Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 573

Nopein tapa saada vastaus soittopyyntöön.
Sekalaisia, osa 573

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Huijaamava tyyny 24.5.2022 0:15
   Tulos: +329 (331 ääntä)
   Ihania ystäviä Amilla!

   Lainaa

  2. Tulos: -162 (282 ääntä)
   Kuka menee paskalle ilman puhelinta? Tuijottelee siellä sitten jotain vessan kaakeleita kuin joku eläin. Johannan ongelma ei kuulosta ongelmalta, puhelin pirisee kun joku soittaa sun numeroon. Ja jos ei kanna puhelinta mukana aina niin tyhmästä päästä sietääkin kärsiä. Älä ole dorka Johanna. En mä tosin ikinä kanna puhelinta mukana itsekään, paitsi jos meen paskalle, mutta ei mulle kukaan soita muutenkaan. Ja jos joku soittaakin kun puhelin on lähellä niin en vastaa koska olen paskalla.

   Lainaa

  3. Kykenemätön peura 24.5.2022 1:39
   Tulos: +54 (66 ääntä)
   Henrikin ei ehkä pitäisi antaa lisää ideoita. Täytyy kyllä tuosta Juri Aaltosen vastauksesta (mitä tuossa näkyy) todeta, että eikö tuo ole aika hölmö vastalause? Tokihan muutos olisi iso, eikä valmista tulisi hetkessä, mutta täytyyhän kaikki muutokset aloittaa jostain. En siis kannata muutosta, mutta keksin siihen kyllä paremmatkin perustelut.

   Lainaa

  4. Peeaa vadelma 24.5.2022 2:49
   Tulos: +86 (86 ääntä)
   En voi hyvin

   Lainaa

  5. Tulos: -23 (167 ääntä)
   En ymmärrä miksi toi ylin edes on täällä? Henrik ja Toni eivät ole vissiin edes lukenut tota lehtijuttua siitä, vaan tyytyneet lukemaan otsikon ja olettavat loput. Tossa kyseisessä lehtijutussa nimittäin kerrottiin kyllä ettei tarkoitus ollut poistaa rahamääräisesti sunnuntailisää, vaan tarkoituksena olisi ollut tasata sen poistamisen vaikutus niin että kuukausipalkka pysyisi samalla tasolla. Ja jutussa kerrottiin myös, että jos palkkojen samalla tasolla pysymistä ei pystyttäisi toteuttamaan, niin silloin koko ehdotustakaan ei pitäisi toteuttaa alkuperäisen esityksenkään mukaan. Ja tämän tarkoituksena olisi siis ollut poistaa se, että sunnuntaisin ei kannata pitää liikettä auki, koska silloin työntekijöiden palkat tulee niin paljon kalliimmiksi kuin muina päivinä. Tämähän kyllä hylättiin puolueohjelmasta äänestyksen jälkeen, enkä itse oikein tiedä olisiko ollut hyvä vai huono asia, puolesta ja vastaan oli kyllä ihan hyviäkin argumentteja. Mutta joka tapauksessa tarkoituksena ei ollut mitenkään kyykyttää työntekijöitä kuten Henrik ja Toni tossa näyttivät olettavan. Vai juuri tästä syystä se on täällä? (Tähän en kyllä oikein usko)

   Lainaa

  6. Tulos: +27 (85 ääntä)
   Peeaa vadelma: En voi hyvin
   Hei mulle sä voit aina soitella, välitän aidosti ❤
   Numeron voit yrittää arvata umpimähkään, siinä on ehkä ysi ja melkein nelonen tai jotain siltä väliltä.

   Lainaa

  7. Enemmän poro 24.5.2022 5:43
   Tulos: -46 (76 ääntä)
   Huijaamava tyyny: Ihania ystäviä Amilla!
   Mutta miksi joku soittaisi vaikealla hetkellä tyypille, jonka numeroa ei entuudestaan edes ole. Kuka haluaisi jakaa asioitaan sen verran vieraalle..

