Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puskaradio suhisee, osa 22

Joku on tainnut katsoa liikaa CSI:tä.
Suurenna näkymä
Puskaradio suhisee, osa 22

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 37 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Takuuvarma sirkka 30.8.2022 0:14
   Tulos: +392 (404 ääntä)
   Milloinkohan sitä lantaa oikein saisi pellolle levittää? Aina on joku ongelma. On hieno ilma, äitienpäivä, sunnuntai, liian aikaisin päivällä tai liian myöhään illalla, aina on joku ongelma jollakin. Ja maajussilla minuuttiaikataulu.

   Lainaa

  2. Veneetön pomelo 30.8.2022 0:15
   Tulos: -89 (107 ääntä)
   Hassutteleeko Kati vai eikö vaan tajua?

   Lainaa

  3. Vakaa patsas 30.8.2022 0:35
   Tulos: +215 (221 ääntä)
   Kiepauttaa lenksun/ponnarin napinlävestä ja laittaa nappiin ennen kuin laittaa napin kiinni. Leventää ainakin hieman, tosin ne uudet housut olisi varmaankin kestävämpi vaihtoehto

   Lainaa

  4. Tulos: +46 (86 ääntä)
   Veneetön pomelo: Hassutteleeko Kati vai eikö vaan tajua?
   Sama kysymys sulle.

   Lainaa

  5. Puolimakea kobra 30.8.2022 0:51
   Tulos: +251 (255 ääntä)
   Takuuvarma sirkka: Milloinkohan sitä lantaa oikein saisi pellolle levittää? Aina on joku ongelma. On hieno ilma, äitienpäivä, sunnuntai, liian aikaisin päivällä tai liian myöhään illalla, aina on joku ongelma jollakin. Ja maajussilla minuuttiaikataulu.
   "Maatalous on erittäin arvostettava elinkeino, mutta voisitteko olla harjoittamatta tätä elinkeinoa."

   Lainaa

  6. Tulos: +86 (128 ääntä)
   Laihduttamalla Jenny, laihduttamalla.

   Lainaa

  7. Tulos: -127 (145 ääntä)
   Vakaa patsas: Kiepauttaa lenksun/ponnarin napinlävestä ja laittaa nappiin ennen kuin laittaa napin kiinni. Leventää ainakin hieman, tosin ne uudet housut olisi varmaankin kestävämpi vaihtoehto
   Sun tukka lienee lähellä rautalankaa vahvuudeltaan, jos käytät niin jämeriä ponnareita että uskot niiden kestävän XL-kokoisen mahan pullistelut vyötärön kohdalta.

   Lainaa

  8. Veneetön pomelo 30.8.2022 1:07
   Tulos: +15 (39 ääntä)
   traumcity: Sama kysymys sulle.
   En hassutellut vaan tajusin. Ilman vaakakuvaa ei ole asiaa taustakuvaksi.

   Lainaa

  9. Tunteeton raadonsyöjä (pluri) 30.8.2022 1:21
   Tulos: +92 (108 ääntä)
   Temmi: Laihduttamalla Jenny, laihduttamalla.
   Eikö silloin mies oli L-kokoinen? Eihän tuo silloin kyllä vastaa kysymykseen.

   Lainaa

  10. jukkapalmu 30.8.2022 1:35
   Tulos: -56 (66 ääntä)
   Eikö ne kansikuvat ole juurikin vaakakuvia? 1300 x 500 px näyttäis olevan. Ja lisäksi mun mielestä kaikki kuvat voi laittaa kansikuvaksi. Se vaan rajautuu tohon about 3/1 kokoon sitten.

   Lainaa

  11. Nopea timantti 30.8.2022 3:15
   Tulos: +76 (82 ääntä)
   Veikkaisin että Kati sai hassuttelunsa takia kenkää ryhmästä, noissahan ruukaa olla huumoria ymmärtämättömät ylläpitäjät.

   Lainaa

  12. Tulos: -21 (25 ääntä)
   Toj Karin: mahan pullistelut vyötärön kohdalta.
   Niin että mitä että? Matti Nykänenkö se siellä?

   Lainaa

  13. Validi mansikka 30.8.2022 6:59
   Tulos: +127 (129 ääntä)
   Toj Karin: Sun tukka lienee lähellä rautalankaa vahvuudeltaan, jos käytät niin jämeriä ponnareita että uskot niiden kestävän XL-kokoisen mahan pullistelut vyötärön kohdalta.
   Pakko kysyä, että millä tavalla tämän vinkin oikein ymmärsit, jos murehdit ponnarin kestävyyttä? Nyt ei ollut kuitenkaan kyse XL-kokoisen ujuttamisesta S-koon housuihin. Olen itse välttynyt äitiystoppahousujen ostamiselta tämän ponnarikikan avulla.

