Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 567

Vastaus, jota et halua paljastavaan kuvaasi.
Sekalaisia, osa 567

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 86 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. kakkiainen 21.4.2022 0:11
   Tulos: +1234 (1276 ääntä)
   Miksi Miran "moka" edes on täällä?

   Lainaa

  2. Kaukaa viisas papukaija 21.4.2022 0:22
   Tulos: +945 (989 ääntä)
   Onko toi viimonen joku vahinkolisäys tänne? Mauton sisältö ja mautonta lähetellä omia mukahauskoja "mokia".

   Lainaa

  3. Suomennettu panda 21.4.2022 0:22
   Tulos: +286 (320 ääntä)
   Nyt täytyy sanoa että tätä en olis välttämättä halunnu nähdä. Kielletään...

   Lainaa

  4. Meluisa norppa 21.4.2022 0:25
   Tulos: +1025 (1075 ääntä)
   Jos omissa hautajaisissa joku lähtis hakkaamaan tattia vessaan niin aivan varmasti palaisin kummittelemaan sille. Ja "ihanan näköinen pikku tussu" oli niin karsee lause, etten tiedä miten tästä jatkan eteenpäin. Saattaa ne hautajaiset tulla odotettua aiemmin :(

   Lainaa

  5. Tulos: +174 (438 ääntä)
   Koiran ottaminen väestönsuojaan on monella tapaa ongelmallista. Moni on allerginen. Lisäksi pitemmän oleskelun aikana koirien jätökset. Harvaa kuitenkaan koulutettu tekemään tarpeitaan pöntölle.

   Lainaa

  6. Lottoava lammas 21.4.2022 0:40
   Tulos: -28 (318 ääntä)
   Pena36: Koiran ottaminen väestönsuojaan on monella tapaa ongelmallista. Moni on allerginen. Lisäksi pitemmän oleskelun aikana koirien jätökset. Harvaa kuitenkaan koulutettu tekemään tarpeitaan pöntölle.
   Pidemmän oleskelun aikana siitä saa toisaalta apua muonahuoltoon.

   Lainaa

  7. Saivartelija 21.4.2022 1:01
   Tulos: -304 (358 ääntä)
   Pena36: Koiran ottaminen väestönsuojaan on monella tapaa ongelmallista. Moni on allerginen. Lisäksi pitemmän oleskelun aikana koirien jätökset. Harvaa kuitenkaan koulutettu tekemään tarpeitaan pöntölle.
   En tiiä, miten muualla maailmassa toimitaan, mutta mä ainakin käytän koiran ulkona niin usein, ettei se tee tarpeitaan sisälle. Ja kissa jos ois, niin siivoaisin sen laatikon aina kun tarvii. 
   Allergiapointti on toki hyvä.

   Lainaa

  8. Tulos: +238 (266 ääntä)
   Pena36: Koiran ottaminen väestönsuojaan on monella tapaa ongelmallista. Moni on allerginen. Lisäksi pitemmän oleskelun aikana koirien jätökset. Harvaa kuitenkaan koulutettu tekemään tarpeitaan pöntölle.
   Niitä kakkojahan ei voi noukkia ja laittaa samaan paikkaan ihmisjätösten kanssa? Pissan suhteen on toki hiukan haastavampaa, oletan että ei ole vettä rättien huuhteluun pyyhkimisen jälkeen.
   Saivartelija: En tiiä, miten muualla maailmassa toimitaan, mutta mä ainakin käytän koiran ulkona niin usein, ettei se tee tarpeitaan sisälle. Ja kissa jos ois, niin siivoaisin sen laatikon aina kun tarvii.  Allergiapointti on toki hyvä.
   En tiedä miten sun maailmassa toimitaan, mut pommisuojassa saattaa joutua oleskelemaan aika pitkäänkin turvallisuussyistä, ja varsinkin jos pommisuojan päällä ollut rakennus on sortunut eikä ovea saa auki.

   Lainaa

  9. Saivartelija 21.4.2022 1:15
   Tulos: +193 (211 ääntä)
   Saivartelija: En tiiä, miten muualla maailmassa toimitaan, mutta mä ainakin käytän koiran ulkona niin usein, ettei se tee tarpeitaan sisälle. Ja kissa jos ois, niin siivoaisin sen laatikon aina kun tarvii.  Allergiapointti on toki hyvä.
   Pahoittelut. Väsyneenä en tajunnut, että tässä puhutaan väestönsuojasta, mä aattelin jotain ihan pelastusarmeijan yömajaa yms 🤣 anteeksi.
   En mäkään välttämättä menis väestönsuojaan vaan jäisin koiran kanssa pois sieltä. Riippuen toki, mitä mieltä muut siellä olisivat, olisiko koira tervetullut sinne. 
   Anteeksi ajatusvirheeni ❤️🤣

   Lainaa

  10. Tulos: +127 (133 ääntä)
   Saivartelija: En tiiä, miten muualla maailmassa toimitaan, mutta mä ainakin käytän koiran ulkona niin usein, ettei se tee tarpeitaan sisälle. Ja kissa jos ois, niin siivoaisin sen laatikon aina kun tarvii.  Allergiapointti on toki hyvä.
   Ei kai väestönsuojasta noin vaan rampata edestakas ulos ja sisälle? Kuitenkin silloin, jos väestönsuojaan joutuu, on tilanne ulkona aika kauhea.

   Lainaa

  11. Reseptivapaa sirkka 21.4.2022 1:22
   Tulos: +390 (416 ääntä)
   Tuo ”ihanan näköinen pikkutussu” kuulostaa vaan kaikin puolin väärältä.

   Lainaa

  12. Tulos: -52 (148 ääntä)
   Lottoava lammas: Pidemmän oleskelun aikana siitä saa toisaalta apua muonahuoltoon.
   No jaa.. Yhdestä koirasta keittää lihasopat yhdelle väestösuolliselle, mutta ennen sitä syö moninkertaisesti sapuskaa itse. Jos ne laittaa lihoiksi ensimmäisten päivien aikana, hyötysuhde voi olla positiivinen.

   Lainaa

  13. Tulos: -50 (70 ääntä)
   *yhdelle väestösuojalliselle ihmisiä jopa. Milloin tänne saisi editointimahdollisuuden?

   Lainaa

  14. Pyyntihinnasta tinkivä huonekalu 21.4.2022 2:38
   Tulos: +104 (154 ääntä)
   Mun mielestä tossa on ongelmallista se, että vain koirat ja kissat mielletään lemmikeiksi ja vain niiden oikeutta väestösuojaan penätään.

