Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 205

Voiko rikosilmoituksen tehdä kampaajasta, joka leikkaa liikaa?
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 205

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 85 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Minä vain 8.3.2022 0:29
   Tulos: +781 (813 ääntä)
   Olen sanaton tuosta viimeisestä. Ei ole tainnut olla ihan viatonta kaveripohjaista viestittelyy saatikka viattomia kuvia. Voi miesparkaa. 🥺

   Lainaa

  2. Liila Laiskiainen 8.3.2022 0:30
   Tulos: +332 (482 ääntä)
   Onhan tuo nyt kurja juttu, jos kampaaja ei kuuntele asiakkaan toiveita. Ihmettelen naurureaktioiden määrää, koska monille hiukset ovat todella tärkeä osa ulkonäköä. Rikosilmoituksen tekeminen ehkä vähän yliampuvaa, mutta ihan ymmärrettävää, että käy mielessä hakea korvauksia, jos kokee, että osa identiteettiä on riistetty. Luulisi, että kampaajaa kiinnostaisi oma maine, vaikkei asiassa mitään rikollista olisikaan. Mitä olen nähnyt juttua keskustelupalstoilta, niin vaikuttaa olevan hämmentävän yleistä, että kampaaja leikkaa liikaa. Monen mielestä varmaan pinnallista, mutta kyllä se todella pahalta voi tuntua, jos vuosien kasvatustyö menee hukkaan. Ja viimeiseen mokaan: jos ei kerran ole tehnyt mitään väärää, niin mitä pelättävää siinä on, jos kyseinen mies lähettää keskustelut aloittajan miehelle? Vai onko tässä kumminkin flirttailtu puolin ja toisin, että onkin jotain mitä pelätä?

   Lainaa

  3. Tulos: +601 (617 ääntä)
   Juu, pienempi paha on mennä sänkyyn kuin kertoa viestittelystä.

   Lainaa

  4. Minä vain 8.3.2022 0:38
   Tulos: -398 (438 ääntä)
   Temmi: Juu, pienempi paha on mennä sänkyyn kuin kertoa viestittelystä.
   En nyt ihan tajua kommenttiasi.
   Itse en edes alkaisi juttelemaan sellaisia asioita toisten miesten kanssa tai laittais intiimimpiä kuvia tms, mitkä loukkais mun aviomiestä. 😳 Mä aina blokkaan sellaset, jotka ei kunnioita tätä.

   Lainaa

  5. Karoliina 8.3.2022 0:40
   Tulos: +153 (225 ääntä)
   Olen melko onnellinen, ettei mun hiukset ole kuin mun sielu. Hiukset on blondit ja sielua ei ole.

   Lainaa

  6. apinaattori 8.3.2022 0:50
   Tulos: +228 (236 ääntä)
   Syyte, rikosilmoitus. Ehdottomsti se on aina paras ratkaisu liki kaikkiin vähänkin hämmentäviin tilanteisiin ja takuulla toimii. Onhan niitä suunnitelmia saatu lukea täältä jo jonkin aikaa, ei toki riittämiin. Syyte tai rikosilmoitus on ratkaisu liki kaikkeen.

   Lainaa

  7. traumcity 8.3.2022 0:52
   Tulos: +459 (485 ääntä)
   Vähän vaikeelta vaikuttaa tää Tiinan elämä. "Se tuli kuin apteekin hyllyltä" on ihan sopiva vastaus tässä tilanteessa, eikä se ole missään muussakaan tilanteessa mikään loukkaus farmaseuttia kohtaan, joten vuosisadan facepalmit?

   Lainaa

  8. Kirjautumaton kärpänen 8.3.2022 0:54
   Tulos: -275 (357 ääntä)
   Minä vain: Olen sanaton tuosta viimeisestä. Ei ole tainnut olla ihan viatonta kaveripohjaista viestittelyy saatikka viattomia kuvia. Voi miesparkaa. 🥺
   No kuule mistä tahansa saa mustasukkainen hullu syyn murhaan ja toinen kiristykseen. 
   Mun sympatiat on tuon naisen puolella. Viestien luonteesta en väitä mitään mutta miesten luonteiden mädät puolet on koettu.
   Itsekin olet mainio esimerkki niistä.

   Lainaa

  9. Tulos: +31 (45 ääntä)
   minäkään en uskalla käyä kampaamossa

   Lainaa

  10. Tulos: +204 (230 ääntä)
   Kirjautumaton kärpänen: No kuule mistä tahansa saa mustasukkainen hullu syyn murhaan ja toinen kiristykseen.  Mun sympatiat on tuon naisen puolella. Viestien luonteesta en väitä mitään mutta miesten luonteiden mädät puolet on koettu. Itsekin olet mainio esimerkki niistä.
   Tämä nainen tosissaan pohti josko hänen kannattaisi "mennä sänkyyn" tuon miehen kanssa jonka hän "löysi jostain" jotta viestit ja kuvat eivät paljastuisi, sellainen nainen saa tässä tilanteessa sympatiasi? 
   Ettei nyt vain omat huonot kokemuksesi heikentäisi arviointikykyäsi.

   Lainaa

  11. Tulos: +76 (106 ääntä)
   Liila Laiskiainen: Onhan tuo nyt kurja juttu, jos kampaaja ei kuuntele asiakkaan toiveita. Ihmettelen naurureaktioiden määrää, koska monille hiukset ovat todella tärkeä osa ulkonäköä. Rikosilmoituksen tekeminen ehkä vähän yliampuvaa, mutta ihan ymmärrettävää, että käy mielessä hakea korvauksia, jos kokee, että osa [...]
   Itse pitkätukkaisena hevarina tykkäisin haistattaa paskat suomen valtiolle hiusten kynimisestä, varsinkin kun naapuri tuvan toista sukupuolta olevien ei tarvinnut tähän valtion hius-identiteetin tuhoamiseen alistua. Toki jos maksat leikkauksesta, niin ois iha jees, jos sais sitä mitä tilaa.

   Lainaa

  12. Kesy viikuna 8.3.2022 2:17
   Tulos: -84 (164 ääntä)
   Liila Laiskiainen: Onhan tuo nyt kurja juttu, jos kampaaja ei kuuntele asiakkaan toiveita. Ihmettelen naurureaktioiden määrää, koska monille hiukset ovat todella tärkeä osa ulkonäköä. Rikosilmoituksen tekeminen ehkä vähän yliampuvaa, mutta ihan ymmärrettävää, että käy mielessä hakea korvauksia, jos kokee, että osa [...]
   Voi Jeesus. Tukka on vähän lyhyempi hetken aikaa. Jos on varaa leikata 25cm 10cm sijaan ilman että asiaa huomaa jo leikatessa, on tukka niin pitkä ettei sillä ole mitään väliä. T. tukka pakaroihin asti, aivan sama jos sitä lyhentää 10 vai 25cm.

   Lainaa

  13. Kesy viikuna 8.3.2022 2:19
   Tulos: +103 (161 ääntä)
   Kirjautumaton kärpänen: No kuule mistä tahansa saa mustasukkainen hullu syyn murhaan ja toinen kiristykseen.  Mun sympatiat on tuon naisen puolella. Viestien luonteesta en väitä mitään mutta miesten luonteiden mädät puolet on koettu. Itsekin olet mainio esimerkki niistä.
   Juu, eli miesten vika jos eivät pidä siitä että kumppani lähettää sellaisia viestejä joita ei kehtaa miehelleen näyttää, vaan valitsevat mieluummin kirjaimellisesti raiskauksen. Check. Hyvä tietää, ettei minunkaan tarvitse miehenä koskaan ottaa mitään vastuuta tekemisistäni.

