Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 559

Mikä on Maija Mehiläisen isän nimi?
Sekalaisia, osa 559

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 40 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tornipöllö 24.3.2022 0:20
   Tulos: +266 (270 ääntä)
   Nordeallahan on selvästi keksitty ikiliikkuja!

   Lainaa

  2. Taidoton krokotiili 24.3.2022 0:30
   Tulos: +201 (223 ääntä)
   Pankkiasiointi on nykyään surullisen kasvotonta. Haikeana muistelen 20 vuoden taakse kun pystyi kävelemään pankkiin virkailijan puheille, jos oli esim. lainanhoidon kanssa haasteita. Hommat saatiin aina sovittua ja asiakasta kohdeltiin kuin ihmistä.

   Lainaa

  3. Tulos: +90 (162 ääntä)
   Herra Ylpöllä taasen ei ole kovin hyvä käsiala

   Lainaa

  4. Muurattu hamsteri 24.3.2022 1:19
   Tulos: +96 (122 ääntä)
   Mua naurattaa tuo surkeus mihin Venäjä on vajoamassa vladimir pienen takia.

   Lainaa

  5. Köytetty sirkka 24.3.2022 1:42
   Tulos: -18 (58 ääntä)
   Taidoton krokotiili: Pankkiasiointi on nykyään surullisen kasvotonta. Haikeana muistelen 20 vuoden taakse kun pystyi kävelemään pankkiin virkailijan puheille, jos oli esim. lainanhoidon kanssa haasteita. Hommat saatiin aina sovittua ja asiakasta kohdeltiin kuin ihmistä.
   Ainakin omaan pankkiini pääsee ihan kasvotusten edelleen asioimaan virkailijan kanssa niin halutessaan?

   Lainaa

  6. Tulos: +77 (113 ääntä)
   Tornipöllö: Nordeallahan on selvästi keksitty ikiliikkuja!
   Myös Faija Mehiläinen maailman vanhimpana vitsinä näköjään käy ikiliikkujasta.

   Lainaa

  7. Karkea albatrossi 24.3.2022 5:47
   Tulos: +174 (190 ääntä)
   Muurattu hamsteri: Mua naurattaa tuo surkeus mihin Venäjä on vajoamassa vladimir pienen takia.
   No jaa, surullista tuo kyllä enemmän on. Kaikki se duuni, mitä tavalliset venäläiset on maansa maineen ja toimivuuden eteen (yrittänyt) tehnyt, kaikki romuttuu yhden Putte Possun egon takia...

   Lainaa

  8. Tulos: +90 (98 ääntä)
   Taidoton krokotiili: Pankkiasiointi on nykyään surullisen kasvotonta. Haikeana muistelen 20 vuoden taakse kun pystyi kävelemään pankkiin virkailijan puheille, jos oli esim. lainanhoidon kanssa haasteita. Hommat saatiin aina sovittua ja asiakasta kohdeltiin kuin ihmistä.
   Kaikki asiointi on nykyään kasvotonta ja raivostuttavan hidasta, kun harvaan paikkaa pystyy enää soittamaan ja hoitamaan asiansa nopeasti. Nykyään on mahdollista lähetellä vain viestejä ja jäädä odottamaan vastausta, niin kun joskus 1800-luvulla, ennen kun puhelimet oli keksitty ja lennätimen oli se kuumin juttu.

   Lainaa

  9. Tulos: +96 (106 ääntä)
   Tuttu haki kerran Nordealle kesätöihin. Oli käyttänyt yli 2h johonkin soveltuvuustestiin ja esihaastattelun esihaastattelussa (kyllä) oltiin sanottu, että varmaan pääsee eteenpäin, ensi viikolla valitaan ja ilmotellaan. No, tästä viikosta menee kaksi viikkoa, eikä mitään kuulu. Tuttu soittaa Nordeaan ja kysyy mikä homma, vastaus oli "joo me mietittiin että ei me sittenkään valita sua, meillä on jo kesätyöntekijät valittu." Kiva.

