Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Parisuhdeterapiaa, osa 12

SOS! Kävin läpi mieheni tavarat...
Parisuhdeterapiaa, osa 12

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 48 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Typerä neuvonantaja 20.12.2022 0:47
   Tulos: +828 (840 ääntä)
   Suku puoli tauti testi

   Lainaa

  2. Raajaton banaani 20.12.2022 0:47
   Tulos: +173 (195 ääntä)
   Mitenköhän helposti siviilit pääsee valheenpaljastustestiin? Ja pirullako sen toisen osapuolen sinne saa? Yleensä poliisi tutkii ja epäilee jostain vakavasta rikoksesta, elokuvissakin, ennenkuin tommoisia lähdetään edes tekemään. Ja Suomessa aika harvinaista. Ei oo ihan joka pyörärosvoa istutettu testiin.

   Lainaa

  3. Tulos: -66 (132 ääntä)
   Mulla meni hetki sisäistää että Meri on eri ihminen kuin tuon postauksen tekijä. Mietinkin tässä että mitä helvettiä nyt taas tapahtuu. Molemmat haluaa erota joten win-win tilanteelta kuulostaa. Mies varmaan vähän panikoi kun todellisuus räjähti naamalle, mutta eikö olisi ollut ihan jees että oli vähän laatuaikaa vielä loppuun, muuttolaatikotkin olisi tuntunut inan kevyemmiltä. Mutta pakko oli päästä stalkkaamaan toisen puhelinta ja ylianalysoida joku bulldoggi monttuun tästäkin asiasta että varmasti vituttaa kaikkia.

   Lainaa

  4. Mahdoton kantojuhta 20.12.2022 0:56
   Tulos: +232 (236 ääntä)
   Typerä neuvonantaja: Suku puoli tauti testi
   Tuo ehkä pahin yhdys sana moka hetkeen.

   Lainaa

  5. Pelimies25senttiä 20.12.2022 1:41
   Tulos: +148 (154 ääntä)
   Mahdoton kantojuhta: Tuo ehkä pahin yhdys sana moka hetkeen.
   Tuo on sentään johdonmukainen. Esimerkiksi suku puolitautitesti olisi ollut paljon pahempi

   Lainaa

  6. Saatanan vajaaälyinen lehmä 20.12.2022 1:53
   Tulos: +177 (179 ääntä)
   Pelimies25senttiä: Tuo on sentään johdonmukainen. Esimerkiksi suku puolitautitesti olisi ollut paljon pahempi
   Suku puolitauti testi

   Lainaa

  7. Vastaava kookos 20.12.2022 3:15
   Tulos: -32 (100 ääntä)
   Feenixrengas aika kesyä settiä, semmonen real doll sohvalle istuskelemaan viekkuun niin siinä sitä ois vaimolla ihmettelemistä. Ja silti se ois ihan yhtä okei kuin kaikenlaiset p*llupöhöttimet.

   Lainaa

  8. Tulos: -27 (31 ääntä)
   Tämmöstä tällä kertaa...

   Lainaa

  9. Tulos: -21 (69 ääntä)
   Mulla on kuminen pimppi tossa vetolaatikossa.

   Lainaa

  10. Tornipöllö 20.12.2022 5:20
   Tulos: +88 (92 ääntä)
   Typerä neuvonantaja: Suku puoli tauti testi
   Ei pidä unohtaa valheen paljastus kokeita.

   Lainaa

  11. Vähennetty susi 20.12.2022 7:06
   Tulos: +193 (197 ääntä)
   Jos miehellä on ollut jo ennestään suhde, mistä moinen puolison hemmotteleminen ja väkipakolla yhteisen arjen jatkaminen? Oikeasti mielenkiinnolla kysyn, näitä kun tulee välillä eteen.

   Lainaa

  12. Peitettävä peto 20.12.2022 7:20
   Tulos: +187 (191 ääntä)
   Vähennetty susi: Jos miehellä on ollut jo ennestään suhde, mistä moinen puolison hemmotteleminen ja väkipakolla yhteisen arjen jatkaminen? Oikeasti mielenkiinnolla kysyn, näitä kun tulee välillä eteen.
   No voi sitten uhriutua ja kertoa kaikille, että hän kyllä yritti kaikkensa viimeiseen asti, mutta muija vaan halus erota.