   Lainaa

  8. Takkuinen hilleri 24.5.2022 7:37
   Tulos: +39 (39 ääntä)
   Marin vinkki toimii. Tosin viimeksi soittopyynnön jätettyäni ehdin soittaa ja tavoittaa haluamani tahon ennen heidän soittoaan.

   Lainaa

  9. Lättänä aasi 24.5.2022 8:19
   Tulos: +94 (114 ääntä)
   Eiköhän Arman Alizad ole elämässään saanut enemmän hyvää aikaiseksi kuin joku Juha, ei ole kauheasti varaa leimata toista "vain mamuksi".

   Lainaa

  10. Tulos: -10 (26 ääntä)
   traumcity: Kuka menee paskalle ilman puhelinta? Tuijottelee siellä sitten jotain vessan kaakeleita kuin joku eläin. Johannan ongelma ei kuulosta ongelmalta, puhelin pirisee kun joku soittaa sun numeroon. Ja jos ei kanna puhelinta mukana aina niin tyhmästä päästä sietääkin kärsiä. Älä ole dorka Johanna. En mä [...]
   Vihdoin sulta kommentti, joka on selkeästi vaan tyhmä läppä.

   Lainaa

  11. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Amin julkaisun kommentit sai aika hyvän mielen näin tiistaina.

   Lainaa

  12. Isä viiden, joka olet töissä. 24.5.2022 8:53
   Tulos: -29 (41 ääntä)
   Lättänä aasi: Eiköhän Arman Alizad ole elämässään saanut enemmän hyvää aikaiseksi kuin joku Juha, ei ole kauheasti varaa leimata toista "vain mamuksi".
   TAI sitten Juhalla vaan ei mene kovin hyvin kun "vain mamu" pärjää paremmin ja saa enemmän aikaan. Olisiko rotupuhtauden tarkistamisen aika? :)

   Lainaa

  13. Tyven pelikaani 24.5.2022 8:58
   Tulos: +83 (85 ääntä)
   traumcity: Kuka menee paskalle ilman puhelinta? Tuijottelee siellä sitten jotain vessan kaakeleita kuin joku eläin. Johannan ongelma ei kuulosta ongelmalta, puhelin pirisee kun joku soittaa sun numeroon. Ja jos ei kanna puhelinta mukana aina niin tyhmästä päästä sietääkin kärsiä. Älä ole dorka Johanna. En mä [...]
   Minä. Kopissa on 48 laattaa lattialla. Arvioni mukaisesti koko WC-tilassa on 485 lattialaattaa.

   Lainaa

  14. Pekka Kana 24.5.2022 9:03
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Itse en paskalle roudaile puhelinta, ei ole tarvetta. Minulla on siellä vanhoja MikroBittejä.

   Lainaa

  15. Tulos: +122 (126 ääntä)
   Kalle: En ymmärrä miksi toi ylin edes on täällä? Henrik ja Toni eivät ole vissiin edes lukenut tota lehtijuttua siitä, vaan tyytyneet lukemaan otsikon ja olettavat loput. Tossa kyseisessä lehtijutussa nimittäin kerrottiin kyllä ettei tarkoitus ollut poistaa rahamääräisesti sunnuntailisää, vaan [...]
   Sunnuntailisä on olemassa, koska ihmiset eivät pääsääntöisesti halua työskennellä sunnuntaisin. Vanhemmat haluavat olla lastensa kanssa, opiskelijat haluavat olla darrassa jne. jne. Se, että maanantaisin saisi parempaa palkkaa ei ollenkaan vähennä sitä harmistusta, että ei voi viettää viikonloppua perheensä kanssa ilman kompesaatiota. Toisekseen on olemassa monia ihmisryhmiä, kuten opiskelijat, jotka pystyvät työskentelemään vain viikonloppuisin. Vihreiden uudistus romuttaisi heidän tulonsa. Kolmanneksi uudistus pompauttaisi palkkakuluja niissä yrityksissä, jotka eivät ole auki sunnuntaisin. Näiden työntekijät tietenkin varmaan tykkäisivät uudistuksesta.

