaa naisen [...]
   Haloo, kahdella autolla ei ole samaa rekkaria. Se on linja-auton.

   Lainaa

  48. Läpikäytävä sotilas 21.2.2023 21:30
   Tulos: +10 (20 ääntä)
   Liisteröity puuma: V a s e m m i s t o ei pelkää ja vihaa mitään muuta yhtä paljoa maailmassa kuin absoluuttista totuutta, mitä ei ole ensin kuorrutettu heidän i d e o l o g i a l l a a n . v a s e m m i s t o kuvittelee että kun vaan rämppää alapeukkua "väärää mieltä" olevaan kommenttiin tai haukkuu [...]
   Sulla tais olla huonompi päivä myös sivulla vauva.fi. samaa incelnatsipaskaa jauhoit sielläkin.
   Eikä ole olemassa "absoluuttista totuutta".

   Lainaa

  49. Tulos: +18 (18 ääntä)
   "sinä et tiedä mitä on tottus" osui mun huumorintajuun. En tiedäkään! Koskaan kuullutkaan!

   Lainaa

  50. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Loikoileva lepakko: Rauhoittukaas nyt jo, kaikilla ei ole silmälaseja (tai sinänsä tarvetta niille). En ihan ymmärrä, miten täysin tuntemattoman yksinkertainen virhe voi mennä noin pahasti tunteisiin. 🤔
   En nyt varsinaisesti ymmärrä mistä päättelit että meni kommentoijan tunteisiin? Vai puhutko omista tunteistasi? Toki kyllä se ihmetyttää itseänikin että miten on mahdollista että asia menee ohi kun se avataan sekä tekstillä että kuvalla jo jutussa. Jos tuosta kuvasta ei näe kilpeä zoomaamallakaan (mikä tulisi itsellä mieleen tehdä jos rekkaria ei näe ja joku linkannut kuvan autosta missä etsitään autoa tietyllä rekkarilla) puhutaan jo todella huonosta näöstä. Jos taas ei tule mieleen tehdä tuota toimenpidettä on kyseessä ikävä kyllä sellainen ongelma joka ei silmälaseillakaan korjaannu.

   Lainaa

  51. Sukkanauhaton mustikka 22.2.2023 7:05
   Tulos: -6 (10 ääntä)
   Nuo autojen rekkarit voi jokainen nähdä kadulla, jos auto on parkissa, niin miksi ei saisi facee postata?

   Lainaa

  52. Sukkanauhaton mustikka 22.2.2023 7:07
   Tulos: -12 (16 ääntä)
   Liisteröity puuma: V a s e m m i s t o ei pelkää ja vihaa mitään muuta yhtä paljoa maailmassa kuin absoluuttista totuutta, mitä ei ole ensin kuorrutettu heidän i d e o l o g i a l l a a n . v a s e m m i s t o kuvittelee että kun vaan rämppää alapeukkua "väärää mieltä" olevaan kommenttiin tai haukkuu [...]
   Kun eivät muuten pysty käymään päälle, niin miinuksilla internetissä. Varmaan oikein voittaja olo, kun on saanut miinuksen annettua.

   Lainaa

  53. Arkkienkeli 22.2.2023 11:19
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Risto on tainnut liikaa poltella hashista, kun aivot ovat jo tuhoutuneet 90-vuotiaan tasolle.

   Lainaa

  54. Arkkienkeli 22.2.2023 11:25
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Liisteröity puuma: V a s e m m i s t o ei pelkää ja vihaa mitään muuta yhtä paljoa maailmassa kuin absoluuttista totuutta, mitä ei ole ensin kuorrutettu heidän i d e o l o g i a l l a a n . v a s e m m i s t o kuvittelee että kun vaan rämppää alapeukkua "väärää mieltä" olevaan kommenttiin tai haukkuu [...]
   Kappas! Venäläinen rölli ja jolla kielitaito on ala-asteikäiseen verrattava. Mitäs muuta sinne Savuškininkatu 55:n kuuluu? Vielä kolmannessa kerroksessa ainoat vessat ja 12h työpäivät? Joko saatte enemmän kuin 300 ruplaa kuukaudessa?

   Lainaa

  55. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Liisteröity puuma: V a s e m m i s t o ei pelkää ja vihaa mitään muuta yhtä paljoa maailmassa kuin absoluuttista totuutta, mitä ei ole ensin kuorrutettu heidän i d e o l o g i a l l a a n . v a s e m m i s t o kuvittelee että kun vaan rämppää alapeukkua "väärää mieltä" olevaan kommenttiin tai haukkuu [...]
   Sä  olet varmaan tosi ylpeä tuosta eritnäin intellektuellista ja rakentavasta kommentistasi joka antaa sinusta todella mukavan, helposti lähestyttävän ja keskustelutaitoisen kuvan. En yhtään ihmettele miksi v a s s a r i t ei uskalla keskustella noin älykkään ihmisen kanssa.