   Lainaa

  13. Altis kantojuhta 20.12.2022 7:38
   Tulos: +61 (73 ääntä)
   Voihan olla, että miestä on piirittänyt joku nainen, mutta esim. itse asiaan ei oltu vielä menty. Mies saa sitten idean antaa vaimon ymmärtää, että ollaan oltu, ja että hänellekin löytyy ottajia. Kuulostaako kaukaa haetulta?

   Lainaa

  14. Tulos: +4 (46 ääntä)
   jukkapalmu: Mulla on kuminen pimppi tossa vetolaatikossa.
   Yllättyneet voivat painaa peukkua alas tässä.

   Lainaa

  15. Kahen kilon kalori 20.12.2022 7:53
   Tulos: -35 (63 ääntä)
   Toinen pettää, toinen syyllistyy rikokseen. Kumpi tekee pahemmin?

   Lainaa

  16. Impotentti kurkku 20.12.2022 7:57
   Tulos: +75 (113 ääntä)
   Hämmennyin. En ole koskaan kuullut kenenkään puhuvan ompelusta kun neuloo, se on aina joko kutomista tai neulomista. Toisekseen miten ne sormet on ollut kastikkeessa ennen syömistä?

   Lainaa

  17. Kuumennettu pingviini 20.12.2022 8:30
   Tulos: +42 (46 ääntä)
   Miksi tuo Ryhmän _jäsen_ on sensuroitu? Jäin vaan miettimään

   Lainaa

  18. Tulos: +107 (111 ääntä)
   Vähennetty susi: Jos miehellä on ollut jo ennestään suhde, mistä moinen puolison hemmotteleminen ja väkipakolla yhteisen arjen jatkaminen? Oikeasti mielenkiinnolla kysyn, näitä kun tulee välillä eteen.
   Hemmotteli, jotta se nainen ei jättäisi sitä. En yleistä kaikkiin miehiin, mutta itse olen kohdannut useamman, joilla on suhteessa asiat huonosti, mutta ei uskalla erota kun jää raukka sitten yksin. Eli varattu mies on vikitellyt ja halunnut seikkailla, tai kertonut suhteen vaikeuksista minulle, ja vakuutellut kiinnostusta. Kuitenkaan ei ole uskaltanut erota puolisostaan, ja on roikottanut minua löysässä hirressä kaiken maailman lupauksilla. Mokan tapauksessa kuulostaa siltä, että on halunnut pitää molemmat suhteet, ettei vaan jäisi kokonaan ilman. Olettaen, että kirjoittaja puhuu totta.

   Lainaa

  19. Tulos: +83 (87 ääntä)
   Impotentti kurkku: Hämmennyin. En ole koskaan kuullut kenenkään puhuvan ompelusta kun neuloo, se on aina joko kutomista tai neulomista. Toisekseen miten ne sormet on ollut kastikkeessa ennen syömistä?
   Varmaan neulonut paidan kappaleet, jotka odottaa yhteen kiinnittämistä eli ompelua.

   Lainaa

  20. Tulos: +58 (58 ääntä)
   Impotentti kurkku: Hämmennyin. En ole koskaan kuullut kenenkään puhuvan ompelusta kun neuloo, se on aina joko kutomista tai neulomista. Toisekseen miten ne sormet on ollut kastikkeessa ennen syömistä?
   Mä ymmärsin, että se oli ns. kokoamisvaiheessa. Eli koostuu osasista, jotka neulan avulla läjätään eli ommellaan yhteen 🤔

   Lainaa

  21. Parrakas rakki 20.12.2022 9:28
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   Raajaton banaani: Mitenköhän helposti siviilit pääsee valheenpaljastustestiin? Ja pirullako sen toisen osapuolen sinne saa? Yleensä poliisi tutkii ja epäilee jostain vakavasta rikoksesta, elokuvissakin, ennenkuin tommoisia lähdetään edes tekemään. Ja Suomessa aika harvinaista. Ei oo ihan joka pyörärosvoa istutettu testiin.
   Onko Suomessa koska viimeksi sellaiseen(kin) tuhlattu aikaa rikostutkinnan aikana?

