Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puskaradio suhisee, osa 23

Tämä ei ole Hesburger.
Suurenna näkymä
Puskaradio suhisee, osa 23

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 45 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +367 (369 ääntä)
   Siinä on taas mieli pahoitettu ihan turhasta

   Lainaa

  2. Uusi raadonsyöjä 6.9.2022 0:20
   Tulos: +513 (517 ääntä)
   Tonilla ei taida olla kaikki nugetit kurkkumajoneesissa

   Lainaa

  3. Karoliina 6.9.2022 0:34
   Tulos: +441 (449 ääntä)
   Toni oli varmaan tosi helppo ja mukava asiakas siellä Mäkkärillä. Shoutout kaikille jotka tekee pikaruokaloiden yövuoroja viikonloppuisin. Silloin on asiakkaat parhaimillaan.

   Lainaa

  4. Naiivi henkilö 6.9.2022 0:38
   Tulos: +208 (210 ääntä)
   Uusi raadonsyöjä: Tonilla ei taida olla kaikki nugetit kurkkumajoneesissa
   Eikä ole myöskään taksin penkit, kiitos Mäkkärin henkilökunnan.

   Lainaa

  5. Uneton meduusa 6.9.2022 0:54
   Tulos: +275 (277 ääntä)
   "osaako ne siellä ommella vasemman kiveksen takaisin" ... anteeksi...mitä...? Ja juu hei kiveskiertymä osaa olla hemmetin kipeä vaiva ja voi aiheuttaa vakavaa vauriota, niin että pistäpä nyt Pirjo se puskaradio pois ja menkää vähän äkkiä lääkäriin.

   Lainaa

  6. Tornipöllö 6.9.2022 0:54
   Tulos: +271 (277 ääntä)
   Jos mulla olisi mies ja sen kasseja tarvitsisi jostain syystä ommella, niin henk. koht. soittaisin suoraan terveyskeskukseen/sairaalaan ja kysyisin että mistä löytyisi tarvittava lääkäri enkä kyselisi asiaa jossain facen puskaradiossa.

   Lainaa

  7. Tulos: +110 (118 ääntä)
   Kaikenlaisia sitä vapaana kulkeekin

   Lainaa

  8. Alushousuton öykkäri 6.9.2022 2:17
   Tulos: +88 (92 ääntä)
   Semmonen sitte tällä kertaa. Perhana ku taksi ja ei ollakaan Hese.

   Lainaa

  9. Hauska kivi 6.9.2022 2:19
   Tulos: +154 (154 ääntä)
   Mä oon hämmentynyt ja jopa järkyttynyt siitö, että tyypit kysyy terveysongelmaan apua jostain puskaradiosta ennemmin kuin päivystyksestä. Ottaen huomioon, että niissä on trolleja, jotka saattaa ihan piruuttaan antaa haitallisia ja jopa vaarallisia neuvoja, niin kiva jos hyväuskoinen sitten toimii niiden mukaan. On sekin valitettavasti nähty. 😳

   Lainaa

  10. Kaikuva ämpäri 6.9.2022 2:47
   Tulos: +159 (203 ääntä)
   Tornipöllö: Jos mulla olisi mies ja sen kasseja tarvitsisi jostain syystä ommella, niin henk. koht. soittaisin suoraan terveyskeskukseen/sairaalaan ja kysyisin että mistä löytyisi tarvittava lääkäri enkä kyselisi asiaa jossain facen puskaradiossa.
   Musta taas on uskomatonta, ettei mies itse soita lääkäriin vaan vaimo hoitaa. Ellei ny ihan kuolemankielissä makaa, mutta silti. Liian usein naiset hyysää just tällee puolisoitaan. Tuttipullo mukaan sairaalaan sit. Ethän sä ees voi soittaa/asioida toisen aikusen puolesta tkssa/päivystyksessä ellei ny toinen ole iha kanttuvei.

