Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Partoja ja pissiksiä

Mitä 2000-luvun alun pissiksille kuuluu nykyään?
Suurenna näkymä
Partoja ja pissiksiä

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 66 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. MistrMistress 27.1.2022 0:04
   Tulos: -53 (123 ääntä)
   Muistatteko vielä irkäksdeen?

   Lainaa

  2. Kompetentti maito 27.1.2022 0:12
   Tulos: +650 (724 ääntä)
   "Hauskaa" että naisia usein väheksytään neitimäisyydestä jne, mutta oudon moni mies on kyllä oikeita prinsessoja parin karvan takia -- vaikka itse näyttäisi karvoituksen puolesta ihmissudelta, jonka kanssa naisilla ei saa olla mitään ongelmaa.

   Lainaa

  3. Vanhahko laama 27.1.2022 0:15
   Tulos: +291 (309 ääntä)
   Eihän Jennica voinut olla tosissaan, eihän?

   Lainaa

  4. Tornipöllö 27.1.2022 0:16
   Tulos: +444 (450 ääntä)
   On kyllä asiat huonoissa kantimissa, jos elämäm_kouluunkin pääsee vain orjatyöläiseksi eikä varsinaisesti opiskelemaan.

   Lainaa

  5. Tulos: -1 (95 ääntä)
   En ollut 2000-luvun alussa internetissä ja ajattelin, että ei kai niillä nyt oikeesti ollut tuollaisia keksityn kuuloisia teinipissisnimiä. Jouduin myöntämään itselleni olevani ilmeisen väärässä yllättävän pian.

   Lainaa

  6. Itämätön makkara 27.1.2022 0:23
   Tulos: +461 (487 ääntä)
   Ehkäpä se, että kuvailee itseään orjatyöläiseksi elämäm_koulussa, riittää kertomaan, miltä tuntuu omaksua tuollainen naisrooli. Tuntuu pahalta ajatella, että on naisia, jotka on noin alistettuja ajattelemaan, että heidän kehonsa ja elämänsä ovat olemassa vain miestä varten.

   Lainaa

  7. Merkittävä sonni 27.1.2022 0:30
   Tulos: +128 (132 ääntä)
   Tornipöllö: On kyllä asiat huonoissa kantimissa, jos elämäm_kouluunkin pääsee vain orjatyöläiseksi eikä varsinaisesti opiskelemaan.
   Pitäähän siellä olla opettajakin!

   Lainaa

  8. Tulos: +189 (217 ääntä)
   Jälleen cerran tämä ylenmääräinen c:n käyttö saa mut miettimään mitäköhän Cannalle kuuluu.

   Lainaa

  9. Tulos: +299 (331 ääntä)
   Miks niiden nimi muuten aina oli Jessica, Jannica, Janina jne? Ei ne nyt nimiä ollu vaihtanu sillon 12 vuotiaina, ni miten niillä oli kaikilla samat nimet? Syntykö ne naama mutrulla ni vanhemmat katto et 'ei helvetti nyt meilleki tuli ilmiselvä Jennica!'

   Lainaa

  10. Kilokalori 27.1.2022 2:04
   Tulos: +158 (170 ääntä)
   Kasarin loppupuolella ja ysärin alussa kaikilla meni lujaa,talous nousi ja tenaville piti antaa ulkomaankielisiä nimiä, koska Suomi aukeni länteen päin ja kaiken piti olla kansainvälistä. Siksi kaikki Jannicat Monicat ja Nicot sai nimeensä ceetä. Seuraava vaihe tästä oli ne Kaunareiden Brooket ja Thornet ysärin puolivälissä.

   Lainaa

  11. heimosenkeimo 27.1.2022 2:25
   Tulos: +31 (45 ääntä)
   Muistan Mircin vaikka papan aivot onkin jo aika kulahtaneet. Hetkinen, olen edelleen quakenetissä #Tampere kanavalla.

   Lainaa

  12. Apea mandariini 27.1.2022 4:22
   Tulos: +16 (56 ääntä)
   Karvojen parhaimmistoa nuo parrat, niistä näköjään tunnistaa tuttavansa vaikka naama olisi blurrattu! Sinappilisä tuli kuitenkin yllärinä.