   Lainaa

  22. Itseasiassa 20.12.2022 9:45
   Tulos: +69 (73 ääntä)
   Peitettävä peto: No voi sitten uhriutua ja kertoa kaikille, että hän kyllä yritti kaikkensa viimeiseen asti, mutta muija vaan halus erota.
   Lisäksi ihmiset eivät yleensä halua muutosta, jostain syystä on mukavaa pitää kahta naista. Ja ottaahan ee itsetunnolle, jos ei itse pääse jättämään.
   Maaret Kallio sanoi, että ihmiset toimivat aina loogisesti, me ei vain ymmärretä sitä. 

   Lainaa

  23. Timmi makkara 20.12.2022 10:38
   Tulos: +38 (38 ääntä)
   Impotentti kurkku: Hämmennyin. En ole koskaan kuullut kenenkään puhuvan ompelusta kun neuloo, se on aina joko kutomista tai neulomista. Toisekseen miten ne sormet on ollut kastikkeessa ennen syömistä?
   Käsitin niin, että on ompelemassa neuleen palasia yhteen. Eli neuleen (neulepaidan esim.) ompeluhommat kesken.

   Lainaa

  24. Tulos: +22 (34 ääntä)
   Vähennetty susi: Jos miehellä on ollut jo ennestään suhde, mistä moinen puolison hemmotteleminen ja väkipakolla yhteisen arjen jatkaminen? Oikeasti mielenkiinnolla kysyn, näitä kun tulee välillä eteen.
   No jonkunlaista psyykkistä epätasapainoahan se. Ei kestä että tulee jätetyksi tms. Kun kuulee erosta vetää saman tien kännit ja rupeaa viestittelemään jollekin säädölle, että "hän itse" jättää naisensa. Mikä lie sekopää. Ihan hyvä että nainen piti päätöksensä.
   Ja missään vaiheessahan ei sanottu että salasuhde oli jo silloin aikaisemman "eron" aikaan.

   Lainaa

  25. Tulos: +94 (94 ääntä)
   Oma kokemus: Oltiin oltu 6 vuotta yhdessä avomiehen kanssa. Sen verran meni jatkuvasti huonommin ja huonommin, että sanoin ero-sanan. Avokki siihen, että jos hän menee muutamaksi viikoksi kaverilleen ja katsotaan sitten, erotaanko. Mä olen sellainen ihminen, että kun puhun erosta, niin se tapahtuu, en viljele sitä sanaa huvikseni. Aloin heti katsomaan uutta asuntoa, samaan aikaan avokki oleskeli kaverin luona. Lähetteli mulle ihan koko ajan viestejä, että ei kai me nyt näin voida erota. Otti jopa yhteyttä mun äitiin ja kirjaimellisesti itki hänelle sitä, kun ero näyttää todelliselta. Sain hoitaa omaisuuden jakamisen ja kaiken mahdollisen yksin, muutenkin oli vaikeaa, kun nopea muutto ja toiselta ei saa yhtään mitään apua. Itkee vaan eroa. Muutostani oli kulunut ehkä kaksi päivää, kun sain tietää, että tällä miehellä oli ollut jo pidempiaikainen ihastus ja jopa suhde yhteiseen kaveriin. En käsitä millään logiikalla, miksi piti vaikeuttaa kaikkea ja vielä vetää äitini juttuun mukaan, kun kerran oli jo niin ihastunut toiseen naiseen ja treffasi tätä naista kaverillaan! S.P., onneksi ei olla tavattu enää vuosiin, ei ole ikävä :)

   Lainaa

  26. Tulos: +94 (94 ääntä)
   Kuumennettu pingviini: Miksi tuo Ryhmän _jäsen_ on sensuroitu? Jäin vaan miettimään
   Oho, tottumuksen voima. 😅

   Lainaa

  27. Tulos: +32 (36 ääntä)
   Vähennetty susi: Jos miehellä on ollut jo ennestään suhde, mistä moinen puolison hemmotteleminen ja väkipakolla yhteisen arjen jatkaminen? Oikeasti mielenkiinnolla kysyn, näitä kun tulee välillä eteen.
   Itse en tällaista toimintaa harrasta tai myöskään kannata, mutta: onhan nyt tavallaan loogista että joltain ihmiseltä voi saada joitain haluamiaan asioita ja toisia toiselta. Joten jos sattuu olemaan yksilö jota ei liikaa omatunto paina noissa asioissa niin… ja näinhän se vissiin tavalla tai toisella menee monessa tapauksessa kun pettämistä on niin paljon. Muutoinhan olisi vain aina loogisinta erota eikä pettää.