   Lainaa

  56. Valoisa peto 22.2.2023 15:38
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Tornipöllö: Onko tuollainen edes laillista, että valheellisesti väittää putiikkinsa olevan jonkun vanhemman liikkeen uudistettu versio että saisi paremmin asiakkaita?
   EI ole!

   Lainaa

  57. Valoisa peto 22.2.2023 15:39
   Tulos: -3 (11 ääntä)
   Arkkienkeli: Kappas! Venäläinen rölli ja jolla kielitaito on ala-asteikäiseen verrattava. Mitäs muuta sinne Savuškininkatu 55:n kuuluu? Vielä kolmannessa kerroksessa ainoat vessat ja 12h työpäivät? Joko saatte enemmän kuin 300 ruplaa kuukaudessa?
   Olet venäläinen trolli jos et tue vasemmistoa? Onpas huvittavaa, koska nimenomaan venäläiset ihailevat kommunismia.

   Lainaa

  58. Äksy viikinki 23.2.2023 8:59
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Riittävä nauta: Vähän tuohon liittyen olen miettinyt, onko jotain lainsäädäntöä tilanteessa, jossa omistaja vaihtuu.Vuosia sitten kävin muutaman kerran ravintolassa, josta sai aivan todella maukasta ruokaa. Tyyliltään se oli jossain "normi"ravintolan ja fine diningin välillä. Menut vaihtuivat kauden [...]
   Ravintolat vaihtavat omistajaa tyypillisesti liiketoimintakaupalla, jolloin myydään koko liiketoimintakokonaisuus, ja uusi omistaja (yleensä) jatkaa toimintaa samalla markkinointinimellä. Kauppahintaan sisällytetään tyypillisesti myös liikearvon osuus (eli se "hyvä maine"). Tämä ei ole mitenkään epätavallista, ja samaa toki tapahtuu muillakin aloilla. Arvosteluihin ei ravintola pysty vaikuttamaan, joten ne eivät myöskään ole sen vastuulla. Nettisivujen toki pitäisi kuvastaa sitä, mitä todellisuudessa on tarjolla.

   Lainaa

  59. Säälittävä apina 23.2.2023 12:50
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Liisteröity puuma: V a s e m m i s t o ei pelkää ja vihaa mitään muuta yhtä paljoa maailmassa kuin absoluuttista totuutta, mitä ei ole ensin kuorrutettu heidän i d e o l o g i a l l a a n . v a s e m m i s t o kuvittelee että kun vaan rämppää alapeukkua "väärää mieltä" olevaan kommenttiin tai haukkuu [...]
   Mikä näissä mokissa on vasemmiston vika? Se katos vai parturi?

   Lainaa

  60. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Korpulentti taikuri: Siinä mielessä turha tuo pyöräkatos, ettei Keltinmäessä uskalla kukaan pyöräänsä tuollaiseen jättää.
   Keltinmäki on kyllä nii ghetto että ei täällä mikää pyörä pyöri, renkaat viedään autosta vauhdissa ja jos erehdyt tänne ni katotaan niin pahalla että tulee kusi sukkaan. No ei ny iha, tässä keltinmäessä asuneena täytyy sanoa että mainettaan parempi, monta vuotta menny ja ei oo tarvinnu kellekkään pahasti sanoa, naapurit mitä parhaita. Tietysti niin iso alue tämäkin että varmasti katu jos toinen missä riittää sitä äksöniä.

   Lainaa

  61. Luonnonkihara myyrä 27.2.2023 12:47
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Varastoitu viikuna: Eka oli pizzasota, nyt tukkasotka.
   Tämä tukkasota on Oulun alueella ihan todellista. Tuohon meidän lähiöön perusti yksi kaveri Luckylle kilpailijan, sai turpaansa ja joutui luovuttamaan liikkeensä Luckyn kavereille

   Lainaa

  62. Tilattava tuhatjalkainen 20.3.2023 21:46
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Säälittävä apina: Risto on kroonisesti tuota katosta vastaan. Mitähän pahaa se katos on Ristolle tehnyt?
   Se vei Riston työpaikan ja naisen

   Lainaa

  63. Tilattava tuhatjalkainen 20.3.2023 21:49
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Tips: Katos perkele.
   Katos, katos katos

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: auto, golden scissors, katos, kuva, men style, oulu, parturi, pyöräkatos, rekisterinumero, rekkari, verorahat