Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 73

Jokaisella tarinalla on kaksi puolta.
Suurenna näkymä
Rakkaat naapurit, osa 73

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 57 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Hauska kivi 23.8.2022 0:07
   Tulos: +389 (403 ääntä)
   Jos mä oikeen nään ton Marjan laittamassa kuvassa, niin kyl se lukko on siinä ulommaisessa ovessa. Niinkuin yleensä noissa terassin/parvekkeen ovissa. 🙏🏻

   Lainaa

  2. Takuuvarma sirkka 23.8.2022 0:10
   Tulos: +242 (246 ääntä)
   Meinasin kysyä mikäköhän saa ihmisen julkaisemaan Marjan kaltaisia juttuja facebookiin jos itse sekoilee, mutta näillä sekoiluilla ja julkaisuilla taitaa olla sama syy.

   Lainaa

  3. Tulos: +175 (179 ääntä)
   Hauska kivi: Jos mä oikeen nään ton Marjan laittamassa kuvassa, niin kyl se lukko on siinä ulommaisessa ovessa. Niinkuin yleensä noissa terassin/parvekkeen ovissa. 🙏🏻
   Sisäovea ei kuitenkaan saa ulkopuolelta auki. Ulko-oven lukko auttaa vaan siinä tapauksessa, jos sitä käytetään.

   Lainaa

  4. Hauska kivi 23.8.2022 0:32
   Tulos: +97 (121 ääntä)
   Kumma Kuu: Sisäovea ei kuitenkaan saa ulkopuolelta auki. Ulko-oven lukko auttaa vaan siinä tapauksessa, jos sitä käytetään.
   Marja kuitenkin väittää, että uloimman oven saisi auki kuka vaan ja sisemmässä lukko. Tartuin seikkaan, että näyttää tossa ulommassakin ovessa olevan lukko, joten ei sitä kuka vaan saa auki, jos sitä lukkoa käyttää. Että vähän toi Marjan tarina falskaa.

   Lainaa

  5. Uneton meduusa 23.8.2022 0:37
   Tulos: +162 (166 ääntä)
   Nyt haluaisin tietää kukkotarinan taustan.

   Lainaa

  6. Jalompi matelija 23.8.2022 3:18
   Tulos: +357 (377 ääntä)
   Ihan oikein Janille. Vaikka se naapurin mies oliskin kakannut housuunsa, niin mitä se sille asialle olis rappukäytävässä tehnyt? Jos se oli menossa kotiinsa, niin varmaan voisi olettaa että aikeensa olisi siellä käydä pesulla ja vaihtaa puhtaat vaatteet.

   Lainaa

  7. Veneetön pomelo 23.8.2022 4:43
   Tulos: +9 (61 ääntä)
   Näin aamupalaa syödessä nämä ulostejutut on mitä parhaimpia.

   Lainaa

  8. Karkea albatrossi 23.8.2022 6:04
   Tulos: +309 (343 ääntä)
   Tossa Janin jutussa mua eniten häiritsee se, että miks ylipäätään ketään pitää katsoa paheksuvasti, jos olisi käynyt mainittu vahinko. Ei nuo elämäntapajuomaritkaan huvikseen housuun ulosta ja nauti siitä. Käsittämättömän huonoa ja epäinhimillistä käytöstä Janilta.

   Lainaa

  9. Tulos: +50 (74 ääntä)
   Tuo Janin juttu on ikivanha kaupunkitarina.

   Lainaa

  10. Järkipuoli lohikäärme 23.8.2022 6:28
   Tulos: +74 (76 ääntä)
   Jalompi matelija: Ihan oikein Janille. Vaikka se naapurin mies oliskin kakannut housuunsa, niin mitä se sille asialle olis rappukäytävässä tehnyt? Jos se oli menossa kotiinsa, niin varmaan voisi olettaa että aikeensa olisi siellä käydä pesulla ja vaihtaa puhtaat vaatteet.
   Oman työkaverin rapussa asuu mies, joka tarkoituksella tekee tarpeensa rappukäytävään. Tämä jatkui niin kauan ennenkuin asiasta huomautettiin tälle. Ei ole tietä oliko syynä jokin mielenvamma vai muu syy.