   Lainaa

  28. Tulos: +41 (41 ääntä)
   Mimmi: Hemmotteli, jotta se nainen ei jättäisi sitä. En yleistä kaikkiin miehiin, mutta itse olen kohdannut useamman, joilla on suhteessa asiat huonosti, mutta ei uskalla erota kun jää raukka sitten yksin. Eli varattu mies on vikitellyt ja halunnut seikkailla, tai kertonut suhteen vaikeuksista [...]
   Raivostuttavan paljon tuntuu olevan näitä playereita, jotka pitää kaikki mahdolliset naiset mukana kuvioissa. Olettaisin että eivät halua luopua ilmaisesta/"helposta" panosta. 😑

   Lainaa

  29. Tulos: -24 (38 ääntä)
   Laura: Raivostuttavan paljon tuntuu olevan näitä playereita, jotka pitää kaikki mahdolliset naiset mukana kuvioissa. Olettaisin että eivät halua luopua ilmaisesta/"helposta" panosta. 😑
   Eikö tässä tapauksessa tuo nainen toiminut ihan samoin? 
   Jos hän on päättänyt jo erota tästä miehestä aikoja sitten, ja piti miestä vain mukana kuvioissa syystä tai toisesta, niin mitä eroa näillä on? Samapa kai se sitten enää tuossa vaiheessa on jos mukana pyörii muitakin osapuolia jos itse ei ajatuksissaan ole suhteeseen enää sitoutunut ja aikoo joka tapauksessa pakata muuttokuorman.

   Lainaa

  30. Valittu mestari 20.12.2022 15:35
   Tulos: +28 (28 ääntä)
   En olis arvannut neuloosin johtavan avioeroihin. Ainakin melkein.

   Lainaa

  31. Tulos: +22 (28 ääntä)
   Parrakas rakki: Onko Suomessa koska viimeksi sellaiseen(kin) tuhlattu aikaa rikostutkinnan aikana?
     No tuohon osaan vastata, kun jakelen naita "valheenpaljatustestesteja" tyokseni. Ei, emme me tieda jos joku valehtelee. Testi (eda) nakee, jos koehenkilo hermostuu, koska se vaikuttaa ihon kosteuteen ihan hiukan (tama mitataan sahkonjohtavuudella). Aikanaan ajateltiin, etta viaton henkilo ei hermostuisi missaan kuulustelussa, miksi hermostuisi jos kerran on viaton?  
     ..Niin, miksi, on revitty jonnekin kuulusteltavaksi ja hakki heiluu jos ei selitys kelpaa. Enhan toki hermostuisi.
     Yleensa tarkistan etta elektrodi toimii huudahtamalla tai lyomalla kasia koehenkilon korvan juuressa, se riittaa saamaan aikaan "vale" -tunnisteen.
     Usa'ssa kaytettiin joskus 1950- luvulla, Suomessa ei tietaakseni laajassa mittakaavassa koskaan. Tutkimuksessa toki, mutta se on ok kun ei valeita haetakaan "nakojaan havaitsi jotain" reaktiota vain. Koehenkilo kertoi nahneensa naita tosi-tvssa, muka valheenpaljastimina mutta sen voinee jattaa omaan arvoonsa. (Sorry typot, olen oikea tutkimusassari mutta talla hetkella lomaileva sellainen).

   Lainaa

  32. Tulos: +22 (28 ääntä)
   Niin, kysyin viela tutkijalta: joskus tata voi kayttaa "guilty knowledge" tapauksissa. Eli jos joku kaksikymppinen opiskelija on tapettu ja koehenkilolle naytetaan 1000 kuvaa parikymppisista opiskelijoista, ja uhrin kuva lahettaa luennat taivaisiin, muut ei, sitten voi ehka kysya, miksi. Paitsi tietysti jos kuva on jo ollut julkinen, jolloin voi antaa olla, koska siksi. Tai jos se kuva on ainoa punapainen, ja koehenkilon tuore ex oli punapaa. Tai jotain. Voi olla syy kysella lisaa, mutta yksinaan ei riita.

