Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puskaradio suhisee, osa 14

Mistä saa Karjala-lippiksen?
Puskaradio suhisee, osa 14

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 58 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Voittoisa mäyrä 10.5.2022 0:32
   Tulos: +295 (325 ääntä)
   Pert taitaa tietää enemmän kuin ihotautilääkärit ja kemistit yhteensä. Kyllä, aurinkosuoja ja retinoidit hidastaa ihon ikääntymistä. Se on tutkittu juttu.

   Lainaa

  2. Värikäs joutsen 10.5.2022 1:03
   Tulos: +208 (220 ääntä)
   Haluaisin tykätä Veijon kommentista

   Lainaa

  3. Tulos: +164 (282 ääntä)
   Mä en ymmärrä miksi Karjala tai Jokerit lippis on noloa mutta jengi pitää vaatteita joissa on logoja asioista, seuroista ja kaupungeista joissa ei tosiaan ole käynyt tai opiskellut ja vähiten fanittaa. Joku lähiö lapsukainen kulkee ylpeänä kadulla kun lippis mainostaa Bostonin nyrkkeily seuraa tai jenkki tuotetta mistä sillä ole hajuakaan. Mut on vähänkö noloo kun Karjala lippis/paita. Ei kumpikaan ole suosikkini mut outo ilmiö et kaikki Suomeen viittaava on noloa ja mikä tahansa englanniksi printattu logo on cool. ,

   Lainaa

  4. Honottava huuhkaja 10.5.2022 1:31
   Tulos: +132 (142 ääntä)
   Pertin _kysymykset_ ovat siis näitä elämän totuuksia?

   Lainaa

  5. Sanaton sankari 10.5.2022 2:21
   Tulos: +55 (119 ääntä)
   Höpö: Mä en ymmärrä miksi Karjala tai Jokerit lippis on noloa mutta jengi pitää vaatteita joissa on logoja asioista, seuroista ja kaupungeista joissa ei tosiaan ole käynyt tai opiskellut ja vähiten fanittaa. Joku lähiö lapsukainen kulkee ylpeänä kadulla kun lippis mainostaa Bostonin nyrkkeily seuraa tai [...]
   En tiedä, mutta onhan se Karjala-lippis nolo.

   Lainaa

  6. Tulos: +118 (154 ääntä)
   Höpö: Mä en ymmärrä miksi Karjala tai Jokerit lippis on noloa mutta jengi pitää vaatteita joissa on logoja asioista, seuroista ja kaupungeista joissa ei tosiaan ole käynyt tai opiskellut ja vähiten fanittaa. Joku lähiö lapsukainen kulkee ylpeänä kadulla kun lippis mainostaa Bostonin nyrkkeily seuraa tai [...]

   Se kertoo kyllä ihmisestä, jos hän herää aamulla ja päättää, että se asia, minkä hän haluaa ventovieraiden itsestään tänään tietää on, että hän tykkää kaljasta. Ja on vielä maksanut sen tehdäkseen. Ei Karjala-paitoja kuitenkaan esteettisen rikkauden vuoksi ostella.

   Lainaa

  7. Kumiton simpanssi 10.5.2022 4:40
   Tulos: +143 (161 ääntä)
   Mitäs Pert jos ei niillä ripsillä halua kaivaa räkää nenästä pois tai ei ole tarvetta pitää työhanskoja ripsissä tai edes käsissä?

   Lainaa

  8. Säädytön lehmä 10.5.2022 5:10
   Tulos: +192 (194 ääntä)
   Voi Pert, niillä rakennekynsillä vasta saakin ne sieraimet tyhjiksi!

   Lainaa

  9. Tukintolvana 10.5.2022 5:55
   Tulos: +57 (61 ääntä)
   Honottava huuhkaja: Pertin _kysymykset_ ovat siis näitä elämän totuuksia?
   Ainakin Pertin oman elämän.

   Lainaa

  10. Osa-aikainen kookos 10.5.2022 6:27
   Tulos: -50 (152 ääntä)
   En tiedä miten Pertin kommentti liittyy ripsiin, mutta ok pointteja tyypillä on. Jos ohitetaan kokonaan kyseisten kynsien käytännöllisyys, niin onhan kyseiset kynnet ihan järkyttävän rumia.

   Lainaa

  11. Tumaton seuraeläin 10.5.2022 7:30
   Tulos: +2 (64 ääntä)
   Voittoisa mäyrä: Pert taitaa tietää enemmän kuin ihotautilääkärit ja kemistit yhteensä. Kyllä, aurinkosuoja ja retinoidit hidastaa ihon ikääntymistä. Se on tutkittu juttu.
   Kuuden egen Nivea on sokkotestatusti parempi kuin ne satasen luksuslaardit.

