Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Löytötavaratoimisto Facebook, osa 53

Nyt sitten niin on löytynyt tällainen kyllä.
Löytötavaratoimisto Facebook, osa 53

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Vaikuton jääkarhu 16.8.2022 0:10
   Tulos: +497 (509 ääntä)
   Misa ei näin. 🤦🤦🤦

   Lainaa

  2. Hauska kivi 16.8.2022 0:13
   Tulos: +575 (585 ääntä)
   Mikä kasvatuksessa mennyt vikaan, kun ei voida, laivasta tai jostain liikkeistä, löydettyjä tavaroita viedä kyseisen firman infoon tai vaikka kassalle?! Ja sit ku saadaan kehoitus toimia näin, niin sit ollaan heittämässä jo roskiin. Se ois löytäjällekin paljon helpompaa vaan viedä sinne infoon tms. kuin alkaa netin kautta ilmottelen ja säätämään.

   Lainaa

  3. Veneetön pomelo 16.8.2022 0:18
   Tulos: +222 (230 ääntä)
   Ei kai siinä sitten niin.

   Lainaa

  4. Takuuvarma sirkka 16.8.2022 0:20
   Tulos: +118 (128 ääntä)
   Niinpä niin.

   Lainaa

  5. Takuuvarma sirkka 16.8.2022 0:20
   Tulos: +230 (238 ääntä)
   Niin ja Misa on perseestä.

   Lainaa

  6. Tulos: +119 (125 ääntä)
   Oli niin tai näin niin

   Lainaa

  7. Freesi henkilö 16.8.2022 1:11
   Tulos: +84 (92 ääntä)
   Niin Anne. Niin.

   Lainaa

  8. Kastunut mato 16.8.2022 1:14
   Tulos: +314 (320 ääntä)
   mietityttää näissä "en vie infoon vaan postaan naistenhuoneelle" postauksissa se, et miks nää tieten tahtoen haluuvat tehdä enemmän työtä ittelleen? ei tarttis huolehtia mistään hakemisista ja tuomisista, jos vaan veisivät sinne infoon. vai löytöpalkkiotako ovat kalastelemassa

   Lainaa

  9. Runneltu papukaija 16.8.2022 1:22
   Tulos: +90 (112 ääntä)
   Tuosta Annen tekstistä tuli mieleen eräs tuttuni, joka kuvittelee, että puhumalla kirjakieltä väärin ja aloittamalla jokaisen lauseen sanalla "sitten" (tai "nytten" 🤮) hän kuulostaa jotenkin hienommalta tai viralliselta.

   Lainaa

  10. Tulos: -37 (49 ääntä)
   Niinat niin niiskuttaa Niinistön niitattua niinipuun.

   Lainaa

  11. jukkapalmu 16.8.2022 3:29
   Tulos: +34 (52 ääntä)
   Ei toi Iphone ihan kauas menny, koska toi puhelin on Ericsson.

   Lainaa

  12. Tulos: +129 (139 ääntä)
   Kastunut mato: mietityttää näissä "en vie infoon vaan postaan naistenhuoneelle" postauksissa se, et miks nää tieten tahtoen haluuvat tehdä enemmän työtä ittelleen? ei tarttis huolehtia mistään hakemisista ja tuomisista, jos vaan veisivät sinne infoon. vai löytöpalkkiotako ovat kalastelemassa
   Löytötavaratoimistosta ei saa itselleen nettihuomiota.

   Lainaa

  13. Urbaani fretti 16.8.2022 6:13
   Tulos: +26 (30 ääntä)
   Niin. Niin!

   Lainaa

  14. Tulos: +94 (104 ääntä)
   Hauska kivi: Mikä kasvatuksessa mennyt vikaan, kun ei voida, laivasta tai jostain liikkeistä, löydettyjä tavaroita viedä kyseisen firman infoon tai vaikka kassalle?! Ja sit ku saadaan kehoitus toimia näin, niin sit ollaan heittämässä jo roskiin. Se ois löytäjällekin paljon helpompaa vaan viedä sinne infoon tms. kuin alkaa netin kautta ilmottelen ja säätämään.
   Eihän se nyt käy päinsä. Kuka sitten näkisi somesta, että juuri _minä_ olen muita parempi ihminen??!

