Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kissaihmiset, osa 46

Anna-Liisa ei suosittele kohdetta Kissankulma.
Kissaihmiset, osa 46

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 54 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Sukka myyrä 10.2.2022 0:55
   Tulos: +312 (324 ääntä)
   🤮

   Lainaa

  2. Lyhytpitkä metso 10.2.2022 1:14
   Tulos: +329 (333 ääntä)
   Kokemuksesta tiedän, että on helpompaa pyyhkiä kuu taivaalta kuin suklaata lakanasta sormella.

   Lainaa

  3. Tulos: +203 (255 ääntä)
   "Minkä merkkinen tää on" eli kysyjä tietoisesti hieman hassuttelee sanoilla. Onko moka on siinä, että Jukka kuulee ensimmäisen kerran tällaisia kielikuvia? Opel-läppä vielä perään ihan hervoton.

   Lainaa

  4. Tulos: +82 (90 ääntä)
   Tuttu oli kans vuosia sitten putsannu suklaata auton nahkapenkiltä. Sormea nuolaistua oli tajunnut että ei per****, tuossahan istui koira. Kyllä näitä sattuu.

   Lainaa

  5. Tulos: +189 (189 ääntä)
   Lyhytpitkä metso: Kokemuksesta tiedän, että on helpompaa pyyhkiä kuu taivaalta kuin suklaata lakanasta sormella.
   Suvi varmaan tietää nyt myös kokemuksesta, ettei mitään löytämäänsä kannata pyyhkiä sormella suoraan suuhun.

   Lainaa

  6. Lämmin tomaatti 10.2.2022 4:06
   Tulos: +168 (174 ääntä)
   Anna-Liisalle ei ole kukaan kertonut, että näytön asetusta voi muuttaa suuremmaksi, niin näkyy hyvin, vaikka kirjoittaisi kunnolla?

   Lainaa

  7. Valmistunut greippi 10.2.2022 4:52
   Tulos: +51 (119 ääntä)
   Mun mielestä Jukan ja Mirkan ”vitsi” oli aika väsynyt. Hauska tapa kysyä kissan tai koiran rotua on juurikin tuo ”minkä merkkinen hän on” :-) aika tylsä täytyy olla, jos saa jotain automerkkivitsiä väännettyä siitä

   Lainaa

  8. jukkapalmu 10.2.2022 5:53
   Tulos: -51 (95 ääntä)
   Siitäs sai kun mähryää suklaata heti aamusta.

   Lainaa

  9. Ministeri Nieminen 10.2.2022 6:06
   Tulos: +52 (80 ääntä)
   Suvin tapaus on äärimmäisen hyvä esimerkki siitä, miksi sängyssä ei pidä syödä.

   Lainaa

  10. MajuriVSOP 10.2.2022 6:25
   Tulos: +57 (101 ääntä)
   Eikös koirista ja kissoista kysytä ihan yleisesti "mitäs mallia/merkkiä toi on"?

   Lainaa

  11. Tulos: +208 (210 ääntä)
   Hyvinhän se Anna-Liisa näytti näkevän pienellä kirjoitetut kommentit.

   Lainaa

  12. Tulos: -15 (83 ääntä)
   Luin tuota suklaata lakanalla-keskustelua aiemmin, ja oksetti ajatus siitä, että itse söisin lakanalta/sohvalta/lattialta yhtään mitään, vaikka olisinkin sen varma olevan jotakin ruokaa.

   Lainaa

  13. Tulos: +34 (42 ääntä)
   Irwinin sanoin:"aamuisin kuin kissanpaska maistui suussa,aate uusi alkoi itää umpiluussa..."

   Lainaa

  14. Tulos: +46 (104 ääntä)
   Mitä hauskaa tuossa kissan merkkiä kyselevässä postauksessa on? Nuo kaksi uuvattia, jotka eivät ikinä ole kuulleet ilmaisua käytettävän? "Minkä merkkinen sun koirasi on?" on aivan käypää puhekieltä ollut jo vuosikymmeniä.

