Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Löytötavaratoimisto Facebook, osa 58

Kalle. Legenda.
Löytötavaratoimisto Facebook, osa 58

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 44 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +106 (192 ääntä)
   Ei pidä nimestä sukupuolta olettaman!

   Lainaa

  2. Kookas etana 13.12.2022 0:17
   Tulos: -118 (300 ääntä)
   Kai sitä nykyaikana Kallen pitää naistenhuoneeseen päästä. Ei kannata nimestä olettaa mitä sukupuolta Kalle omasta mielestään on. Ei sitä nykyään tiedä edes sukupuolielimienkään perusteella. Ei saa sorsia Kallea.

   Lainaa

  3. Väritön lohikäärme 13.12.2022 0:23
   Tulos: -60 (64 ääntä)
   No niin Ama, nyt korkki kiinni ja nukkumaan.

   Lainaa

  4. Triviaali pähkinä 13.12.2022 0:46
   Tulos: +146 (156 ääntä)
   Kalle on karviaispistiäinen. Syötyään punaisenviinimarjan lehdet ja poimittuaan Skanssin parkkihallista OnePlussan mustassa kotelossa konepelliltä hän pääsi Naistenhuoneelle.

   Lainaa

  5. Mukava maksamakkara 13.12.2022 1:13
   Tulos: +60 (96 ääntä)
   Kookas etana: Kai sitä nykyaikana Kallen pitää naistenhuoneeseen päästä. Ei kannata nimestä olettaa mitä sukupuolta Kalle omasta mielestään on. Ei sitä nykyään tiedä edes sukupuolielimienkään perusteella. Ei saa sorsia Kallea.
   One joke.

   Lainaa

  6. Kasapäin simpanssi 13.12.2022 2:00
   Tulos: -99 (139 ääntä)
   Facebookin ilmoitus syrjivästä sivustosta. Kai nyt ainakin facen mukaan miehiä pystytään syrjimään. Toki voihan tässä tosiaan olla nimestä huolimatta vaikka mikä sukumurto-psa kyseessä.

   Lainaa

  7. Kasapäin simpanssi 13.12.2022 2:02
   Tulos: -28 (46 ääntä)
   Kasapäin simpanssi: Facebookin ilmoitus syrjivästä sivustosta. Kai nyt ainakin facen mukaan miehiä pystytään syrjimään. Toki voihan tässä tosiaan olla nimestä huolimatta vaikka mikä sukumurto-psa kyseessä.
   Facebookille...

   Lainaa

  8. Tulos: +81 (97 ääntä)
   Kasapäin simpanssi: Facebookin ilmoitus syrjivästä sivustosta. Kai nyt ainakin facen mukaan miehiä pystytään syrjimään. Toki voihan tässä tosiaan olla nimestä huolimatta vaikka mikä sukumurto-psa kyseessä.
   Facebookissa on samanlainen ryhmä miehille nimeltään Miestenhuone.

   Lainaa

  9. Mahdoton kantojuhta 13.12.2022 6:21
   Tulos: -58 (90 ääntä)
   Nonno. Kyllä Kalle voi hyvin olla nainen vuonna 2022. Tai jopa ei-binäärinen, mutta saako silloin liittyä *naisten*huoneelle.

   Lainaa

  10. Vakiintunut lohikäärme 13.12.2022 6:25
   Tulos: +3 (47 ääntä)
   Temmi: Ei pidä nimestä sukupuolta olettaman!
   Paksua puhetta ihmiseltä, joka on valinnut nimekseen sukuelimen.

   Lainaa

  11. Tulos: +115 (137 ääntä)
   Kasapäin simpanssi: Facebookin ilmoitus syrjivästä sivustosta. Kai nyt ainakin facen mukaan miehiä pystytään syrjimään. Toki voihan tässä tosiaan olla nimestä huolimatta vaikka mikä sukumurto-psa kyseessä.
   Sinä varmaan olet se sama tyyppi, joka myös uhosi vaihtavansa sukupuolensa naiseksi jos translaki menee läpi, jotta pääset naisten puolelle uimahalliin?

