Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 554

Mitä eroa on Unkarilla ja Ukrainalla?
Sekalaisia, osa 554

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 53 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +577 (593 ääntä)
      Musta tuntuu että melkein kaikki tykkää laulaa, mutta ei muiden seurassa jos tietää laulavansa huonosti :D laulutaidottomien kuorohan on just ihana

      Lainaa

    2. Pramea hyeena 1.3.2022 0:43
      Tulos: +592 (602 ääntä)
      Mitä vikaa laulutaidottomien kuorossa? Tai uimataidottomien uintijoukkueessa - opetellaan yhdessä jotain kivaa ilman paineita. Lisää harrastamista huvikseen ilman kilpailua tai kehittymispakkoa!

      Lainaa

    3. Nuorekas stalkkeri 1.3.2022 2:07
      Tulos: +283 (287 ääntä)
      Sitä ollaan taas oltu maantiedon tunnilla hereillä. Tai hereillä yleensäkään.

      Lainaa

    4. Tulos: +386 (410 ääntä)
      Outillako ei tosissaan käynyt mielessä googlata pelkkä "Unkari" tai "Ukraina"? En tiennytkään että on olemassa ihmisiä, jotka luulee että google-hakuun vain kirjoitetaan suoraan kysymyksiä, ja oikea vastaus siihen näkyy ensimmäisessä hakutuloksessa. Huhhuh.

      Lainaa

    5. Kaveriton kauris 1.3.2022 2:13
      Tulos: +288 (294 ääntä)
      Mitä eroa on Suomella ja Sudanilla?

      Lainaa

    6. Tulos: +93 (143 ääntä)
      Jotenkin symppis tuo Outi kun oli huolissaan unkarilaisista tuttavistaan ja ois halunnut tietää, onko ne ok, mutta ei kehdannut epävarmuuden vuoksi asiaa kysyä. Hyvä niin, toki.

      Lainaa

    7. Talvehtiva viikinki 1.3.2022 6:21
      Tulos: +196 (206 ääntä)
      Joskus kauan sitten aioin osallistua ompelutaidottomien kurssille. Muiden osallistujien ongelmat olivat luokkaa tekemäni kansallispuvun alushameen yksi sauma silkkikankaasta pitäisi purka, miten teen sen nätisti ja tartten siihen apua, kun itse olisin halunnut oppia vaan ihan perustaitoja ompelukoneen käytössä tms. Jätin kesken. Laulutaidottomien kuorossa on todennäköisesti ihan hyviä laulajia, joilla ei kuitenkaan oopperatason ääntä ole. Oikeasti laulutaidottomana en tohtisi mennä. Tyydyn vain olemaan kateellinen kaikille laulutaitoisille ja edelleen harmissani etten saanut isäni musikaalisen sivun geenejä.

      Lainaa

    8. Tulos: -99 (129 ääntä)
      Mikä moka, tai edes Helmi, tuo Ressun oikea nimi on?

      Lainaa

    9. Hiomaton lehmä 1.3.2022 6:47
      Tulos: +135 (135 ääntä)
      Myy: Mikä moka, tai edes Helmi, tuo Ressun oikea nimi on?
      Lueppa tarkemmin, sukuninimi on eri oikeassa vastauksessa ja selityksessä, että kumpi se nyt sitten on?

      Lainaa

    10. Tulos: -58 (88 ääntä)
      Tosi monella menee sekaisin Unkari ja Ukraina, mutta Outin oikea kysymys olisi ollut, et miten tämän voi selvittää hakemalla tätä vastausta netistä.

      Lainaa

    11. Tulos: +205 (211 ääntä)
      Mä voin kyllä jotenkin ymmärtää, että maantiedon tunneilla on nukkunut sen verran, että Itä-Euroopan maat ovat hiukan epäselvää massaa. Sitä mä en taas pysty ymmärtämään, että siellä on onnistunut nukkumaan niin pahasti, ettei osaa kartasta (tai Google Mapsista) katsoa, missä valtiot sijaitsevat.