   Lainaa

  14. Lämmin tomaatti 8.3.2022 4:09
   Tulos: +148 (166 ääntä)
   Minulla kävi asiakkaana ryhmä sokeita henkilöitä (osa näki jotakin, osa ei yhtään mitään). Heti alkuun tarjouduin lukemaan ruokalistan ääneen ruokavalintoja varten ja kun toin tilatut juomat sekä kerroin, mihin kohtaa asetan lasin tai autoin siirtämällä kättä lasin luokse. He olivat tyytyväisiä palveluun ja siinä heidän lähtiessään toivotin iloisesti: "Kiva kun kävitte, nähdään taas!" Kyllä. Hivenen hävetti.

   Lainaa

  15. Tallennettu kotieläin 8.3.2022 4:28
   Tulos: +182 (220 ääntä)
   Kesy viikuna: Juu, eli miesten vika jos eivät pidä siitä että kumppani lähettää sellaisia viestejä joita ei kehtaa miehelleen näyttää, vaan valitsevat mieluummin kirjaimellisesti raiskauksen. Check. Hyvä tietää, ettei minunkaan tarvitse miehenä koskaan ottaa mitään vastuuta tekemisistäni.
   Eikö tässä nyt kuitenkin ongelmallisempi osapuoli ole se kiristävä mies? Vaikka nainen olisi lähetellyt kuinka arveluttavia viestejä, missä todellisuudessa vastuun ottaminen on sitä, että joutuu suostumaan raiskaukseen?

   Lainaa

  16. traumcity 8.3.2022 5:01
   Tulos: -3 (213 ääntä)
   Tallennettu kotieläin: Eikö tässä nyt kuitenkin ongelmallisempi osapuoli ole se kiristävä mies? Vaikka nainen olisi lähetellyt kuinka arveluttavia viestejä, missä todellisuudessa vastuun ottaminen on sitä, että joutuu suostumaan raiskaukseen?
   Ei kai raiskaukseen oikein voi suostua. Tää nainen on sen verran lorttoillut viesteissään että on ihan kahden vaiheilla suostuuko seksiin tämän tyyypin kanssa mieluummin kuin että antaa miehensä nähdä kyseiset viestit.
   On varmaan joo tämä mies tässä isompi ongelma, mutta tyhmistä peleistä saa tyhmiä palkintoja.

   Lainaa

  17. Järkevä varis 8.3.2022 6:08
   Tulos: +178 (178 ääntä)
   Lämmin tomaatti: Minulla kävi asiakkaana ryhmä sokeita henkilöitä (osa näki jotakin, osa ei yhtään mitään). Heti alkuun tarjouduin lukemaan ruokalistan ääneen ruokavalintoja varten ja kun toin tilatut juomat sekä kerroin, mihin kohtaa asetan lasin tai autoin siirtämällä kättä lasin luokse. He olivat tyytyväisiä [...]
   Ei heitä haittaa tällainen. Itsekin käyttävät fraasia "nähdään taas". Ja toi apteekkijuttuhan oli vaan tosi oivaltavaa tilannehuumoria! Ehkä oli farmaseutti ennenkin kuullut. Ei näitä tarvitse hävetä!!

   Lainaa

  18. Tulos: +37 (65 ääntä)
   Miun mummo hihkaisi vahingossa Lyytin hautajaisten muistotilaisuudessa "nyt alkoi Lyyti kirjoittamaan" :D

   Lainaa

  19. Mätä tuhatjalkainen 8.3.2022 6:46
   Tulos: +175 (193 ääntä)
   Tajusin mitä tuli päästettyä suusta, taoin facepalmia, typeriä sanontoja? Kaikki tuo sen takia että sanoi apteekkarille että vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä? Nyt on kyllä harvinaisen estoinen ihminen jos tuollaista keksii hävetä tai pitää ylipäätään edes kertomisen arvoisena juttuna. Aivan normaalia ja arkipäiväistä sanailua jonka voi kuitata hymähdyksellä.

   Lainaa

  20. Tulos: +99 (105 ääntä)
   Minä vain: En nyt ihan tajua kommenttiasi.Itse en edes alkaisi juttelemaan sellaisia asioita toisten miesten kanssa tai laittais intiimimpiä kuvia tms, mitkä loukkais mun aviomiestä. 😳 Mä aina blokkaan sellaset, jotka ei kunnioita tätä.
   Temmin kommentti oli selvästi(?) sarkasmia, eli pienempi paha noista on ehdottomasti kertoa sille miehelle mitä on tullu tehtyä kuin suostua epävarman lopputuloksen seksireissulle. Kuten toisessa kommentissa sanottiin, niin tyhmistä peleistä saa tyhmiä palkintoja, ja tässä tapauksessa naisen on pakko valita se pienempi paha. Toki jos ei ole pettänyt ja ollut osallisena mihinkään, niin eihän sillä vieraalla miehellä voi olla mitään semmosta materiaalia jonka julkasua pitäs pelätä...

   Lainaa

  21. Tulos: -20 (44 ääntä)
   Olin kerran parturissa ja pieru tuli.

   Lainaa

  22. Ihan oikea siili 8.3.2022 7:34
   Tulos: +146 (148 ääntä)
   Oon farmaseutti ja mulla on reseptitiskissä aina tonninseteli-ilme, kun keskityn siihen reseptin toimitukseen ja mahdollisiin laskutoimituksiin, mitä siihen liittyy. Hymähtelen vitseille sitten hiukan jälkikunassa :D

   Lainaa

  23. Suosittu krokotiili 8.3.2022 7:36
   Tulos: -31 (43 ääntä)
   apinaattori: Syyte, rikosilmoitus. Ehdottomsti se on aina paras ratkaisu liki kaikkiin vähänkin hämmentäviin tilanteisiin ja takuulla toimii. Onhan niitä suunnitelmia saatu lukea täältä jo jonkin aikaa, ei toki riittämiin. Syyte tai rikosilmoitus on ratkaisu liki kaikkeen.
   No kyllä se on oikea ratkaisu tuossa tapauksessa.

   Lainaa

  24. Suosittu krokotiili 8.3.2022 7:40
   Tulos: -19 (89 ääntä)
   Kirjautumaton kärpänen: No kuule mistä tahansa saa mustasukkainen hullu syyn murhaan ja toinen kiristykseen.  Mun sympatiat on tuon naisen puolella. Viestien luonteesta en väitä mitään mutta miesten luonteiden mädät puolet on koettu. Itsekin olet mainio esimerkki niistä.
   Eipä kyllä itsellä sympatiat noin mädäntyneen luonteen omaavalle naiselle riitä.

   Lainaa

  25. MajuriVSOP 8.3.2022 7:53
   Tulos: +125 (135 ääntä)
   Ei ole pettänyt, mutta on kuitenkin tehnyt jotain sellaista toisen ihmisen kanssa jota ei voi kumppanille kertoa.

   Lainaa

  26. Tulos: +92 (128 ääntä)
   Toivottavasti tuo viimeinen kirjoittaja ilmoittaa kiristyksestä poliisille. Aika pahalta kuulostaa, ettei uskalla kertoa miehelleen, jos on tullut jotain hölmöä lähetettyä. Jos parisuhteessa on tuollaisen takia vaikka väkivallan pelolle aihetta, niin toivon myös, että löytää voimaa jättää molemmat miehet taakseen.