   Lainaa

  12. Tulos: +90 (102 ääntä)
   Oon tuntenut parikin Karitaa joiden lempinimi on ollut Kalle, joten ei tarvi aina edes hakea binäärin ulkopuolelta

   Lainaa

  13. Itseasiassa 13.12.2022 7:56
   Tulos: +113 (145 ääntä)
   Voisiko tuollaiset Jarit jo poistua internetistä ja vaikka koko maailmasta. Ulkomaalaisten on todellisuudessa todella vaikea olla Suomessa, jos heillä ei ole töitä. Meidän rapussakin asuu useampi maahanmuuttaja, taitaa jokainen olla töissä yhtä eläkeläistä ja kouluikäisiä lukuun ottamatta ja yksi tekee jopa kahta työtä. Mutta tämä tuskin Jarille riittäisi.

   Lainaa

  14. Itseasiassa 13.12.2022 8:00
   Tulos: +75 (113 ääntä)
   Oon muuten nyt lähiaikoina sanonut muutamalle maahanmuutosta länkyttäjälle, että älykkyys korreloi myös sen mukaan, kuinka osaa ajatella laajemmin muita ihmisiä. Älykäs ihminen siis osaa ajatella globaalisti, mutta nämä jotka kylvävät "me ja nuo" -asetelmaa eivät ole niitä penaalin terävimpiä kyniä. Jos tästä ei muuta hyötyä ole ollut, niin ainakin se länkytys on mun kuulleni loppunut.

   Lainaa

  15. Jorma Ralli-Kukkula 13.12.2022 9:48
   Tulos: +12 (18 ääntä)
   Johan on aikoihin menty, kun tequilapullokin loihe lausumaan runon Naistenhuoneella!

   Lainaa

  16. Kenkku ampiainen 13.12.2022 10:55
   Tulos: +12 (18 ääntä)
   Ei se ollutkaan naistenhuone, vaan naistenhuo.

   Lainaa

  17. Kenkku ampiainen 13.12.2022 10:57
   Tulos: +42 (50 ääntä)
   Enkä ymmärrä Annen kommenttia. Onhan Kalle voinut liittyä jo kahdeksan vuotta sitten, mutta ollut vaan hissukseen tähän saakka? Mistä hän päätteli, että nyt just oli tapahtunut tämä?

   Lainaa

  18. Tulos: -11 (41 ääntä)
   Kenkku ampiainen: Enkä ymmärrä Annen kommenttia. Onhan Kalle voinut liittyä jo kahdeksan vuotta sitten, mutta ollut vaan hissukseen tähän saakka? Mistä hän päätteli, että nyt just oli tapahtunut tämä?
   No looginen päättely ei varmaan olekaan naistenhuoneen asukkien vahvimpia ominaisuuksia

   Lainaa

  19. Leveä ylioppilas 13.12.2022 14:34
   Tulos: +23 (43 ääntä)
   Itseasiassa: Oon muuten nyt lähiaikoina sanonut muutamalle maahanmuutosta länkyttäjälle, että älykkyys korreloi myös sen mukaan, kuinka osaa ajatella laajemmin muita ihmisiä. Älykäs ihminen siis osaa ajatella globaalisti, mutta nämä jotka kylvävät "me ja nuo" -asetelmaa eivät ole niitä penaalin terävimpiä [...]
   "Me ja nuo" on ihmisen peruspsykologiaa ja koskee kaikkia. Erona on kenet kukakin "meihin" kuuluvaksi katsoo.

   Lainaa

  20. Katku kampiainen 13.12.2022 15:12
   Tulos: +23 (27 ääntä)
   Kenkku ampiainen: Enkä ymmärrä Annen kommenttia. Onhan Kalle voinut liittyä jo kahdeksan vuotta sitten, mutta ollut vaan hissukseen tähän saakka? Mistä hän päätteli, että nyt just oli tapahtunut tämä?
   Nimeä klikkaamalla näkee liittymispäivämäärän. Lisäksi kaikki miehet lentää sieltä kyllä yhtä nopeasti ulos kuin tulevatkin,tä tämäkin Kalle ehti olla ryhmässä runsaat kymmenisen minuuttia.

