Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Parisuhdeterapiaa, osa 7

Kerroin tunteistani Jussille – olenko mielestänne kohtuuton?
Parisuhdeterapiaa, osa 7

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 71 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +206 (222 ääntä)
   Ehkä voisin suositella jälkimmäiselle ryhmän jäsenelle keltaisia raitoja perseeseen. Housut saa pitää jalassa.

   Lainaa

  2. traumcity 4.8.2022 0:29
   Tulos: -112 (218 ääntä)
   Oi ei, tämä uskovainen hullu on ihan yhden tai kahden vastoinkäymisen jälkeen siinä kunnossa että perheen lemmikit päätyy kiehuvaan veteen.

   Lainaa

  3. Stabiili ilves 4.8.2022 1:24
   Tulos: +418 (424 ääntä)
   Ylimääräisiä naisystäviä. 😄 Hyvä että tajuaa itsekin tässä nyt olevan joku ylimääräinen…

   Lainaa

  4. Rutikuiva vesinokkaeläin 4.8.2022 1:56
   Tulos: +276 (300 ääntä)
   Nainenkin voi avata suunsa ja kertoa miehelle että on kiinnostunut.

   Lainaa

  5. Lähteetön timantti 4.8.2022 2:56
   Tulos: -159 (185 ääntä)
   Tuo ensimmäinen julkaisu lämmittää sydäntä, koska siinä kerrankin tasa-arvo toteutuu kuten sen pitääkin eli 50:50

   Lainaa

  6. Keskisuuri pupu 4.8.2022 4:33
   Tulos: +239 (245 ääntä)
   Rutikuiva vesinokkaeläin: Nainenkin voi avata suunsa ja kertoa miehelle että on kiinnostunut.
   Juu kyllä tuon jälkimmäisen täytyy nyt hyväksyä oma mokansa, kun ei ajoissa ottanut asiaa puheeksi. Myöhäistähän se on rypistää kun on paskat jo housussa. Jotenkin kuulostaa myös siltä, että tämän ihmisen mielestä Jussilla ei juuri ole sananvaltaa tässä tilanteessa, vaikka Jussi jo tahtonsa ilmaisikin… 
   Ja mitä tuohon ekaan tulee, niin avoimia suhteita toki on. Mutta ajattelisi, että hän itse tietää randomeja naistenhuonetyyppejä paremmin, että onko asia hälle itselleen ok vai ei. Jos ei ole itselle ok, niin ei pidä katsella toisen mälväämistä, jos se ei ole yhdessä sovittujen rajojen puitteissa. Jos se on itselle ok, niin mikäs siinä – puhelua vaikka sit omalle exälle vaan! 

   Lainaa

  7. Vaalea pussieläin 4.8.2022 4:47
   Tulos: +294 (308 ääntä)
   Rutikuiva vesinokkaeläin: Nainenkin voi avata suunsa ja kertoa miehelle että on kiinnostunut.
   No niinhän tuossa tarinassa nainen teki, tosin hiukan liian myöhään. Nainen voi avata suunsa ja kertoa miehelle että on kiinnostunut, mutta kiinnostuksen tunnustaminen varatulle ei ole mielestäni järkevää eikä oikein eettistäkään toimintaa. Kuten esimerkkitarina osoittaa.

   Lainaa

  8. Maaton jyrsijä 4.8.2022 5:47
   Tulos: +230 (258 ääntä)
   1. En 2. Olet idiootti 3. Et ehkä ole ainut, on muitakin idiootteja 4. Olet kohtuuton Minnaa kohtaan, hän ei ole tehnyt mitään väärää. Sinä ja Jussi olette idiootteja, joiden itsekkäistä valinnoista kärsii muut. Tee abortti, tai jotain. 5. Oisko joku kukkakärpänen

   Lainaa

  9. Tulos: +332 (334 ääntä)
   Ihastumiselle ei voi minkään, mutta omalle käyttäytymiselle voi.

   Lainaa

  10. Tulos: -30 (94 ääntä)
   Ehdottomasti pitää saada kävästä exää jyystämässä välistä!

   Lainaa

  11. Tulos: +420 (424 ääntä)
   Ihan typerää tunnustaa tunteensa miehen seurustelukumppanille, olisi pitänyt tiedon itsellään jos ei saanut suutaan aiemmin auki. Minnan reaktio on ihan ymmärrettävä, mutta tuo Jussi; mies alkaa seurustelemaan ja kuulee että kaverilla on tunteita sitä kohtaan, käy testaamassa ja sitten päättää yrittää kuitenkin suhdetta toisen kanssa… ei jatkoon

   Lainaa

  12. Tulos: +277 (291 ääntä)
   Jussi ei kuulosta mieheltä, josta kannattaisi tapella, mutta jos anonyymi hänet jostain syystä haluaa, niin kannattaisi kertoa vauvasta ja katsoa mitä tapahtuu. Minnalle anonyymi ei ole mitään velkaa, kun ei tämän kanssa ole itse parisuhteessa. Voisi olla hyväkim kun pääsisi Jussistaan.

   Lainaa

  13. Kaikkitietävä ahven 4.8.2022 7:29
   Tulos: +79 (87 ääntä)
   Maaton jyrsijä: 1. En 2. Olet idiootti 3. Et ehkä ole ainut, on muitakin idiootteja 4. Olet kohtuuton Minnaa kohtaan, hän ei ole tehnyt mitään väärää. Sinä ja Jussi olette idiootteja, joiden itsekkäistä valinnoista kärsii muut. Tee abortti, tai jotain. 5. Oisko joku kukkakärpänen
   5. Ei ole kukkakärpänen vaan jonkun sortin ampiainen. Niitä on monta lajia Suomessa.