   Lainaa

  27. Suurehko varis 8.3.2022 8:16
   Tulos: +124 (158 ääntä)
   Liila Laiskiainen: Onhan tuo nyt kurja juttu, jos kampaaja ei kuuntele asiakkaan toiveita. Ihmettelen naurureaktioiden määrää, koska monille hiukset ovat todella tärkeä osa ulkonäköä. Rikosilmoituksen tekeminen ehkä vähän yliampuvaa, mutta ihan ymmärrettävää, että käy mielessä hakea korvauksia, jos kokee, että osa [...]
   Mä pidän melko todennäköisenä, että asiakas on pyytänyt ottaa 10 cm hahmottamatta, minkä verran 10 cm todellisuudessa on. Asiakas on käytännössä ajatellut ehkä kuuden-seitsemän sentin lyhennystä. Kampaaja on ottanut ehkä vähän reilu 10 cm, että on saanut huonokuntoiset hiukset pois, ja asiakkaan mielestä Se OtTi 25 cM!!!11

   Lainaa

  28. Tulos: +151 (165 ääntä)
   apinaattori: Syyte, rikosilmoitus. Ehdottomsti se on aina paras ratkaisu liki kaikkiin vähänkin hämmentäviin tilanteisiin ja takuulla toimii. Onhan niitä suunnitelmia saatu lukea täältä jo jonkin aikaa, ei toki riittämiin. Syyte tai rikosilmoitus on ratkaisu liki kaikkeen.
   No, jos sulta kiristetään seksiä, rikosilmoitus on aivan oikea ratkaisu. Sillä ei ole mitään merkitystä, että oletko typeryyksissäsi antanut tälle henkilölle kiristykseen sopivaa materiaalia.

   Lainaa

  29. Tulos: +159 (167 ääntä)
   traumcity: Ei kai raiskaukseen oikein voi suostua. 
   Tietenkin raiskaukseen voi ”suostua”. Esimerkiksi naista osoitetaan aseella ja uhataan tappaa, jos ei suostu seksiin, kyseessä on raiskaus, vaikka ”suostumus” olisikin annettu.

   Lainaa

  30. Myötätunnoton hilleri 8.3.2022 8:37
   Tulos: +26 (94 ääntä)
   Kirjautumaton kärpänen: No kuule mistä tahansa saa mustasukkainen hullu syyn murhaan ja toinen kiristykseen.  Mun sympatiat on tuon naisen puolella. Viestien luonteesta en väitä mitään mutta miesten luonteiden mädät puolet on koettu. Itsekin olet mainio esimerkki niistä.
   Sun sympatiat on naisen puolella, joka on parisuhteessa mutta seksiviesteilee ja lähettelee nudeja ja videoita itsestään toiselle miehelle?
   Minusta ihan ansaitsee ongelmansa, kun on kerran päättänyt puolisoaan pettää (vaikkei vielä fyysiseksi ole mennyt). Ois vaan lähetellyt kuviaan vaan sille puolisolle.
   Toki salarakas ei mikään häävi yksilö ole, kiristys on kiristys. 
   Sympatiaa ansaitsee vain petetty puoliso

   Lainaa

  31. Myötätunnoton hilleri 8.3.2022 8:39
   Tulos: +25 (53 ääntä)
   MajuriVSOP: Ei ole pettänyt, mutta on kuitenkin tehnyt jotain sellaista toisen ihmisen kanssa jota ei voi kumppanille kertoa.
   Eiköhän ne seksiviestit, nudet ja videot lasketa myöskin pettämiseksi

   Lainaa

  32. Tulos: +19 (37 ääntä)
   Liila Laiskiainen: Onhan tuo nyt kurja juttu, jos kampaaja ei kuuntele asiakkaan toiveita. Ihmettelen naurureaktioiden määrää, koska monille hiukset ovat todella tärkeä osa ulkonäköä. Rikosilmoituksen tekeminen ehkä vähän yliampuvaa, mutta ihan ymmärrettävää, että käy mielessä hakea korvauksia, jos kokee, että osa [...]
   Ite sanoisin että jos syynä korvauksille olisi vähänkään kirjaimellisesti se että ”osa identiteettiä on viety” niin ollaan vähän vaarallisella tiellä. Identiteetti kun on täysin jokaisen oma, niin sitä voisi aika herkästi sitten kokea asiasta jos toisestakin että identiteetti on viety.
   Esim ammatti, vaatetustyyli, harrastus, tietyt tottumukset, ystävät ja perhe jne ovat tyypillisesti osa identiteettiä. 
   Sen sijaan joku muu korvauksen hakemisen syy voisi ehkä tulla kyseeseen, mutta en tiedä minkä niminen. Varmaan tuollaisiin asioihin on joku valmis sapluuna joka ainakin osittain vapauttaa parturin vastuusta? Muutenhan sitä pitäisi olla pelko koko ajan siitä, vaatiiko asiakas korvausta tyytymättömyyden takia. Toki 10 cm on selvästi ilmaistu joten ei ole toki sama asia kuin joku tyylillinen erimielisyys.
   Sitä ihmettelen, miten voi hiuksista lähteä kymmenen sentin sijaan 25 ilman että sitä huomaa reaaliajassa. Ja ihan katsomattakin noin suuren eron kyllä olettaisin asiakkaan huomaavan jo siitä miten lähellä korvia sakset kuulostavat viuhtovan. Eli mitat on varmaan liioiteltu? Mahdollisia syitä voisi olla kaksi: joko tarinassa on liioittelua sympatioiden varmistamiseksi tai sitten se 10-15cm pituudesta pois vain näyttää vähän toiselta kuin asiakas luuli? Varsinkin jos on luonnon kiharaa niin hiusten todellisen pituuden arvioiminen vaatii amatööriltä enemmän kuin peilin. 
   Mutta kunhan arvailen, voihan tuo tottakin kai olla. 

   Lainaa

  33. Ratsastanut karjalanpiirakka 8.3.2022 8:54
   Tulos: +46 (50 ääntä)
   -x-x-: No, jos sulta kiristetään seksiä, rikosilmoitus on aivan oikea ratkaisu. Sillä ei ole mitään merkitystä, että oletko typeryyksissäsi antanut tälle henkilölle kiristykseen sopivaa materiaalia.
   Tuo lainaamasi kommentti viittasi varmaan tuohon mokaan jossa mietittiin rikosilmoituksen tekemistä kun kampaaja leikkasi asiakkaan mielestä muutaman sentin liikaa latvoja. Tietysti kiristämisestä kuuluu tehdä rikosilmoitus.

