Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vanhempainilta, osa 85

Isä vie lapsensa sushiravintolaan – sitten tapahtuu toinen vahinko.
Suurenna näkymä
Vanhempainilta, osa 85

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Hankaloittava mandariini 9.8.2022 0:15
   Tulos: +109 (131 ääntä)
   Paavo 😂

   Lainaa

  2. Tulos: +193 (219 ääntä)
   Tuossahan on ideaa. Loungen buffasta kun ei saa ottaa eväitä lennolle, niin kondomissahan voi salakuljettaa pikkupetterille evästä ;-)

   Lainaa

  3. Tulos: +43 (73 ääntä)
   Ihan normaali Lohjalainen tapakasvatus

   Lainaa

  4. Tulos: +114 (142 ääntä)
   Temmi: Ihan normaali Lohjalainen tapakasvatus
   lohjalainen^*

   Lainaa

  5. Portaaton sorsa 9.8.2022 1:01
   Tulos: -79 (83 ääntä)
   Niin siis kuka otti pissaiset housut päältään D:

   Lainaa

  6. Stabiili ilves 9.8.2022 1:43
   Tulos: +297 (307 ääntä)
   Muistakaa, lapset ei sitten kuse, niille vaan käy vahinkoja.

   Lainaa

  7. heimosenkeimo 9.8.2022 1:59
   Tulos: +74 (122 ääntä)
   Kyllä lapsuudessa oli se parasta, että sai olla missä tahansa alasti ja kusta minne halus eikä kukaan tehnyt siitä numeroa.

   Lainaa

  8. Ehta kotieläin 9.8.2022 2:43
   Tulos: -5 (63 ääntä)
   Kuolin kyllä isä osaalle 😆

   Lainaa

  9. jukkapalmu 9.8.2022 3:52
   Tulos: -278 (296 ääntä)
   Noi "Lounget" maksaa muutaman kympin/ henkilö :D "Maksoi itsensä kipeäksi" vai niin.

   Lainaa

  10. Karkea albatrossi 9.8.2022 5:38
   Tulos: +133 (181 ääntä)
   Taas pari hyvää esimerkkiä, miksi itse en halua lapsia. En vaan jaksais noita erilaisia vänkäämisiä millon mistäkin tai jatkuvia pissojen siivoamisia vauva-/taaperoiässä.

   Lainaa

  11. Heitettävä metsämarja 9.8.2022 6:57
   Tulos: +209 (219 ääntä)
   Stabiili ilves: Muistakaa, lapset ei sitten kuse, niille vaan käy vahinkoja.
   "Käypä vahnigolla vielä ennen, kun lähdetään"

   Lainaa

  12. Lila herne 9.8.2022 6:59
   Tulos: +339 (347 ääntä)
   Onneksi teinille voi jo sanoa, että "Nyt sitten näet nälkää kun et syönyt" ilman, että tämä heittäytyy lattialle parkumaan. Ainakin toivon niin.

   Lainaa

  13. Nukkuva ampiainen 9.8.2022 9:24
   Tulos: -26 (36 ääntä)
   Jaajo kerto eilen suomipopissa tommosen tarinan niinku Sarah 👀

   Lainaa

  14. totuuden_torvi 9.8.2022 9:38
   Tulos: +143 (149 ääntä)
   jukkapalmu: Noi "Lounget" maksaa muutaman kympin/ henkilö 😁 "Maksoi itsensä kipeäksi" vai niin.
   On se muutama kymppi lentokenttähinnoillakin aika jo aika kova maksu kokiksesta ja puolikkasta leivoksesta. Jos olisi tiennyt ennakkoon, ettei poika syö, olisi löytänyt kentältä limsan ja leivoksen kympillä. No toisaalta itse on mahdollisesti jälkeläisensä kasvattanut.
   Näkyi olevan odotuaikaa 4+ tuntia eli olisiko vaihto kyseessä ja menossa ei-kaukolennolle eli ruokaa ei tarjoilla, mutta lento voi silti olla esim viiden tunnin mittainen.  Toivottavasti ei ostanut pojalle edes nuudeleita.

