Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 199

Mieheni petti minua puoliksi vahingossa.
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 199

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 63 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +86 (108 ääntä)
      Sanoo han sen jo vanha sananlaskukin: syökää pullia se kasvattaa... Järkee

      Lainaa

    2. Lämpenevä kultakala 1.2.2022 0:10
      Tulos: +250 (260 ääntä)
      Ei edes riitä sanat.

      Lainaa

    3. Tulos: +1129 (1137 ääntä)
      Vahingossa painostuksesta panin naista josta en tykkää ja oli vielä huonoa seksiä. Onneksi vaimo ymmärtää.

      Lainaa

    4. Tulos: +827 (843 ääntä)
      Nämä kaikenmaailman Vilmat on mun lemppareita. Oletan siis että Vilma ei kysele kaverin puolesta. Uskoton mies on taas kerran uhri, kun moraaliton nainen on hänet synnin tielle houkutellut. Jos petosta olisi seurannut ero, olisi se toinen nainen perheenrikkoja. Ei suinkaan se perheellinen mies joka kävi vieraissa. Olen törmännyt tähän ajatusmaailmaan omassa lähipiirissänikin. Uskottoman poikaystävän kanssa jatketaan suhdetta, ja samalla haaveillaan kostosta sitä (ehkä miehen parisuhteesta autuaan tietämätöntä) toista naista kohtaan. Kiinnostaisi tietää montako tuollaista pikku mokaa miehelle saa vahingossa käydä, ennen kuin pelin henki aukeaa Vilmalle.

      Lainaa

    5. Tulos: +288 (296 ääntä)
      "Hävettää kirjoitella tänne mutta kirjoittelinpa kuitenkin." -Tiia

      Lainaa

    6. Makaileva kantojuhta 1.2.2022 0:30
      Tulos: +685 (693 ääntä)
      On se elämä julmaa kun Vilman mies on muuten niin hirveän uskollinen, mutta tuollainen ilkeä nainen ihan pakotti pettämään! Muuten ei olisi ikinä pettänyt! Varmasti!

      Lainaa

    7. Kilokalori 1.2.2022 0:56
      Tulos: +521 (541 ääntä)
      "Mieheni kertoman mukaan hän sai kokemuksen huonosta panosta." Mies vai se nainen? Veikkaan naista.

      Lainaa

    8. Apea mandariini 1.2.2022 0:57
      Tulos: +383 (387 ääntä)
      Ei varaa ostaa minkäänlaista puhelinta mutta lahjoituksena kelpaa vain yli 500e puhelin? Sietääkin hävettää. Seuraava viesti onkin varmaan että kaikki ruoka on loppu, ei joku viitsisi tuoda wagyu-pihviä, hummeria ja tryffeleitä? Että olis ainakin hyvää ruokaa! Vilman "kaveri" sentään pistää vielä paremmaksi... Onhan sekin tapa käsitellä asiaa että työntää nokkansa toisen parisuhdekuvioihin jotta voisi kätevästi jättää huomiotta sen tosiasian kuinka oma mies petti eikä sitä paremmaksi tee naisosapuolen maalailu huonommaksi ihmiseksi ja syylliseksi. Kannattaa ehkä tehdä omalle puolisolle selväksi että enempää "huonoja panokokemuksia moraalittomilta, arvottomilta ihmisiltä" ei sitten hankita edes "painostuksen" alla. Jos heidän suhteessaan menee nyt paremmin kuin koskaan, niin enpä välittäisi huonoista ajoista kuullakaan. Jotakuta viedään kuin kuollutta pässiä narussa, joten ne letut varmaan lohduttaisi ihan kummanlaisilla täytteillä tahansa.

      Lainaa

    9. Äänioikeutettu taistelija 1.2.2022 1:01
      Tulos: +483 (493 ääntä)
      Musta ois jopa pahempi, jos mies pettäisi naisen kanssa, josta ei edes pidä ihmisenä. Siis jotenkin tosi vastenmielinen mielikuva, että oma rakas olisi halukas harrastamaan intiimijuttuja ihmisen kanssa, jota ei edes arvosta. Mieluummin ees olis jonkun fiksun ja filmaattisen kuumiksen kanssa, olis vähän ymmärrettävämpää ja joku taso siinä touhussa.

      Lainaa

    10. Kilokalori 1.2.2022 1:08
      Tulos: +247 (257 ääntä)
      Ihmettelen myös, miksi aina he keillä ei ole varaa, haluavat iphone 13. Ja sitten työssäkäyvät ihmiset pärjäilee vanhemmilla SE ja 8-9 puhelimilla. Mitä Tiia siis tekisi, että tarvitsee just iphone 13? Jotain julistekokoisia mainostulosteita? Pelejä tai appeja iosille ja ne pitää debuggaa uusimmalla luurilla? Kissavideoita 4K-laadulla?