   Lainaa

  13. Mahtava hämähäkki 27.1.2022 4:25
   Tulos: +71 (91 ääntä)
   Siis onko tuo Jennica nyt 15 vai 35?

   Lainaa

  14. Vammanen apina 27.1.2022 5:44
   Tulos: -207 (229 ääntä)
   2000-luvun alussa syntyneet on nyt 35-vuotiaita..? Minkä laskuopin mukaan?

   Lainaa

  15. Kannattamaton ahma 27.1.2022 5:58
   Tulos: +281 (283 ääntä)
   Vammanen apina: 2000-luvun alussa syntyneet on nyt 35-vuotiaita..? Minkä laskuopin mukaan?
   2000-luvun alun TEINIpissikset. Että kyllä ne oli syntyny vähintään 13 vuotta aikasemmin.

   Lainaa

  16. Tulos: +11 (79 ääntä)
   2000-luvun alussa syntyneet on nyt 35-vuotiaita..? Minkä laskuopin mukaan? Ei kun olivat teinejä 2000-luvun alussa. Eli syntyneet 80-luvun lopulla.

   Lainaa

  17. Tukintolvana 27.1.2022 6:35
   Tulos: +301 (307 ääntä)
   Daniel, vaginassa harvemmin kasvaa karvaa.

   Lainaa

  18. Periytyvä haukka 27.1.2022 7:26
   Tulos: +113 (167 ääntä)
   Joo, oli kyl tosi teinipissisreaktio, mut ei vissiin ole kohteliasta myöskään toi nimille naureskelu. Aika väsynyttä, kun tosiaan kukaan ei omaa nimeään lapsena valitse, eikä kaikki sitä täysi-ikäisenä halua vaihtaa, eikä tarvitsekaan. Ja siis että aikuiset ihmiset jaksaa?

   Lainaa

  19. Keittiötön kurkku 27.1.2022 7:37
   Tulos: +232 (238 ääntä)
   Kertaus, jos joku ei muista: vulva ja vagina ovat eri asiat. Vaginassa ei karva kasva.

   Lainaa

  20. Harmaa kivi 27.1.2022 7:56
   Tulos: +87 (93 ääntä)
   Kilokalori: Kasarin loppupuolella ja ysärin alussa kaikilla meni lujaa,talous nousi ja tenaville piti antaa ulkomaankielisiä nimiä, koska Suomi aukeni länteen päin ja kaiken piti olla kansainvälistä. Siksi kaikki Jannicat Monicat ja Nicot sai nimeensä ceetä. Seuraava vaihe tästä oli ne Kaunareiden Brooket ja Thornet ysärin puolivälissä.
     Aivan hiljattain käytiin keskustelua nimilautakunnasta, ja ihmettelin, ettei *aikuinen* saa vaihtaa nimekseen mitä haluaa. Mutta sitten kuitenkin turvattomia lapsia saa nimetä jonkun saippuan mukaan (nimiin "Thorne" "Brooke" "Ridge" etc. ei voi olla muuta selitystä kuin "äiti katsoi liikaa Kaunareita ja sekosi"). Olisi tosi kiva lukea perustelut, joita noille esitettin.

   Lainaa

  21. Validi mansikka 27.1.2022 7:59
   Tulos: +60 (102 ääntä)
   Prööt: Miks niiden nimi muuten aina oli Jessica, Jannica, Janina jne? Ei ne nyt nimiä ollu vaihtanu sillon 12 vuotiaina, ni miten niillä oli kaikilla samat nimet? Syntykö ne naama mutrulla ni vanhemmat katto et 'ei helvetti nyt meilleki tuli ilmiselvä Jennica!'
   Se, mihin yhteiskuntaluokkaan vanhemmat kuuluvat, vaikuttaa nimimakuun Suomessakin, vaikkakaan ei niin voimakkaasti kuin vaikka Briteissä. Koristeelliset nimet ovat alemman luokan suosiossa ja alemman luokan lapsista kasvaa helpommin pissiksiä.

   Lainaa

  22. Kreisi tonttu 27.1.2022 8:15
   Tulos: +93 (141 ääntä)
   Kilokalori: Kasarin loppupuolella ja ysärin alussa kaikilla meni lujaa,talous nousi ja tenaville piti antaa ulkomaankielisiä nimiä, koska Suomi aukeni länteen päin ja kaiken piti olla kansainvälistä. Siksi kaikki Jannicat Monicat ja Nicot sai nimeensä ceetä. Seuraava vaihe tästä oli ne Kaunareiden Brooket ja Thornet ysärin puolivälissä.
   Itseasiassa Jenicoja ja Nicoja syntyi vähemmän tienaaville, matalasti koulutetuille vanhemmille.
   Hyvin tienaavan ylemmän keskiluokan lapset ovat Antteja ja Liisoja.
   Hienostelun tarve liittyi hienostuneiduuden puutteeseen.