   Lainaa

  15. Oikea ilves 9.8.2022 9:53
   Tulos: +51 (53 ääntä)
   Hetki sitten teki mieli sushia. Nyt ei enää tee.

   Lainaa

  16. Tulos: +124 (154 ääntä)
   Asian vierestä mutta kuitenkin. Tuli mieleen ehkä typerin fraasi ikinä. "Makuasioista ei voi kiistellä". Makuasia on mielipide. Pohjimmiltaan on olemassa vain faktoja ja mielipiteitä. Niin jos mielipiteistä ei voi kiistellä, niin faktoistako sitten pitäisi vääntää? En ymmärrä.

   Lainaa

  17. Horjahtava keiju 9.8.2022 10:18
   Tulos: +94 (102 ääntä)
   "No lapsen ollessa kyseessä, en sanois, että kussut." Ilmeisesti jos kusee housuihinsa vahingossa, kusi muuttuu joksikin muuksi.

   Lainaa

  18. Tornipöllö 9.8.2022 10:43
   Tulos: +113 (117 ääntä)
   "häh? Siis tää lapsi?" No se nyt vasta huolestuttavaa olisikin, jos taaperolla "käy vahinko" julkisella paikalla ja isä päättää ottaa omat housunsa pois.

   Lainaa

  19. It's a deal 9.8.2022 10:43
   Tulos: +163 (165 ääntä)
   jukkapalmu: Noi "Lounget" maksaa muutaman kympin/ henkilö 😁 "Maksoi itsensä kipeäksi" vai niin.
   28-48 euroa. Jos maksat mahdollisesti liki huntin omasta ateriastasi, varmasti korpeaa ostaa päälle joku 12 euron panini kun mikään buffetista ei kelvannut.

   Lainaa

  20. Tulos: +56 (58 ääntä)
   Stabiili ilves: Muistakaa, lapset ei sitten kuse, niille vaan käy vahinkoja.
   Jospa ne on vahinkolapsia. :D

   Lainaa

  21. Peitettävä albatrossi 9.8.2022 11:02
   Tulos: -19 (69 ääntä)
   Lila herne: Onneksi teinille voi jo sanoa, että "Nyt sitten näet nälkää kun et syönyt" ilman, että tämä heittäytyy lattialle parkumaan. Ainakin toivon niin.
   Tuskin. Epäilen että kyseessä nykyajan vanhempi joka kasvattaa lapsensa ilman pettymyksiä ja pumpulissa. Eiköhän se sille sen paninin ostanut ja vielä limppari kaupan päälle ettei vaan tule paha mieli.

   Lainaa

  22. Nuutunut kivi 9.8.2022 11:12
   Tulos: -29 (51 ääntä)
   'Mies joka kävit kahden lapsen kaa.' Oliko miehellä yksi vai kaksi lasta?

   Lainaa

  23. Tulos: +60 (60 ääntä)
   Tornipöllö: "häh? Siis tää lapsi?" No se nyt vasta huolestuttavaa olisikin, jos taaperolla "käy vahinko" julkisella paikalla ja isä päättää ottaa omat housunsa pois.
   😄 Ymmärsin tämän niin, että kun Sari aiemmin sanoi ”…jottei kenenkään tarviis pissassa istua", niin hän viittasi seuraavaan asiakkaaseen, joka saattaisi vahingossa istua lammikkoon. Sitten Sari hämmentyi, kun selvisi, että lapsi itse oli jo jätetty istumaan siihen lammikkoon ilman housuja. 