   Lainaa

  11. Tulos: +38 (52 ääntä)
   Nyt en ehkä usko Marjaa tai Janitaa kumpaakaan..

   Lainaa

  12. antivaxxerikoronadenialistihörhöpersu 23.8.2022 7:19
   Tulos: +23 (39 ääntä)
   Hauska kivi: Jos mä oikeen nään ton Marjan laittamassa kuvassa, niin kyl se lukko on siinä ulommaisessa ovessa. Niinkuin yleensä noissa terassin/parvekkeen ovissa. 🙏🏻
   Samaa kattelin. Eikä tossa sisemmässä ovessa ole lukkoa. Siinä on vaan kahva ainoastaan sisäpuolella.

   Lainaa

  13. Tulos: +14 (104 ääntä)
   Jos se hissikaveri ajatteli että "on tainnut tulla housuun" olikin Janilta vähän kuin pahoitteleva toteamus omasta tilastaan.

   Lainaa

  14. Tulos: +172 (176 ääntä)
   JakkeTee: Jos se hissikaveri ajatteli että "on tainnut tulla housuun" olikin Janilta vähän kuin pahoitteleva toteamus omasta tilastaan.
   Ja sehän jutun idea onkin.

   Lainaa

  15. Kahen kilon kalori 23.8.2022 7:55
   Tulos: +83 (103 ääntä)
   JakkeTee: Jos se hissikaveri ajatteli että "on tainnut tulla housuun" olikin Janilta vähän kuin pahoitteleva toteamus omasta tilastaan.
   Tajusit jutun vitsin. Onneksi olkoon!

   Lainaa

  16. Tulos: +117 (119 ääntä)
   Uneton meduusa: Nyt haluaisin tietää kukkotarinan taustan.
   Oisko kuitenkin se kukonlaulu herätysääni jonka naapuri ehkä kuullut? Miehelläni on se kun herää neljältä töihin. Todella rasittavan kuuloinen.

   Lainaa

  17. Pehmeä jänis 23.8.2022 8:23
   Tulos: -15 (27 ääntä)
   Uneton meduusa: Nyt haluaisin tietää kukkotarinan taustan.
   Nooh jos se on vaikka vararuokana tsi jotain

   Lainaa

  18. Poltettu hedelmä 23.8.2022 8:45
   Tulos: +8 (18 ääntä)
   Hauska kivi: Jos mä oikeen nään ton Marjan laittamassa kuvassa, niin kyl se lukko on siinä ulommaisessa ovessa. Niinkuin yleensä noissa terassin/parvekkeen ovissa. 🙏🏻
   Niinhän ne yleensä ovat, mutta kun yritän tätä pientä kuvaa tihrustaa, niin kyllähän se näyttää siltä, että sisemmän oven sivussa on tuommoiset sulkuhaat, joiden avauskahva on asunnon sisäpuolella. Tuo sisempi ovi tuosta kun painetaan kiinni, ulkopuolelle ei jää mitään, millä avata.

   Lainaa

  19. Itseasiassa 23.8.2022 8:58
   Tulos: +39 (43 ääntä)
   Uneton meduusa: Nyt haluaisin tietää kukkotarinan taustan.
   Kyllä, varsinkin jos se on oikea. Joskus lomailin maaseudulla ja jouduin toteamaan ettei kukosta olisi ainakaan herätyskelloksi ollut, kun se kiekui koko yön epämääräisin väliajoin. Tai sitten tällä kukolla oli vain kello sekaisin.

   Lainaa

  20. Itseasiassa 23.8.2022 9:00
   Tulos: -32 (34 ääntä)
   Ttppi: Tuo Janin juttu on ikivanha kaupunkitarina.
   Millainen ihminen julkaisisi tällaisen omalla nimellään, oli sitten totta tai ei. Tuon jälkeen aika moni sukulainen ja kaveri varmaan välttelisi, työkaverit katsoisivat yhtä säälien kun tarinan Jan. Mutta kai se on huvinsa kullakin.

   Lainaa

  21. Lainsuojaton lohikäärme 23.8.2022 9:39
   Tulos: +36 (42 ääntä)
   Marjan puolella olematta yhtään sen enempää, meillä on ulkomaisessa parvekkeen ovessa kahvat molemmin puolin, joten sen saa ulkoakin auki, sisimmässä ovessa ainoastaan sisäpuolella kahva, joten sitä ei saa ulkoa auki, muuta kuin lasin rikkomalla.

