Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uutiskatsaus, osa 12

Tuleeko maksettu palvelu suorittaa, jos asiakas ei saavu paikalle?
Uutiskatsaus, osa 12

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 77 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Parree pöllö 20.10.2022 0:20
   Tulos: +192 (194 ääntä)
   Laura, se joka haukkuu on ite

   Lainaa

  2. Tornipöllö 20.10.2022 0:30
   Tulos: +313 (321 ääntä)
   Aivot nyrjähtää kun yritän käsittää tuota Joonan ja Villen logiikkaa. Mitä palvelua se on, jos ketään palveltavaa ei ole? Ja jos kukaan ei ole vastaanottamassa palvelua, niin mitä väliä vaikka sitä ei järjestetä?

   Lainaa

  3. Kuoleva omena 20.10.2022 0:55
   Tulos: -57 (81 ääntä)
   Ei kai se yhtään kalliimmaksi tullut kuin paikalle mennenkään. Firma ei olisi kuitenkaan saanut rahoja (tai edes osaa) takaisin, jos olisivat ilmoittaneet, että eivät tule, niin miksei jättää auki optiota, että paikalle tulee firmasta ne, jotka ehtivät/pääsevät/haluavat. Ainakin hierojalla voi saada osan rahoista takaisin, kun ei odotuta työntekijää turhaan kädet rasvassa, vaikka tulisikin lähes viime tippaan ilmoitus.

   Lainaa

  4. Tulos: +193 (213 ääntä)
   Suojelen yksityisyyttäni, mutta olen Facebookissa ja kerron todennäköisesti henkilökohtaisia asioitani. Logik

   Lainaa

  5. Kaksoiskupera kenguru 20.10.2022 2:10
   Tulos: +32 (82 ääntä)
   Temmi: Suojelen yksityisyyttäni, mutta olen Facebookissa ja kerron todennäköisesti henkilökohtaisia asioitani. Logik
   Ei kaikki jaa elämäänsä facebookissa, vaikka sinne olisi liittynytkin.

   Lainaa

  6. Tulos: -93 (111 ääntä)
   Sen jälkeen kun näin kuvan My Little Ponysta siinä lasipurkissa (Osa teistää kyllä tietää mitä tarkoitan) olen ajatellut että kaikki kyseisen lelun harrastajista ovat yhtä sairaita.

   Lainaa

  7. antivaxxerikoronadenialistihörhöpersu 20.10.2022 4:52
   Tulos: +253 (253 ääntä)
   Jos ei ketään ollut näkemässä, niin mistä me tiedetään esitettiinkö esitys kuitenkin?

   Lainaa

  8. Karkea albatrossi 20.10.2022 5:39
   Tulos: +135 (153 ääntä)
   jukkapalmu: Sen jälkeen kun näin kuvan My Little Ponysta siinä lasipurkissa (Osa teistää kyllä tietää mitä tarkoitan) olen ajatellut että kaikki kyseisen lelun harrastajista ovat yhtä sairaita.
   Kätevän ahdas yleistys sieltä. Luulis, että nyt jo ihmiset ymmärtäis olla yleistämättä jotain ryhmää sen yksilön toimien perusteella. Jos joku hevari piirtelee symboleita seinään, ei kaikki hevarit oo saatananpalvoja. Jos yksi tangomarkkinalainen käyttäytyy hyvin, ei se tarkoita, että kaikki niin tekee. Jos yksi turkulainen tykkää funikulaarista, ei se tarkota, että ees puoletkaan kaupunkilaiista ois valmiit sen kyytiin menemään.

   Lainaa

  9. Tulos: +95 (97 ääntä)
   Eikös teatteri ottanut tuon tilanteen harjooituksen kannalta ja juuri "esiintynyt" tyhjälle salille? Laipio ja lapio ovat molemmat esineitä. Makuasia sitten onko toinen kaupiimpi kuin toinen. Laipio lienee sanana harvinaisempi.

   Lainaa

  10. Fitnesspäiväkirjat 20.10.2022 7:18
   Tulos: +120 (124 ääntä)
   Joitain vuosia sitten fitnesspäiväkirjoissa, jossa Janni Hussi oli yksi niistä ohjelman tähtösistä ja asui tuolloin Kanadassa, työskenteli hän jollain kuntosalilla spinning-ohjaajana. Yhdessä jaksossa tunnille ei tullut ketään mutta hän joutui vetämään spinningin tyhjälle salille, koska kuntosaliketju maksoi hänelle siitä. Älkää kysykö miksi muistan tämän. En tiedä.

   Lainaa

  11. Ronkeli kuguaari 20.10.2022 7:30
   Tulos: +63 (69 ääntä)
   antivaxxerikoronadenialistihörhöpersu: Jos ei ketään ollut näkemässä, niin mistä me tiedetään esitettiinkö esitys kuitenkin?
   Schrödingerin kissa ^o.o^

   Lainaa

  12. Tulos: -49 (61 ääntä)
   Tornipöllö: Aivot nyrjähtää kun yritän käsittää tuota Joonan ja Villen logiikkaa. Mitä palvelua se on, jos ketään palveltavaa ei ole? Ja jos kukaan ei ole vastaanottamassa palvelua, niin mitä väliä vaikka sitä ei järjestetä?
   Sarkasmi on vaikea laji.