   Lainaa

  24. Oma sateenvarjo 9.8.2022 11:53
   Tulos: +64 (90 ääntä)
   Peitettävä albatrossi: Tuskin. Epäilen että kyseessä nykyajan vanhempi joka kasvattaa lapsensa ilman pettymyksiä ja pumpulissa. Eiköhän se sille sen paninin ostanut ja vielä limppari kaupan päälle ettei vaan tule paha mieli.
   Nää nykyajan nuorisosta ulisijat on tuttuja jo antiikin ajoilta lähtien. Ei voi kuin ihmetellä millaisia yli-ihmisiä silloin oli kun se on ollut pelkkää alamäkeä muutama vuosituhat sen jälkeen.

   Lainaa

  25. Haihtuva hyönteinen 9.8.2022 12:32
   Tulos: +46 (60 ääntä)
   Peitettävä albatrossi: Tuskin. Epäilen että kyseessä nykyajan vanhempi joka kasvattaa lapsensa ilman pettymyksiä ja pumpulissa. Eiköhän se sille sen paninin ostanut ja vielä limppari kaupan päälle ettei vaan tule paha mieli.
   Ja sitten valittaa naamakirjassa kun on niin raskasta. Minä olisin sanonut että osta itse paninisi kun ei buffa kelvannut.

   Lainaa

  26. Harmaa kivi 9.8.2022 13:25
   Tulos: +54 (64 ääntä)
   Haihtuva hyönteinen: Ja sitten valittaa naamakirjassa kun on niin raskasta. Minä olisin sanonut että osta itse paninisi kun ei buffa kelvannut.
     Mistä sinä sen tiedät? Teinille on täysin mahdollista sanoa "ruoka tarjoillaan ruoka-aikaan, jos ei kelvannut, odota seuraavaan ruoka-aikaan". Ja sanoisinkin. Mutta kyllähän se ketuttaisi, jos olisi käyttänyt monta kymppiä siihen, ettei lapsella olisi nälkä, ja sitten lapsella on omaa typeryyttään kuitenkin nälkä. Vähän sama kuin UPS joka hukkasi pakettimme ja laskutti sen silti -jos olen maksanut asiasta x, oletan, että minulla sitten on asia x, ja tässä tapauksessa isä oli maksanut ei-nälkäkiukkuisesta lapsesta, eikä suinkaan ylimääräisestä kasvatushetkestä kesken lennon.

   Lainaa

  27. Vatsakas eläin 9.8.2022 13:49
   Tulos: -13 (13 ääntä)
   Toivottavasti isä ei kuitenkaan lisännyt sushiin wasabia. Silloin hän olisi ollut vulgaari.

   Lainaa

  28. Kiistelty raadonsyöjä 9.8.2022 15:03
   Tulos: +43 (45 ääntä)
   Sitten ei osta varhaisteinille paninia niin siinäpähän oppii.

   Lainaa

  29. Pehmeä jänis 9.8.2022 16:17
   Tulos: -12 (14 ääntä)
   Jozz: lohjalainen^*
   Lohjanainen

   Lainaa

  30. Pehmeä jänis 9.8.2022 16:18
   Tulos: +3 (17 ääntä)
   Stabiili ilves: Muistakaa, lapset ei sitten kuse, niille vaan käy vahinkoja.
   Eiku ne on niitä vahinkoja

   Lainaa

  31. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Temoni: Asian vierestä mutta kuitenkin. Tuli mieleen ehkä typerin fraasi ikinä. "Makuasioista ei voi kiistellä". Makuasia on mielipide. Pohjimmiltaan on olemassa vain faktoja ja mielipiteitä. Niin jos mielipiteistä ei voi kiistellä, niin faktoistako sitten pitäisi vääntää? En ymmärrä.
   Samaa joskus miettineenä tulin siihen tulokseen, että ainoa mahdollisuus jolloin sanonnassa on järkeä, on silloin kun yritetään "löytää" niitä faktoja. Tai siis, yleensähän asioita pitää tutkia ja niistä täytyy debatoida ennen kuin se totuus tai looginen johtopäätös löytyy sieltä jostain. Iso osa tieteellisistä faktoistakin on vain tieteellistä konsensusta, jolloin niistä täytyykin väitellä jos löytyy uusia todisteita tai teorioita. Mutta vaikka asiat olisivat mielipiteitä, ne eivät välttämättä ole kuitenkaan makuasioita. Joista taas todellakin on aivan turha kiistellä (toki niistäkin silti VOI kinata), koska miten perustelet olevasi oikeassa? "Vaniljajäätelö maistuu parhaalta" no okei, ei mun mielestä.