   Lainaa

  22. Lainsuojaton lohikäärme 23.8.2022 9:41
   Tulos: +25 (31 ääntä)
   Ulommaisessa, ei ulkomaisessa :D aamukahvin vaikutus kesken vielä selkeästi.

   Lainaa

  23. Ponne Jarkka 23.8.2022 10:00
   Tulos: -7 (19 ääntä)
   Hauska kivi: Jos mä oikeen nään ton Marjan laittamassa kuvassa, niin kyl se lukko on siinä ulommaisessa ovessa. Niinkuin yleensä noissa terassin/parvekkeen ovissa. 🙏🏻
   Marja viettää aikaansa niin usein oven ulkopuolella että ulko-ovi on hänelle sisäovi.

   Lainaa

  24. Tulos: -62 (82 ääntä)
   Juuri noiden paskovien koirien takia koitien pitäminen ja ulkoiluttaminen taajamassa täytyisi kieltää. Rikkojille sakko ja koiralle piikki. Ja sitten väki viitsii vielä viattomia kissoja kritosoida. Niistä ei ole kenellekään haittaa, ehkä linnunpojille joita on muutenkin liikaa.

   Lainaa

  25. Tulos: -42 (60 ääntä)
   Jalompi matelija: Ihan oikein Janille. Vaikka se naapurin mies oliskin kakannut housuunsa, niin mitä se sille asialle olis rappukäytävässä tehnyt? Jos se oli menossa kotiinsa, niin varmaan voisi olettaa että aikeensa olisi siellä käydä pesulla ja vaihtaa puhtaat vaatteet.
   Itse taas käsitin jutun siten, että se paskanhaju oli alunperinkin lähtösin Janin kengästä ja huomasi mokansa vasta kotiinsa päästyään ja nyt sitten miettii sitä, että mitähän se naapuri oikein tuumas kun hän sillälailla meni sanomaan. Tuskinpa se naapuri oli edes paskonut housuunsa ja hämmennyksissään vastas Janille. Enkä yhtään ihmettele, jos tämä naapuri vastatessaan tuumas, että hittojako mulle kerrot, jos sulla on paskat mennyt housuun. Voishan tämän toki vieläkin vaikeemmin yrittää avata, mutta jospa jo tällä saisin porukan hämmenyksiin.

   Lainaa

  26. Tulos: +41 (43 ääntä)
   Pitkäsen yläkerrassa taitaa asua Joey ja Chandler.

   Lainaa

  27. Jäätynyt sakaali 23.8.2022 11:36
   Tulos: +22 (26 ääntä)
   Takuuvarma sirkka: Meinasin kysyä mikäköhän saa ihmisen julkaisemaan Marjan kaltaisia juttuja facebookiin jos itse sekoilee, mutta näillä sekoiluilla ja julkaisuilla taitaa olla sama syy.
   Valkoroskan mieli se on kummallinen on, itseään ei voi reflektoida vain muissa vika on.

   Lainaa

  28. Jäätynyt sakaali 23.8.2022 11:37
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Lainsuojaton lohikäärme: Marjan puolella olematta yhtään sen enempää, meillä on ulkomaisessa parvekkeen ovessa kahvat molemmin puolin, joten sen saa ulkoakin auki, sisimmässä ovessa ainoastaan sisäpuolella kahva, joten sitä ei saa ulkoa auki, muuta kuin lasin rikkomalla.
   Mitä itselläni on tullut vastaan niin siinä kahvan päällä on sellainen pieni nippa jolla kahvan saa lukittua. Toki ei se varmaan humalaista miestä estä sitä runnomasta auki.

   Lainaa

  29. Jalompi matelija 23.8.2022 11:55
   Tulos: +41 (47 ääntä)
   Lainsuojaton lohikäärme: Ulommaisessa, ei ulkomaisessa 😁 aamukahvin vaikutus kesken vielä selkeästi.
   Kävi mielessä, että ootko kenties ESPANJASSA 😄

   Lainaa

  30. Vähättelevä piirroshahmo 23.8.2022 12:38
   Tulos: -4 (14 ääntä)
   Lainsuojaton lohikäärme: Marjan puolella olematta yhtään sen enempää, meillä on ulkomaisessa parvekkeen ovessa kahvat molemmin puolin, joten sen saa ulkoakin auki, sisimmässä ovessa ainoastaan sisäpuolella kahva, joten sitä ei saa ulkoa auki, muuta kuin lasin rikkomalla.
   Minkä maalainen teidän parvekkeen ovi on?