   Lainaa

  15. Kutsuttu raadonsyöjä 16.8.2022 8:12
   Tulos: +162 (168 ääntä)
   Jos löytää jotain laivan/liikkeen lattialta eikä vie infoon/kassalle, niin voi jättää sen sinne lattialle. Silloin on mahdollisuus että joku muu vie oikeaan osoitteeseen tai omistaja palaa omia jälkiään takaisin ja löytää sen (arvotavarat kannattaa tosin viedä infoon heti, ettei kukaan varasta). Ei niin et otetaan haltuun tai heitetään roskiin, josta omistaja ei ainakaan saa sitä takaisin.

   Lainaa

  16. Reseptivapaa Dinosaurus 16.8.2022 9:11
   Tulos: +134 (142 ääntä)
   Siinähän Misa sitten ihmettelee, jos kassissa olikin jotain arvokasta ja napsahtaa rikosilmoitus harmistuneelta omistajalta. Todistusaineisto ja tunnustuskin on oikein julkisesti näkyvillä. Ei ole kauaakaan, kun paikallisessa puskaradiossa oli juuri tällainen tapaus ja käräjillehän se lopulta meni ja löytäjälle roima lasku. Löytötavarat kannattaa aina viedä infoon tai löytötavaratoimistoon, niin itse pääsee kaikkein vähimmällä vaivalla ha välttyy harmeilta. Facebook-fame ei ole sen kaiken arvoista!

   Lainaa

  17. Lihavahko rakki 16.8.2022 9:14
   Tulos: -8 (18 ääntä)
   Niin mitä vittua Anne?

   Lainaa

  18. Höyrystetty apina 16.8.2022 9:44
   Tulos: +98 (104 ääntä)
   Hauska kivi: Mikä kasvatuksessa mennyt vikaan, kun ei voida, laivasta tai jostain liikkeistä, löydettyjä tavaroita viedä kyseisen firman infoon tai vaikka kassalle?! Ja sit ku saadaan kehoitus toimia näin, niin sit ollaan heittämässä jo roskiin. Se ois löytäjällekin paljon helpompaa vaan viedä sinne infoon tms. kuin alkaa netin kautta ilmottelen ja säätämään.
   Lisäksi infoon vieminen olisi myös laillista, toisin kuin Naistenhuoneella roskikseen heittämisestä ilmoittaminen. (Laivalla löydetty tavara on laitoslöytö.)

   Lainaa

  19. Nuutunut kivi 16.8.2022 11:01
   Tulos: +24 (32 ääntä)
   Minnan päivityksestä tuli mieleen Mummo-sarjakuva. https://mummo.sarjakuvablogit.com/2009/06/14/127/

   Lainaa

  20. Tulos: -46 (70 ääntä)
   Sitten- ja niin- sanat saattavat olla esimerkiksi tic-oireita. Ihan vain totean maiseman avartamiseksi kun tuntuu olevan tavallista täällä julkaista neuropsykiatrisiin piirteisiin mahdollisesti liittyviä ”helmiä”.

   Lainaa

  21. Pronssi persoona 16.8.2022 12:30
   Tulos: +69 (81 ääntä)
   Banaani: Sitten- ja niin- sanat saattavat olla esimerkiksi tic-oireita. Ihan vain totean maiseman avartamiseksi kun tuntuu olevan tavallista täällä julkaista neuropsykiatrisiin piirteisiin mahdollisesti liittyviä ”helmiä”.
   No tuskinpa vain niitä tic oireita kirjoitettuun tekstiin päätyy. 
   Joku vitsihän tuossa julkaisussa on. En vaan ihan ymmärrä, mutta hän olikin Lahdesta.