   Lainaa

  11. Tulos: +62 (68 ääntä)
   Kaikuva ämpäri: Musta taas on uskomatonta, ettei mies itse soita lääkäriin vaan vaimo hoitaa. Ellei ny ihan kuolemankielissä makaa, mutta silti. Liian usein naiset hyysää just tällee puolisoitaan. Tuttipullo mukaan sairaalaan sit. Ethän sä ees voi soittaa/asioida toisen aikusen puolesta tkssa/päivystyksessä ellei ny toinen ole iha kanttuvei.
   Pystyy asioimaan puolesta, jos se ihminen itse istuu vieressä ja voi vastata tarvittaessa ✌️

   Lainaa

  12. Neulottu mato 6.9.2022 3:23
   Tulos: +24 (84 ääntä)
   Egg: Pystyy asioimaan puolesta, jos se ihminen itse istuu vieressä ja voi vastata tarvittaessa ✌️
   Joten miksikä silloin se toinen henkilö ei hoida asiaansa itse jos kykenee vierestä vastaamaan.

   Lainaa

  13. Tulos: +92 (106 ääntä)
   Neulottu mato: Joten miksikä silloin se toinen henkilö ei hoida asiaansa itse jos kykenee vierestä vastaamaan.
   Esim. mun mies on soittanut kahdesti, kerran kun multa ei lähtenyt juurikaan ääntä ja toisella kertaa kun koronassa olin niin voimaton, etten jaksanut edes puhua kuin hyvin hiljaa, hitaasti ja vaivalloisesti.

   Lainaa

  14. McTyöntekijä 6.9.2022 5:42
   Tulos: +125 (125 ääntä)
   Voi kun meidän valikoimissa olisikin sitä perkeleen kurkkumajoneesia ja paprikamajoneesia ni ei tarviis aina saada haukkuja niskaan siitä ettei se kuulu valikoimaan -.-

   Lainaa

  15. Tulos: -44 (56 ääntä)
   Kaikuva ämpäri: Musta taas on uskomatonta, ettei mies itse soita lääkäriin vaan vaimo hoitaa. Ellei ny ihan kuolemankielissä makaa, mutta silti. Liian usein naiset hyysää just tällee puolisoitaan. Tuttipullo mukaan sairaalaan sit. Ethän sä ees voi soittaa/asioida toisen aikusen puolesta tkssa/päivystyksessä ellei ny toinen ole iha kanttuvei.
   Mistäs tiedät ettei mies ole jo matkalla Jorviin samalla kun vaimo vielä huutelee asiasta puskaradiossa? Luulen että tuosta pariskunnasta nainen vaan häslää ja mies hoitaa asiat.

   Lainaa

  16. Kunniaton pulu 6.9.2022 6:38
   Tulos: +171 (173 ääntä)
   Jos epäilee lentokoneen tehneen hätälaskun niin ei se soitto häkeen väärin ole. Nyt kyllä taisi vaan olla kyse siitä, että Birgit halusi tietää mitä tapahtuu. Häke ei ole mikään tietotoimisto.

   Lainaa

  17. Arveluttava vadelma 6.9.2022 7:06
   Tulos: +28 (46 ääntä)
   Temmi: Kaikenlaisia sitä vapaana kulkeekin
   Mutta onneksi sentään tuo bb-lauma on seuraavat 12 viikkoa lukitussa ja tarkoin valvotussa tilassa.

   Lainaa

  18. Valkaiseva hylje 6.9.2022 8:37
   Tulos: +56 (60 ääntä)
   Neulottu mato: Joten miksikä silloin se toinen henkilö ei hoida asiaansa itse jos kykenee vierestä vastaamaan.
   Koska sattuu niin ettei ajatus kulje? Just osaa henkilötunnuksensa ähkiä kysyttäessä.

   Lainaa

  19. Itseasiassa 6.9.2022 8:45
   Tulos: +122 (122 ääntä)
   Mulla ei oo omia kiveksiä, mutta kyllä käy sääliksi Pirjon miestä. Enkä todella ymmärrä miksi eivät ole matkalla päivystykseen. Voi tietysti olla, ettei häkeen saa yhteyttä, kun taas joku utelias Birgit pitää linjaa varattuna.