      Lainaa

    11. Kudottu tomaatti 1.2.2022 1:26
      Tulos: +326 (336 ääntä)
      Voisiko joku lahjoittaa minulle Teslan. Mieluiten S-modelin ja aika uuden. Olen yrittänyt katsella autoliikkeestä ja nettiautosta, mutta ne on niin kalliita. Jos ei muuta löydy niin voin ehkä ottaa myös model 3:n.

      Lainaa

    12. Kilokalori 1.2.2022 1:31
      Tulos: +197 (205 ääntä)
      Äänioikeutettu taistelija: Musta ois jopa pahempi, jos mies pettäisi naisen kanssa, josta ei edes pidä ihmisenä. Siis jotenkin tosi vastenmielinen mielikuva, että oma rakas olisi halukas harrastamaan intiimijuttuja ihmisen kanssa, jota ei edes arvosta. Mieluummin ees olis jonkun fiksun ja filmaattisen kuumiksen kanssa, olis vähän ymmärrettävämpää ja joku taso siinä touhussa.
      Tai että jopa se mitä vastenmielisin huono pano oli kumminkin se, mitä päätti mennä kokeilemaan. Ettäniinku kuinka huonoa se seksi kotona on, että tuollainenkin kiinnosti niin paljon että kumminkin kokeili.

      Lainaa

    13. Riskaabeli noita 1.2.2022 1:47
      Tulos: +278 (280 ääntä)
      Hyi sitä moraalitonta naista kun houkutteli varatun miehen huonoon seksiin. Burn the witch.

      Lainaa

    14. Tulos: +162 (166 ääntä)
      Mulla on sama ongelma kuin Vilman kaverin miehellä että baarissa aina naiset painostavat niin kauan että suostun harrastamaan seksiä. Joskus niitä on ihan jonossa. Mutta kannattaa siis jatkossakin painostaa, kyllä lopulta aina suostun.

      Lainaa

    15. Pehmeä jänis 1.2.2022 5:30
      Tulos: -12 (74 ääntä)
      jjjjjj: Sanoo han sen jo vanha sananlaskukin: syökää pullia se kasvattaa... Järkee
      Ime särkee se kasvattaa... Kullia?

      Lainaa

    16. Pehmeä jänis 1.2.2022 5:32
      Tulos: +90 (96 ääntä)
      Jeps: Vahingossa painostuksesta panin naista josta en tykkää ja oli vielä huonoa seksiä. Onneksi vaimo ymmärtää.
      Ja ihan kaverin puolesta, muista

      Lainaa

    17. Tarjoiltu keiju 1.2.2022 6:56
      Tulos: +165 (175 ääntä)
      Kilokalori: Ihmettelen myös, miksi aina he keillä ei ole varaa, haluavat iphone 13. Ja sitten työssäkäyvät ihmiset pärjäilee vanhemmilla SE ja 8-9 puhelimilla.
      Mietitäänpä näin: ketkä niitä uusimpia iPhoneja (ja muita lippulaivoja) haluavat? Teinit ja parikymppiset. He, joilla ei ole vielä omia tuloja tai muutenkaan rahaa, eikä usein käsitystäkään rahan arvosta. Ei ole mitään menojakaan, kun asutaan vielä vanhempien nurkissa. Työssäkäyvät ymmärtävät, että joku yli tonnin maksava somenselauslaite nyt on vaan turha, ja näin ollen pärjäävät sillä puolet halvemmalla, tai neljäsosahintaisella vastaavalla. Ja siis on toki niitäkin työssäkäyviä, joilla on oikeasti paalua saattavat sen rahan käyttää kalliisiin puhelimiin, ei siinä mitään. Käyttäkööt kukin rahansa mihin lystää. Mutta ihan oikeasti objektiivisesti ajateltuna joku 1300 euroa maksava puhelin nyt ei mikään kovin hyvä sijoitus ole.

      Lainaa

    18. Kukkahattuneiti 1.2.2022 7:29
      Tulos: -25 (27 ääntä)
      Mihin ketjuun jenni mahtoi edes kommentoida?

      Lainaa

    19. Tulos: +257 (261 ääntä)
      Nuorempana haukuin miehen lisäksi sen exän, joka oli musta tietoinen, ja silti lähettäny miehen pyynnöstä alastonkuvia itsestään. Ja tyhmänä jatkoin miehen kanssa yhteiseloa, koska olin raskaana. Myöhemmin kyllä jätin sen kun meno kävi aika ikäväksi. Kun se miehenhirvitys yritti takaisin, sain yhteydenoton naiselta, jota mies yritti samaan aikaan. Oltiin molemmat niin vittuuntuneita valheisiin ja manipulointiin, että järkättiin sille ansa. Menin miehen kanssa raflaan mukamas aikomuksena keskustella jatkosta ja tää toinen nainen istui kaverinsa kanssa viereisessä loosissa. Alkoivat kovaan ääneen puhumaan naisen tapaamasta miehestä tunnistettavine tietoineen, ja hetken päästä mies halusi paniikissa vaihtaa ravintolaa, jotta mä en kuulisi mitä kaikkea on valehdellu mulle, sekä musta sille toiselle. Mä nousin ylös ja istahdinkin viereiseen loosiin ja todettiin, että nyt saa se paskanpuhuminen ja meidän käyttäminen loppua. En oo ikinä nähny sitä niin raivoissaan kun se huoraa huutaen paineli ulos. Mä taasen sain sinä päivänä uuden kaverin ^_^ Myöskin sen jälkeen kun oon ite ollu tietämätön miehen puolisosta ja saanu yhtäkkiä tuntemattomalta naiselta tuopillisen naamalleni, oon syvästi ihmetelly, miks ne menee takaisin sen pettäjäpuolison kainaloon mulkoilemaan syyttävästi mua.

