Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mainosmokia, osa 39

Soo-soo, Kajaanin Prisma, tämä on jo noloa!
Mainosmokia, osa 39

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 37 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kyllästynyt pussieläin 29.11.2022 0:37
   Tulos: -271 (331 ääntä)
   On se niin väärin, että kaikki juhlapäivät on jo valmiiksi sinkuille suunnattu ja sitten vielä ihan omakin päivä. Jo on aikakin, että edes jotain kivaa myös pariskunnille. Sääli että lapsiperheet on edelleen unohdettu.

   Lainaa

  2. Tulos: +82 (96 ääntä)
   Siellä oli siellä Love Is Blindissa Amerikan meininkiä!!

   Lainaa

  3. Tulos: +242 (246 ääntä)
   Meidän firmassa on komento, että oman lafkan jutut tykätään ja jaetaan, tapahtumiin 'osallistutaan' jotta algoritmit jakaisi sisältöä. Voi olla, että Prisman henkilökuntaa on pyydetty kommentoimaan, jottei kenttä olisi tyhjä, ja sitten on joltain jäänyt tili vaihtamatta. Tai sitten se palkinto on jo jaettu, mahdollista sekin toki.

   Lainaa

  4. Kastunut mato 29.11.2022 1:51
   Tulos: +191 (201 ääntä)
   Kyllästynyt pussieläin: On se niin väärin, että kaikki juhlapäivät on jo valmiiksi sinkuille suunnattu ja sitten vielä ihan omakin päivä. Jo on aikakin, että edes jotain kivaa myös pariskunnille. Sääli että lapsiperheet on edelleen unohdettu.
   siis mitä?

   Lainaa

  5. Osuva pomelo 29.11.2022 2:54
   Tulos: +70 (84 ääntä)
   Hartwell ja Hartwall. 😄

   Lainaa

  6. Nimetön marja 29.11.2022 2:58
   Tulos: +90 (102 ääntä)
   Kastunut mato: siis mitä?
   Se oli luultavasti olevinaan sarkasmia, mutta kirjoittajalta taisi vaan mennä mokan pointti ohi ja lujaa.

   Lainaa

  7. Nuuka ilonpilaaja 29.11.2022 6:27
   Tulos: +42 (92 ääntä)
   Kyllästynyt pussieläin: On se niin väärin, että kaikki juhlapäivät on jo valmiiksi sinkuille suunnattu ja sitten vielä ihan omakin päivä. Jo on aikakin, että edes jotain kivaa myös pariskunnille. Sääli että lapsiperheet on edelleen unohdettu.
   Oisko moka kumminkin se, ettå mainoksessa on sinkkujen päivä ja kihla/vihkisormukset tarjouksessa?

   Lainaa

  8. Talokas mandariini 29.11.2022 6:44
   Tulos: -57 (67 ääntä)
   Nuuka ilonpilaaja: Oisko moka kumminkin se, ettå mainoksessa on sinkkujen päivä ja kihla/vihkisormukset tarjouksessa?
   No ei.

   Lainaa

  9. Söpö kurkku 29.11.2022 7:38
   Tulos: -67 (139 ääntä)
   Sinkkujen päivä tulee ameriikasta ja siellähän henkilö on single kunnes on married. Eli sinkku on sinkku vaikka seukkaisikin. Sinkkujen päivään suorastaan kuuluu sormusmainokset, sillä mikäpä olisi amerikkalaisempaa kuin halu olla jotain mitä ei (vielä) ole.

   Lainaa

  10. Paksu hamsteri 29.11.2022 8:32
   Tulos: +155 (157 ääntä)
   Söpö kurkku: Sinkkujen päivä tulee ameriikasta ja siellähän henkilö on single kunnes on married. Eli sinkku on sinkku vaikka seukkaisikin. Sinkkujen päivään suorastaan kuuluu sormusmainokset, sillä mikäpä olisi amerikkalaisempaa kuin halu olla jotain mitä ei (vielä) ole.
   Kiinasta se sinkkujen päivä on kyllä lähtöisin. En ihan niele myöään väitettä että amerikkalaiset pitäisivät kaikkia naimattomia sinkkuina, kun TV-sarjoissa sun muissa kysyvät "are you single?" tarkoittaen juurikin parisuhdestatusta eikä siviilisäätyä.