   Lainaa

  15. Stabiili metsämarja 21.4.2022 3:34
   Tulos: +277 (319 ääntä)
   Siis onko ton viestimokan laittanu jompi kumpi osapuolista vai joku nainen jakanu jossai naistenhuoneella ton ja joku lähettäny tänne? Jos mies laittanut niin missä se hauska? Ylpeilee tussukuvan saamisella vai mikä homma? Itselle tuli ainakin todella juntti kuva. Ja jos oisin toi Mira niin juoksisin ja kauas jos tilannetaju tuo et hautajaisissa mennään vessaan runkulle ja läähätellään perään. Ei tule kovin hyvä kuva tosta äijästä.

   Lainaa

  16. Himoton leopardi 21.4.2022 4:03
   Tulos: +79 (131 ääntä)
   Olettaisin, että koiria ei yleisesti sallita väestötilaan siksi, kun "onhan niitä muitakin eläimiä, kuin koirat". Mukavaa varmaan väestönsuojassa muutenkin ahtaassa tilassa, kun jonkun koirat räksyttää toisten kissoja, joku raahaa käärmeterraarion tai kanin häkin sinne.

   Lainaa

  17. Tulos: +43 (57 ääntä)
   Himoton leopardi: Olettaisin, että koiria ei yleisesti sallita väestötilaan siksi, kun "onhan niitä muitakin eläimiä, kuin koirat". Mukavaa varmaan väestönsuojassa muutenkin ahtaassa tilassa, kun jonkun koirat räksyttää toisten kissoja, joku raahaa käärmeterraarion tai kanin häkin sinne.
   Tai jos on "kunnollinen" kaninomistaja ni kanin ilman häkkiä

   Lainaa

  18. Tulos: +125 (143 ääntä)
   Himoton leopardi: Olettaisin, että koiria ei yleisesti sallita väestötilaan siksi, kun "onhan niitä muitakin eläimiä, kuin koirat". Mukavaa varmaan väestönsuojassa muutenkin ahtaassa tilassa, kun jonkun koirat räksyttää toisten kissoja, joku raahaa käärmeterraarion tai kanin häkin sinne.
   Väestönsuojissa ei ole tiloja edes kaikille ihmisille. Sinne sitten lemmikki- ja kotieläimetkin?

   Lainaa

  19. Enemmän poro 21.4.2022 6:14
   Tulos: +186 (194 ääntä)
   Stabiili metsämarja: Siis onko ton viestimokan laittanu jompi kumpi osapuolista vai joku nainen jakanu jossai naistenhuoneella ton ja joku lähettäny tänne? Jos mies laittanut niin missä se hauska? Ylpeilee tussukuvan saamisella vai mikä homma? Itselle tuli ainakin todella juntti kuva. Ja jos oisin toi Mira niin [...]
   Mira on ite lähettänyt tuon tänne, koska omat viestit on oikealla.

   Lainaa

  20. Karkea albatrossi 21.4.2022 6:29
   Tulos: +104 (124 ääntä)
   Enemmän poro: Mira on ite lähettänyt tuon tänne, koska omat viestit on oikealla.
   Ehkä siis halus vaan oman "tussunsa" FM-tiimin nähtäväksi, jos ei itse sensuroinut kuvaa ennakkoon. Vähän outo moka kyllä, kun ei oikein ilmene, että mikä moka. Jos on oma poikaystävä, jolle lähetti, eikä pomo/muu tuttu, niin en nyt näe kummoisena mokana.

   Lainaa

  21. Kasuaali krokotiili 21.4.2022 6:31
   Tulos: +22 (64 ääntä)
   Pena36: Koiran ottaminen väestönsuojaan on monella tapaa ongelmallista. Moni on allerginen. Lisäksi pitemmän oleskelun aikana koirien jätökset. Harvaa kuitenkaan koulutettu tekemään tarpeitaan pöntölle.
   Koirille/koirallisille omat suojat, mihin järjestetty myös koirankakka-alue.

   Lainaa

  22. Karkea albatrossi 21.4.2022 6:31
   Tulos: +142 (176 ääntä)
   Ja kuvakaappaus on otettu ennenku vastapuoli on lukenu tuota pahotteluviestiä, eli aika hätäisesti. Haisee huomiohuoraamiselta vahvasti.

   Lainaa

  23. Pilvetön vaatekappale 21.4.2022 6:32
   Tulos: -21 (23 ääntä)
   Toj Karin: *yhdelle väestösuojalliselle ihmisiä jopa. Milloin tänne saisi editointimahdollisuuden?
   Kirjaudu

   Lainaa

  24. Kuolemanvakava kivi 21.4.2022 6:49
   Tulos: -64 (100 ääntä)
   Stabiili metsämarja: Siis onko ton viestimokan laittanu jompi kumpi osapuolista vai joku nainen jakanu jossai naistenhuoneella ton ja joku lähettäny tänne? Jos mies laittanut niin missä se hauska? Ylpeilee tussukuvan saamisella vai mikä homma? Itselle tuli ainakin todella juntti kuva. Ja jos oisin toi Mira niin [...]
   Ollaanpa sitä niin tosikkoa. Pieni flirtti arkunkannon lomassa keventää raskasta taakkaa kummasti!

   Lainaa

  25. Kantava hampurilainen 21.4.2022 7:12
   Tulos: +78 (78 ääntä)
   Karkea albatrossi: Ja kuvakaappaus on otettu ennenku vastapuoli on lukenu tuota pahotteluviestiä, eli aika hätäisesti. Haisee huomiohuoraamiselta vahvasti.
   Kuvassakaan ei ole sinisiä merkkejä, eli lukukuittaukset on varmaan pois päältä.

   Lainaa

  26. Kerrattu pöllö 21.4.2022 7:13
   Tulos: +8 (48 ääntä)
   Enemmän poro: Mira on ite lähettänyt tuon tänne, koska omat viestit on oikealla.
   Enemmänkin tuo, että onko Mira tms. jakanut tuon jossain naistenhuoneella että tällänen toope ollut joskus kierrossa ja joku laittanut tänne tms. Enemmänhän toi silti tuon miehen moka on.

   Lainaa

  27. Tulos: -30 (46 ääntä)
   Mikään vahinko ees ollu Miralta. Kiva pipari kyllä oli.

   Lainaa

  28. Tulos: +40 (40 ääntä)
   Toj Karin: *yhdelle väestösuojalliselle ihmisiä jopa. Milloin tänne saisi editointimahdollisuuden?
   Sit täytyis olla kyllä myös facen tapaan muokkaushistoria näkyvissä, muuten olisi vähän hankala lukea kommentteja, jotka vastaisi alkuperäiseen sittemmin muokattuun kommenttiin.

