Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uutiskatsaus, osa 10

Kuinka vanha on 80 vuotta sitten kuollut ihminen?
Uutiskatsaus, osa 10

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 61 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +389 (399 ääntä)
   Puuttuu enää Annaliisa, jonka suvussa on VIITOSET ja miniälläkin KUUTOSET. On KUUTOSTEN mumma. Kuutosten mumma

   Lainaa

  2. Veneetön pomelo 15.9.2022 0:43
   Tulos: +408 (412 ääntä)
   Hyvä Tiina! Sinun mies on kova jätkä, kun se on ENO NELOSILLE.

   Lainaa

  3. Tornipöllö 15.9.2022 0:57
   Tulos: +215 (239 ääntä)
   Jännä juttu, että Tiina malttoi kuitenkin olla sen verran vaatimaton, että nosti esille vain miehensä enouden, vaikka hän olisi luultavasti voinut kehua olevansa (ilmeisesti avioliiton kautta) itse näiden nelosten täti.

   Lainaa

  4. Taittumaton kyyhky 15.9.2022 1:04
   Tulos: +194 (198 ääntä)
   Tosiaan. Konetuliaseiden trendi myöskin bileissä laskenut ikävän alas. Ei nuoriso ole enää kunnollista. Onko villi seksikin loppunut?

   Lainaa

  5. Kirjailtu noita 15.9.2022 1:07
   Tulos: -39 (85 ääntä)
   Mulle tuli Tiinan pätemisyrityksestä ekana mieleen, että se on itse tehnyt neloset miehensä veljen kanssa. Mutta eihän se voikkaan olla, silloinhan mies olisi ollut niiden nelosten SETÄ.

   Lainaa

  6. Intolerantti omena 15.9.2022 1:08
   Tulos: +109 (131 ääntä)
   Taittumaton kyyhky: Tosiaan. Konetuliaseiden trendi myöskin bileissä laskenut ikävän alas. Ei nuoriso ole enää kunnollista. Onko villi seksikin loppunut?
   Ei ole.
   T. Opiskelija

   Lainaa

  7. Sama ruutana 15.9.2022 1:08
   Tulos: +239 (241 ääntä)
   Enoni on ÄITINI VELI.

   Lainaa

  8. Älä selitä 15.9.2022 2:24
   Tulos: -174 (224 ääntä)
   On kyllä säälittävää opiskelubiletystä, jos ei edes alkoholia haluta juoda. Pysykööt kotona Netflixin ääressä vetämässä SSRItä.

   Lainaa

  9. Värjätty pupu 15.9.2022 2:26
   Tulos: +40 (56 ääntä)
   Kommenttini on niiden NELOSTEN ENO

   Lainaa

  10. Nuhteeton ilves 15.9.2022 2:53
   Tulos: +30 (62 ääntä)
   Taittumaton kyyhky: Tosiaan. Konetuliaseiden trendi myöskin bileissä laskenut ikävän alas. Ei nuoriso ole enää kunnollista. Onko villi seksikin loppunut?
   Todennäköisesti on, koska alkoholi vähentää estoja.

   Lainaa

  11. jukkapalmu 15.9.2022 4:03
   Tulos: -59 (153 ääntä)
   Lapset on saatanasta. Kai ne jollekin sopii, mutta jos haluat pilata elämäsi ja unelmasi niin hankipa lapsi. Varsinkin jos vaimokkeesi on valmiiksi ajoittain ärsyttävä niin johan lähtee.

   Lainaa

  12. apinaattori 15.9.2022 4:27
   Tulos: -12 (20 ääntä)
   Taittumaton kyyhky: Tosiaan. Konetuliaseiden trendi myöskin bileissä laskenut ikävän alas. Ei nuoriso ole enää kunnollista. Onko villi seksikin loppunut?
   Juhalatkin on hiukan vähentynyt.

   Lainaa

  13. Nimetön marja 15.9.2022 5:50
   Tulos: +237 (239 ääntä)
   Em tiedä vieläkö on voimassa, mutta 90- luvun alussa kauppiksen oikeustieteen ope kertoi, että lakia opiskeleva aateliseen sukuun kuuluva oli joutunut ns. juoppoputkaan. Oli vaatinut putkaan puhtaita olkia, koska laista oli löytynyt sellainen kohta, että aateliselle pitää niitä järjestää.