   Lainaa

  14. Miellyttävä ampiainen 4.8.2022 7:39
   Tulos: +232 (248 ääntä)
   Ihanaa kuinka Minna on tuossa kaiken pahan alku ja juuri. Syypää koko sille, että aloittaja itse harrasti haureutta varatun miehen kanssa... Mihin se syvä uskonnolisuus siinä vaiheessa katosi? Että voi ihminen olla sokea omalle toiminnalleen! Ja kai nyt Jussillakin on oikeus tehdä omat päätöksensä siitä kenen kanssa on? Tosin jos olisin Minna jättäisin Jussin ja lähtisin ihan vapaaehtoisesti kävelemään tuosta sotkusta, ennen kuin aloittaja keksii jotain vaarallista. Yllättävän usein tällaiset suhdekiemurat päättyy jonkun kuolemaan.

   Lainaa

  15. Luettu norsu 4.8.2022 8:21
   Tulos: +139 (149 ääntä)
   Tässä oli kyl varsinainen loppuhuipennus, en osannu odottaa Petran vastausta 😄

   Lainaa

  16. Räväkkä kirsikka 4.8.2022 8:32
   Tulos: -35 (111 ääntä)
   Seksin harrastaminen ei ole sama kuin suostumus lisääntymään.

   Lainaa

  17. Lajittelematon sakaali 4.8.2022 8:55
   Tulos: +149 (153 ääntä)
   Erakkoampiainen, tarkemmin kiiltokoloampiainen. Siis oikeasti, vaikka kuulostaa jo liian osuvalta tuohon mokaan. :D

   Lainaa

  18. Rättiväsynyt bataatti 4.8.2022 9:12
   Tulos: +106 (110 ääntä)
   Kuvassa on erakkoampiainen. En nyt muista tarkkaa lajia. Tiedän siitä että luulin itse sellaista lentomuurahaiseksi ja yritin tappaa sen paljain käsin (asunnossani), minkä seurauksena sain piston. Huomasin ne raidat vasta kun sain sen hengiltä, ja piti sitten googlettaa että mikä lie kyseessä. Anonyymi kuulostaa kyllä niin perinteiseltä sekopäältä että voi vitsit. Vähän veikkaan että Jussikaan ei ole liiemmälti kiinnostunut viettämään loppuelämää hänen kanssaan, mikä olisi ehkä kannattanut miettiä ennen niitä petipuuhia.. Minnaa käy sääliksi mutta toivottavasti älyää lopettaa sen suhteen.

   Lainaa

  19. Tulos: +66 (70 ääntä)
   Miellyttävä ampiainen: Ihanaa kuinka Minna on tuossa kaiken pahan alku ja juuri. Syypää koko sille, että aloittaja itse harrasti haureutta varatun miehen kanssa... Mihin se syvä uskonnolisuus siinä vaiheessa katosi? Että voi ihminen olla sokea omalle toiminnalleen! Ja kai nyt Jussillakin on oikeus tehdä omat päätöksensä [...]
   Ehkä hän ei itse ole uskovainen, vaan vain hänen perheensä, kuten mainitsee.

   Lainaa

  20. Tulos: +73 (135 ääntä)
   Räväkkä kirsikka: Seksin harrastaminen ei ole sama kuin suostumus lisääntymään.
   Ihan sama mitä mies haluaa siinä tilanteessa, se on täysin naisen päätös siinä kohtaa kun hän huomaa olevansa raskaana. Tuossahan luki, että raskaus oli yllätys.
   Olen itse nuorempana tullut vahinkoraskaaksi ja poikaystävä painosti mut aborttiin, vaikka alusta alkaen olin aborttia vastaan. Suostuin lopulta poikaystävän takia ja vielä tänäkin päivänä kärsin tuosta väärästä valinnasta erittäin pahoin henkisesti. Olen käynyt usealla eri terapeutilla ja sairastuin masennukseen. Tuo on liian painava asia katua, että siitä selviäisi helpolla. Eli täysin naisen päätös pitää raskauden jatkamisen olla jos vahinko käy.

   Lainaa

  21. Urhea Pussieläin 4.8.2022 9:44
   Tulos: +122 (132 ääntä)
   Rutikuiva vesinokkaeläin: Nainenkin voi avata suunsa ja kertoa miehelle että on kiinnostunut.
   Se tuntuu joskus olevan kovin hankalaa. Seurasin takavuosina tilannetta jossa mies tuskasteli kun ei oikein saanut selvää oliko nainen kiinnostunut vai ei. Nainen kuulema vaikutti kiinnostuneelta mutta joka kerta kun mies yritti jotain lähentymistä, niin nainen alkoikin perääntyä. Samaan aikaan tämä nainen valitteli kun mies ei pyydä treffeille. Kysyin että oletko antanut puhelinnumerosi että mies voisi vaikka laittaa viestiä ja kysyä treffeille ja että oletko itse kertonut kiinnostuksestasi, niin nainen vastasi että "en koska en halua olla liian helppo". Ei niinkään yllättäen tämä pari ei koskaan päätynyt yhteen, vaikka molemmilla olisi ollut kiinnostusta toisiinsa. Lopulta mies luovutti kun kyllästyi siihen kissa-hiiri leikkiin.

   Lainaa

  22. Uneton meduusa 4.8.2022 10:39
   Tulos: +105 (111 ääntä)
   ...Ei, ryhmän jäsen, et pyydä Minnalta mitään. Puhut miehelle. Et Minnalle. Jussille.

   Lainaa

  23. Tulos: -65 (105 ääntä)
   Nykyään kun on muodikasta syyllistää miehiä kaikista parisuhdekolhuista, niin tuossapa pari osoitusta siitä, että kumpikin sukupuoli on yhtä pöllö.

   Lainaa

  24. Tarvittava maahinen 4.8.2022 10:59
   Tulos: +93 (97 ääntä)
   1. Miksi olet antanut tälläsen luvan? Onko sulla samanlainen lupa? 2. Joo teeppä se, mutta Minna ei oo sulle mitään velkaa. Ehkä ois hyvä jos Minna eroais ja te kaksi saisitte toisenne, yhtä uunoja ootte.