   Lainaa

  12. Isä viiden, joka olet töissä. 10.5.2022 7:36
   Tulos: +97 (105 ääntä)
   Miten huonot tavat omaava ihminen voi olla vähemmän pidetty kuin hyvät tavat hallitseva? Tästähän Pertin ei kannata suuttua. Tämä on vain niitä elämän totuuksia.

   Lainaa

  13. Tulos: +85 (95 ääntä)
   Vai että painovoima aiheuttaa ryppyjä.

   Lainaa

  14. Epäaito haltia 10.5.2022 7:54
   Tulos: +75 (85 ääntä)
   Tumaton seuraeläin: Kuuden egen Nivea on sokkotestatusti parempi kuin ne satasen luksuslaardit.
   Ihon kosteuttamiseen kyllä, mutta ei ihon ikääntymiseen. Ikääntymisen merkkejä ehkäistäkseen pitää turavutua Voittoisan Mäyrän mainitsemiin aineisiin.

   Lainaa

  15. TuuttiMutti 10.5.2022 8:37
   Tulos: +44 (52 ääntä)
   Höpö: Mä en ymmärrä miksi Karjala tai Jokerit lippis on noloa mutta jengi pitää vaatteita joissa on logoja asioista, seuroista ja kaupungeista joissa ei tosiaan ole käynyt tai opiskellut ja vähiten fanittaa. Joku lähiö lapsukainen kulkee ylpeänä kadulla kun lippis mainostaa Bostonin nyrkkeily seuraa tai [...]
   Koitin tästä samasta asiasta joskus myös keskustella, useimmiten vastaus oli että toinen on mainostuote ja toinen "suunniteltu vaate". En sitten tiedä miten kukaan ei näe sitä ironiaa että kulkee päällää valkoinen huppari jossa lukee vaikka MAKIA (https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.boozt.com%2Ffi%2Ffi%2Fmakia&psig=AOvVaw3B0NrrofZNVrfrx4uBNarQ&ust=1652247381046000&source=images&cd=vfe&ved=0CAwQjRxqFwoTCKiO76Ob1PcCFQAAAAAdAAAAABAE)

   Lainaa

  16. Tulos: -28 (46 ääntä)
   Epäaito haltia: Ihon kosteuttamiseen kyllä, mutta ei ihon ikääntymiseen. Ikääntymisen merkkejä ehkäistäkseen pitää turavutua Voittoisan Mäyrän mainitsemiin aineisiin.
   Voi voi kyllä se iho ikääntyy ihan yhtä lailla kaikilla, mutta voihan ne voiteet hiukan ikääntymisen tuomiin oireisiin vaikuttaa.

   Lainaa

  17. Tulos: +66 (72 ääntä)
   Pertillä ollut patoutuneita katkeruuden tunteita kauneudenhoitoa kohtaan, jotka nyt pääsivät kerralla purkautumaan?

   Lainaa

  18. Vastarannan kiiski 10.5.2022 9:16
   Tulos: +69 (87 ääntä)
   Pert on juuri niitä miehiä, jotka jollain toisella palstalla marisevat sitä, kuinka kaikki naiset ovat huor1a, kun eivät anna hänelle. Miehenä vaan hävettää nää sepät jatkuvine naisten arvosteluineen. Kun vaan kannattaisi lohmaista se oma painovoiman rakastama kaljamaha verkkareitten kuminauhan sisäpuolelle, raapia kirveellä hirveimmät niistä 15-senttisistä partakarvoista ojennukseen ja lähteä lenkille.

   Lainaa

  19. Kidukseton raataja 10.5.2022 9:52
   Tulos: +6 (58 ääntä)
   No kyllähän siitä Karjala-lippiksen käyttäjästä tulee ihmisille ihan erilainen mielikuva kuin vaikka Adidaksen lippistä käyttävästä. Kaikki tietää että Karjala-lippistä käyttää vaan juntit amikset ja bensalenkkarit, tai sellaiset eliöt, jotka käyttää myös Suomileijonaa vaatteissa ja kaulassa.

   Lainaa

  20. Värikäs joutsen 10.5.2022 9:58
   Tulos: +42 (52 ääntä)
   Höpö: Mä en ymmärrä miksi Karjala tai Jokerit lippis on noloa mutta jengi pitää vaatteita joissa on logoja asioista, seuroista ja kaupungeista joissa ei tosiaan ole käynyt tai opiskellut ja vähiten fanittaa. Joku lähiö lapsukainen kulkee ylpeänä kadulla kun lippis mainostaa Bostonin nyrkkeily seuraa tai [...]
   Budweiser-lippis on ihan yhtä nolo

   Lainaa

  21. Täpärä koala 10.5.2022 10:14
   Tulos: +6 (34 ääntä)
   Kidukseton raataja: No kyllähän siitä Karjala-lippiksen käyttäjästä tulee ihmisille ihan erilainen mielikuva kuin vaikka Adidaksen lippistä käyttävästä. Kaikki tietää että Karjala-lippistä käyttää vaan juntit amikset ja bensalenkkarit, tai sellaiset eliöt, jotka käyttää myös Suomileijonaa vaatteissa ja kaulassa.
   Kaikki lippikset, joissa on joku logo, on yhtä noloja.