   Lainaa

  34. Vakiintunut apina 8.3.2022 9:12
   Tulos: -25 (51 ääntä)
   -x-x-: No, jos sulta kiristetään seksiä, rikosilmoitus on aivan oikea ratkaisu. Sillä ei ole mitään merkitystä, että oletko typeryyksissäsi antanut tälle henkilölle kiristykseen sopivaa materiaalia.
   Rikosilmoituksen jälkeen aletaan ruotimaan juurikin sitä kiristykseen sopivaa materiaalia ja se varmasti painaa mielessä, kun omia lirkutteluja ihmettelee pari pullaksi paisunutta komisariota ja arvioi, että onkohan annettu ymmärtää, että seksiä olisi kuitenkin ollut tarjolla. Eli on sillä materiaalilla merkitystä ainakin rangaistuksen kovuutta arvioitaessa. Sakkotuomio tai ehdollinen, kun ei oikein ole edes tuomio. Ilmeisesti nainen meinasi seksin ja kiristäjän viestien poiston jälkeen tehdä rikosilmoituksen kiristämisestä? Vai raiskauksesta tai muusta seksuaalirikoksesta? Kuitenkin. Jos nyt jo katuu ja häpeää toimintaansa ja viestejään, niin yhtään ei auta, että rikosilmoituksen jälkeen, niitä samoja viestejä tulee ihmettelemään puolenkymmentä kaksoisleukaa. Rikoksen uhrithan jäävät tässä maassa jokseenkin yksin. Edes ohjaaminen rikosuhreille tarkoitettuun avun hakemiseen ei ole itsestäänselvyys. Joko makaa ja häpee tai kertoo puolisolle, että tuli tyhmäiltyä ja hoitaa homman oikeusteitse pää pystyssä. Silloin voi tukeakin saada. Luotetaan nyt kuitenkin siihen, ettei puoliso, kuten täällä joku jo maalaili molemmat miehet väkivaltaisiksi perkeleiksi, ole sellainen.

   Lainaa

  35. Mustanpuhuva lihapiirakka 8.3.2022 9:20
   Tulos: -50 (74 ääntä)
   Ironista sanoa välittävänsä hiuksistaan noin paljon ja sitten kuitenkin värjätä niitä.

   Lainaa

  36. Mustanpuhuva lihapiirakka 8.3.2022 9:26
   Tulos: +79 (85 ääntä)
   traumcity: Ei kai raiskaukseen oikein voi suostua. Tää nainen on sen verran lorttoillut viesteissään että on ihan kahden vaiheilla suostuuko seksiin tämän tyyypin kanssa mieluummin kuin että antaa miehensä nähdä kyseiset viestit. On varmaan joo tämä mies tässä isompi ongelma, mutta tyhmistä peleistä saa tyhmiä palkintoja.
   Kiristäminen yhdyntään on raiskaus.

   Lainaa

  37. Tulos: +87 (89 ääntä)
   Kiristäminen on aina väärin ja rikos, eikä siihen tule koskaan suostua vaikka olisi miten hutsutellut tai muuten hölmöillyt. Jos olisin tuo nainen, jota yritetään kiristää, kertoisin miehelleni ja pyytäisin anteeksi. Vaikka sitten tulisi ero. Ainakaan kiristäjällä ei olisi enää mitään, millä uhkailla. Parasta olisi tietenkin olla antamatta mitään aihetta kiristämiseen, mutta ihminen on tunnetusti erehtyväinen.

   Lainaa

  38. Tuttu pingviini 8.3.2022 10:24
   Tulos: +56 (70 ääntä)
   Öm: Toivottavasti tuo viimeinen kirjoittaja ilmoittaa kiristyksestä poliisille. Aika pahalta kuulostaa, ettei uskalla kertoa miehelleen, jos on tullut jotain hölmöä lähetettyä. Jos parisuhteessa on tuollaisen takia vaikka väkivallan pelolle aihetta, niin toivon myös, että löytää voimaa jättää molemmat miehet taakseen.
   Kuka sanoi, että olisi väkivallan pelko? Itse käsitin, ettei vain uskalla kertoa miehellensä viestitelleensä seksuaalisävytteisesti toisen miehen kanssa, koska oma mies saattaisi jättää. Sitä paitsi pettämistähän tuollainen viestittely on, kun selvästi tietää ettei se olisi miehelle ok.

   Lainaa

  39. Tulos: +8 (28 ääntä)
   Mä taon vuorisadan facepalmia tuon viimeisen tyhmyyden takia.

   Lainaa

  40. Kilokalori 8.3.2022 11:00
   Tulos: -83 (89 ääntä)
   Viimeisessä naisen elämä on pilattu ei vaan yhdellä, vaan näköjään kahdella typerällä miehellä. Voimia siskot! Ja hyvää kansainvälistä naarmutettujen vanteiden päivää!

   Lainaa

  41. Lerppu päärynä 8.3.2022 11:09
   Tulos: +8 (42 ääntä)
   Kirjautumaton kärpänen: No kuule mistä tahansa saa mustasukkainen hullu syyn murhaan ja toinen kiristykseen.  Mun sympatiat on tuon naisen puolella. Viestien luonteesta en väitä mitään mutta miesten luonteiden mädät puolet on koettu. Itsekin olet mainio esimerkki niistä.
   Sinun kommenttisi vastaa ikävällä tavalla omia henkilökohtaisia kokemuksiani naisista kumppaneina. Kaikki on aina miesten syytä, varsinkin jos nainen itse pettää luottamuksen.

   Lainaa

  42. Mustanpuhuva lihapiirakka 8.3.2022 11:11
   Tulos: -23 (31 ääntä)
   Mustanpuhuva lihapiirakka: Ironista sanoa välittävänsä hiuksistaan noin paljon ja sitten kuitenkin värjätä niitä.
   En siis väitä siinä olevan mitään väärää mutta ihan samalla tavalla sekin vaurioittaa hiuksia.

   Lainaa

  43. Arvoton jänis 8.3.2022 11:14
   Tulos: +14 (50 ääntä)
   Kampaamotarina on kyllä ihan hölynpölyä. Olen kuullut samanlaisia tarinoita ainoastaan ihmisiltä, ketkä kasvattavat sellaista ylipitkää hiirenhäntää ja kuvittelevat olevansa jotain tähkäpäitä eivätkä erota viittä senttiä kymmenestä. Tai eivät kykene kommunikoimaan kunnolla ja vinkuvat siitä sitten jälkikäteen. Minullekin hiukset on tärkeät, niin tärkeät, ettei missään nimessä pystyisi kampaamossa minun huomaamatta niistä leikkaamaan 25cm. Jokainen kampaaja, jolla olen käynyt, näyttää hiuksista paljonko otetaan, vaikka kuinka sanoisin, että 3cm.

   Lainaa

  44. Tulos: -21 (25 ääntä)
   traumcity: Vähän vaikeelta vaikuttaa tää Tiinan elämä. "Se tuli kuin apteekin hyllyltä" on ihan sopiva vastaus tässä tilanteessa, eikä se ole missään muussakaan tilanteessa mikään loukkaus farmaseuttia kohtaan, joten vuosisadan facepalmit?
   Mitä vaikeeta siinä nyt on? Itelle tuli heti mieleen lausahdus " No shit Sherlock" kun luin Tiinan kommentin apteekkarin veikkaukseen. Missäkohtaa oli mainintaa että apteekkari koki tulleensa loukatuksi?

   Lainaa

  45. Tulos: +12 (36 ääntä)
   Minä vain: Olen sanaton tuosta viimeisestä. Ei ole tainnut olla ihan viatonta kaveripohjaista viestittelyy saatikka viattomia kuvia. Voi miesparkaa. 🥺
   "en ole pettänyt miestäni" joopa joo, mitäs toi sitten on? 🤔😡

   Lainaa

  46. It's a deal 8.3.2022 11:57
   Tulos: +28 (44 ääntä)
   Ystäväni ilahtui suunnattomasti painonvartijoissa saamastaan vertaistuesta ja sanoi ryhmälle: "Te olette kyllä kaikki tosi tukevia ihmisiä."