   Lainaa

  21. Pässi ja Illuusio 14.12.2022 0:47
   Tulos: -36 (40 ääntä)
   Oon muuten nyt lähiaikoina sanonut muutamalle maahanmuutosta länkyttäjälle, että älykkyys korreloi myös sen mukaan, kuinka osaa ajatella laajemmin muita ihmisiä. Älykäs ihminen siis osaa ajatella globaalisti, mutta nämä jotka kylvävät "me ja nuo" -asetelmaa eivät ole niitä penaalin terävimpiä kyniä. Jos tästä ei muuta hyötyä ole ollut, niin ainakin se länkytys on mun kuulleni loppunut.
   Itseasiassa: Oon muuten nyt lähiaikoina sanonut muutamalle maahanmuutosta länkyttäjälle, että älykkyys korreloi myös sen mukaan, kuinka osaa ajatella laajemmin muita ihmisiä. Älykäs ihminen siis osaa ajatella globaalisti, mutta nämä jotka kylvävät "me ja nuo" -asetelmaa eivät ole niitä penaalin terävimpiä [...]
   Ilmeisesti olet erittäin maahanmuuttokriittinen? Ei hätää, tuo väitteesi on väärä. Se lienee vähäisistä sosiaalisista suhteistasi johtuvasta pienen otannan harhasta.

   Lainaa

  22. Takimmaisempi raparperi 14.12.2022 0:55
   Tulos: -14 (18 ääntä)
   Kookas etana: Kai sitä nykyaikana Kallen pitää naistenhuoneeseen päästä. Ei kannata nimestä olettaa mitä sukupuolta Kalle omasta mielestään on. Ei sitä nykyään tiedä edes sukupuolielimienkään perusteella. Ei saa sorsia Kallea.
   Nytkö sun mielestäs positiivinen syrjintä on ok? Se, että pääsee jonon ohi esim.  genitaaleilla?

   Lainaa

  23. Primööri sitruuna 14.12.2022 1:12
   Tulos: -18 (32 ääntä)
   Kookas etana: Kai sitä nykyaikana Kallen pitää naistenhuoneeseen päästä. Ei kannata nimestä olettaa mitä sukupuolta Kalle omasta mielestään on. Ei sitä nykyään tiedä edes sukupuolielimienkään perusteella. Ei saa sorsia Kallea.
   Tämä! Onhan nykyään kaikki niin ihqua genderblenderiä että totta kai Kalle voi olla myös naisen nimi! Peace and love is love <3

   Lainaa

  24. Sulkeutunut seepra 14.12.2022 1:16
   Tulos: -43 (63 ääntä)
   Itseasiassa: Oon muuten nyt lähiaikoina sanonut muutamalle maahanmuutosta länkyttäjälle, että älykkyys korreloi myös sen mukaan, kuinka osaa ajatella laajemmin muita ihmisiä. Älykäs ihminen siis osaa ajatella globaalisti, mutta nämä jotka kylvävät "me ja nuo" -asetelmaa eivät ole niitä penaalin terävimpiä [...]
   Mutta ei pidä unohtaa sitä faktaa, että Afrikassa ja arabimaissa (joista suurin osa maahanmuuttajia tulee), on ihmisten älykkyys huomattavasti heikompi kuin Suomessa. Tätä faktaa voi tutkia monesta eri lähteestä, ja tässä yksi hyvä esimerkki https://www.worlddata.info/iq-by-country.php

   Lainaa

  25. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Triviaali pähkinä: Kalle on karviaispistiäinen. Syötyään punaisenviinimarjan lehdet ja poimittuaan Skanssin parkkihallista OnePlussan mustassa kotelossa konepelliltä hän pääsi Naistenhuoneelle.
   Kieltämättä aika hyvä origin story Kallelle.