   Lainaa

  22. Tulos: +85 (87 ääntä)
   Höpö: Mä en ymmärrä miksi Karjala tai Jokerit lippis on noloa mutta jengi pitää vaatteita joissa on logoja asioista, seuroista ja kaupungeista joissa ei tosiaan ole käynyt tai opiskellut ja vähiten fanittaa. Joku lähiö lapsukainen kulkee ylpeänä kadulla kun lippis mainostaa Bostonin nyrkkeily seuraa tai [...]
   Tarvitseeko siitä välittää? Pakko tunnustaa, että minun mielestäni Karjala -lippikset ja vastaavat huutavat junttiutta. Varmaan Karjalalippismiehen mielestä minä olen joku Hipsteriurpo. Mutta mitä sillä on väliä? Ei Karjala lippismiehen tarvitse minun mielipiteestäni hänen tyylistään välittää yhtään mitään, enkä minäkään välitä hänen ajatuksistaan koskien minun tyyliäni. Kunhan oikeasti ihmisen kohdatessa suhtaudutaan häneen ystävällisesti ja avoimin mielin, niin se riittää.

   Lainaa

  23. Tulos: +114 (122 ääntä)
   Oon kuullu että jos sanoo "Minun verorahoillani" kolme kertaa täydenkuun aikaan niin Karjala- lippis vaan ilmestyy päähän.

   Lainaa

  24. Ontuva pelikaani 10.5.2022 10:28
   Tulos: -10 (50 ääntä)
   Täpärä koala: Kaikki lippikset, joissa on joku logo, on yhtä noloja.
   Lähtökohtaisesti kaikki lippikset ovat noloja.

   Lainaa

  25. Tulos: +5 (39 ääntä)
   Täpärä koala: Kaikki lippikset, joissa on joku logo, on yhtä noloja.
   Eiköhän se kuules ole ihan että missä ja kuka sitä käyttää. Jos vertaat esim. Tiger Woodsia Niken lippis päässä kierroksella tai Timo Puupäätä Karjala- lippis päässä Lidlin kassajonossa niin on siinä eroa.

   Lainaa

  26. Tuima siili 10.5.2022 11:27
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   jukkapalmu: Eiköhän se kuules ole ihan että missä ja kuka sitä käyttää. Jos vertaat esim. Tiger Woodsia Niken lippis päässä kierroksella tai Timo Puupäätä Karjala- lippis päässä Lidlin kassajonossa niin on siinä eroa.
   Tai vaikka Tiger Woodsilla se Karjala-lippis. Yleensä Karjala-lippis kertoo käyttäjästään jotain, mutta jos vaikka Joe Biden sellaisen päähänsä työntää, niin eihän se siitä samoja asioita kerro, kun sama lippis jonkun random amis-Timon päässä Lidlin kassajonossa.

   Lainaa

  27. Tulos: +58 (62 ääntä)
   Eeva on varmaan aika usein peloissaan. Ei ole enää kovin harvinainen yhdistelmä tuo tummempi ihminen puhelin kädessään. Ei pitäisi herättää moista reaktiota Herran vuonna 2022 mutta ei sekään taida ikävä kyllä olla harvinaista😔

   Lainaa

  28. Tulos: +44 (50 ääntä)
   Kyllä sillä miehellä varmasti jotain pahoja aikeita on, kun on kerran ulkomaalaistaustainen.

   Lainaa

  29. Tulos: +24 (30 ääntä)
   Voittoisa mäyrä: Pert taitaa tietää enemmän kuin ihotautilääkärit ja kemistit yhteensä. Kyllä, aurinkosuoja ja retinoidit hidastaa ihon ikääntymistä. Se on tutkittu juttu.
   Jep! Ja kuiva iho on aina huonomman näköinen kuin hyvin kosteutettu (nimimerkki kokemusta on 😅)