   Lainaa

  13. Itseasiassa 20.10.2022 8:39
   Tulos: +60 (62 ääntä)
   Mulla ei satu olemaan yhtään nimikaimaa, mutta silti en ole ajatellut yksityisyyteni olevan vaarassa Facebookissa. Tai siis on se, mutta lähinnä algoritmien ei nimen vuoksi.

   Lainaa

  14. totuuden_torvi 20.10.2022 8:57
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Ei tekisi Teijolle huonoa poistua joskus sieltä Keravalta kantabaaria kauemmas.

   Lainaa

  15. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Itseasiassa: Mulla ei satu olemaan yhtään nimikaimaa, mutta silti en ole ajatellut yksityisyyteni olevan vaarassa Facebookissa. Tai siis on se, mutta lähinnä algoritmien ei nimen vuoksi.
   Sama. 
   Jos en haluis harvinaista etunimeäni ja uniikkia sukunimeäni muiden tietoon, voisin toki olla valenimellä facessa, kuten Laura, mutta olisi hankalaa peitellä sitä esim töissä tai lääkärissä, joten mitä väliä?
   Jos se taasen julkaistaisiin vaikkapa täällä mokien kommenteissa, ottais aivoon, koska mut löytää niin paljon helpommin facesta kuin nää geneeriset Laurat. Kannattanee siis käyttäytyä nätisti sekä somessa että elämässä yleisesti, niin välttynee tunnistettavuuteen liittyviltä ongelmilta.
   Ja jos nyt joku ryhtyy vaikka ahdistelemaan ja sen vuoksi pitää salailla tietojaan, ei se ahdistelu todennäköisesti siitä ala, että mun nimi on mun nimi Facebookissa.

   Lainaa

  16. Kirjautuminen epäonnistui 20.10.2022 9:57
   Tulos: +72 (76 ääntä)
   Teijo on niitä ihmisiä, jotka syyttävät toisia siitä, etteivät he osanneet ennustaa. Mitäs ostitte sähkölämmitteisen talon 20 v sitten ja miksette ole säästäneet kymppitonneja puhtaasti sen varalle, että sähkön hinta yllättäen nousee satoja prosentteja? Mitäs teitte lapsia, kun nyt se lapsi osoittautui sairaaksi? Niille, jotka matkailevat ulkomailla ilman ongelmia, ei jostain syystä valiteta, että miksi te sinne ulkomaille menette, pysyisitte kotona. He ovat tietysti osanneet ennustaa reissun onnistumisen.

   Lainaa

  17. Tulos: +1 (35 ääntä)
   Lauralla on jäänyt käyttämänsä palvelun käyttösäännöt lukematta: ”Facebook on yhteisö, jossa jokainen käyttää tavallisesti arjessa käyttämäänsä nimeä. Näin käyttäjät tietävät aina, keiden kanssa ovat tekemisissä. Profiilissasi olevan nimen tulisi olla nimi, jolla kaverisi kutsuvat sinua tavallisesti. Nimen tulisi myös näkyä henkilötodistuksessa tai asiakirjassa, joka on mainittu henkilötodistuslistassamme.” Niille, jotka haluavat ”suojella yksityisyyttään” on erilaisia keskustelufoorumeita yms., joissa voi huudella nimimerkin takaa.

   Lainaa

  18. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Eräsvaan: Laipio ja lapio ovat molemmat esineitä. Makuasia sitten onko toinen kaupiimpi kuin toinen. Laipio lienee sanana harvinaisempi.
   Mulle laipio on sisäkatto ja oon sitä lapsuuesta lähtien kuullu, harvinaisesta entiiä.

   Lainaa

  19. It's a deal 20.10.2022 11:37
   Tulos: +18 (28 ääntä)
   "Niille, jotka matkailevat ulkomailla ilman ongelmia, ei jostain syystä valiteta, että miksi te sinne ulkomaille menette, pysyisitte kotona." Paitsi jos paikalle törmää yksikin joko ulkomaalaisvastainen, lentomatkailua vastustava aktivisti, verorahojen Suomessa pysymistä vaaliva tai jostain syystä (esim. ei ole rahaa / ei löydä kumppania Suomesta) kateellinen. Silloin riski moiseen kasvaa aika lailla.

   Lainaa

  20. Likempi ahven 20.10.2022 11:43
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Karkea albatrossi: Kätevän ahdas yleistys sieltä. Luulis, että nyt jo ihmiset ymmärtäis olla yleistämättä jotain ryhmää sen yksilön toimien perusteella. Jos joku hevari piirtelee symboleita seinään, ei kaikki hevarit oo saatananpalvoja. Jos yksi tangomarkkinalainen käyttäytyy hyvin, ei se tarkoita, että [...]
   ...jos funikulaari joskus harvoin toimiikin, se ei tarkoita että se ei olisi enimmäkseen paska.

   Lainaa

  21. Symppis hämähäkki 20.10.2022 12:17
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Jotenkin onnistuin lukemaan tuosta "club act alone".