   Lainaa

  31. Pronssi persoona 23.8.2022 12:42
   Tulos: +14 (18 ääntä)
   Onneksi en asu Koskenrannassa. Vaikuttaa aikamoiselta naapurustolta. Janin jutulle nauroin itseni tärviölle. Sori siitä.

   Lainaa

  32. Tulos: +17 (25 ääntä)
   Pinkki: Oisko kuitenkin se kukonlaulu herätysääni jonka naapuri ehkä kuullut? Miehelläni on se kun herää neljältä töihin. Todella rasittavan kuuloinen.
   Pitkänen teidän alakerran naapuri?

   Lainaa

  33. Otettu siili 23.8.2022 13:48
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Uneton meduusa: Nyt haluaisin tietää kukkotarinan taustan.
   Olisko lemmikkikukko ollut hoidossa jonkun loman ajan. Meillä pinekerrostalossa alakerran opiskelijatytöllä oli kolme kanaa takapihalla. Otti ne ainaviikonloppuisin mukaansa kotiseudulle. munia riitti jokaiselle talossa.

   Lainaa

  34. Hauska kivi 23.8.2022 14:03
   Tulos: +19 (29 ääntä)
   Itseasiassa: Kyllä, varsinkin jos se on oikea. Joskus lomailin maaseudulla ja jouduin toteamaan ettei kukosta olisi ainakaan herätyskelloksi ollut, kun se kiekui koko yön epämääräisin väliajoin. Tai sitten tällä kukolla oli vain kello sekaisin.
   🐓Kun olin teini, meillä oli kanoja ja kukko. Kukkomme hiljeni illalla nukkumaan säntillisesti klo.22 ja yhtä säntillisesti se heräsi yöllä klo 2. Ja kiekui vartin välein ilta kymmeneen asti. Tuli otettua tarkkaan aikaa sen rutiinista. Meidän naapuri kerran iltakävelyllä kulki meiän pihan ohi ja isä sattui olemaan just sillä puolen pihaa ja naapuri sanoi: "Jonain päivänä minä vielä tuun vääntää teidän kukolta niskat nurin." Isä kysyi: "Mites ny noin?" 
   Naapuri vastasi tympääntyneenä: "Aina kun teidän kukko kiekuu, niin meidän kukko vastaa sille." 
   Siitä meidän kukosta valmistettiin herkullinen ruoka perheelle. 
   🚪Mitä sit taas tohon ulko-ovi hommaan tulee, niin mä en erota sisäoves jotain sulkuhakoja (mitä niillä sit tarkotetaan, kun en oo oven kahvoihin ja lukkoihin silleen perehtyny), mut ulko-oves kuitenkin on selkeesti lukko, enkä ymmärrä miksi niissä kummassakin olisi lukko, kun ulommassakin riittäisi.
   Ite oon asunu, rivarissa ja meidän terasin ulommassa ovessa ei ollut ulkopuolella kahvaa ja aina piti muistaa laittaa oven väliin jotain, ettei se menis kiinni asti, sillä ovella kun oli taipumusta lukittautua itse, vaikka sen lukon oli napsauttanu auki.
   💩Sit toi kakkakeskustelu. Suolistosairaudet on yleistynyt tänä päivänä hurjasti. Itsekin kärsin sellaisesta ja huonompana päivänä ei valitettavasti ehdi vessaan, vaikka juoksis. Kerran oli vaan 50metrii kotitaloon, mut en vaan ehtinyt ja ei ollut kivaa. Mun äidillä oli sama sairaus ja hän saattoi soittaa kyliltä, kesken asioidensa hoitoa, että oonko kotona, kun kiire vessaan ja hetken perästä hän kävi vain vessassa ja sit lähti matkaan.
   Yhdessä hetkessä sulla ei oo viitteitäkään vessahädästä ja sekunnin päästä keho kertoo, että pitäs olla jo.
   Se on valitettavaa.

   Lainaa

  35. Tulos: +25 (33 ääntä)
   Marjaa puolustelematta, ei Janitan kommentissa luetellut asiat kyllä millään tasolla oikeuta naapuria tunkeutumaan asuntoon ja rikkomaan ovilasia (jos niin on käynyt).