   Lainaa

  29. Pehmeä jänis 21.4.2022 9:55
   Tulos: -54 (66 ääntä)
   Meluisa norppa: Jos omissa hautajaisissa joku lähtis hakkaamaan tattia vessaan niin aivan varmasti palaisin kummittelemaan sille. Ja "ihanan näköinen pikku tussu" oli niin karsee lause, etten tiedä miten tästä jatkan eteenpäin. Saattaa ne hautajaiset tulla odotettua aiemmin :(
   Niin no, kokeilesit sinäkin, saattaisit tykätä

   Lainaa

  30. Moderni mustikka 21.4.2022 10:00
   Tulos: +8 (54 ääntä)
   Pyyntihinnasta tinkivä huonekalu: Mun mielestä tossa on ongelmallista se, että vain koirat ja kissat mielletään lemmikeiksi ja vain niiden oikeutta väestösuojaan penätään.
   Totta. Jos kerta lemmikeitä saa tuoda, niin tottakai tuon kuningasboani myös. Ja silloin muutama kissa ja pieni koira on hyväkin olla suojassa mukana.

   Lainaa

  31. Hööpölööpö Murmeli Tähtimansikka 21.4.2022 10:08
   Tulos: +46 (60 ääntä)
   Unsolicited vag pic. Eihän kait tuommoisiakaan saisi lähettää.

   Lainaa

  32. Mietteetön gorilla 21.4.2022 10:19
   Tulos: +53 (57 ääntä)
   Jimbo: Niitä kakkojahan ei voi noukkia ja laittaa samaan paikkaan ihmisjätösten kanssa? Pissan suhteen on toki hiukan haastavampaa, oletan että ei ole vettä rättien huuhteluun pyyhkimisen jälkeen. En tiedä miten sun maailmassa toimitaan, mut pommisuojassa saattaa joutua oleskelemaan aika pitkäänkin [...]
   Kauheaa, mulle tuli pelkästä ajatuksesta pommisuojaan hautautumisesta ihan kamala ahdistus.

   Lainaa

  33. Häikäilemätön hyönteinen 21.4.2022 10:48
   Tulos: +10 (90 ääntä)
   Jos lemmikinomistaja haluaa olla eläimensä kanssa suojassa, voi sitten hankkia jonkun piilopirtin suojakseen. Vaikka lemmikinomistaja kuvaa lemmikkiään "perheenjäseneksi", yhteiskunta ja lainsäädäntö näkee eläimen pikemminkin omaisuudeksi ja esineeksi. Koiralle suojan vaatiminen yhteiskunnalta on yhtä validia kuin rakkaalle autolleen.

   Lainaa

  34. Alennettu vadelma 21.4.2022 11:12
   Tulos: +51 (71 ääntä)
   Toj Karin: No jaa.. Yhdestä koirasta keittää lihasopat yhdelle väestösuolliselle, mutta ennen sitä syö moninkertaisesti sapuskaa itse. Jos ne laittaa lihoiksi ensimmäisten päivien aikana, hyötysuhde voi olla positiivinen.
   Paitsi, että ei keitä. Väestönsuojaan ei saa tuoda lämmönlähteitä. Se koira syödään raakana ja vikisemättä.
   Oikeesti väestönsuojat on tosi pieniä, siellä joudutaan nukkumaan vuoroissa kun petejä on vain kolmannekselle porukasta. Sinne ei sovi eläimet viemään rajallisia resursseja ja huonontamaan hygieniaa ulosteineen. Jos lemmikin hylkääminen on liian vaikeaa niin sitten sen kanssa jäädään ulkopuolelle. 

   Lainaa

  35. Alennettu vadelma 21.4.2022 11:19
   Tulos: +28 (38 ääntä)
   Mietteetön gorilla: Kauheaa, mulle tuli pelkästä ajatuksesta pommisuojaan hautautumisesta ihan kamala ahdistus.
   Väestönsuojissa on aina 1) raivausvälineet 2) toinen poistumisreitti. Käytännössä varatie on joku pieni luukku, jonka kautta lähetetään ulos tiedustelija tai raivausryhmä, mutta sellainen kuitenkin on. Varmemmin hautaudut väestönsuojan ulkopuolella kuin sen sisällä.

   Lainaa

  36. Tulos: -73 (117 ääntä)
   En jätä kissaani mistään hinnasta sodan keskelle yksin, piste. Sen näkee sitten mikä taistelu saadaan aikaiseksi siitä, jos ajankohta tulee, mutta mulle mun lemmikki on tärkeämpi kuin yhdenkään naapurin siskon kaiman serkun allergia.

   Lainaa

  37. Harmaa kivi 21.4.2022 11:25
   Tulos: -2 (46 ääntä)
   Toj Karin: No jaa.. Yhdestä koirasta keittää lihasopat yhdelle väestösuolliselle, mutta ennen sitä syö moninkertaisesti sapuskaa itse. Jos ne laittaa lihoiksi ensimmäisten päivien aikana, hyötysuhde voi olla positiivinen.
     Jos koiran jätöksetkin ovat ongelma, niin miten luulet selviytyväsi teurasjätteestä? Ihmisten käsitys lihasta on nykyään niin 400 gramman muovipaketti, kyllä todellisuudessa se sotku, löyhkä ja meteli olisi ihan omaa luokkaansa... 
     Vakavissaan, miksei muitakin eläimiä voisi tuoda kuin kissoja/ koiria, joku hamsteri pysyy häkissään ja syökin vähän, ei ollenkaan sen tason logistiikkaongelma kuin pari tanskandoggia. Nämä voisi ehkä ottaa tapauskohtaisesti -jos on kyseessä taloyhtiön oma suoja, ja tuntee naapurinsa ja tietää mitä sieltä on tulossa, niin voisi ottaa lemmikitkin, jos mitään suunnatonta tai täysin yhteensopimatonta ei ole tulossa. Ei eläinten hylkäämisessä ole mitään itseisarvoa, paitsi trolleille jotka ovat täällä koirakeittoa tekemässä, ja tosiaan aika moni luultavasti kieltäytyy sitä tekemästäkään (siis jättämästä lemmikkiään. Toki keitosta luultavasti myös). En myöskään haluaisi olla selittämässä jo valmiiksi pahasti järkyttyneelle lapselle, että misse nyt ei tule mukaan. Isompaan yleiseen suojaan taitaisi olla mahdotonta, jos sitten tulisi isoja koiria jotka eivät osaa käyttäytyä tai joku neropatti boakäärmeen kanssa "koska jos noi niin sitten mää kans!"
      Asiaa ajatellen, voitaisiin mennä lentokoneiden säännöillä -lennolle, pitkällekin, saa ottaa eläimen joka varmasti pysyy tietynkokoisessa korissa ja jolla on siinä mukava olo. Varaus pitää tehdä etukäteen, ja jos joku on tehnyt allergiailmoituksen, sille lennolle ei voi viedä eläintä ollenkaan. Eli jos tulee aika, jolloin jokaisen olisi pitänyt selvittää missä on lähin väestönsuoja ja tehdä tarvikepakkaus lähdön varalta, voitaisiin samalla tehdä lemmikki/ allergiavaraukset, ja suoja ilmoittaa, minkäkokoinen koppa sallitaan ja mitkä varusteet pitää olla?