   Lainaa

  16. Luuton lihapiirakka 24.5.2022 11:06
   Tulos: +22 (44 ääntä)
   En voi hyvin: Ärsyttää kun porukka olettaa kaikkien katsovan vaikkapa samaa lastenohjelmaa( Putous) ja kommentti on kuin episodi-lehden fb-päivitys ilman minkäänlaista viitettä siihen mistä on kyse.

   Lainaa

  17. Tulos: -38 (52 ääntä)
   -x-x-: Sunnuntailisä on olemassa, koska ihmiset eivät pääsääntöisesti halua työskennellä sunnuntaisin. Vanhemmat haluavat olla lastensa kanssa, opiskelijat haluavat olla darrassa jne. jne. Se, että maanantaisin saisi parempaa palkkaa ei ollenkaan vähennä sitä harmistusta, että ei voi viettää viikonloppua [...]
   Miten se pompauttaisi? Jos pulju ei ole auki sunnuntaisin, sillä ei ole sunnuntailisää mitä jakaa koko viikon palkalle. Palkat pysyisi silloin samana. Pitää ottaa huomioon myös se,  että ehdotuksessa nimenomaa pyrittiin pitämään palkkatasot samana.

   Lainaa

  18. Oireeton sakaali 24.5.2022 12:54
   Tulos: +32 (40 ääntä)
   Kalle: En ymmärrä miksi toi ylin edes on täällä? Henrik ja Toni eivät ole vissiin edes lukenut tota lehtijuttua siitä, vaan tyytyneet lukemaan otsikon ja olettavat loput. Tossa kyseisessä lehtijutussa nimittäin kerrottiin kyllä ettei tarkoitus ollut poistaa rahamääräisesti sunnuntailisää, vaan [...]
   Miten olisi mahdollista jakaa sunnuntain palkka koko viikonlopulle, jos vain Sunnuntaina tulee töihin?

   Lainaa

  19. Tulos: +57 (59 ääntä)
   Toj Karin: Miten se pompauttaisi? Jos pulju ei ole auki sunnuntaisin, sillä ei ole sunnuntailisää mitä jakaa koko viikon palkalle. Palkat pysyisi silloin samana. Pitää ottaa huomioon myös se,  että ehdotuksessa nimenomaa pyrittiin pitämään palkkatasot samana.
   Koska tällainen uudistus olisi käytännössä mahdollista toteuttaa vain yleissitovien TESsien kautta, koska suurimmalla osalla aloista, joilla sunnuntailisät ovat käytössä palkat tulevat suoraan TES-taulukoista. Tällöin sunnuntailisien kompensoimisesta ei voida sopia paikallisesti jokaisessa kuppilassa erikseen. 
   Työmarkkinajärjestöt eivät myöskään varmasti suostuisi sunnuntailisien poistoon, jos heidän pitäisi vain luottaa, että kyllä firmat korvaavat ne varmaan ihan reilusti. Ja entäs sitten ne kuppilat, jotka eivät ole ennen olleet auki sunnuntaisin, mutta uudistuksen jälkeen haluaisivat pitää ovensa auki myös sunnuntaisin? Nousisiko heidän palkkakulunsa ma-la, jos he olisivat sunnuntaisin auki. Se vesittäisi koko uudistuksen tavoitteen eli, että useampi paikka voisi pitää ovensa auki sunnuntaisin.

   Lainaa

  20. Itseasiassa 24.5.2022 16:37
   Tulos: +15 (25 ääntä)
   Kalle: En ymmärrä miksi toi ylin edes on täällä? Henrik ja Toni eivät ole vissiin edes lukenut tota lehtijuttua siitä, vaan tyytyneet lukemaan otsikon ja olettavat loput. Tossa kyseisessä lehtijutussa nimittäin kerrottiin kyllä ettei tarkoitus ollut poistaa rahamääräisesti sunnuntailisää, vaan [...]
   En mäkään ymmärrä. Mun käsittääkseni puoluekokouksessa keskustellaan ja äänestetään tällaiset ehdotukset läpi ja jo ennen tätä lehdet huusivat tätä Vihreiden kantana. Jokaisessa puolueessa tietääkseni on ehdotuksia ja niistä keskustellaan yhdessä (no ehkä joku VKK poikkeuksena).
   Olisivat edes kunnolla uutisoineet Vihreiden kannasta ydinvoimaan, siellä kun alettiin kannattaa esim. pienydinvoimaloita. 