   Lainaa

  14. Koherentti ankka 30.8.2022 7:25
   Tulos: +80 (90 ääntä)
   Validi mansikka: Pakko kysyä, että millä tavalla tämän vinkin oikein ymmärsit, jos murehdit ponnarin kestävyyttä? Nyt ei ollut kuitenkaan kyse XL-kokoisen ujuttamisesta S-koon housuihin. Olen itse välttynyt äitiystoppahousujen ostamiselta tämän ponnarikikan avulla.
   Jep, Toj  Karin on selvästi mies, kun ei ole tätä loistavaa kikkaa aiemmin kuullut eikä ymmärrä logiikkaa. Veikkaan että XL-kokoisen miehen maha ei ole lähelläkään viimeisillään raskaana olevan naisen mahaa... ja jos tavallisia farkkuja voi käyttää ponnarikikalla rv 42 niin kyllä takuulla se ajolihaksenkin venytyksen kestää.

   Lainaa

  15. Aineeton karpalo 30.8.2022 8:16
   Tulos: +80 (80 ääntä)
   Toj Karin: Sun tukka lienee lähellä rautalankaa vahvuudeltaan, jos käytät niin jämeriä ponnareita että uskot niiden kestävän XL-kokoisen mahan pullistelut vyötärön kohdalta.
   XL ehkä korvissa kuulostaa hurjalta (onhan x aika vahva äänne), mutta ei se ole kuin yhden koon siitä L:stä isompi. Ihan vastaava siirtymä kuin S->M tai XXL-->XXXL.

   Lainaa

  16. Tulos: +37 (47 ääntä)
   Koherentti ankka: Jep, Toj  Karin on selvästi mies, kun ei ole tätä loistavaa kikkaa aiemmin kuullut eikä ymmärrä logiikkaa. Veikkaan että XL-kokoisen miehen maha ei ole lähelläkään viimeisillään raskaana olevan naisen mahaa... ja jos tavallisia farkkuja voi käyttää ponnarikikalla rv 42 niin kyllä takuulla se ajolihaksenkin venytyksen kestää.
   Oijoi. Jos mulla olisi mennyt viikolle 42, en olisi kyllä farkkuja enää kiskonut jalkaan! Mm. siksi, että oli tuskaisen kuuma muutenkin. Respect, sister.

   Lainaa

  17. Tulos: +43 (45 ääntä)
   Maastokuvioiset reisitaskushortsit forever

   Lainaa

  18. Tulos: +87 (93 ääntä)
   Aila muuttaa pellon laidalle ja närkästyy, kun maanviljelijä ei lopetakaan peltonsa viljelyä.

   Lainaa

  19. Peitettävä albatrossi 30.8.2022 8:57
   Tulos: +124 (126 ääntä)
   Ollessani vielä keski-Suomessa kunnan ympäristötarkastajana, soitteli näitä kehäkolmosen sisäpuolella asuvia idiootteja päivittäin kesällä , ja valittivat kun eivät pysty mökillään olemaan kun paska haisee pelloilla. Olivat koko kesän odottaneet että pääsevät viikonlopuksi kaupungin sykkeestä mökille ja nyt on viikonloppu pilalla kun paska haisee. Kuulemma olisi parempi jos se liete levitettäisiin pelloille arkena, eikä viikonloppuna. Vihaan ihmisiä.

   Lainaa

  20. Tulos: +66 (68 ääntä)
   -x-x-: Aila muuttaa pellon laidalle ja närkästyy, kun maanviljelijä ei lopetakaan peltonsa viljelyä.
   Hän kuitenkin varmasti toivoo, että siinä on idyllinen peltonäkymä, eikä hoitamatonta joutomaata. 
   Vantaalla maanviljelijät taitaa oikeastikin vähän miettiä päivät sen mukaan, että ei oo isoja tunnettuja pihajuhlapäiviå (äitienpäivä, lakkiaispäivä, juhannus jne) tulossa juuri kun ajaa lantaa pelloille. Mutta jossain välissä se on tehtävä. Ja tänä kesänä on hellejaksoa riittänyt.

   Lainaa

  21. Ottava sitruuna 30.8.2022 9:31
   Tulos: +107 (109 ääntä)
   Aika miehen opetella, miten nappi ommellaan jos kerran jatkuvasti rikkoo. Tai sitten hommata ne istuvat housut...

