Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Parisuhdeterapiaa, osa 6

Eihän tämä ole pettämistä, eihän?
Suurenna näkymä
Parisuhdeterapiaa, osa 6

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 66 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Vuoteenoma maksamakkara 19.7.2022 0:16
   Tulos: +312 (396 ääntä)
   Toisilla vaan ei ole ihan niin korkea moraali.

   Lainaa

  2. Takuuvarma sirkka 19.7.2022 0:18
   Tulos: -282 (646 ääntä)
   Hennan heitto on lähinnä transfobinen, ei hauska.

   Lainaa

  3. Poropietari Ahma 19.7.2022 0:21
   Tulos: +221 (229 ääntä)
   Rene, kyllä se on hyvä pitää terveydestään huolta. Anonyymi, mitä hittoa? Sä se lapsellinen olet.

   Lainaa

  4. Tulos: +219 (507 ääntä)
   Takuuvarma sirkka: Hennan heitto on lähinnä transfobinen, ei hauska.
   Sä lietsot transfobiaa sillä että nostat kyseisen ihmisryhmän jollekin oudolle jalustalle. Joko kaikista saa heittää läppää tai ei kenestäkään saa, se on tasapuolista.

   Lainaa

  5. Pehmeä jänis 19.7.2022 1:05
   Tulos: +75 (83 ääntä)
   Luulin että sukupuolitautitesti oli väärin ilmaistu/kirjoitettu ja Henna valisti siitä. Enkä tarkoita yhdyssanavirhettä. Mutta Henna olikin itse vähän hassuttelupäällä.

   Lainaa

  6. Mallikas ilonpilaaja 19.7.2022 2:11
   Tulos: +377 (391 ääntä)
   ”Ei se oo pettämistä, käyn vaan tyydyttämässä tarpeet toisella.” Niin että mitä mä just luin?!

   Lainaa

  7. Tulos: -228 (456 ääntä)
   Takuuvarma sirkka: Hennan heitto on lähinnä transfobinen, ei hauska.
   Se nimenomaan oli hauska kommentti ja siinä oli myös hyvä pointti. Nykyään, kun ei enää saa puhua "miehistä" ja "naisista", toisinkuin ennenvanhaan, kun maailma oli normaali. 
   Tänä päivänä ei voi olla varma, mieltääkö ihminen itseään ihmiseksi lainkaan, vai ruohonleikkuriksi.

   Lainaa

  8. Väärin lokeroitu dinosaurus 19.7.2022 3:33
   Tulos: +214 (296 ääntä)
   Xxxx: Se nimenomaan oli hauska kommentti ja siinä oli myös hyvä pointti. Nykyään, kun ei enää saa puhua "miehistä" ja "naisista", toisinkuin ennenvanhaan, kun maailma oli normaali. Tänä päivänä ei voi olla varma, mieltääkö ihminen itseään ihmiseksi lainkaan, vai ruohonleikkuriksi.
   Kukaan muu kuin kaltaisesi tahallaan väärinymmärtäjä ei ole väittänyt, ettei saisi puhua miehistä ja naisista (ja pojista ja tytöistä). Saat jopa aivan vapaasti olettaa tapaamasi henkilön (sosiaalisen) sukupuolen ulkonäön perusteella, ja monessa tilanteessa se on ihan suositeltavaakin yhteiskunnan toimivuuden kannalta, koska olisi yksinkertaisesti typerää kysyä sitä jokaiselta vastaantulijalta kun lähes poikkeuksetta pystyt arvaamaankin oikean vastauksen.
   Jos kuitenkin satut arvaamaan henkilön kokeman sukupuolen väärin, mitä tapahtuu (ollaanpa rehellisiä) harvoin, sinun tulisi vastata jotain sen suuntaista kuin ”Vai niin. Pahoittelut väärinkäsityksestä.”, sen sijaan että vetäisisit häntä turpaan kuten vanhoina ”hyvinä” aikoina.
   Siinä tosin olet oikeassa, että tuo kyseinen kommentti oli nimenomaan humoristinen, ei transfobinen. Hauskuus on toki kuulijan korvassa, kuten kaikessa muussakin huumorissa.
   Kaikista ihmisryhmistä saa vitsailla. Se nimenomaan on tasa-arvoa.

   Lainaa

  9. Mustanpuhuva lihapiirakka 19.7.2022 6:41
   Tulos: -56 (80 ääntä)
   traumcity: Sä lietsot transfobiaa sillä että nostat kyseisen ihmisryhmän jollekin oudolle jalustalle. Joko kaikista saa heittää läppää tai ei kenestäkään saa, se on tasapuolista.
   Et taida hirsipuuhuumoria kovin hyvin.

   Lainaa

  10. Mustanpuhuva lihapiirakka 19.7.2022 6:42
   Tulos: +100 (136 ääntä)
   Olen itsekin monogamisessa parisuhteessa, mutten ymmärrä miten ihmiset saavat niistä aina niin helvetin vaikeita aikaan. Jos tekee mieli olla muiden kanssa niin asiasta voinee keskustella ja päätyä sitten vaikka eroon jos ei muuten.

   Lainaa

  11. Tukintolvana 19.7.2022 7:16
   Tulos: +319 (323 ääntä)
   Milloinkahan ihmkset sisäistävät sen, että seksi ei ole pelkkää penetraatiota. Toisen tyydyttäminen on seksiä. Suuseksi on seksiä. Käsiseksi on seksiä. Esileikki on vanhentunut käsite, kun se on jo osa seksiä. FWB on seksiä ihan yhtälailla.