   Lainaa

  26. Tulos: +37 (47 ääntä)
   Itseasiassa: Voisiko tuollaiset Jarit jo poistua internetistä ja vaikka koko maailmasta. Ulkomaalaisten on todellisuudessa todella vaikea olla Suomessa, jos heillä ei ole töitä. Meidän rapussakin asuu useampi maahanmuuttaja, taitaa jokainen olla töissä yhtä eläkeläistä ja kouluikäisiä lukuun ottamatta ja [...]
   Ei tietenkään, koska silloinhan he vievät Jarin työt.
   Jarin ja kaltaistensa pointtina kun on sanoa mahdollisimman usein ja mahdollisimman monin eri tavoin, että ulkomaalaiset - anteeksi, tietynnäköiset ulkomaalaiset - eivät ole tervetulleita Suomeen, sanomatta kuitenkaan ihan suoraan, että tietynnäköiset ulkomaalaiset eivät ole tervetulleita Suomeen. En ymmärrä miksi he tätä jälkimmäistä edelleenkin niin arastelevat, kun käyhän se nyt joka käänteessä selville että sehän se heidän todellinen mielipiteensä asiasta on. Kaikki muu on vain munatonta kautta rantain vihjailua.

   Lainaa

  27. Epähieno joutsen 14.12.2022 2:13
   Tulos: -6 (16 ääntä)
   Kalle-Petra Ellinoora Jurvanen. Mistä sitä tietää mikä kenenkin oikea nimi on. Ja toisekseen käykö naisesta Paju, Kide, Kanerva, Kuura, Kuisma, Kaneli, Runo, Alex, Otava jne.? Kaikki virallisia etunimiä.

   Lainaa

  28. Lottoava lammas 14.12.2022 2:34
   Tulos: +5 (17 ääntä)
   Vakiintunut lohikäärme: Paksua puhetta ihmiseltä, joka on valinnut nimekseen sukuelimen.
   Temmi on yhtä paljon sukuelin kuin kanki, räpsä, patukka tai vaikkapa piirakka. Toisaalta, vaikka kyseessä olisi viittaus kirjoittajan tai jonkun muun henkilön sukuelimeen, preferenssiin tai mihin vain, logiikkasi ontuu. Eikö sukuelimen omaavalla tai niistä, tai vaihtoehtoisesti työkaluista, kiinnostuneella ihmisellä voi olla kyseistä mielipidettä, riippumatta tulkitaanko alkuperäinen teksti sarkastiseksi tai ei?

   Lainaa

  29. Tulos: +45 (47 ääntä)
   Topi "ei ymmärrä", miksi joku, suunnatessaan viestinsä jollekin, joka välttämättä ei ole suomalainen, varalta suomen lisäksi sillä kielellä, joka on yksi yleisimpiä yhteisenä vieraana kielenä käytettyjä kieliä koko maailmassa, ellei yleisin. Jotkut pitävät tyhmyyttä arvossaan, kun sitä pitää esittää vaikka väkisin.

   Lainaa

  30. Vihertävä marja 14.12.2022 4:40
   Tulos: -26 (26 ääntä)
   Lottoava lammas: Temmi on yhtä paljon sukuelin kuin kanki, räpsä, patukka tai vaikkapa piirakka. Toisaalta, vaikka kyseessä olisi viittaus kirjoittajan tai jonkun muun henkilön sukuelimeen, preferenssiin tai mihin vain, logiikkasi ontuu. Eikö sukuelimen omaavalla tai niistä, tai vaihtoehtoisesti työkaluista, [...]
   Turpa kiinni ja arvosta vitsiä.

   Lainaa

  31. Onnekas norppa 14.12.2022 6:16
   Tulos: -10 (16 ääntä)
   Pässi ja Illuusio: Oon muuten nyt lähiaikoina sanonut muutamalle maahanmuutosta länkyttäjälle, että älykkyys korreloi myös sen mukaan, kuinka osaa ajatella laajemmin muita ihmisiä. Älykäs ihminen siis osaa ajatella globaalisti, mutta nämä jotka kylvävät "me ja nuo" -asetelmaa eivät ole niitä penaalin terävimpiä [...]
   täh? Kumman meistä pitäs sun mielestä kusta vaatekaappiin?