   Lainaa

  15. ilonpilaaja 10.2.2022 7:19
   Tulos: +148 (156 ääntä)
   Kissa on kyllä söpö, mutta lyhytjalkaiset ja -kuonoiset kissat ei ole terveimmästä päästä. Mahtaa olla muokattukin vielä, mutta toivon, ettei kukaan haluaisi tieten tahtoen kipeäksi jalostettua eläintä. Kissan kuuluu loikkia, kiipeillä ja hepuloida, lyhyet jalat ja ahtaat hengitystiet eivät ole lajityypillistä käyttäytymistä ajatellen ihanteellisia.

   Lainaa

  16. Tulos: +30 (34 ääntä)
   Luulin aluksi, että Suvin postaus päättyisi siihen, että oli vain pyyhkäissyt kissan naamaa tms... Kun vaalea osa turkkia maastoutuu niin hyvin lakanaan. Jälkeenpäin ajateltuna vähän hupsusti kuviteltu... Mutta ehkä se oli vain toiveikasta ajattelua D:

   Lainaa

  17. Tulos: -84 (100 ääntä)
   Aiheuttaako kissa tyhmyyttä, vai hankkiiko jo valmiiksi tyhmät ihmiset aina kissan? That is the question.

   Lainaa

  18. Epäaito haltija 10.2.2022 10:49
   Tulos: +42 (52 ääntä)
   ilonpilaaja: Kissa on kyllä söpö, mutta lyhytjalkaiset ja -kuonoiset kissat ei ole terveimmästä päästä. Mahtaa olla muokattukin vielä, mutta toivon, ettei kukaan haluaisi tieten tahtoen kipeäksi jalostettua eläintä. Kissan kuuluu loikkia, kiipeillä ja hepuloida, lyhyet jalat ja ahtaat hengitystiet eivät ole lajityypillistä käyttäytymistä ajatellen ihanteellisia.
   Eikös tuo ole ihan normaalijalkainen kissanpentu leikki-/saalistusasennossa? Kuva on toki tosi suhruinen. Ihan normaalilta pennulta se kuitenkin minusta näyttää. Ei siis vielä lähelläkään suositeltua luovutusikää. Toivottavasti ihmiset ei kuvittele, että kukaan itseään kunnioittava kasvattaja luovuttaisi kissaa tuon kokoisena tai, että kissa pysyisi noin pienenä ja söpönä aikuiseksi kasvaessaan. Olet toki oikeassa siinä, että näitä lyhytjalkaisia ja "teekuppikissoja" on jalostettu. Onneksi niitä ei taida Suomessa juuri olla. Jos lyttykuonoisilla kissoilla on jo paljon terveysongelmia, niin teekuppikissojen perimä ja terveys on jo todella kyseenalainen. En ymmärrä, miksi eläinten ulkonäkö on joidenkin mielestä tärkeämpää kuin eläimen terveys.

   Lainaa

  19. Tulos: +52 (62 ääntä)
   Isäni käyttää tuota "-merkkinen"-ilmaisua "-niminen"-ilmaisun sijaan, esim. "Juha-merkkinen mies" :)

   Lainaa

  20. Laimentamaton undulaatti 10.2.2022 11:18
   Tulos: +66 (70 ääntä)
   ilonpilaaja: Kissa on kyllä söpö, mutta lyhytjalkaiset ja -kuonoiset kissat ei ole terveimmästä päästä. Mahtaa olla muokattukin vielä, mutta toivon, ettei kukaan haluaisi tieten tahtoen kipeäksi jalostettua eläintä. Kissan kuuluu loikkia, kiipeillä ja hepuloida, lyhyet jalat ja ahtaat hengitystiet eivät ole lajityypillistä käyttäytymistä ajatellen ihanteellisia.
   Tuntuu että lyhytjalkaisia munchkineja oikein tyrkytetään netissä, eikä jengiä tippaakaan kiinnosta se kissan hyvinvointi,kun se on niiiin söpö! Ei idiootit ole sisäistäneet mitään pilalle jalostettuja koirarotuja koskevista keskusteluista. Vastenmielistä porukkaa.

   Lainaa

  21. Tulos: -9 (13 ääntä)
   Lyhytpitkä metso: Kokemuksesta tiedän, että on helpompaa pyyhkiä kuu taivaalta kuin suklaata lakanasta sormella.
   Joo, kannattaa varmistaa että pressu on tarpeeksi vahva, ettei tule reikiä ja pääse vuotamaan.