   Lainaa

  14. oljeton tulevaisuus 15.9.2022 6:21
   Tulos: +235 (239 ääntä)
   Nimetön marja: Em tiedä vieläkö on voimassa, mutta 90- luvun alussa kauppiksen oikeustieteen ope kertoi, että lakia opiskeleva aateliseen sukuun kuuluva oli joutunut ns. juoppoputkaan. Oli vaatinut putkaan puhtaita olkia, koska laista oli löytynyt sellainen kohta, että aateliselle pitää niitä järjestää.
   Vuonna 1995 tuli voimaan Laki säätyjen erioikeuksien lakkauttamisesta, joten ilman olkia joutuvat aatelisetkin putkaan nykyaikana.

   Lainaa

  15. Helakka herne 15.9.2022 6:23
   Tulos: -10 (50 ääntä)
   Tiina se on vähän eri olla eno vitosille, kuin olla äiti nelosille.. Huono vertaus, mutta... "Mulla on syöpä :(" -MUN SUKULAISELLA ON VIIS SYÖPÄÄ JA LEPRA!!! Katariina on oikeassa, koska sehän on kuollut sen ikäisenä, joten ei hänen ikä siitä enää nouse.. mutta en usko, että hänel montaa sukulaista on jäljellä.. Ps. Ilman viinaakin voi olla hauskaa, se onko kui hauskaa riippuu ihan susta itsestäsi ;)

   Lainaa

  16. Kunniaton pulu 15.9.2022 6:34
   Tulos: -35 (85 ääntä)
   Taittumaton kyyhky: Tosiaan. Konetuliaseiden trendi myöskin bileissä laskenut ikävän alas. Ei nuoriso ole enää kunnollista. Onko villi seksikin loppunut?
   Villistä seksistä tuli suostumuksellista seksiä.

   Lainaa

  17. Räjähdysaltis ylioppilas 15.9.2022 6:39
   Tulos: +91 (143 ääntä)
   Reima, alkoholivero ei kata edes murto-osaa alkoholin aiheuttamista kustannuksista valtiolle ja työpaikoille. Aina yhtä hauskaa nähdä kuinka kujalla nämä reimat ovat. Toinen sakki on tupakanpolttajat, jotka ihan tosissaan kuvittelevat että tupakkavero tuottaisi valtiolle jotain. Ei tuota, koska tupakoitsijat aiheuttavat paljon enemmän kuluja kuin mitä verokertymä tuolta osin on.

   Lainaa

  18. Mustanpuhuva lihapiirakka 15.9.2022 7:13
   Tulos: +16 (80 ääntä)
   Nuhteeton ilves: Todennäköisesti on, koska alkoholi vähentää estoja.
   Vitut vähentää muuta ku potenssikykyä ja aivosoluja.

   Lainaa

  19. Tulos: -91 (105 ääntä)
   Mikä ihmeen nami apro? Siis semiaikuiset hilluu ympäri kaupunkia ja syö karkkia? Ihme touhua, mielummin sit kunnolla terveellisesti eikä kilokaupalla sokeria ja lisäaineita.

   Lainaa

  20. Takkuinen hilleri 15.9.2022 8:03
   Tulos: -93 (115 ääntä)
   Itse aloin miettiä, että Tiina nimenomaan on nelosten äiti, mutta isä on myös NELOSTEN ENO. Tajusin tarkistaa asian. Huumeita nyky"juhlissa" käytetään, kuten jätevesitutkimukset kertovat. Taitaa eräs korkeampiarvoinen henkilö muuten näyttää nuorisolle huonoa esimerkkiä juhlimisesta.

   Lainaa

  21. kakkiainen 15.9.2022 8:35
   Tulos: +127 (131 ääntä)
   Juuso, oli ollut vuoden kuolleena. Ensin elänyt siellä merenpohjassa 79 vuotta ja sitten todennäköisesti happi loppunut.

   Lainaa

  22. Jorma Ralli-Kukkula 15.9.2022 9:01
   Tulos: +122 (122 ääntä)
   kakkiainen: Juuso, oli ollut vuoden kuolleena. Ensin elänyt siellä merenpohjassa 79 vuotta ja sitten todennäköisesti happi loppunut.
   Ja huom: vielä Päijänteen merenpohjassa.