   Lainaa

  25. Tulos: +13 (19 ääntä)
   Auts.

   Lainaa

  26. Harmaa kivi 4.8.2022 12:20
   Tulos: +42 (52 ääntä)
   Maaton jyrsijä: 1. En 2. Olet idiootti 3. Et ehkä ole ainut, on muitakin idiootteja 4. Olet kohtuuton Minnaa kohtaan, hän ei ole tehnyt mitään väärää. Sinä ja Jussi olette idiootteja, joiden itsekkäistä valinnoista kärsii muut. Tee abortti, tai jotain. 5. Oisko joku kukkakärpänen
     Kiitos, tuo oli varsin tyhjentävää. Oikeastaan vain 5. oli kysymys, muut olivat enempi avautumisia tyyliin "olen ääliö, ja olen itsekin alkanut sen havaita, sanoisiko joku, etten ole?"
     Haluaisin tietää, mitä Minna ja nimetön ex ajattelevat. Tietääkö ex ollenkaan olevansa miehelle hauskanpitoa, vai onko hänelle syötetty pajunköyttä yhteen palaamisesta heti kun vain takertuvasta tyttiksestä päästään? Polyamoriaa en vastusta, ja olen kavereita useimpien eksieni kanssa, mutta sittenkin kuulostaa kummallisen matopurkin avaamiselta, että ihan vain huvin vuoksi pitäisi panna sivussa jotakuta, jonka kanssa on emotionaalista historiaa. Varsinkin kun tyttöystävälle on vielä kerrottu että eksällä on "paha elämäntilanne eikä ole normaali", luulen, että mies petaa jo valmiiksi sitä, että ex jossain vaiheessa hermostuu, kun saa selville koko tilanteen, ja sitten voi kätevästi kääntää kaiken exän syyksi. Kuka täysjärkinen, vaikka suhde olisi miten avoin tai olisi sinkkukin, panisi hullua exää, ei voi loppua hyvin?

   Lainaa

  27. riki sorsan veli 4.8.2022 14:40
   Tulos: -76 (116 ääntä)
   Legenda: Ihan sama mitä mies haluaa siinä tilanteessa, se on täysin naisen päätös siinä kohtaa kun hän huomaa olevansa raskaana. Tuossahan luki, että raskaus oli yllätys. Olen itse nuorempana tullut vahinkoraskaaksi ja poikaystävä painosti mut aborttiin, vaikka alusta alkaen olin aborttia vastaan. Suostuin [...]
   Tuollaisessa tapauksessa nainen ottakoon myös koko vastuun lapsesta, isältä turha odottaa mitään velvollisuuksia kuten elareiden maksua. Oma päätös, oma vastuu.

   Lainaa

  28. Arkkienkeli 4.8.2022 14:52
   Tulos: -47 (69 ääntä)
   traumcity: Oi ei, tämä uskovainen hullu on ihan yhden tai kahden vastoinkäymisen jälkeen siinä kunnossa että perheen lemmikit päätyy kiehuvaan veteen.
   Olisi kannattanut laueta kakkoseen. Ainakin nuo kristittyjen seuranhakupalvelun gimmat tuntuvat siitä tykkäävän.

   Lainaa

  29. Kovalentti piikkisika 4.8.2022 14:57
   Tulos: +114 (128 ääntä)
   riki sorsan veli: Tuollaisessa tapauksessa nainen ottakoon myös koko vastuun lapsesta, isältä turha odottaa mitään velvollisuuksia kuten elareiden maksua. Oma päätös, oma vastuu.
   Ihan samoin se on miehen oma päätös panna paljaalla tai muutoin olla huolehtimatta ehkäisystä. Siten myös vastuu mahdollisesta raskaudesta on yhtälailla miehen, valitettavasti halusi sitä tai ei. Jos mies ei halua jälkeläisiä, hänen on naista paljon helpompi hoitaa asia klinikalla ilman hormonaalisia, psyykkisiä tai fyysisiä vaikutuksia kehossaan. Eli jokainen huolehtikoon itse ehkäisystä tai pitäkööt housut jalassa jos ei lapsia halua.

   Lainaa

  30. Uuras maksamato 4.8.2022 15:19
   Tulos: +64 (92 ääntä)
   riki sorsan veli: Tuollaisessa tapauksessa nainen ottakoon myös koko vastuun lapsesta, isältä turha odottaa mitään velvollisuuksia kuten elareiden maksua. Oma päätös, oma vastuu.
   Jos nainen raiskaa miehen, pidän täysin kohtuuttomana sitä, että miehellä olisi yhtään mitään velvollisuuksia. Silloin vastuu on täysin rikoksentekijällä.
   Tässä kyseessä ei ole rikos, vaan mies on kaikesta päätellen ollut suostuvainen petikumppani. Silloin pitää tiedostaa, että raskaus on erittäin mahdollinen sivujuoni vuosisadan rakkaustarinassa. Ei kuulosta edes siltä, että kondomi olisi mennyt rikki, vaikka siihenkin mahdollisuuteen pitää olla valmis. Ikävää jos ehkäisy pettää, mutta niin voi käydä. Silloin on vapaaehtoisesti luovuttanut päätäntävallan sille jonka kehoa tilanne koskee. Tässä tapauksessa kuulostaa siltä, ettei ehkäisyä edes käytetty.

   Lainaa

  31. Sukkanauhaton sarvikuono 4.8.2022 17:12
   Tulos: +32 (52 ääntä)
   Mulle on jotenkin ihan käsittämätön ajatus, että aikuiset ihmiset tarvitsevat lupia / kieltoja toisiltaan. Kyllä ison ihmisen pitää pystyä itse asioistaan päättämään. Toinen voi sitten päättää omasta puolestaan, haluaako jatkaa suhdetta niin päättäneen ihmisen kanssa.

   Lainaa

  32. Saita haisunäätä 4.8.2022 23:55
   Tulos: -5 (13 ääntä)
   Eiks oikeesti kellekään muulle tullut mieleen, että tuo oli huono ja selkeä trolli?