   Lainaa

  22. Tulos: -13 (29 ääntä)
   Eräsvaan: Eikös teatteri ottanut tuon tilanteen harjooituksen kannalta ja juuri "esiintynyt" tyhjälle salille? Laipio ja lapio ovat molemmat esineitä. Makuasia sitten onko toinen kaupiimpi kuin toinen. Laipio lienee sanana harvinaisempi.
   En välttämättä kutsuisi talon sisäkattoa tai laivan palomuuria esineeksi.

   Lainaa

  23. Harjaamaton hedelmä 20.10.2022 12:40
   Tulos: +53 (53 ääntä)
   antivaxxerikoronadenialistihörhöpersu: Jos ei ketään ollut näkemässä, niin mistä me tiedetään esitettiinkö esitys kuitenkin?
   Jos esitys esitetään, mutta kukaan ei ole sitä näkemässä, niin näkyykö se ollenkaan?

   Lainaa

  24. Harjaamaton hedelmä 20.10.2022 12:44
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Olet Laura paha ihminen kun haukut toisia. En ehkä sääliäsi kaipaa. Vaikka olisi mikä nimi.

   Lainaa

  25. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Tornipöllö: Aivot nyrjähtää kun yritän käsittää tuota Joonan ja Villen logiikkaa. Mitä palvelua se on, jos ketään palveltavaa ei ole? Ja jos kukaan ei ole vastaanottamassa palvelua, niin mitä väliä vaikka sitä ei järjestetä?
   Tuo voisi olla vähän sellaista parodiaksi asti kärjistettyä hyve-etiikkaa. Sinänsähän siinä ei mitään logiikkaa olekaan, moraaliset perusolettamukset kun ovat induktiivisia. Mutta joo, mäki oon sen verran seurausetiikan puolella etten kans osaa oikein samaistua tohon.

   Lainaa

  26. Tulos: +38 (40 ääntä)
   Nii, mitäs lähtivät ulkomaille! Ois vaan pitäny pysyä kömmelissään ja tehdä työt tunnolla ja huolella, illalla sitten lypsää lehmät ja jos vapaa-aikaa jää niin lukea maatamenoon asti raamattua (taikka muita hyviä kirjoja)!

   Lainaa

  27. Pehmeä jänis 20.10.2022 14:20
   Tulos: -35 (41 ääntä)
   Karkea albatrossi: Kätevän ahdas yleistys sieltä. Luulis, että nyt jo ihmiset ymmärtäis olla yleistämättä jotain ryhmää sen yksilön toimien perusteella. Jos joku hevari piirtelee symboleita seinään, ei kaikki hevarit oo saatananpalvoja. Jos yksi tangomarkkinalainen käyttäytyy hyvin, ei se tarkoita, että [...]
   Mut jännästippä vaan suurin osa piirtelee niitä symbooleita.. Sama homma mlp:kanssa

   Lainaa

  28. Sievistelevä mansikka 20.10.2022 14:32
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Asdf: Lauralla on jäänyt käyttämänsä palvelun käyttösäännöt lukematta: ”Facebook on yhteisö, jossa jokainen käyttää tavallisesti arjessa käyttämäänsä nimeä. Näin käyttäjät tietävät aina, keiden kanssa ovat tekemisissä. Profiilissasi olevan nimen tulisi olla nimi, jolla kaverisi kutsuvat sinua [...]
   Mites sitten jos nimi, jolla kaverit kutsuvat, ei näy henkilötodistuksessa?

   Lainaa

  29. Samea joutsen 20.10.2022 16:22
   Tulos: +17 (23 ääntä)
   Melkoisen sumea tyyppi tuo Laura faceprofiilinsa perusteella muutenkin... Jossain kommentoitiin, että Olli Lindolmin näköispatsas on "karmea pökkelö". Silloinhan se on ihan näköinen.

   Lainaa

  30. Äkkijyrkkä karjalanpiirakka 20.10.2022 17:35
   Tulos: -29 (33 ääntä)
   Riippuu ihan asiasta tuo teatteri homma. Itse kierrän paljon psytrance bileitä, ja välillä joraus alueella on tyhjää, mutta kyllä DJ:t silti soittaa aina keikkansa loppuun. Ja olisi muutenkin omituista jos musa katkeaisi bileissä, joissa musiikin on tarkoitus soida alusta loppuun katkeamatta. Ei voi siis verrata joka asiaan, jotenka nuo kommentit oli mun mielestä vaan vittuilua ja ärsyttävää vänkäämistä.

   Lainaa

  31. Tulos: -15 (15 ääntä)
   Komppaan Teijoa.

   Lainaa

  32. Kaksoiskupera kenguru 21.10.2022 2:02
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Akrasia: Sama. Jos en haluis harvinaista etunimeäni ja uniikkia sukunimeäni muiden tietoon, voisin toki olla valenimellä facessa, kuten Laura, mutta olisi hankalaa peitellä sitä esim töissä tai lääkärissä, joten mitä väliä?Jos se taasen julkaistaisiin vaikkapa täällä mokien kommenteissa, ottais [...]
   Mulla on yksi etunimi-sukunimikaima suomessa. Koko nimelläni ei ole yhtään koko maailmassa.Facebookiin liityin "salanimellä", liittyäkseni yhteisöihin, koska lähes kaikki on siirtynyt sinne, eikä alkuperäisillä nettisivuilla ole juuri toimintaa. Ja tosiaan, mun nimen googlettamalla ei minusta löydy yhtään mitään. Olen ollut ns. "kaukaa viisas", enkä ole koskaan ollut internetissä omalla nimelläni harvinaisen nimeni vuoksi.