      Lainaa

    12. Puuton alpakka 1.3.2022 7:53
      Tulos: +85 (143 ääntä)
      Talvehtiva viikinki: Joskus kauan sitten aioin osallistua ompelutaidottomien kurssille. Muiden osallistujien ongelmat olivat luokkaa tekemäni kansallispuvun alushameen yksi sauma silkkikankaasta pitäisi purka, miten teen sen nätisti ja tartten siihen apua, kun itse olisin halunnut oppia vaan ihan perustaitoja [...]
      Laulutaito ei ole mikään synnynnäinen ominaisuus, joka joko on tai ei ole. Sitä voi opetella. Toki ihan oopperatasoon tarvitaan jo ominaisuuksia, mutta kaikki oppii laulamaan "ihan hyvin", jos opettelee ja menee vaikka laulutunneille. Sulla voi hyvinkin olla niitä musikaalisen suvun geenejä, mutta ne eivät ole päässeet esille, kun et ole harjoitellut etkä ehkä itsekään usko itseesi. Ei siis ole pakko tyytyä siihen, ettei osaa laulaa.
      Minä sain koko lapsuuteni palautetta, että en osaa laulaa. Sitten aikuisena menin laulutunnille. Pari pikku ongelmaa korjattiin ja homma alkoi toimia. Opettajan avulla voisin nyt sanoa laulavani jopa hyvin. Olen esiintynytkin.

      Lainaa

    13. Jurpo greippi 1.3.2022 8:07
      Tulos: +139 (149 ääntä)
      Puuton alpakka: Laulutaito ei ole mikään synnynnäinen ominaisuus, joka joko on tai ei ole. Sitä voi opetella. Toki ihan oopperatasoon tarvitaan jo ominaisuuksia, mutta kaikki oppii laulamaan "ihan hyvin", jos opettelee ja menee vaikka laulutunneille. Sulla voi hyvinkin olla niitä musikaalisen suvun geenejä, mutta [...]
      Korjaus: suurin osa ihmisistä oppii laulamaan "ihan hyvin", jos tarpeeksi opettelee. On kuitenkin ihmisiä, joille musiikin perusominaisuuksien hahmottaminen on täysin ylivoimaista. Samaten esimerkiksi arkisen matematiikan osaamattomuudessa on suurimmalla osalla ihmisistä kyse asenneongelmasta, mutta on myös ihmisiä, jotka eivät kykene ymmärtämään, mikä on murtoluku tai prosentti, vaikka asian heille kääntäisi miten. 
      On hyvin vähän asioita, mitä "kaikki" ihan oikeasti pystyvät tekemään. 

      Lainaa

    14. Karkea albatrossi 1.3.2022 8:31
      Tulos: +68 (72 ääntä)
      Mitä eroa on Saksalla ja Ranskalla? Onko ne sama maa?

      Lainaa

    15. Aimo kivi 1.3.2022 8:39
      Tulos: +50 (56 ääntä)
      Ilq: Outillako ei tosissaan käynyt mielessä googlata pelkkä "Unkari" tai "Ukraina"? En tiennytkään että on olemassa ihmisiä, jotka luulee että google-hakuun vain kirjoitetaan suoraan kysymyksiä, ja oikea vastaus siihen näkyy ensimmäisessä hakutuloksessa. Huhhuh.
      Etkö? Näitähän on ollut jo vuodesta kivi ja kypärä ja aina vaan niitä riittää. Jos olet koskaan ihmetellyt, miksi jotkut ei yksinkertaisia asioita googlesta katso itse, vaikka sieltä vastauksen löytäisi heti, vaan kyselevät siellä sun täällä muilta ihmisiltä, niin se johtuu juuri siitä, että he _eivät ihan oikeasti osaa_. Eipä sillä, google on kyllä aika hyvin parantanut hakukonettaan sillä tavoin, että löytää sentään jo joskus jotain kysymysmuodossakin esitettynä, varmaan ihan näitä ressukoita varten.