   Lainaa

  36. Rutikuiva vesinokkaeläin 23.8.2022 15:15
   Tulos: +26 (34 ääntä)
   Henna: Marjaa puolustelematta, ei Janitan kommentissa luetellut asiat kyllä millään tasolla oikeuta naapuria tunkeutumaan asuntoon ja rikkomaan ovilasia (jos niin on käynyt).
   Janita on keksinyt koko jutun sisään tunkevasta naapurista. Itse raivopäissään rikkonut oman ikkunansa ja nyt syyttelee muita. Jos tuo juttu olisi totta, niin poliisillehan tuosta kuuluisi ilmoittaa, eikä tarvitsisi huolehtia mitä vuokranantaja sanoo.

   Lainaa

  37. Tulos: +28 (28 ääntä)
   Mulla on itsellä samanlaiset ovet kotona. Sisempi ovi menee lukkoon kun kahvan jättää alas (jos oven haluaa avata, kahva vedetään ylös) ja sitä ei tosiaan ulkoa saa auki ellei riko ovea. Ulomman oven taas saa auki vain kahvasta avaamalla ellei kahvan pientä hakasta ole painettu alas ja ovi ole siis lukossa. Ottamatta kantaa siihen puhuuko Marja totta vai ei, niin teoriassa tuo tilanne on kyllä täysin mahdollinen.

   Lainaa

  38. Arkkienkeli 23.8.2022 17:05
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Kumma Kuu: Sisäovea ei kuitenkaan saa ulkopuolelta auki. Ulko-oven lukko auttaa vaan siinä tapauksessa, jos sitä käytetään.
   Pation ovessani on kyllä ulko-ovessa ja sisäovessa kahvat kummallakin puolella. Lukkopesä toki vain ulko-ovessa. Oishan se nävös, jos teiniangstinen tyttöni pistäisi sisäoven kiinni sillä aikaa kun olen takapihalla aamukahvilla ja sisäovea ei saisi mitenkään auki ulkokautta.

   Lainaa

  39. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Jäätynyt sakaali: Mitä itselläni on tullut vastaan niin siinä kahvan päällä on sellainen pieni nippa jolla kahvan saa lukittua. Toki ei se varmaan humalaista miestä estä sitä runnomasta auki.
   Rivitaloissa ja omakotitaloissa parvekkeen ovessa on aivan kunnollinen lukko.

   Lainaa

  40. Lainsuojaton lohikäärme 23.8.2022 18:52
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Jäätynyt sakaali: Mitä itselläni on tullut vastaan niin siinä kahvan päällä on sellainen pieni nippa jolla kahvan saa lukittua. Toki ei se varmaan humalaista miestä estä sitä runnomasta auki.
   Vanhassa asunnossani oli juurikin sellainen nappula kahvan päällä josta sen sai lukittua, ovia oli siinä asunnossa vain yksi tosin. Nykyisessä on ulommassa molemmin puolin, sisemmässä vain sisäpuolella.

   Lainaa

  41. Talvehtiva kivi 23.8.2022 19:58
   Tulos: +3 (11 ääntä)
   Takuuvarma sirkka: Meinasin kysyä mikäköhän saa ihmisen julkaisemaan Marjan kaltaisia juttuja facebookiin jos itse sekoilee, mutta näillä sekoiluilla ja julkaisuilla taitaa olla sama syy.
   En pidä ihan normaalina sitäkään, että mennään ojentamaan naapuria lasin läpi. Nämä ansaitsevat toisensa.

   Lainaa

  42. Painettu metso 24.8.2022 5:35
   Tulos: +14 (20 ääntä)
   Talvehtiva kivi: En pidä ihan normaalina sitäkään, että mennään ojentamaan naapuria lasin läpi. Nämä ansaitsevat toisensa.
   Eiköhän ihan itse ollut rikkonut lasinsa riehuessaan. Ja syyttää siitä muita.

   Lainaa

  43. Kilokalori 24.8.2022 9:04
   Tulos: -4 (12 ääntä)
   Ulkoa päin tuo välioven lasi on lyöty sisään. Mutta jos siinä on joku perhedraama ollut käynnissä, ja toinen lukinnut toisen osapuolen ulos, niin ihan todennäköinen skenaario on että ulos lukitulla on loppunut pinna ja tullut sisälle. Metelistä kiusaantuneen naapurin tekosia tuo tuskin on, ellei ole sisällä jotain vakavaa väk ivallan tekoa nähnyt käynnissä.