   Lainaa

  20. Tulos: -10 (46 ääntä)
   Hiertymä kuulostaa pikkusen vähättelyltä, jos kerta kives on irti (ompelua vailla).

   Lainaa

  21. Karsea hämähäkki 6.9.2022 9:17
   Tulos: +100 (100 ääntä)
   Uskaltaisin väittää että jos kives vaatii ompelua niin mikä tahansa sairaala tässä maassa osaa antaa asiaan kuuluvaa apua. Ei EHKÄ tarvitsisi etsiä facebookista sitä oman alansa ammattilaista erikseen..

   Lainaa

  22. Tulos: -22 (56 ääntä)
   Akrasia: Esim. mun mies on soittanut kahdesti, kerran kun multa ei lähtenyt juurikaan ääntä ja toisella kertaa kun koronassa olin niin voimaton, etten jaksanut edes puhua kuin hyvin hiljaa, hitaasti ja vaivalloisesti.
   Minäkin soitin kerran, kun vaimo ei kivun takia pystynyt puhumaan kunnolla. En yllättyisi, vaikka Pirjon miehellä olisi ollut sama tilanne.
   Nimimerkistäsi tuli muuten mieleen pieni tarina. Eräällä Tanella oli lievä gynekofobia eli naiskammo, jota voisi itse asiassa sanoa pikemminkin arasteluksi kuin peloksi. Hänellä oli myös lievää törkeämpi akrasia eli itsekurin puute, minkä vuoksi hän vältteli naisia joskus moukkamaisesti. Esimerkiksi bussissa matkustaessaan hän istui aina käytävän puolella ja piti vieressään isoa olkalaukkua, ettei vain kukaan nainen istuisi hänen viereensä.
   Tiivistetysti: Akrasian takia piti paikat naisarka. Sama takaperin: .akrasian takiap itip aikat naisarkA

   Lainaa

  23. It's a deal 6.9.2022 11:12
   Tulos: +62 (64 ääntä)
   Mimmi: Hiertymä kuulostaa pikkusen vähättelyltä, jos kerta kives on irti (ompelua vailla).
   Kyseessä saataakin olla kiertymä, kuten siinä lukee. 
   "Kiveksen kiertyminen eli testistorsio on kiireellistä leikkaushoitoa vaativa sairaustila, jossa kivekseen verta johtava siemennuora on kiertynyt mutkalle. Tämä aiheuttaa kiveksen verenkierron pysähtymisen. Hoitamattomana tila johtaa kiveksen pysyvään vaurioitumiseen ja lopulta kuolioon."

   Lainaa

  24. Tulos: -27 (33 ääntä)
   Akrasia: Esim. mun mies on soittanut kahdesti, kerran kun multa ei lähtenyt juurikaan ääntä ja toisella kertaa kun koronassa olin niin voimaton, etten jaksanut edes puhua kuin hyvin hiljaa, hitaasti ja vaivalloisesti.
   Taitaa olla pikkasen eriasia tuo kuin kivesongelma?

   Lainaa

  25. Tulos: +96 (98 ääntä)
   Pirjo, ethän sä nyt voi huudella miehesi yksityisiä potilastietoja jossain hemmetin Facebookissa! Järki käteen! (plus, kuulostaa aika akuutilta, äkkiä sinne lähimpään päivystykseen! Mies parka varmasti todella tuskissaan😱) Toni, se ei ole mäkkärin työntekijöiden vika jos sä oot tullu väärään ravintolaan. Ei ne voi Hesen menuksi muuttua.