   Lainaa

  22. Tulos: -25 (39 ääntä)
   Validi mansikka: Pakko kysyä, että millä tavalla tämän vinkin oikein ymmärsit, jos murehdit ponnarin kestävyyttä? Nyt ei ollut kuitenkaan kyse XL-kokoisen ujuttamisesta S-koon housuihin. Olen itse välttynyt äitiystoppahousujen ostamiselta tämän ponnarikikan avulla.
   Pakko kysyä mistä saa noin vahvoja ponnareita? Olen jatkuvasti  tapellut oman pitkän tukkani kiinni pitämisessä kun en jaksa olla koko ajan ostamassa uusia. Nykyään joka paikasta saatavat saumattomat ponnarit kestävät ohan ok, mutta menettävät kireytensä melkein heti.

   Lainaa

  23. It's a deal 30.8.2022 11:05
   Tulos: +28 (36 ääntä)
   Koherentti ankka: Jep, Toj  Karin on selvästi mies, kun ei ole tätä loistavaa kikkaa aiemmin kuullut eikä ymmärrä logiikkaa. Veikkaan että XL-kokoisen miehen maha ei ole lähelläkään viimeisillään raskaana olevan naisen mahaa... ja jos tavallisia farkkuja voi käyttää ponnarikikalla rv 42 niin kyllä takuulla se ajolihaksenkin venytyksen kestää.
   En lähtisi olettamaan, että kaikki naiset ovat tuota joskus tarvineet tai logiikan ymmärtäisivät. Maanviljelyn logiikkakin on osalta kateissa.

   Lainaa

  24. Kuuma koira 30.8.2022 13:56
   Tulos: -14 (28 ääntä)
   Hold your horses! Aila ei vaikuta paheksuvan sonnan hajua. Ymmärsin että hän on tottunut ilmiöön kyllä, mutta kummasteli hajun ilmaantumisen ajankohtaa. Että ajankohta tuntui epätavalliselta sonnan hajulle, koska sitä levitetään pelloille ymmärtääkseni vain tiettyinä aikoina? Siksi varmaan kummasteli että kuinka kaukaa hajut nyt mahtaa kulkeutua. Korjatkaa toki jos oon aivan hakoteillä

   Lainaa

  25. Jalompi matelija 30.8.2022 14:11
   Tulos: +44 (46 ääntä)
   Takuuvarma sirkka: Milloinkohan sitä lantaa oikein saisi pellolle levittää? Aina on joku ongelma. On hieno ilma, äitienpäivä, sunnuntai, liian aikaisin päivällä tai liian myöhään illalla, aina on joku ongelma jollakin. Ja maajussilla minuuttiaikataulu.
   Ja talviaikaan aurataan perkele lumia väärään aikaan, just kun meinasin lähteä töihin / ottaa päikkärit / nauttia luonnon hiljaisuudesta. Varmaan samat maajussit kesällä lantakuorman ja talvella lumiauran kanssa liikkeellä just mun päivääni pilaamassa.

   Lainaa

  26. Ontuva hilleri 30.8.2022 16:08
   Tulos: -5 (27 ääntä)
   Juoksulenkille niin alkaa L-koko mahtumaan, ei kai tuossa muu auta. Minua häiritsee aina helsingissä käydessä haisevat ja klingonia mölöttävät ihmiset, voisko joku tehdä asialle jotain

   Lainaa

  27. Tulos: +38 (38 ääntä)
   Kanan munan sormen jäljet. EI!

   Lainaa

  28. Jurpo greippi 30.8.2022 17:42
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Peitettävä albatrossi: Ollessani vielä keski-Suomessa kunnan ympäristötarkastajana, soitteli näitä kehäkolmosen sisäpuolella asuvia idiootteja päivittäin kesällä , ja valittivat kun eivät pysty mökillään olemaan kun paska haisee pelloilla. Olivat koko kesän odottaneet että pääsevät viikonlopuksi kaupungin sykkeestä mökille [...]
   Luulin, ettei näitä ihmisiä voi oikeasti olla niin paljon, mutta viime kesänä oma äitini taivasteli tätä järkyttävää mökkirauhan rikkomista kyllästymiseen asti. Jos koko lapsuutensa ja nuoruutensa maatilalla elänyt ihminen reagoi näin, kai se sitten on yleistä. Itse olen umpikaupunkilainen, mutta eipä ollut käynyt mielessäkään hermostua siitä, että naapurissa tehdään töitä.