   Lainaa

  33. Jämtti ankerias 21.10.2022 6:20
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Akrasia: Sama. Jos en haluis harvinaista etunimeäni ja uniikkia sukunimeäni muiden tietoon, voisin toki olla valenimellä facessa, kuten Laura, mutta olisi hankalaa peitellä sitä esim töissä tai lääkärissä, joten mitä väliä?Jos se taasen julkaistaisiin vaikkapa täällä mokien kommenteissa, ottais [...]
   Mä en ole facebookissa, tai missään muuallakaan internetissä ikinä ollut omalla nimelläni, koska niin harvinainen nimi. Olen siis ollut ns. "kaukaa viisas", koska googlettamalla nimeäni, ei löydy minusta mitään tietoa. Esim. lehtihaastatteluissa olen sanonut vain lempinimeni. Lisäksi numeroni on ollut salainen jo 90-luvulta asti. Joten voi kai sanoa, että olen suojellut yksityisyyttäni ihan hyvin. :)

   Lainaa

  34. Poistettava maksamato 21.10.2022 6:27
   Tulos: -13 (23 ääntä)
   Karkea albatrossi: Kätevän ahdas yleistys sieltä. Luulis, että nyt jo ihmiset ymmärtäis olla yleistämättä jotain ryhmää sen yksilön toimien perusteella. Jos joku hevari piirtelee symboleita seinään, ei kaikki hevarit oo saatananpalvoja. Jos yksi tangomarkkinalainen käyttäytyy hyvin, ei se tarkoita, että [...]
   Toki kaikkia ei pidä yleistää. Mutta esimerkiksi Turri-harrastajista 20% on zoofiilejä. Tämä on minusta pelottavan suuri osajoukko ja riittää oikeuttamaan kriittisen suhtautumisen koko joukkoon.
   https://en.wikifur.com/wiki/Furry_Survey

   Lainaa

  35. Poistettava maksamato 21.10.2022 6:36
   Tulos: -8 (16 ääntä)
   Toiseksi. Ehkä suurimmalla aikuisviihde turrisivustolla pedofilinen sisältö on top 10 tykätyimmän videon joukossa. Yksi tykätyimmistä viddoista sisältää tilanteen, jossa lapsi turri manipuloidaan tekemään asioita toiselle lapselle. Omasta mielestä se, että turriyhteisö sallii kyseisen materiaalin, on oksettavaa. Mm. Kyseisen sisällön vuoksi kyseinen sivusto on ainakin bännätty Australiassa ja useissa muissa maissa.

   Lainaa

  36. Tupakaton kyyhky 21.10.2022 10:55
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Pehmeä jänis: Mut jännästippä vaan suurin osa piirtelee niitä symbooleita.. Sama homma mlp:kanssa
   Sulla on varmaan lähde tälle väittellesi, koska muutenhan se olisi vain omaa arvailuasi ja antaisi sinusta täysin idiootin kuvan, vai mitä?

   Lainaa

  37. Lupsakka joutsen 21.10.2022 22:15
   Tulos: -21 (21 ääntä)
   Parree pöllö: Laura, se joka haukkuu on ite
   Nääh. T. Laura

   Lainaa

  38. Lupsakka joutsen 21.10.2022 22:16
   Tulos: -21 (21 ääntä)
   Samea joutsen: Melkoisen sumea tyyppi tuo Laura faceprofiilinsa perusteella muutenkin... Jossain kommentoitiin, että Olli Lindolmin näköispatsas on "karmea pökkelö". Silloinhan se on ihan näköinen.
   :D Sumee oon joo :(

   Lainaa

  39. Lupsakka joutsen 21.10.2022 22:22
   Tulos: -23 (27 ääntä)
   Artikkelin uutisessa luki LAPIO.

   Lainaa

  40. Lupsakka joutsen 21.10.2022 22:24
   Tulos: -29 (31 ääntä)
   Minä en lukenut väärin, toimittelija kirjoitti (taas vaihteeksi) väärin :D Turhaan te mulle itkette. Ps. Nää kommentit on hyvä esimerkki siitä miks mun täytyy olla varovainen oman henkilöllisyyteni kanssa. Täälläki stalkkerit taas sekoilemassa :D mulla on myös ihan vainoojia, joten ihan aiheesta olen varovainen.