   Lainaa

  38. Tulos: -59 (95 ääntä)
   Häikäilemätön hyönteinen: Jos lemmikinomistaja haluaa olla eläimensä kanssa suojassa, voi sitten hankkia jonkun piilopirtin suojakseen. Vaikka lemmikinomistaja kuvaa lemmikkiään "perheenjäseneksi", yhteiskunta ja lainsäädäntö näkee eläimen pikemminkin omaisuudeksi ja esineeksi. Koiralle suojan vaatiminen yhteiskunnalta on yhtä validia kuin rakkaalle autolleen.
   Tuolla logiikalla sitä järkeiltiin, kun vähemmistöjä sai orjuuttaa ja naiset olivat järjettömiä otuksia, joille ei voi antaa äänioikeutta.  Sun validiteettisi on yhtä tyhjän kanssa.

   Lainaa

  39. Tulos: +75 (89 ääntä)
   Väestönsuojia ei ole edes kaikille ihmisille. Mikäpä olisikaan tilanne, jos vähäistä tilaa veisi kissat, koirat, kanit, papukaijat jne. "Sori sä et mahdu lapsesi kanssa tänne, kun täällä on naapurin kennel."

   Lainaa

  40. Kristitty tomaatti 21.4.2022 11:39
   Tulos: +37 (55 ääntä)
   Koiraihmisille sitten sopii, että kaikki muutkin lemmikit saa sinne tuoda kissoista ja linnuista lähtien?? Sitähän minäkin.

   Lainaa

  41. Kristitty tomaatti 21.4.2022 11:41
   Tulos: +27 (45 ääntä)
   Kasuaali krokotiili: Koirille/koirallisille omat suojat, mihin järjestetty myös koirankakka-alue.
   Sinä maksat?

   Lainaa

  42. Kristitty tomaatti 21.4.2022 11:43
   Tulos: +5 (19 ääntä)
   Moderni mustikka: Totta. Jos kerta lemmikeitä saa tuoda, niin tottakai tuon kuningasboani myös. Ja silloin muutama kissa ja pieni koira on hyväkin olla suojassa mukana.
   Meinaat, että kunkkuboa söisi kissan? No ei tapahtuisi. olen kyllä nähnyt boan luikertelevan kissaa karkuun.

   Lainaa

  43. Tulos: +28 (70 ääntä)
   Jossu: Tuolla logiikalla sitä järkeiltiin, kun vähemmistöjä sai orjuuttaa ja naiset olivat järjettömiä otuksia, joille ei voi antaa äänioikeutta.  Sun validiteettisi on yhtä tyhjän kanssa.
   Mielenkiintoinen näkemys ihmiseltä, joka juurikin itse orjuuttaa toista eliölajia. Olet kissalle luonut riippuvuussuhteen itseesi ihan vain omaksi iloksesi. Kissalle et ole antanut mitään muuta vaihtoehtoa.

   Lainaa

  44. Puuton ankka 21.4.2022 11:45
   Tulos: +122 (124 ääntä)
   Jossu: En jätä kissaani mistään hinnasta sodan keskelle yksin, piste. Sen näkee sitten mikä taistelu saadaan aikaiseksi siitä, jos ajankohta tulee, mutta mulle mun lemmikki on tärkeämpi kuin yhdenkään naapurin siskon kaiman serkun allergia.
   Tottakai sä voit jäädä kissasi seuraksi, jos kissasi on sinulle tärkeämpi kuin oma henki. Itsekin jäisin koirani seuraksi. Mutta et sä voi viedä kissaasi väestönsuojaan, vaikka kuinka olisit välinpitämätön muiden allergioita kohtaan.

   Lainaa

  45. Murea varis 21.4.2022 12:22
   Tulos: -20 (38 ääntä)
   Pena36: Koiran ottaminen väestönsuojaan on monella tapaa ongelmallista. Moni on allerginen. Lisäksi pitemmän oleskelun aikana koirien jätökset. Harvaa kuitenkaan koulutettu tekemään tarpeitaan pöntölle.
   Sama pätee eläkeläismiehiin.

   Lainaa

  46. Raavas opas 21.4.2022 12:25
   Tulos: +52 (80 ääntä)
   Jossu: En jätä kissaani mistään hinnasta sodan keskelle yksin, piste. Sen näkee sitten mikä taistelu saadaan aikaiseksi siitä, jos ajankohta tulee, mutta mulle mun lemmikki on tärkeämpi kuin yhdenkään naapurin siskon kaiman serkun allergia.
   Tyhmä ja itsekeskeinen kommentti. Toivottavasti on trolli. Itse olen äärettömän eläinrakas ja meillä on perheessä useampi lemmikki. En silti asettaisi eläimiäni yhdenkään ihmishengen edelle etenkään, kun se tosi allerginen ihminen on aina jonkun läheinen/omainen, vaikka mulle olisikin naapurin siskon kaiman serkku. Hyi, häpeä ja jääkin sodan syttyessä (toivottavasti näin ei tapahdu) kissoinesi metsän keskelle telttaan.

   Lainaa

  47. Sivistynyt pingviini 21.4.2022 13:47
   Tulos: +47 (61 ääntä)
   Jos venäjä hyökkää ja vaikka Helsinkiä aletaan pommittaa säännöllisesti, niin hoitaisin rakkaalle koiralleni eutanasian mahdollisimman nopeasti. Ei mulla olisi resursseja hoitaa sitä enää hyökkäyssodan alettua.

   Lainaa

  48. Tulos: -25 (29 ääntä)
   kakkiainen: Miksi Miran "moka" edes on täällä?
   Mira onvarmaan iloinen kun toi runkkari on laittanu ton tänne ja nää toiset runkkarit on julkassu sen.