      Lainaa

    16. Tulos: +11 (33 ääntä)
      Luuleeko jotkut, että google on joku kysymyskone joka vastaa kysymyksiin? Miksi ei googlaa vaan "unkari ukraina"?

      Lainaa

    17. antivaxxerikoronadenialistihörhöpersu 1.3.2022 9:17
      Tulos: +81 (87 ääntä)
      Iran - Irak, Slovenia - Slovakia, Unkari - Ukraina... Ja mitä näitä nyt on.

      Lainaa

    18. Puuton alpakka 1.3.2022 9:54
      Tulos: -8 (60 ääntä)
      Jurpo greippi: Korjaus: suurin osa ihmisistä oppii laulamaan "ihan hyvin", jos tarpeeksi opettelee. On kuitenkin ihmisiä, joille musiikin perusominaisuuksien hahmottaminen on täysin ylivoimaista. Samaten esimerkiksi arkisen matematiikan osaamattomuudessa on suurimmalla osalla ihmisistä kyse asenneongelmasta, mutta [...]
      Tietenkin. Vastasin kommenttiin, jossa ilmiselvästi tavallinen ihminen ajattelee, ettei osaa laulaa, koska ei ole perinyt sukunsa laulutaitoja. En siinä yhteydessä tajunnut alkaa luetella poikkeuksia, kuten mykkiä.

      Lainaa

    19. Tulos: +60 (62 ääntä)
      Näitä löytyy. Anoppi oli niin huolissaan kun Ukrainassa oli 2014 niin levotonta ja me olimme menossa sinne. Olimme menossa Unkariin. Ilmeisesti sama maa hänen mielestä…

      Lainaa

    20. Kilokalori 1.3.2022 10:12
      Tulos: +99 (107 ääntä)
      Laulutaidottomien kuoro, kuulostaa varsin hyvältä idealta ja saadaan varmasti uusia oppilaita. Arvaan myös, miksi sellainen on perustettu. Kansalaisopistojen kursseille osallistuu vuodesta toiseen samat naamat, jotka osaavat jo laulaa, mutta osallistuvat silti aina sille ykköstason kurssille. "Kun enhän mie ossoo mittään vielä niin tulin tälle samalle kurssille taas kun täällä on kivvaa ja tutut osallistujat ja laulutkin jo osaan." Jos uusi ihminen erehtyy ilmoittautumaan, koko muu ryhmä mököttää, kun Marketan paikan vei tuo uusi eikä tuo nyt osaakaan laulaa kevätnäytöksessä sitä Marketan vakiosopraanoa.

      Lainaa

    21. Kykenemätön peura 1.3.2022 10:32
      Tulos: +58 (60 ääntä)
      Laulutaidottomien kuoro kuulostaa hauskalta harrastukselta tällaiselle täysin sävelkuurolle. Onneksi autossa voi lauleskella häiritsemättä viattomia sivullisia.

      Lainaa

    22. Ylpeä Mäyrä 1.3.2022 10:45
      Tulos: +41 (45 ääntä)
      antivaxxerikoronadenialistihörhöpersu: Iran - Irak, Slovenia - Slovakia, Unkari - Ukraina... Ja mitä näitä nyt on.
      Ja näitähän ON, riippuu ihan kielestä että mitkä menee keskenään sekaisin! Espanjaksi ainakin Finlandia - Filadelfia (Philadelphia), Suecia (Ruotsi) - Suiza (Sveitsi) ... Ja Slovenia/Slovakia varmaan suurinpiirtein kaikilla kielillä.

      Lainaa

    23. It's a deal 1.3.2022 10:50
      Tulos: +63 (65 ääntä)
      Unkarilaiset ystäväni ovat huolissaan, heistä Ukraina on naapurina parempi kuin Venäjä.