   Lainaa

  30. Tosi kilpikonna 10.5.2022 11:46
   Tulos: -50 (84 ääntä)
   Pert, sanoo sen mitä varmasti niin moni muukin mies ajattelee. Rakenne kynnet, helvetin rumat ja varmasti epäkäytännölliset, mitä nyt kattonu ku ihan puhelimenkin käyttö vaikuttaa kovin vaivalloiselta, muusta tekemisestä puhumattakaan. Nuo perkeleen irtoripset, sojottaa aina miten sattuu, irtoilevat haituva kerrallaan erittäin nopeasti maksettuun hintaan nähden ja ei niitä ripsiä kukaan oikeesti niin paljoa kato kun sinä itte (joojoo itteään varten sitä laittaudutaan olevinaan, mutta mutta). Sitten nää liianpienet vaatteet, hametta vedetään alas parin askelen välein ja samoin toppia korjataan ylöspäin kun on vähänki liikuttanu käsiä, että meinaa tissit tulla esiin. MIKSI?!? Miksi te naiset teette elämästänne väkisin niin hiton vaikeeta? :D :D

   Lainaa

  31. Toipuva haisunäätä 10.5.2022 12:02
   Tulos: +62 (64 ääntä)
   "Miksi te naiset teette elämästänne väkisin niin hiton vaikeeta? 😁 :D" Itse ainakin tuli alettua laittaa geelikynnet kun hitsaamista harjoitellessa kuumuus ja jatkuva käsienpesu haurastutti omia niin että katkeilivat ja liuskoittuivat jatkuvasti. Nyt opintojen edessä koneistaessa on kädet usein jäähdytysemulsiossa ja metallikappaleita käsitellessä olisi taas harvase päivä kynsi katki. Tosin pidän ne kyllä maltillisen pituisina vaikkakin pidempinä kuin koskaan olen luonnostaan saanut kasvatettua. Ei se kaikilla varmaan käytännön syistä johdu, mutta kyllähän rakennekynnet paremmin kestävät kuin luonnolliset.

   Lainaa

  32. Aliarvostettu alpakka 10.5.2022 12:10
   Tulos: +13 (21 ääntä)
   Höpö: Mä en ymmärrä miksi Karjala tai Jokerit lippis on noloa mutta jengi pitää vaatteita joissa on logoja asioista, seuroista ja kaupungeista joissa ei tosiaan ole käynyt tai opiskellut ja vähiten fanittaa. Joku lähiö lapsukainen kulkee ylpeänä kadulla kun lippis mainostaa Bostonin nyrkkeily seuraa tai [...]
   No siis se, että Karjala-lippis äärimmäisen juntin ihmisen päähine, sattuu olemaan vaan näitä elämän totuuksia. Ei pidä suuttua niistä.

   Lainaa

  33. Itseasiassa 10.5.2022 12:29
   Tulos: +8 (16 ääntä)
   Höpö: Mä en ymmärrä miksi Karjala tai Jokerit lippis on noloa mutta jengi pitää vaatteita joissa on logoja asioista, seuroista ja kaupungeista joissa ei tosiaan ole käynyt tai opiskellut ja vähiten fanittaa. Joku lähiö lapsukainen kulkee ylpeänä kadulla kun lippis mainostaa Bostonin nyrkkeily seuraa tai [...]
   Ehkä hyvä jos ilmaiseksi saadut (ja otetut) vaatteet myös käytetään, eikä tuhlata luonnonvaroja vain koska on kiva kantaa ilmaista tavaraa kotiin makaamaan. Mutta en myös itse ymmärrä tiettyjen logojen päälle, yksi outo muoti-ilmiö oli joku vuosi ne ihme numeropaidat, jossa mut vain oli isolla joku itselle mitään merkitsemätön numero.

   Lainaa

  34. Isä viiden, joka olet töissä. 10.5.2022 12:42
   Tulos: +57 (63 ääntä)
   Tosi kilpikonna: Pert, sanoo sen mitä varmasti niin moni muukin mies ajattelee. Rakenne kynnet, helvetin rumat ja varmasti epäkäytännölliset, mitä nyt kattonu ku ihan puhelimenkin käyttö vaikuttaa kovin vaivalloiselta, muusta tekemisestä puhumattakaan. Nuo perkeleen irtoripset, sojottaa aina miten sattuu, irtoilevat [...]
   En nyt mene ollenkaan siihen ajatteleeko, tai siihen ovatko oikeassa. Saa ajatella mitä lystää ja se on ihan ok. Ajatuksien ulostuonnissa pitäisi kumminkin miettiä sellaisia pikkuasioita kuin "miten", "milloin", "missä", ja ennen kaikkea "onko kukaan kysynyt" tai "liittyykö asiaan".

   Lainaa

  35. Itseasiassa 10.5.2022 12:50
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   TuuttiMutti: Koitin tästä samasta asiasta joskus myös keskustella, useimmiten vastaus oli että toinen on mainostuote ja toinen "suunniteltu vaate". En sitten tiedä miten kukaan ei näe sitä ironiaa että kulkee päällää valkoinen huppari jossa lukee vaikka [...]
   Nämä mä ymmärrän sen puolesta, että Makiakin yrittää olla, eettinen vaatemerkki. Periaatteessa voisin käyttää sen genren vaatteita merkillä, vaikka kaikki omat eettiset vaatteeni taitavat olla logottomia. Joistakin kyllä tunnistaa ulkonäöstä minkä merkkinen se on, mutta tulee ostettua niin vähän vaatteita että osto menee kyllä vaatteen ulkonäön, arvojen ja käytettävyyden puolelle, kuin merkin mainostamisella.