   Lainaa

  23. Häikäilemätön hyönteinen 15.9.2022 9:09
   Tulos: +95 (99 ääntä)
   "Alkoholittomuus näkyy nyt opiskelijabileissä" Hieman ärsytti Ylen uutisoinnin sanavalinnoissa, että ihan kuin alkoholittomat opiskelijatapahtumat olisivat uusi juttu. Namiapproa on järjestetty yli kymmenen vuotta.

   Lainaa

  24. Tulos: +33 (43 ääntä)
   Räjähdysaltis ylioppilas: Reima, alkoholivero ei kata edes murto-osaa alkoholin aiheuttamista kustannuksista valtiolle ja työpaikoille. Aina yhtä hauskaa nähdä kuinka kujalla nämä reimat ovat. Toinen sakki on tupakanpolttajat, jotka ihan tosissaan kuvittelevat että tupakkavero tuottaisi valtiolle jotain. Ei tuota, koska [...]
   Ainakin thl:n tilastossa vuonna 2019 oli huomioitu tupakan aiheuttamat haita ja verotuotot, siinä oli plussalla 300miljuunaa savuttelu.

   Lainaa

  25. Tulos: +45 (51 ääntä)
   Tiina on ihan varmasti myös lähestulkoon sukua melkein julkkikselle.

   Lainaa

  26. Pilaantunut päärynä 15.9.2022 9:38
   Tulos: +62 (64 ääntä)
   Aina löytyy tuommoinen Tiina jonka pitää kaikessa pistää paremmaksi vaikka ei edes itseä koske koko asia.

   Lainaa

  27. Ankara lihapiirakka 15.9.2022 9:53
   Tulos: +14 (56 ääntä)
   Räjähdysaltis ylioppilas: Reima, alkoholivero ei kata edes murto-osaa alkoholin aiheuttamista kustannuksista valtiolle ja työpaikoille. Aina yhtä hauskaa nähdä kuinka kujalla nämä reimat ovat. Toinen sakki on tupakanpolttajat, jotka ihan tosissaan kuvittelevat että tupakkavero tuottaisi valtiolle jotain. Ei tuota, koska [...]
   Minä en kyllä ihan usko tuota juttua tupakasta. Verottomana yhden tupakka-askin hinta on alle euron, verollisena se lähentelee yhdeksää euroa nykypäivänä, ja vaikka mentäisiin ajassa viisitoista vuotta taaksepäin niin silloinkin askin hinta oli viidestä kuuteen euroa. Jos oletetaan että poltat askin päivässä (suurin osa tupakoitsijoista) vaikka neljäkymmentä vuotta. Tulitikut ja muut tulentekovälineet ovat myös tupakkatuotteita joten niiden verot pitää huomioida kokonais-summassa, ja hyvin harvat käyttävät tulitikkuja. Puhutaan siis jostain sadantuhannen euron summasta per tupakoitsija, ja läheskään jokainen tupakoitsija ei koskaan sairastu syöpään tai muihin tupakkaan liittyviin sairauksiin joihin pitäisi käyttää tuota sataatuhatta. Toki se saattaa kustantaa työnantajalle jotain sairasteluissa yleensä, mutta tuskin enempää tai yhtä paljon kuin alkoholi.
   Jos valtio ei hyötyisi tupakan myynnistä millään tavalla niin se olisi kielletty Suomessa jo vuosikymmeniä sitten, sen sijaan että hintoja korotellaan maltillisesti aina muutaman vuoden välein. Jos hintoja korotellaan muutaman vuoden välein parilla eurolla niin sitä ei todellakaan tehdä sen takia että näin saataisiin ihmiset lopettamaan tupakoiminen, vaan siksi että halutaan kasvattaa tuloja ja luoda mielikuva siltä että ihmisten terveys on tärkeimpänä listalla. Esimerkiksi Briteissä ensimmäisellä askeleella tupakka-askin hinta nostettiin kerralla kymmenen punnan paremmalle puolelle. Suomessa lopetettiin pikkuaskien myynti ja nostettiin veroja niin että yhden "normiaskin" hinta nousi noin eurolla. Parin vuoden päästä nousi taas eurolla. Jne. Hitaalla hinnannousulla saadaan tupakoitsijat pysyttelemään "harrastuksensa" parissa mahdollisimman pitkään.