   Lainaa

  33. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Raajaton banaani: Mitenköhän helposti siviilit pääsee valheenpaljastustestiin? Ja pirullako sen toisen osapuolen sinne saa? Yleensä poliisi tutkii ja epäilee jostain vakavasta rikoksesta, elokuvissakin, ennenkuin tommoisia lähdetään edes tekemään. Ja Suomessa aika harvinaista. Ei oo ihan joka pyörärosvoa istutettu testiin.
   Eipä taida Suomessa olla vakavammissakaan rikoksissa kamalan yleisiä, ainakaan toivottavasti, kun nuo testit on tunnetusti aivan hemmetin epäluotettavia. Eihän millään maailman vehkeellä voi valehtelua mitata, ainoastaan fysiologisia reaktioita,  jotka jihtuu vaikka hermostuneisuudesta. Joka saattaa johtua valehtelusta tai sitten ihan vaan kuumottavasta tilanteesta.

   Lainaa

  34. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Pelimies25senttiä: Tuo on sentään johdonmukainen. Esimerkiksi suku puolitautitesti olisi ollut paljon pahempi
   Jos se on koko suvulle puolikas tautitesti

   Lainaa

  35. Eksakti kotka 20.12.2022 18:57
   Tulos: +1 (13 ääntä)
   Itselleni tuli mieleen, että tuo miekkosen puhelinheila saattaa olla mies itse toisesta liittymästä, viimeinen epätoivoinen yritys vaikka sitten mustasukkaisuudella houkutella toista jäämään.

   Lainaa

  36. Nuutunut kivi 20.12.2022 20:30
   Tulos: +20 (28 ääntä)
   Eksakti kotka: Itselleni tuli mieleen, että tuo miekkosen puhelinheila saattaa olla mies itse toisesta liittymästä, viimeinen epätoivoinen yritys vaikka sitten mustasukkaisuudella houkutella toista jäämään.
   Mielenkiintoinen logiikka. Nainen haluaa erota, mies feikkaa itselleen suhteen, nainen päättää jäädä mustasukkaisuuksissaan. Ei ihan aukea mulle tämä, mutta menköön.

   Lainaa

  37. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Mimmi: Hemmotteli, jotta se nainen ei jättäisi sitä. En yleistä kaikkiin miehiin, mutta itse olen kohdannut useamman, joilla on suhteessa asiat huonosti, mutta ei uskalla erota kun jää raukka sitten yksin. Eli varattu mies on vikitellyt ja halunnut seikkailla, tai kertonut suhteen vaikeuksista [...]
   No siinä joutunee katsomaan myös peiliin jos lähtee varatun kanssa suunnittelemaan tulevaisuutta. Joko sitä tulevaisuutta ei ole tai tulevaisuudessa on jo uusi tulevaisuus puolisolla edessä. On poikkeuksiakin mutta pettäjät (etenkin jo vanhemmalle aikuisiälle päästyään) ovat pettäjiä aina. Poikkeuksia löytyy aina mutta odotukset kannattaa pitää kohtuudessa noissa tilanteissa. Itse alle parikymppisenä en ollut aina uskollinen mutta vanhempana aikuisena säännöt on olleet selkeät kun olen parisuhteessa ollut. Ainakin minun puoleltani. Vaikka en kiinni jäänyt mistään hölmöilyistä niin aikuistuessa totesin että se on väärin ja ihan muuta kuin se mitä haluan ihmisenä olla. Väärin se oli silti mutta otin opikseni enkä toivottavasti koskaan syyllisty vastaavaan.

   Lainaa

  38. Käsitetty näätä 21.12.2022 0:57
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Eksakti kotka: Itselleni tuli mieleen, että tuo miekkosen puhelinheila saattaa olla mies itse toisesta liittymästä, viimeinen epätoivoinen yritys vaikka sitten mustasukkaisuudella houkutella toista jäämään.
   On kyllä aika hakusessa aivosolut miehellä jos taktiikkana pitää puoliso on feikata keskustelu suhteen aikaisesta suhteesta missä suunnitellaan toisen puoliskan jättämistä puolin ja toisin. Millä ihmeen logiikalla toi ois toimiva taktiikka? Mulle ois ihan sama oisko toinen nainen todellinen vai mielikuvitusta, mutta mun kanssa ei yhteistä tulevaisuutta enää olisi.