   Lainaa

  12. Seuraava kesyhanhi 19.7.2022 8:00
   Tulos: +69 (245 ääntä)
   Mitä tuohon ”kaikista pitää saada heittää läppää – se on tasa-arvoa” tulee, niin asia ei kyllä ole ihan niin yksinkertainen. Niin kauan kun tasa-arvoa ei ole, kuulostaa se aika oudolta, jos valkoinen cissukupuolinen heteromies heittää jatkuvasti läppää poceista, transsukupuolisista, homoista ja naisista. Oikeastaan miesten suorittamia naisvitsejä täällä usein paheksutaankin – aika jännä, että transvitsi näkyy ainakin vielä tällä hetkellä olevan näin yleisesti ok. Fakta nyt kuitenkin on, että transihmiset eivät ole tasa-arvoisessa suhteessa cissukupuolisiin lain edessä Suomessakaan (ekana tulee esim. pakkosterilisointi mieleen.) Eli onko oletettavasti cissun suorittama läpänheitto transihmisistä siis tasa-arvoa edistävää toimintaa tuolloin? Enpä olisi ihan noin varma. Mitä itse mokiin tulee, niin sehän on vaan hyvä, että normalisoidaan tautitesteissä käymistä uuden suhteen aloittaessa. Kyseessä ei nimittäin ole mikään nolo asia, ja kiva tietty olisi että tautien leviämistä saataisiin hillittyä. Ainoa tapa tähän on testit, kuten lääkäritkin mediassa jatkuvasti muistuttaa. Sitten piti vielä vähän huomioida sekin, että on aika hassua, ettei käsillä ja suulla toimitettavaa seksiä luokittele seksiksi. Tämähän johtaisi ensinnäkin siihen, että ainoastaan vulvallinen pari ei voisi harrastaa seksiä (itseltäkin kaveri kysy teininä kun menin yhteen kumppanini kanssa, että millaisista se on kun ei voi harrastaa seksiä.) Toisekseen on taas muistutettava, että naisista häviävän pieni osa kykenee saamaan orgasmin penetraatiosta. Jos mikään muu ei ole seksiä kuin penetraatio, on pakko olla vähän murheissaan heteronaisten puolesta. Näin se heteronormatiivisuus on haitaksi myös heteroille.

   Lainaa

  13. Tulos: +78 (94 ääntä)
   Mä näkisin ton viimeisen mokan kaltaiset tilanteet niin että jos ei olla erikseen sovittu että on ok puuhailla muiden kanssa niin silloin se on kiellettyä. En tiedä onko tässä joku ikä jubina vai onko jengi niin erilaisia, en tiedä. Näin mä oon aina kelannut ja eksällekin sanoin että jos haluaa muita käydä panemassa niin mikäs siinä mutta kertoo sitten ja sovitaan pelisäännöt eikä pompi menemään selän takana. Paha sanoa tuosta kyseistä kuinka paljon on tiedossa ollut tilanteen todellinen laita miehellä mutta kuulostaa siltä että kyllä nuo tuosta yli pääsevät kun ainakin on puhuttu asiasta vaikka ehkä kommunikaatio ei pelannut täysin.

   Lainaa

  14. Suomuton kiivi 19.7.2022 9:13
   Tulos: -85 (125 ääntä)
   Seuraava kesyhanhi: ... Toisekseen on taas muistutettava, että naisista häviävän pieni osa kykenee saamaan orgasmin penetraatiosta. ... 
   Häviävän pieni osa? En usko, nyt kehiin jotain lähdettä tutkimuksiin. Tuskin kuitenkaan ”häviävän pieni osa” vaikka olis alle puoletkin.

   Lainaa

  15. Päiväämätön mustikka 19.7.2022 9:18
   Tulos: +23 (47 ääntä)
   On ne miehet kyllä sikoja. Kiukuttelee kaikesta turhasta vaikka asia selitetiin heti alussa!

   Lainaa

  16. Kivenkova ilonpilaaja 19.7.2022 9:19
   Tulos: -28 (40 ääntä)
   traumcity: Sä lietsot transfobiaa sillä että nostat kyseisen ihmisryhmän jollekin oudolle jalustalle. Joko kaikista saa heittää läppää tai ei kenestäkään saa, se on tasapuolista.
   Ja interseksuaalisuus unohtui kokonaan.

   Lainaa

  17. Tulos: +161 (165 ääntä)
   Jep jep. Eihän se ole mitään pettämistä, kun ei ole muna pillussa. Ihan niinkuin Venäjän sota Ukrainassa, joka ei ole sotaa vaan "erityisoperaatio". 😂

   Lainaa

  18. Kilokalori 19.7.2022 9:56
   Tulos: -84 (120 ääntä)
   Suomuton kiivi: Häviävän pieni osa? En usko, nyt kehiin jotain lähdettä tutkimuksiin. Tuskin kuitenkaan ”häviävän pieni osa” vaikka olis alle puoletkin.
   Minulle oli ylläri, että edes puolet naisista ei saisi orgasmia penetraatiossa. Ei sitä nyt ekalla kerralla uuden kanssa useinkaan saa, mutta jos on vakikumppani, niin luulisi olevan molemmilla mielenkiintoa etsiä toimivat jutut miten sitä molemmat saa.
   Olen siis nainen itsekin.

   Lainaa

  19. Itseasiassa 19.7.2022 10:17
   Tulos: +50 (60 ääntä)
   Renen asiaan, seurustelusuhteiden alussa on tullut yhdessä sovittua testeihin menemisestä, yleensä siinä vaiheessa kun on voitu jättää kortsu pois. Sinkkuna nyt tietysti tuli käytyä säännöllisesti testeissä, kosja kaikki taudit eivät kuulemma ole oireellisia. Voi se olla järkevää, jos joku haluaa testeihin ennen enemmän tutustumista, mutta kyllä sen silloinkin pitää olla molempien velvollisuus. Toiselta testitulosten paperilla näyttämisen vaatiminen kuulostaa jo aika neuroottiselta, kai sekin on vastavuoroista?