   Lainaa

  26. Persunatsimisogynistihuoh 6.9.2022 12:19
   Tulos: -40 (48 ääntä)
   Toni unohti mainita että pyysi lisäksi kerrosateriansa vegenä

   Lainaa

  27. Hallitseva kiivi 6.9.2022 12:29
   Tulos: +54 (58 ääntä)
   Hauska kivi: Mä oon hämmentynyt ja jopa järkyttynyt siitö, että tyypit kysyy terveysongelmaan apua jostain puskaradiosta ennemmin kuin päivystyksestä. Ottaen huomioon, että niissä on trolleja, jotka saattaa ihan piruuttaan antaa haitallisia ja jopa vaarallisia neuvoja, niin kiva jos hyväuskoinen sitten toimii niiden mukaan. On sekin valitettavasti nähty. 😳
     Ei tarvitse edes antaa niitä neuvoja kettumaisuuttaan, tietämättömyys ajaa saman asian. Numerossa 116 117 vastaa puhelimeen sairaanhoitaja, joka kertoo pitääkö ottaa burana ja mennä nukkumaan, vai lähteä päivystykseen, ja jos jälkimmäistä, bussilla, taksilla vai ambulanssilla. Miten joku voi kuvitella, että maallikko Facesta, vaikka mitenkin hyvää tarkoittava, voisi mitenkään auttaa? En minä tiedä mitä sinun miehesi kiveksissä tapahtuu, Pirjo, härreguud?

   Lainaa

  28. Pehmeä jänis 6.9.2022 13:59
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Uusi raadonsyöjä: Tonilla ei taida olla kaikki nugetit kurkkumajoneesissa
   Burgeria vaile happymeal tää tyyppi

   Lainaa

  29. Tulos: +52 (52 ääntä)
   Toni on hyvin tyypillinen asiakas pikaruokaravintolassa viikonloppuöisin. Jos siis joku ajatteli, että nää on jotenki harvinaisia.

   Lainaa

  30. Persunatsimisogynistihuoh 6.9.2022 16:02
   Tulos: -37 (49 ääntä)
   Kiveksiin liittyen kannattaisi kysellä neuvoa ennemmin feissarimokien kommenttiosiossa. Jos ei muuta apua saisi niin ainakin valkoritarit osaisivat kertoa mille eri väriset pallit tuntuvat suussa

   Lainaa

  31. Tulos: +24 (30 ääntä)
   Laura: Ei ne voi Hesen menuksi muuttua.
   Olis ne silti voineet myydä sille Big Mac -aterian eli kerrosaterian ja kysyä kelpaisko vaikka Chili Mayo, kun paprikaa ei ole valikoimissa.

   Lainaa

  32. Tulos: +30 (40 ääntä)
   Persunatsimisogynistihuoh: Kiveksiin liittyen kannattaisi kysellä neuvoa ennemmin feissarimokien kommenttiosiossa. Jos ei muuta apua saisi niin ainakin valkoritarit osaisivat kertoa mille eri väriset pallit tuntuvat suussa
   Anteeksi ilkeyteni, mutta toivottavasti oot itsellesi osannut perustella olemassaolosi tarkoituksen, muille se on todellakin epäselvä näiden sun kommenttien perusteella. Pikku vinkki, kannattaa tarkastaa elämänkatsomuksensa jos sanavarastoon kuuluu valkoritarit, sen sanan käyttö kertoo jo kaiken ihmisestä riippumatta siitä kuvitteleeko trollaavansa vai onko vilpittömästi tätä mieltä.

   Lainaa

  33. Vyölaukkuun pukeutunut kavioeläin 6.9.2022 23:59
   Tulos: -8 (12 ääntä)
   Olisikohan kenties taksikuskin syy, jos asiakas halusi heseen mutta joutuikin mäkkäriin? No ei kyllä mäkkärin syy ainakaan.

   Lainaa

  34. Neulottu mato 7.9.2022 2:41
   Tulos: -8 (18 ääntä)
   Akrasia: Esim. mun mies on soittanut kahdesti, kerran kun multa ei lähtenyt juurikaan ääntä ja toisella kertaa kun koronassa olin niin voimaton, etten jaksanut edes puhua kuin hyvin hiljaa, hitaasti ja vaivalloisesti.
   No tää nyt on aika selkiö jos ei vaikka ääntä ole tai todella heikossa kunnossa. Hohhoijaa.
   Valkaiseva hylje: Koska sattuu niin ettei ajatus kulje? Just osaa henkilötunnuksensa ähkiä kysyttäessä.
   Tossahan toi oli, että ellei toinen ole ihan kanttuvei. Usein ongelma on vaan avuton ja laiska puoliso. Äänettömyys ja voimattomuus on ihan oma asiansa sitten.

