Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 415

Pullantuoksuinen sarjamurhaaja käy kaupassa.
Kuvakooste, osa 415

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 49 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -24 (128 ääntä)
   Nicon aloittama ketju on ihan 6/5 - välitöntä huutonaurua.

   Lainaa

  2. Loikoileva lepakko 21.2.2023 0:39
   Tulos: +248 (250 ääntä)
   ”Moi pomo, en pääse tänään sattuneista syistä töihin…”

   Lainaa

  3. Hurmaava nuija 21.2.2023 1:02
   Tulos: -82 (162 ääntä)
   Loikoileva lepakko: ”Moi pomo, en pääse tänään sattuneista syistä töihin…”
   Ollinsaarelaiset ei taida töissä käydä että sinällään lumikasa oven edessä ei haittaa. Tupakkiakin polttavat sisällä. Foodora vaan ei voi kebua toimittaa ennen kevättä.

   Lainaa

  4. Pinkki karhu 21.2.2023 2:32
   Tulos: +110 (130 ääntä)
   Samaistun tuohon irtosilmäjuttuun xD hetkinen, itelläkin on irtosilmiä, eli tiedän mitä huomenna teen kun mies lähtee töihin 👿

   Lainaa

  5. Jeesus Putlerilainen 21.2.2023 3:17
   Tulos: +273 (293 ääntä)
   "gantalupe" kauppalapussa jätti arvet sieluuni.

   Lainaa

  6. Sähkötön sirkka 21.2.2023 3:33
   Tulos: -119 (217 ääntä)
   Pinkki karhu: Samaistun tuohon irtosilmäjuttuun xD hetkinen, itelläkin on irtosilmiä, eli tiedän mitä huomenna teen kun mies lähtee töihin 👿
   Niin kyseessä on adhd/add-ryhmä. Jos samaistuisit, olisit jo liimailemassa niitä. Ja jättäisit sen kesken kun huomaisit että jääkaapissa on vanhentuneita tuotteita, joita siivotessasi huomaat kuiva-ainekaapin olevan epäjärjestyksessä ja oletkin yhtäkkiä etsimässä kansia tyhjille pakasterasioille. Niitä löytyy kirjahyllystä, joihin laskit ne käsistäs kun tuli mieleen että oli yks lasku maksamatta ja etit verkkopankkitunnuksia kun puhelin meni hajalle, eikä uudessa toimi vielä mobiilivarmenne. 
   Tämä on täysin arvailua, koska ei siis ole itsellä adhd-diagnoosia tullut mietittyä tosissaan. 

   Lainaa

  7. Tulos: +30 (36 ääntä)
   Uuu, möllöttävän maidon vieressä on hapankaalia!

   Lainaa

  8. Jaettu kotka 21.2.2023 7:04
   Tulos: +90 (94 ääntä)
   Työpaikan oven eteen tehtiin viime talvena tuo sama että iso lumikasa eteen. Oltiin vielä itse sisällä ja kuultiin ääni, mutta oli pimeää ja kukaan ei katsonut ikkunasta ulos. Just ja just päästiin ulos. Takaovesta olisi voitu päästä joten kuten mutta sitä ei oltu käyty putsaamassa. Siinä on kyllä toinenkin ovi, jonka edusta oli jätetty auki. Siinä on vain sellainen ongelma, että toinen ovi ei toimi, vaan siinä on sisäpuolella pelkkä ikkuna ja 10 sentin paksuinen betonivaluseinä ikkunan alla. Siitä on vähän hankala kulkea. En ymmärrä miksi se on vaikea ymmärtää, että se ovi on kulkuovi, minkä vieressä on postilaatikko ja ovikello.

   Lainaa

  9. Ihan oikea hämähäkki 21.2.2023 7:07
   Tulos: +145 (197 ääntä)
   Sähkötön sirkka: Niin kyseessä on adhd/add-ryhmä. Jos samaistuisit, olisit jo liimailemassa niitä. Ja jättäisit sen kesken kun huomaisit että jääkaapissa on vanhentuneita tuotteita, joita siivotessasi huomaat kuiva-ainekaapin olevan epäjärjestyksessä ja oletkin yhtäkkiä etsimässä kansia tyhjille [...]
   Itelläni on diagnosoitu ADHD ja tää on tosi stereotypisoiva kuvaus oireista. Miks edes kommentoit jos on "täysin arvailua"?