   Lainaa

  11. Kallis vadelma 29.11.2022 8:33
   Tulos: -122 (132 ääntä)
   Söpö kurkku: Sinkkujen päivä tulee ameriikasta ja siellähän henkilö on single kunnes on married. Eli sinkku on sinkku vaikka seukkaisikin. Sinkkujen päivään suorastaan kuuluu sormusmainokset, sillä mikäpä olisi amerikkalaisempaa kuin halu olla jotain mitä ei (vielä) ole.
   Juuri näin. Tässä mokassa mokaaja oli siis kuvan lähettäjä ja Feissarimokat.

   Lainaa

  12. Tulos: +116 (126 ääntä)
   Kallis vadelma: Juuri näin. Tässä mokassa mokaaja oli siis kuvan lähettäjä ja Feissarimokat.
   Paitsi että hetkinen-mehän emme ole Amerikassa!

   Lainaa

  13. Itseasiassa 29.11.2022 9:09
   Tulos: +98 (102 ääntä)
   Sinkkuna sormus olisi kyllä ollut monessakin tilanteessa paikallaan. Liian usein huomasi, että joillekin kieltäytymisen syyksi ei riitä kuin varattuna oleminen jo jollekin toiselle miehelle.

   Lainaa

  14. Kyllästynyt pussieläin 29.11.2022 9:26
   Tulos: +68 (74 ääntä)
   Kyllästynyt pussieläin: On se niin väärin, että kaikki juhlapäivät on jo valmiiksi sinkuille suunnattu ja sitten vielä ihan omakin päivä. Jo on aikakin, että edes jotain kivaa myös pariskunnille. Sääli että lapsiperheet on edelleen unohdettu.
   "Sinkkujen päivä (kiin. 光棍节, Guānggùn Jiéengl. Singles’ Day, myös Double Eleven tai 1-1-1-1,[3][2]) on kiinalaislähtöinen marraskuun 11. päivä vietettävä juhlapäivä, jolla juhlistetaan ihmisten sinkkuutta."
   Lähde https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Sinkkujen_p%C3%A4iv%C3%A4
   Yritin tuossa ylempänä vitsailla sillä, että suuri osa juhlapäivistä on aika perhe/pariskuntakeskeisiä, ilmeisesti siinä huonosti onnistuen.

   Lainaa

  15. Stabiili perhonen 29.11.2022 9:31
   Tulos: +80 (80 ääntä)
   Prööt: Meidän firmassa on komento, että oman lafkan jutut tykätään ja jaetaan, tapahtumiin 'osallistutaan' jotta algoritmit jakaisi sisältöä. Voi olla, että Prisman henkilökuntaa on pyydetty kommentoimaan, jottei kenttä olisi tyhjä, ja sitten on joltain jäänyt tili vaihtamatta. Tai sitten se palkinto on jo jaettu, mahdollista sekin toki.
   Samaa olin tulossa sanomaan, että firman työntekijät kommentoimassa ei tarkoita, että voitto olisi pedattu heille, vaan että osana toimenkuvaa on saada firman sisältö leviämään Facebookissa tehokkaammin. Ainakin meillä työntekijöiden kommentit eivät osallistu arvontaan.

   Lainaa

  16. It's a deal 29.11.2022 10:43
   Tulos: +61 (63 ääntä)
   Aurinkolasien takia en tunnistanut ensimmäistä Prisman työntekijäksi.

   Lainaa

  17. Harmaa kivi 29.11.2022 11:07
   Tulos: +49 (53 ääntä)
   Itseasiassa: Sinkkuna sormus olisi kyllä ollut monessakin tilanteessa paikallaan. Liian usein huomasi, että joillekin kieltäytymisen syyksi ei riitä kuin varattuna oleminen jo jollekin toiselle miehelle.
     Tottapa tuo, valitettavasti, mutta saa olla jo poikkeuksellisen ihme vänkääjä, että tilanteesta poispääsyyn tarvitaan _kaksi_ sormusta :)

   Lainaa

  18. Tulos: +43 (49 ääntä)
   Tota samaa Single's Day mainosta naureskelin itsekin silloin. Aika törkeää vittuilua 😅

   Lainaa

  19. Kallis vadelma 29.11.2022 13:03
   Tulos: -54 (76 ääntä)
   Öm: Paitsi että hetkinen-mehän emme ole Amerikassa!
   Paitsi että hetkinen itsellesi. Ihan samalla tavalla olet lain silmissä "sinkku" eli "naimaton" suomessa kuin amerikassa, jos et ole naimisissa.