   Lainaa

  33. Haihtuva hyönteinen 5.8.2022 0:10
   Tulos: -32 (46 ääntä)
   Urhea Pussieläin: Se tuntuu joskus olevan kovin hankalaa. Seurasin takavuosina tilannetta jossa mies tuskasteli kun ei oikein saanut selvää oliko nainen kiinnostunut vai ei. Nainen kuulema vaikutti kiinnostuneelta mutta joka kerta kun mies yritti jotain lähentymistä, niin nainen alkoikin perääntyä. Samaan aikaan [...]
   Näinhän se nykyään näyttäisi olevan, ainakin jos uutisia ja somekeskusteluja aiheesta lukee. Ei-toivottuja ehdotuksia esittävä mies leimataan heti vähintään jonkin asteiseksi ahdistelijaksi, mutta silti miesten odotetaan edelleen tekevän sen aloitteen niinkuin ennenkin. Heidän pitäisi siis ilmeisesti jotenkin telepaattisesti tietää etukäteen haluaako nainen tulla pyydetyksi treffeille vai ei.

   Lainaa

  34. Nuutunut kivi 5.8.2022 0:14
   Tulos: -14 (20 ääntä)
   Jospa hän huomasi tunteensa vasta Jussin jo seurustellessa Minnan kanssa.

   Lainaa

  35. Rutikuiva vesinokkaeläin 5.8.2022 1:26
   Tulos: -30 (50 ääntä)
   Nuutunut kivi: Jospa hän huomasi tunteensa vasta Jussin jo seurustellessa Minnan kanssa.
   Eli mies alkaa kiinnostaa (naisille tyypilliseen tapaan) siinä vaiheessa, kun "joku toinen nappaa sen"?

   Lainaa

  36. Kiinteä raataja 5.8.2022 11:21
   Tulos: -9 (15 ääntä)
   Rutikuiva vesinokkaeläin: Eli mies alkaa kiinnostaa (naisille tyypilliseen tapaan) siinä vaiheessa, kun "joku toinen nappaa sen"?
   Ei, vaan joku toinen nappaa "sen."

   Lainaa

  37. Harmaa kivi 5.8.2022 12:01
   Tulos: +57 (67 ääntä)
   Haihtuva hyönteinen: Näinhän se nykyään näyttäisi olevan, ainakin jos uutisia ja somekeskusteluja aiheesta lukee. Ei-toivottuja ehdotuksia esittävä mies leimataan heti vähintään jonkin asteiseksi ahdistelijaksi, mutta silti miesten odotetaan edelleen tekevän sen aloitteen niinkuin ennenkin. Heidän pitäisi siis [...]
     Onko se nyt niin kauhean vaikeaa ja telepatiaa vaativaa kysyä vaikka ystävällisesti kahville, ja hyväksyä kohteliaasti jos vastaus on ei? Näissä "voi on nykyajan miehellä vaikea" valituksissa on aina taustalla joku tapaus tyyliin "mistä minä olisin voinut tietää, ettei ventovieras nainen tykkää, jos tartun sitä perseestä? Telepatiaako tässä vaaditaan?"
     Olen minäkin pyytänyt miehiä ulos, ja onnistunut ihan tavallisella "no moi" -otteella. 

   Lainaa

  38. Nihkeä mestari 5.8.2022 14:31
   Tulos: -48 (66 ääntä)
   Harmaa kivi:   Olen minäkin pyytänyt miehiä ulos, ja onnistunut ihan tavallisella "no moi" -otteella.
   Tämä kertookin aika paljon siitä käsityksestä, mikä monilla naisilla on. Olettamus siitä että kun kerran tämä toimii naisena, niin kyllähän se toimii miehenäkin. Se ei ole lainkaan niin yksinkertaista, mitä monet naiset tuntuu kuvittelevan. Lähtökohta on jo täysin eri. Naisen on AINA helpompaa saada mies, kuin toisin päin. Jos ikävästi sanotaan, niin aika vaatimattomistakin lähtökohdista ponnistavalla naisella on paremmat mahdollisuudet kuin vastaavin ominaisuuksin varustetulla miehellä. Sitä en sano että onko se huono vai hyvä asia, vai onko se vaan asia joka on niin.

   Lainaa

  39. Tulos: +34 (54 ääntä)
   Nihkeä mestari: Tämä kertookin aika paljon siitä käsityksestä, mikä monilla naisilla on. Olettamus siitä että kun kerran tämä toimii naisena, niin kyllähän se toimii miehenäkin. Se ei ole lainkaan niin yksinkertaista, mitä monet naiset tuntuu kuvittelevan. Lähtökohta on jo täysin eri. Naisen on AINA helpompaa [...]
   Incel-reppanan puhetta 🙂

   Lainaa

  40. Ihailtava lohikäärme 5.8.2022 20:00
   Tulos: -33 (43 ääntä)
   Tuomari: Incel-reppanan puhetta 🙂
   Niin. Sellaista se teillä joillain on. Faktat ovat kuitenkin faktoja.

   Lainaa

  41. Keskisuuri pupu 5.8.2022 20:58
   Tulos: +27 (41 ääntä)
   Ihailtava lohikäärme: Niin. Sellaista se teillä joillain on. Faktat ovat kuitenkin faktoja.
   Omien mielipiteiden esittäminen faktoina on kyl aina 5/5. 
   Nyt edes ottamatta kantaa tähän itse asiaan, niin passaako udella, että millä mittarilla sinä tämän faktan olet varmentanut (jos ajatellaan – ja ajatellaanhan me – että fakta täytyy voida todentaa joko a priori - tyyppisesti 2 + 2 = 4 tai a posteriori vaikka niin, että mittaat jonkun kappaleen ominaisuuden, etäisyyden pituuden tai havainnoit vaikka säätilan.)

   Lainaa

  42. Paperiton sika 5.8.2022 21:48
   Tulos: -49 (55 ääntä)
   Keskisuuri pupu: Omien mielipiteiden esittäminen faktoina on kyl aina 5/5. Nyt edes ottamatta kantaa tähän itse asiaan, niin passaako udella, että millä mittarilla sinä tämän faktan olet varmentanut (jos ajatellaan – ja ajatellaanhan me – että fakta täytyy voida todentaa joko a priori - tyyppisesti 2 + 2 = 4 tai a [...]
   Poikia on enemmän kuin tyttöjä = Miehiä on enemmän kuin naisia = Naislla on suhteellisesti enemmän valinnanvaraa kuin miehillä. Ymmärrätkö?