   Lainaa

  23. Peitetty hamsteri 27.1.2022 8:39
   Tulos: +165 (167 ääntä)
   Höylänterä vaginassa kuulostaa kivuliaalta ja kovin turhalta

   Lainaa

  24. Tulos: +8 (60 ääntä)
   En ihan ymmärrä tätä julkisesti toisille irvailua ja naureskelua, siis ivallisesti ja stereotyyppisesti niputtaen. Jotenkin ilkeää! Eikö nämä jennicapissisjutut voisi pitää siellä lähipiirin vitsinä?

   Lainaa

  25. Tulos: -88 (140 ääntä)
   Ymmärrän että karvojen arvostelu haittaa mutta siihen ei minusta ole fiksuin veto vastata itse samanlaisella arvostelulla miehen partaa kohtaan. Siis jos haluaa yleishyödyllisessä mielessä pointtinsa oikeasti esille eikä vain henkilökohtaista pahaa mieltään.

   Lainaa

  26. Pennitön lammas 27.1.2022 10:57
   Tulos: +91 (161 ääntä)
   Banaani: Ymmärrän että karvojen arvostelu haittaa mutta siihen ei minusta ole fiksuin veto vastata itse samanlaisella arvostelulla miehen partaa kohtaan. Siis jos haluaa yleishyödyllisessä mielessä pointtinsa oikeasti esille eikä vain henkilökohtaista pahaa mieltään.
   Eli naisen karvoituksia saa arvostella mutta miehen ei? Miksei?

   Lainaa

  27. Turvaton kookos 27.1.2022 10:58
   Tulos: -31 (51 ääntä)
   Tukintolvana: Daniel, vaginassa harvemmin kasvaa karvaa.
   Neovaginassa kasvaa aika usein, riippuen toki siitä että millä tavalla se on tehty

   Lainaa

  28. Tulos: +202 (214 ääntä)
   Ihan oikeasti, miten voi olla vieläkin niin että miehet järkyttyy naisten karvoista, naiset järkyttyy naisten karvoista ja kaikki suuttuu jos vertaa naisten ja miesten karvaisuutta. Niiden karvojen puhtaus ei riipu siitä, mitä henkilöllä on housuissa vaan siitä, miten henkilö huolehtii hygieniastaan. Aikuisilla naisilla on karvoja. Jotkut tykkää ajella ne pois ja jotkut ei, mutta on outoa ja typerää vaatia tiettyä karvaisuuden tai karvattomuuden tasoa kumppaniltaan. Mielestäni karvainen mies ei voi vaatia karvattomuutta naiselta. Ja jos joku nainen on sitä mieltä että naisten vartalot ovat miehiä varten, suosittelen esimerkiksi terapiaa, jossa voisi hieman pohtia omaa arvoaan.

   Lainaa

  29. Tulos: +35 (75 ääntä)
   Pennitön lammas: Eli naisen karvoituksia saa arvostella mutta miehen ei? Miksei?
   Enhän minä sanonut noin. En antanut mitään lupaa arvosteluun toiselle sukupuolelle toisen editse. 
   Tarkoitin että jos pointtina on se ettei kuulu arvostella niin eikö ole ristiriitaista sitten itse arvostella myös toista, olkoonkin että on ”vain” kostosta kysymys? :) 

   Lainaa

  30. Harteeton tomaatti 27.1.2022 11:50
   Tulos: +106 (112 ääntä)
   Banaani: Enhän minä sanonut noin. En antanut mitään lupaa arvosteluun toiselle sukupuolelle toisen editse.  Tarkoitin että jos pointtina on se ettei kuulu arvostella niin eikö ole ristiriitaista sitten itse arvostella myös toista, olkoonkin että on ”vain” kostosta kysymys? :) 
   Siinä taitaa olla pointtina tuoda kaksinaismoralismia esille, eikä kosto. Typerää se kuitenkin on tuoda omaa sanomistaan esille arvostelemalla muita. Taina olisi hyvin voinut jättää viimisen lauseen pois. 
   Totuus kuitenkin on se, että naisia arvostellaan paljon enemmän karvoituksesta, joten en ihmettele, jos asia menee joskus vähän tunteisiin. 