   Lainaa

  35. Tulos: +29 (29 ääntä)
   Voi myös olla, että Pirjon mies on sitä tyyppiä, joka ei lääkäriin mene millään vaan puree hammasta. Etenkin kun on hieman kiusallinen vaiva. Silti todella tyhmää ja outoa kysellä asiasta Facebookissa kun pitäisi soittaa ammattilaiselle.

   Lainaa

  36. Tulos: +5 (5 ääntä)
   It's a deal: Kyseessä saataakin olla kiertymä, kuten siinä lukee.  "Kiveksen kiertyminen eli testistorsio on kiireellistä leikkaushoitoa vaativa sairaustila, jossa kivekseen verta johtava siemennuora on kiertynyt mutkalle. Tämä aiheuttaa kiveksen verenkierron pysähtymisen. Hoitamattomana tila johtaa kiveksen pysyvään vaurioitumiseen ja lopulta kuolioon."
   Jooooo ajatusvirhe, pahoittelen!

   Lainaa

  37. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Laura: Pirjo, ethän sä nyt voi huudella miehesi yksityisiä potilastietoja jossain hemmetin Facebookissa! Järki käteen! (plus, kuulostaa aika akuutilta, äkkiä sinne lähimpään päivystykseen! Mies parka varmasti todella tuskissaan😱) Toni, se ei ole mäkkärin työntekijöiden vika jos sä oot tullu väärään ravintolaan. Ei ne voi Hesen menuksi muuttua.
   Nää on kyl kivoja ihmisiä. Hiljattain facessa jonkun kuukautisaiheisen jutun alla oli monta äitiä kertomassa ummet ja lammet siitä, milloin heidän lapsillaan alkoi menkat, miten he suhtautuivat, millasta oli jne. Hei kiitos!

   Lainaa

  38. Symppis rätti 8.9.2022 9:57
   Tulos: -5 (9 ääntä)
   Kaikuva ämpäri: Musta taas on uskomatonta, ettei mies itse soita lääkäriin vaan vaimo hoitaa. Ellei ny ihan kuolemankielissä makaa, mutta silti. Liian usein naiset hyysää just tällee puolisoitaan. Tuttipullo mukaan sairaalaan sit. Ethän sä ees voi soittaa/asioida toisen aikusen puolesta tkssa/päivystyksessä ellei ny toinen ole iha kanttuvei.
   Ehkä se mies onkin järkevämpi ja soittaakin just sinne päivystykseen samaan aikaan kun ei niin fiksu vaimo kyselee fb:stä.

   Lainaa

  39. Aimo kotieläin 8.9.2022 12:49
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Neulottu mato: Joten miksikä silloin se toinen henkilö ei hoida asiaansa itse jos kykenee vierestä vastaamaan.
   Jos se on intro tai ujo? Voi olla oikeasti todella kakkaa.

   Lainaa

  40. Persunatsimisogynistihuoh 8.9.2022 21:20
   Tulos: -13 (19 ääntä)
   Spläsh: Anteeksi ilkeyteni, mutta toivottavasti oot itsellesi osannut perustella olemassaolosi tarkoituksen, muille se on todellakin epäselvä näiden sun kommenttien perusteella. Pikku vinkki, kannattaa tarkastaa elämänkatsomuksensa jos sanavarastoon kuuluu valkoritarit, sen sanan käyttö kertoo jo kaiken [...]
   Ja valkoritari rientää paikanpäälle oikaisemaan vääryydet :D Vai onko kyseessä sittenkin karvainen naisoletettu siniseksi värjätyllä tukalla? Valkoritari on muuten erinomainen sana kuvaamaan cuckhenkisiä, kusenhajuisia hippejä. Et tietenkään pidä siitä sanasta sillä se loukkaa omia pierujaan imppaavia hyveposeeraajia. Onko sinulla mitään muuta tarkoitusta kuin jeesustella netissä nimimerkin takaa. Epäilen *tirsk