   Lainaa

  49. Tulos: -26 (44 ääntä)
   Aarno: Mielenkiintoinen näkemys ihmiseltä, joka juurikin itse orjuuttaa toista eliölajia. Olet kissalle luonut riippuvuussuhteen itseesi ihan vain omaksi iloksesi. Kissalle et ole antanut mitään muuta vaihtoehtoa.
   Meidän kissa (ja koira) ulkoilee pihalla vapaana, valvottuna tosin eikä yksinään. Se myös menee itse sisälle/ovelle maukumaan kun se on saanut tarpeeksi ulkoilusta. Mielestäni kissa on saanut tässä vaihtoehdon karata ja elää itsellisesti, mutta se valitsee mieluummin olevansa osa meidän laumaa ja tienaavansa helpot ateriat ihmisten parissa, eikö? Se on muuten ollut vieläpä ulkokissa edellisessä kodissaan, että luulisi olevan kokemusta vapaana elämisestä ja oman ravinnon pyydystämisestä.

   Lainaa

  50. Tulos: +58 (66 ääntä)
   Ihanan näköinen pikku tussu NYT OIKEESTI

   Lainaa

  51. Harmaa kivi 21.4.2022 14:49
   Tulos: +12 (46 ääntä)
   Aarno: Mielenkiintoinen näkemys ihmiseltä, joka juurikin itse orjuuttaa toista eliölajia. Olet kissalle luonut riippuvuussuhteen itseesi ihan vain omaksi iloksesi. Kissalle et ole antanut mitään muuta vaihtoehtoa.
     Ei lemmikinomistaja ole sitä riippuvuussuhdetta luonut; sen tekivät esiäitimme jo tuhansia vuosia sitten, ja nykyiset kotieläimet, lemmikit tai muut, eivät mitenkään enää pärjää omillaan, ne ovat kantamuodoista liian erilaisia. Nyt ei voi kuin kirota edeltäjiämme jotka eivät oikein ajatelleet seurauksia, ja siivota sotkua minkä voi. Olisin suoraan sanoen sitä mieltä, ettei riippuvaisia eläimiä pitäisi enää vasiten tuottaa lisää, mutta se ei mitenkään estä ketään pitämästä lemmikkiä. Kodittomia kissoja ja koiria jotka ovat jo olemassa on sellaisia määriä, etteivät ne tule elinaikanamme loppumaan, ja niille omistaja on parempi vaihtoehto kuin pitkitetty ja ikävä kuolema. Toki kotieläin pitää sterilisoida, ettei tule lisää samaa sorttia.

   Lainaa

  52. Sukkanauhaton sarvikuono 21.4.2022 15:14
   Tulos: +13 (29 ääntä)
   Meluisa norppa: Jos omissa hautajaisissa joku lähtis hakkaamaan tattia vessaan niin aivan varmasti palaisin kummittelemaan sille. Ja "ihanan näköinen pikku tussu" oli niin karsee lause, etten tiedä miten tästä jatkan eteenpäin. Saattaa ne hautajaiset tulla odotettua aiemmin :(
   Jos ne olikin vastaanottajan omat hautajaiset ja pikku tussu oli niiiiiiin ihana, että vainaja nousi arkusta hakkaamaan tattia.

   Lainaa

  53. Viinaton lihapulla 21.4.2022 16:54
   Tulos: +74 (74 ääntä)
   Karkea albatrossi: Ehkä siis halus vaan oman "tussunsa" FM-tiimin nähtäväksi, jos ei itse sensuroinut kuvaa ennakkoon. Vähän outo moka kyllä, kun ei oikein ilmene, että mikä moka. Jos on oma poikaystävä, jolle lähetti, eikä pomo/muu tuttu, niin en nyt näe kummoisena mokana.
   Jotenkin kumma, jos ei tietäisi että oma poikaystävä on hautajaisissa. Tulee enemmän mieleen, että on joku tuntemattomampi säätö.

   Lainaa

  54. Kannaton herkkuruoka 21.4.2022 17:12
   Tulos: +43 (45 ääntä)
   Pyyntihinnasta tinkivä huonekalu: Mun mielestä tossa on ongelmallista se, että vain koirat ja kissat mielletään lemmikeiksi ja vain niiden oikeutta väestösuojaan penätään.
   Samaa mieltä. Kyllä hevonen, aasi, lammas tai lehmä voi olla yhtä rakas.

   Lainaa

  55. heimosenkeimo 21.4.2022 17:31
   Tulos: -56 (62 ääntä)
   Jossu: Tuolla logiikalla sitä järkeiltiin, kun vähemmistöjä sai orjuuttaa ja naiset olivat järjettömiä otuksia, joille ei voi antaa äänioikeutta.  Sun validiteettisi on yhtä tyhjän kanssa.
   Tuossa on perää sillä naisille ei olis ikinä pitäny antaa äänioikeutta.

   Lainaa

  56. heimosenkeimo 21.4.2022 17:40
   Tulos: -44 (64 ääntä)
   Jossu: En jätä kissaani mistään hinnasta sodan keskelle yksin, piste. Sen näkee sitten mikä taistelu saadaan aikaiseksi siitä, jos ajankohta tulee, mutta mulle mun lemmikki on tärkeämpi kuin yhdenkään naapurin siskon kaiman serkun allergia.
   No sit et pääse väestönsuojaan vitun omahyväne horoämmä:D

   Lainaa

  57. Itseasiassa 21.4.2022 19:43
   Tulos: +26 (48 ääntä)
   Saivartelija: En mäkään välttämättä menis väestönsuojaan vaan jäisin koiran kanssa pois sieltä. Riippuen toki, mitä mieltä muut siellä olisivat, olisiko koira tervetullut sinne. 
   Meinaatko oikeasti että menisit ovelle huutelemaan, että saanko tulla sisään eläimen kanssa? Se olisikin iloista, kun joku kieltäisi tulemasta, jäisit ulos lemmikin kanssa ja sitten kuolisit siinä pommituksessa.
   Toivottavasti kukaan ei tule kokeilemaan toisten moraalia tositilanteessa. Itse allergisena en halua eläimiä lähelleni, koska silmien kutina ja umpeen turpoaminen hengitysvaikeuksien lisäksi ei ole mitään hauskaa, varsinkin jos muutenkin ahdistaa. 