   Lainaa

  20. Sävyisä taikuri 19.7.2022 10:38
   Tulos: +84 (90 ääntä)
   Tukintolvana: Milloinkahan ihmkset sisäistävät sen, että seksi ei ole pelkkää penetraatiota. Toisen tyydyttäminen on seksiä. Suuseksi on seksiä. Käsiseksi on seksiä. Esileikki on vanhentunut käsite, kun se on jo osa seksiä. FWB on seksiä ihan yhtälailla.
   Tälle minäkin naureskelin, kai sitä on jonkunlainen valhe on itelle pitänyt keksiä ettei ala syyllisyys kalvamaan. Jos ei osaa olla monogamisessa suhteessa niin sitten ei sellaiseen ryhdy  - sekin on ihan ok. Ole rehellinen itsellesi ja kumppanillesi.

   Lainaa

  21. Sävyisä taikuri 19.7.2022 10:42
   Tulos: +69 (79 ääntä)
   Suomuton kiivi: Häviävän pieni osa? En usko, nyt kehiin jotain lähdettä tutkimuksiin. Tuskin kuitenkaan ”häviävän pieni osa” vaikka olis alle puoletkin.
   https://metro.co.uk/2017/09/21/almost-80-of-women-dont-orgasm-from-penetrative-sex-6945941/ Eli suuremmalla osalla vaatii lisäksi klitoriksen hyväilyä

   Lainaa

  22. Sävyisä taikuri 19.7.2022 10:45
   Tulos: -28 (56 ääntä)
   Itseasiassa: Renen asiaan, seurustelusuhteiden alussa on tullut yhdessä sovittua testeihin menemisestä, yleensä siinä vaiheessa kun on voitu jättää kortsu pois. Sinkkuna nyt tietysti tuli käytyä säännöllisesti testeissä, kosja kaikki taudit eivät kuulemma ole oireellisia. Voi se olla järkevää, jos joku haluaa [...]
   Miksi kukaan nostaisi riskiä' raskautimisesta jättämällä kortsun pois vaikka tauteja ei olekaan?  Pelkkän hormonaaliseen ehkäisyn käytössä raskauden mahdollisuus on 8% (hormonaalinen  + kortsu on 1%. Pelkkä kortsu n. 15-20% - näin suurin piirtein) Jos tämä paska flaksi käy niin miehellä ei ole mitään oikeutta vetää itkupotkuraivareita raskaudesta, kun kerran ei tee omaa osuutta sen ehkäisemiseksi.

   Lainaa

  23. Väärin lokeroitu dinosaurus 19.7.2022 10:51
   Tulos: +25 (79 ääntä)
   Seuraava kesyhanhi: Mitä tuohon ”kaikista pitää saada heittää läppää – se on tasa-arvoa” tulee, niin asia ei kyllä ole ihan niin yksinkertainen. Niin kauan kun tasa-arvoa ei ole, kuulostaa se aika oudolta, jos valkoinen cissukupuolinen heteromies heittää jatkuvasti läppää poceista, transsukupuolisista, homoista ja [...]
   Ei kukaan ole väittänyt, että tasa-arvo on valmis tässä maailmassa (tai edes tässä maassa), mutta se, ettei sateenkaariväestä saisi edes puhua kuten normaaleista ihmisistä, ei todellakaan auta asiaa, kun nimenomaan normaaleina ihmisinä heidätkin pitäisi nähdä.
   Vihapuhetta se ei tietenkään oikeuta, ja myös vitsailu voi lipsahtaa vihapuheen puolelle, mutta esimerkiksi tämän mokan tapauksessa ei sitä rajaa ole varmasti ylitetty. Totta kai jokaisesta ihmisryhmästä löytyy myös niitä huumorintajuttomia, joiden mielestä mikään heihin liittyvä vitsi ei voi olla ok. Ei ole mitään syytä yleistää tuota niin, että juuri kaikki transsukupuoliset ovat huumorintajuttomia kaikestaloukkaantujia.
   On transsukupuolisia (ja inter-, ja ultra-, ja infra-, ja ...) jotka loukkaantuisivat Hennan vitsistä, aivan kuten on niitä valkoisia heteromiehiä, jotka loukkaantuvat Bo Burnhamin ”Straight White Male” -biisistä. Se ei tarkoita, että kummassakaan vitsissä tai ihmisryhmässä olisi mitään vikaa. Kaikilla ihmisillä vain ei ole samanlainen huumorintaju, eivätkä kaikki ymmärrä mitä eroa on ei-hauskalla ja loukkaavalla.
   Ja kyllä vähintään yhtä paljon ja yhtä hauskaa, mustaa, mautonta ja ajatuksiaherättävää huumoria kuulee juurikin valkoisista lihaasyövistä heteromiehistä kuin sukupuolettomista lacto-ovoseksuaalisista höyrylaivoista.

   Lainaa

  24. Tulos: +15 (85 ääntä)
   Seuraava kesyhanhi: Mitä tuohon ”kaikista pitää saada heittää läppää – se on tasa-arvoa” tulee, niin asia ei kyllä ole ihan niin yksinkertainen. Niin kauan kun tasa-arvoa ei ole, kuulostaa se aika oudolta, jos valkoinen cissukupuolinen heteromies heittää jatkuvasti läppää poceista, transsukupuolisista, homoista ja [...]
   Se on tie kohti tasa-arvoa että kaikista voi heittää läppää, se jarruttaa tasa-arvon toteutumista jos näin ei tee. Jos sä keinotekoisesti pidät jotain ryhmää eri asemassa kuin muita, negatiivisessa tai positiivisessa mielessä, sä et ole tasa-arvon asialla.
   Cissukupuolet ja poccit on mulle ihan hepreaa, ei pienintäkään käsitystä mitä nämä asiat tarkoittaa koska ei kiinnosta lokeroida ihmisiä. Kaikki on urpoja kunnes toisin todistetaan.