   Lainaa

  47. Tulos: +39 (65 ääntä)
   traumcity: Ei kai raiskaukseen oikein voi suostua. Tää nainen on sen verran lorttoillut viesteissään että on ihan kahden vaiheilla suostuuko seksiin tämän tyyypin kanssa mieluummin kuin että antaa miehensä nähdä kyseiset viestit. On varmaan joo tämä mies tässä isompi ongelma, mutta tyhmistä peleistä saa tyhmiä palkintoja.
   Siis onhan tässä koko kommenttissa jotain tosi sairasta. Seksiin painostaminen ja seksin harrastamiseen kiristäminen on siis ihan ok? Ei se ole. Ei vaikka toinen osapuoli olisi tehnyt mitä.

   Lainaa

  48. Tulos: -67 (75 ääntä)
   Parturi-kampaaja. Maailman ylivoimaisesti turhin ammatti.

   Lainaa

  49. Tulos: +30 (42 ääntä)
   mhulukku: Siis onhan tässä koko kommenttissa jotain tosi sairasta. Seksiin painostaminen ja seksin harrastamiseen kiristäminen on siis ihan ok? Ei se ole. Ei vaikka toinen osapuoli olisi tehnyt mitä.
   Ei tietenkään ole ok, siksi tämä daami voisi lopettaa tyhmän arpomisensa ja ihan vaikka rehellisesti kertoa omalle miehelleen että mitäs sitä on oikein tullut spedeiltyä.

   Lainaa

  50. Harmaa kivi 8.3.2022 12:40
   Tulos: +55 (61 ääntä)
   Vähän ihmettelen, miksei uskalla miehelleen kertoa. Itse toki käyn bestikseni kanssa keskusteluja joita en välttämättä toivoisi mieheni näkevän (muunmuassa raivoan miehen tavasta täysin hylätä koko pyykkikorikonsepti -jonnekin täytyy avautua, eikä ole kiva aina nalkuttaa). Mutta jos mies ne nyt lukisi niin ei siitä syntyisi kuin "jaha, vai tuollaista juttelet kavereillesi", ei mikään suuren luokan selkkaus. Onko niin, että on kuitenkin pettänyt -lähettänyt alastonkuvia tms -vai niin, että mies on vaarallinen jos saa edes selville että on olemassa miespuolinen ystäväoletettu (ystäväksi en menisi sanomaan). Oli miten tahansa, tekisin poliisille rikosilmoituksen kiristyksestä, ja mikäli kyse on siitä että viestit todella olivat viattomia mutta oma mies on sairaalloisen mustasukkainen ja sellaisena vaarallinen, niin siitä myös. Kannattaisi jättää koko juttu taakseen ja aloittaa puhtaalta pöydältä -ei tosiaankaan kaivaa itseään vielä syvemmälle kuoppaan. Kuvitteleeko "Ryhmän Jäsen" muka, että kiristäjä todella poistaisi ne kuvat ja viestit? Eipä tietenkään, ja nyt hänellä olisi vielä parempaa kiristysmateriaalia.

   Lainaa

  51. Isä viiden, joka olet töissä. 8.3.2022 12:46
   Tulos: +33 (35 ääntä)
   traumcity: Ei tietenkään ole ok, siksi tämä daami voisi lopettaa tyhmän arpomisensa ja ihan vaikka rehellisesti kertoa omalle miehelleen että mitäs sitä on oikein tullut spedeiltyä.
   Joillakin ihmisillä on vaan tärkeintä, ettei jää kellekkään kiinni mistään väärästä, koska siitä voi tulla hankaluuksia. Sen varjolla sitten hyväksytäänkin mikä tahansa muu, ja yleensä pahennetaan tilannetta lisää moninkertaisesti. JA lopuksi kumminkin "jäädään kiinni", ja sitten onkin jo isompia asioita mistä jäädä. Pahoja virheitä näköjään jo tehtynä ja järkevintä olisi vain olla rehellinen miehelle ja katsoa vieläkö ukko pysyy, mutta eipä me olla kovin järkeviä eläimiä.

   Lainaa

  52. Tunnoton ahven 8.3.2022 12:46
   Tulos: +19 (53 ääntä)
   tiedoksi jos joku yrittää kiristää sua sänkyyn, ihan sama mitä olet sen kanssa viestitellyt niin rikosilmoitus kannattaa tehdä. kertoisin myös kumppanille että tälläinen tilanne on, ja jos ei heru sympatiaa niin huono kumppani joka joutaakin mäkeen

   Lainaa

  53. Tulos: +10 (24 ääntä)
   Liila Laiskiainen: Onhan tuo nyt kurja juttu, jos kampaaja ei kuuntele asiakkaan toiveita. Ihmettelen naurureaktioiden määrää, koska monille hiukset ovat todella tärkeä osa ulkonäköä. Rikosilmoituksen tekeminen ehkä vähän yliampuvaa, mutta ihan ymmärrettävää, että käy mielessä hakea korvauksia, jos kokee, että osa [...]
   Varsinkin jos on jotain mt-ongelmia, voi tommonen vastoinkäyminen ottaa tosi koville. Nimimerkillä: epävakaan ja vaikean masennuksen kanssa, kampaamokatastrofi eskaloitui päivystykseen. Kamalat hiukset - nyt mussa ei ole mitään kaunista - olen vain ruma läski ihrakasa - mun ei kuuluis olla olemassa. Ei kuitenkaan minkään rikosilmon paikka, terapia ja/tai hiustenpidennykset auttanee.

   Lainaa

  54. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Mustanpuhuva lihapiirakka: En siis väitä siinä olevan mitään väärää mutta ihan samalla tavalla sekin vaurioittaa hiuksia.
   Hiuksista välittäminen tässä kontekstissa taitaa meinata, että välittää miltä ne näyttää. Siihenhän se pituuskin viittaa, kun otti niin sieluun että lähti liikaa pituutta.

   Lainaa

  55. Tulos: +53 (59 ääntä)
   Typerintä tuossa on, että nainen hetkeäkään kuvittelee kiristäjähyypiön poistavan viestit/kuvat, jos hän suostuu. Ei tietenkään poista. Jos jossain mielenhäiriössä poistaisi (tai vaikka hämätäkseen poistaisi naisen nähden), niin backupit on jossain pilvessä. Niillä saa sitten seksiä myös ensi kerralla. Jos ei halua olla pinteessä hautaan asti, niin se ei auta kuin tunnustaa ensin miehelle ja sitten poliisille. Moraalinen puoli on tietysti selvä. Kiristäjä on paskapää. Nainen on paskapää, jos ja kun on sellaista tehnyt, minkä paljastamisessa miehellä on mitään aihetta suuttua. Jos oikeasti ei ole tehnyt - mikä ei kyllä tunnu uskottavalta, sillä millä ihmeen kuvilla kiristäjä sitten kiristäisi? - mutta JOS ei ole tehnyt ja silti pelottaa, kolmas paskapää on pelottava mies. Se ei tunnu todennäköiseltä.

   Lainaa

  56. jukkapalmu 8.3.2022 15:38
   Tulos: +18 (28 ääntä)
   Näin miehenä voisin melkeen veikata, että jos se saa persettä niin hyvin todennäköisesti haluaa sitä uudelleen, jollei kokemus ole sille epämiellyttävä. Ja tollasen kiristäjän mielentilan tuntien tuskin poistaa mitään. Kannattaa ihan aluksi varmistaa, että onko sillä edes mitään tallessa.