   Lainaa

  43. Tulos: +46 (56 ääntä)
   Paperiton sika: Poikia on enemmän kuin tyttöjä = Miehiä on enemmän kuin naisia = Naislla on suhteellisesti enemmän valinnanvaraa kuin miehillä. Ymmärrätkö?
   Nyt vedettiin kyllä mutkat suoriksi ja lujaa.
   Tämmönen periaate vaati sen että kaikki miehet ovat kiinnostuneita naisista ja kaikki naiset ovat kiinnostuneita miehistä. Kuitenkin jotkut ovat kiinnostuneita samasta sukupuolesta ja osa ei ole kiinnostunut kenestäkään.
   Tämän lisäksi tällaista on todella vaikea tutkia tyhjiössä. Tilastollisesti naisilla on ollut huonompia kokemuksia seksuaalisesta häirinnästä ja perhe-elämästä tiedän myös sen että tyttöjä opetetaan varovaisemmaksi seurustelun suhteen, joten he todennäköisesti suhtautuvat enemmän varauksella sosiaalisiin tilanteisiin jotka tuntuvat iskuyrityksiltä.
   Voin kuitenkin luvata että tämä "naisilla on tämä ja tuo helpompaa kuin miehillä" asenne ei ainakaan auta löytämään sitä kumppania itselle. Sitä jaksa kukaan kuunnella että heidän ponnistelujaan aliarvotetaan sukupuolen perusteella.

   Lainaa

  44. Reiätön marja 6.8.2022 2:06
   Tulos: +64 (68 ääntä)
   Paperiton sika: Poikia on enemmän kuin tyttöjä = Miehiä on enemmän kuin naisia = Naislla on suhteellisesti enemmän valinnanvaraa kuin miehillä. Ymmärrätkö?
   Itseasiassa Suomessa naisia on hieman enemmän kuin miehiä. Eli sun muutenkin paska logiikkas ei edes pohjaudu faktaan. 
   https://www.tilastokeskus.fi/tup/suoluk/suoluk_vaesto.html

   Lainaa

  45. Reiätön marja 6.8.2022 2:11
   Tulos: +60 (72 ääntä)
   Haihtuva hyönteinen: Näinhän se nykyään näyttäisi olevan, ainakin jos uutisia ja somekeskusteluja aiheesta lukee. Ei-toivottuja ehdotuksia esittävä mies leimataan heti vähintään jonkin asteiseksi ahdistelijaksi, mutta silti miesten odotetaan edelleen tekevän sen aloitteen niinkuin ennenkin. Heidän pitäisi siis [...]
   On se kyllä kumma, kun edelleen jotkut incelit jaksaa väittää, että naisia ei voisi lähestyä nykyään. Onko se nyt kovin vaikeaa lähestyä naista asiallisesti; sopivassa tilanteessa, asiallisella tavalla ja hyväksyen, että hän saattaa kieltäytyä.
   Mä oon kysynyt naisena sekä naisia että miehiä treffeille ja ikinä ei ole ollut ongelmia. Ehkä se johtuu siitä, että en lähesty ketään tyylillä "mmm mitäs kuuma mimmi haluuks lähtee mun luo heiluttelee lakanoita uu"
   Kohdelkaa naisia kuten kohtelisitte miehiä, niin pärjäätte paremmin. Niin kauan kun oletatte naisten olevan jotain mysteereitä, joita täytyy houkutella mitä kummallisimmilla keinoilla, kukaan nainen ei halua olla teidän kanssa. Ja lakatkaa uhriutumasta, kukaan ei halua olla uhriutujan kanssa.

   Lainaa

  46. Harmaa kivi 6.8.2022 8:01
   Tulos: +10 (20 ääntä)
   Reiätön marja: On se kyllä kumma, kun edelleen jotkut incelit jaksaa väittää, että naisia ei voisi lähestyä nykyään. Onko se nyt kovin vaikeaa lähestyä naista asiallisesti; sopivassa tilanteessa, asiallisella tavalla ja hyväksyen, että hän saattaa kieltäytyä. Mä oon kysynyt naisena sekä naisia että miehiä [...]
     Kiitos, tämä lähti niin nopeasti laukalle. En sanonut, että miehet aina onnistuvat (en minä tiedä, mutta epäilen, en aina onnistunut joten miksi muutkaan. Sitten niellään se pettymys hymyillen ja uusiin seikkailuihin). Sanoin vain, että ei ole olemassa mitään nykyajan agendaa, jossa ei voi yrittääkään lähempää tuttavuutta ilman telepaatin lahjoja tai muuten tulee huutoa ja häirintäsyyte. Aina saa yrittää lähempää tuttavuutta, kunhan vain osaa tehdä sen olematta törkeä tai ahdistava. Jos kerran nainenkin, jolle kaikki on muka niin helppoa (ei ole) kiinnittää huomiota siihen, ettei mies tunne oloaan oudoksi vaan kaikki sujuu sovussa, niin jos miehellä on enemmän pelissä (jos) niin sitä suuremmalla syyllä voisi yrittää olla ihmisiksi.

   Lainaa

  47. Verraton rakki 6.8.2022 11:59
   Tulos: -38 (52 ääntä)
   Reiätön marja: On se kyllä kumma, kun edelleen jotkut incelit jaksaa väittää, että naisia ei voisi lähestyä nykyään. Onko se nyt kovin vaikeaa lähestyä naista asiallisesti; sopivassa tilanteessa, asiallisella tavalla ja hyväksyen, että hän saattaa kieltäytyä. Mä oon kysynyt naisena sekä naisia että miehiä [...]
   On se kumma että aina kun mies kertoo vaikeuksistaan naisten lähestymisessä, niin aina tulee joku femakko ulvomaan että "Ei ole vaikeaa! MINÄKIN olen sitä ja tätä, niin on se helppoa kaikille muillekin!"