   Lainaa

  41. Lupsakka joutsen 21.10.2022 22:24
   Tulos: -21 (29 ääntä)
   Temmi: Suojelen yksityisyyttäni, mutta olen Facebookissa ja kerron todennäköisesti henkilökohtaisia asioitani. Logik
   Emmä kyl kerro, muuten hyvä :D

   Lainaa

  42. Lupsakka joutsen 21.10.2022 22:25
   Tulos: -28 (32 ääntä)
   Eräsvaan: Eikös teatteri ottanut tuon tilanteen harjooituksen kannalta ja juuri "esiintynyt" tyhjälle salille? Laipio ja lapio ovat molemmat esineitä. Makuasia sitten onko toinen kaupiimpi kuin toinen. Laipio lienee sanana harvinaisempi.
   Artikkelin otsikossa luki LAPIO. Mä en lukenut mitään väärin.

   Lainaa

  43. Lupsakka joutsen 21.10.2022 22:45
   Tulos: -33 (39 ääntä)
   Tosiaan en ole ikinä sanonut, että nimi Laura on harvinainen 🤨🥲 Ihan mun sukunimi on sellainen, että olen ainoa laatuani sen kera. Jos mua ruoditaan jossain feissarimokien kommenttipalstoillakin, niin ootte tosiaan itse todistaneet, että mulla on oikeaa aihetta olla varovainen tietojeni jakamisen suhteen🥲 PS. Toistan edelleen, että TOIMITTELIJA oli kirjoittanut artikkelin otsikkoon sukunimeksi Lapio. Mä luin vain otsikon (koska luotin liikaa toimittelijan ammattitaitoon.)

   Lainaa

  44. Lupsakka joutsen 21.10.2022 22:46
   Tulos: -30 (34 ääntä)
   Jämtti ankerias: Mä en ole facebookissa, tai missään muuallakaan internetissä ikinä ollut omalla nimelläni, koska niin harvinainen nimi. Olen siis ollut ns. "kaukaa viisas", koska googlettamalla nimeäni, ei löydy minusta mitään tietoa. Esim. lehtihaastatteluissa olen sanonut vain lempinimeni. Lisäksi [...]
   Kannattaa oikeesti olla varovainen, nää kommentitkin sen todistaa :D t. Tää sama Laura

   Lainaa

  45. Lupsakka joutsen 21.10.2022 22:48
   Tulos: -28 (32 ääntä)
   Asdf: Lauralla on jäänyt käyttämänsä palvelun käyttösäännöt lukematta: ”Facebook on yhteisö, jossa jokainen käyttää tavallisesti arjessa käyttämäänsä nimeä. Näin käyttäjät tietävät aina, keiden kanssa ovat tekemisissä. Profiilissasi olevan nimen tulisi olla nimi, jolla kaverisi kutsuvat sinua [...]
   Mä oon "valenimellä" facessa niin kauan että poliisi pidättää mut siitä hyvästä 😆

   Lainaa

  46. Kampura kirjohylje 22.10.2022 0:05
   Tulos: +2 (20 ääntä)
   Lupsakka joutsen: Emmä kyl kerro, muuten hyvä :D
   Kerroit jo tuossa mokassakin, että teitä (ilmeisesti tän harvinaisen ja yksityisen sukunimen omaavia) on elossa sinä +2. Pieniä tiedonjyviä jätät kuitenkin sinne tänne.

   Lainaa

  47. Lupsakka joutsen 22.10.2022 13:43
   Tulos: -18 (24 ääntä)
   Kampura kirjohylje: Kerroit jo tuossa mokassakin, että teitä (ilmeisesti tän harvinaisen ja yksityisen sukunimen omaavia) on elossa sinä +2. Pieniä tiedonjyviä jätät kuitenkin sinne tänne.
   Siitä vaan salapoliisitöihin :D

   Lainaa

  48. Lupsakka joutsen 22.10.2022 13:47
   Tulos: -32 (40 ääntä)
   Mut tosiaan toi "moka" on aika nolosti katkastu ennen loppukommentteja, joista olis käyny ilmi, että mä olen vain lukenut mitä toimittelija on kirjoittanut. Että jos ens kerralla vaikka otatte selvää asioista ennen ku alatte morkkaamaan ventovieraita netissä :D Mähän muuten sitten kirjoittelen julkisia juttuja profiiliin teidän stalkkereiden takia. Kun oon huomannu, että mun profiilissa ravaa porukkaa, niin oon tajunnu, että voin siellä tuoda ilmi asioita, joita en voi esimerkiks ajellessa huudella autosta muille kuskeille :D Että jos se on tosi "sumeeta", ni olkoon, mut jos sit ens kerralla antaisitte sitä palautetta ihan vaikka naaman kera sinne mun profiiliin, joka niin kovin teitä kiinnostaa :D

   Lainaa

  49. Lupsakka joutsen 22.10.2022 13:50
   Tulos: -32 (38 ääntä)
   Tietysti toinen vaihtoehto on se, että antaisitte mun vaan olla ja kirjottaa mitä haluan :D Vaikka toi teidän loputon huomio onkin aika imartelevaa, se on samalla aika öh... outoa. En ymmärrä miks jaksatte riehua mun kommenteista :D

   Lainaa

  50. Impotentti kurkku 22.10.2022 16:24
   Tulos: +32 (38 ääntä)
   Lupsakka joutsen: Tietysti toinen vaihtoehto on se, että antaisitte mun vaan olla ja kirjottaa mitä haluan 😁 Vaikka toi teidän loputon huomio onkin aika imartelevaa, se on samalla aika öh... outoa. En ymmärrä miks jaksatte riehua mun kommenteista :D
   Voisit myös harkita käytöstapoja. Kenenkään nimelle ei saisi nauraa, ihan jo sillä että harvemmin ihminen on sen itse valinnut. Jos katsoisit omaa käytöstäsi niin saattaisit löytää syyn siihen miksi ei jätetä rauhaan. Tiedän myös että on turhaa vastata tähän koska olet selvästi viallinen eikä varmaan mitään ole enää tehtävissä, mutta kuulostat myös aika narsistiselta ihmiseltä, että ehkä kannattaa hakea apua, narsismia voidaan hoitaa.