   Lainaa

  10. Itseasiassa 21.2.2023 7:25
   Tulos: +133 (135 ääntä)
   Mikä toi Nicon vehje nyt sitten on!?

   Lainaa

  11. Puuton alpakka 21.2.2023 7:36
   Tulos: +114 (130 ääntä)
   Ihan oikea hämähäkki: Itelläni on diagnosoitu ADHD ja tää on tosi stereotypisoiva kuvaus oireista. Miks edes kommentoit jos on "täysin arvailua"?
   Minullakin on ADHD ja pahiten tuossa kuvauksessa meni pieleen kohdallani se, etten koskaan tee noin montaa kotityötä peräkkäin.

   Lainaa

  12. Altis kantojuhta 21.2.2023 7:47
   Tulos: +49 (57 ääntä)
   Itseasiassa: Mikä toi Nicon vehje nyt sitten on!?
   Oisko ovikellon se "vastaanotin"? Se, joka soi, kun ulkona painaa nappia.

   Lainaa

  13. Parraton leijona 21.2.2023 8:03
   Tulos: +62 (80 ääntä)
   "Labbu" kieltoon!

   Lainaa

  14. Sähkötön sirkka 21.2.2023 8:37
   Tulos: -3 (75 ääntä)
   Puuton alpakka: Minullakin on ADHD ja pahiten tuossa kuvauksessa meni pieleen kohdallani se, etten koskaan tee noin montaa kotityötä peräkkäin.
   Pahoittelen, en tarkoittanut loukata. Tuossa ei siis tosiaan tehty yhtään kotityötä, vaan aloitettiin viisi ja kaikki jäi kesken. Kertoo siis vain omasta elämästäni toisinaan, ja kuten sanoin itsellä ollut vain epäilyksiä jostakin  keskittymishäiriöstä, ei tosiaan diagnoosia mistään, eli en nyt väitä tietäväni asiasta yhtään mitään. Mun on vaan vaikee uskoa että se täyttäysi kriteerejä, että suunnittelee laittavansa irtisilmiä seuraavana päivänä maitopurkkiin, koska adhd ei varmasti ole synonyymi hassujen juttujen tekemiselle.  Mutta nyt mietin, että ehkä siitä ei ollutkaan kysymys kommentissa, johon vastasin.

   Lainaa

  15. Pudotettu pelikaani 21.2.2023 8:45
   Tulos: +91 (93 ääntä)
   Mikä on petu? Tää vie multa yöunet kun en keksi.

   Lainaa

  16. Tulos: -15 (81 ääntä)
   Ihan oikea hämähäkki: Itelläni on diagnosoitu ADHD ja tää on tosi stereotypisoiva kuvaus oireista. Miks edes kommentoit jos on "täysin arvailua"?
   Onkohan sulla ADHD jos et nauranut tuolle ... itse nauroin ja kaikki muutkin tutut nauroi diagnoosista riippumatta. Itsellä myös lukihäiriö niin ei voi luottaa pelkkään omaan tulkintaan. Tottakai tuo oli sopivan yliampuva mutta sehän siitä hauskan tekikin. Jos tuosta veti herneen nenään, vika on nenässä eikä herneessä. Vaikka luulenkin että tuosta loukkaantuu vaan ne jotka ammatikseen loukkaantuvat muiden puolesta kun kokevat olevansa muiden yläpuolella.

   Lainaa

  17. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Pudotettu pelikaani: Mikä on petu? Tää vie multa yöunet kun en keksi.
   Olisko lemmikin nimi? Eli koiran, kissan tai mursun ruokaa pitäisi ostaa.

   Lainaa

  18. Tulos: +57 (57 ääntä)
   Itseasiassa: Mikä toi Nicon vehje nyt sitten on!?
   Veikkaan et langattoman lämpömittarin sensori. Itellä on suht saman näköinen ja punai valo välähtää välillä

   Lainaa

  19. Navakka sitruuna 21.2.2023 9:27
   Tulos: +120 (126 ääntä)
   Itseasiassa: Mikä toi Nicon vehje nyt sitten on!?
   Ei mikään, lakkaa kyselemästä
   Terv. Supo

   Lainaa

  20. Katkaistu kani 21.2.2023 9:44
   Tulos: -50 (84 ääntä)
   Ihan oikea hämähäkki: Itelläni on diagnosoitu ADHD ja tää on tosi stereotypisoiva kuvaus oireista. Miks edes kommentoit jos on "täysin arvailua"?
   Voi ei, satutitko tunteesi? ADHD näköjään vienyt huumorintajusikin.