   Lainaa

  28. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Nuuksion neloset

   Lainaa

  29. Syömätön susi 15.9.2022 11:18
   Tulos: +38 (44 ääntä)
   Räjähdysaltis ylioppilas: Reima, alkoholivero ei kata edes murto-osaa alkoholin aiheuttamista kustannuksista valtiolle ja työpaikoille. Aina yhtä hauskaa nähdä kuinka kujalla nämä reimat ovat. Toinen sakki on tupakanpolttajat, jotka ihan tosissaan kuvittelevat että tupakkavero tuottaisi valtiolle jotain. Ei tuota, koska [...]
   Itseasiassa Japanissa juuri aloitettiin kampanja nuorison juomisen lisäämiseksi nimenomaan verotulojen takia. Nykynuoriso kuulemma liian raitista siellä. https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009011887.html

   Lainaa

  30. Symppis hämähäkki 15.9.2022 11:29
   Tulos: +74 (74 ääntä)
   oljeton tulevaisuus: Vuonna 1995 tuli voimaan Laki säätyjen erioikeuksien lakkauttamisesta, joten ilman olkia joutuvat aatelisetkin putkaan nykyaikana.
     Mutta nuo oljet vaadittiin ysärin alussa: yleisö haluaa tietää, saiko aatelinen ne?
     

   Lainaa

  31. Liukuportaissa riehuva apina 15.9.2022 11:41
   Tulos: -43 (57 ääntä)
   Temmi: Puuttuu enää Annaliisa, jonka suvussa on VIITOSET ja miniälläkin KUUTOSET. On KUUTOSTEN mumma. Kuutosten mumma
   Vai PAMMA tai ISOMÖMMÖ, mene siitä murteines

   Lainaa

  32. Tulos: +59 (59 ääntä)
   oljeton tulevaisuus: Vuonna 1995 tuli voimaan Laki säätyjen erioikeuksien lakkauttamisesta, joten ilman olkia joutuvat aatelisetkin putkaan nykyaikana.
   Ai niin myöhään! 😮 Ohhoh

   Lainaa

  33. Tulos: +39 (39 ääntä)
   Syömätön susi: Itseasiassa Japanissa juuri aloitettiin kampanja nuorison juomisen lisäämiseksi nimenomaan verotulojen takia. Nykynuoriso kuulemma liian raitista siellä. hs.fi/ulkomaat/art-2000009011887.html
   Joo, tosin siellä se on myös osittain paikkaamaan koronan takia vähentynyttä turismia. Japani alkaa oikeesti olla aika pulassa tän turismin puutteen takia, kun itse pitävät vieläkin tosi tiukasti rajoja kiinni ulkomaalaisilta.

   Lainaa

  34. Karkea albatrossi 15.9.2022 14:28
   Tulos: +34 (34 ääntä)
   Häikäilemätön hyönteinen: "Alkoholittomuus näkyy nyt opiskelijabileissä" Hieman ärsytti Ylen uutisoinnin sanavalinnoissa, että ihan kuin alkoholittomat opiskelijatapahtumat olisivat uusi juttu. Namiapproa on järjestetty yli kymmenen vuotta.
   Mut jos otsikois, että "Alkoholittomuus ollut suosiossa jo kymmen vuotta" tms, niin ei sais niin paljon klikkauksia. Mut kun joka vuosi kirjoittaa samansisältöisen artikkelin, että "nyt juhlitaan ilman alkoholia", niin kyllähän siitä aina yhden keskustelukierroksen saa aikaan ja näkyvyyttä jutulle.

   Lainaa

  35. Tulos: +76 (76 ääntä)
   Kaippa lentäjä olisi teoriassa voinut kadota, elellä 80 vuotta incognito ja hukkua sitten samaan järveen.