   Lainaa

  51. Impotentti kurkku 22.10.2022 16:27
   Tulos: +21 (29 ääntä)
   Lupsakka joutsen: Minä en lukenut väärin, toimittelija kirjoitti (taas vaihteeksi) väärin 😁 Turhaan te mulle itkette. Ps. Nää kommentit on hyvä esimerkki siitä miks mun täytyy olla varovainen oman henkilöllisyyteni kanssa. Täälläki stalkkerit taas sekoilemassa 😁 mulla on myös ihan vainoojia, joten ihan aiheesta olen varovainen.
   Ja oikeesti mikä helvetin toimittelija?
   Mut mitä enemmän näitä sun juttuja lukee sitä sairaammalta alat kuulostaa.

   Lainaa

  52. Lupsakka joutsen 22.10.2022 19:17
   Tulos: -30 (34 ääntä)
   Impotentti kurkku: Ja oikeesti mikä helvetin toimittelija? Mut mitä enemmän näitä sun juttuja lukee sitä sairaammalta alat kuulostaa.
   :DD Jos antaisit seuraavaks arvioita musta oman naaman kera.

   Lainaa

  53. Lupsakka joutsen 22.10.2022 19:17
   Tulos: -31 (33 ääntä)
   Impotentti kurkku: Voisit myös harkita käytöstapoja. Kenenkään nimelle ei saisi nauraa, ihan jo sillä että harvemmin ihminen on sen itse valinnut. Jos katsoisit omaa käytöstäsi niin saattaisit löytää syyn siihen miksi ei jätetä rauhaan. Tiedän myös että on turhaa vastata tähän koska olet selvästi viallinen [...]
   :DD

   Lainaa

  54. Löyhkäävä kolibri 22.10.2022 22:34
   Tulos: +36 (42 ääntä)
   Rakastan sitä kun moka jatkuu kommenttiosiossa kun kohde tulee avautumaan yrittäen selitellä mut ajautuu vaan pahentamaan tilannetta 🤣

   Lainaa

  55. Pliisu vihannes 23.10.2022 10:40
   Tulos: +9 (21 ääntä)
   Lupsakka joutsen: Tietysti toinen vaihtoehto on se, että antaisitte mun vaan olla ja kirjottaa mitä haluan 😁 Vaikka toi teidän loputon huomio onkin aika imartelevaa, se on samalla aika öh... outoa. En ymmärrä miks jaksatte riehua mun kommenteista :D
   Eli oletkin pelkkä huomiohoro, mikä ei sinänsä yllätä.

   Lainaa

  56. Lupsakka joutsen 23.10.2022 16:28
   Tulos: -31 (35 ääntä)
   Löyhkäävä kolibri: Rakastan sitä kun moka jatkuu kommenttiosiossa kun kohde tulee avautumaan yrittäen selitellä mut ajautuu vaan pahentamaan tilannetta 🤣
   Miten mä oon pahentanu tilannetta? :D Oon kertonut että olen lukenut otsikon, johon toimittelija on kirjoittanut väärin sukunimen. Sit yhtäkkiä täällä on kauhee lokakampanja mua vastaan, vaikken oo tehny mitään :D

   Lainaa

  57. Lupsakka joutsen 23.10.2022 16:29
   Tulos: -24 (24 ääntä)
   Ihan huvittavaa, että näitä juttuja julkaistaan sillä ajatuksella, että mä nolostun ja vaikenen. Mutta mulla on kuitenki ihan samanlainen oikeus ku kaikilla muillaki kommentoida asioita Facebookissa ilman katkerien tyyppien itkemistä. :D eli valitettavasti toi teidän suunnitelma ei ihan toimi.

   Lainaa

  58. Lupsakka joutsen 23.10.2022 22:22
   Tulos: -29 (29 ääntä)
   Taantuva kyyhky: Minkä se lähetti?
   Tän, että mä oon mokannu sukunimiasiassa, vaikka mitään en ole mokannut vaan ainoastaan lukenut mitä toinen on kirjoittanut :) minkä perusteella olen kommentoinut ja siitä saanut hirveen ryöpytyksen osakseni, vaikka mitään en ole tehnyt ja tässäkin kertonu sen about 10 kertaa. V** että olette tyhmiä!!!!