   Lainaa

  25. Tulos: -24 (50 ääntä)
   Sävyisä taikuri: metro.co.uk/2017/09/21/almost-80-of-women-dont-orgasm-from-penetrative-sex-6945941 Eli suuremmalla osalla vaatii lisäksi klitoriksen hyväilyä
   Klitoris on yli 10cm pitkä kaksijakoinen elin ja jatkuu paisuvaiskudoksena emättimen aukon molemmille puolille. Sitä voi hyväillä myös muualta kuin siitä kohtaa joka näkyy ulospäin. Penetroiva seksikin siis kyllä osuu klitoriksen "hännille" jos lantiot ovat yhdessä.

   Lainaa

  26. Tulos: +31 (35 ääntä)
   Sävyisä taikuri: Miksi kukaan nostaisi riskiä' raskautimisesta jättämällä kortsun pois vaikka tauteja ei olekaan?  Pelkkän hormonaaliseen ehkäisyn käytössä raskauden mahdollisuus on 8% (hormonaalinen  + kortsu on 1%. Pelkkä kortsu n. 15-20% - näin suurin piirtein) Jos tämä paska flaksi käy niin miehellä ei ole [...]
   Hormonaalinen ja kortsu on molemmat 99%. Huom: "Oikein käytettynä". Valitettavasti niitä pillereiden unohtelijoita ja kännissä kortsunsa rikkovia on, ja he tuon raskaaksi tulleiden isomman prosentin sitten muodostavat. Plus se että random villiä seksiä sattuu todennäköisesti useammin naisen ovulaation aikaan, joten vauva on todennäköinen jos kortsu pettää.

   Lainaa

  27. Tulos: -21 (67 ääntä)
   Takuuvarma sirkka: Hennan heitto on lähinnä transfobinen, ei hauska.
   Uli uli

   Lainaa

  28. Tulos: +18 (66 ääntä)
   Puhun nyt ilman lupaa kaikkien meidän transsukupuolisten puolesta kaikille teille cissuleille: rauhoittukaa, saatana.

   Lainaa

  29. Nuhaton haltija 19.7.2022 12:48
   Tulos: +69 (75 ääntä)
   Höpö: Mä näkisin ton viimeisen mokan kaltaiset tilanteet niin että jos ei olla erikseen sovittu että on ok puuhailla muiden kanssa niin silloin se on kiellettyä. En tiedä onko tässä joku ikä jubina vai onko jengi niin erilaisia, en tiedä. Näin mä oon aina kelannut ja eksällekin sanoin että jos haluaa muita [...]
   En nyt ihan tiedä voiko tuosta noin vain päästä yli tai onko kyseessä mikään viaton kommunikonitiongelma. Musta varsinaista tapahtumaa - eli fwb-suhteen jatkamista ja tässä olluta epäselvyyttä - isompi ongelma tuossa on mokan kirjoittajan suhtautuminen tämän miesystävänsä tunteisiin. Se, ettei ymmärrä, miksi toinen on loukkaantunut ja tämän loukkaantumisen väittämistä liioitteluksi ja lapselliseksi tuollaisessa tilanteessa olisi ainakin itselleni niin iso red flag, että tuskin jatkaisin tapailua. Nyt fwb-harrastelija lähinnän gaslightaa ja vaikuttaa aika hämärältä tyypiltä nimenomaan sen takia.

   Lainaa

  30. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Sävyisä taikuri: Pelkkän hormonaaliseen ehkäisyn käytössä raskauden mahdollisuus on 8% (hormonaalinen  + kortsu on 1%. Pelkkä kortsu n. 15-20% - näin suurin piirtein) Jos tämä paska flaksi käy niin miehellä ei ole [...]
   Mistäköhän sä noi numerot nykäisit ja mitäköhän sä niillä tarkoitat? Yritätkö väittää, että kortsua käytettäessä 20 % yhdynnöistä päättyy raskauteen? Kait sä tajuat, että jos seksi sattuu satunnaiseen kohtaan naisen kuukautiskiertoa, ihan täysin luomunakaan todennäköisyydet eivät ole noin suuret. 

   Lainaa

  31. Tulos: +37 (43 ääntä)
   Sävyisä taikuri:
   Pelkkän hormonaaliseen ehkäisyn käytössä raskauden mahdollisuus on 8% (hormonaalinen  + kortsu on 1%. Pelkkä kortsu n. 15-20% - näin suurin piirtein) Jos tämä paska flaksi käy niin miehellä ei ole [...]
   Uus yritys onnistuneemmalla lainauksella:
   Mistäköhän sä noi numerot nykäisit ja mitäköhän sä niillä tarkoitat? Yritätkö väittää, että kortsua käytettäessä 20 % yhdynnöistä päättyy raskauteen? Kait sä tajuat, että jos seksi sattuu satunnaiseen kohtaan naisen kuukautiskiertoa, ihan täysin luomunakaan todennäköisyydet eivät ole noin suuret. 