   Lainaa

  21. Pramea persoona 21.2.2023 10:14
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Itseasiassa: Mikä toi Nicon vehje nyt sitten on!?
   Se oli lämpötilamittarin ulkoyksikkö! 
   Punaisen valon vilkkuminen jäi vielä mysteeriksi. Joko ilmoittaa patterien loppumista tai sitten yhteyden katkeamista sisäyksikköön. 

   Lainaa

  22. Puuton alpakka 21.2.2023 10:36
   Tulos: +52 (54 ääntä)
   Sähkötön sirkka: Pahoittelen, en tarkoittanut loukata. Tuossa ei siis tosiaan tehty yhtään kotityötä, vaan aloitettiin viisi ja kaikki jäi kesken. Kertoo siis vain omasta elämästäni toisinaan, ja kuten sanoin itsellä ollut vain epäilyksiä jostakin  keskittymishäiriöstä, ei tosiaan diagnoosia mistään, eli en [...]
   En loukkaantunutkaan. Tajusin kyllä, että mitään ei tehty juurikaan, mutta siinä kuitenkin aloitettiin monta. Minä olen viimeistään toisen kohdalla tekemässä jo jotain muuta kuin kotitöitä.
   Mutta olen huomannut, että enemmän saan aikaiseksi, kun päätän etukäteen, tehdä kymmenen minuuttia yhtä kotityötä. Sen aikaa pystyn palauttamaan itseni takaisin siihen alkuperäiseen hommaan, kun tiedän, että sitten saa lopettaa. Kymmenessä minuutissa saa kuitenkin paljon aikaiseksi. Ainakin verrattuna siihen, että vaihtaa hommaa minuutin välein.
   ADHD ilmenee ihmisillä aika eri tavoin. Jotkut makaavat vaan sohvalla, kun eivät pysty tekemään yhtään mitään.

   Lainaa

  23. Kirjautuminen epäonnistui 21.2.2023 10:45
   Tulos: +50 (50 ääntä)
   Pudotettu pelikaani: Mikä on petu? Tää vie multa yöunet kun en keksi.
   Itsekin lyhentelen joskus ostoslistan sanoja ihan mielivaltaisesti, ja itsekin saa joskus kaupassa miettiä hetken, ennen kuin muistaa, että ”jape” tarkoitti jauhoisia perunoita ja ”tupak” tummapaahtoista kahvia. Tässä listassa kyllä oli kaikki muut sanat jaksettu kirjoittaa kokonaan, joten petu ei ehkä ole lyhenne. Ehkä joku perheen oma lempinimi tuotteelle tai tuotemerkille?
   ”Linnunmuna” kiinnitti myös huomiota. Onhan kaupoissa saatavilla kananmunien lisäksi monesti viiriäisenmunia, mutta niitä kai ostetaan yleensä vähän eri tilanteissa. Hassua, kun tässä listassa näyttää, että ihan sama, kumpia - ellei kyse ole taas jostain ihan muusta, esim. kissan lelusta…

   Lainaa

  24. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Pramea persoona: Se oli lämpötilamittarin ulkoyksikkö!  Punaisen valon vilkkuminen jäi vielä mysteeriksi. Joko ilmoittaa patterien loppumista tai sitten yhteyden katkeamista sisäyksikköön. 
   Punaisen valon vilkkuminen osoittaa yhteyden pysymistä, eli vilkkuu normaalioloissa säännöllisesti. Meiltäkin tuommoinen löytyy.

   Lainaa

  25. It's a deal 21.2.2023 12:25
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Pudotettu pelikaani: Mikä on petu? Tää vie multa yöunet kun en keksi.
   Voisiko joku välittää kysymyksen Naistenhuoneelle, kiitos.

   Lainaa

  26. Tulos: -2 (36 ääntä)
   Mua häiritsee tuossa lapussa ihan saatanasti sanojen väärät muodot. Yksi piimä? Yksi linnun muna? yksi sipsi? Ja vielä enemmän siinä häiritsee että ristikkoperunoitit on kirjoitettu eri sijamuotoon kuin mikään muu sana.

   Lainaa

  27. Kuumennettu pingviini 21.2.2023 15:37
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Ristikkoperunoiti

   Lainaa

  28. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Itseasiassa: Mikä toi Nicon vehje nyt sitten on!?
   Langattoman lämpömittarin anturi, eli se mikä laitetaan ulos.

   Lainaa

  29. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Pramea persoona: Se oli lämpötilamittarin ulkoyksikkö!  Punaisen valon vilkkuminen jäi vielä mysteeriksi. Joko ilmoittaa patterien loppumista tai sitten yhteyden katkeamista sisäyksikköön. 
   Ei vaan siitä, että se on toiminnassa. Sisäyksikön näytössä näkyy paristovaroitus ja yhteyden tila. Näin ainakin mulla.