   Lainaa

  20. Tulos: -44 (68 ääntä)
   Nuuka ilonpilaaja: Oisko moka kumminkin se, ettå mainoksessa on sinkkujen päivä ja kihla/vihkisormukset tarjouksessa?
   Sitä naimisissa olevat ihmiset harvemmin vihkisormuksia ostelee mutta sinkut ovat #1 kohderyhmä niin mitäs mokaa tuossa? Oikein kohdennettua mainontaa.

   Lainaa

  21. Arkkienkeli 29.11.2022 13:55
   Tulos: -13 (23 ääntä)
   Kyllästynyt pussieläin: On se niin väärin, että kaikki juhlapäivät on jo valmiiksi sinkuille suunnattu ja sitten vielä ihan omakin päivä. Jo on aikakin, että edes jotain kivaa myös pariskunnille. Sääli että lapsiperheet on edelleen unohdettu.
   Niin. Isänpäivä ja äitienpäivähän nyt sattuvat olemaan joka vuosi.

   Lainaa

  22. Kyllästynyt pussieläin 29.11.2022 14:59
   Tulos: +61 (67 ääntä)
   Kallis vadelma: Paitsi että hetkinen itsellesi. Ihan samalla tavalla olet lain silmissä "sinkku" eli "naimaton" suomessa kuin amerikassa, jos et ole naimisissa.
   Paitsi ettei sinkku ole mikään virallinen sivilisääty tai synonyymi naimattomalle. Naimaton tarkoittaa kaikkia, jotka eivät ole koskaan olleet naimisissa. Sinkun taas suurin osa ymmärtänee samoin kuin kotus: "henkilöstä joka ei elä avio- t. avoliitossa tm. kiinteässä parisuhteessa."

   Lainaa

  23. Kuolemanvakava undulaatti 29.11.2022 17:05
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Jahas, Kajaanin Prismalla modernimpi ongelma tällä kertaa. Kymmenisen vuotta sitten siellä oli liukuportaiden vieressä seinällä hullun iso mainoslakana, tuote: perssykemittari (vissiin oisi pitäny olla perus-?) :D

   Lainaa

  24. Sievistelevä mansikka 29.11.2022 17:37
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Jos se sinkkujen päivän moka oliki että se kestää 10 päivää. Niin muuten kesti musta perjantaikin monessa paikassa.

   Lainaa

  25. Jeesus Putlerilainen 29.11.2022 18:50
   Tulos: +28 (28 ääntä)
   Pitääkö mun nyt näin sinkkuna joka vuosi ostaa kaksi sormusta tarjouksesta?

   Lainaa

  26. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Iso Hoo: Sitä naimisissa olevat ihmiset harvemmin vihkisormuksia ostelee mutta sinkut ovat #1 kohderyhmä niin mitäs mokaa tuossa? Oikein kohdennettua mainontaa.
   No täytyy sanoa että olen parisuhteessa joskus harkinnut sormuksen ostoa mutta näin sinkkuna ajatuskin kihlasormuksen ostamisesta ja sen tyrkyttämisestä satunnaisille vastaantulijoille on ehkä hitusen creepy. Kai sitä jotkut tekeekin mutta jos itse markkinoisin kyseisiä sormuksia niin sinkut ehkä olisi se viimeisin ryhmä. Ennemmin markkinoisin vaikka naimisissa oleville parempia sormuksia kuin mihin heillä oli varaa aikanaan hääpäivänään.

   Lainaa

  27. Hempeä koira 29.11.2022 22:43
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   No tottakai pitää! Kun kerran markkinatalous näin kohdennetulla mainonnalla sinua kehoittaa.