   Lainaa

  21. Tosikko kiivi 24.5.2022 16:54
   Tulos: +36 (36 ääntä)
   Itseasiassa: En mäkään ymmärrä. Mun käsittääkseni puoluekokouksessa keskustellaan ja äänestetään tällaiset ehdotukset läpi ja jo ennen tätä lehdet huusivat tätä Vihreiden kantana. Jokaisessa puolueessa tietääkseni on ehdotuksia ja niistä keskustellaan yhdessä (no ehkä joku VKK poikkeuksena).Olisivat edes [...]
   Mutta kun siitä saa niin kivan klikkiotsikon. Ja sitten vielä toisen kun ei ehdotus saanutkaan kannatusta.

   Lainaa

  22. Häjy lihapiirakka 24.5.2022 18:07
   Tulos: -30 (30 ääntä)
   Pekka Kana: Itse en paskalle roudaile puhelinta, ei ole tarvetta. Minulla on siellä vanhoja MikroBittejä.
   Siellä? Kakkosessa??

   Lainaa

  23. Tuttu ihminen 24.5.2022 19:58
   Tulos: +2 (30 ääntä)
   traumcity: Kuka menee paskalle ilman puhelinta? Tuijottelee siellä sitten jotain vessan kaakeleita kuin joku eläin. Johannan ongelma ei kuulosta ongelmalta, puhelin pirisee kun joku soittaa sun numeroon. Ja jos ei kanna puhelinta mukana aina niin tyhmästä päästä sietääkin kärsiä. Älä ole dorka Johanna. En mä [...]
   Kuka vie puhelimen vessaan? Hyi yök

   Lainaa

  24. Puiseva seuraeläin 24.5.2022 21:23
   Tulos: +52 (52 ääntä)
   Vähän sama kuin jos odotat pakettia kotiin. Koko päivän odotat uskollisesti eteisen lähellä, mutta sen yhden viisiminuuttisen kun päätät iltapäivällä uskaltautua viettämään parvekkeella kahvin tai tupakan tai minkä vaan merkeissä, niin se lähetti käy ihan varmasti juuri sinä aikana hipaisemassa sitä ovikelloa niin ettei se kuulu mihinkään, ja jättää lapun ettei vastaanottaja ollut kotona.

   Lainaa

  25. Pakkattu jyrsijä 24.5.2022 21:42
   Tulos: -23 (27 ääntä)
   Oireeton sakaali: Miten olisi mahdollista jakaa sunnuntain palkka koko viikonlopulle, jos vain Sunnuntaina tulee töihin?
   Ihan samalla tavalla kuin kuukausipalkkakin jaetaan. Et ole vissiin työelämään paljoa tutustunut.

   Lainaa

  26. Soma karpalo 25.5.2022 12:41
   Tulos: -4 (30 ääntä)
   traumcity: Kuka menee paskalle ilman puhelinta? Tuijottelee siellä sitten jotain vessan kaakeleita kuin joku eläin. Johannan ongelma ei kuulosta ongelmalta, puhelin pirisee kun joku soittaa sun numeroon. Ja jos ei kanna puhelinta mukana aina niin tyhmästä päästä sietääkin kärsiä. Älä ole dorka Johanna. En mä [...]
   Minä. En oo koskaan älynny miksi jotkut ihmiset istuu minuuttikaupalla kakkosella kun sen asian toimittamiseen ei kuitenkaan mene puolta minuuttia kauempaa. Mutta toki jos sinne toilettiin jää somettamaan niin meneehän siinä aikaa.