   Lainaa

  30. Tulos: +13 (25 ääntä)
   Höpö: Olisko lemmikin nimi? Eli koiran, kissan tai mursun ruokaa pitäisi ostaa.
      ...mursun? (Joo, uskon että typo, mutta silti mielikuva on astetta oudompi kuin "linnunmuna" tai "petu").

   Lainaa

  31. Salapolliisi 21.2.2023 19:28
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Mua häiritsee tossa lapussa, että alkuun Ä kirjaimen päällä käytetty pisteitä, ja vikoissa vedetty pisteet viivana.. Ja myös K kirjain ihan erilainen vikoissa tuotteissa :(

   Lainaa

  32. Kimeä persikka 21.2.2023 20:01
   Tulos: -9 (9 ääntä)
   Itseasiassa: Mikä toi Nicon vehje nyt sitten on!?
   Itkuhälytin

   Lainaa

  33. Letittämätön banaani 21.2.2023 20:27
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Kivi:    ...mursun? (Joo, uskon että typo, mutta silti mielikuva on astetta oudompi kuin "linnunmuna" tai "petu").
   Tai ihan vaan vitsi.

   Lainaa

  34. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Tuosta vikastahan paremman tekee sen että kyseinen kerrostalo on tyhjillään niin kenenkään ei sinne sisälle kuuluis päästä

   Lainaa

  35. Läpikäytävä sotilas 21.2.2023 21:23
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Pinkki karhu: Samaistun tuohon irtosilmäjuttuun xD hetkinen, itelläkin on irtosilmiä, eli tiedän mitä huomenna teen kun mies lähtee töihin 👿
   Älä vain mene kirjastoon https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006419303.html

   Lainaa

  36. Syyntakeeton mustikkamehukeitto 21.2.2023 21:44
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Salapolliisi: Mua häiritsee tossa lapussa, että alkuun Ä kirjaimen päällä käytetty pisteitä, ja vikoissa vedetty pisteet viivana.. Ja myös K kirjain ihan erilainen vikoissa tuotteissa :(
   Minulla on outo tapa kirjoittaa sanojen ä-kirjaimet osin pisteillä ja osin viivoilla, jos pitää kirjoittaa nopeasti/pitkästi. Esimerkiksi "hätäkäytävällä" käyttäisin pilkkuja ekat neljä ä:tä, loppuihin tulisi viivat. Mitähän käsiala-analyysi kertoisi minusta tämän perusteella? 🤔

   Lainaa

  37. Syyntakeeton mustikkamehukeitto 21.2.2023 21:45
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Ehkä että olen "syyntakeeton"?

   Lainaa

  38. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Syyntakeeton mustikkamehukeitto: Minulla on outo tapa kirjoittaa sanojen ä-kirjaimet osin pisteillä ja osin viivoilla, jos pitää kirjoittaa nopeasti/pitkästi. Esimerkiksi "hätäkäytävällä" käyttäisin pilkkuja ekat neljä ä:tä, loppuihin tulisi viivat. Mitähän käsiala-analyysi kertoisi minusta tämän perusteella? 🤔
   Näätähäätäjä päättää jättää jäkäläläjänäädät häätämättä.

   Lainaa

  39. Pramea persoona 21.2.2023 23:01
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Tips: Punaisen valon vilkkuminen osoittaa yhteyden pysymistä, eli vilkkuu normaalioloissa säännöllisesti. Meiltäkin tuommoinen löytyy.
   jukkapalmu: Ei vaan siitä, että se on toiminnassa. Sisäyksikön näytössä näkyy paristovaroitus ja yhteyden tila. Näin ainakin mulla.
   Okei! Täytyypä vielä seurailla laitetta. Vilkkuminen tosiaan alkoi vasta, kun vietiin sisäyksikkö kantoetäisyydeltä pois.
   Näppärä laite muutoin, yhdistää naapurin ulkoyksikköihin jos oma ei oo lähettyvillä tai virtaa.

   Lainaa

  40. Kampura kirjohylje 21.2.2023 23:45
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Pudotettu pelikaani: Mikä on petu? Tää vie multa yöunet kun en keksi.
   Se vois ehkä olla myös pete. Texas pete.