   Lainaa

  57. Letittämätön greippi 8.3.2022 15:47
   Tulos: +18 (50 ääntä)
   Tunnoton ahven: tiedoksi jos joku yrittää kiristää sua sänkyyn, ihan sama mitä olet sen kanssa viestitellyt niin rikosilmoitus kannattaa tehdä. kertoisin myös kumppanille että tälläinen tilanne on, ja jos ei heru sympatiaa niin huono kumppani joka joutaakin mäkeen
   Ai jos ei pettämisestä (jota myös seksiviestittely on jos ei muuta olla sovittu) heru sympatiaa niin petetty osapuoli joutaa mäkeen? Mikä teitä ihmisiä vaivaa? Tuon kaltaisten ihmisten takia en varmaan enää ikinä uskaltaudu etsimään parisuhdetta, liian suuri riski että kumppanista paljastuukin jossain vaiheessa tuollainen ihmishirviö.

   Lainaa

  58. Pulmaton kotieläin 8.3.2022 18:19
   Tulos: -23 (39 ääntä)
   jukkapalmu: Näin miehenä voisin melkeen veikata, että jos se saa persettä niin hyvin todennäköisesti haluaa sitä uudelleen, jollei kokemus ole sille epämiellyttävä. Ja tollasen kiristäjän mielentilan tuntien tuskin poistaa mitään. Kannattaa ihan aluksi varmistaa, että onko sillä edes mitään tallessa.
   Ei tässä kukaan ole mistään pepputouhuista puhunut! Oikeasti tuo on ihan typerä sanonta. Ihan kuin jostain an***liseksistä olisi puhe, vaikka kyseessä olisi ihan tavallinen seksi. En edes halua noin yksityiskohtaisesti asiaa edes ajatella.

   Lainaa

  59. Kuohitsematon piirroshahmo 8.3.2022 20:39
   Tulos: -33 (39 ääntä)
   Minä vain: Olen sanaton tuosta viimeisestä. Ei ole tainnut olla ihan viatonta kaveripohjaista viestittelyy saatikka viattomia kuvia. Voi miesparkaa. 🥺
   No mutta! Nainenhan on aina viaton, kun se tarvitsee huomiota muilta miehiltä, vaikkapa sillä aikaa kun oma mies on töissä. Ihan normaalia tänä päivänä.

   Lainaa

  60. Kuohitsematon piirroshahmo 8.3.2022 20:41
   Tulos: -33 (41 ääntä)
   Kirjautumaton kärpänen: No kuule mistä tahansa saa mustasukkainen hullu syyn murhaan ja toinen kiristykseen.  Mun sympatiat on tuon naisen puolella. Viestien luonteesta en väitä mitään mutta miesten luonteiden mädät puolet on koettu. Itsekin olet mainio esimerkki niistä.
   Naiset tuntuu olevan nykyään paljon paljon mädempiä kuin miehet... Koettu on. Enkä tosiaan ole ainoa "kokemusasiantuntija". Mutta nainen tarvitsee huomiota.

   Lainaa

  61. Niin kutsuttu kotka 8.3.2022 20:48
   Tulos: -8 (18 ääntä)
   Olisko tossa viimeisessä lähetelty vähän tissikuvaa ja puhuttu tuhmia. Sitten kundilla ollut kunnon fifty shades of gray larpit päällä, niin saatu tuollainen tilanne kasaan.

   Lainaa

  62. Tosikko kiivi 8.3.2022 21:30
   Tulos: +22 (26 ääntä)
   Suurehko varis: Mä pidän melko todennäköisenä, että asiakas on pyytänyt ottaa 10 cm hahmottamatta, minkä verran 10 cm todellisuudessa on. Asiakas on käytännössä ajatellut ehkä kuuden-seitsemän sentin lyhennystä. Kampaaja on ottanut ehkä vähän reilu 10 cm, että on saanut huonokuntoiset hiukset pois, ja asiakkaan mielestä Se OtTi 25 cM!!!11
   Samaa veikkaisin minäkin. Ei olisi ensimmäinen kerta kun asiakkaan "10cm" on oikeasti tarkoittanut ihan vaan minimaalista latvojentasoitusta.

   Lainaa

  63. Minä vain 8.3.2022 23:15
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   ZZTop: Temmin kommentti oli selvästi(?) sarkasmia, eli pienempi paha noista on ehdottomasti kertoa sille miehelle mitä on tullu tehtyä kuin suostua epävarman lopputuloksen seksireissulle. Kuten toisessa kommentissa sanottiin, niin tyhmistä peleistä saa tyhmiä palkintoja, ja tässä tapauksessa naisen on [...]
   Kirjautumaton kärpänen: No kuule mistä tahansa saa mustasukkainen hullu syyn murhaan ja toinen kiristykseen.  Mun sympatiat on tuon naisen puolella. Viestien luonteesta en väitä mitään mutta miesten luonteiden mädät puolet on koettu. Itsekin olet mainio esimerkki niistä.
   Laura: "en ole pettänyt miestäni" joopa joo, mitäs toi sitten on? 🤔😡
   Pahoittelut, en ymmärtänyt sarkasmia...😶
   Oma mieheni ei kuulu tuohon mätäkategoriaan, vaan on ihanin ja rakastavin mies, jonka kanssa koskaan olen ollut.
   Kunnioitan ja rakastan häntä ja toimin tavalla, joka ei loukkaisi häntä missään tilanteessa.
   Tosin niin olen toiminut myös exien kanssa, jotka olivat joko hakkaajia tai pettäjiä.
   En siis ymmärrä mitä Kirjautumaton kärpänen tarkoittaa, sillä että olisin mainio esimerkki?
   En minä voi paljoa vaikuttaa, jos kumppani hakkaa tai pettää, vaikka itse annan kaikkeni. Minä tosin jätän sellaiset, jotka eivät arvosta, kunnioita ja rakasta takaisin yhtä täysillä kuin minä.
   Koskaan en ole pettänyt edes tekstiviesteillä, vaikka suhde on ollut paska.
   Nykyinen suhde on elämäni ihanin ja kumpikin olemme täysillä suhteessa ja kunnioitamme ja arvostamme ja rakastamme toisia täysillä. ❤️
   Itse koen, että toi vika petti miestään, vaikkei ollutkaan hypännyt sen kanssa irl vehtaamaan, mutta mielestäni nudekuvat ja nudevideot ja tuhmat tekstarit on yhtälailla pettämistä.🤔

   Lainaa

  64. Parantumaton ihminen 8.3.2022 23:26
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Lämmin tomaatti: Minulla kävi asiakkaana ryhmä sokeita henkilöitä (osa näki jotakin, osa ei yhtään mitään). Heti alkuun tarjouduin lukemaan ruokalistan ääneen ruokavalintoja varten ja kun toin tilatut juomat sekä kerroin, mihin kohtaa asetan lasin tai autoin siirtämällä kättä lasin luokse. He olivat tyytyväisiä [...]
   Itseasiassa! Tuo on täysin ok. Eräs läheiseni on sokea, ja hänen ja ymmärtääkseni monien muiden mielestä on paljon pahempaa, jos kielenkäyttöä muuttaa kummalliseksi heidän takiaan. Ihan voi elää normaalisti, ei tarvitse alkaa varoa normaalien idiomien käyttöä. Loukkaavampaa on, jos aletaan käyttää outoja kiertoilmaisuja tai varoa sanoja aivan kuin he olisivat hauraita raukkoja.