   Lainaa

  32. Ymmärretty kenguru 9.8.2022 17:32
   Tulos: +70 (72 ääntä)
   Temoni: Asian vierestä mutta kuitenkin. Tuli mieleen ehkä typerin fraasi ikinä. "Makuasioista ei voi kiistellä". Makuasia on mielipide. Pohjimmiltaan on olemassa vain faktoja ja mielipiteitä. Niin jos mielipiteistä ei voi kiistellä, niin faktoistako sitten pitäisi vääntää? En ymmärrä.
   Makuasia on mielipiteen alakategoria, joka liittyy mieltymyksiin eikä näkemyksiin. Esim. on turha riidellä siitä, että onko mansikkahillo hyvää vai ei, koska hyvänmakuisuus on subjektiivinen aistikokemus, jolloin toisen kantaa ei ole mahdollista muuttaa argumentoimalla.
   Niin että sitä se fraasi tarkoittaa.

   Lainaa

  33. Tulos: +22 (34 ääntä)
   Peitettävä albatrossi: Tuskin. Epäilen että kyseessä nykyajan vanhempi joka kasvattaa lapsensa ilman pettymyksiä ja pumpulissa. Eiköhän se sille sen paninin ostanut ja vielä limppari kaupan päälle ettei vaan tule paha mieli.
   Ja kun lapsi rääkyy kaupan leluosastolla, niin ohikulkija ajattelee että onpa kuriton kakara. Kukaan ei tule tätä nykyajan vanhempaa onnittelemaan tästä kasvatuksellisesta episodista.

   Lainaa

  34. Paljon ämpäri 9.8.2022 23:51
   Tulos: +12 (24 ääntä)
   Ymmärretty kenguru: Makuasia on mielipiteen alakategoria, joka liittyy mieltymyksiin eikä näkemyksiin. Esim. on turha riidellä siitä, että onko mansikkahillo hyvää vai ei, koska hyvänmakuisuus on subjektiivinen aistikokemus, jolloin toisen kantaa ei ole mahdollista muuttaa argumentoimalla. Niin että sitä se fraasi tarkoittaa.
   Tämä on totta, olin juuri tulossa sanomaan samaa.
   Mutta täytyy lisätä, että joskus myös makuasioista voi kiistellä.
   Esim. siitä voi kiistellä, jos Terttu-Liisikki Ingerströmbergssonilla on sellainen mieltymys, että "minä en haluaisi omassa kotikaupungissani joutua katselemaan mitään inhottavia vammaisia enkä tuon värisiä, hyhhyh". Tämäkin on mieltymys, koska Terttu-Liisikki tykkää tietynlaisista ihmisistä enemmän kuin toisenlaisista, ja hän haluaisi elää elämänsä mieluummin yhdenlaisten kuin toisenlaisten ihmisten ympäröimänä.
   Tällainen mieltymys on ensinnäkin mahdoton toteuttaa, ja toisekseen sen esiintuominen on niin hölmöä, että aiheesta voisi jopa toivoa nousevan kiista.
   Sillä taas ei ole mitään väliä, että kuka tykkää hillosta ja kuka kermavaahdosta, ja sen vuoksi siitä ei voi kiistellä.

   Lainaa

  35. Tulos: -22 (30 ääntä)
   Vituttaa ihmiset, jotka ei kysy lapselta vaan tekevät asiat heidän puolestaan. Jos Pertillä ei ole nälkä, niin älä vie Perttiä buffettiin vaan istukaa hiljaa puhelinta tuijottaen, kunnes Pertti osaa päättää mitä haluaisi syödä.