   Lainaa

  32. Tuulenpitävä gorilla 14.12.2022 16:59
   Tulos: +38 (38 ääntä)
   Topille tulee yllätyksenä kun joku kaunis päivä kuulee että aika monet länsimaalaiset (valkoihoiset) jättävät suomenkielen opettelematta kun maahan muuttavat väliaikaisesti tai pysyvästikin. Itse tunnen parikin laiskaa päälle nelikymppistä brittiä jotka ovat asuneet Suomessa yli kymmenen vuotta, mutta eivät viitsi opetella (kumpaakaan) kieltä edes yhden lauseen verran koska "liian vaikeaa". Ja sekin saattaa Topia yllättää että kieltä kuin kieltä ei kyllä kukaan opi sillä samalla hetkellä kun postilaatikkoon nimi liimataan.

   Lainaa

  33. Lyhyt hamsteri 14.12.2022 17:27
   Tulos: +38 (38 ääntä)
   Kyöpeli: Topi "ei ymmärrä", miksi joku, suunnatessaan viestinsä jollekin, joka välttämättä ei ole suomalainen, varalta suomen lisäksi sillä kielellä, joka on yksi yleisimpiä yhteisenä vieraana kielenä käytettyjä kieliä koko maailmassa, ellei yleisin. Jotkut pitävät tyhmyyttä arvossaan, kun sitä pitää esittää vaikka väkisin.
   Niin, tai sitten yksinkertaisesti käyttää niitä kieliä joita osaa kirjoittaa. Suomessa ne ovat useimmiten suomi ja englanti. Turha arvuutella osaisiko vastaanottaja todennäköisemmin arabiaa, jos kirjoittaja ei osaa.

   Lainaa

  34. Tulos: +44 (54 ääntä)
   Sulkeutunut seepra: Mutta ei pidä unohtaa sitä faktaa, että Afrikassa ja arabimaissa (joista suurin osa maahanmuuttajia tulee), on ihmisten älykkyys huomattavasti heikompi kuin Suomessa. Tätä faktaa voi tutkia monesta eri lähteestä, ja tässä yksi hyvä esimerkki worlddata.info/iq-by-country.php

   Älykkyysosamäärä, joka määräytyy läntisen opetussysteemin pohjalta. Lisäksi ollaan huomattu, että esimerkiksi köyhemmistä oloista tulevat pärjäävät paremmin älykkyysosamäärätesteissä, jos he eivät tiedä kyseessä olevan ÄO-testi, vaan tekevät sen minä tahansa muuna kokeena.

   ÄO-testit eivät ole minkään biologisen älykkyyden metri, vaan koulutus ja ja elinolot vaikuttavat isosti.

   Lainaa

  35. Raudaton käärme 14.12.2022 17:54
   Tulos: -20 (32 ääntä)
   Sulkeutunut seepra: Mutta ei pidä unohtaa sitä faktaa, että Afrikassa ja arabimaissa (joista suurin osa maahanmuuttajia tulee), on ihmisten älykkyys huomattavasti heikompi kuin Suomessa. Tätä faktaa voi tutkia monesta eri lähteestä, ja tässä yksi hyvä esimerkki worlddata.info/iq-by-country.php
   Ei saa laittaa faktoja tai tulee internetissä paha miele(ei se pesukone)

   Lainaa

  36. Sairas vihannes 14.12.2022 18:14
   Tulos: +8 (28 ääntä)
   Sulkeutunut seepra: Mutta ei pidä unohtaa sitä faktaa, että Afrikassa ja arabimaissa (joista suurin osa maahanmuuttajia tulee), on ihmisten älykkyys huomattavasti heikompi kuin Suomessa. Tätä faktaa voi tutkia monesta eri lähteestä, ja tässä yksi hyvä esimerkki worlddata.info/iq-by-country.php
   Höpsis. Ihmisten älykkyys ei korreloi ÄO-testien tulosten kanssa ihan sillä tavalla millä sinä kuvittelet, mutta tuskin sinulla riittää äly sen ymmärtämiseen.