   Lainaa

  58. Harmaa kivi 21.4.2022 20:44
   Tulos: -23 (55 ääntä)
   Itseasiassa: Meinaatko oikeasti että menisit ovelle huutelemaan, että saanko tulla sisään eläimen kanssa? Se olisikin iloista, kun joku kieltäisi tulemasta, jäisit ulos lemmikin kanssa ja sitten kuolisit siinä pommituksessa. Toivottavasti kukaan ei tule kokeilemaan toisten moraalia tositilanteessa. Itse [...]
     Miksei vastaus voisi ihan hyvin olla "nojoo, jos se osaa käyttäytyä, ei täällä ole allergisia, ja jos tuot vettä"? Miksi pitää aina arvella pahimman mukaan -jos kokonaisuudessa riittävästi väestönsuojaa ei olekaan (pitäisi olla) niin onko se joku syy lukita ovia koska jossain pihtiputaalla on mummo joka ei ehdi, ja tämä puudeli tästä nyt ehtisi? Onko tämä taas mielialaa, jossa maksetaan satanen siitä, ettei joku toinen saa viittäkymppiä?

   Lainaa

  59. Tulos: +17 (35 ääntä)
   Harmaa kivi:   Jos koiran jätöksetkin ovat ongelma, niin miten luulet selviytyväsi teurasjätteestä? Ihmisten käsitys lihasta on nykyään niin 400 gramman muovipaketti, kyllä todellisuudessa se sotku, löyhkä ja meteli olisi ihan omaa luokkaansa...    Vakavissaan, miksei muitakin eläimiä voisi tuoda kuin kissoja/ [...]
   Näinhän se toimiikin, taloyhtiön väestösuojaan saa viedä lemmikin, jos kukaan ei sitä vastusta. Jos on allergisia tai muuten, tietysti ihmishenki menee edelle, mutta ei sitä ole missään kielletty. Tämäkin uutisointi on tainnut koskea enemmän sitä, voitaisiinko perustaa erillisiä väestösuojia, joissa olisi lupa ja fasiliteetit lemmikeille, jotta niiden allergisten ei tarvitsisi olla samoissa tiloissa. Varmasti niihinkin päästettäisiin muitakin kuin lemmikinomistajia, jos tarve vaatii, mutta en nyt ihan tajua, miksi tästäkin nousee joku haloo. Jos asialle on kysyntää, se vain lisäisi olemassa olevia suojatiloja ja saisi ne omistajatkin pelastautumaan sen sijaan, että linnoittautuu sisälle lemmikkiensä kanssa, miksi se haittaa ketään? Kun pointtina tosiaan ei ole korvata nykyisiä suojia, vaan lisätä niiden määrää.

   Lainaa

  60. Pesunkestävä lepakko 21.4.2022 22:42
   Tulos: +44 (68 ääntä)
   Hei FM-tiimi, toi Miran mukahauska "moka" on vain myötähäpeää ja kiusaantuneisuutta aiheuttava. Mikä motiivi Miralla on jakaa sitä? Se, että internets saa tietää että hänellä on jonkun miehen mielestä niin ihana pikkutussu että pitää kesken hautajaisten poistua tumputtamaan? Yäkh. En näe huumoriarvoa tällaisella nololla huomiohuorauksella.

   Lainaa

  61. Saivartelija 21.4.2022 22:43
   Tulos: +8 (14 ääntä)
   Hmm: Ei kai väestönsuojasta noin vaan rampata edestakas ulos ja sisälle? Kuitenkin silloin, jos väestönsuojaan joutuu, on tilanne ulkona aika kauhea.
   Pahoittelut. Huomasin itsekin vähän kirjoitukseni jälkeen, että kyseessä oli väestönsuoja. Toisinaan lukiessani, aivoni eivät rekisteröi kaikkia olennaisia tietoja, kuten tässä tapauksessa väestönsuojaa. Pahoittelinkin mokaani heti kun sen huomasin ja pyydän vielä kerran anteeksi. ✌🏻
   Itse saattaisin kysyä väestönsuojassa muilta, olisiko arka koirani, tervetullut kanssani sinne, mutta jos se ei sopisi muille, jäisin minäkin pois sieltä. ❤️

   Lainaa

  62. Höyli pingviini 21.4.2022 22:47
   Tulos: +35 (41 ääntä)
   Olenko se vaan minä, vai onko Feissarimokien kommenttikenttä muuttunut viime aikoina vihamielisemmäksi ja trollipitoisemmaksi? Jotenkin väitän, että vielä ihan vähän aikaa sitten täällä keskusteltiin pääsääntöisesti ihan hyvässä hengessä. Nyt tuntuu, että erilaista aggressiivista tuubaa on tyyliin joka toisessa kommentissa. Onko muut huomanneet tämmöistä, ja jos en ole ihan hakoteillä, niin mistä moinen voisi johtua?

   Lainaa

  63. Tulos: -6 (14 ääntä)
   Moderni mustikka: Totta. Jos kerta lemmikeitä saa tuoda, niin tottakai tuon kuningasboani myös. Ja silloin muutama kissa ja pieni koira on hyväkin olla suojassa mukana.
   Jep. Mun mangusti rakastas pientä äksöniä.

   Lainaa

  64. Harmaa kivi 22.4.2022 11:07
   Tulos: +14 (18 ääntä)
   Höyli pingviini: Olenko se vaan minä, vai onko Feissarimokien kommenttikenttä muuttunut viime aikoina vihamielisemmäksi ja trollipitoisemmaksi? Jotenkin väitän, että vielä ihan vähän aikaa sitten täällä keskusteltiin pääsääntöisesti ihan hyvässä hengessä. Nyt tuntuu, että erilaista aggressiivista tuubaa on tyyliin [...]
     Trollikausia tulee ja menee, nyt tosiaan tuntuu olevan tulossa. On ärsyttävää, kun ne alkavat postata törkeyksiä oman nimimerkin alla, mutta näkeehän sen kuvakkeesta, kuka on kyseessä. Selkeät meuhkaajat scrollaan vain ohi.

   Lainaa

  65. Tulos: -31 (43 ääntä)
   Onko jengillä oikeasti niin ankea seksielämä ettei reissussa ollessa ropise piparia puhelimeen ja senkö takia tuo viimeinen moka (sälli joka ryntäämässä tumpulle kesken monttubileiden) saanut niin paljon negatiivisia kommentteja?

   Lainaa

  66. Juokseva marsu 22.4.2022 15:31
   Tulos: -7 (21 ääntä)
   Pesunkestävä lepakko: Hei FM-tiimi, toi Miran mukahauska "moka" on vain myötähäpeää ja kiusaantuneisuutta aiheuttava. Mikä motiivi Miralla on jakaa sitä? Se, että internets saa tietää että hänellä on jonkun miehen mielestä niin ihana pikkutussu että pitää kesken hautajaisten poistua tumputtamaan? Yäkh. En näe huumoriarvoa tällaisella nololla huomiohuorauksella.
   Hauskasti tääkin kaadettu vain naisen "huomiohuoraamiseksi" kun haluttu jakaa tökerön miehen viestit.