   Lainaa

  31. Sotilasarvoltaan herkkuruoka 27.1.2022 12:29
   Tulos: -46 (80 ääntä)
   Jotkut tykkää karvoista, toiset ei. Miehillä tai naisilla. Jotkut myös tykkäävät karvoista miehellä mutta eivät naisella, tai päinvastoin. Jokaisen oma mielipide. Myös karvoista puhumisesta voi vapaasti tykätä tai olla tykkäämättä, mutta jos kieltää toisia puhumasta asiasta ei pidä sitten itsekkään muiden karvoja kommentoida.

   Lainaa

  32. Tulos: +38 (42 ääntä)
   Itämätön makkara: Ehkäpä se, että kuvailee itseään orjatyöläiseksi elämäm_koulussa, riittää kertomaan, miltä tuntuu omaksua tuollainen naisrooli. Tuntuu pahalta ajatella, että on naisia, jotka on noin alistettuja ajattelemaan, että heidän kehonsa ja elämänsä ovat olemassa vain miestä varten.
   Elämänkoululaisuus on suojamekanismi elämässä sattuneita raskaampia jaksoja vastaan. Sillä vain on taipumus jäädä päälle. Näitä on muutama tullut vastaan ja joitain sukulaisissakin, jostain syystä tätejä kaikki. Päällepäin kaikki on hyvin mutta sisimmässä ilmeisesti kaikki vituttaa. Siis ihan kaikki. Kun joskus oppisin keskustellessa kysymään, mikä sitten tekee elämänkoululaisen onnelliseksi... Käännyttää en yritä, mutta mukavamman elämän siemeniä olisi kiva idättää elämänkoululaisenkin mieleen. Tai siis sellaisen elämän, missä koko elämänasenne ei ole "minä vs. muu maailma".

   Lainaa

  33. Osaton viikinki 27.1.2022 14:54
   Tulos: -28 (56 ääntä)
   Miesten rintakarvat ovat ällöttäviä.

   Lainaa

  34. Paineeton mamba 27.1.2022 15:19
   Tulos: +8 (48 ääntä)
   Pennitön lammas: Eli naisen karvoituksia saa arvostella mutta miehen ei? Miksei?
   Miten voit vetää lainaamastasi viestistä tällaisen johtopäätöksen (joka vielä jostain syystä saanut runsaasti plussia)? LAinaamasi kommentoija ei voisi juuri selvemmin ilmaista, että kenenkään karvoituksia, sukupuolesta riippumatta, ei tulisi arvostella. Antaa aika tekopyhän vaikutelman pahastua omaan sukupuoleen kohdistuvista kommenteista ja samaan hengenvetoon kritisoida itse toista sukupuolta.

   Lainaa

  35. Tulos: -17 (21 ääntä)
   Heli ja Jessica on mun toteemieläimet

   Lainaa

  36. Tulos: +36 (60 ääntä)
   Kompetentti maito: "Hauskaa" että naisia usein väheksytään neitimäisyydestä jne, mutta oudon moni mies on kyllä oikeita prinsessoja parin karvan takia -- vaikka itse näyttäisi karvoituksen puolesta ihmissudelta, jonka kanssa naisilla ei saa olla mitään ongelmaa.
   Hauskaa kuinka pidät "prinsessa"-sanaa vähättelevänä terminä ja vähättelet sillä jotain toisistaan riippumatonta ihmisryhmää.

   Lainaa

  37. Räväkkä kirsikka 27.1.2022 20:18
   Tulos: -128 (148 ääntä)
   Naiset kovasti vaativat oikeutta tehdä niin kuin mielivät, vaan kyllä ne naiset on niitä pahimpia arvostelijoita. Kaikki saavat kuulla. Biologiset roolit ovat hieno asia. Tilastojen mukaan perinteisessä naisen roolissa, nainen on onnellinen. Nykynaiset ovat yhä onnettomampia. He asettavat itselleen ja toisilleen yhä korkeampia tavoitteita, ovat tyytymättömiä kaikkeen ja jokaiseen, itseensä ennen kaikkea. Sitä kompensoidaan sitten nostamalla itseään ja alentamalla muita. Toiset miehetkin lähtevät tähän mukaan. Lapsia syntyy liian vähän, avioeroja aivan liikaa ja vääristä syistä, miehiä, jotka on taottu maan rakoon vain, jotta nainen tuntisi olonsa hyväksi. Ei tunne. Mutta onneksi on some ja porukka siellä. Kaikupohja vahvistaa harhoja.