   Lainaa

  10. Tulos: +10 (36 ääntä)
   Taidoton krokotiili: Pankkiasiointi on nykyään surullisen kasvotonta. Haikeana muistelen 20 vuoden taakse kun pystyi kävelemään pankkiin virkailijan puheille, jos oli esim. lainanhoidon kanssa haasteita. Hommat saatiin aina sovittua ja asiakasta kohdeltiin kuin ihmistä.
   Ei ole yhtään ikävä niitä happamia kasvoja, pankkiautomaattikin on ystävällisempi kuin entinen pankkineiti, ja kaikesta mokailusta huolimatta nykyinen kone-Nordea toimii paremmin kuin esim. edeltäjänsä Meritan nk. asiakaspalvelu. Tai ehkä mun asiointi oli liian vähävaraista että olisi kannattanut satsata hymyyn tai tehokkuuteen.

   Lainaa

  11. jukkapalmu 24.3.2022 7:47
   Tulos: -55 (89 ääntä)
   Aletaanko täällä julkaista jotain ikivanhoja vitsejä!? Saa meinaan olla aika vanha, että tietää kuka se Maija Mehiläinen oli. Just sellanen pikku vittupää kuka ei kuunnellu yhtään mitä sille sanottiin ja sitten oli aina pulassa. "älä mene ojaan, Maija" - Maija oli kohta ojassa.

   Lainaa

  12. Tulos: +48 (56 ääntä)
   Köytetty sirkka: Ainakin omaan pankkiini pääsee ihan kasvotusten edelleen asioimaan virkailijan kanssa niin halutessaan?
   Pääsee sinne Nordeassakin. Paitsi paikkakunnilla joissa on alle 50k asukasta, ja konttori on toki kiinni tiistaista perjantaihin. Auki maanantaisin klo9-11, jos ei ole sairastapauksia, ja sillonkin siellä on aamulla tullu bussilla ne pikkupaikkakuntien eläkeläiset ovelle jonottamaan.
   Työelämässä vielä kiinni olevat pääsee siis tiskille asti hyvällä tuurilla kerran vuodessa, muuten joutuu menemään ajanvarauksen kautta, ja sillon on parempi olla se +100k velkaa kyseiseltä laitokselta tilin alla jotta edes vilkasevat ajanvarausta. Näin kärjistetysti muotoiltuna...

   Lainaa

  13. Lokaali orava 24.3.2022 9:08
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   ZZTop: Pääsee sinne Nordeassakin. Paitsi paikkakunnilla joissa on alle 50k asukasta, ja konttori on toki kiinni tiistaista perjantaihin. Auki maanantaisin klo9-11, jos ei ole sairastapauksia, ja sillonkin siellä on aamulla tullu bussilla ne pikkupaikkakuntien eläkeläiset ovelle jonottamaan. Työelämässä [...]
   Meidän kylä vissiin liian pieni, kun on häipyneet pankit kokonaan.

   Lainaa

  14. Tulos: +47 (57 ääntä)
   FatVonD: Ei ole yhtään ikävä niitä happamia kasvoja, pankkiautomaattikin on ystävällisempi kuin entinen pankkineiti, ja kaikesta mokailusta huolimatta nykyinen kone-Nordea toimii paremmin kuin esim. edeltäjänsä Meritan nk. asiakaspalvelu. Tai ehkä mun asiointi oli liian vähävaraista että olisi kannattanut satsata hymyyn tai tehokkuuteen.
   Pankkineitikin palvelisi sinua varmasti mielekkäämmin kun olisit itse aloitteellinen ja antaisit hänelle päivän ensimmäisen hymyn kaikkien muiden yhtä happamien asiakkaiden jälkeen. Et voi vaatia muita olemaan iloisia ja ystävällisiä jos et siihen itse kykene.