   Lainaa

  44. Tulos: -15 (21 ääntä)
   Onko tuollaiset älyvapaat viritykset yleisiäkin, että tarvitsee avata kaksi ovea päästäkseen parvekkeelle? Ja varsinkin sisälle päin avautuva ovi noin pienen oloisessa kämpässä on itsessäänkin typeryyden multihuipentuma.

   Lainaa

  45. Pelkäämätön Soturi 24.8.2022 12:29
   Tulos: +8 (16 ääntä)
   Toj Karin: Onko tuollaiset älyvapaat viritykset yleisiäkin, että tarvitsee avata kaksi ovea päästäkseen parvekkeelle? Ja varsinkin sisälle päin avautuva ovi noin pienen oloisessa kämpässä on itsessäänkin typeryyden multihuipentuma.
   Sinun kommenttisi on (taas kerran) se "typeryyden multihuipentuma" joka paljastaa vain ja ainoastaan kirjoittajan keskimääräistä heikommat älynlahjat. Väännetään vielä rautalangasta jos se saisi edes pientä älynvaloa. Jos parveke on niin pieni, ettei ovi mahdu aukeamaan ulospäin, valitaan luonnollisesti sisään päin kääntyvä ovi.

   Lainaa

  46. Tulos: -4 (18 ääntä)
   Pelkäämätön Soturi: Sinun kommenttisi on (taas kerran) se "typeryyden multihuipentuma" joka paljastaa vain ja ainoastaan kirjoittajan keskimääräistä heikommat älynlahjat. Väännetään vielä rautalangasta jos se saisi edes pientä älynvaloa. Jos parveke on niin pieni, ettei ovi mahdu aukeamaan ulospäin, valitaan luonnollisesti sisään päin kääntyvä ovi.
   Ironian määrä kun et huomaa että ulompi ovi aukeaa ulospäin. :D

   Lainaa

  47. Tulos: +27 (31 ääntä)
   Toj Karin: Onko tuollaiset älyvapaat viritykset yleisiäkin, että tarvitsee avata kaksi ovea päästäkseen parvekkeelle? Ja varsinkin sisälle päin avautuva ovi noin pienen oloisessa kämpässä on itsessäänkin typeryyden multihuipentuma.
   Kaksi ovea on luultavasti lämpöeristyksen takia. Asumme aika kylmässä maassa. Sisäovi aukeaa sisäänpäin. Jos ne molemmat aukeaisivat ulospäin, niin kuvittelepa itsesi yrittämässä avata sisäovea ulko-oven ollessa vielä kiinni. :)

   Lainaa

  48. Tulos: -20 (28 ääntä)
   Kyöpeli: Kaksi ovea on luultavasti lämpöeristyksen takia. Asumme aika kylmässä maassa. Sisäovi aukeaa sisäänpäin. Jos ne molemmat aukeaisivat ulospäin, niin kuvittelepa itsesi yrittämässä avata sisäovea ulko-oven ollessa vielä kiinni. :)
   Aika harvoin näkee kaksiovisia parvekkeita. Tai ainakaan itse en ole montaa nähnyt. Suurin enemmistö ollut yksiovisia ja silti kämpät ihan lämpimiä. "Kylmä maa" on pelkkä tekosyy. Oikeasti kyseessä on ulkonäöllinen valinta. Ja järjen käyttö on myös sallittua. En tietenkään puhu kaksiovisesta systeemistä kun puhun sisälle avautuvasta ovesta. Tyhmänkin pitäisi ymmärtää että tarkoitan yksiovista oviaukkoa, jossa se avautuu ulospäin, ja että pidän kaksiovista systeemiä hölmönä noin pienessä tilassa juurikin siksi kun toisen on pakko avautua sisälle.

   Lainaa

  49. Haihtuva hyönteinen 24.8.2022 21:56
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Toj Karin: Aika harvoin näkee kaksiovisia parvekkeita. Tai ainakaan itse en ole montaa nähnyt. Suurin enemmistö ollut yksiovisia ja silti kämpät ihan lämpimiä. "Kylmä maa" on pelkkä tekosyy. Oikeasti kyseessä on ulkonäöllinen valinta. Ja järjen käyttö on myös sallittua. En tietenkään puhu kaksiovisesta [...]
   Ei se ole parveke, vaan takapiha. Enkä menisi tuon yhden nurkan perusteella sanomaan minkä kokoisesta huoneesta on kyse.