   Lainaa

  36. totuuden_torvi 10.8.2022 9:52
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Jussi: Vituttaa ihmiset, jotka ei kysy lapselta vaan tekevät asiat heidän puolestaan. Jos Pertillä ei ole nälkä, niin älä vie Perttiä buffettiin vaan istukaa hiljaa puhelinta tuijottaen, kunnes Pertti osaa päättää mitä haluaisi syödä.
   Tai sitten teinillä voisi olla pikkuhiljaa aika oppia vähän ennakoimaan ja järkeistämään syömistään ainakin poikkeusoloissa. Kyseessä ei ole 5-vuotias lapsi, jolta tuo olisi ymmärrettävämpää. Tarina ei kerro, että oliko teini kiukutellessaan maininnut olevansa nälkäinen.

   Lainaa

  37. Tulos: +41 (45 ääntä)
   Jussi: Vituttaa ihmiset, jotka ei kysy lapselta vaan tekevät asiat heidän puolestaan. Jos Pertillä ei ole nälkä, niin älä vie Perttiä buffettiin vaan istukaa hiljaa puhelinta tuijottaen, kunnes Pertti osaa päättää mitä haluaisi syödä.
   Toisaalta jos teini-Pertti on niin tyhmä ettei tajua että ennen lentoa on syytä syödä vaikkei vielä olisi 100% kiljuva nälkä, niin Pertin on jossain kohtaa syytä oppia että joko syödään silloin kun ruokaa on tarjolla, tai ei syödä ja kärsitään nälästä. Purkamatta nälkäkiukkua muiden syyksi.
   Koska MIKÄÄN ei ole niin typerää kuin aikuiseksi kasvaneet ihmiset, jotka eivät ole oppineet oman kroppansa energiantarvetta. Ihan yllättäin iskee nälkäkiukku heti 6h edellisestä ruokailusta, ei vaan voi mitään että nyt pilataan muidenkin lomapäivä räyhäämisellä kun mitenkään ei osattu ennakoida että nälkä saattaa tulla jos ei ole syönyt. Eksäni oli tällainen ja ainakin puolet lomista meni pilalle hänen nälkäkiukkuunsa. Onneksi ei enää ikinä.

   Lainaa

  38. Kirpeä Ahven 10.8.2022 19:51
   Tulos: -1 (21 ääntä)
   Kilokalori: Toisaalta jos teini-Pertti on niin tyhmä ettei tajua että ennen lentoa on syytä syödä vaikkei vielä olisi 100% kiljuva nälkä, niin Pertin on jossain kohtaa syytä oppia että joko syödään silloin kun ruokaa on tarjolla, tai ei syödä ja kärsitään nälästä. Purkamatta nälkäkiukkua muiden syyksi. Koska [...]
   En ymmärrä ihmisiä joille nälkä on mahdoton asia sietää. Eikö se ole ihan normaalia että nälkä tulee jos ei syö, ja se häviää kun syö. Kyllä minusta aikuisella ihmisellä pitäisi sen verran itsehillintää ja järkeä olla, että pystyy olemaan ja toimiman normaalisti vaikka ei olisi vuorokauteen syönyt.

   Lainaa

  39. Kirpeä Ahven 10.8.2022 19:55
   Tulos: -12 (18 ääntä)
   Jussi: Vituttaa ihmiset, jotka ei kysy lapselta vaan tekevät asiat heidän puolestaan. Jos Pertillä ei ole nälkä, niin älä vie Perttiä buffettiin vaan istukaa hiljaa puhelinta tuijottaen, kunnes Pertti osaa päättää mitä haluaisi syödä.
   Tuossakin on kyllä pointti. Jos Pertillä ei ollut nälkä niin miksi ostaa se buffetti? Olisihan äiti voinut itse syödä buffetin, jos niin haluaa, ja ostaa sitten koneessa sen halvemman Paninin pojalleen, kun tällä on nälkä.