   Lainaa

  39. Vanhahko panda 21.12.2022 2:54
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Tottakai on.

   Lainaa

  40. Läpikäytävä sotilas 21.12.2022 10:27
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Typerä neuvonantaja: Suku puoli tauti testi
   Elämäm koulun kasvatti tutkii ja ratkasee pettämis asiat

   Lainaa

  41. Räkäpää 21.12.2022 11:36
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Käsitetty näätä: On kyllä aika hakusessa aivosolut miehellä jos taktiikkana pitää puoliso on feikata keskustelu suhteen aikaisesta suhteesta missä suunnitellaan toisen puoliskan jättämistä puolin ja toisin. Millä ihmeen logiikalla toi ois toimiva taktiikka? Mulle ois ihan sama oisko toinen nainen todellinen [...]
   Ihmiset on aika jänniä välillä kun epätoivo iskee. Hullumpaakin on nähty. Woman fakes her own wedding to get back at ex-boyfriend (nypost.com)

   Lainaa

  42. Hiilineutraali hämähäkki 21.12.2022 13:50
   Tulos: -21 (25 ääntä)
   Olohuoneessa television ääressä pitää voida syödä. Ompelukset ja muut pois tieltä heti kun niitä ei työstä. Jos nainen sanoo jättävänsä miehen, ei pitäisi olla kovin suuri yllätys, että mies hakee lohtua muualta. Varsinkin, jos nainen on niin suuri kotihirviö, että lukee toisten kännykästä viestit.

   Lainaa

  43. Puoliväljä harakka 21.12.2022 15:20
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Impotentti kurkku: Hämmennyin. En ole koskaan kuullut kenenkään puhuvan ompelusta kun neuloo, se on aina joko kutomista tai neulomista. Toisekseen miten ne sormet on ollut kastikkeessa ennen syömistä?
   Mietin tätä, että olisikohan semmoinen neulepaita, joka neulotaan tasona osista ja lopuksi ommellaan yhteen. Ja että tämä oli jo ompeluvaiheessa menossa.

   Lainaa

  44. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Parrakas rakki: Onko Suomessa koska viimeksi sellaiseen(kin) tuhlattu aikaa rikostutkinnan aikana?
   Eikö ne siinä Auerin jutussa tehny kaikkea muutakin hölmöä?

   Lainaa

  45. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Tätä ei olekaan kysytty aikoihin! Kyllä, on kivaa lukea avainsanoja.

   Lainaa

  46. Ulkoneva kesyaasi 24.12.2022 2:07
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   jukkapalmu: Mulla on kuminen pimppi tossa vetolaatikossa.
   Hyvä jos on kiva 👍

   Lainaa

  47. Pompöösi maksamakkara 24.12.2022 17:44
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Raajaton banaani: Mitenköhän helposti siviilit pääsee valheenpaljastustestiin? Ja pirullako sen toisen osapuolen sinne saa? Yleensä poliisi tutkii ja epäilee jostain vakavasta rikoksesta, elokuvissakin, ennenkuin tommoisia lähdetään edes tekemään. Ja Suomessa aika harvinaista. Ei oo ihan joka pyörärosvoa istutettu testiin.
   Rahalla pääsee. Ei se ole mikään hyshys-salainen toimitus. Sillä ole mitään rikosseuraamuksellista virkaa edes, koska sen luotettavuus nojaa siihen että ihmiset olisi rentoja lähtöjään. Pohjakysymysten aikana pystyt pilaamaan koko testin luotettavuuden.

   Lainaa

  48. Upea ahven 7.1.2023 10:50
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Pompöösi maksamakkara: Rahalla pääsee. Ei se ole mikään hyshys-salainen toimitus. Sillä ole mitään rikosseuraamuksellista virkaa edes, koska sen luotettavuus nojaa siihen että ihmiset olisi rentoja lähtöjään. Pohjakysymysten aikana pystyt pilaamaan koko testin luotettavuuden.
   Höpsis. Sitä on katseltu amerikkalaisia tv-sarjoja taas liikaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: avioero, ero, neuleet, neuloa, onko kivaa lukea avainsanoja, ruoka, sotku, tahra, testit, valheenpaljastin, valheenpaljastustesti, wingsit