   Lainaa

  15. Tulos: +15 (33 ääntä)
   ZZTop: Pääsee sinne Nordeassakin. Paitsi paikkakunnilla joissa on alle 50k asukasta, ja konttori on toki kiinni tiistaista perjantaihin. Auki maanantaisin klo9-11, jos ei ole sairastapauksia, ja sillonkin siellä on aamulla tullu bussilla ne pikkupaikkakuntien eläkeläiset ovelle jonottamaan. Työelämässä [...]
   Aina, kun haikailee 90-luvun palvelutasoa pankeissa, kannattaa muistaa, että asuntolainojen korot huitelivat parhaimmillaan siellä 15 prosentin pinnassa. Toki inflaatio jylläsi, mutta jäi siitä hiukan pankillekin.  Fakta on kuitenkin tänä päivänä se, että asuntolaina otetaan sieltä, mistä saadaan pienin marginaali ja palvelumaksuja ei oltaisi valmiita maksamaan penniäkään. Pankit joutuvat siis painamaan kulujaan mahdollisimman alas, että marginaaleista saataisiin niistettyä viimeiset kymmenykset ja silloin asiakkaiden kanssa kahvittelu on aika luontainen paikka säästää. Jos asiakkaat olisivat OIKEASTI valmiita maksamaan palvelusta, niin ihan varmasti pankit sitä tarjoaisivat.

   Lainaa

  16. Sulkeutunut lehmä 24.3.2022 10:23
   Tulos: +40 (44 ääntä)
   Nordea ja Danskebank on molemmat vähän sellaisia suurituloisille suunnattuja pankkeja. Mitä köyhempi olet niin sitä huonompaa palvelua saat sekä tiskillä että puhelimessa. Puhelimessa ei onneksi näe miten aspa katselee tietojasi nenänvarttaan pitkin.

   Lainaa

  17. Kalastettu kookos 24.3.2022 10:59
   Tulos: +48 (50 ääntä)
   jukkapalmu: Aletaanko täällä julkaista jotain ikivanhoja vitsejä!? Saa meinaan olla aika vanha, että tietää kuka se Maija Mehiläinen oli. Just sellanen pikku vittupää kuka ei kuunnellu yhtään mitä sille sanottiin ja sitten oli aina pulassa. "älä mene ojaan, Maija" - Maija oli kohta ojassa.
   Onhan Maija Mehiläisestä tehty ohjelmia ihan lähivuosinakin. Ja eiköhän tuossa Iinan jutun julkaisussa ollut varmaan enemmän kyse siitä, että kertoi nauraneensa noin helkkarin huonolle vitsille.

   Lainaa

  18. Jäätynyt sakaali 24.3.2022 11:29
   Tulos: +25 (29 ääntä)
   Taidoton krokotiili: Pankkiasiointi on nykyään surullisen kasvotonta. Haikeana muistelen 20 vuoden taakse kun pystyi kävelemään pankkiin virkailijan puheille, jos oli esim. lainanhoidon kanssa haasteita. Hommat saatiin aina sovittua ja asiakasta kohdeltiin kuin ihmistä.
   Itse ainakin olen tyytyväinen että ei tarvinnut  kertaakaan mennä pankkiin hoitamaan asunnon ostoon liittyviä asioita. Kaikki hoitui etänä työpäivän aikana.

   Lainaa

  19. Herkkä hampurilainen 24.3.2022 12:14
   Tulos: +38 (48 ääntä)
   -x-x-: Aina, kun haikailee 90-luvun palvelutasoa pankeissa, kannattaa muistaa, että asuntolainojen korot huitelivat parhaimmillaan siellä 15 prosentin pinnassa. Toki inflaatio jylläsi, mutta jäi siitä hiukan pankillekin.  Fakta on kuitenkin tänä päivänä se, että asuntolaina otetaan sieltä, mistä saadaan [...]
   Ja silti pankit tekee jäätävää tulosta? Pointtis ei oikein täsmää... Esim nordea jako viime vuonna ennätys osingot osakkaille. Eli miten ne tekee jäätävää tulosta, jos eivät tienaa asiakkailla yhtään?