   Lainaa

  36. Kastunut mato 15.9.2022 15:24
   Tulos: +36 (36 ääntä)
   Syömätön susi: Itseasiassa Japanissa juuri aloitettiin kampanja nuorison juomisen lisäämiseksi nimenomaan verotulojen takia. Nykynuoriso kuulemma liian raitista siellä. hs.fi/ulkomaat/art-2000009011887.html
   kuten tossa aiemmin sanottiinkin, että kyse on nimenomaan siitä että turismista ei tule valtiolle tuloja, joten sitä koitetaan paikata jollain muulla. eli "liian raitis nykynuoriso" ei tosiaan ole se ongelma, miksi valtiolla menee huonosti. jostain syystä tää nuorten rohkasu alkoholismiin on heille loogisempi ratkasu, kuin rajojen avaaminen turisteille.

   Lainaa

  37. Proteiiniton leopardi 15.9.2022 16:46
   Tulos: +16 (26 ääntä)
   Ankara lihapiirakka: Minä en kyllä ihan usko tuota juttua tupakasta. Verottomana yhden tupakka-askin hinta on alle euron, verollisena se lähentelee yhdeksää euroa nykypäivänä, ja vaikka mentäisiin ajassa viisitoista vuotta taaksepäin niin silloinkin askin hinta oli viidestä kuuteen euroa. Jos oletetaan että poltat askin [...]
   Ei se mikään uskon asia olekaan. THL laski tupakoinnin maksavan yhteiskunnalle 1,5 miljardia euroa https://www.potilaanlaakarilehti.fi/uutiset/thl-laski-tupakoinnin-maksavan-yhteiskunnalle-1-5-miljardia-euroa/ Ja alkoholin kustannukset yhteiskunnalle: THL: Alkoholi maksaa yhteiskunnalle vähintään kaksi miljardia euroa vuodessa https://www.savonsanomat.fi/paikalliset/3021413 Ja ei, tilanne ei ole kääntynyt kymmenessä vuodessa päälaelleen, vaikka tuo vanhempi juttu onkin vuodelta 2012. Ja maailmanlaajuisestihan (myös Suomessa) tupakointi on vähentynyt viime vuosina, joten teoriasi kusee siltäkin osin.

   Lainaa

  38. Ruskistettu lisko 15.9.2022 16:49
   Tulos: +17 (23 ääntä)
   Häh: Ainakin thl:n tilastossa vuonna 2019 oli huomioitu tupakan aiheuttamat haita ja verotuotot, siinä oli plussalla 300miljuunaa savuttelu.
   "Tupakoinnin kustannukset yhteiskunnalle Tupakoinnin arvioidaan aiheuttaneen vuonna 2012 Suomessa noin 4 300–4 500 kuolemaa, yli 700 uutta työkyvyttömyyseläkejaksoa ja noin 340 000 vuodeosastohoitopäivää. Vuonna 2012 tupakoinnin aiheuttamien välittömien taloudellisten haittojen arvioidaan olevan yhteensä noin 617–621 miljoonaa euroa. Tupakoinnin välillisten kustannusten arvioidaan olevan yhteensä 840–930 miljoonaa euroa.   Tupakoinnin arvioidaan näin ollen aiheuttaneen vuonna 2012 yhteensä noin 1,5 miljardin euron taloudelliset haittakustannukset. " https://thl.fi/fi/web/alkoholi-tupakka-ja-riippuvuudet/tupakka#Kustannukset

   Lainaa

  39. Likaisehko viikuna 15.9.2022 17:06
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Veneetön pomelo: Hyvä Tiina! Sinun mies on kova jätkä, kun se on ENO NELOSILLE.
   Mitä jos se mies onkin NELOSTEN ISÄ

   Lainaa

  40. Mietteliäs ylioppilas 15.9.2022 17:28
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Symppis hämähäkki:   Mutta nuo oljet vaadittiin ysärin alussa: yleisö haluaa tietää, saiko aatelinen ne?
   En tiedä siitä, mutta kävin tarkistamassa tuon kyseisen lain. Allekirjoittanut; Martti ahtisaari sekä Sauli niinistö. 31.07.1995.