   Lainaa

  41. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Spläsh: Anteeksi ilkeyteni, mutta toivottavasti oot itsellesi osannut perustella olemassaolosi tarkoituksen, muille se on todellakin epäselvä näiden sun kommenttien perusteella. Pikku vinkki, kannattaa tarkastaa elämänkatsomuksensa jos sanavarastoon kuuluu valkoritarit, sen sanan käyttö kertoo jo kaiken [...]
   Incel "kulttuuri" on pelottavasti jo levittäytymässä suomalaisten nuorten miesten joukossa. Asialle pitäisi tehdä jotain ettei se pääse yleistymään mutta kun tietäisi mitä. Katoin just YouTubesta pari "dokkaria" jenkeissä riehuneista inceleistä ja sellaisia ei kaivattaisi tänne.

   Lainaa

  42. Perforoitu timantti 11.9.2022 5:29
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   en ymmärrä näitä ihmisiä jotka tulevat ihmisten ongelmista jonnekin nettifoorumeille kyselemään. onko taito googlettaa asioita itse näin ala-arvoista nykyään? vaan pari kertaa oon törmännyt keissiin jossa tuo kysely foorumeilla on ollut sillä hetkellä parhain vaihtoehto (parhaiten muistamana situaatio jossa lemmikkipapukaijalta napsahti kokonainen siipi IRTI eikä paikallisia lintueläinlääkäreitä ollut siihen aikaan ottamassa vastaan (lintu selvisi kiitos foorumin neuvojen, ja pääsi heti seuraavana päivänä hoitoon))

   Lainaa

  43. Eka makkara 11.9.2022 10:34
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Perforoitu timantti: en ymmärrä näitä ihmisiä jotka tulevat ihmisten ongelmista jonnekin nettifoorumeille kyselemään. onko taito googlettaa asioita itse näin ala-arvoista nykyään? vaan pari kertaa oon törmännyt keissiin jossa tuo kysely foorumeilla on ollut sillä hetkellä parhain vaihtoehto (parhaiten muistamana [...]
   Jokainen täysjärkinen ihminen kysyy terveysasioista mieluummin toiselta ihmiseltä kuin Googlelta. Toki Googlesta löytyvät vastauksetkin ovat ihmisten kirjoittamia, mutta ei sillä hetkellä siihen asiaan, eikä välttämättä ilman taka-ajatuksia. Jotenkin uskomatonta, että niin monet luottavat Googleen kun kyse on omasta terveydestä ja pahimmillaan omasta hengestä.

   Lainaa

  44. Suomalainen 13.9.2022 16:17
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Tonin logiikka ei ole kovin hyvin hallussa: "kurkkumajoneesi" on hallussa yhtenä sanana, mutta "paprika vitun välilyönti majoneesi"? Hitto näitä aivovammaisia.

   Lainaa

  45. Kirpeä Ahven 13.9.2022 19:09
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Eka makkara: Jokainen täysjärkinen ihminen kysyy terveysasioista mieluummin toiselta ihmiseltä kuin Googlelta. Toki Googlesta löytyvät vastauksetkin ovat ihmisten kirjoittamia, mutta ei sillä hetkellä siihen asiaan, eikä välttämättä ilman taka-ajatuksia. Jotenkin uskomatonta, että niin monet luottavat Googleen kun kyse on omasta terveydestä ja pahimmillaan omasta hengestä.
   Ei Google huono tapa ole etsiä tietoa terveysasioistakaan, kun pitää mielessä lähdekritiikin. Luotan esimerkiksi terveysasioissa huomattavasti enemmän kyllä ammattilaisten kirjoittamiin artikkeleihin Duodecimissa, kuin kaverin mielipiteisiin. Tuntemattomista puhumattakaan. Tietysti paras olisi mennä sinne terveyskeskukseen, jos oikeasti jostain vakavammasta on kyse.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: 112, espoo, hampurilainen, helikopteri, hesburger, hätäkeskus, hätäpuhelu, jorvin sairaala, mcdonald's, pikaruoka, taksi