   Lainaa

  32. Itseasiassa 19.7.2022 14:13
   Tulos: -1 (11 ääntä)
   Sävyisä taikuri: Miksi kukaan nostaisi riskiä' raskautimisesta jättämällä kortsun pois vaikka tauteja ei olekaan?  Pelkkän hormonaaliseen ehkäisyn käytössä raskauden mahdollisuus on 8% (hormonaalinen  + kortsu on 1%. Pelkkä kortsu n. 15-20% - näin suurin piirtein) Jos tämä paska flaksi käy niin miehellä ei ole [...]
   Kilokalori: Hormonaalinen ja kortsu on molemmat 99%. Huom: "Oikein käytettynä". Valitettavasti niitä pillereiden unohtelijoita ja kännissä kortsunsa rikkovia on, ja he tuon raskaaksi tulleiden isomman prosentin sitten muodostavat. Plus se että random villiä seksiä sattuu todennäköisesti useammin naisen ovulaation aikaan, joten vauva on todennäköinen jos kortsu pettää.
   Kilokalori tuossa antoikin jo hyvän kommentin. Näiden lisäksi on ainakin omissa suhteissa molemmat osallistuneet ehkäisyn kustannuksiin ja tarvittaessa mieskin käyttänyt kortsua, joten molemmat ovat laittaneet panoksensa. Ja itse tullut sovittua myös raskaudesta jo siinä suhteen alkuvaiheessa, hyvä jo siinä vaiheessa todeta, ettei mahdollinen raskaus kaada maailmaa.

   Lainaa

  33. Varreton maahinen 19.7.2022 14:59
   Tulos: -52 (60 ääntä)
   Jos ei kotona saa sitä mitä tarvitsee, niin ennen pitkää sitä hakee muualta. Täysin ymmärrettävää ja hyväksyttävää. Elämä on aivan liian lyhyt siihen että kärsii vapaaehtoisesti.

   Lainaa

  34. Kasapäin herne 19.7.2022 15:01
   Tulos: +23 (51 ääntä)
   Seuraava kesyhanhi: Mitä tuohon ”kaikista pitää saada heittää läppää – se on tasa-arvoa” tulee, niin asia ei kyllä ole ihan niin yksinkertainen. Niin kauan kun tasa-arvoa ei ole, kuulostaa se aika oudolta, jos valkoinen cissukupuolinen heteromies heittää jatkuvasti läppää poceista, transsukupuolisista, homoista ja [...]
   Tästäpä nyt päästään sitten siihen että mistä sä muka tiedät kuka netissä on valkoinen "cis-sukupuolinen" heteromies. Se että jollakin ei ole avoimesti joku sateenkaarilippu esimerkiksi profiilissaan ei tarkoita sitä että kyseessä olisi hetero, tai etteikö kyseinen henkilö olisi epävarma sukupuolestaan. Tuntuu että jos satut olemaan valkoinen mies niin sun pitäisi todistella itseäsi vähän joka suuntaan.
   Luojan kiitos yksi ihminen tai ihmisryhmä ei pysty määrittelemään mistä asioista saa puhua ja mille nauraa.

   Lainaa

  35. Tulos: +42 (54 ääntä)
   Varreton maahinen: Jos ei kotona saa sitä mitä tarvitsee, niin ennen pitkää sitä hakee muualta. Täysin ymmärrettävää ja hyväksyttävää. Elämä on aivan liian lyhyt siihen että kärsii vapaaehtoisesti.
   Kai tajuat kertoa kumppanillesikin että käyt vieraissa? Olisi meinaan aika typerän omahyväistä antaa puolison kärsiä paskassa seksittömässä suhteessa ei-vapaaehtoisesti, kun ei tiedä että käyt naapurissa hakemassa omat ilosi.

   Lainaa

  36. Istuva fretti 19.7.2022 15:37
   Tulos: -55 (103 ääntä)
   Sukupuolia on tasan kaks, loput on mielisairauksia

   Lainaa

  37. Rivo majava 19.7.2022 15:38
   Tulos: -32 (40 ääntä)
   Kilokalori: Kai tajuat kertoa kumppanillesikin että käyt vieraissa? Olisi meinaan aika typerän omahyväistä antaa puolison kärsiä paskassa seksittömässä suhteessa ei-vapaaehtoisesti, kun ei tiedä että käyt naapurissa hakemassa omat ilosi.
   Mistä päättelit että käyn vieraissa? Ilmeisesti teillä päin se on vakio-olettama että seksiä ei saa tarpeeksi ja siihen sitten tyydytään ja niillä mennään elämä loppuun saakka?

   Lainaa

  38. Taitettu hyönteinen 19.7.2022 16:07
   Tulos: -11 (25 ääntä)
   -x-x-: Uus yritys onnistuneemmalla lainauksella: Mistäköhän sä noi numerot nykäisit ja mitäköhän sä niillä tarkoitat? Yritätkö väittää, että kortsua käytettäessä 20 % yhdynnöistä päättyy raskauteen? Kait sä tajuat, että jos seksi sattuu satunnaiseen kohtaan naisen kuukautiskiertoa, ihan täysin luomunakaan todennäköisyydet eivät ole noin suuret. 
   Yleensä kyseiset tilastot ovat vuositasolla kyseistä menetelmää käyttävälle parille. Ei per yhdyntä

   Lainaa

  39. Hankaloittava simpanssi 19.7.2022 16:17
   Tulos: -7 (37 ääntä)
   Takuuvarma sirkka: Hennan heitto on lähinnä transfobinen, ei hauska.
   Mitä muuta kuuluu sinne clown worldiin?

   Lainaa

  40. Hankaloittava simpanssi 19.7.2022 16:20
   Tulos: +30 (40 ääntä)
   Siskon ex mies oli sitä mieltä, että jos käy huorissa niin se ei ole pettämistä. Ihmisiä on joka junaan, mut jotkut junat vois ajaa alas jyrkänteeltä.