   Lainaa

  37. Väkivahva haltija 15.12.2022 18:26
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Tuulenpitävä gorilla: Topille tulee yllätyksenä kun joku kaunis päivä kuulee että aika monet länsimaalaiset (valkoihoiset) jättävät suomenkielen opettelematta kun maahan muuttavat väliaikaisesti tai pysyvästikin. Itse tunnen parikin laiskaa päälle nelikymppistä brittiä jotka ovat asuneet Suomessa yli kymmenen [...]
   Mulla oli työkaverina aikoinaan n.50v. brittimies, joka oli asunut suomessa toistakymmentä vuotta, eikä puhunut suomea ollenkaan. Joskus tapasin venäläisen nelikymppisen naisen, joka puhui tosi huonoa suomea, ja oli asunut silloin 16 vuotta täällä. Mun tuttava, kuusikymppinen venäläinen nainen asunut suomessa lähes 30 vuotta. Todella huonosti osaa kieltä. Tekstareista ei välillä saa mitään selvää, mitä tarkoittaa. Kasvotusten helpompaa. Hän ei ikinä katso suomalaista telkkaria. Venäläistä telkkaria lautasantennilla ainoastaan. Sitten on niitä, joita harvinainen kielemme kiinnostaa, ja oppivat suht hyvin puhumaan jopa viikossa. Vaikka ei olisi ikinä käynytkään suomessa. Youtubesta löytyy videoita.

   Lainaa

  38. Ruokoton karjalanpiirakka 16.12.2022 2:14
   Tulos: +3 (11 ääntä)
   Itseasiassa: Voisiko tuollaiset Jarit jo poistua internetistä ja vaikka koko maailmasta. Ulkomaalaisten on todellisuudessa todella vaikea olla Suomessa, jos heillä ei ole töitä. Meidän rapussakin asuu useampi maahanmuuttaja, taitaa jokainen olla töissä yhtä eläkeläistä ja kouluikäisiä lukuun ottamatta ja [...]
   No Jari on työtön incel, eli häneltä on omalla logiikallaan viety työt ja naiset.

   Lainaa

  39. Turmeltu sorsa 16.12.2022 6:39
   Tulos: -9 (19 ääntä)
   Ruokoton karjalanpiirakka: No Jari on työtön incel, eli häneltä on omalla logiikallaan viety työt ja naiset.
   Awwww.... incel mainittu! Tuo 2020-luvun narsisti! Termi, joka kertoo enemmän käyttäjästään kuin siitä mitä termin käyttäjä kuvittelee.

   Lainaa

  40. Itseasiassa 17.12.2022 9:41
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Sulkeutunut seepra: Mutta ei pidä unohtaa sitä faktaa, että Afrikassa ja arabimaissa (joista suurin osa maahanmuuttajia tulee), on ihmisten älykkyys huomattavasti heikompi kuin Suomessa. Tätä faktaa voi tutkia monesta eri lähteestä, ja tässä yksi hyvä esimerkki worlddata.info/iq-by-country.php
   Suurin osa maahanmuuttajia tulee meille Venäjältä ja Virosta. 
    https://www.tilastokeskus.fi/tup/maahanmuutto/maahanmuuttajat-vaestossa/ulkomaan-kansalaiset.html 
   Tuon jakamasi linkin perusteella älykkyysosamäärään vaikuttavat lämpimän ilmaston aiheuttama kehollinen stressi, joten jos tuo on totta maahanmuuttajien lapset ovat sitten täällä vanhempiaan älykkämpiä. 
   Surullista tietysti että ilmastonmuutos vaikuttaa juuri köyhiin maihin, joten jos todella haluaa vähentää pakolaista, niin elää ekologisesti ja vähentää maahanmuuton riskiä. Samalla antaisi mahdollisuuden parempaan älykkyysosamäärään Afrikkaan jääville ihmisille, eikö se ole kaikkien puolesta ihan tavoiteltava tila? 