   Lainaa

  41. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Puuton alpakka: Minullakin on ADHD ja pahiten tuossa kuvauksessa meni pieleen kohdallani se, etten koskaan tee noin montaa kotityötä peräkkäin.
   Sama itsellä mutta silloin kun lopulta teen niin se on juuri tuota esimerkin kaltaistatouhu. Eli ainakin itseä koskien hyvin ja hauskasti kuvailtu mutta tässäkin oireet ovat toisilla erilaisia kuin toisilla.

   Lainaa

  42. Kouluttamaton muurahainen 22.2.2023 7:36
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Syyntakeeton mustikkamehukeitto: Minulla on outo tapa kirjoittaa sanojen ä-kirjaimet osin pisteillä ja osin viivoilla, jos pitää kirjoittaa nopeasti/pitkästi. Esimerkiksi "hätäkäytävällä" käyttäisin pilkkuja ekat neljä ä:tä, loppuihin tulisi viivat. Mitähän käsiala-analyysi kertoisi minusta tämän perusteella? 🤔
   Jos minun pitää kirjoittaa "hätäkäytävällä", vetäisin yhden pitkän viivan koko sanan yli. Siinä tulisi samalla vedolla kaikki ää't ja t viivoitettua ja vähän muitakin kirjaimia, mutta ainoastaan l saattaa tuottaa sekaantumisongelmaa, joten sen verran jää lukijan omalle vastuulle.

   Lainaa

  43. Mukava Norppa 22.2.2023 8:52
   Tulos: -5 (7 ääntä)
   Onko tuo kauppalappua pitelevä käsi Fannyn oma? Kiinnitin itse kaikkien taivutusten ja kirjaimien sijaan huomioni jyrsittyyn peukalonkynteen.

   Lainaa

  44. Arkkienkeli 22.2.2023 10:45
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Karoliina: Nicon aloittama ketju on ihan 6/5 - välitöntä huutonaurua.
   Minäkin nauroin, sillä kauas ovat inkkarit kanootista kadonneet.

   Lainaa

  45. Arkkienkeli 22.2.2023 10:48
   Tulos: -15 (17 ääntä)
   Syyntakeeton mustikkamehukeitto: Minulla on outo tapa kirjoittaa sanojen ä-kirjaimet osin pisteillä ja osin viivoilla, jos pitää kirjoittaa nopeasti/pitkästi. Esimerkiksi "hätäkäytävällä" käyttäisin pilkkuja ekat neljä ä:tä, loppuihin tulisi viivat. Mitähän käsiala-analyysi kertoisi minusta tämän perusteella? 🤔
   Kertoo sen, että et ole valmistunut peruskoulusta.

   Lainaa

  46. Skrubu ankerias 22.2.2023 13:31
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Ihan oikea hämähäkki: Itelläni on diagnosoitu ADHD ja tää on tosi stereotypisoiva kuvaus oireista. Miks edes kommentoit jos on "täysin arvailua"?
   Minullakin on diagnosoitu ADHD ja minua tuo kyllä huvitti. Tosin kuvasi myös hyvin minua, tuollainen olen erityisesti lääkkeettöminä päivinä.

   Lainaa

  47. Rimppakinttu ihminen 22.2.2023 17:29
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Pudotettu pelikaani: Mikä on petu? Tää vie multa yöunet kun en keksi.
   Itse ajattelin automaattisesti että petu on peruna. Aloin oikein miettiä että miksi, ja tuli mieleen että ainakin joskus pestyn irtoperunan lapussa luki peruna pe/tu eli pesty ja turvetettu. Ja sitten huomasin että listalla oli jo peruna 😄 Yöunet siis menee täälläkin.

   Lainaa

  48. Massiivinen aasi 23.2.2023 9:08
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Kirjautuminen epäonnistui: ”Linnunmuna” kiinnitti myös huomiota. Onhan kaupoissa saatavilla kananmunien lisäksi monesti viiriäisenmunia, mutta niitä kai ostetaan yleensä vähän eri tilanteissa. 
   "Pieniä linnunmunia" on ainakin muumiteemainen pääsiäiskarkki

   Lainaa

  49. Kovera opas 23.2.2023 11:39
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Ihan oikea hämähäkki: Itelläni on diagnosoitu ADHD ja tää on tosi stereotypisoiva kuvaus oireista. Miks edes kommentoit jos on "täysin arvailua"?
   Stereotypit sulla on housuissa. Kahdella kaverillani on melko hc adhd ja ovat juuri tuollaisia.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: auraus, irtosilmät, kauppalappu, kuva, lumi, löydetyt kauppalaput, mysteerilaite, paristot, silmät