   Lainaa

  41. Harmaa kivi 19.7.2022 16:20
   Tulos: +12 (20 ääntä)
   Sävyisä taikuri: Miksi kukaan nostaisi riskiä' raskautimisesta jättämällä kortsun pois vaikka tauteja ei olekaan?  Pelkkän hormonaaliseen ehkäisyn käytössä raskauden mahdollisuus on 8% (hormonaalinen  + kortsu on 1%. Pelkkä kortsu n. 15-20% - näin suurin piirtein) Jos tämä paska flaksi käy niin miehellä ei ole [...]
     Nuo kuulostavat vähän suurilta luvuilta, kyllä mikä tahansa metodi oikein käytettynä (paitsi päivät, keskeytetty ja sellainen hölynpöly) on aika hyvä. Suhteessa kuitenkin yleensä on aika paljon seksiä, ja harvalla meistä on kuutta lasta, tai kuutta aborttiakaan, joten varmaankin toimii.
      Mutta miksi suhtautuisi ehkäisyyn vähän kevyemmin? No, jos olisin suhteessa johon todella ei lasta toivota, niin kaikki ehkäisy kehiin, molemmille, ja jos se ei miehelle kelpaa niin sayonara. Jos asuisin jossain naisvihastanissa, tai Teksasissa, kieltäytyisin yhdynnästä täysin (jos voisin). Mutta jos on ok että on lapsia, hyvinvointivaltiossa hyvinvointiavioliitossa, niin se, ettei ole kahtatoista, on aivan riittävää, yksi, kaksi tai vaikka sitten kolme on hyvä. Niinpä jokseenkin varma ehkäisy riittää. 

   Lainaa

  42. Seuraava kesyhanhi 19.7.2022 16:58
   Tulos: -5 (17 ääntä)
   Kasapäin herne: Tästäpä nyt päästään sitten siihen että mistä sä muka tiedät kuka netissä on valkoinen "cis-sukupuolinen" heteromies. Se että jollakin ei ole avoimesti joku sateenkaarilippu esimerkiksi profiilissaan ei tarkoita sitä että kyseessä olisi hetero, tai etteikö kyseinen henkilö olisi epävarma [...]
   No enpä ollut tarkoittanut tuota ”valkoinen cisheteromies” -juttua nyt koskemaan juuri tätä kyseistä mokaa, vaan yleisesti havainnollistamaan. Eihän tässä mokassa läpän heittäjä tainnut edes olla mies. 
   Nettityypeistä ei voikaan olettaa juurikaan, joten pyrin olemaan olettamatta mahd paljon. 
   Mutta jos konkretiaa kaipaat, niin esim Ricky Gervais on valkoinen cisheteromies (tämä hänen itsensä mukaan), jonka jutuista osa on musta tosi hauskoja, osa ei, ja osasta en osaa ihan päättää mitä ajattelisin. Joka tapauksessa katson Gervaisin setit esim Netflixistä aina mielelläni, koska, paitsi että pääosin ne saa viihtymään, niitä katsellessa ainakin itsen on pakko vähän ajatella näitä asioita. Niinkuin Gervaisilla lienee tarkoituskin. Että epäilemättä fiksu äijä, vaikka saattaakin ehkä olla paikoin mulkvisti – mutta kukapa ei olisi. 

   Lainaa

  43. Tulos: -18 (30 ääntä)
   Vapaa suhde for the win. Olen elänyt sellaisessa nyt 19 vuotta. Se, mitä en todellakaan kaipaa yksiavioisilta on tuo iänikuinen pettämisen määrittely.

   Lainaa

  44. Seuraava kesyhanhi 19.7.2022 17:11
   Tulos: +6 (38 ääntä)
   Väärin lokeroitu dinosaurus: Ei kukaan ole väittänyt, että tasa-arvo on valmis tässä maailmassa (tai edes tässä maassa), mutta se, ettei sateenkaariväestä saisi edes puhua kuten normaaleista ihmisistä, ei todellakaan auta asiaa, kun nimenomaan normaaleina ihmisinä heidätkin pitäisi nähdä. Vihapuhetta se ei tietenkään oikeuta, [...]
   Totta kai saa puhua kuten normaaleista ihmisiä. Mutta kuka sen viattoman läpän heiton ja vihapuheen sitten toisistaan erottaa ja määrittelee? Cisheterotko? Joku yleinen kansankokous? Lainoppineet?
   Esim tuo itse heittämäsi höyrylaivajuttu mukailee vahvasti sitä, miten nimenomaan vihapuheen levittäjät ja oikeuksien kaventamisesta innostuneet puhuvat [meistä] non-binääreistä. En minä tuosta jutustasi yöuniani menetä, koska kuten sanottu, tuota kuulee jatkuvasti epäilemättä pahantahtoisemmiltakin ihmisiltä kuin sinä, mutta tosiaan – väitätkö, että nämä määrittelyt todella ovat niin helppoja? Tuntuu siltä, että oikeusistuinten ja tutkimuksenkin on vaikeaa aukottomasti määrittää mikä on vihapuhetta, mutta netin kansankäräjätkö siihen pystyvät aukottomasti? 
   Tekstini selvästi tulkittiin aika yleisesti täällä niin, että olisin loukkaantunut, vaikken missään kohtaa näin sanonut. Nähdäkseni näistä asioista olisi kuitenkin hyvä voida järkevästi keskustella, koska ne eivät kyllä taida olla ollenkaan niin mustavalkoisia asioita, kuin moni haluaisi ajatella. 

   Lainaa

  45. Tulos: -15 (27 ääntä)
   Seuraava kesyhanhi: Totta kai saa puhua kuten normaaleista ihmisiä. Mutta kuka sen viattoman läpän heiton ja vihapuheen sitten toisistaan erottaa ja määrittelee? Cisheterotko? Joku yleinen kansankokous? Lainoppineet? Esim tuo itse heittämäsi höyrylaivajuttu mukailee vahvasti sitä, miten nimenomaan vihapuheen levittäjät [...]
   On mustavalkoisia asioita, lopetat turhan vinkumisen ja jos joku läppä ei miellytä niin sivuutat sen ja jatkat elämääsi. Noin helppoa se on aina ollut.
   Mä oon ite csihetero ihan horationa ja pahastun aurinkolasimeemeistä, kuka sen sitten määrittelee mistä minä saan csiheterona loukkaantua? Kaverini on unmystinen jakoavainhetero ja häntä riepoo kaikki mystiset homot jotka käyttää jakoavainta, on meillä toisinaan aika vaikeeta jos paikalle sattuu hamsterfobinen kun hamsteri on kuitenkin eri kiva eläin meidän molempien mielestä.