   Lainaa

  22. Tulos: +32 (44 ääntä)
   Kökkö: Luin tuota suklaata lakanalla-keskustelua aiemmin, ja oksetti ajatus siitä, että itse söisin lakanalta/sohvalta/lattialta yhtään mitään, vaikka olisinkin sen varma olevan jotakin ruokaa.
   Samaa mietin sillon ap. postausta selatessa et mikä saa ihmisen lipasemaan yhtään mitään mistään ajatuksella "se on varmaan sitä ja sitä aikasempaa asiaa" ja sit se kuitenki on jotain ihan muuta. Oksettaa ajatuskaan et kävisin jotain epämäärästä sohvasta maistamassa tai sohvatyynyjen välistä kaivamassa aarteita, hyi.

   Lainaa

  23. Täysi leijona 10.2.2022 11:54
   Tulos: -13 (21 ääntä)
   Peeke: Hyvinhän se Anna-Liisa näytti näkevän pienellä kirjoitetut kommentit.
   Ehkä Anna-Liisa kuvittelee, että koska tietokoneen näppäimissä lukee kirjaimet isoina, ne tulee sen takia ulos myös isoina? Ajattelee että siellä muut kirjoittelee kommenttinsa näppäimistöillä joissa on vaan pieniä kirjaimia mitä hän ei sitten näe lukea :D

   Lainaa

  24. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Anna-Liisalle voisi kommentoida: miten olisi zoom? tai siis ZOOM??

   Lainaa

  25. Tulos: -24 (36 ääntä)
   Kenkä: "Minkä merkkinen tää on" eli kysyjä tietoisesti hieman hassuttelee sanoilla. Onko moka on siinä, että Jukka kuulee ensimmäisen kerran tällaisia kielikuvia? Opel-läppä vielä perään ihan hervoton.
   Ei välttämättä mitenkään tietoinen läppä. Sama kun joku kysyy "ketä", kun se pitäisi olla " kuka". Siinäpä vasta yrjöttävän huono läppä, jos sellainen on.

   Lainaa

  26. Vastasyntynyt lohikäärme 10.2.2022 13:06
   Tulos: -30 (60 ääntä)
   Juupertti: Aiheuttaako kissa tyhmyyttä, vai hankkiiko jo valmiiksi tyhmät ihmiset aina kissan? That is the question.
   Kissan paskasta tuleva loiseliö menee ihmisen aivoihin ja aiheuttaa älyn laskemista. Ja kyllä tämä on ihan faktaa.

   Lainaa

  27. Tulos: -24 (30 ääntä)
   Inhottaa kun instagramikin väkisin tyrkyttää random ulkomaalaisia kuvia/videoita joissa ihmisillä on hankittuna kissanpentu jeejee:3

   Lainaa

  28. Tulos: +24 (36 ääntä)
   Mad lisk: Inhottaa kun instagramikin väkisin tyrkyttää random ulkomaalaisia kuvia/videoita joissa ihmisillä on hankittuna kissanpentu jeejee:3
   Jaha loppuosa katosi.... Siis, pentu joka on aivan liian pieni ollakseen luovutusikäinen.

   Lainaa

  29. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Laimentamaton undulaatti: Tuntuu että lyhytjalkaisia munchkineja oikein tyrkytetään netissä, eikä jengiä tippaakaan kiinnosta se kissan hyvinvointi,kun se on niiiin söpö! Ei idiootit ole sisäistäneet mitään pilalle jalostettuja koirarotuja koskevista keskusteluista. Vastenmielistä porukkaa.
   Ikävä kyllä monen täytyy kokea se kantapään kautta kuinka se "söpö" kissa tai koira onkin äkkiä tuskissaan oleva menoerä näin kärjistetysti. Ja kun kerran olet ottanut, ja jos olet normaali ihminen, et tahdo nähdä rakkaan lemmikkisi kärsivän jolloin sinä köyhdyt ja menetät yöunia kun taas pentutehtailua ja jalostusta tekevät käärivät eläinlääkärien kanssa fygyy. Itse muistan kun lapsuudenkotiin hommattiin eka koira. Meillä ollut hajuakaan mistään rotujen vaatimuksista tai sopiiko lapsiperheille. Tietysti ajat olivat erilaiset ja tietoa ei ollut samalla lailla saatavilla niin nopeasti kuin nyt. Onneksi kyllä nykyään näistä asioista puhutaan paljon ja ne kenellä on piloille jalostettu lemmikki ovat luultavasti ekaa kertaa pappia kyydissä tai sitten ei vaan kiinnosta kun näyttää ig taiktok kuvissa kivalta.