   Lainaa

  41. Edeltävä raataja 15.9.2022 17:53
   Tulos: +2 (18 ääntä)
   Lukaiskaapa tämä artikkeli https://yle.fi/uutiset/3-5493295 Siinä todetaan seuraavaa "Tampereen yliopiston terveystaloustieteen professori Pekka Rissanen sanoo, että tupakoitsijat maksavat tupakkaveroina valtiolle enemmän, kuin mitä tupakasta aiheutuvien sairauksien hoitoon menee rahaa. Tupakointi kuitenkin lyhentää elämää. Pekka Rissanen uskoo, että myös tupakoitsijat haluavat elää mahdollisimman pitkän ja terveen elämän. - Eihän se elämän loppuvaihe mitään herkkua ole, jos ihminen sairastuu tupakasta johtuviin sairauksiin kuten keuhkoahtaumatautiin tai keuhkosyöpään "

   Lainaa

  42. Leso tohtori 15.9.2022 20:29
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Edeltävä raataja: Lukaiskaapa tämä artikkeli yle.fi/uutiset/3-5493295 Siinä todetaan seuraavaa "Tampereen yliopiston terveystaloustieteen professori Pekka Rissanen sanoo, että tupakoitsijat maksavat tupakkaveroina valtiolle enemmän, kuin mitä tupakasta aiheutuvien sairauksien hoitoon menee rahaa. Tupakointi kuitenkin [...]
   Ainoa vaan, että puhe oli yhteiskunnasta eikä valtiosta. Kokonaisuutena siis "Tupakoinnin arvioidaan näin ollen aiheuttaneen vuonna 2012 yhteensä noin 1,5 miljardin euron taloudelliset haittakustannukset."

   Lainaa

  43. Nuutunut kivi 15.9.2022 21:06
   Tulos: +38 (38 ääntä)
   Kyllä pitää valtion perustaa Humalistontarkastajan virka. Kuinka paljon valtio saisikaan kasaan sakkomaksuina, kun tarkastaja kiertäisi ympäriinsä sakottamassa humalattomia talollisia.

   Lainaa

  44. Korea kirahvi 16.9.2022 0:11
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   Tiina ja Tiinan NELOSET kuulostaa siltä että niillä on sukua ESPANJASSA.

   Lainaa

  45. Kykenemätön metsämarja 16.9.2022 8:24
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Kaikki muu onkin jo käyty läpi, mut mua ärsyttää myös nuo kaikenmaailman taimit, joitten mielestä ”kaikesta selviää 🥰”.

   Lainaa

  46. Hämärä maahinen 16.9.2022 11:58
   Tulos: -4 (12 ääntä)
   Nuhteeton ilves: Todennäköisesti on, koska alkoholi vähentää estoja.
   Alkoholin käyttö vähentynyt kun ei ole enää estoja mitä vähentää

   Lainaa

  47. Tulos: -8 (18 ääntä)
   Kiiwi: Mikä ihmeen nami apro? Siis semiaikuiset hilluu ympäri kaupunkia ja syö karkkia? Ihme touhua, mielummin sit kunnolla terveellisesti eikä kilokaupalla sokeria ja lisäaineita.
   Sitä kun syö päivästä toiseen niitä opiskelijaruokaloiden pöperöitä, mitkä ei edes yllä kotiruuan tai välttämättä edes ravintosuositusten tasolle. Niin nää tälläset on yhtä juhlaa opiskelijoille, kun voi päivän mässäillä menemään halvemmilla hinnoilla ympäri kaupunkia.

   Lainaa

  48. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Mun mies oli NELOSTEN ENO Lähes sankari siis minäkin Kehun itseni korkeammalle kuin muut Heidän äitiäänkin paremmin

   Lainaa

  49. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Kykenemätön metsämarja: Kaikki muu onkin jo käyty läpi, mut mua ärsyttää myös nuo kaikenmaailman taimit, joitten mielestä ”kaikesta selviää 🥰”.
   Ne jotka eivät selvinneet eivät ole kertomassa.

   Lainaa

  50. Mutkikas kärpänen 17.9.2022 5:09
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Veneetön pomelo: Hyvä Tiina! Sinun mies on kova jätkä, kun se on ENO NELOSILLE.
   Siskonsa nelosiin jollain tavoin osallinen. En halua tietää enempää, mutta tämä varmaan tapahtui jossain oudossa lahkoyhteisössä.

   Lainaa

  51. Hyvä raparperi 17.9.2022 6:57
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Kirjailtu noita: Mulle tuli Tiinan pätemisyrityksestä ekana mieleen, että se on itse tehnyt neloset miehensä veljen kanssa. Mutta eihän se voikkaan olla, silloinhan mies olisi ollut niiden nelosten SETÄ.
   Jos Tiinan mies on juridisesti nelosten eno, mutta biologisesti niiden isä.