   Lainaa

  67. Oikaistu kookos 23.4.2022 13:19
   Tulos: +8 (18 ääntä)
   Pesunkestävä lepakko: Hei FM-tiimi, toi Miran mukahauska "moka" on vain myötähäpeää ja kiusaantuneisuutta aiheuttava. Mikä motiivi Miralla on jakaa sitä? Se, että internets saa tietää että hänellä on jonkun miehen mielestä niin ihana pikkutussu että pitää kesken hautajaisten poistua tumputtamaan? Yäkh. En näe huumoriarvoa tällaisella nololla huomiohuorauksella.
   Joo, tuntuu että tahtomattani nyt jouduin osallistumaan jonkun fetissiin :(

   Lainaa

  68. Tulos: +1 (15 ääntä)
   Alennettu vadelma: Paitsi, että ei keitä. Väestönsuojaan ei saa tuoda lämmönlähteitä. Se koira syödään raakana ja vikisemättä. Oikeesti väestönsuojat on tosi pieniä, siellä joudutaan nukkumaan vuoroissa kun petejä on vain kolmannekselle porukasta. Sinne ei sovi eläimet viemään rajallisia resursseja ja huonontamaan [...]
   Tiedän kyllä mitä väestönsuojiin saa  viedä ja mitä siellä voi tehdä. Ihan työn puolesta joudun tietämään väestönsuojista kaiken poislukien niiden rakennusmiehille kuuluvat hommat. Tähän liittyy väestösuojiin liittyvät lait, suojien tekniset speksit, varusteet, käyttösäännöt sekä poikkeusoloissa että niiden ulkopuolella, jne. Tiedätkö sinä mitä tarkoittaa "huumori"?

   Lainaa

  69. Lila raataja 24.4.2022 0:13
   Tulos: -7 (15 ääntä)
   Toj Karin: Tiedän kyllä mitä väestönsuojiin saa  viedä ja mitä siellä voi tehdä. Ihan työn puolesta joudun tietämään väestönsuojista kaiken poislukien niiden rakennusmiehille kuuluvat hommat. Tähän liittyy väestösuojiin liittyvät lait, suojien tekniset speksit, varusteet, käyttösäännöt sekä poikkeusoloissa [...]
   "Ei kun vitsillähän minä vaan..." sanoi Toj Karin, kun tietämättömyydestään kiinni jäi.

   Lainaa

  70. Yököttävä undulaatti 24.4.2022 9:13
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Saivartelija: En tiiä, miten muualla maailmassa toimitaan, mutta mä ainakin käytän koiran ulkona niin usein, ettei se tee tarpeitaan sisälle. Ja kissa jos ois, niin siivoaisin sen laatikon aina kun tarvii.  Allergiapointti on toki hyvä.
   Ei väestönsuojasta voi käydä välillä ulkona tekemässä tarpeita.

   Lainaa

  71. Yököttävä undulaatti 24.4.2022 9:17
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Saivartelija: Pahoittelut. Huomasin itsekin vähän kirjoitukseni jälkeen, että kyseessä oli väestönsuoja. Toisinaan lukiessani, aivoni eivät rekisteröi kaikkia olennaisia tietoja, kuten tässä tapauksessa väestönsuojaa. Pahoittelinkin mokaani heti kun sen huomasin ja pyydän vielä kerran anteeksi. ✌🏻 Itse [...]
   Koirien tuomisessa väestönsuojaan on myös se ongelma, että jos yksi tulee, niin muidenkin pitää päästä. Meidän talossakin se tarkoittaisi kymmentä koiraa ahtaassa tilassa, joka on mitoitettu vain ihmisasukkaiden mukaan, ja heillekin tilaa niukasti. 
   Koirat harvoin tykkäävät kaikki toisistaan. Voivat olla hyvinkin aggressiivisia toisia koiria kohtaan joskus. Jotkut ovat herkkiä haukkumaan. 
   Entä muut lemmikit, jos koirat on ok? Kissat? Kissat ja koirat eivät välttämättä pärjää yhdessä. 

   Lainaa

  72. Yököttävä undulaatti 24.4.2022 9:20
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   just: Näinhän se toimiikin, taloyhtiön väestösuojaan saa viedä lemmikin, jos kukaan ei sitä vastusta. Jos on allergisia tai muuten, tietysti ihmishenki menee edelle, mutta ei sitä ole missään kielletty. Tämäkin uutisointi on tainnut koskea enemmän sitä, voitaisiinko perustaa erillisiä väestösuojia, joissa [...]
   Ei ole mitään syytä eikä tarvetta äkillisen hädän hetkellä alkaa käydä kyselykierrosta asiasta. Ei koiria eikä muita lemmikkejä on selkeä sääntö ja rajaus. 
   Ei siitä voida alkaa siinä kokoustaa. 

   Lainaa

  73. Tulos: +4 (18 ääntä)
   Lila raataja: "Ei kun vitsillähän minä vaan..." sanoi Toj Karin, kun tietämättömyydestään kiinni jäi.
   Ei näytä hyvältä sinun huumorintajun kannalta jos oikeasti kuvittelet ihmisen olevan tosissaan kun puhuu suomalaisessa kulttuurissa koiran syönnistä.

   Lainaa

  74. Kypsynyt kana 24.4.2022 19:53
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Noh, koiramme ei olisi meillä huolena. Asumme Keski-Suomessa omakotitaloalueelle, eikä täällä ole yhtään yleistä väestönsuojaa. Että sekä me, lapset ja koira oltaisiin varmaan autotallissa...

   Lainaa

  75. Tyydyttävä aprikoosi 25.4.2022 2:13
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Harmaa kivi:   Miksei vastaus voisi ihan hyvin olla "nojoo, jos se osaa käyttäytyä, ei täällä ole allergisia, ja jos tuot vettä"? Miksi pitää aina arvella pahimman mukaan -jos kokonaisuudessa riittävästi väestönsuojaa ei olekaan (pitäisi olla) niin onko se joku syy lukita ovia koska jossain pihtiputaalla on [...]
   Se että väestösuojassa ei juuri nyt ole yhtään allergista ei tarkoita sitä etteikö sinne voisi esim. kymmenen minuutin kuluttua olla tulossa joku astmaatikko tai allergikko. Siinä vaiheessa ei enää riitä, että eläin/eläimet poistuvat, vaan tila pitäisi vielä allergiasaneeratakin.