   Lainaa

  38. Tulos: -4 (10 ääntä)
   No oliks se itseironiaa?!

   Lainaa

  39. Tulos: +65 (77 ääntä)
   Räväkkä kirsikka: Naiset kovasti vaativat oikeutta tehdä niin kuin mielivät, vaan kyllä ne naiset on niitä pahimpia arvostelijoita. Kaikki saavat kuulla. Biologiset roolit ovat hieno asia. Tilastojen mukaan perinteisessä naisen roolissa, nainen on onnellinen. Nykynaiset ovat yhä onnettomampia. He asettavat itselleen [...]
   Höpö höpö.

   Lainaa

  40. Tulos: +14 (16 ääntä)
   MistrMistress: Muistatteko vielä irkäksdeen?
   Se oli äm irc

   Lainaa

  41. Itseasiassa 27.1.2022 22:22
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Tornipöllö: On kyllä asiat huonoissa kantimissa, jos elämäm_kouluunkin pääsee vain orjatyöläiseksi eikä varsinaisesti opiskelemaan.
   Opiskelu olisi sairasta itserakkautta.

   Lainaa

  42. Itseasiassa 27.1.2022 22:34
   Tulos: +55 (69 ääntä)
   Räväkkä kirsikka: Naiset kovasti vaativat oikeutta tehdä niin kuin mielivät, vaan kyllä ne naiset on niitä pahimpia arvostelijoita. Kaikki saavat kuulla. Biologiset roolit ovat hieno asia. Tilastojen mukaan perinteisessä naisen roolissa, nainen on onnellinen. Nykynaiset ovat yhä onnettomampia. He asettavat itselleen [...]
   Ei tähän edes pitäisi kommentoida, mutta laskin tässä kannanotossasi ainakin 15 virhettä. Saavutus sekin.

   Lainaa

  43. Harmiton mansikka 28.1.2022 0:03
   Tulos: +22 (38 ääntä)
   Mimmi: En ihan ymmärrä tätä julkisesti toisille irvailua ja naureskelua, siis ivallisesti ja stereotyyppisesti niputtaen. Jotenkin ilkeää! Eikö nämä jennicapissisjutut voisi pitää siellä lähipiirin vitsinä?
   Tuota se julkisesti toisille irvailu on koko feissarimokien olemus. Jos sitä et ymmärrä, kannattaa suunnata jonnekkin ihan muualle..

   Lainaa

  44. Kilokalori 28.1.2022 1:11
   Tulos: +18 (24 ääntä)
   Kreisi tonttu: Itseasiassa Jenicoja ja Nicoja syntyi vähemmän tienaaville, matalasti koulutetuille vanhemmille. Hyvin tienaavan ylemmän keskiluokan lapset ovat Antteja ja Liisoja. Hienostelun tarve liittyi hienostuneiduuden puutteeseen.
   Tuotahan just yritin sanoa. Kaikki yrittivät päästä mukaan siihen olkatopattujen nahkatakkilaisten tupakkakerhoon, nousta elintasossa vähän korkeammalle, ja se heijastui just tuohon lasten nimeämiseenkin. Kyllä silloin parempien perheiden lapsetkin sai nimekseen Jennyä ja Ninaa. Ehkä se ysärin alun äiti uskoi, että kaikki Cannat pääsevät nimensä kanssa vielä pitkälle elämässä.

   Lainaa

  45. Aurinkolasiton Noita 28.1.2022 16:53
   Tulos: +3 (11 ääntä)
   @ieatbutt? No, passaakos peppukarvat sulle, Daniel?

   Lainaa

  46. Uneton meduusa 29.1.2022 2:38
   Tulos: +11 (29 ääntä)
   Keittiötön kurkku: Kertaus, jos joku ei muista: vulva ja vagina ovat eri asiat. Vaginassa ei karva kasva.
   Eli suomeksi emätin. Joo tiedän, ei se kaunis sana ole. Mutta juuri tuo V-sanan amerikkalaisperäinen, jotenkin vaivihkaa suomeenkin pesiytynyt väärinkäyttö on saanut minua suosimaan suomenkielistä sanaa, ihan vain selvyyden vuoksi.
   Vulvalle onkin vaikeampi löytää järkevää käännöstä, "häpy" on niin vanhahtava ja aika epämääräinen, "ulkosynnyttimet" taas aika WTF kun ajattelee sanan kirjaimellista merkitystä.