   Lainaa

  40. Tulos: -10 (16 ääntä)
   heimosenkeimo: Kyllä lapsuudessa oli se parasta, että sai olla missä tahansa alasti ja kusta minne halus eikä kukaan tehnyt siitä numeroa.
   Jep. Usein teineinä kustiin naapurinmummoa parvekkeelta päähään. Akka ei tosin ikinä hiffannut tilannetta, vaan avasi sateenvarjon.

   Lainaa

  41. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Jussi: Vituttaa ihmiset, jotka ei kysy lapselta vaan tekevät asiat heidän puolestaan. Jos Pertillä ei ole nälkä, niin älä vie Perttiä buffettiin vaan istukaa hiljaa puhelinta tuijottaen, kunnes Pertti osaa päättää mitä haluaisi syödä.
   Pertin voi myös dumpata Kalkutan kentälle. Siellä on ihan oma puhtaanapito-osasto löytöperttejä varten.

   Lainaa

  42. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Tuossakin on kyllä pointti. Jos Pertillä ei ollut nälkä niin miksi ostaa se buffetti? Olisihan äiti voinut itse syödä buffetin, jos niin haluaa, ja ostaa sitten koneessa sen halvemman Paninin pojalleen, kun tällä on nälkä.
   Äiti?
   Postaaja on mieshenkilö nimeltä Jan.
   Toisaalta mitäpä minä tiedän.

   Lainaa

  43. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Heitettävä metsämarja: "Käypä vahnigolla vielä ennen, kun lähdetään"
   Tää oli kyllä paras kommentti ikinä, repesin niin huolella että meinas tulla vahinko sohvalle. 😄

   Lainaa

  44. Uneton meduusa 12.8.2022 21:29
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Tuossakin on kyllä pointti. Jos Pertillä ei ollut nälkä niin miksi ostaa se buffetti? Olisihan äiti voinut itse syödä buffetin, jos niin haluaa, ja ostaa sitten koneessa sen halvemman Paninin pojalleen, kun tällä on nälkä.
   Ottamatta kantaa "äidin" nimeen... Kyseessä ei tainnut olla maksullinen buffet, vaan maksullinen lounge, jossa oli buffettarjoilu. Tarkoitus lieni lähinnä löytää vähän mukavampi paikka, jossa odottaa lentoa, ja samalla saada jotain syötävääkin. Mutta näin ollen ei varmaan ollut oikein mahdollista maksaa _pelkkää_ sisäänpääsyä loungeen.

   Lainaa

  45. Kirpeä Ahven 12.8.2022 21:58
   Tulos: -4 (6 ääntä)
   Uneton meduusa: Ottamatta kantaa "äidin" nimeen... Kyseessä ei tainnut olla maksullinen buffet, vaan maksullinen lounge, jossa oli buffettarjoilu. Tarkoitus lieni lähinnä löytää vähän mukavampi paikka, jossa odottaa lentoa, ja samalla saada jotain syötävääkin. Mutta näin ollen ei varmaan ollut oikein mahdollista maksaa _pelkkää_ sisäänpääsyä loungeen.
   Aa... No sitten asia on ihan eri. Ei ole tullut matkusteltua, niin en tiennyt että sellaisiakin ilmaisella buffetilla olevia on... No sitten Pertti ansaitsee nähdäkin nälkää koneessa. Jotenkin tuosta jutusta vain tuli mieleen sellainen vähän ylihuolehtiva äiti, joka kysymättä ostaa pojalleen buffetin ja tuputtaa että syöpä nyt niin jaksat... Sitten valittaa kun ei kelvannutkaan vaikka maksoikin niin paljon.

   Lainaa

  46. Liimattu seuraeläin 13.8.2022 8:44
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Karkea albatrossi: Taas pari hyvää esimerkkiä, miksi itse en halua lapsia. En vaan jaksais noita erilaisia vänkäämisiä millon mistäkin tai jatkuvia pissojen siivoamisia vauva-/taaperoiässä.
   Kysyn vaan, onks sulla koira?