   Lainaa

  28. Itseasiassa 29.11.2022 22:54
   Tulos: -13 (19 ääntä)
   Harmaa kivi:   Tottapa tuo, valitettavasti, mutta saa olla jo poikkeuksellisen ihme vänkääjä, että tilanteesta poispääsyyn tarvitaan _kaksi_ sormusta :)
   Joo, mullekin on selitetty, että yhdellä sormuksella varustetut naiset ovat kaikkein helpoimpia, koska ovat pian menettämässä vapauden olla kaikkien kynnettävänä.
   Pakko sanoa ettei mulla ollut sellainen olo kihloissa ollessa eikä naimisissa. 

   Lainaa

  29. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Kallis vadelma: Paitsi että hetkinen itsellesi. Ihan samalla tavalla olet lain silmissä "sinkku" eli "naimaton" suomessa kuin amerikassa, jos et ole naimisissa.
   Esimerkiksi avopuolisoilla kyllä on Suomessa toisiinsa nähden oikeuksia ja velvollisuuksia, joita sinkkuna ei ole. Amerikassakaan single ei ole sama kuin naimaton. Ilmeisesti sillä on joskus ollut ko. merkitys, koska jotkut sanakirjat (kuten Merriam-Webster) selittävät sen niin, mutta kieli muuttuu ja kulttuuri muuttuu (ennen pitkä deittailu ennen avioliittoa ei ollut kaikissa piireissä suotavaa), nykyään se viittaa käyttökielessä henkilöön, joka ei ole parisuhteessa.

   Lainaa

  30. Tulos: -2 (10 ääntä)
   Itseasiassa: Sinkkuna sormus olisi kyllä ollut monessakin tilanteessa paikallaan. Liian usein huomasi, että joillekin kieltäytymisen syyksi ei riitä kuin varattuna oleminen jo jollekin toiselle miehelle.
   Naisten kohdalla tuo sama sormuksen efekti toimii monesti juuri päinvastoin. Sormus vasempaan nimettömään ja baariin. Kohta on joku nainen tulossa juttusille. Liekkö siinä joku kilpailuvietti takana, että jos tuo kelpaa yhdelle, niin kelpaa se myös toiselle.

   Lainaa

  31. Kannusteeton albatrossi 30.11.2022 17:00
   Tulos: +18 (22 ääntä)
   Iso Hoo: Sitä naimisissa olevat ihmiset harvemmin vihkisormuksia ostelee mutta sinkut ovat #1 kohderyhmä niin mitäs mokaa tuossa? Oikein kohdennettua mainontaa.
   Siis miten muka ihmiset jotka eivät ole parisuhteessa ovat oikea kohderyhmä vihki- ja kihlasormuksille? Jos olet parisuhteessa niin et ole sinkku. Singles day, sinkkujen päivä. Parisuhteettomien päivä. Miten tämä käsite on niin vaikea ymmärtää?

   Lainaa

  32. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Oonko ainoo joka miettii mikä toi sinkkujen tarjouksen päivämäärä oikeen on olevinaan

   Lainaa

  33. Kyllästynyt pussieläin 1.12.2022 0:13
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Satun muistamaan, että ihmettelin tuota malmin korupajan mainosta jo vuonna 2019, jolloin myös ensimmäisen kerran kuulin sinkkujen päivästä. Törmäsin mainokseen odotellessa yhtä viimeisistä konserteista ennen koronaa, niin siitä tarkat muistikuvat. Eiköhän tuossa ihan tarkoituksella haeta näkyvyyttä mainostamalla tuotetta, joka ei juhlapäivän kohdehenkilöille ole lainkaan ajankohtainen. Ehkä se jonkun mielestä on kekseliästä mainontaa, omasta mielestä ei. Vaikka sinkkujen päivän tarkoitus tuntuu olevan saada ihmiset ostamaan asioita, tykkään ajatuksesta, että olisi juhlapäivä, jota voisi viettää ilman perhettä, parisuhdetta tai ystäviä, ihan vaan itsensä kunniaksi.