   Lainaa

  47. Tulos: -3 (17 ääntä)
   Itselle nisen kainalo- ja häpykarvat ovat kiihoke. Mutta ainakaan kainalokarvoja ei kasvatella siitä syystä että ne olisi jonkun mielestä kivat.

   Lainaa

  48. Kouluttamaton avokado 29.1.2022 9:30
   Tulos: -24 (24 ääntä)
   Kilokalori: Kasarin loppupuolella ja ysärin alussa kaikilla meni lujaa,talous nousi ja tenaville piti antaa ulkomaankielisiä nimiä, koska Suomi aukeni länteen päin ja kaiken piti olla kansainvälistä. Siksi kaikki Jannicat Monicat ja Nicot sai nimeensä ceetä. Seuraava vaihe tästä oli ne Kaunareiden Brooket ja Thornet ysärin puolivälissä.
   Edellinen vaihe? Ysäri oli vissiin ennen 2000-lukua 🧐

   Lainaa

  49. Hehkuva sonni 29.1.2022 10:56
   Tulos: -9 (31 ääntä)
   Kreisi tonttu: Itseasiassa Jenicoja ja Nicoja syntyi vähemmän tienaaville, matalasti koulutetuille vanhemmille. Hyvin tienaavan ylemmän keskiluokan lapset ovat Antteja ja Liisoja. Hienostelun tarve liittyi hienostuneiduuden puutteeseen.
   Sulla on varmaankin joku lähde tälle arvailullesi? Ja ei, lähteeksi ei kelpaa oma kommenttisi hetkeä aiemmin :D Minulla on lähde, joka kumoaa sinun arvailusi, mutta sinä esitit ensin väitteen, joten haluan nähdä lähteesi.

   Lainaa

  50. Tiheähkö undulaatti 29.1.2022 10:56
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Keijotar: Itselle nisen kainalo- ja häpykarvat ovat kiihoke.
   Kiitos tiedosta.

   Lainaa

  51. Pähkähullu viikuna 29.1.2022 10:59
   Tulos: -17 (25 ääntä)
   Iinatti: Hauskaa kuinka pidät "prinsessa"-sanaa vähättelevänä terminä ja vähättelet sillä jotain toisistaan riippumatonta ihmisryhmää.
   "Prinsessa" nyt sattuu olemaan aika vähättelevä sana näille risupartaisille, omasta mielestään kovinkin miehekkäille luusereille.

   Lainaa

  52. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Ei parta pahoilla kasva tavattiin ennen sanoa mutta nyt kun noita MC tyyppejä tsiigailee niin itse en vedä ihmisten karvoituksesta tai puutteesta johtopäätöksiä, sillä ainakin osa niistä on oikeasti pahoja ei vain rikollisia. En ehkä paha ihmisten mielestä ole mutten hyväksikään voi itseäni hyvällä omallatunnolla kutsua ja jokunen karva leuassa on. Olkaa siis just niin karvaisia kuin haluatte ja jättäkää muiden kommentit kuuntelematta, olit sitten mies tai nainen tai jotain muuta.

   Lainaa

  53. Rikkinäinen tuuletin 30.1.2022 13:34
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   "Tuu tänne sanoo!" Voi jummijammi mitkä yläastetakaumat tuosta lauseesta tuli.

   Lainaa

  54. Järeä nuija 31.1.2022 0:21
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Pennitön lammas: Eli naisen karvoituksia saa arvostella mutta miehen ei? Miksei?
   Tähän on vanhan kansan sanonta: Pata kattilaa soimaa.

   Lainaa

  55. Tulos: -7 (7 ääntä)
   Nyt vauhtia niihin päivityksiin

   Lainaa

  56. Tunteeton sitruuna 31.1.2022 23:39
   Tulos: -10 (22 ääntä)
   Kompetentti maito: "Hauskaa" että naisia usein väheksytään neitimäisyydestä jne, mutta oudon moni mies on kyllä oikeita prinsessoja parin karvan takia -- vaikka itse näyttäisi karvoituksen puolesta ihmissudelta, jonka kanssa naisilla ei saa olla mitään ongelmaa.
   Kyllä se on minulla aina mennyt toisinpäin. Naiset kyllä kommentoi ja kritisoi partaa ja hiuksia. Vaimokin vaatii siistimään partaa ja hiuksia aina silloin tällöin. Itse en ole koskaan välittänyt, ajaako naiset karvojaan.