   Lainaa

  20. Tulos: +7 (21 ääntä)
   Herkkä hampurilainen: Ja silti pankit tekee jäätävää tulosta? Pointtis ei oikein täsmää... Esim nordea jako viime vuonna ennätys osingot osakkaille. Eli miten ne tekee jäätävää tulosta, jos eivät tienaa asiakkailla yhtään?
   Pankit tekevät kyllä tulosta monillakin tavoin, mutta pienasiakkaiden päivittäiset pankki- ja laina-asiat eivät ole kovin hyvää bisnestä. Nämä asiakkaat eivät ole halukkaita maksamaan palvelusta, joten heille pyritään tarjoamaan palvelua mahdollisimman halvalla ja se sitten näkyy palvelun laadussa. 
   Pankit ovat yksityisiä yrityksiä siinä missä kaikki muutkin ja pyrkivät tuottamaan voittoa osakkailleen. Jos mielestäsi pankkien tuotto on niin ”jäätävää” niin osakkeenomistajaksi pääsee ihan kympeillä ja sitten voi marssia konttoriin pankinomistajan elkein. 

   Lainaa

  21. Tosikko kiivi 24.3.2022 14:27
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   -x-x-: Aina, kun haikailee 90-luvun palvelutasoa pankeissa, kannattaa muistaa, että asuntolainojen korot huitelivat parhaimmillaan siellä 15 prosentin pinnassa. Toki inflaatio jylläsi, mutta jäi siitä hiukan pankillekin.  Fakta on kuitenkin tänä päivänä se, että asuntolaina otetaan sieltä, mistä saadaan [...]
   Kukkua. Nykyään niitä palvelumaksuja nimenomaan kiskotaan ihan joka asiasta. Myös itsepalvelusta saat maksaa siitä ilosta että joudut tekemään kaiken itse. Ja juuri tuo Nordea niistä se pahin, sieltä tuli viimeinenkin tili suljettua muutama vuosi sitten kun ilmoittivat rupeavansa kiskomaan kuukausimaksua jo tilin olemassaolosta. Pitäköön tunkkinsa.

   Lainaa

  22. Obskuuri delfiini 24.3.2022 15:21
   Tulos: -6 (28 ääntä)
   Toj Karin: Pankkineitikin palvelisi sinua varmasti mielekkäämmin kun olisit itse aloitteellinen ja antaisit hänelle päivän ensimmäisen hymyn kaikkien muiden yhtä happamien asiakkaiden jälkeen. Et voi vaatia muita olemaan iloisia ja ystävällisiä jos et siihen itse kykene.
   Höpö höpö. Se on nimenomaan asiakaspalvelijan työ. Tietenkään överiksi ei tarvitse vetää eikä sitä Suomessa onneksi odotetakaan, mutta perusystävällisyys on vähimmäisodotus asiakaspalvelijalta. Toki fiksu asiakaskin sen hallitsee, mutta aspa on kuitenkin heistä se jolle siitä asiakaspalvelutilanteesta maksetaan.

   Lainaa

  23. Arkkienkeli 24.3.2022 15:54
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   Taidoton krokotiili: Pankkiasiointi on nykyään surullisen kasvotonta. Haikeana muistelen 20 vuoden taakse kun pystyi kävelemään pankkiin virkailijan puheille, jos oli esim. lainanhoidon kanssa haasteita. Hommat saatiin aina sovittua ja asiakasta kohdeltiin kuin ihmistä.
   Ja 80-luvulla saattoi pankkikirjasta esitellä kavereille kuinka monta kymmentätuhatta mummonmarkkaa oli omalla tilillä. Rahat piti nostaa pankista, kun ei ollut pankkiautomaatteja. Ah! Voi niitä aikoja! Ilon ja onnen päiviä.