   Lainaa

  59. Lupsakka joutsen 23.10.2022 22:25
   Tulos: -30 (30 ääntä)
   Oikeesti ihan sairasta touhua :D Mä oon vaan olemassa ja kirjottelen ihan kuten muutki kirjottelee uutisten kommentteihin. Sit joku ventovieras sekopää päättää ottaa mut silmätikuks ja lähettää valheellista p**kaa eteenpäin, sit lopulta kauhee joukko on verbaalisesti mun kimpussa enkä mä ole edelleenkään tehnyt v** mitään sen arvosta :'D Antakaa mun nyt h** soikoon jo olla, sairaat sekopäät. Tää juttu tulee joka tapauksessa poistumaan täältä, kunhan feissarimokien tyypit lukee mun viestin ja siinä olevan kuvakaappauksen (jossa asian todellinen laita näkyy.) Oikeesti hakekaa apua, ei toi touhu oo normaalia.

   Lainaa

  60. Lupsakka joutsen 23.10.2022 22:29
   Tulos: -25 (27 ääntä)
   Pliisu vihannes: Eli oletkin pelkkä huomiohoro, mikä ei sinänsä yllätä.
   Öööö... Huomiohoro siks, että olen olemassa? :D tehän ette jätä mua rauhaan, vaikka olen sanonu tässäki monta kertaa, että en ole mokannut yhtään mitään enkä kaipaa tämmöstä ihme sirkusta.

   Lainaa

  61. Lupsakka joutsen 23.10.2022 22:30
   Tulos: -29 (29 ääntä)
   En tajuu miten voitte olla noin v*n tyhmiä. jättäkää mut nyt j**lauta jo rauhaan sekopäät.

   Lainaa

  62. Sulava riikinkukko 24.10.2022 0:51
   Tulos: +37 (37 ääntä)
   Lupsakka joutsen: Tän, että mä oon mokannu sukunimiasiassa, vaikka mitään en ole mokannut vaan ainoastaan lukenut mitä toinen on kirjoittanut 😊 minkä perusteella olen kommentoinut ja siitä saanut hirveen ryöpytyksen osakseni, vaikka mitään en ole tehnyt ja tässäkin kertonu sen about 10 kertaa. V** että olette tyhmiä!!!!
   No ennen tätä sun omaa avautumista täällä oli keskustelu pääasiassa sitä kuinka hyvin ihmiset suojaa harvinaisia nimiään yms. Koko mokan pointti ei ollut edes se Lapio/Laipio, vaan se ei joku voi olla niin epäkohtelias, että ivaa toisten nimiä tai mitä tahansa ominaisuutta. 
   Edelleen, täällä ei ole "hirveää ryöpytystä" sinua kohtaan. 60 kommenttia, joista 9 liittyi edes kaukaisesti mokaasi ennen kuin saavuit itse paikalle. 19(!!) on sun omia kommentteja ja lähinnä meuhkaat yksiksesi ja asian vierestä. Eli ystävällinen neuvo: anna nyt vaan olla. Nämä mokat on harmitonta huvia, joka unohtuu hetkessä, ellei itse tee tästä liian isoa asiaa.

   Lainaa

  63. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Lupsakka joutsen: Miten mä oon pahentanu tilannetta? 😁 Oon kertonut että olen lukenut otsikon, johon toimittelija on kirjoittanut väärin sukunimen. Sit yhtäkkiä täällä on kauhee lokakampanja mua vastaan, vaikken oo tehny mitään :D
   Et mitään? Muuten vaan nolosti haukkunu ihmisten sukunimiä. Ei sillä väliä, onko se Lapio vai Laipio, noloa se on silti.
   Ja se moka tossa jutussas ei ollut se Lapio, vaan se haukkuminen.

   Lainaa

  64. Kuvankaunis kärpänen 24.10.2022 8:03
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Lupsakka joutsen: Vaikka toi teidän loputon huomio onkin aika imartelevaa, se on samalla aika öh... outoa. En
   Lupsakka joutsen: Öööö... Huomiohoro siks, että olen olemassa? 😁 tehän ette jätä mua rauhaan, vaikka olen sanonu tässäki monta kertaa, että en ole mokannut yhtään mitään enkä kaipaa tämmöstä ihme sirkusta.
   No comments.

   Lainaa

  65. Lupsakka joutsen 24.10.2022 12:44
   Tulos: -32 (34 ääntä)
   Sulava riikinkukko: No ennen tätä sun omaa avautumista täällä oli keskustelu pääasiassa sitä kuinka hyvin ihmiset suojaa harvinaisia nimiään yms. Koko mokan pointti ei ollut edes se Lapio/Laipio, vaan se ei joku voi olla niin epäkohtelias, että ivaa toisten nimiä tai mitä tahansa ominaisuutta.  Edelleen, täällä [...]
   No se ei sattumoisin ole harmitonta huvia, kun ventovieraat meuhkaa asioista, jotka eivät pidä paikkaansa ja lisäksi siihen sotketaan mun henkilökohtainen fb-tili, johon siihenkin täällä puututaan ja arvostellaan ja naureskellaan. Ööö mä saan varmaan ihan päivittää omaa profiiliani kuten itse tahdon, ilman että ventovieraat alkaa meuhkaamaan siitä pitkin nettiä ja morkkaamaan mua tyhjästä :D Mä kirjoittelen aivan just mitä itse haluan kirjoitella, liittyi se sukunimiin tai mihin tahansa. En pyytele enkä tarvitse teidän lupianne asiaan :D joten teillä ei ole minkään valtakunnan oikeuksia puuttua aikuisen ihmisen tekosiin. On sairasta alkaa riehumaan täysin tuntemattoman kommenteista, jotka ovat luokkaa "ruma sukunimi." V** IIK :D

   Lainaa

  66. Lupsakka joutsen 24.10.2022 12:45
   Tulos: -32 (32 ääntä)
   Mulla on myös aivan tarpeeksi kaiken maailman stalkkereita sekä netissä että livemaailmassa, että senkään takia ei todellakaan ole harmitonta huvia tämmönen show. Painukaa nyt v** ja antakaa mun jo olla, sekopäät.