   Lainaa

  30. Käsittelemätön pöllö 10.2.2022 15:35
   Tulos: +33 (45 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Suvin tapaus on äärimmäisen hyvä esimerkki siitä, miksi sängyssä ei pidä syödä.
   Missään ei pidä syödä.
   Vetelin kerran jyväpatonkia kitusiin ja huomasin, että kas, rintamukseen on pudonnut "jyvä". Heitin sen suuhun ja se oli leppäkerttu. (Kuollut; tarttunut tissiin kun pesin ikkunaa ennen syömistä.)

   Lainaa

  31. Niverä lintu 10.2.2022 17:21
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Miten ne sitten näkee lukea pienellä kirjoitetut kommentit? Oikeasti ihmettelen vai lukeeko ne joku niille

   Lainaa

  32. Varattu monni 10.2.2022 18:14
   Tulos: +18 (38 ääntä)
   Ei tuo Anna-Liisakaan nyt ihan fiksusti hommaa hoitanut, mutta en kyllä ymmärrä miks pitäis jollekin alkaa kommentoimaan, että voisitko kirjoittaa pienillä kirjaimilla.. Monesti vanhat kirjoittaa niin ja jos muuten oli asiallinen niin hölmöä kirjainkoosta ruveta nillittämään!

   Lainaa

  33. Tulos: -18 (20 ääntä)
   Mr. Ällön kommentteja taas keraan kaipaisin :)

   Lainaa

  34. Tukintolvana 10.2.2022 21:48
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Vastasyntynyt lohikäärme: Kissan paskasta tuleva loiseliö menee ihmisen aivoihin ja aiheuttaa älyn laskemista. Ja kyllä tämä on ihan faktaa.
   Se sama on myös koirilla. Giardian saa silti useimmiten likaisesta vedestä eikä lemmikeistä.
   Myös toksoplasmoosi, joista kissoja vainotaan, tulee todennäköisemmin porkkanasta kuin kissasta. Kissoissakin se on tartuttavassa muodossa yleensä vaan pentuiässä.

   Lainaa

  35. Sotilasarvoltaan herkkuruoka 10.2.2022 22:30
   Tulos: +4 (18 ääntä)
   Mad lisk: Jaha loppuosa katosi.... Siis, pentu joka on aivan liian pieni ollakseen luovutusikäinen.
   Miksi kissanpentua ei mielestäsi saisi kuvata ennen luovutusikää?

   Lainaa

  36. Kristitty hiiri 10.2.2022 22:32
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   ilonpilaaja: Kissa on kyllä söpö, mutta lyhytjalkaiset ja -kuonoiset kissat ei ole terveimmästä päästä. Mahtaa olla muokattukin vielä, mutta toivon, ettei kukaan haluaisi tieten tahtoen kipeäksi jalostettua eläintä. Kissan kuuluu loikkia, kiipeillä ja hepuloida, lyhyet jalat ja ahtaat hengitystiet eivät ole lajityypillistä käyttäytymistä ajatellen ihanteellisia.
   Olisi ihanaa kun ihmisillä olisi tämä sama suhtautuminen mopseihin.

   Lainaa

  37. Osuva patsas 10.2.2022 23:35
   Tulos: +28 (28 ääntä)
   Höpö: Ikävä kyllä monen täytyy kokea se kantapään kautta kuinka se "söpö" kissa tai koira onkin äkkiä tuskissaan oleva menoerä näin kärjistetysti. Ja kun kerran olet ottanut, ja jos olet normaali ihminen, et tahdo nähdä rakkaan lemmikkisi kärsivän jolloin sinä köyhdyt ja menetät yöunia kun taas [...]
   Valitettavasti noita hankkivia ihmisiä ei yleensä vain kiinnosta, koska tietoa on kuitenkin erittäin helposti saatavilla, vaan mieluummin sitä vakuutellaan itselleen että se lättäkuonokoiran röhkiminen on vain söpöä eikä sitä, ettei se koira ihan oikeasti saa henkeä. Ja että on ihan normaalia, että istuvan kissan etujalat ei yllä maahan, söpöä vaan kun on etutassut ilmassa! Jne.