      Lainaa

    24. Tulos: -87 (101 ääntä)
      Sam: Tosi monella menee sekaisin Unkari ja Ukraina, mutta Outin oikea kysymys olisi ollut, et miten tämän voi selvittää hakemalla tätä vastausta netistä.
      Kehareilta ehkä menee.

      Lainaa

    25. Pikimusta panda 1.3.2022 11:41
      Tulos: +65 (69 ääntä)
      antivaxxerikoronadenialistihörhöpersu: Iran - Irak, Slovenia - Slovakia, Unkari - Ukraina... Ja mitä näitä nyt on.
      Austria - Australia

      Lainaa

    26. Talvehtiva viikinki 1.3.2022 12:15
      Tulos: -6 (36 ääntä)
      Puuton alpakka: Laulutaito ei ole mikään synnynnäinen ominaisuus, joka joko on tai ei ole. Sitä voi opetella. Toki ihan oopperatasoon tarvitaan jo ominaisuuksia, mutta kaikki oppii laulamaan "ihan hyvin", jos opettelee ja menee vaikka laulutunneille. Sulla voi hyvinkin olla niitä musikaalisen suvun geenejä, mutta [...]
      Ei opi. Mulla on jo elimellinenkin lääkärissä todettu vika äänijänteissä mikä estää sen ja osalla vain ei onnistu. Ne jotka saivat laukukokeesta kasin, oppii. Kutosen laulajat ei opi.

      Lainaa

    27. Alustettu lihapulla 1.3.2022 13:43
      Tulos: +58 (58 ääntä)
      Pramea hyeena: Mitä vikaa laulutaidottomien kuorossa? Tai uimataidottomien uintijoukkueessa - opetellaan yhdessä jotain kivaa ilman paineita. Lisää harrastamista huvikseen ilman kilpailua tai kehittymispakkoa!
      Just näin! Kilpailua ja paineita on maailmassa liikaa, kuuseen sellaiset ja harrastamisen ilo takaisin. Takakireet tiukkapipot voi jäädä nysväämään keskenään.

      Lainaa

    28. Arveluttava vadelma 1.3.2022 14:00
      Tulos: +73 (73 ääntä)
      Kaveriton kauris: Mitä eroa on Suomella ja Sudanilla?
      Suomella on stadi, Sudanilla Tsadi.

      Lainaa

    29. Olemassa oleva oppilas 1.3.2022 14:18
      Tulos: +62 (62 ääntä)
      Pikimusta panda: Austria - Australia
      Itävalta on ottanut tämän osaksi maabrändäystäänkin. Jokaisessa turistikrääsäkaupassa myydään tilpehööriä "No kangaroos in Austria" -teksteillä ja osissa Itävaltaa näkee myös selvästi Australian kenguruliikennemerkkien menestyksen inspiroimana murmelivaroituskylttituristikrääsää.

      Lainaa

    30. Sipuliton biisoni 1.3.2022 14:29
      Tulos: +31 (33 ääntä)
      Aijettä, ollapa yhtä ulapalla kuin Outi. Vois maailmantuska olla helpommin hallinnassa.

      Lainaa

    31. Tulos: +43 (43 ääntä)
      Onneksi Outi sentään tiedostaa massiivisen mustan aukon sivistyksessään.

      Lainaa

    32. Raastettu pupu 1.3.2022 15:16
      Tulos: +57 (61 ääntä)
      Kerroin kaverilleni matkustavani ensiksi Lontooseen ja sieltä parin päivän päästä Pariisiin. Hän näytti mietteliäältä ja hetken päästä kysyi: "Mutta eikös Lontoo ole Pariisin pääkaupunki?" Kas, en huomannutkaan tätä lentolippuja varatessani...

      Lainaa

    33. Alava majava 1.3.2022 15:21
      Tulos: +29 (31 ääntä)
      Karkea albatrossi: Mitä eroa on Saksalla ja Ranskalla? Onko ne sama maa?
      Juu juu. Nimeltään Raksa.