   Lainaa

  46. Korkeahko kotka 19.7.2022 21:43
   Tulos: -22 (32 ääntä)
   Vuoteenoma maksamakkara: Toisilla vaan ei ole ihan niin korkea moraali.
   Tai sitten jotkut on kovin tiukkapipoisia ja vanhanaikaisia. Mielestäni tapailu tai seurustelu ei velvoita eksklusiivisuuteen eikä edes avioliitto, jos on sovittu avoimesta suhteesta.

   Lainaa

  47. Älä selitä 19.7.2022 22:01
   Tulos: -9 (27 ääntä)
   Nykyäänhän ei enää tietyistä asioista saa laskea leikkiä. Muuten olet uhka ja sinut bännätään.

   Lainaa

  48. Harmaa kivi 19.7.2022 22:10
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Seuraava kesyhanhi: Totta kai saa puhua kuten normaaleista ihmisiä. Mutta kuka sen viattoman läpän heiton ja vihapuheen sitten toisistaan erottaa ja määrittelee? Cisheterotko? Joku yleinen kansankokous? Lainoppineet? Esim tuo itse heittämäsi höyrylaivajuttu mukailee vahvasti sitä, miten nimenomaan vihapuheen levittäjät [...]
     Varmaan se, kenestä puhutaan? Jos joku kokee jonkinlaisen puheen loukkaavana, niin jätän niin puhumatta, ellei nyt välttämättä täydy jostain oikeasta syystä, joka koskee minua. Jos ei, niin vihapuhe on vain outo muoto naapurikyylää: ei koske minua, mutta sotkeennun kuitenkin, koska olen hankala ihminen.

   Lainaa

  49. Tulos: -7 (13 ääntä)
   Ainoa voittajahan tilanteessa on miespuolinen ystävä

   Lainaa

  50. Levoton mato 19.7.2022 23:44
   Tulos: +22 (26 ääntä)
   Taitettu hyönteinen: Yleensä kyseiset tilastot ovat vuositasolla kyseistä menetelmää käyttävälle parille. Ei per yhdyntä
   Me käytetään pelkkää kortsua jo kymmenettä vuotta ja tuolla sun logiikalla meillä olis jo aika monta vahinkolasta nollan sijaan 😅

   Lainaa

  51. Oikeustajuton laama 20.7.2022 7:11
   Tulos: +28 (36 ääntä)
   Naulaton appelsiini: Tapa itsesi wokepaska.
   Porukka joka kirjoittaa tämän tasoisia kommentteja on samoja, jotka valittavat siitä kun "kaikki kommentit poistetaan ja sensuroidaan"

   Lainaa

  52. Oikeustajuton laama 20.7.2022 7:14
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Korkeahko kotka: Tai sitten jotkut on kovin tiukkapipoisia ja vanhanaikaisia. Mielestäni tapailu tai seurustelu ei velvoita eksklusiivisuuteen eikä edes avioliitto, jos on sovittu avoimesta suhteesta.
   Vanhanaikaisia?  Itselle ei tulisikuulonkaan ajatus siitä että poikakaveri huitelisi kylillä muiden kanssa.
   Tuntisin oloni riittämättömän paskaksi siinä tilanteessa. Toiseksi, pelkät taudit ovat jo syy miksi en hyväksy pettämistä.

   Lainaa

  53. Kilokalori 20.7.2022 9:06
   Tulos: +12 (26 ääntä)
   Harmaa kivi:   Nuo kuulostavat vähän suurilta luvuilta, kyllä mikä tahansa metodi oikein käytettynä (paitsi päivät, keskeytetty ja sellainen hölynpöly) on aika hyvä. Suhteessa kuitenkin yleensä on aika paljon seksiä, ja harvalla meistä on kuutta lasta, tai kuutta aborttiakaan, joten varmaankin toimii.   Mutta [...]
   Tuohon vaan kommenttina, että myös varmat päivät on ihan pätevä ehkäisykeino - taas, oikein tehtynä. Koulun terveystunneilla se dumattiin koska 15v teinit eivät sitä kumminkaan osaa oikein laskea ja olisivat paksuna seuraavalla viikolla. Mutta jos aikuisena naisena seuraat päivittäin kohdunsuun liman koostumusta, mittaat aamuisin herätessä ruumiin lämpötilan, ja merkkaat menkat ja nuo kaikki muistiin (mieluiten asiaa seuraavaan appiin), niin saat teholtaan ihan muihin ehkäisykeinoihin vertautuvan hormonittoman ehkäisymenetelmän. Appien toimittajat lupaavat yli 95% ehkäisytehoa. Kortsu toki niinä päivinä kun voisi tulla raskaaksi.
   Mutta tuossakin on taas se, että se ei sovi jos et ole a) tarpeeksi viitseliäs pitääksesi päivittäin kirjaa ja kopeloidaksesi kohdunsuuta ja b) tarpeeksi älykäs ymmärtääksesi, mitä se kroppa /appi sinulle tänään sanoo. Eikä toki sovi kuin vakisuhteessa jossa tautien ei pitäisi olla ongelma. Koko varmojen päivien käyttö Suomessa on vaan tapettu sillä, että kouluterveydenhuolto haukkui sen teineille lyttyyn. Silti kaikki uskovat edelleen siihen, että raskaaksi halutessa ovulaatiota pitää seurata. Se toki toimii myös toiste päin.