   Lainaa

  22. Sekoitettu kilpikonna 16.8.2022 13:22
   Tulos: +127 (133 ääntä)
   Olen mies, mutta kai se on pakko liittyä Naistenhuoneelle siltä varalta, että jos joskus hukkaan jotakin, niin saan omaisuuteni takaisin, mikäli löytäjä sattuu olemaan joku Misa. Täytyy sanoa sanoa, että en ymmärrä ollenkaan näitä ihmisiä, jotka tavaroita löytäessään kuvittelevat, että omistaja osaa tulla kyselemään omaisuuttaan takaisin juuri tästä ja tuosta Facebook-ryhmästä. Ja sitten jos omistaja ei kuulu juuri siihen ryhmään, tai ei ole ollenkaan Facebookissa, niin kamat lentää roskiin.

   Lainaa

  23. Ihmeellinen hampurilainen 16.8.2022 16:36
   Tulos: +10 (28 ääntä)
   Banaani: Sitten- ja niin- sanat saattavat olla esimerkiksi tic-oireita. Ihan vain totean maiseman avartamiseksi kun tuntuu olevan tavallista täällä julkaista neuropsykiatrisiin piirteisiin mahdollisesti liittyviä ”helmiä”.
   Ei kannata uskoa TikTokkien feikki-ticcejä.

   Lainaa

  24. Konstikas fretti 16.8.2022 17:03
   Tulos: -27 (29 ääntä)
   Vaikuton jääkarhu: Misa ei näin. 🤦🤦🤦
   Juuri näin, kun sisältö on vailla arvoa.

   Lainaa

  25. Tulos: -8 (50 ääntä)
   Pronssi persoona: No tuskinpa vain niitä tic oireita kirjoitettuun tekstiin päätyy.  Joku vitsihän tuossa julkaisussa on. En vaan ihan ymmärrä, mutta hän olikin Lahdesta.
   Teen neuropsykiatrista diagnostista arviointia päätyökseni. Voi päätyä. Ei toki kuulu yleisimpiin. Enkä sano että niin olisi tossa tapauksessa vaan että sekin mahdollisuus on hyvä tiedostaa kun nauraa milloin minkäkin laisille piirteille.

   Lainaa

  26. Tulos: +48 (52 ääntä)
   Olen kyllä tavannut lukuisia Annen kaltaisia mummoja jotka puhuvat tismalleen tuolla lailla, mutta en vielä kertaakaan sellaista joka olisi hionut sen niin huippuunsa että viestii samalla tavoin jopa kirjallisesti. Kiehtovaa.

   Lainaa

  27. Känniavautuja 16.8.2022 19:08
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   No sitten niin. Ihana miten tuli mieleen entinen opiskelutoveri jolla oli hokemana "sitten niin". Ja sitten hän aina kommentoi kaikkeen "sitten niin." Ja sitten niin ja sitten no niin. Mitähän sitten hänelle kuuluu. No sitten niinhän se varmaan vastaisi. Terkkuja hänelle jos tunnistaa, ja sitten niin.

   Lainaa

  28. Harmaa kivi 16.8.2022 19:35
   Tulos: +9 (51 ääntä)
   Jouko: Löytötavaratoimistosta ei saa itselleen nettihuomiota.
     Olen ottanut lompakon talteen ja ilmoittanut Faceen -koska lompakossa oli henkkarit, niin oikean henkilön löytäminen yksärillä oli helppoa, ja hän sai tavaransa samana iltana. Jaa miksi? Koska lompakossa tuntui olevan kyseisen tyypin kaikki kortit (ainakin useampi), rahat, ja henkkarit, ja löysin sen ulkoa perjantai-iltana. Olisi voinut ehkä ihan lievästi nyppiä omistajaa saada se takaisin poliisilta, eli aikaisintaan maanantaina. Että olin liikkeellä kylläkin "tee muille niin, kuin toivoisit itsellesi tehtävän" -syistä. (Enkä saanut nettihuomiota, koska yksäri. Nyt olen toki kertonut kaikille teille, mutta te ette tiedä kuka olen, joten mitä tuosta. Yritän levittää ajatusta että voisi olla kiltti ihminen, kun aika iso osa netistä tuntuu niin innoissaan markkinoivan päinvastaista). Tosin omaakin vaivaani säästyi, koska ei tarvinnut mennä poliisiasemalle, omistaja haki omaisuutensa, ja sain myös löytöpalkkion, joten win-win.