      Lainaa

    20. Tulos: +120 (122 ääntä)
      ^ Ajatusmaailma voi siis hieman muuttua, kun ikää ja kokemuksia tulee lisää, mutta joskus niitä virhearviointeja tulee ensin tehtyä, jotta tajuaa.

      Lainaa

    21. Tulos: -12 (68 ääntä)
      Tarjoiltu keiju: Mietitäänpä näin: ketkä niitä uusimpia iPhoneja (ja muita lippulaivoja) haluavat? Teinit ja parikymppiset. He, joilla ei ole vielä omia tuloja tai muutenkaan rahaa, eikä usein käsitystäkään rahan arvosta. Ei ole mitään menojakaan, kun asutaan vielä vanhempien nurkissa. Työssäkäyvät ymmärtävät, että [...]
      Sijoituksen ”hyvyyttä” ei voi arvioida objektiivisesti, koska hyvyys ei ole objektiivista. Näin niin kuin yleiselläkin tasolla. 
      Mitä puhelimiin nimenomaisesti tulee, on mielestäni kallis puhelin ihan perusteltua jos pystyy ongelmitta sen maksamaan; se on vaatimattomasta olemuksestaan huolimatta monelle tärkein yksittäinen yhteydenpitoväline, tietokone, musiikkisoitin, pelikonsoli, televisio ja kamera. Varsinkin viimeksi mainittu nostaa hintaa jos tavoitteena on mahd hyvä kamera ilman että tarvitsee erillistä kameraa. Puhelimen kameran arvo on omaa luokkaansa sen suhteen, kuinka saatavilla se on spontaaneissakin tilanteissa. Kalliimman puhelimen käyttökokemus on myös halpaa sulavampi melkein kaikessa; on sitten ihmisestä vaan kiinni paljonko niitä nyanssieroja arvostaa. Mutta yleensä suurimmalla osalla ihmisistä on ainakin jotain tulotasoa vastaavaa ”arjen luksusta” elämässään; oli se sitten vähän kivempi kämppä tai auto tai isompi tv tai hienommat vaatteet tai kalliimpi ruoka tai ihan mitä tahansa. Moneen muuhun verrattuna mukavuuteen sijoittaminen juuri puhelimen kohdalla on minusta ymmärrettävää senkin kannalta, että puhelimella (valitettavasti) vietetään aika paljon aikaa; jos vastaavasti tuplaisin television hinnan (mikä olisi helppoa koska minulla on halpa tv), se ilahduttaisi keskimäärin ehkä tunnin päivässä. 
      Terveisin: tällä hetkellä lippulaivapuhelin, mutta yleensä vuoden tai pari vanha malli. Eikä harmita yhtään :D

      Lainaa

    22. Itseasiassa 1.2.2022 8:08
      Tulos: +63 (69 ääntä)
      Äänioikeutettu taistelija: Musta ois jopa pahempi, jos mies pettäisi naisen kanssa, josta ei edes pidä ihmisenä. Siis jotenkin tosi vastenmielinen mielikuva, että oma rakas olisi halukas harrastamaan intiimijuttuja ihmisen kanssa, jota ei edes arvosta. Mieluummin ees olis jonkun fiksun ja filmaattisen kuumiksen kanssa, olis vähän ymmärrettävämpää ja joku taso siinä touhussa.
      Siinä vaiheessa olis syytä todeta, että tuskin sillä miehellä olis puolisoonkaan suurta arvostusta. Sais mennä takas vanhempien helmoihin kasvattamaan tunneälyä.

      Lainaa

    23. Itseasiassa 1.2.2022 8:18
      Tulos: +38 (38 ääntä)
      Kilokalori: Ihmettelen myös, miksi aina he keillä ei ole varaa, haluavat iphone 13. Ja sitten työssäkäyvät ihmiset pärjäilee vanhemmilla SE ja 8-9 puhelimilla. Mitä Tiia siis tekisi, että tarvitsee just iphone 13? Jotain julistekokoisia mainostulosteita? Pelejä tai appeja iosille ja ne pitää debuggaa uusimmalla luurilla? Kissavideoita 4K-laadulla?
      Tiiahan ei selvästi ilmaise, että vanha puhelin olisi edes rikki ja olisi sen vuoksi akuuttia tarvetta. Kai tällaiset yrittävät hankkia itselleen jotain muuten tavoittamattomissa olevaa ja tämä voi olla surkea yritys saada se. Voi tietysti olla ettei Tiia mistään luottoakaan saisi, joko huonon henkilökohtaisen talouden ja/tai aiempien velkojen vuoksi. Yleensä tällaiset velatkin tulevat juuri näiden ylimitoitettujen halujen vuoksi. Joskus tapailin miestä, jolla tuntui olevan rahaa kuluttaa, mietin haluaako vain monen ruokalajin illallisilla tehdä vaikutuksen, mutta jouduin toteamaan että se on velka, joka ei näy päälle päin.