      Lainaa

    34. Ytimekäs ankka 1.3.2022 17:54
      Tulos: +14 (20 ääntä)
      Ilq: Outillako ei tosissaan käynyt mielessä googlata pelkkä "Unkari" tai "Ukraina"? En tiennytkään että on olemassa ihmisiä, jotka luulee että google-hakuun vain kirjoitetaan suoraan kysymyksiä, ja oikea vastaus siihen näkyy ensimmäisessä hakutuloksessa. Huhhuh.
      Kovinkaan moni ei osaa googlettaa oikein.

      Lainaa

    35. Epäpyhä black metal -silli 1.3.2022 18:38
      Tulos: 0 (12 ääntä)
      Meinasin perustaa Airsoft -sotakerhon sokeille. Alkulämmittelynä syöksylaskua metsässä.

      Lainaa

    36. Pesty oppilas 1.3.2022 19:24
      Tulos: +3 (7 ääntä)
      fff: Musta tuntuu että melkein kaikki tykkää laulaa, mutta ei muiden seurassa jos tietää laulavansa huonosti 😁 laulutaidottomien kuorohan on just ihana
      minä en tykkää

      Lainaa

    37. Kimakka paprika 1.3.2022 19:55
      Tulos: +14 (18 ääntä)
      Talvehtiva viikinki: Joskus kauan sitten aioin osallistua ompelutaidottomien kurssille. Muiden osallistujien ongelmat olivat luokkaa tekemäni kansallispuvun alushameen yksi sauma silkkikankaasta pitäisi purka, miten teen sen nätisti ja tartten siihen apua, kun itse olisin halunnut oppia vaan ihan perustaitoja [...]
      Ehkä laulutaidottomien sekakuorossa hiotaan stemmoja ja soitetaan korvia hiveleviä rytmikapulasooloja.

      Lainaa

    38. Ujosteleva raataja 1.3.2022 20:48
      Tulos: +17 (19 ääntä)
      Kaveriton kauris: Mitä eroa on Suomella ja Sudanilla?
      Googleta; "Onko Suomi Sudanissa" tai "Onko Sudan Suomessa"

      Lainaa

    39. Uraton valas 1.3.2022 21:32
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      fff: Musta tuntuu että melkein kaikki tykkää laulaa, mutta ei muiden seurassa jos tietää laulavansa huonosti 😁 laulutaidottomien kuorohan on just ihana
      Ei. Ei todellakaan tykkää. Muiden seuralla ei ole mitään merkitystä.

      Lainaa

    40. Joidenkin mielestä hauki 1.3.2022 21:59
      Tulos: +47 (49 ääntä)
      Ujosteleva raataja: Googleta; "Onko Suomi Sudanissa" tai "Onko Sudan Suomessa"
      Molemmissa tapauksissa ensimmäinen tulos oli Sudan – Wikipedia. Johtopäätös: Suomi sijaitsee todennäköisesti Sudanissa.