   Lainaa

  34. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Jusa: Naisten kohdalla tuo sama sormuksen efekti toimii monesti juuri päinvastoin. Sormus vasempaan nimettömään ja baariin. Kohta on joku nainen tulossa juttusille. Liekkö siinä joku kilpailuvietti takana, että jos tuo kelpaa yhdelle, niin kelpaa se myös toiselle.
   (Seuraa kieli poskella kirjoitettuja yleistyksiä:)
   Ei niinkään kilpailuvietti, vaan nainen kattoo sormusta kiinnostavan oloisella miehellä ja ajattelee, että tuo on siis sitoutumiseen kykenevä kunnollinen mies, joka kykenee tuntemaan rakkautta.
   Mies kattoo naisen sormusta ja kokee, että tuo on liian vaikea pala saalistettavaksi.
   Bonuksena: Miksi naiset rakastuvat renttuihin?
   Nainen haluaa olla Se ainoa ihmeellinen nainen, joka saa kesytettyä miehen, jota muut naiset eivät onnistuneet saamaan rakastumaan itseensä niin paljoa, että tämä mies muuttuisi heidän vuokseen.

   Lainaa

  35. Tulos: -7 (11 ääntä)
   Pluri: No täytyy sanoa että olen parisuhteessa joskus harkinnut sormuksen ostoa mutta näin sinkkuna ajatuskin kihlasormuksen ostamisesta ja sen tyrkyttämisestä satunnaisille vastaantulijoille on ehkä hitusen creepy. Kai sitä jotkut tekeekin mutta jos itse markkinoisin kyseisiä sormuksia niin sinkut [...]
   Miksi sitä kihlasormusta pitää satunnaisille vastaantulijoille creepysti tyrkyttää? Ikuisesti pysyy sinkkuna tuolla metodilla. Äkkiseltään kuvittelisi että kuitenkin merkittävästi yleisempi kohde olisi tyrkyttää sitä sormusta tulevalle puolisolle. Ymmärräthän että mainostoimisto hakee _näkyvyyttä_ sormusfirmalle. Että olisi putkan nimi valmiina otsalohkossa siinä kohtaa kun sillä sinkulla alkaa se sormuksen ostaminen olla ajankohtaista. Nimenomaan sille #1 kohderyhmälle eli sinkuille kohdistettuna; alaa sen kummemmin tuntematta on vaikea kuvitella että nimenomaan jo naimisissa olevat - jo kertaalleen ne kihlasormuksensa ostaneet - ovat mitenkään olennainen kohderyhmä vaikka varmasti joku väliin sormuksensa pudottaa/kadottaa ja voihan varmaan joku haluta jopa vaihtaa prameammat sormukset kypsällä aikuisiällä jollei ole tavattoman kiintynyt sormukseensa tai menossa uudestaan naimisiin - jossa tapauksessa yleensä on sinkkuna sitä ennen jollei elä saippuaoopperan parinvaihtoviikoilla. Todennäköisin tuleva kihlasormusasiakas kyllä löytyy nimenomaan naimattomista yksilöistä ja siksi mainos on sinkuille suunnattu.

   Lainaa

  36. Ulkoneva kesyaasi 11.12.2022 2:10
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Kyllästynyt pussieläin: On se niin väärin, että kaikki juhlapäivät on jo valmiiksi sinkuille suunnattu ja sitten vielä ihan omakin päivä. Jo on aikakin, että edes jotain kivaa myös pariskunnille. Sääli että lapsiperheet on edelleen unohdettu.
   Pistä joku /sarkasmia -varotus kommentteihisi, että ihmiset tietävät jos et tosissas tarkota. Hankala huomata ku aitoja peelojakin täällä esiintyy.

   Lainaa

  37. Lyijytön koira 7.1.2023 11:10
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Ulkoneva kesyaasi: Pistä joku /sarkasmia -varotus kommentteihisi, että ihmiset tietävät jos et tosissas tarkota. Hankala huomata ku aitoja peelojakin täällä esiintyy.
   Tai sitten voit vain vastailla itsellesi eri nimimerkillä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: alennus, amerikan meininki, arvonta, black friday, henkilökunta, hinta, kilpailu, love is blind, mainoksen sijoittelu, mainokset, mainos, prisma, sinkkujen päivä, sinkut, sormukset