   Lainaa

  54. Liimattu dinosaurus 20.7.2022 13:19
   Tulos: -17 (19 ääntä)
   Oikeustajuton laama: Vanhanaikaisia?  Itselle ei tulisikuulonkaan ajatus siitä että poikakaveri huitelisi kylillä muiden kanssa.Tuntisin oloni riittämättömän paskaksi siinä tilanteessa. Toiseksi, pelkät taudit ovat jo syy miksi en hyväksy pettämistä.
   Riittämätönhän sinä olisitkin siinä tapauksessa. Mielenkiintoinen tämä logiikka että pettämisestä saa tauteja. Ikäänkuin pettäminen olisi synonyymi (suojaamattomalle) seksille.

   Lainaa

  55. Tosikko kiivi 20.7.2022 15:04
   Tulos: +36 (36 ääntä)
   Korkeahko kotka: Tai sitten jotkut on kovin tiukkapipoisia ja vanhanaikaisia. Mielestäni tapailu tai seurustelu ei velvoita eksklusiivisuuteen eikä edes avioliitto, jos on sovittu avoimesta suhteesta.
   Avainsana: sovittu.

   Lainaa

  56. Valittu mestari 20.7.2022 15:20
   Tulos: +25 (25 ääntä)
   Oikeestiko 30 vuotta nuorempi varattu mies suutelee, jos sille kertoo tekevänsä kuolemaa? Kiitti vinkistä.

   Lainaa

  57. Oikeustajuton laama 20.7.2022 16:43
   Tulos: +15 (19 ääntä)
   Liimattu dinosaurus: Riittämätönhän sinä olisitkin siinä tapauksessa. Mielenkiintoinen tämä logiikka että pettämisestä saa tauteja. Ikäänkuin pettäminen olisi synonyymi (suojaamattomalle) seksille.
   Oman kumppanin kanssa pelkästään touhuillessa tietää että molemmat ovat tautivapaita.
   Mutta jos kumppani, mies tai nainen rikkoo niin pahasti luottamuksen pettämällä, niin miksi pitäisi luottaa myös sanaan ehkäisystä? 

   Lainaa

  58. Vinkeä kesyaasi 20.7.2022 22:11
   Tulos: -10 (14 ääntä)
   Oikeustajuton laama: Oman kumppanin kanssa pelkästään touhuillessa tietää että molemmat ovat tautivapaita.Mutta jos kumppani, mies tai nainen rikkoo niin pahasti luottamuksen pettämällä, niin miksi pitäisi luottaa myös sanaan ehkäisystä? 
   Missasit pointin.

   Lainaa

  59. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Valittu mestari: Oikeestiko 30 vuotta nuorempi varattu mies suutelee, jos sille kertoo tekevänsä kuolemaa? Kiitti vinkistä.
   En suutelisi itseäni 30 vuotta vanhempaa ihmistä, varsinkaan jos hän kertoisi tekevänsä kuolemaa. Enkä varattuna ketään muutakaan kumppanin lisäksi. Sieltä etelästä on tainnut tarttua mukaan jotain, jota nyt yritetään selitellä parhain päin.

   Lainaa

  60. Messevä taikuri 21.7.2022 19:49
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Liimattu dinosaurus: Riittämätönhän sinä olisitkin siinä tapauksessa. Mielenkiintoinen tämä logiikka että pettämisestä saa tauteja. Ikäänkuin pettäminen olisi synonyymi (suojaamattomalle) seksille.
   Herpes ja kondylooma tarttuvat kondominkin kanssa, että niistä nyt vähintään saa olla huolissaan.

   Lainaa

  61. Epäkelpo sammakko 21.7.2022 22:30
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Messevä taikuri: Herpes ja kondylooma tarttuvat kondominkin kanssa, että niistä nyt vähintään saa olla huolissaan.
   Missasit pointin.

   Lainaa

  62. Tulos: -3 (11 ääntä)
   Takuuvarma sirkka: Hennan heitto on lähinnä transfobinen, ei hauska.
   Ketään ei kiinnosta.

   Lainaa

  63. Herrasmies 26.7.2022 3:42
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Mustanpuhuva lihapiirakka: Et taida hirsipuuhuumoria kovin hyvin.
   Varmaa persuainesta :D

   Lainaa

  64. Tulos: -2 (6 ääntä)
   traumcity: Sä lietsot transfobiaa sillä että nostat kyseisen ihmisryhmän jollekin oudolle jalustalle. Joko kaikista saa heittää läppää tai ei kenestäkään saa, se on tasapuolista.
   Kerrankin Traumcityltä kommentti, josta voin olla samaa mieltä. 😄

   Lainaa

  65. Kotoisa jänis 1.12.2022 13:40
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Anonyymi, pistä viestiä, olen käytettävissä silloin kun miehesi on poissa.

   Lainaa

  66. Ohikiitävä manaatti 31.1.2023 2:42
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Nuhaton haltija: En nyt ihan tiedä voiko tuosta noin vain päästä yli tai onko kyseessä mikään viaton kommunikonitiongelma. Musta varsinaista tapahtumaa - eli fwb-suhteen jatkamista ja tässä olluta epäselvyyttä - isompi ongelma tuossa on mokan kirjoittajan suhtautuminen tämän miesystävänsä tunteisiin. Se, [...]
   Huhhuh mitä koodikieltä taas. Hävettää, että ymmärrän kaiken. Varmaan raskasta herätä joka aamu miettimään miten hyvesignaloisi tänään. 
   Nämä kaikki asiat voisi ilmaista myös asiallisesti termistöä avaten, eikä keinotekoista jenkkipropagandaa tekstin läpi siivilöiden. 

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuolemansairas, mustasukkaisuus, parisuhde, pettää, suudelma, testi