   Lainaa

  36. Harmaa kivi 10.5.2022 12:50
   Tulos: +41 (49 ääntä)
   Tuima siili: Tai vaikka Tiger Woodsilla se Karjala-lippis. Yleensä Karjala-lippis kertoo käyttäjästään jotain, mutta jos vaikka Joe Biden sellaisen päähänsä työntää, niin eihän se siitä samoja asioita kerro, kun sama lippis jonkun random amis-Timon päässä Lidlin kassajonossa.
     Ero on siinä, että Woodsille on maksettu sen Nike-lippiksen pitämisestä. Jos itse saisin Karjala-lippiksen pitämisestä riittävän hyvän sponsorisopimuksen, niin pitäisinhän minä, ei siitä pää irtoa. (Saisi olla hyvä sopimus, ei mitään tyyliä "lava kaljaa"). Mutta yleensä käyttäjä on kuitenkin siitä huvista maksanut, ja kaljasta myös. Ei sillä, itse olen sitä mieltä että mainostaakseni mitä tahansa, olipa Budweiseria tai Makiaa, brandin pitäisi maksaa minulle eikä toisinpäin. 
     Mitä ihonhoitoon tulee, ihon vanhenemista aiheuttaa, ajan lisäksi, pahimmin tupakanpoltto ja auringonvalo. Auringonvalolta voi suojautua holvaamalla päälleen riittävän korkeata suojakerrointa riittävän määrän. Ei samana päivänä mitään tapahdu, tai samana vuonnakaan, mutta muutaman vuosikymmenen päästä kyllä selvästi näkyy kuka kärytti itsensä krokotiiliksi ja kuka ei. Pertillä on toki muutenkin puurot ja vellit sekaisin -*kudosten* vanhenemiselle ei voi mikään mitään paitsi plastiikkakirurgi, eli sille, että piirteet valuvat, *ihon* vanhenemiselle eli pintarypyille voi paljonkin. Ja vaikka siitä voi riidellä ovatko porukat laittaneet rakennekynsiä itseään, käytännöllisyyttä, instaa, vai deittejä varten (luultavasti riippuu laitattajasta, naiset kun eivät ole monoliitti), niin sitä voidaan varmaan olla samaa mieltä ettei kukaan laittanut Pertiä varten...

   Lainaa

  37. Etuoikeutettu bataatti 10.5.2022 12:58
   Tulos: +20 (36 ääntä)
   Höpö: Mä en ymmärrä miksi Karjala tai Jokerit lippis on noloa mutta jengi pitää vaatteita joissa on logoja asioista, seuroista ja kaupungeista joissa ei tosiaan ole käynyt tai opiskellut ja vähiten fanittaa. Joku lähiö lapsukainen kulkee ylpeänä kadulla kun lippis mainostaa Bostonin nyrkkeily seuraa tai [...]
   "Kaikki vähänkään Suomeen viittaava on noloa" no ei. Ehkä siitä tekee noloa se että se on kaljamerkki. Vai mitäpä luulet. Samalla tavalla kuin joku Olvin tai Koskenkorvan lippis olisi nolo. Onhan noita suomalaisiakin design-merkkejä kuten esim. Makia tai Marimekko, eikä niiden lippisten tai pipojen pitäminen ole noloa.

   Lainaa

  38. Tulos: +1 (15 ääntä)
   Höpö: Mä en ymmärrä miksi Karjala tai Jokerit lippis on noloa mutta jengi pitää vaatteita joissa on logoja asioista, seuroista ja kaupungeista joissa ei tosiaan ole käynyt tai opiskellut ja vähiten fanittaa. Joku lähiö lapsukainen kulkee ylpeänä kadulla kun lippis mainostaa Bostonin nyrkkeily seuraa tai [...]
   Jos sulla on Jokereiden ihan mikätahansa fanituote päällä, se ei ole noloa. Se on häpeä.

   Lainaa

  39. Blaseerattu grobiaani 10.5.2022 17:01
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Täpärä koala: Kaikki lippikset, joissa on joku logo, on yhtä noloja.
   Tää niin. Muinaisena nulikkana herrastelin Alpeilla Stihl(moottorisahamerkki)-lippiksessä. KAIKKI vastaantulijat vaivautuivat kommentoimaan. Huippu, kun vastaantuleva alppijääkärijoukkue oikein pysähtyi kuittailemaan. No, onneksi ymmärrän baijeria vain vaillinaisesti.