      Lainaa

    24. Mietteetön gorilla 1.2.2022 8:20
      Tulos: +229 (231 ääntä)
      Tuosta Vilman jutusta paistaa niin läpi kuinka mies on kiinni jäätyään sepittänyt Vilmalle suut ja silmät täyteen tästä moraalittomasta naisesta joka on suorastaan vaaninut miestä ja kuinka se oli ihan kamala kokemus suorastaan traumatisoivaa oli harrastaa seksiä tämän kauhean moraalittoman (ja varmasti ihan kauhea ruma rollokin vielä) jotta Vilmalta jää huomioimatta yksi aika olennainen seikka ja aika hienosti mies on onnistunutkin.

      Lainaa

    25. Tulos: +2 (38 ääntä)
      Lantsi: Nämä kaikenmaailman Vilmat on mun lemppareita. Oletan siis että Vilma ei kysele kaverin puolesta. Uskoton mies on taas kerran uhri, kun moraaliton nainen on hänet synnin tielle houkutellut. Jos petosta olisi seurannut ero, olisi se toinen nainen perheenrikkoja. Ei suinkaan se perheellinen mies joka [...]
      Nyt kyllä hävettää olla Vilma kun kaimat on tällasia

      Lainaa

    26. Tulos: +109 (111 ääntä)
      Olisin halunnut nähdä, kun Vilman (kaverin) mies kertoo seksiehdotuksesta loukkaantuneena, että "koin sen painostamisena".

      Lainaa

    27. Liila Laiskiainen 1.2.2022 8:57
      Tulos: +32 (38 ääntä)
      Tiia on choosing beggar!

      Lainaa

    28. Periytyvä haukka 1.2.2022 8:59
      Tulos: +44 (48 ääntä)
      Äänioikeutettu taistelija: Musta ois jopa pahempi, jos mies pettäisi naisen kanssa, josta ei edes pidä ihmisenä. Siis jotenkin tosi vastenmielinen mielikuva, että oma rakas olisi halukas harrastamaan intiimijuttuja ihmisen kanssa, jota ei edes arvosta. Mieluummin ees olis jonkun fiksun ja filmaattisen kuumiksen kanssa, olis vähän ymmärrettävämpää ja joku taso siinä touhussa.
      Luulen tässä taustalla olevan pelko siitä, että kumppani tuntisi muutakin kuin vain biologisen lisääntymisvimman aiheuttamaa vetoa vastakkaiseen sukupuoleen. Eli fyysisen pettämisen voi antaa anteeksi, mutta ei ihastumista tms. Riippuu paljon varmaan omasta käsityksestä parisuhteesta. Voi mennä jopa vielä syvemmälle, eli tilanteeseen jossa joutuisi kasvokkain tän toisen osapuolen kanssa, niin olisi helpompi säilyttää omanarvontunto, ylpeys tms jos ei itse pidä häntä juuri minään.

      Lainaa

    29. Symppis lepakko 1.2.2022 9:33
      Tulos: +27 (33 ääntä)
      Kukkahattuneiti: Mihin ketjuun jenni mahtoi edes kommentoida?
      Tuohon pettämiseen se kommentoi. Mutta mihin oli tarkoitus kommentoida, en tiedä.

      Lainaa

    30. Tulos: +92 (94 ääntä)
      Mimmi: Olisin halunnut nähdä, kun Vilman (kaverin) mies kertoo seksiehdotuksesta loukkaantuneena, että "koin sen painostamisena".
      Ja tarkoitti: "koin sen panetuksena"

      Lainaa

    31. Karsas apina 1.2.2022 10:30
      Tulos: +86 (88 ääntä)
      Eli vilman kaveri on ok sen suhteen että painostettiin eli pakotettiin seksiin? Mutta ei vaan ymmärrä miks se nainen sellasta tekee? Mä kyllä miettisin miten randomit iljettävät naiset saa sinut pakotettua seksiin ja varsinkin jos se oli surkeeta seksiä, niin logiikka pettämätön.