   Lainaa

  65. Ventti makkara 9.3.2022 0:20
   Tulos: -1 (11 ääntä)
   Öm: Toivottavasti tuo viimeinen kirjoittaja ilmoittaa kiristyksestä poliisille. Aika pahalta kuulostaa, ettei uskalla kertoa miehelleen, jos on tullut jotain hölmöä lähetettyä. Jos parisuhteessa on tuollaisen takia vaikka väkivallan pelolle aihetta, niin toivon myös, että löytää voimaa jättää molemmat miehet taakseen.
   Ei ole ehkä suoranaisesta pelosta kysymys, vaan on tullut kirjoiteltua sen laatuista tekstiä vieraan miehen kanssa, ettei sitä kehtaisi omalle miehelle paljastaa. Nyt hävettää, kaduttaa ja nolottaa.

   Lainaa

  66. Loistelias lokki 9.3.2022 0:45
   Tulos: +2 (16 ääntä)
   Mulla on säälittävä ohut hiirenhäntä hiuksia. Ite nappasen pätkän pois aina kun alkaa menemään alempien karvojen kanssa solmuun, mutta kampaamokäyntiä vältän. Ammattilainen taatusti leikkais vähintään 30cm että saisi kaikki kaksihaaraiset yms pois. Mutta mulle ei ole tärkeää määrä eikä laatu, vaan PITUUS! :D T: viisihaaraisilla lisää tuuheutta?

   Lainaa

  67. Sukka seppä 9.3.2022 5:56
   Tulos: -35 (39 ääntä)
   Tallennettu kotieläin: Eikö tässä nyt kuitenkin ongelmallisempi osapuoli ole se kiristävä mies? Vaikka nainen olisi lähetellyt kuinka arveluttavia viestejä, missä todellisuudessa vastuun ottaminen on sitä, että joutuu suostumaan raiskaukseen?
   "suostua raiskaukseen"??
   Eihän toi nyt ole raiskaus jos suostut harrastamaan seksiä. Jos se paskiainen näyttää jotain viestejä sun kumppanille, niin ole hyvä ja kanna vastuu omista tekemisistä. 
   Mikään oikeus ei tule antamaan semmosta tuomiota, jos kyseessä on jotku viestit mitä olet itse omasta tahdosta lähettänyt jollekin henkilölle. 

   Lainaa

  68. Painuva peto 9.3.2022 8:22
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Suurehko varis: Mä pidän melko todennäköisenä, että asiakas on pyytänyt ottaa 10 cm hahmottamatta, minkä verran 10 cm todellisuudessa on. Asiakas on käytännössä ajatellut ehkä kuuden-seitsemän sentin lyhennystä. Kampaaja on ottanut ehkä vähän reilu 10 cm, että on saanut huonokuntoiset hiukset pois, ja asiakkaan mielestä Se OtTi 25 cM!!!11
   Moni asiakas ei halua luopua huono kuntoista latvoista. Vaikka saavat hiuksen näyttämään ohuilta ja huonokuntoisilta. Toiseksi harva asiakas hahmottaa 10cm. Siksi näytetään sormilla leikattava määrä.

   Lainaa

  69. Pehmeä jänis 9.3.2022 10:07
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   apinaattori: Syyte, rikosilmoitus. Ehdottomsti se on aina paras ratkaisu liki kaikkiin vähänkin hämmentäviin tilanteisiin ja takuulla toimii. Onhan niitä suunnitelmia saatu lukea täältä jo jonkin aikaa, ei toki riittämiin. Syyte tai rikosilmoitus on ratkaisu liki kaikkeen.
   Joo ihan selvä raiskaus keissi, muutakuin esitutkintaan

   Lainaa

  70. Painuva peto 9.3.2022 12:55
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Loistelias lokki: Mulla on säälittävä ohut hiirenhäntä hiuksia. Ite nappasen pätkän pois aina kun alkaa menemään alempien karvojen kanssa solmuun, mutta kampaamokäyntiä vältän. Ammattilainen taatusti leikkais vähintään 30cm että saisi kaikki kaksihaaraiset yms pois. Mutta mulle ei ole tärkeää määrä eikä laatu, vaan PITUUS! :D T: viisihaaraisilla lisää tuuheutta?
   Kampaajalla on terävät sakset jotka leikkaavat hiuksia. Tylsät sakset vahingoittavat hiuksia ja aiheuttavat haarautumista. Ammattilaiset osaavat myös suositella tuotteita hiirenhäntään kuten latvaöljyä tai parempaa hoitoainetta.

   Lainaa

  71. Sorea susi 9.3.2022 22:39
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Oon aina miettinyt että sanotaankohan NASA:n avaruusteknologiakoulutuksissakin jonkun suhteellisen helpon yksityiskohdan kohdalla että "ei tää oo mitään rakettitiedettä."

   Lainaa

  72. Sorea susi 9.3.2022 22:41
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Kirjautumaton kärpänen: No kuule mistä tahansa saa mustasukkainen hullu syyn murhaan ja toinen kiristykseen.  Mun sympatiat on tuon naisen puolella. Viestien luonteesta en väitä mitään mutta miesten luonteiden mädät puolet on koettu. Itsekin olet mainio esimerkki niistä.
   Olen pahoillani mätien miesten puolesta.
   T.
   Uskollinen mies.

   Lainaa

  73. Rasvaton hyeena 10.3.2022 11:54
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Sori vaan Ryhmän jäsen, mutta onhan se pettämistä jos siitä ei voi miehelle kertoa.

   Lainaa

  74. Mustanpuhuva lihapiirakka 10.3.2022 12:11
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   epävakaa: Hiuksista välittäminen tässä kontekstissa taitaa meinata, että välittää miltä ne näyttää. Siihenhän se pituuskin viittaa, kun otti niin sieluun että lähti liikaa pituutta.
   Vaikuttaa se hiusten "terveys" (pidän kyseenalaisena arvioida kuolleen kudoksen terveyttä) siihen ulkonäköönkin, riippuen tietysti kuinka kaukaa tiirailee.

   Lainaa

  75. Tulos: -16 (16 ääntä)
   traumcity: Vähän vaikeelta vaikuttaa tää Tiinan elämä. "Se tuli kuin apteekin hyllyltä" on ihan sopiva vastaus tässä tilanteessa, eikä se ole missään muussakaan tilanteessa mikään loukkaus farmaseuttia kohtaan, joten vuosisadan facepalmit?
   No hyvä ihme :D Eihän tuota oikeasti tapahtunut. Ei kukaan käytä noita sanoja :D

   Lainaa

  76. Joidenkin mielestä hauki 10.3.2022 21:59
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   hanna: No hyvä ihme 😁 Eihän tuota oikeasti tapahtunut. Ei kukaan käytä noita sanoja :D
   Tiedän useammankin ihmisen, joka käyttää kyseistä sanontaa melko ahkerasti. Itse en käytä.