   Lainaa

  40. Sitoutumaton haukka 10.5.2022 17:15
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   TuuttiMutti: Koitin tästä samasta asiasta joskus myös keskustella, useimmiten vastaus oli että toinen on mainostuote ja toinen "suunniteltu vaate". En sitten tiedä miten kukaan ei näe sitä ironiaa että kulkee päällää valkoinen huppari jossa lukee vaikka [...]
   Mihinköhän kategoriaa Lidlin Makia hupparit kuuluu? Suunniteltu mainosvaate

   Lainaa

  41. Vihervä eläin 10.5.2022 18:40
   Tulos: -1 (15 ääntä)
   Kidukseton raataja: No kyllähän siitä Karjala-lippiksen käyttäjästä tulee ihmisille ihan erilainen mielikuva kuin vaikka Adidaksen lippistä käyttävästä. Kaikki tietää että Karjala-lippistä käyttää vaan juntit amikset ja bensalenkkarit, tai sellaiset eliöt, jotka käyttää myös Suomileijonaa vaatteissa ja kaulassa.
   Jaa a. Omalla sedällä aina karhu tai karjala lippis päässä, vaikka nyt prosessi-insinöörinä toimiikin :D

   Lainaa

  42. Mustanpuhuva lihapiirakka 10.5.2022 21:25
   Tulos: +22 (26 ääntä)
   Voittoisa mäyrä: Pert taitaa tietää enemmän kuin ihotautilääkärit ja kemistit yhteensä. Kyllä, aurinkosuoja ja retinoidit hidastaa ihon ikääntymistä. Se on tutkittu juttu.
   Se, että miksi kenenkään, ja päällimmäiseksi juuri naisten, tulisi olla kiinnostuneita länsimaalaisten kauneusihanteiden takia "ihon vanhentumisesta" onkin sitten ihan eri juttu.

   Lainaa

  43. Tunteeton raadonsyöjä (pluri) 10.5.2022 22:15
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Höpö: Mä en ymmärrä miksi Karjala tai Jokerit lippis on noloa mutta jengi pitää vaatteita joissa on logoja asioista, seuroista ja kaupungeista joissa ei tosiaan ole käynyt tai opiskellut ja vähiten fanittaa. Joku lähiö lapsukainen kulkee ylpeänä kadulla kun lippis mainostaa Bostonin nyrkkeily seuraa tai [...]
   Jos et ole törmännyt ns. Karjala lippis ihmisiin niin ymmärrän tietämättömyytesi. Ne ovat juuri niitä joille yhdys sanat tuottavat ongelmia kuten sinulle joten voi olla vaikeaa käsittää jos kuu luu siihen samaan ryhmään jolle kommentissa nauretaan.

   Lainaa

  44. Tulos: -5 (15 ääntä)
   Mieluummin Karjala logo kuin Harvard university rowteam tai mitä näitä on. Jengi kulkee mainostamassa mitä kummempaa juttua ja sit nauraa kun jollain on paita minkä tuotteista/kouluista on edes kokemusta. Kelaa meneväsi Puolassa käymään ja siellä jengi pitäisi siistinä kulkea kisahallin mainos paidat päällä. No joo mut onhan se hassua et kun teksti muuttuu englanninniksi ni harva miettii mitä siinä lukee ja kaikki suomijutut on junttia. Tietty ne on vaan paitoja ja pöksyjä eikä siis tod kovin vakavaa mut pistää välillä mietityttää.

   Lainaa

  45. Tyly tuhatjalkainen 11.5.2022 6:49
   Tulos: -15 (17 ääntä)
   Voittoisa mäyrä: Pert taitaa tietää enemmän kuin ihotautilääkärit ja kemistit yhteensä. Kyllä, aurinkosuoja ja retinoidit hidastaa ihon ikääntymistä. Se on tutkittu juttu.
   Höpsis.

   Lainaa

  46. Läski hedelmä 11.5.2022 14:02
   Tulos: -5 (9 ääntä)
   Voittoisa mäyrä: Pert taitaa tietää enemmän kuin ihotautilääkärit ja kemistit yhteensä. Kyllä, aurinkosuoja ja retinoidit hidastaa ihon ikääntymistä. Se on tutkittu juttu.
   Hetkinen, tarkoitatko että A-vitamiinijohdannainen imeytyy ihon läpi ja hidastaa ikääntymisen siten vai tarkoitatko että se hidastaa ikääntymisen syötynä kuten monet muut vitamiinit ja antioksidantit? Se on nimittäin hieman eri juttu.