   Lainaa

  38. Tunteeton raadonsyöjä (pluri) 11.2.2022 0:24
   Tulos: +28 (28 ääntä)
   Lämmin tomaatti: Anna-Liisalle ei ole kukaan kertonut, että näytön asetusta voi muuttaa suuremmaksi, niin näkyy hyvin, vaikka kirjoittaisi kunnolla?
   Itsellä on tapana mennä huutaen täysiä joka paikkaan koska itsellä huono kuulo. MIKÄ SAATANA SIINÄ TARJOILUSSA KESTÄÄ!!! Ja kun joku kysyy miksi riehun niin vastaan asiallisesti... KUULOSSA VIKAA!?! MISSÄ MUN OLUT VIIPYY!?! JOS EI TIPU VÄHÄN ÄKKIÄ NIIN HAUKUN TEIDÄT SOMESSA SAATANA!!! Tämä vain siksi että toisessa korvassa on todettu hieman heikompi kuulo. Tästä syystä saan huonoa palvelua enkä ymmärrä miksi.

   Lainaa

  39. Nurja mäyrä 11.2.2022 10:31
   Tulos: +20 (26 ääntä)
   Sotilasarvoltaan herkkuruoka: Miksi kissanpentua ei mielestäsi saisi kuvata ennen luovutusikää?
   Siis että se on HANKITTU ennen luovutusikää. Poistettu emon luota jne olemaan yksin ihmisen työpäivän ajan yms.

   Lainaa

  40. Sotilasarvoltaan herkkuruoka 11.2.2022 14:18
   Tulos: +12 (22 ääntä)
   Nurja mäyrä: Siis että se on HANKITTU ennen luovutusikää. Poistettu emon luota jne olemaan yksin ihmisen työpäivän ajan yms.
   Ei kuvasta mitenkään näy onko pentu emon kotona vai jonkun muun.

   Lainaa

  41. Vähennetty ilonpilaaja 11.2.2022 15:38
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   ilonpilaaja: Kissa on kyllä söpö, mutta lyhytjalkaiset ja -kuonoiset kissat ei ole terveimmästä päästä. Mahtaa olla muokattukin vielä, mutta toivon, ettei kukaan haluaisi tieten tahtoen kipeäksi jalostettua eläintä. Kissan kuuluu loikkia, kiipeillä ja hepuloida, lyhyet jalat ja ahtaat hengitystiet eivät ole lajityypillistä käyttäytymistä ajatellen ihanteellisia.
   Onneksi lyhytjalkaiset ovat Suomessa kiellettyjä, luppakorvakissat saisi kieltää myös. Ressukat kärsivät elämänsä alusta loppuun saakka, mut hei kun se on niin söpö! Sama koskee tosin monia koiriakin kuten mopseja.

   Lainaa

  42. Vähennetty ilonpilaaja 11.2.2022 15:39
   Tulos: +14 (20 ääntä)
   Kristitty hiiri: Olisi ihanaa kun ihmisillä olisi tämä sama suhtautuminen mopseihin.
   Vaikkei niistä saa söpöjä tekemälläkään.

   Lainaa

  43. Kokeen reputtanut vuohi 11.2.2022 17:17
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Pastori: Irwinin sanoin:"aamuisin kuin kissanpaska maistui suussa,aate uusi alkoi itää umpiluussa..."
   Paitsi että on Vexi Salmen sanat, eikä ne edes mene noin.

   Lainaa

  44. Radioton kärpänen 11.2.2022 21:52
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Sotilasarvoltaan herkkuruoka: Ei kuvasta mitenkään näy onko pentu emon kotona vai jonkun muun.
   Ei tietenkään tuosta kuvasta vaan tuhansista esim instavideoista kylläkin. Kanniskellaan vauvaikäistä pentua jossain taskussa ja "söpöillään" ja missään profiilin videoissa ei näy emoa tai muita kissoja ja esim erikseen mainitaan että haettiinpa tämä rotupentu uuteen kotiin viikko sitten ja "kun tulen töistä tämä söpö on vastassa" ja se on vaan minikokoinen vauvapentu stressipäissään yksin ja "voivoi taasko se on paskonut sinnetänne", "haha lol miksiköhän, ota pentu tästä lisää kermaa".