   Lainaa

  29. Hillitön tonttu 16.8.2022 22:35
   Tulos: +42 (44 ääntä)
   Önnönnönööö heitän roskiin, onkin tosi aikuismaista käytöstä!

   Lainaa

  30. Tulos: 0 (12 ääntä)
   Niin.

   Lainaa

  31. Typötyhjä karpalo 16.8.2022 23:28
   Tulos: -9 (21 ääntä)
   Misan löytämässä pussukassa oli varmaan jotkut sexy alusvaatteet, ja nyt hän odottaa että joku hottisbeibe ottaa yhteyttä ja osoittaa kiitollisuuttaan. Näin saadaan naisia osa 999

   Lainaa

  32. Alice Wonderland 17.8.2022 0:32
   Tulos: +16 (20 ääntä)
   Harmaa kivi:   Olen ottanut lompakon talteen ja ilmoittanut Faceen -koska lompakossa oli henkkarit, niin oikean henkilön löytäminen yksärillä oli helppoa, ja hän sai tavaransa samana iltana. Jaa miksi? Koska lompakossa tuntui olevan kyseisen tyypin kaikki kortit (ainakin useampi), rahat, ja henkkarit, ja löysin [...]
   Noudatan itsekin yleisesti elämässä ohjenuoraa, että tee niin toisille kuin haluaisit itselle tekevän ja voisin etsiä puskaradiossa kadonneen tavaran etsijää. Paljon on niitä onnellisiakin tapauksia kun tavara löytää omistajansa. Sekin on kiva ilmoittaa, että "kassi viety infoon/löytötavaratoimistoon/poliisille", jos sen hukannut tiedon sitten alueen puskaradiosta kuulee vaikka välikäsien kautta ja siten säästyy turhalta huolelta. 
   Mokan Misan agenda lienee tuntematon hänelle itselleenkin.

   Lainaa

  33. Tulos: -5 (13 ääntä)
   Runneltu papukaija: Tuosta Annen tekstistä tuli mieleen eräs tuttuni, joka kuvittelee, että puhumalla kirjakieltä väärin ja aloittamalla jokaisen lauseen sanalla "sitten" (tai "nytten" 🤮) hän kuulostaa jotenkin hienommalta tai viralliselta.
   Kieltoon nytten.

   Lainaa

  34. Kädetön susi 17.8.2022 2:30
   Tulos: +12 (22 ääntä)
   Minun paikallisessa puskaradion tapaisessa ryhmässä kirjoittelee aktiivisesti mies, joka kirjoittaa hyvin samalla tavalla kuin Anne. Juuri noita "kyllä sitten niin" toistelee paljon ja erikoisissa paikoissa, olisin helposti kuvitellut tuota hänen kirjoittamakseen jos ei kirjoittajan nimi olisi ollut Anne. Hänellä on käsittääkseni jokin lievä kehityshäiriö/oppimisvaikeus (anteeksi, en ole ihan varma miksi näitä nykyään kutsutaan) ja asuu tuetusti, tullut jossain yhteydessä esiin. En tarkoita että Annella olisi, mutta sanon nyt vaan sen takia, että aina välillä olisi hyvä pitää mielessä että netin käyttäjiä on todella monenlaisista lähtökohdista ja tilanteista.

   Lainaa

  35. Pompöösi ilves 17.8.2022 11:05
   Tulos: +23 (31 ääntä)
   Pitää olla kyllä oikeasti todella vähä-älyinen jos kuvittelee että joka ikinen suomalainen on facebookissa, ja joka ikinen nainen facebookin naistenryhmässä. Nämä on niin raivostuttavia mokia.

   Lainaa

  36. Madoton päärynä 17.8.2022 13:36
   Tulos: -17 (25 ääntä)
   Pompöösi ilves: Pitää olla kyllä oikeasti todella vähä-älyinen jos kuvittelee että joka ikinen suomalainen on facebookissa, ja joka ikinen nainen facebookin naistenryhmässä. Nämä on niin raivostuttavia mokia.
   Kuka on kuvitellut?