      Lainaa

    41. Itseasiassa 1.3.2022 22:19
      Tulos: +27 (27 ääntä)
      Kilokalori: Laulutaidottomien kuoro, kuulostaa varsin hyvältä idealta ja saadaan varmasti uusia oppilaita. Arvaan myös, miksi sellainen on perustettu. Kansalaisopistojen kursseille osallistuu vuodesta toiseen samat naamat, jotka osaavat jo laulaa, mutta osallistuvat silti aina sille ykköstason kurssille. "Kun [...]
      Meillä tällaisen kabsanopiston laulutunnilla porukka vaihtui välillä, mutta ei siitä kukaan nyrpistynyt. Välillä jollain terveys ei riittänyt, kävi asumassa muualla tai oli muuten estynyt. Oli ihanaa kun kaikkien laulua arvostettiin, usein tunnilla jopa itkettiin kun joku lauloi hyvän kappaleen tunteella. Ihmiset tulivat tunneille ihan omilla eväillä.
      Mutta pakko lisätä että olen ollut kuorossa, jonka näyttivät omistavan pari henkilöä ja hierarkia oli sen mukainen. Jos kaikki ovat maksaneet harrastuksesta saman hinnan, niin se tarkoitetaan että kaikkien pitäisi kuoronjohtajaa lukuunottamatta olla tasa-arvoisia. Varsinkin kun päästiin ihan tasolle "en halua seistä tuon vieressä", kun johtajat tunsivat olonsa mukavammaksi ja jopa siirtelivät muita äänialasta toiseen ihan vain omista mukavuussyistään. Johtaja ei voinut näille mitään ja siinä sitten ihmeteltiin miten voi olla epätasaista, kun sopraanoja oli kymmenkunta ja alttoja 3. En kauaa viihtynyt, löydän ajalleni järkevämpääkin tekemistä kuin olla harrastuksissa pompoteltavana. 

      Lainaa

    42. Kykenemätön peura 1.3.2022 22:23
      Tulos: +18 (20 ääntä)
      Jos jotain muuta jäi vaivaamaam tuo Ressu Redford, niin oikea nimi on Esa Pentti Juhani Mäkelä. Mäkinen tai Mäkelä nyt melkein käy samasta nimestä. Aika moni on osannut valita sen oikean väärän vaihtoehdon, vaikka viimeinen on ehkä vähiten väärä.

      Lainaa

    43. Tulos: +25 (25 ääntä)
      Itse en osaa laulaa, mikä harmittaa minua kovasti. Toki jossain keikalla voin hoilata täysiä, kun kukaan ei kuule sitä mutta en kykene laulamaan niin että joku kuulisi. Ihan kuin joku mykkyyskohtaus iskisi, ääntä ei lähde yhtään.

      Lainaa

    44. Päätön mansikka 2.3.2022 1:46
      Tulos: +28 (28 ääntä)
      Ilq: Outillako ei tosissaan käynyt mielessä googlata pelkkä "Unkari" tai "Ukraina"? En tiennytkään että on olemassa ihmisiä, jotka luulee että google-hakuun vain kirjoitetaan suoraan kysymyksiä, ja oikea vastaus siihen näkyy ensimmäisessä hakutuloksessa. Huhhuh.
      Itse jo pidempään Internetiä käyttäneenä meinaan aina unohtaa että googleen voi tosiaan kirjoittaa suoraan lauseen tai kysymyksen ja sillä voi jopa vastaus löytyä paremmin kuin heittämällä satunnaisia sanoja aiheesta :DD

      Lainaa

    45. Väkevä ankerias 2.3.2022 8:51
      Tulos: -8 (14 ääntä)
      Et tiedä Unkarin ja Ukrainan eroa, saa äänioikeus ja äänestä vaaleissa. Alan ymmärtää miksi meillä menee näin hienosti.

      Lainaa

    46. Nuutunut kivi 2.3.2022 15:47
      Tulos: +1 (9 ääntä)
      Ylpeä Mäyrä: Ja näitähän ON, riippuu ihan kielestä että mitkä menee keskenään sekaisin! Espanjaksi ainakin Finlandia - Filadelfia (Philadelphia), Suecia (Ruotsi) - Suiza (Sveitsi) ... Ja Slovenia/Slovakia varmaan suurinpiirtein kaikilla kielillä.
      Austria - Australia, tässä pitää itsekin olla tarkkana.

      Lainaa

    47. Joidenkin mielestä hauki 2.3.2022 16:20
      Tulos: +11 (15 ääntä)
      Ylpeä Mäyrä: Ja näitähän ON, riippuu ihan kielestä että mitkä menee keskenään sekaisin! Espanjaksi ainakin Finlandia - Filadelfia (Philadelphia), Suecia (Ruotsi) - Suiza (Sveitsi) ... Ja Slovenia/Slovakia varmaan suurinpiirtein kaikilla kielillä.
      Olen huomannut, että myös etenkin amerikkalaisilla Sweden - Switzerland (sekä Swedish - Swiss) menevät sekaisin.