      Lainaa

    32. Tulos: +66 (74 ääntä)
      Tiinan ilmoituksesta puuttuu vain ritari joka tarjoaa uutta androidia tai iphone kymppiä ja Tiina: "äääh siis toivoin kyllä vähän uudempaa ja IPHONEA. Kiitos *punastuva hymiö*"

      Lainaa

    33. Tulos: +35 (41 ääntä)
      Lantsi: Nämä kaikenmaailman Vilmat on mun lemppareita. Oletan siis että Vilma ei kysele kaverin puolesta. Uskoton mies on taas kerran uhri, kun moraaliton nainen on hänet synnin tielle houkutellut. Jos petosta olisi seurannut ero, olisi se toinen nainen perheenrikkoja. Ei suinkaan se perheellinen mies joka [...]
      Tukholma-syndrooma (kuuluuko tuohon väliviivaa?) voi sekoittaa omat tunteet ja järjen ihan parisuhteissakin. Häviää kokonaan ymmärrys toisen motiiveista sekä siitä mikä on itselle hyväksi ja oikein.

      Lainaa

    34. Kiivas vihannes 1.2.2022 12:03
      Tulos: +61 (65 ääntä)
      Periytyvä haukka: Luulen tässä taustalla olevan pelko siitä, että kumppani tuntisi muutakin kuin vain biologisen lisääntymisvimman aiheuttamaa vetoa vastakkaiseen sukupuoleen. Eli fyysisen pettämisen voi antaa anteeksi, mutta ei ihastumista tms. Riippuu paljon varmaan omasta käsityksestä parisuhteesta. Voi mennä jopa [...]
      Kyllähän nimenomaan ihastumisen voi antaa anteeksi, se on kuitenkin inhimillistä, mut pettämisen jonkun randomin kanssa, josta ei ees pidä on anteeksiantamatonta

      Lainaa

    35. Kykenemätön peura 1.2.2022 12:17
      Tulos: +28 (28 ääntä)
      Eihän tämä ole sama Tiia, joka jossain vanhassa mokassa yritti vaihtaa silloin uusinta iPhonea kahvipakettiin?

      Lainaa

    36. Periytyvä haukka 1.2.2022 12:21
      Tulos: +34 (34 ääntä)
      Kiivas vihannes: Kyllähän nimenomaan ihastumisen voi antaa anteeksi, se on kuitenkin inhimillistä, mut pettämisen jonkun randomin kanssa, josta ei ees pidä on anteeksiantamatonta
      Kyllä, tässä tulee just tämä, että parisuhdemalleja on yhtä paljon kuin suhteitakin. Se mikä toiselle voi olla hyväksyttävää, on toiselle ehdoton ei. Siksi ulkopuolisena on tarpeetonta ottaa kantaa siihen, pitäisikö jonkun tietyn parin erota, tai pysyä yhdessä, jostain tietystä syystä. Eikä siinä mitään, jos haluaa kertoa kuinka itse tekisi omassa suhteessaan, jos sen kokee tarpeelliseksi.

      Lainaa

    37. Tulos: -76 (100 ääntä)
      Aatami ja Eeva.Tarina on yhtä vanha kuin ihmiskunta mutta jo siinä nainen vietteli miehen pois paratiisista.Lopettakaa se naiset,katkaiskaa pahan ketju ja jättäkää muiden miehet rauhaan.

      Lainaa

    38. Vaikeuksiin ajautunut hamsteri 1.2.2022 14:20
      Tulos: +16 (40 ääntä)
      supo: Aatami ja Eeva.Tarina on yhtä vanha kuin ihmiskunta mutta jo siinä nainen vietteli miehen pois paratiisista.Lopettakaa se naiset,katkaiskaa pahan ketju ja jättäkää muiden miehet rauhaan.
      Kun katsoo miinuksia, mietin, onko ihmisillä tosiaan näin huono sarkasmitutka, vai näenkö itse sarkasmia paikoissa, joissa sitä ei ole. (En sitten uskaltanut antaa plussaa, jos tämä olikin tosissaan kirjoitettu.)

      Lainaa

    39. Tulos: +27 (33 ääntä)
      jjjjjj: Sanoo han sen jo vanha sananlaskukin: syökää pullia se kasvattaa... Järkee
      Han ei ole koskaan sanonut mitään tuollaista.

      Lainaa

    40. Tulos: +68 (76 ääntä)
      Lantsi: Nämä kaikenmaailman Vilmat on mun lemppareita. Oletan siis että Vilma ei kysele kaverin puolesta. Uskoton mies on taas kerran uhri, kun moraaliton nainen on hänet synnin tielle houkutellut. Jos petosta olisi seurannut ero, olisi se toinen nainen perheenrikkoja. Ei suinkaan se perheellinen mies joka [...]
      Toimii samaten toiseen suuntaan. Jos nainen pettää miestään, niin monesti se mies syyllistää sitä toista miestä ja pahimmillaan hakkaa tämän. Vaikka se mies kenen kanssa akka petti ei edes tiedä, että se oli varattu nainen. Tämä on jotenkin hullu ajatusmaailma. Miksi hakata se syytön mies, joka on vain onnessaan saanut pillua. Se nainenhan siinä on väärin tehnyt. Jumalauta jos kumppani pettää, se on sen kumppanin vika eikä kenenkään muun.