   Lainaa

  52. Pehmeä jänis 17.9.2022 9:45
   Tulos: -20 (26 ääntä)
   Nojoo, valitettavasti se alkoholi on yleensä korjattu muila päihteillä, #jauhojengi

   Lainaa

  53. Pehmeä jänis 17.9.2022 9:48
   Tulos: -10 (10 ääntä)
   Sama ruutana: Enoni on ÄITINI VELI.
   Hän teki neloset enonsa kanssa.. Yikers

   Lainaa

  54. Kirpeä Ahven 18.9.2022 0:42
   Tulos: +11 (17 ääntä)
   Edeltävä raataja: Lukaiskaapa tämä artikkeli yle.fi/uutiset/3-5493295 Siinä todetaan seuraavaa "Tampereen yliopiston terveystaloustieteen professori Pekka Rissanen sanoo, että tupakoitsijat maksavat tupakkaveroina valtiolle enemmän, kuin mitä tupakasta aiheutuvien sairauksien hoitoon menee rahaa. Tupakointi kuitenkin [...]
   Itse olen tälläisenä satunnaisena juopottelijana ja sikarinpolttajana ajatellut asian niin, että siinä vaihdetaan fyysistä terveyttä henkiseen. Toki ymmärrän että se sikarinpoltto ja juominen hyvässä seurassakin ajanmyötä vie vuosia elämästä, mutta se elämä kyllä pääsääntöisesti lyhenee loppupäästä, kunhan pitää muuten elämän kontrollissa. Jos se tekee elämästä parempaa (ja omalla kokemuksella ja elämäntavalla se tekee), niin se on hyvä vaihtokauppa. Minun verorahoilla ja ehkä käyttämättä jäävällä eläkkeellä moni terveellisemmin elävä sitten nauttii omalla tavallaan omanlaisestaan elämästä.

   Lainaa

  55. BoomBoomBoomeriJauhojenginLooseri 19.9.2022 2:31
   Tulos: +1 (9 ääntä)
   Enoni on BRIAN ENO!

   Lainaa

  56. Järkipuoli lohikäärme 19.9.2022 6:50
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Mustanpuhuva lihapiirakka: Vitut vähentää muuta ku potenssikykyä ja aivosoluja.
   Kyllä alkoholi vain vähentää estoja. Mm. Vapauttamalla dopamiinia pienistäkin kiihottimista. Samaan tapaan myös harkintakyky heikkenee ja todennäköisesti teet impulsiivisempia valintoja.

   Lainaa

  57. Tilattava tuhatjalkainen 20.9.2022 19:44
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Sama ruutana: Enoni on ÄITINI VELI.
   Onnellinen, minulla on vain setä ☹️

   Lainaa

  58. Sulava makkara 27.9.2022 13:55
   Tulos: -4 (6 ääntä)
   Poliisien mukaan keskari on tosiaan vaihtunut pillereihin & piriin, onko sekin hesarin mielestä hieno juttu??

   Lainaa

  59. Tulos: +5 (7 ääntä)
   oljeton tulevaisuus: Vuonna 1995 tuli voimaan Laki säätyjen erioikeuksien lakkauttamisesta, joten ilman olkia joutuvat aatelisetkin putkaan nykyaikana.
   SIIS MITÄ? Oljettomaan putkaan aatelinen eläimen lailla?!? Surkeaksi ovat maailman laittaneet

   Lainaa

  60. Ulkoneva kesyaasi 30.10.2022 1:28
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Taittumaton kyyhky: Tosiaan. Konetuliaseiden trendi myöskin bileissä laskenut ikävän alas. Ei nuoriso ole enää kunnollista. Onko villi seksikin loppunut?
   On nää nykyajan nuoret kyllä huolestuttavia ku ei välitä viinasta huumeista seksistä ja väkivallasta. Kohteliaitakin tuppaavat olemaan.

   Lainaa

  61. Sosiopaattinen Sosiologi 27.6.2024 7:25
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Miksi 1700-luvun Venäjän ruhtinaskunnan lainsäädäntö olisi voimassa 2020-luvun Suomessa?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: alkoholiton, alkoholivero, humala, humalisto, kaksoset, kolmoset, laki, lapset, lentäjä, neloset