   Lainaa

  29. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Toivottavasti Katin kuva oli pystykuva.

   Lainaa

  30. Häikäilemätön myyrä 30.8.2022 21:22
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Vyö käyttöö ja vähän kireälle, niin pysyy nappikin paikallaan.

   Lainaa

  31. Rentoutunut leijona 30.8.2022 21:57
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Kuuma koira: Hold your horses! Aila ei vaikuta paheksuvan sonnan hajua. Ymmärsin että hän on tottunut ilmiöön kyllä, mutta kummasteli hajun ilmaantumisen ajankohtaa. Että ajankohta tuntui epätavalliselta sonnan hajulle, koska sitä levitetään pelloille ymmärtääkseni vain tiettyinä aikoina? Siksi varmaan kummasteli [...]
   Lantaa ja orgaanisia lannoitteita saa levittää 1.4.-31.10. Toki jos joulukuun helteissä rupeaa sonta haisemaan naapurin pellolla, niin silloin on Ailallakin aihetta kummasteluun.

   Lainaa

  32. Puuton alpakka 31.8.2022 6:59
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Täällä maalla sentään vaan haisee. Meidän kunnan keskustassa ajelee ambulanssit pillit päällä. Joskus ihan virka-aikojen ulkopuolella ja jopa yöllä tai pyhäpäivinä. Se vasta häiritsee! Tiedän, koska siitä on valitettu useampaan kertaan kunnan puskaradiossa.

   Lainaa

  33. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Väsynyt: Toivottavasti Katin kuva oli pystykuva.
   Ei ollut, otin vaakakuvan vaakakuvana.

   Lainaa

  34. Tulos: -7 (13 ääntä)
   Rentoutunut leijona: Lantaa ja orgaanisia lannoitteita saa levittää 1.4.-31.10. Toki jos joulukuun helteissä rupeaa sonta haisemaan naapurin pellolla, niin silloin on Ailallakin aihetta kummasteluun.
   Jos Ailalla oli kokemusta maataloustöistä, ja tiesi, että lantaa levitetään yleensä TIETTYNÄ AIKANA, eli esim. toukokuun alussa ja elokuu  lopussa tms. Kukaan ei ole tässä luullut, että Aila väittäisi, ettei SAISI levittää ko. ajankohtana. Vaan kummasteli, miksi juuri nyt joku levittää sitä, kun ei ole tyypillinen ajankohta sille.

   Lainaa

  35. Tulos: +1 (3 ääntä)
   jukkapalmu: Eikö ne kansikuvat ole juurikin vaakakuvia? 1300 x 500 px näyttäis olevan. Ja lisäksi mun mielestä kaikki kuvat voi laittaa kansikuvaksi. Se vaan rajautuu tohon about 3/1 kokoon sitten.
   No shit Shelock!!

   Lainaa

  36. rottanpää 2.9.2022 17:33
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Vakaa patsas: Kiepauttaa lenksun/ponnarin napinlävestä ja laittaa nappiin ennen kuin laittaa napin kiinni. Leventää ainakin hieman, tosin ne uudet housut olisi varmaankin kestävämpi vaihtoehto
   Äh, siis mä en nyt yhtään hahmota, mikä apu tästä on? Siis ymmärrän tän selityksen niin, että ponnari "solmitaan" napinläpeen (napinläven läpi viety pää pujotetaan napinläven toisella puolella olevan ponnarilenksun ali), laitetaan nappi ponnariin, ja vasta sen jälkeen laitetaan nappi napinläpeen.
   Jos nappi jätettäisiin ponnariin, niin ymmärtäisin. Mutta nyt en siis osaa arvata, onko Vakaa patsas kirjottanut vahingossa väärin (eli nappia ei laiteta napinlävestä) vai enkö vain tajua, miksi ponnari auttaisi, jos nappi kuitenkin laitetaan ihan yhtä tiukalle kuin ilmankin.
   Kiitos jos joku jaksaa selittää 😅

   Lainaa

  37. Upouuni pöllö 25.10.2022 13:50
   Tulos: -1 (1 ääni)
   ^No ei laiteta nappia napinlävestä. Saman ajaa kun laittaa minkä tahansa lenkin napinläven läpi (solmii vaikka), jolloin se lenkki laitetaan napin ympäri.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: haju, housut, kananmuna, koko, kuva, kuvakilpailu, maanviljely, nappi, poliisit, rikosilmoitus, sormenjäljet, syksy, vaakakuva, xl