   Lainaa

  76. Saivartelija 25.4.2022 16:05
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Aika hyviä pointteja. Itsekin olen astmaatikko ja allergikko, joten ymmärrän sen pointin hyvin. Loppupeleissä, olipa tilanne mikä hyvänsä, niin itse en koiran kanssa hakeutuisi pommisuojaan tms. Rajoitteisen puolisoni sinne saattaisin, jos hän haluaisi, mutta tuskin hänkään sinne haluaisi. Ollaan muutenkin keskusteltu eri skenaarioita läpi ja tultu tulokseen, että pyritään luovimaan elämän viidakossa ilman, että hankaloitetaan muiden elämää ja olemista. Pidetään arkemme niin normaalina, kuin se koskaan on vain mahdollista. Mä en muutenkaan oo innostunut lähtemään suuren kansan pelkoihin ja panikointiin mukaan. Yritän pitää pään kylmänä. Mutta nyky-yhteiskunnassahan ihmiset alkaa panikoida jo pelkästään siitä, jos ei kännykkä ole lenkillä mukana. Että pienistä asioista sitä haloota nostetaan. 😅

   Lainaa

  77. Tulos: +10 (18 ääntä)
   Hmm... Minusta tuo "pikku tussu" -juttu oli ihan hauskasti sanottu, ja lisäksi en koe ongelmalliseksi enkä myöskään yllättäväksi ajatusta, että joku poistuu hautajaisissa masturboimaan - JOS hautajaisiin lasketaan mukaan muistotilaisuus, jossa nyt wc:ssä käynti on normaalia siinä missä kakun hakeminenkin. Kirkosta poistumista en toivoisi, en myöskään kännykän räpläämistä siunauksen aikana. Täten sallin oman muistotilaisuuteni ohessa masturboimaan poistumisen. Toivon, että masturboija muistaa minua hyvällä - ei välttämättä toimituksen hetkellä - ja juo maljan elämäni kunniaksi. T. nelikymppinen nainen

   Lainaa

  78. Tulos: -9 (13 ääntä)
   Toj Karin: No jaa.. Yhdestä koirasta keittää lihasopat yhdelle väestösuolliselle, mutta ennen sitä syö moninkertaisesti sapuskaa itse. Jos ne laittaa lihoiksi ensimmäisten päivien aikana, hyötysuhde voi olla positiivinen.
   Toisaalta, jos joku ihminen yrittäisi tehdä kissastani lihasoppaa, niin se ihminen löytäisi itsensä sen väestösuojan ulkopuolelta aika nopeasti. Niska-perse -otteella ulos.

   Lainaa

  79. Bukkake Randelin 27.4.2022 1:40
   Tulos: -5 (7 ääntä)
   Kristitty tomaatti: Koiraihmisille sitten sopii, että kaikki muutkin lemmikit saa sinne tuoda kissoista ja linnuista lähtien?? Sitähän minäkin.
   Kyllä sopii, sinut sitä vastoin jättäisin pihalle :)

   Lainaa

  80. Laikukas kana 27.4.2022 22:57
   Tulos: +2 (12 ääntä)
   Kuinkahan järkyttyneitä yllä kommentoineet kukkahattutädit olisivat jos näkisivät meidän swingeryhteisön whatsapp keskusteluja. Mitä kauheaa yhden pillukuvan lähettämisessä oikein on? Pelkääkö tytöt jäävänsä kakkoseksi?

   Lainaa

  81. Bättre folk 4.5.2022 1:10
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Kyllä mua vituttais väestönsuojassa toisten lemmikit ku. Allergiat vaivaa ja muutenkaan en oo oppinut lemmikkieläimiä sietämään. Pystyn sen hyväksymään että toiset tykkää elukoista ja se ei oo multa pois, mutta samalla tavalla vois koira/ eläinrakkaat ihmiset ymmärtää että kaikki ei eläimistä samalla tavalla tykkää. Mutta tosi harvoin tulee koiraihmisiltä myönnytyksiä etät ihan ok olla tykkäämättä, niinku näissäkin kommenteissa. Empatiataidontonta porukkaa, ompa hirvee ihminen kun ei meidän mustia rapsuta. Kaikissa asioissa myös saa olla kammoja ja pelkoja ja niitä ymmärretään hyvin. Paitsi jos pelkää koiria. Tämmönen avautuminen tässä, sori kaikille.

   Lainaa

  82. Bättre folk 4.5.2022 1:22
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Jossu: En jätä kissaani mistään hinnasta sodan keskelle yksin, piste. Sen näkee sitten mikä taistelu saadaan aikaiseksi siitä, jos ajankohta tulee, mutta mulle mun lemmikki on tärkeämpi kuin yhdenkään naapurin siskon kaiman serkun allergia.
   Sit joudun jättäytymään itse pois väestönsuojasta, mutta ei se haittaa, koska kissasi on arvokkaampi.
   Ai niin, jääkärin (tai miehen muutenkaan) henki ei sodassa ole minkään arvoinen, niin eipä sillä sinänsä väliä minun kohdallani.

   Lainaa

  83. Pihi pussieläin 1.8.2022 21:46
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Tulli pyysi ystävältäni selvitystä 2,5kg vihkisormuksesta. Onneksi verottivat myyntihinnan eikä arvometallin kilohinnan mukaan. Yllättävän hyvin nykyinen vaimonsa jaksaa rengastettua kättään arkiaskareissa käyttää.

   Lainaa

  84. Tulos: 0 (2 ääntä)
   EK: Toisaalta, jos joku ihminen yrittäisi tehdä kissastani lihasoppaa, niin se ihminen löytäisi itsensä sen väestösuojan ulkopuolelta aika nopeasti. Niska-perse -otteella ulos.
   Kyseinen tyyppi voi minun tapauksessani saada lapiosta päähän. Minulle lemmikki on perheenjäsen, ja kuka hyvänsä aikoo tehdä perheestäni ruokaa saa kärsiä siitä.

   Lainaa

  85. Eleetön ampiainen 17.12.2023 16:16
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Karkea albatrossi: Ehkä siis halus vaan oman "tussunsa" FM-tiimin nähtäväksi, jos ei itse sensuroinut kuvaa ennakkoon. Vähän outo moka kyllä, kun ei oikein ilmene, että mikä moka. Jos on oma poikaystävä, jolle lähetti, eikä pomo/muu tuttu, niin en nyt näe kummoisena mokana.
   ”Ihanan näköinen pikku tussu” on se moka, ihan hirveä ”kehu”lause 🤮

   Lainaa

  86. Eleetön ampiainen 17.12.2023 16:17
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   No joo, ja myös tuo vessaanmeno, oletettavasti mukamas runkulle, hautajaisissa 🤢

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: balsami, hautajaiset, kirjoitusvirhe, koirat, kuva, lemmikit, opettaja, oppilas, pikkumusta, posti, psalmi, tilaihme, vastaus, väestönsuoja