   Lainaa

  37. Katkaistu pöllö 17.8.2022 15:32
   Tulos: -6 (16 ääntä)
   On muuten harvinaisen mauton ja ruma kenkä.

   Lainaa

  38. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Ajatella et jos sattuu hukkaamaan jonkun tavaransa niin sen lisäksi että pitää murehtia siitä, onko joku epärehellinen ottanut sen omakseen niin pitää murehtia että joku urpo löytää sen ja kiukutellen nakkaa sen roskiin kun en satu olemaan jossain facebook ryhmässä jossa sen löytymisestä on tasan yksi ilmoitus.

   Lainaa

  39. Hauska kivi 18.8.2022 1:17
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Saattaisin minäki, ehkä löytämäni tavaran, paikallisessa psukaradiossa ilmottaa löytyneeksi. Mutta riippuen siitä mistä löydän. Jos löydän kaupasta tai sen pihasta, niin veisin kassalle tai infoon ja sit tyyliin puskaradiossa huikkaisin mistä löytyy. Päiväkodin aidan vierestä löysin lelun ja pujotin pääportin aidalle ja puskaradiossa huikkasin, löydöstä ja joku päiväkodin tekijä sitten kiitti, kun oli kuulemma päiväkodin leluja. Miulle paras kiitos on se että omistaja saa omaisuutensa takaisin. Olen myös puskaradiossa kiittänyt, kun joku oli löytänyt lompsani kaupan pihalta ja vienyt sen kassalle. Myös itse käytän ohjenuorana, että tee niin toisille kuin haluaisit itsellesi tehtävän. Samalla toivon, ettei itsellä katoa mitään, kiitos Misan havaintoesimerkin.

   Lainaa

  40. Palava paprika 19.8.2022 11:24
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Runneltu papukaija: Tuosta Annen tekstistä tuli mieleen eräs tuttuni, joka kuvittelee, että puhumalla kirjakieltä väärin ja aloittamalla jokaisen lauseen sanalla "sitten" (tai "nytten" 🤮) hän kuulostaa jotenkin hienommalta tai viralliselta.
   Sama myös ihmiset joitka laittaa i-kirjainta paikkoihin mihin se ei kuulu, kuuloistaakseen viraillisemmalta, oksui meinaa päästä.

   Lainaa

  41. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Palava paprika: Sama myös ihmiset joitka laittaa i-kirjainta paikkoihin mihin se ei kuulu, kuuloistaakseen viraillisemmalta, oksui meinaa päästä.
   Joo, koska esim. ilmotus on oikeammin ilmoitus, kuvitellaan, että esim. rokotus on rokoitus. 🤦🏼‍♂️

   Lainaa

  42. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Tää on kolmas tälläista vastaavaa toistopostausta laittava tyyppi jonka oon nähny. Joku juttuhan se on, että näiden ihmisten jokainen ilmoitus on tyyliin (tässä esimerkki yhden tyypin jokaisesta kirppispostauksesta): "Tässä olis nyt sitten myytävänä tosi hieno paita, on tosi hieno ja uusi sitten niin kyllä on hieno myytävänä, on vain 13 euroa on sitten niin ja uusi on kyllä on jees, 13 euroa uusi paita kysele ihmeessä ja laitan tämän muuallekkin myyntiin sitten niin jees! [Koko ja hintatiedot kolmeen kertaan ja edellä oleva ilmoitus uudestaan]" Oon ihmetellyt asiaa, mutten tiedä tietyistä asioista tarpeeksi, jotta olisin voinut kuin lähinnä nostaa kulmakarvaa, mutta muistiin nuo on piirtyneet ja kolmannen tyypin kohdalla olin varma, että johonkihan tämä liittyy.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: barbapapa, eckeröline, iphone, kassi, kenkä, kuva, laiva, löytötavarat, mcdonald's, puhelin, roskiin, tuhkimo