   Lainaa

  24. Tulos: +32 (44 ääntä)
   Obskuuri delfiini: Höpö höpö. Se on nimenomaan asiakaspalvelijan työ. Tietenkään överiksi ei tarvitse vetää eikä sitä Suomessa onneksi odotetakaan, mutta perusystävällisyys on vähimmäisodotus asiakaspalvelijalta. Toki fiksu asiakaskin sen hallitsee, mutta aspa on kuitenkin heistä se jolle siitä asiakaspalvelutilanteesta maksetaan.
   Asiakaspalvelijan työnkuvaan ei todellakaan kuulu olla töykeiden ihmisten verbaalisena nyrkkeilysäkkinä hymyssä suin. Perusystävällisyys on vähimmäisodotus sinulta itseltäsi. Tai paremmin sanottuna jokaiselta itseltään sinä ja se asiakaspalvelija mukaanlukien. Kaikesta huolimatta et voi vaatia muilta yhtään enempää käytöstapoja kuin mitä itse hallitset.

   Lainaa

  25. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Hassua. Luin tuon Herra Ylpön postauksen Herra Ylpön äänellä. Villiä. En voinut sitä muuttaa 😁

   Lainaa

  26. Nukkuva dinosaurus 24.3.2022 21:52
   Tulos: +36 (36 ääntä)
   Tää vanha vitsi Maija ja Faija Mehiläisestä meni aikoinaan mun siskolla totaalisen puihin, kun kertoi kavereilleen kuulemaansa "hyvää vitsiä". "Mikä on Nalle Puhin isän nimi?" "No?!" "Faija Puh!" Ja olivat nauraneet kuulemma tällekin, vaikka tässähän on vielä vähemmän mieltä kuin originaalissa. 😂😂

   Lainaa

  27. Tunteeton raadonsyöjä (pluri) 25.3.2022 1:46
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Taidoton krokotiili: Pankkiasiointi on nykyään surullisen kasvotonta. Haikeana muistelen 20 vuoden taakse kun pystyi kävelemään pankkiin virkailijan puheille, jos oli esim. lainanhoidon kanssa haasteita. Hommat saatiin aina sovittua ja asiakasta kohdeltiin kuin ihmistä.
   Nordealla on sama homma nykyään. Konttorit toki auki vain vähän aikaa ja palvelu perseestä. Chat-robotti sanoo kaikkeen että ei ymmärrä ja käskee kääntymään ihmisen puoleen. Kolme vuotta olen kohta odottanut takaisin soittoa että varmaan joku päivä se puhelin pirahtaa. Palvelua jos sieltä haluaa on pakko astella konttoriin. Se on tätä nykyaikaa.

   Lainaa

  28. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Nimi: Herra Ylpöllä taasen ei ole kovin hyvä käsiala
   Nimikirjoitus? Omastani ei saa tuotakaan vähää selvää.

   Lainaa

  29. Välkky preeriasusi 25.3.2022 11:27
   Tulos: -9 (11 ääntä)
   Muurattu hamsteri: Mua naurattaa tuo surkeus mihin Venäjä on vajoamassa vladimir pienen takia.
   Minua surettaa, kun en ole sosiopaatti. Tiedätkö muuten mitä yleinen surkeus aiheuttaa? Maanpakolaisuutta. Arvaas mihin suuntaan.

   Lainaa

  30. Tervetullut undulaatti 25.3.2022 16:42
   Tulos: -1 (17 ääntä)
   Karkea albatrossi: No jaa, surullista tuo kyllä enemmän on. Kaikki se duuni, mitä tavalliset venäläiset on maansa maineen ja toimivuuden eteen (yrittänyt) tehnyt, kaikki romuttuu yhden Putte Possun egon takia...
   No mitäs ne tavalliset venäläiset ovat tehneet maansa maineen ja toimivuuden eteen tehneet? Suurin osa kannattaa erityisoperaatiota. Tavallisen venäläisen mielestä on ok "ennaltaehkäisevästi" hyökätä ihan vain vähän toiseen valtioon.
   Näivettyköön rauhassa. Toivottavasti oppivat häpeämään. 