   Lainaa

  77. Itämätön makkara 11.3.2022 0:18
   Tulos: +11 (25 ääntä)
   Järkyttävää, miten paljon täällä puolustellaan tota seksiä kiristävää miestä. Huoritellaan ja mitä kaikkea. Tyyppi yrittää KIRISTÄÄ seksiä (=raiskaus) ja teidän kommentit on luokkaa "mitäs meni hutsuilemaan". On jokaisen parin oma asia, mitä suhteen ulkopuolella sallitaan. Tässä ei myöskään ole tullut ilmi, onko kyse ollut seksuaalissävytteisistä viesteistä. Joka tapauksessa sillä ei ole MITÄÄN VÄLIÄ. Vain sillä on väliä, että tähän naiseen kohdistuu seksuaalista väkivaltaa, ja se on rikos. Pettäminen on ikävä asia, raiskaus ja sillä uhkaaminen on väkivaltaa. Haluaisin myös huomauttaa, että pettävistä miehistä ei koskaan puhuta näin alhaiseen sävyyn.

   Lainaa

  78. Henkilö Y 11.3.2022 2:05
   Tulos: +4 (14 ääntä)
   Itämätön makkara: Järkyttävää, miten paljon täällä puolustellaan tota seksiä kiristävää miestä. Huoritellaan ja mitä kaikkea. Tyyppi yrittää KIRISTÄÄ seksiä (=raiskaus) ja teidän kommentit on luokkaa "mitäs meni hutsuilemaan". On jokaisen parin oma asia, mitä suhteen ulkopuolella sallitaan. Tässä ei myöskään ole [...]
   Ei kait kukaan puolustele tätä kyseistä miestä tässä tilanteessa vaan tuomitsee kyseisen naisen toiminnan. Ei oikein herätä sympatiaa nähdä naista uhrina jos valitsee mieluummin raiskauksen kun kertoo miehelleen pettäneensä. Sitä saa mitä tilaa ja vaikka tuo äijä olisi pahin kaikista niin nainen on itse itsensä tähän tilanteeseen saattanut. Se on nyt aika ottaa vastuu omista teoistaan ja sitten sen jälkeen mennä poliisille tekemään rikosilmoitus kiristämisestä. 
   Mielestäni turha ruveta sympatisoimaan tässä tilanteessa naisenkaan kanssa. Nilkki kun nilkki molemmat ja ainut kuka oikeasti kärsii on todennäköisesti naisen mies. Siinä on ero nähdä asiat kuten ne ovat verrattuna siihen että eristää koko tarinasta vain oman uhriutumiskokemuksen. Varmasti tämäkin nainen lähipiirissään kertoo kauheista kokemuksistaan muttei halaistua sanaakaan puhu siitä että omalla toilailullaan osittain niihin joutuikin. Elämä on täynnä valintoja ja niiden valintojen mukaan meidät tuomitaan, Sekä naiset että miehet. 

   Lainaa

  79. Tulos: -6 (8 ääntä)
   Vai että nopeasti kasvaa hiukset jos hänen mielestään 25cm kasvaa 2 vuodessa... Jhuu. Itsellä on tullut vuodessa 16cm ja se on nopeaa se.

   Lainaa

  80. Vikuri ahven 12.3.2022 14:21
   Tulos: -3 (7 ääntä)
   Öm: Toivottavasti tuo viimeinen kirjoittaja ilmoittaa kiristyksestä poliisille. Aika pahalta kuulostaa, ettei uskalla kertoa miehelleen, jos on tullut jotain hölmöä lähetettyä. Jos parisuhteessa on tuollaisen takia vaikka väkivallan pelolle aihetta, niin toivon myös, että löytää voimaa jättää molemmat miehet taakseen.
   Niin, nainenhan on viaton pulmunen. 
   Joka tapauksessa tavallaan nainen ansaitsee ton kiristyksen mutta jos kuvittelee että tommonen hullu mies lopettaa kiristyksen siihen että saa panna ni voivoi. Paras ois lopettaa koko homma ja kertoa miehelle asap mitä on tehnyt.

   Lainaa

  81. Epäluotettava gerbiili 12.3.2022 16:16
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   jos vaihtoehtoina on "moi mitä kuuluu?" -tyyppisten viestien eteenpäin lähettäminen miehelle. tai, että toinen pakottaa toisen seksiin toisin sanoen raiskaa, niin kyllä mä valitsisin ne viestien julkaisemisen. tai kertoisin jo ennen sitä "kaveria" puolisolle aiheesta. Myös tekeisin rikosilmoituksen seksiin pakottamisesta ja uhkauksesta.

   Lainaa

  82. Nanna Sinetti 14.3.2022 8:35
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Lämmin tomaatti: Minulla kävi asiakkaana ryhmä sokeita henkilöitä (osa näki jotakin, osa ei yhtään mitään). Heti alkuun tarjouduin lukemaan ruokalistan ääneen ruokavalintoja varten ja kun toin tilatut juomat sekä kerroin, mihin kohtaa asetan lasin tai autoin siirtämällä kättä lasin luokse. He olivat tyytyväisiä [...]
   Evätiköhän he ole kuulleet tuon jo monen monta kertaa. Tuskin edes noteerasivat. Sananparsihan tuo on suomen kielessä. Turhaan häpeät.

   Lainaa

  83. Oikukas ämpäri 14.3.2022 23:24
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   Liila Laiskiainen: Onhan tuo nyt kurja juttu, jos kampaaja ei kuuntele asiakkaan toiveita. Ihmettelen naurureaktioiden määrää, koska monille hiukset ovat todella tärkeä osa ulkonäköä. Rikosilmoituksen tekeminen ehkä vähän yliampuvaa, mutta ihan ymmärrettävää, että käy mielessä hakea korvauksia, jos kokee, että osa [...]
   Ne on vittu hiuksia. Ei siinä mitään identiteettiä olla riistetty. Korvauksia voi varmaan jostain kuluttajansuojalautakunnadta tms hakea vedoten siihen että sovittiin yhtä ja tulos oli ihan muuta, mutta ettäbidentiteetin riisto. Ollaanko ehkä vähän ylidramaattisia.

   Lainaa

  84. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Liila Laiskiainen: Onhan tuo nyt kurja juttu, jos kampaaja ei kuuntele asiakkaan toiveita. Ihmettelen naurureaktioiden määrää, koska monille hiukset ovat todella tärkeä osa ulkonäköä. Rikosilmoituksen tekeminen ehkä vähän yliampuvaa, mutta ihan ymmärrettävää, että käy mielessä hakea korvauksia, jos kokee, että osa [...]
   Luitko ihan ajatuksella nyt. Se nainen sanoi että se mies uhkaa laittaa kuvia ja videoita mitä se nainen on hälle lähettänyt ni sen miehelle että se näkee mitä se nainen on viestitellyt. Eli ei tosiaan oo ollu ihan yksipuolista xD

   Lainaa

  85. Jonppeliponppeli 26.3.2022 16:02
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Minä vain: En nyt ihan tajua kommenttiasi.Itse en edes alkaisi juttelemaan sellaisia asioita toisten miesten kanssa tai laittais intiimimpiä kuvia tms, mitkä loukkais mun aviomiestä. 😳 Mä aina blokkaan sellaset, jotka ei kunnioita tätä.
   Siis et voi olla noin tyhmä😂 Miten et ymmärrä noin yksinkertaista sarkasmia? Sinunlaisten ihmisten pitäisi pysyä poissa kaikista kommenttiketjuista,VARSINKIN feissarimokien.Ei luoja mitä toopeja.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kampaaja, hiukset, rikosilmoitus, pettää, kiristää, kiristys, apteekki, apteekin hylly, haudanvakava, hautajaiset,