      Lainaa

    41. Harmaa kivi 1.2.2022 15:15
      Tulos: +80 (82 ääntä)
      Periytyvä haukka: Kyllä, tässä tulee just tämä, että parisuhdemalleja on yhtä paljon kuin suhteitakin. Se mikä toiselle voi olla hyväksyttävää, on toiselle ehdoton ei. Siksi ulkopuolisena on tarpeetonta ottaa kantaa siihen, pitäisikö jonkun tietyn parin erota, tai pysyä yhdessä, jostain tietystä syystä. Eikä siinä [...]
        Suhdemalleja on monta, ja kunhan ne ovat kaikille suostuvaisille aikuisille ok, niin mikäpä siinä. Mutta Vilman mies on kyllä todella lahjakas valehtelija, kun on saanut tuollaisen määrän puutaheinää läpi. Enkä tajua Vilmaakaan; jos mies panisi toista naista ilman lupaa niin se olisi ihan tarpeeksi paha, mutta ehkä puhumalla selvittäisiin. Jos tekisi niin, ja sitten vielä syyttäisi siitä kaikkea mahdollista muuta paitsi itseään, ja ryhtyisi naisvihamieliseen nimittelyyn sekä ylipäänsä syyllisyyden ulkoistamiseen kaikille muille paitsi itselleen, niin se ei enää olisi kertaluontoinen virhe, se olisi jo merkki luonneviasta. 
        Olen kerran itsekin syönyt kaikki karkit ylähyllyltä, ja väittänyt että syy oli jonkun kaverin joka "pakotti". Mutta olinkin noin 6 v ja kasvatusta vailla. Aikuinen myöntää tekemisensä.

      Lainaa

    42. Virheetön ahven 1.2.2022 16:04
      Tulos: -56 (60 ääntä)
      Jaahas, taas täällä kaikenmaailman Jennit kerjää vain huomiota. Ei kukaan kirjoita ”vahingossa” väärään ryhmään, mutta jos kirjoittaisi ja asian heti huomaisi, niin edellisen viestin voisi myös poistaa. Typerä ihminen.

      Lainaa

    43. Periytyvä haukka 1.2.2022 16:22
      Tulos: +26 (26 ääntä)
      Harmaa kivi:   Suhdemalleja on monta, ja kunhan ne ovat kaikille suostuvaisille aikuisille ok, niin mikäpä siinä. Mutta Vilman mies on kyllä todella lahjakas valehtelija, kun on saanut tuollaisen määrän puutaheinää läpi. Enkä tajua Vilmaakaan; jos mies panisi toista naista ilman lupaa niin se olisi ihan [...]
      Joo, ja siis itseasiassa en ajatellut niinkään keskinäisiä sopimuksia, vaan että minkälaisia asioita on valmis antamaan toiselle anteeksi. Eli ehkä enemmänkin semmoista henkilökohtaisempaa, kuin keskinäistä ajatusta parisuhteesta. Tai ainakin itse olen joutunut miettimään, mitkä asiat parisuhteessa voi antaa toiselle anteeksi, ja ne ovat varmaan eri asiat kuin puolisollani. Mutta kukaan ulkopuolinen ei ole pätevä kertomaan, mitkä ne asiat on, vaan jokaisen pitäis tietää ne itse. Se on rajojen vetämistä, ja ite uskon, että kantaa pitkälle.

      Lainaa

    44. Epäkypsä preeriasusi 1.2.2022 17:21
      Tulos: +13 (15 ääntä)
      Kilokalori: Ihmettelen myös, miksi aina he keillä ei ole varaa, haluavat iphone 13. Ja sitten työssäkäyvät ihmiset pärjäilee vanhemmilla SE ja 8-9 puhelimilla. Mitä Tiia siis tekisi, että tarvitsee just iphone 13? Jotain julistekokoisia mainostulosteita? Pelejä tai appeja iosille ja ne pitää debuggaa uusimmalla luurilla? Kissavideoita 4K-laadulla?
      Hänhän ilmoitti, että kunhan edes kamera toimisi. Sehän se on puhelimen tärkein ominaisuus vaikka olis persauki.

      Lainaa

    45. Comfortably Numb 1.2.2022 18:30
      Tulos: -31 (35 ääntä)
      Tiialta irtoo piparia jotain luuria vastaan. Mikäpäs siinä.

      Lainaa

    46. Valtaapitävä pingviini 1.2.2022 19:52
      Tulos: +25 (27 ääntä)
      Lantsi: Nämä kaikenmaailman Vilmat on mun lemppareita. Oletan siis että Vilma ei kysele kaverin puolesta. Uskoton mies on taas kerran uhri, kun moraaliton nainen on hänet synnin tielle houkutellut. Jos petosta olisi seurannut ero, olisi se toinen nainen perheenrikkoja. Ei suinkaan se perheellinen mies joka [...]
      Vastaus: äärettömästi. Vilman ajatusmaailmassa mies on lapsi ja hän sen äiti. Ja epäkypsä, vastuuton mies itsekin ajattelee näin, tiedostamattaan.
      Ihan mahtava suhde läheisriippuvaiselle naiselle  ja narsistimiehelle. Kumpikin saa mitä tarvitsee.