   Lainaa

  48. Epämiellyttävä hämähäkki 6.8.2022 12:18
   Tulos: -46 (64 ääntä)
   Kommenteista näkee hyvin sen asenteen, mikä vähintään epäsuorasti kielletään olevan olemassa. Ajatus on se että jos mies on epäonnistunut niin se johtuu siitä että on menty örveltäen käpälöimään ja ehdottelemaan rivoja. Yksikään nainen ei edes vihjaa että "vikaa" voisi mitenkään olla siinä toisessa osapuolessa. Ylimieliset akat kertovat miten heitä pitäisi kohdella, jotta viitsisivät edes antaa mahdollisuuden. Sääliksi käy nuoret miehet. Ei ihme että syntyvyys on se mitä on, eikä suhteet kestä. Onneksi oma puoliso on oikea naisellinen nainen eikä tuollainen sekasikiö vinkujaprinsessa.

   Lainaa

  49. Iisisti ottava lintu 6.8.2022 12:19
   Tulos: -24 (30 ääntä)
   Reiätön marja: Itseasiassa Suomessa naisia on hieman enemmän kuin miehiä. Eli sun muutenkin paska logiikkas ei edes pohjaudu faktaan.  tilastokeskus.fi/tup/suoluk/suoluk_vaesto.html
   Tutkis vähän tarkemmin ennen itkupotkuraivareitasi.

   Lainaa

  50. Itseasiassa 6.8.2022 18:36
   Tulos: +31 (35 ääntä)
   riki sorsan veli: Tuollaisessa tapauksessa nainen ottakoon myös koko vastuun lapsesta, isältä turha odottaa mitään velvollisuuksia kuten elareiden maksua. Oma päätös, oma vastuu.
   Suomen laki velvoittaa niihin vastuisiin. Eli vaikka oma moraali ei kolkuttaisi niin viranomainen kyllä.

   Lainaa

  51. Itseasiassa 6.8.2022 18:41
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Haihtuva hyönteinen: Näinhän se nykyään näyttäisi olevan, ainakin jos uutisia ja somekeskusteluja aiheesta lukee. Ei-toivottuja ehdotuksia esittävä mies leimataan heti vähintään jonkin asteiseksi ahdistelijaksi, mutta silti miesten odotetaan edelleen tekevän sen aloitteen niinkuin ennenkin. Heidän pitäisi siis [...]
   Tää on aika väsynyttä. Mutta toivoa on, empatiaa voi oppia myös vanhemmalla iällä ja se auttaa tunnistamaan viattoman treffeille pyydän ja ahdistelun eron. Se ero on selkeä, usko pois.

   Lainaa

  52. Haihtuva hyönteinen 6.8.2022 19:03
   Tulos: -29 (31 ääntä)
   Itseasiassa: Tää on aika väsynyttä. Mutta toivoa on, empatiaa voi oppia myös vanhemmalla iällä ja se auttaa tunnistamaan viattoman treffeille pyydän ja ahdistelun eron. Se ero on selkeä, usko pois.
   Tottakai, tunnistettiinhan se ennenkin. Wokehömppä menee kyllä pois muodista, mutta ei se helpota siitä kärsivien nuorten elämää nyt.

   Lainaa

  53. Mätä alligaattori 6.8.2022 19:03
   Tulos: 0 (8 ääntä)
   Itseasiassa: Tää on aika väsynyttä. Mutta toivoa on, empatiaa voi oppia myös vanhemmalla iällä ja se auttaa tunnistamaan viattoman treffeille pyydän ja ahdistelun eron. Se ero on selkeä, usko pois.
   Se ero on objektiivinen, usko pois.

   Lainaa

  54. Raskas dinosaurus 6.8.2022 19:36
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Luettu norsu: Tässä oli kyl varsinainen loppuhuipennus, en osannu odottaa Petran vastausta 😄
   Kun olisi tullut vielä loppuun saakka. 
   Joku kyseli onko se Jussi pitkä, musta ja keltaisia raitoja perseessä ja totesi että siellä se Jussi taas on vieraiden naisten tykönä.

   Lainaa

  55. Keskisuuri pupu 7.8.2022 5:48
   Tulos: +23 (37 ääntä)
   Epämiellyttävä hämähäkki: Kommenteista näkee hyvin sen asenteen, mikä vähintään epäsuorasti kielletään olevan olemassa. Ajatus on se että jos mies on epäonnistunut niin se johtuu siitä että on menty örveltäen käpälöimään ja ehdottelemaan rivoja. Yksikään nainen ei edes vihjaa että "vikaa" voisi mitenkään olla siinä toisessa [...]
   Musta on tosi huolestuttavaa, että kun yritetään keskustella siitä, miten toisia ihmisiä (sukupuoleen katsomatta) tulisi kohdella, väitetään tätä ylimieliseksi. Että siis omien rajojen tunnustaminen ja ilmaiseminen olisi jotenkin ylimielistä, eikä ihan perus inhimillistä. 
   Saako kysyä: koetko, että suhtaudut eri tavalla ’ihmisiin’, kuin suhtaudut naisiin? Kohteletko eri tavoin ’ihmisiä’ kuin naisia? Naiset siis tietysti ovat ihmisiä, mutta onko kuitenkin niin, että kohtelet ihmisiä tietyllä tavalla, mutta kun identifioit jonkun ihmisen sosiaalisessa tilanteessa naiseksi, muuttuuko tapasi kohdata tämä ihminen verrattuna muihin? 
   Toivottavasti ainakin kohtaat ”naisellisen naisesi” ensisijaisesti ihmisenä – et vain sukupuolensa edustajana. 