   Lainaa

  47. Tuima siili 11.5.2022 14:10
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Läski hedelmä: Hetkinen, tarkoitatko että A-vitamiinijohdannainen imeytyy ihon läpi ja hidastaa ikääntymisen siten vai tarkoitatko että se hidastaa ikääntymisen syötynä kuten monet muut vitamiinit ja antioksidantit? Se on nimittäin hieman eri juttu.
   Ihon läpi: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1473-2165.2005.40215.x https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2699641/

   Lainaa

  48. Kupruileva karpalo 11.5.2022 16:38
   Tulos: +16 (24 ääntä)
   Höpö: Mä en ymmärrä miksi Karjala tai Jokerit lippis on noloa mutta jengi pitää vaatteita joissa on logoja asioista, seuroista ja kaupungeista joissa ei tosiaan ole käynyt tai opiskellut ja vähiten fanittaa. Joku lähiö lapsukainen kulkee ylpeänä kadulla kun lippis mainostaa Bostonin nyrkkeily seuraa tai [...]
   Minäkään en ymmärrä! Itsellä on bändipaidat aikalailla arkipukeutumista (olen nainen, jos jotakuta kiinnostaa), mutta olen tarkka siitä että nämä bändit ovat sellaisia joita oikeasti kuuntelen ja tiedän niiden musiikkia enemmänkin kuin sen radiossa puhkikulutetun hitin.
   Jos vaatteissani on logoja, haluan että tiedän mitä se tarkoittaa, mitä se edustaa ja oikeasti pystyä vaikka sitten sanomaan jonkin vähemmän tunnetun kappaleen nimen kyseiseltä bändiltä.
   Ulkonäkö nyt kuitenkin on se ensivaikutelma, ei siitä mihinkään pääse, joten en nyt halua mainostaa kaikille paidallani jotain bändiä, jonka musiikista en oikeasti pitäisi, jos sitä vaivautuisin kuuntelemaan. Ainakin itse lähtökohtaisesti oletan, että jos ihmisellä on bändipaita päällä, se fanittaa sitä paljon tai vastaavaa.
   Entä jos pukeutuisin "siistiin logoon" tietämättä mitä sen taustalla on ja sitten kyseessä olisikin jokin juttu, jossa on arvot tai genret ihan päinvastaisia kuin mitä itselläni on?
   Esimerkkinä nyt bändipaidat koska ne omaa arkeani koskettavat. Koskee yhtälailla muitakin logopaitoja.

   Lainaa

  49. Piikikäs vaatekappale 11.5.2022 20:58
   Tulos: -13 (17 ääntä)
   Kidukseton raataja: No kyllähän siitä Karjala-lippiksen käyttäjästä tulee ihmisille ihan erilainen mielikuva kuin vaikka Adidaksen lippistä käyttävästä. Kaikki tietää että Karjala-lippistä käyttää vaan juntit amikset ja bensalenkkarit, tai sellaiset eliöt, jotka käyttää myös Suomileijonaa vaatteissa ja kaulassa.
   Meinaat oikeasti että olet jotenkin fiksu, kun käytät lippistä jossa on Adidaksen logo? Et ole. Et eroa millään tavalla Karjala-lippistä käyttävistä. Lippis on junttien päähine. Piste.

   Lainaa

  50. Tosikko kiivi 11.5.2022 22:28
   Tulos: -11 (15 ääntä)
   Kupruileva karpalo: Minäkään en ymmärrä! Itsellä on bändipaidat aikalailla arkipukeutumista (olen nainen, jos jotakuta kiinnostaa), mutta olen tarkka siitä että nämä bändit ovat sellaisia joita oikeasti kuuntelen ja tiedän niiden musiikkia enemmänkin kuin sen radiossa puhkikulutetun hitin. Jos vaatteissani on logoja, [...]
   Kukin tavallaan. Itse en kyllä viitsi lähteä joka vaatteen kuva-aiheita googlettelemaan. Ihan sama mitä siinä "mainostetaan" kunhan näyttää hyvältä. Enkä oleta muidenkaan niin tekevän.

   Lainaa

  51. Johdoitettu persoona 12.5.2022 11:45
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   Tosikko kiivi: Kukin tavallaan. Itse en kyllä viitsi lähteä joka vaatteen kuva-aiheita googlettelemaan. Ihan sama mitä siinä "mainostetaan" kunhan näyttää hyvältä. Enkä oleta muidenkaan niin tekevän.
   Eihän niitä tarvitse googletella. Yksinkertaisesti ei vain käytä vaatteita, joissa on itselle tuntematon logo. Ainakaan minä en halua olla kävelevä mainostaulu

   Lainaa

  52. Näpytön kantojuhta 13.5.2022 7:50
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Vihervä eläin: Jaa a. Omalla sedällä aina karhu tai karjala lippis päässä, vaikka nyt prosessi-insinöörinä toimiikin :D
   Ja sulla on vahva olettamus että prosessi-insonööri on jotain niin hienoa että sellainen ei voisi olla juntti?