   Lainaa

  31. Avautuva hevonen 25.3.2022 20:51
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Nukkuva dinosaurus: Tää vanha vitsi Maija ja Faija Mehiläisestä meni aikoinaan mun siskolla totaalisen puihin, kun kertoi kavereilleen kuulemaansa "hyvää vitsiä". "Mikä on Nalle Puhin isän nimi?" "No?!" "Faija Puh!" Ja olivat nauraneet kuulemma tällekin, vaikka tässähän on vielä vähemmän mieltä kuin originaalissa. 😂😂
   Samaa koululaisvitsikategoriaa, vanha ja puujalkainen, mutta pakkohan tää on laukoa: "Mikä on Nalle Puhin veljen nimi?" - "Puh-veli"

   Lainaa

  32. Kiltti tyttö 25.3.2022 21:56
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Henkilökohtaista palvelua haluaville suosittelen Nordean, OP:n, Dansken ja kumppanien sijaan pienempää pankkia kuten paikallisia Säästöpankkeja. Saat nimetyn virkailijan, jolle voit soittaa tarpeen tullen.

   Lainaa

  33. Kykenemätön peura 26.3.2022 0:16
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Ilahduin kun jopa kolmannes feissarimokien lukijoista pitää pankkinsa asiakaspalvelua kiitettävänä, kunnes "Ääniä tähän mennessä: 3" Olen kyllä ollut tyytyväinen, mutta siihen saattaa vaikuttaa se, että asuu kaupungissa ja perheenjäsen on kyseisessä pankissa töissä.

   Lainaa

  34. Itseasiassa 26.3.2022 6:33
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Sulkeutunut lehmä: Nordea ja Danskebank on molemmat vähän sellaisia suurituloisille suunnattuja pankkeja. Mitä köyhempi olet niin sitä huonompaa palvelua saat sekä tiskillä että puhelimessa. Puhelimessa ei onneksi näe miten aspa katselee tietojasi nenänvarttaan pitkin.
   Tullut huomattua. Nuorempana jo työelämässä olevana kävin Nordeassa, kun mulla oli siellä joku ikivanha tili (oli sen Merita edeltäjän ajalta) ja muun asioinnin ohella pyysin siihen pankkitunnuksia. Virkailija nojasi taaksepäin, laittoi kätensä puuskaan ja sanoi ”Siellä pitäisi olla jotain rahaliikennettäkin". No, olihan siellä jo ollut ja mulla oli joku hyvä suunnitelma sille tilille, mutta vaihdoin suunnitteleman toiseen pankkiin.
   Danskessa taas jouduin heidän mokien vuoksi mennä selvittelemään pankkikorttien vikoja konttoriin. Olin opiskelija ja virkailija lähinnä lässytti mulle ja toisteli mun sanomisia. Ja sama virhe toistui vielä uudelleen joten jouduin uudelleen mennä levittelemään kengistä hiekkaa pankkisaliin (eikös se ollut Nalle, joka kuvasi suurinta osaa pankin asiakkaista näillä sanoilla turhaksi sakiksi).

   Lainaa

  35. Lyhyenläntä kurkku 26.3.2022 20:31
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Sain kielteisen päätöksen erääseen hakemukseeni. Aloin sitten soitella päätöksen tekijälle lisätietojen saamiseksi. Meni aina vastaajaan, joka ilmoitti minun olevan jonossa sijalla x. Viikon ajan jonottelin aina kun työtehtäviltäni ehdin. Yhteensä liioittelematta 10 h. Kunnes yhtäkkiä puheluun vastataan ja pahoitellaan, että kaikki työntekijät olleet koronassa. Mietin vain, eikö jonotusvastaajaa saa millään pois päältä, jos siellä ei kukaan ole töissä.