   Lainaa

  56. Kallu Pilaton 7.8.2022 8:27
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Minna: Jätä Jussi.

   Lainaa

  57. Salliva lihapulla 7.8.2022 12:17
   Tulos: -15 (29 ääntä)
   Keskisuuri pupu: Musta on tosi huolestuttavaa, että kun yritetään keskustella siitä, miten toisia ihmisiä (sukupuoleen katsomatta) tulisi kohdella, väitetään tätä ylimieliseksi. Että siis omien rajojen tunnustaminen ja ilmaiseminen olisi jotenkin ylimielistä, eikä ihan perus inhimillistä. Saako kysyä: koetko, että [...]
   Miksi erottelet naiset ja 'ihmiset'? Et vissiin edes huomaa ylimielistä asennettasi? Nytkin asettelet sanasi siihen malliin että joku toinen olisi erotellut naiset ja 'ihmiset' vaikka sinä olet ainoa joka niin on tehnyt. Kyse ei ollut missään vaiheessa siitä, missä SINUN rajasi ovat ja missä SINÄ kuvittelet muiden rajojen olevan. Maailmassa on muutama muukin ihminen sinun lisäksesi. Ennen kuin vaahtoat enemmän siitä, miten ihmiset kohtelevat toisiaan ja miten kohdataan eri ihmiset, niin googletapa ensin "sosiaaliset roolit"ja perehdy ihan vähän asiaan. Voit halutessasi tutustua ihmisten eri rooleihin noin muutenkin. Voin sen verran vihjata jo nyt, että olet aivan hakoteillä ja jos jatkat tuolla "kaikki kohdataan samalla tavalla, jonka MINÄ määritän" -polulla, nolaat vain itsesi.

   Lainaa

  58. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Ihanan vakavasti tuo Minna Jussi täällä otettu. Naistenhuone tuli varsin kollektiivisesti siihen tulokseen, että kyseessä on luonnollisesti trolli. Noita samantyyppisiä tarinoita ollut nyt useita siellä.

   Lainaa

  59. Kilokalori 7.8.2022 23:33
   Tulos: 0 (20 ääntä)
   Miehet, pistäkää se oma tinderhakunne +2 vuotta itseänne vanhempiin naisiin, niin olette tasoittaneet tilastoeron ja naisia on tilastollisessa poolissanne enemmän kuin ikäisiäsi miehiä. Mutta ai niin kun haussa on vaan se 17-20-vuotias neitsyt, jonka "kaikki" sinkkumiehet haluaisi.

   Lainaa

  60. Moottoriton flamingo 8.8.2022 7:43
   Tulos: -18 (28 ääntä)
   Kilokalori: Miehet, pistäkää se oma tinderhakunne +2 vuotta itseänne vanhempiin naisiin, niin olette tasoittaneet tilastoeron ja naisia on tilastollisessa poolissanne enemmän kuin ikäisiäsi miehiä. Mutta ai niin kun haussa on vaan se 17-20-vuotias neitsyt, jonka "kaikki" sinkkumiehet haluaisi.
   Lievää katkeruutta havaittavissa...
   Toisessa ketjussa mainitsemasi liikalihavuutesi ei varmaan valehtelemalla piiloon mene.

   Lainaa

  61. Rusehtava ankerias 8.8.2022 9:51
   Tulos: +15 (29 ääntä)
   Jostain syystä miehet itsekin ylläpitävät varsin kernaasti sellaisia kategorioita, joissa aloitteen tekeviä tai kanssakäymiseen myönteisesti suhtautuvia naisia ei pidetä todella arvossa. Esimerkiksi seurustelua tai vakavaa suhdetta rakennettaessa halutaan vaikkapa salata kavereilta, että oma muijja on ollut helppo. Tämä aiheuttaa sen, että luontevasti asiaan suhtautuva nainen joutuu todella kiinnostavan miehen kohdalla leikkimään typeriä leikkejä ottaessaan selvää, tekeekö aloitteellisuus hänestä epäkiinnostavan pidemmän päälle tai ”ei-vaimomatskuksi”. Jotkut sitten valitsevat pelata pelejä, jotta ei tule kohdelluksi kertakäyttötavarana tai sitten hoksaavat, että kun arvot ovat näin erilaiset, ei suhde ikinä toimi, ellei mies kasva sen toiveen yli, että oma kumppani on reipasotteinen kaikista maailman miehistä vain hänen kanssaan tai korkeintaan parin aiemman seurustelukumppanin kanssa. Ite oon todella helppo ja aloitteellinen, jos tyyppi miellyttää. Oon saanut myös monet pakit, joista on selvitty hyvin. Enimmäkseen pakit tulee sivulauseessa, jossa ilmaistaan, että tässä on tarkoitus vain heittää läppää, mutta että joku toinen jossain odottaa tai että etsii jotain toisenlaista tyyppiä tai ei just nyt etsi ketään. Sellaisia annan myös itse, jos tilanne on kehittymässä suuntaan, jossa toinen kohta ehdottaisi jotain, josta kuitenkin kieltäytyisin. Opetelkaa hoksaamaan se vinkki kun se annetaan ja unohtakaa se, että ein voi yrittää puhua kylläksi. Myöskään ei ole fiksua alkaa riitelemään asiasta, keskusteluun antautuminen ei ole lupaus ja mahdollisesti vielä ennen keskustelua olitte potentiaalinen mukaanlähtijä, mutta sitten jotain tapahtui.

   Lainaa

  62. Rutikuiva vesinokkaeläin 9.8.2022 1:15
   Tulos: -2 (14 ääntä)
   Rusehtava ankerias: Jostain syystä miehet itsekin ylläpitävät varsin kernaasti sellaisia kategorioita, joissa aloitteen tekeviä tai kanssakäymiseen myönteisesti suhtautuvia naisia ei pidetä todella arvossa. Esimerkiksi seurustelua tai vakavaa suhdetta rakennettaessa halutaan vaikkapa salata kavereilta, että oma muijja [...]
   Tämäpä on aika pitkälti palturia. Ehkä jotkut alle 20v jonnet saattaa olla tuota mieltä, mutta aikuisten miesten keskuudessa tämä ei todellakaan pidä paikkaansa.