   Lainaa

  45. Sotilasarvoltaan herkkuruoka 12.2.2022 0:47
   Tulos: -1 (17 ääntä)
   Radioton kärpänen: Ei tietenkään tuosta kuvasta vaan tuhansista esim instavideoista kylläkin. Kanniskellaan vauvaikäistä pentua jossain taskussa ja "söpöillään" ja missään profiilin videoissa ei näy emoa tai muita kissoja ja esim erikseen mainitaan että haettiinpa tämä rotupentu uuteen kotiin viikko sitten ja "kun [...]
   Semmoiset instavideot ei liity asiaan mitenkään. Tuossa on vain jonkun söpö kissanpentu jossain ja täysin perusteetonta väittää että olisi ennenaikaisesti erotettu emostaan. On meilläkin kissoista vauvaikäisiä kuvia kun tunnetaan emon omistaja ja siellä käyty kuvaamassa.

   Lainaa

  46. Osuva patsas 12.2.2022 14:59
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Vähennetty ilonpilaaja: Onneksi lyhytjalkaiset ovat Suomessa kiellettyjä, luppakorvakissat saisi kieltää myös. Ressukat kärsivät elämänsä alusta loppuun saakka, mut hei kun se on niin söpö! Sama koskee tosin monia koiriakin kuten mopseja.
   Miinustajat eivät taida tietää, että kissojen luppakorvageenin mukana tulee kivulias luuston ja rustojen kasvuhäiriö.

   Lainaa

  47. Upouuni pöllö 15.2.2022 9:11
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Uskomatonta että jollekin on vielä uusi juttu, että eläinten roduista puhutaan "merkkeinä".

   Lainaa

  48. Palliheikki 16.2.2022 9:39
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Isäni kaiveli näkkäriä syötyään murusia sohvanvälistä ja söi, maistu varmaan vähän erilaiselta kun olikin gerbiilieni papanoita

   Lainaa

  49. Tilattava tuhatjalkainen 16.2.2022 17:24
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Käsittelemätön pöllö: Missään ei pidä syödä. Vetelin kerran jyväpatonkia kitusiin ja huomasin, että kas, rintamukseen on pudonnut "jyvä". Heitin sen suuhun ja se oli leppäkerttu. (Kuollut; tarttunut tissiin kun pesin ikkunaa ennen syömistä.)
   Mitä?

   Lainaa

  50. Paljas viikinki 16.2.2022 23:27
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Juupertti: Aiheuttaako kissa tyhmyyttä, vai hankkiiko jo valmiiksi tyhmät ihmiset aina kissan? That is the question.
   Itse asiassa on tutkittu, että kissaihmiset ovat koiraihmisiä älykkäämpiä:
   https://yle.fi/uutiset/3-7271602

   Lainaa

  51. Nuutunut kivi 18.2.2022 23:06
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Osuva patsas: Miinustajat eivät taida tietää, että kissojen luppakorvageenin mukana tulee kivulias luuston ja rustojen kasvuhäiriö.
   En miinustanut, mutta en tiennyt tätä perinnöllisyys juttua. Ihmettelin vain, miten kissa kärsii luppakorvista.

   Lainaa

  52. Veneetön katkarapu 19.2.2022 21:55
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Kissan merkistä kiinnostuneille: näyttää kovasti pitkäkarvabritin pennulta.

   Lainaa

  53. Vetoisa vadelma 22.2.2022 10:43
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Leeppo: Ei välttämättä mitenkään tietoinen läppä. Sama kun joku kysyy "ketä", kun se pitäisi olla " kuka". Siinäpä vasta yrjöttävän huono läppä, jos sellainen on.
   Kyllä se ihan tietoinen "läppä" oli :)

   Lainaa

  54. Puiseva herkkuruoka 6.3.2022 18:31
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Jaahas, Anna-Liisa päätti siis kommunikoida KISSAN KOKOISILLA KIRJAIMILLA mutta ilmeisesti ei kelpaa!! Onneksi kuitenkaan ei ollut yhdenkään kissun syy.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: arvostelu, isot kirjaimet, kissankulma, kissat, kuva, merkki, palaute, suklaa