   Lainaa

  36. Tulos: -16 (16 ääntä)
   Taidoton krokotiili: Pankkiasiointi on nykyään surullisen kasvotonta. Haikeana muistelen 20 vuoden taakse kun pystyi kävelemään pankkiin virkailijan puheille, jos oli esim. lainanhoidon kanssa haasteita. Hommat saatiin aina sovittua ja asiakasta kohdeltiin kuin ihmistä.
   Normaali työssäkäyvä taloudestaan huolehtiva ihminen ei tarvitse virkailijalla asiointia. Kaikkia asiat voidaan hoitaa verkossa, myös lainahakemus ja kaikki muukin laonoihon tai asuntokauppoihin liittyvä.
   Luottotietonsa menettäneet elämäntapatyöttömät ovat niitä jotka käyvät tiskillä, he eivät halua maksaa palveluista.
   En minä ainakaan tahdo, että minun rahoilla varattomat saisivat tarpeetonta palvelua.

   Lainaa

  37. Tosikko kiivi 27.3.2022 4:01
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Kilokalori: Normaali työssäkäyvä taloudestaan huolehtiva ihminen ei tarvitse virkailijalla asiointia. Kaikkia asiat voidaan hoitaa verkossa, myös lainahakemus ja kaikki muukin laonoihon tai asuntokauppoihin liittyvä. Luottotietonsa menettäneet elämäntapatyöttömät ovat niitä jotka käyvät tiskillä, he eivät halua [...]
   Et sitten näköjään ymmärrä palvelun käsitettä lainkaan. Vinkki: asioiden hoitaminen itse ei ole palvelua.

   Lainaa

  38. Nuutunut kivi 27.3.2022 18:15
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Kykenemätön peura: Ilahduin kun jopa kolmannes feissarimokien lukijoista pitää pankkinsa asiakaspalvelua kiitettävänä, kunnes "Ääniä tähän mennessä: 3" Olen kyllä ollut tyytyväinen, mutta siihen saattaa vaikuttaa se, että asuu kaupungissa ja perheenjäsen on kyseisessä pankissa töissä.
   Se että asuu kaupungissa ei mielestäni kerro mitään mistään. Kaupunkeja on erilaisia. Minäkin asun kaupungissa. Tämä on Suomen suurin maatalouspitäjä tietyillä luvuilla laskettua. 
   Saatko siis hyvää palvelua, koska perheenjäsen on töissä pankissa? Vai siitä huolimatta? Että vain 'omia' palvellaan hyvin? 

   Lainaa

  39. Tosikko kiivi 28.3.2022 12:11
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Nuutunut kivi: Se että asuu kaupungissa ei mielestäni kerro mitään mistään. Kaupunkeja on erilaisia. Minäkin asun kaupungissa. Tämä on Suomen suurin maatalouspitäjä tietyillä luvuilla laskettua.  Saatko siis hyvää palvelua, koska perheenjäsen on töissä pankissa? Vai siitä huolimatta? Että vain 'omia' palvellaan hyvin? 
   Niin. Kaupungiksihan voi Suomessa ihan mikä tahansa kunta itse päättää itseään kutsua. Mitään laillisia kriteerejä nimitykselle ei ole.

   Lainaa

  40. Tulos: -13 (13 ääntä)
   FatVonD: Ei ole yhtään ikävä niitä happamia kasvoja, pankkiautomaattikin on ystävällisempi kuin entinen pankkineiti, ja kaikesta mokailusta huolimatta nykyinen kone-Nordea toimii paremmin kuin esim. edeltäjänsä Meritan nk. asiakaspalvelu. Tai ehkä mun asiointi oli liian vähävaraista että olisi kannattanut satsata hymyyn tai tehokkuuteen.
   Kelarotta bongattu

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: venäjä, englanti, hampaat, hammashoito, saksa, nordea, asiakaspalvelu, jono, takaisinsoitto, maija mehiläinen, herra ylppö