   Lainaa

  41. Itseasiassa 17.12.2022 9:47
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Tuulenpitävä gorilla: Topille tulee yllätyksenä kun joku kaunis päivä kuulee että aika monet länsimaalaiset (valkoihoiset) jättävät suomenkielen opettelematta kun maahan muuttavat väliaikaisesti tai pysyvästikin. Itse tunnen parikin laiskaa päälle nelikymppistä brittiä jotka ovat asuneet Suomessa yli kymmenen [...]
   Itse tunnen myös näitä, jotka ovat muualta Euroopasta tai Pohjois-Amerikasta, ovat asuneet täällä kauan eivätkä osaa suomea. Usein syy on niin yksinkertainen, että heidän puolisonsa on Suomen ruotsalainen ja ovat opetelleet puolison kielen ja käyttävät sitä perheen sisällä. Mutta osaavat englantia, joten ei ongelmaa.

   Lainaa

  42. Ilmiselvä alokas 17.12.2022 11:50
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Raudaton käärme: Ei saa laittaa faktoja tai tulee internetissä paha miele(ei se pesukone)
   Kas, tässä lainaamassani kommentissa näemme suomalaista älykkyyden ylivertaisuutta ja kielellisen ilmaisun voimakkuutta.

   Lainaa

  43. Karsea kenguru 17.12.2022 22:53
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Maahanmuuttokeskustelu on aika nyanssitonta nykyään. Valtaosa tänä päivänä ymmärtävää ettei kaikki maahanmuutto ole samanlaista. "Jarin töiden varastaminen" on surkea argumentti, voisi toimia jos meiltä puuttuisi yleissitovat TESsit ja työpaikoilla ei vaadittaisi kielitaitoa. Jari on myös aika hyödytön työntekijä jos kielitaidoton ja Jarin mielestä hyödytön maahanmuuttaja kuitenkin on parempi vaihtoehto kuin hän itse. Kohtuullinen maaahanmuuttokritiikki kaiketi kulminoituu mielestäni siihen, että kuinka valmis maahanmuuttaja on sopeutumaan kohdemaahan taikka lähinnä kohdemaan kulttuuriin. Eipä kai siinä ongelmaa ole jos ei mennä tähän brittiläiseen malliin jossa muslimit saavat ratkoa ongelmiaan omissa "sharia-oikeuslaitoksissaan", kyllähän meilläkin lestadiolaiset pedofiilit tuomitaan ihan oikeassa oikeuslaitoksessa. Maahanmuuttajien kuuluu tehdä töitä siinä missä muidenkin, eikä sieltä tietenkään kaikki työllisty, niin kuin ei kantaväestöstäkään. Kohtuus myös niissä määrin että ei tulisi näitä ghettoja. Saman kulttuurisilla ihmisillä on varmasti halu asua samoilla seuduilla toistensa kanssa, paremmin ihmiset kotiutuu seuduille joilla he ovat jatkuvasti tekemisissä tavallisten suomalaisten kanssa ja pääsevät kulttuuriin sisälle.

   Lainaa

  44. Ulkoneva kesyaasi 24.12.2022 2:46
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Itseasiassa: Voisiko tuollaiset Jarit jo poistua internetistä ja vaikka koko maailmasta. Ulkomaalaisten on todellisuudessa todella vaikea olla Suomessa, jos heillä ei ole töitä. Meidän rapussakin asuu useampi maahanmuuttaja, taitaa jokainen olla töissä yhtä eläkeläistä ja kouluikäisiä lukuun ottamatta ja [...]
   No ei se tietenkään kelpaa kun jotenkin ne on varmasti vienyt Jarilta sitten työt. (sarkasmivaroitus)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: englanti, kieli, käsilaukku, maahanmuuttajat, mamut, mies naistenhuoneella, naistenhuone, postilaatikko, suomi