   Lainaa

  63. Aurattu alokas 10.8.2022 17:21
   Tulos: -7 (13 ääntä)
   Rusehtava ankerias: Jostain syystä miehet itsekin ylläpitävät varsin kernaasti sellaisia kategorioita, joissa aloitteen tekeviä tai kanssakäymiseen myönteisesti suhtautuvia naisia ei pidetä todella arvossa. Esimerkiksi seurustelua tai vakavaa suhdetta rakennettaessa halutaan vaikkapa salata kavereilta, että oma muijja [...]
   Sellaiset voimafantasiat sitten sieltä. Ja ei, me miehet emme ylläpidä tuollaisia "kategorioita". Tosin edustan vain yhtä meistä, mutta en tunne yhtäkään, joka käyttäytyisi tarinasi miehen lailla. Se ei toki tarkoita etteikö sellaisiakin voisi olla, mutta älä nyt jaksa noin typeriä yleistyksiä tehdä, kun kuitekin tulee itkupotkuraivarit, jos edes vitsinä tekee jonkun yleistyksen naisista.

   Lainaa

  64. Kirpeä Ahven 10.8.2022 20:23
   Tulos: -4 (8 ääntä)
   Rusehtava ankerias: Jostain syystä miehet itsekin ylläpitävät varsin kernaasti sellaisia kategorioita, joissa aloitteen tekeviä tai kanssakäymiseen myönteisesti suhtautuvia naisia ei pidetä todella arvossa. Esimerkiksi seurustelua tai vakavaa suhdetta rakennettaessa halutaan vaikkapa salata kavereilta, että oma muijja [...]
   No joo. Ei tosiaan ole mitään pohjaa tällä. Tapasin vaimoni ravintolassa. Hän ehdotti puhelimessa treffejä seuraavalle viikonlopulle minun luokse, ja sitten yllätti kun 10 min.  saapumisestaan ilmoitti, että hän voisi yöpyä täällä jos sopii. No sopihan se :) Kaverini tapasi taannoin festareilla naisen puistossa kävellessä. Ei varmaan varttia mennyt kun olivat naisen aloitteesta menneet tämän hotellihuoneeseen. Nyt olleet 8 vuotta yhdessä.

   Lainaa

  65. Vaiheikas haltija 10.8.2022 20:43
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Aurattu alokas: Sellaiset voimafantasiat sitten sieltä. Ja ei, me miehet emme ylläpidä tuollaisia "kategorioita". Tosin edustan vain yhtä meistä, mutta en tunne yhtäkään, joka käyttäytyisi tarinasi miehen lailla. Se ei toki tarkoita etteikö sellaisiakin voisi olla, mutta älä nyt jaksa noin typeriä yleistyksiä [...]
   Alapeukku ”voimafantasioista” ja ”itkupotkuraivareista”.

   Lainaa

  66. Suora pulu 12.8.2022 6:34
   Tulos: -4 (4 ääntä)
   Vaiheikas haltija: Alapeukku ”voimafantasioista” ja ”itkupotkuraivareista”.
   Alapeukku koska nolla reagointia.

   Lainaa

  67. Väistämätön sitruuna 12.8.2022 13:02
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Miellyttävä ampiainen: Ihanaa kuinka Minna on tuossa kaiken pahan alku ja juuri. Syypää koko sille, että aloittaja itse harrasti haureutta varatun miehen kanssa... Mihin se syvä uskonnolisuus siinä vaiheessa katosi? Että voi ihminen olla sokea omalle toiminnalleen! Ja kai nyt Jussillakin on oikeus tehdä omat päätöksensä [...]
   Eli jos olet tahallaan tai tahtomattasi joutunut osalliseksi kolmiodraamaan muista pelätä joka päivä että tulet tapetuksi?

   Lainaa

  68. Ehyt lohikäärme 13.8.2022 10:12
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Räväkkä kirsikka: Seksin harrastaminen ei ole sama kuin suostumus lisääntymään.
   Jos on ilman kumia hommittu niin onhan siinä mieskin antanut suostumuksen lisääntymiseen.

   Lainaa

  69. Tulos: -2 (10 ääntä)
   Legenda: Ihan sama mitä mies haluaa siinä tilanteessa, se on täysin naisen päätös siinä kohtaa kun hän huomaa olevansa raskaana. Tuossahan luki, että raskaus oli yllätys. Olen itse nuorempana tullut vahinkoraskaaksi ja poikaystävä painosti mut aborttiin, vaikka alusta alkaen olin aborttia vastaan. Suostuin [...]
   Naisella on (ja pitääkin olla) oikeus omaan kehoonsa ja siihe päätökseen, mitä kehon sisällä kasvavalle sikiölle tehdään.
   Mutta kyllä mun mielestä on väärin olettaa että mies rupeaisi tällaisessa tilanteessa isäksi. 

   Lainaa

  70. Listaamaton etana 15.8.2022 12:57
   Tulos: +8 (14 ääntä)
   Räväkkä kirsikka: Seksin harrastaminen ei ole sama kuin suostumus lisääntymään.
   Suostumus lisääntymään? Kai nyt jokainen seksiä harrastava ihminen ymmärtää, että seksistä voi syntyä vauva? Ylipäänsä ärsyttää miehet, jotka harrastavat seksiä ilman kumia ja sitten raskausuutisen kuullessaan itkevät sitä, kuinka nainen on sanonut syövänsä pillereitä. Valehteleminen on tietysti ikävää, mutta jos lasta ei missään tapauksessa halua, niin kannattaa varmaankin ihan itse huolehtia siitä ehkäisystä. Minulle on teininä opetettu, että seksiä voi alkaa harrastaa sitten, kun on hyväksynyt mahdollisen lisääntymisen. Mielestäni sen voisi sisäistää ihan jokainen.

   Lainaa

  71. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Ehyt lohikäärme: Jos on ilman kumia hommittu niin onhan siinä mieskin antanut suostumuksen lisääntymiseen.
   Mutta onko ilman kumia hommailtu, missä niin sanotaan?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ex, parisuhde, pettää, puoliso, raskaana, raskaus