      Lainaa

    47. Harmaa kivi 1.2.2022 20:39
      Tulos: +42 (46 ääntä)
      Periytyvä haukka: Joo, ja siis itseasiassa en ajatellut niinkään keskinäisiä sopimuksia, vaan että minkälaisia asioita on valmis antamaan toiselle anteeksi. Eli ehkä enemmänkin semmoista henkilökohtaisempaa, kuin keskinäistä ajatusta parisuhteesta. Tai ainakin itse olen joutunut miettimään, mitkä asiat parisuhteessa [...]
        On toki. Olen antanut anteeksi pettämisen (en tiedä kuka toinen osapuoli oli, ilmoitin etten halua tietää -mutta tapaus oli kertaluontoinen, enkä saanut sitä selville, en olisi voinutkaan saada, kyseinen poikaystävä tunnusti). Eräälle tuttavalleni sattui, että hänen miehellään oli vuosikausia toinenkin perhe eräässä maassa johon hän usein töidensä takia matkusti; jos omalle kohdalle sattuisi, avioero ei ihan riittäisi, murha alkaisi tulla mieleen. Näissä on niin aste-eroja, ja jokaisen täytyy itse tietää missä menee raja. On silti niin tuskallisen ilmeistä, että Vilman mies ei edelleenkään ole lopettanut pettämistä, koska niin tehdessä kerrotaan totuus ja lopetetaan kiemurtelu.

      Lainaa

    48. Massaton seepra 2.2.2022 5:20
      Tulos: +13 (15 ääntä)
      Tiian nykyisestä puhelimesta puuttuu ainakin välimerkit.

      Lainaa

    49. Ainut vuohi 2.2.2022 8:46
      Tulos: +6 (12 ääntä)
      Banaani: Sijoituksen ”hyvyyttä” ei voi arvioida objektiivisesti, koska hyvyys ei ole objektiivista. Näin niin kuin yleiselläkin tasolla.  Mitä puhelimiin nimenomaisesti tulee, on mielestäni kallis puhelin ihan perusteltua jos pystyy ongelmitta sen maksamaan; se on vaatimattomasta olemuksestaan huolimatta [...]
      Puolisoni aikanaan huomautti, että puhelimeen kannattaa juuri näiden syiden takia panostaa. Vasta sitten ymmärsin, että tosiaankin vietän puhelimella niin monia tunteja päivässä, että sen kuuluukin olla laadukas. Mietin aina valmiiksi maksimihinnan ja valitsen siitä hintaluokasta sen parhaimman. Onneksi suosimani androidit ovat verrattain edullisia ja hinta-laatusuhde on kohdillaan.

      Lainaa

    50. Karvajalka 2.2.2022 12:25
      Tulos: +8 (12 ääntä)
      Seuraava on 200. naistenhuoneen ovi jäi auki-julkaisu!

      Lainaa

    51. Tulos: -11 (19 ääntä)
      Vaikeuksiin ajautunut hamsteri: Kun katsoo miinuksia, mietin, onko ihmisillä tosiaan näin huono sarkasmitutka, vai näenkö itse sarkasmia paikoissa, joissa sitä ei ole. (En sitten uskaltanut antaa plussaa, jos tämä olikin tosissaan kirjoitettu.)
      Ei ollut tosissaan mutta suomalaisten älykkyys on voimakkaassa laskussa

      Lainaa

    52. Lentävä lehmä 2.2.2022 17:21
      Tulos: -12 (16 ääntä)
      supo: Ei ollut tosissaan mutta suomalaisten älykkyys on voimakkaassa laskussa
      Laskussa on ollut jo -90 -luvulta saakka. Helppoa siis todeta että ihmiset ovat oikeastikin tyhmempiä sukupolvi toisensa jälkeen. Asia on fakta.

      Lainaa

    53. Muurattu jääkarhu 2.2.2022 17:28
      Tulos: +16 (20 ääntä)
      Karsas apina: Eli vilman kaveri on ok sen suhteen että painostettiin eli pakotettiin seksiin? Mutta ei vaan ymmärrä miks se nainen sellasta tekee? Mä kyllä miettisin miten randomit iljettävät naiset saa sinut pakotettua seksiin ja varsinkin jos se oli surkeeta seksiä, niin logiikka pettämätön.
      Mistä voi etukäteen tietää onko seksi hyvää vai huonoa?

      Lainaa

    54. Tulos: +35 (35 ääntä)
      Äänioikeutettu taistelija: Musta ois jopa pahempi, jos mies pettäisi naisen kanssa, josta ei edes pidä ihmisenä. 
      Pitää muistaa, että kyseessähän on nyt Vilman miehen kehittämä tarina. Tuskin mieskään arvasi, että tarina siitä, kuinka epämiellyttävä nainen painosti hänet huonoon seksiin, menee sukkana läpi.