      Lainaa

    48. Tulos: +3 (13 ääntä)
      Arveluttava vadelma: Suomella on stadi, Sudanilla Tsadi.
      Itselläni on ollut lähellä etten joutunut tappeluun kun selvisi että olen stadista. Siihen asti kaikki olivat hyvin ystävällisiä kunnes tämä kaamea rikos johon olen syyllistynyt, eli että vanhempani sattuivat asumaan Helsingissä ja tästä johtuen itsekin, kävi ilmi. Jännä miten ihmisten asenne muuttui vain koska asuinpaikka tuli ilmi. No joo mutta siitä rupesin miettimään että jos sanot jossain olevasi tsadilainen niin tuleekohan turpaan? Ja ymmärrän ettei kukaan tykkää pellestä joka ylpeilee olevansa jotenkin parempi kuin pienen kaupungin x asukkaat vain koska sattuu asumaan maamme pääkaupungissa. Joka muuten on ihan tuppukylä eikä ihmisen arvo määräydy asuinpaikan mukaan, kaiketi?

      Lainaa

    49. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Ilq: Outillako ei tosissaan käynyt mielessä googlata pelkkä "Unkari" tai "Ukraina"? En tiennytkään että on olemassa ihmisiä, jotka luulee että google-hakuun vain kirjoitetaan suoraan kysymyksiä, ja oikea vastaus siihen näkyy ensimmäisessä hakutuloksessa. Huhhuh.
      Kyllä se itseasiassa välillä jopa toimii. (Se ensimmäinen linkki on vauva.fi)

      Lainaa

    50. Vanhurskas kirjohylje 3.3.2022 22:14
      Tulos: +16 (20 ääntä)
      antivaxxerikoronadenialistihörhöpersu: Iran - Irak, Slovenia - Slovakia, Unkari - Ukraina... Ja mitä näitä nyt on.
      Imatra - Sumatra

      Lainaa

    51. Jörö viikuna 4.3.2022 22:25
      Tulos: +17 (19 ääntä)
      Karkkila - Namibia

      Lainaa

    52. Lämmitetty hilleri 7.3.2022 20:51
      Tulos: +8 (10 ääntä)
      -x-x-: Mä voin kyllä jotenkin ymmärtää, että maantiedon tunneilla on nukkunut sen verran, että Itä-Euroopan maat ovat hiukan epäselvää massaa. Sitä mä en taas pysty ymmärtämään, että siellä on onnistunut nukkumaan niin pahasti, ettei osaa kartasta (tai Google Mapsista) katsoa, missä valtiot sijaitsevat.
      Euroopassa on noin kolmannes enemmän valtioita kuin minun kouluaikoina. Just tuo kakkoiskulma on jäänyt vähän epäselväksi.

      Lainaa

    53. Televisioitu herkkuruoka 9.3.2023 21:06
      Tulos: -1 (1 ääni)
      Puuton alpakka: Tietenkin. Vastasin kommenttiin, jossa ilmiselvästi tavallinen ihminen ajattelee, ettei osaa laulaa, koska ei ole perinyt sukunsa laulutaitoja. En siinä yhteydessä tajunnut alkaa luetella poikkeuksia, kuten mykkiä.
      Minä olen ihan ”tavallinen” ihminen. Akateemisesti hyvinkin menestynyt. Sosiaalinen ja puhelias. Mutta en kuule sävelkorkeuksia lainkaan, eli enpä taitaisi oppia laulamaan.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: asiakaspalvelu, chat, google, haku, jono, kuoro, laulutaidottomat, oikea nimi, ressu redford, sota, telia, ukraina, unkari, venäjä