   Lainaa

  27. Tosikko kiivi 25.5.2022 15:15
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Puiseva seuraeläin: Vähän sama kuin jos odotat pakettia kotiin. Koko päivän odotat uskollisesti eteisen lähellä, mutta sen yhden viisiminuuttisen kun päätät iltapäivällä uskaltautua viettämään parvekkeella kahvin tai tupakan tai minkä vaan merkeissä, niin se lähetti käy ihan varmasti juuri sinä aikana hipaisemassa sitä [...]
   No melkein noin. Eihän se siis oikeasti mitään lappua jätä vaan häipyy vähin äänin tiehensä. Se lappu tulee joskus seuraavalla viikolla sitten tulee kirjepostin mukana, mikä päivä ne ny sitäkään enää jaksavat jakaa.

   Lainaa

  28. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Soma karpalo: Minä. En oo koskaan älynny miksi jotkut ihmiset istuu minuuttikaupalla kakkosella kun sen asian toimittamiseen ei kuitenkaan mene puolta minuuttia kauempaa. Mutta toki jos sinne toilettiin jää somettamaan niin meneehän siinä aikaa.
   Koska se on hauskinta puuhaa mitä voi tehdä ilman housuja.

   Lainaa

  29. Tulos: +12 (16 ääntä)
   -x-x-: Sunnuntailisä on olemassa, koska ihmiset eivät pääsääntöisesti halua työskennellä sunnuntaisin. Vanhemmat haluavat olla lastensa kanssa, opiskelijat haluavat olla darrassa jne. jne. Se, että maanantaisin saisi parempaa palkkaa ei ollenkaan vähennä sitä harmistusta, että ei voi viettää viikonloppua [...]
   Näiden lisäksi vielä sunnuntailisien aiheuttaman viikonloppukannustimen kadottua aika monessa firmassa alettaisiin jakaa pärstäkertoimella työvuoroja ja tietyt tekijät joituisivat kohtuuttomasti viikonloppuhommiin suositumpien saadessa kuitenkin saman palkan ilman viikonlopputöitä.

   Lainaa

  30. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Itseasiassa: En mäkään ymmärrä. Mun käsittääkseni puoluekokouksessa keskustellaan ja äänestetään tällaiset ehdotukset läpi ja jo ennen tätä lehdet huusivat tätä Vihreiden kantana. Jokaisessa puolueessa tietääkseni on ehdotuksia ja niistä keskustellaan yhdessä (no ehkä joku VKK poikkeuksena).Olisivat edes [...]
   Siinä vaiheessa kun puolueen johto on esittelemässä ja perustemassa tällaisia päättömyyksiä perusteilla, jotka ovat täysin ristiriidassa tavallisen työntekijän arjen todellisuuden kanssa, voi sen ehdotuksen hyvin laskea kyseisen puolueen häpeäksi.

   Lainaa

  31. Villi pomelo 26.5.2022 12:07
   Tulos: -3 (7 ääntä)
   -x-x-: Sunnuntailisä on olemassa, koska ihmiset eivät pääsääntöisesti halua työskennellä sunnuntaisin. Vanhemmat haluavat olla lastensa kanssa, opiskelijat haluavat olla darrassa jne. jne. Se, että maanantaisin saisi parempaa palkkaa ei ollenkaan vähennä sitä harmistusta, että ei voi viettää viikonloppua [...]
   Tää ei nyt kuitenkaan vastaa siihen, miksi ylin juttu on täällä, kun kumpikaan kommentoijista ei selkeästikään ymmärtäneet lainkaan mistä on kysymys.

   Lainaa

  32. Tulos: -9 (9 ääntä)
   Joissain muissa maissa sairaanhoitajat oikeasti maksaa siitä, että pääsee töihin. Esim Iso-Britanniassa £120/vuosi. Niin että tämä saattaa olla suomessakin tulevaisuutta kun katsoo näitä päätöksiä…

   Lainaa

  33. Vastuuton hämähäkki 7.6.2022 11:41
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Höh. Olisin käynyt Juhalle vittuilemassa Grillin julkaisuun, mutta olikin poistettu. Idiootiksi olisin haukkunut. Höh.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: arman alizad, hoitajat, jääkiekko, persut, perussuomalaiset, soittopyyntö, sunnuntailisä, vihreät