      Lainaa

    55. MajuriVSOP 3.2.2022 6:28
      Tulos: +22 (22 ääntä)
      Äänioikeutettu taistelija: Musta ois jopa pahempi, jos mies pettäisi naisen kanssa, josta ei edes pidä ihmisenä. Siis jotenkin tosi vastenmielinen mielikuva, että oma rakas olisi halukas harrastamaan intiimijuttuja ihmisen kanssa, jota ei edes arvosta. Mieluummin ees olis jonkun fiksun ja filmaattisen kuumiksen kanssa, olis vähän ymmärrettävämpää ja joku taso siinä touhussa.
      Just näin, jos pettää ja "se ei merkannut mitään" niin sehän voi toistua koska vaan. Kertoo myös että minulla ei ole mitään arvoa kun joku merkityksetön meni ohi.
      Jos taas on ihastunut johonkin kuumikseen ja sen kanssa pettänyt niin se on paremmin ymmärrettävissä. Se tuskin myöskään toistuu heti seuraavalla kerralla kun vie roskia.
      Tuskin kuitenkaan jatkaisin suhdetta jossa tulisin petetyksi.

      Lainaa

    56. Turpea sohvaperuna 3.2.2022 9:41
      Tulos: +7 (9 ääntä)
      jjjjjj: Sanoo han sen jo vanha sananlaskukin: syökää pullia se kasvattaa... Järkee
      Mahaa se kasvattaa.

      Lainaa

    57. Huipukas tonttu 3.2.2022 9:49
      Tulos: +4 (4 ääntä)
      Muurattu jääkarhu: Mistä voi etukäteen tietää onko seksi hyvää vai huonoa?
      Sehän oli kuullut siitä

      Lainaa

    58. Sävyisä ilves 3.2.2022 9:52
      Tulos: +8 (10 ääntä)
      Muurattu jääkarhu: Mistä voi etukäteen tietää onko seksi hyvää vai huonoa?
      Miten pystyt itse harrastamaan seksiä sellaisen ihmisen kanssa ketä et pidä arvokkaana ja joka painostaa sinut seksiin?

      Lainaa

    59. Tulos: +23 (23 ääntä)
      En ymmärrä myös miksi yleensä se oma puoliso pääsee helpommalla. Oma mies petti useammankin kans en koskaan syyttänyt niitä naisia koska se parisuhteessaolevahan sen viimeisen päätöksen tekee. Ja onko tuokin vaimo hieman tyhmä? Mies selittää että nainen painosti ja huonoa seksiö ei arvosta yhtään, joo en arvostais tommosta miestäkään. Ärsyttää myös kovasti nämä ketkä ei kerro olevansa suhteessa. Itselle kävi niin et tapasin miehen kertoi olevansa sinkku. Noh selvisi myöhemmin ettei näin ollut. Nainenhan sillä oli mutta oli sille sitten valehdellut että minä olin kaikkeen syypää ja tiesin toisesta naisesta. Tottakai hänen puolisonsa uskoi miestänsä ja vihoittelee vieläkin ja osoittaa netissä mieltänsä vaikka tapahtumasta 10 vuotta enkö tiennyt naisesta. Turha yleensäkkään syyttää niitä kolmansia osapuolia vaikka kuinka tietöis kumppaneista niin se joka on siinä suhteessa toimii väärin ja tekee viimesen päätöksen! Turha heitellä juomia ja mulkoilla "huoria" ja mennä sitte sinne oman pettäjä kullan kainaloon joka jo luultavasti bongannu uuden misun sillä välin ku koitat päästä yli edellisestä.

      Lainaa

    60. Jäätynyt sakaali 4.2.2022 13:29
      Tulos: -1 (1 ääni)
      Tarjoiltu keiju: Mietitäänpä näin: ketkä niitä uusimpia iPhoneja (ja muita lippulaivoja) haluavat? Teinit ja parikymppiset. He, joilla ei ole vielä omia tuloja tai muutenkaan rahaa, eikä usein käsitystäkään rahan arvosta. Ei ole mitään menojakaan, kun asutaan vielä vanhempien nurkissa. Työssäkäyvät ymmärtävät, että [...]
      Tai sitten joillakin on vastaava luuri+liitymä työpuhelinetuna.

      Lainaa

    61. Turkoosi banaani 6.2.2022 13:08
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Huipukas tonttu: Sehän oli kuullut siitä
      Ai, mistä oli kuullut?

      Lainaa

    62. Virheetön ahven 8.2.2022 0:52
      Tulos: -1 (1 ääni)
      Virheetön ahven: Jaahas, taas täällä kaikenmaailman Jennit kerjää vain huomiota. Ei kukaan kirjoita ”vahingossa” väärään ryhmään, mutta jos kirjoittaisi ja asian heti huomaisi, niin edellisen viestin voisi myös poistaa. Typerä ihminen.
      Apua! Väärä moka!

      Lainaa

    63. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Voi voi, käy sääliksi Wilmaa, tuo mieshän pesee sillä pian lattiat. :(

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: englanti, iphone, lettutaikina, parisuhde, pettää, puhelin, suhde, varattu, väärä ryhmä