   Lainaa

  67. Lupsakka joutsen 24.10.2022 12:49
   Tulos: -32 (32 ääntä)
   Ps. Mielipiteen ilmi tuominen ei ole millään tavalla moka, joten se siitä. Aion jatkossakin kirjotella ihan kuten kaikki muutki tekee, joten mua ei tarvii yrittää holhota ja kertoa mitä mä saan tehdä ja mitä en. Mä päätän aivan itse mitä teen ja mitä sanon, nyt ja jatkossa.

   Lainaa

  68. Lupsakka joutsen 24.10.2022 12:53
   Tulos: -30 (32 ääntä)
   Tosiaan yhä edelleen olen teille täysin ventovieras, eikä teillä ole mitään v** tietoa mun elämän asioista ja siitä miksi joku asia on mulle iso ja vakava. Mä en kaipaa enää yhtään enempää sairaita stalkkereita kimppuuni ja tää teidän touhunne vaikuttaa taas siltä, että siellä on jotain uusia sekopäitä alottamassa mun vainoomisen. Jättäkää minut rauhaan nyt JA JATKOSSA.

   Lainaa

  69. Sievistelevä mansikka 24.10.2022 16:56
   Tulos: +29 (33 ääntä)
   Lupsakka joutsen: En tajuu miten voitte olla noin v*n tyhmiä. jättäkää mut nyt j**lauta jo rauhaan sekopäät.
   Ihan itse olet vapaaehtoisesti tänne tullut spämmäämään känkkäränkkääsi.

   Lainaa

  70. Kirpeä Ahven 24.10.2022 23:14
   Tulos: +32 (36 ääntä)
   Nimestään huolimatta Joutsen ei kyllä nyt ole ollenkaan lupsakka...

   Lainaa

  71. Kiimainen peräpuikko 25.10.2022 20:11
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Lupsakka joutsen: Tosiaan yhä edelleen olen teille täysin ventovieras, eikä teillä ole mitään v** tietoa mun elämän asioista ja siitä miksi joku asia on mulle iso ja vakava. Mä en kaipaa enää yhtään enempää sairaita stalkkereita kimppuuni ja tää teidän touhunne vaikuttaa taas siltä, että siellä on jotain uusia [...]
   Pitäiskö sun testailla hoitoon hakeutumista?

   Lainaa

  72. Lupsakka joutsen 25.10.2022 21:22
   Tulos: -22 (22 ääntä)
   Siis ettekö te sekopäät tajua VIELÄKÄÄN lopettaa? :D

   Lainaa

  73. Ehyt lohikäärme 25.10.2022 21:51
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Jostain syystä Laura-nimi on aina tuonut mulle mieleen makaronilaatikon.

   Lainaa

  74. Lupsakka joutsen 27.10.2022 1:37
   Tulos: -8 (8 ääntä)
   Ehyt lohikäärme: Jostain syystä Laura-nimi on aina tuonut mulle mieleen makaronilaatikon.
   Se on ihan ok arkiruoka.

   Lainaa

  75. Järjen ääni 31.10.2022 14:49
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Kyllä minun mielestä se stand up esitys pitäisi esittää vaikka kukaan ei tullut paikalle. Asiakas on kuitenkin siitä maksanut. Sopimuksista pitää pitää kiinni. Missäänhän ei sovittu että se esitys myös katsotaan.

   Lainaa

  76. Tuhma dinosaurus 3.11.2022 12:52
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Myötähäpeä.. Ei täällä kyllä riehu kukaan muu kuin Laura sinä itse.. Kukaan ei ole henkilökohtaisesti hyökännyt _juuri sinua_ vastaan, vaan ihmetelty käytöstapojen puuttumista joltain Lauralta, jonka itse vielä vahvistat meuhkaamalla tyhjästä jatkaen ja jatkaen vaan.. Todella noloa ja epäkypsää. Ja koska olet siinä luulossa että kaikkien muiden tulisi hakeutua hoitoon tämän harmittoman julkaisun myötä, uskon että sinä itse olet kipeästi sen tarpeessa.

   Lainaa

  77. Tulos: +1 (1 ääni)
   Eikös se Joutsen-Laura ensin meinannut, että tämä huomio on imartelevaa?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: detur, hotelli, konkurssi, laipio, lapio, matkailu, matkustus, näköispatsas, olli lindholm, passit, patsas, sanna marin, sukunimi, teatteri, turkki, uutiset, yö