   Lainaa

  53. Tuima pöllö 13.5.2022 7:51
   Tulos: -5 (13 ääntä)
   Etuoikeutettu bataatti: "Kaikki vähänkään Suomeen viittaava on noloa" no ei. Ehkä siitä tekee noloa se että se on kaljamerkki. Vai mitäpä luulet. Samalla tavalla kuin joku Olvin tai Koskenkorvan lippis olisi nolo. Onhan noita suomalaisiakin design-merkkejä kuten esim. Makia tai Marimekko, eikä niiden lippisten tai pipojen pitäminen ole noloa.
   Ai ei ole nolo käyttää Marimekon vaatteita :D

   Lainaa

  54. Särkemätön nektariini 13.5.2022 13:29
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Johdoitettu persoona: Eihän niitä tarvitse googletella. Yksinkertaisesti ei vain käytä vaatteita, joissa on itselle tuntematon logo. Ainakaan minä en halua olla kävelevä mainostaulu
   Mäkään en ole käyttänyt logovaatteita varmaan 15 vuoteen. En muista mistä se lähti, ehkä joku tenttasi multa "mitä toi meinaa, mihin se liittyy" tms ja aloin ajatella, että enpä tosiaan tiedä.
    Nykyään en käytä melkein mitään printtivaatteita muutenkaan, mutta varsinkin tekstejä ja logoja välttelen. Jotenkin se ei tunnu omalta.
   Osittain siksi, etten halua mainostaa vaikka adidasta, en halua olla "adidas-ihminen" joka pitää adidaksesta niin paljon, että sen nimi pitää näkyä kaikille. En mä ole kiinnostunut selvittämään kovin tarkasti millaisia tyyppejä siellä on töissä ja kuinka eettisiä ne vaatteet on, joten en ala niitä mainostaa.
   Ja sellaiset random printtilogot paidoissa myös epäilyttää. Onko siinä joku viesti, jonka takana en seiso. Vahingossa puollan kohta jotain lapuan-liikettä, vahvempia puutarhamyrkkyjä tai ultrakapitalismia :D Siis en tod jaksa selvittää logojen taustaa, joten en käytä.
   Lisäksi pienten taiteilijoiden teoksia varastetaan pilvin pimein ja käytetään jatkuvasti myytävissä tuotteissa. Usein herää kysymys "onko taiteilija saanut tästä rahansa" kun näen makean printin. Mut en jaksa selvittää, liikaa vaivaa.

   Lainaa

  55. Sanoinkuvaamaton mulukku 16.5.2022 2:25
   Tulos: -5 (5 ääntä)
   Tuima siili: Tai vaikka Tiger Woodsilla se Karjala-lippis. Yleensä Karjala-lippis kertoo käyttäjästään jotain, mutta jos vaikka Joe Biden sellaisen päähänsä työntää, niin eihän se siitä samoja asioita kerro, kun sama lippis jonkun random amis-Timon päässä Lidlin kassajonossa.
   Maisy Biden suosii Koffia mainostavia HIFK:n pelipaitoja. Mitä se kertoo Bideneistä?

   Lainaa

  56. Siveä patsas 17.5.2022 6:43
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Sanoinkuvaamaton mulukku: Maisy Biden suosii Koffia mainostavia HIFK:n pelipaitoja.
   Ei suosi.

   Lainaa

  57. Kallu Pilaton 20.5.2022 12:17
   Tulos: -8 (8 ääntä)
   Harmaa kivi, kupruileva karpalo, nektariini. Luuletteko,että joku jaksaa lukea tuherruksenne?

   Lainaa

  58. Syömätön susi 28.5.2022 18:47
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Höpö: Mä en ymmärrä miksi Karjala tai Jokerit lippis on noloa mutta jengi pitää vaatteita joissa on logoja asioista, seuroista ja kaupungeista joissa ei tosiaan ole käynyt tai opiskellut ja vähiten fanittaa. Joku lähiö lapsukainen kulkee ylpeänä kadulla kun lippis mainostaa Bostonin nyrkkeily seuraa tai [...]
   Ymmärrän pointtisi, mutta ehkä siihen sisältyy silti myös vastaus. Käytännössä kaikki suomalaiset tunnistavat Karjalan brändin, mutta joku bostonilaisen nyrkkeilyseuran logo saattaa vaikuttaa lähinnä esteettisesti hienolta, ilman että siihen sisältyy assosiaatiota mihinkään. Itse en oikein suosi kumpaakaan vaihtoehtoa, mutta eivät ne myöskään elämääni häiritse.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hakunila, kerava, kännykkä, ripset, rakennekynnet, voiteet, karjala, lippis,