   Lainaa

  50. Tulos: -11 (13 ääntä)
   Haihtuva hyönteinen: Ei se ole parveke, vaan takapiha. Enkä menisi tuon yhden nurkan perusteella sanomaan minkä kokoisesta huoneesta on kyse.
   Sillä nyt ei ole asian kannalta mitään merkitystä mitä sen oven toiselta puolelta löytyy. Ja ottaen huomioon miten täyteen tavaraa tuo yksi nurkka on ahdettu, on ihan kohtuullista olettaa kämpän olevan aika pieni. Tai toki jotkut varmaan on sellaisia että ahtaa kaiken toiselle puolelle huonetta ja pitää toisen puolen tyhjänä. Tai sitten koko luukku on täynnä  tavaraa. Näistä vaihtoehdoista pieni kämppä nyt on mielestäni kaikkein todennäköisin vaihtoehto.

   Lainaa

  51. Listaamaton harakka 25.8.2022 8:46
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Kohtahan kaikko i alkuiset tuotteet maksaa päälle 1000€ ja lähetetään sinulle palasina kuin ikean tuotteet. Kokoa itse tai jos haluat kokoamis palvelua niin maksa 2000€ lisää.

   Lainaa

  52. Lainsuojaton lohikäärme 25.8.2022 10:00
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Vähättelevä piirroshahmo: Minkä maalainen teidän parvekkeen ovi on?
   En itse asiassa tiedä, voi se olla ulkomailta kotoisin. Ja hyvin todennäköisesti onkin.

   Lainaa

  53. Lainsuojaton lohikäärme 25.8.2022 10:04
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Jalompi matelija: Kävi mielessä, että ootko kenties ESPANJASSA 😄
   Haha 😄 en kyllä, voin ihan myöntää suoraan, että kirjoitusvirheen paholainen

   Lainaa

  54. Varreton luumu 26.8.2022 9:54
   Tulos: 0 (8 ääntä)
   Toj Karin: Sillä nyt ei ole asian kannalta mitään merkitystä mitä sen oven toiselta puolelta löytyy. Ja ottaen huomioon miten täyteen tavaraa tuo yksi nurkka on ahdettu, on ihan kohtuullista olettaa kämpän olevan aika pieni. Tai toki jotkut varmaan on sellaisia että ahtaa kaiken toiselle puolelle huonetta ja [...]
   Eikö olisi parempi jättää tuollaiset "todennäköisempien vaihtoehtojen" pohtiminen vähän älykkäämmille. Miksiet vaan kysy joltain apua?

   Lainaa

  55. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Varreton luumu: Eikö olisi parempi jättää tuollaiset "todennäköisempien vaihtoehtojen" pohtiminen vähän älykkäämmille. Miksiet vaan kysy joltain apua?
   Odotan innolla perusteluja sille miksi ja mikä arviossani oli pielessä. Älykäs ihminen olisi osannut vastata suoraan ja asiallisesti miksi saattaisin olla väärässä. Vähemmän älykkään täytyy turvautua tuollaiseen paskan jauhamiseen ja kusipäiseen asenteeseen, kun kyvyt ei riitä mihinkään muuhun. Että ei kannata puhua muiden älystä mitään ennen kuin kykenet näyttämään omaavasi itse enemmän kuin kolme aivosolua.

   Lainaa

  56. Reiätön marja 29.8.2022 5:51
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Miks kaikki täällä vääntää jostai hitsin ovesta? Janitahan tossa kommentissaan ei kiellä, että hänen miehensä olis rikkonut sen lasin. Hänhän nimenomaan perustelee, miksi niin on käynyt. Vaikka Marja selvästi on ihan kamala naapuri, ei miehellä ollut mitään oikeutta murtautua kämppään.

   Lainaa

  57. Pilkuntarkka makkara 31.8.2022 3:27
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Olipa kerran kuningatar, joka asui Ulvilassa....

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: haju, hissi, ikkuna, kissat, koirat, kukko, kuva, kyylä, lehti, murto, naapurit, poliisit, postiluukku