   Lainaa

  47. Ehyt lohikäärme 13.8.2022 9:24
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Temoni: Asian vierestä mutta kuitenkin. Tuli mieleen ehkä typerin fraasi ikinä. "Makuasioista ei voi kiistellä". Makuasia on mielipide. Pohjimmiltaan on olemassa vain faktoja ja mielipiteitä. Niin jos mielipiteistä ei voi kiistellä, niin faktoistako sitten pitäisi vääntää? En ymmärrä.
   Makuasia = preferenssiin liittyvä asia. Ei voi siis kiistellä siitä onko joku asia, vaikkapa mustikkapiirakka, parempi kuin porkkanakakku, koska molempien vaihtoehtojen paremmuus tai huonommuus on makuasia, eikä kiistaan ole oikeaa ratkaisua.

   Lainaa

  48. Pehmyt öykkäri 13.8.2022 10:33
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Haihtuva hyönteinen: Ja sitten valittaa naamakirjassa kun on niin raskasta. Minä olisin sanonut että osta itse paninisi kun ei buffa kelvannut.
   Tää oli huumoriryhmään kirjoitettu vitsi

   Lainaa

  49. Tilattava tuhatjalkainen 13.8.2022 11:34
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Horjahtava keiju: "No lapsen ollessa kyseessä, en sanois, että kussut." Ilmeisesti jos kusee housuihinsa vahingossa, kusi muuttuu joksikin muuksi.
   Lapset pissaa. Juntit aikuiset kusee. Toivottavasti kukaan ei sano lasten kuullen, että: "käyppäs Jarmo-Petteri vielä kusella, ennenkuin lähdetään."

   Lainaa

  50. Tulos: +1 (1 ääni)
   Minäkin luin Einsteinin 😝

   Lainaa

  51. Konkurssikypsä norppa 17.8.2022 13:54
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Tilattava tuhatjalkainen: Lapset pissaa. Juntit aikuiset kusee.
   Ja ääliöt itsensä korokkeelle nostavat puuteroivat nenäänsä.

   Lainaa

  52. Uskomaton hanki 19.8.2022 10:27
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Aa... No sitten asia on ihan eri. Ei ole tullut matkusteltua, niin en tiennyt että sellaisiakin ilmaisella buffetilla olevia on... No sitten Pertti ansaitsee nähdäkin nälkää koneessa. Jotenkin tuosta jutusta vain tuli mieleen sellainen vähän ylihuolehtiva äiti, joka kysymättä ostaa pojalleen [...]
   Ja täälläkin sinä olet vänkäämässä asioista, kun et mitään mistään ymmärrä. Minäkään en ikinä ole lentokoneessa ollut, mutta silti ymmärsin kontekstista, että millä logiikalla tuo buffetin maksu toimii. Ja ymmärsin myös, mikä ero on isällä ja äidillä.
   Mitenkäs, kun sinä vänkyti vänkyti vänkytit tuolla toisessa, että "transsukupuolisuutta ei tarvitse ymmärtää koska sukupuolia on biologisesti vain kaksi öyh öyh", niin mikäs juttu tämä nyt on, että menit itse Janin puolesta päättämään, että hänen täytyykin nyt olla lapsensa äiti eikä isä? Miksi saat yhtäkkiä päättää, että isän täytyy sormia napsauttamalla muuttua äidiksi, vaikka sinun mielestäsi toiset ihmiset eivät saa poiketa sinun vanhentuneesta käsityksestäsi biologisesta sukupuolesta?

   Lainaa

  53. Tulos: +1 (1 ääni)
   Toi lentokenttätarina kuulostaa ihan loogiselta 5-vuotiaan lapsen kohdalla mutta herranjestas nyt vähän koulutusta sille teinille

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: buffetti, einstein, lento, lentokenttä, lentokone, linnanmäki, lintsi, pehmis, ravintola, riita, ruoka, sushi, teinit