   Lainaa

  57. Sulava manaatti 1.2.2022 0:03
   Tulos: -12 (20 ääntä)
   Iinatti: Hauskaa kuinka pidät "prinsessa"-sanaa vähättelevänä terminä ja vähättelet sillä jotain toisistaan riippumatonta ihmisryhmää.

   Joo, erittäin kuninkaallisphoobista käyttäytymistä, äkkiä twitteriin cancelloimaan ja potemaan traumoja tästä!!11

   Lainaa

  58. Valtaapitävä pingviini 1.2.2022 20:10
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   Räväkkä kirsikka: Naiset kovasti vaativat oikeutta tehdä niin kuin mielivät, vaan kyllä ne naiset on niitä pahimpia arvostelijoita. Kaikki saavat kuulla. Biologiset roolit ovat hieno asia. Tilastojen mukaan perinteisessä naisen roolissa, nainen on onnellinen. Nykynaiset ovat yhä onnettomampia. He asettavat itselleen [...]
   Taidat olla vakaumuksellinen incel.

   Lainaa

  59. Tervetullut alokas 2.2.2022 12:32
   Tulos: -1 (9 ääntä)
   Uneton meduusa: Eli suomeksi emätin. Joo tiedän, ei se kaunis sana ole. Mutta juuri tuo V-sanan amerikkalaisperäinen, jotenkin vaivihkaa suomeenkin pesiytynyt väärinkäyttö on saanut minua suosimaan suomenkielistä sanaa, ihan vain selvyyden vuoksi. Vulvalle onkin vaikeampi löytää järkevää käännöstä, "häpy" on niin [...]
   Emätin on omasta mielestäni ihan kammottava sana, kuulostaa ihan mädältä. Ja jostain syystä monelle näistä jotka kyseistä sanaa käyttää, ei ole mitään ongelmaa kutsua miehen vehkeitä penikseksi eikä siittimeksi. Miksi vagina on sitten niin kamala anglismi?

   Lainaa

  60. Uneton meduusa 2.2.2022 13:59
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Tervetullut alokas: Emätin on omasta mielestäni ihan kammottava sana, kuulostaa ihan mädältä. Ja jostain syystä monelle näistä jotka kyseistä sanaa käyttää, ei ole mitään ongelmaa kutsua miehen vehkeitä penikseksi eikä siittimeksi. Miksi vagina on sitten niin kamala anglismi?
   Ei vagina ole mikään anglismi - sehän tulee latinasta, samoin kuin penis. Ongelma ei ole sanan alkuperä, vaan se, että sanaa käytetään paljon väärin, nykyään jopa suomen kielessä.
   Emätin ja siitin ovat molemmat rumia sanoja kivoille asioille, siitin kuulostaa joltain hyönteiseltä. Itse kun olen nainen niin emätin-sanaa tulee nyt kuitenkin käytettyä enemmän, esim. gynekologilla käydessä ;) ja sängyssä sitten taas molemmista käytetään kuitenkin aika eri rekisterin kieltä.

   Lainaa

  61. Luha salaatti 6.2.2022 5:14
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Räväkkä kirsikka: Naiset kovasti vaativat oikeutta tehdä niin kuin mielivät, vaan kyllä ne naiset on niitä pahimpia arvostelijoita. Kaikki saavat kuulla. Biologiset roolit ovat hieno asia. Tilastojen mukaan perinteisessä naisen roolissa, nainen on onnellinen. Nykynaiset ovat yhä onnettomampia. He asettavat itselleen [...]
   Miten määrittelet perinteisen naisen roolin? Siten, mikä se oli 1970? Vai sillä mikä se oli 1850? Vai kenties myöhempinä aikakausina? Minkä sosionomisen luokan valitset miettiessäsi perinteistä naisen roolia? Katsotaanko asiaa luterilaiselta vai katolilaiselta näkökulmasta?
   Minä olen oikein onnellinen nykynaisena, ennen ei ollut paremmin. Enkä oikein osaa ymmärtää miesten pahaa oloa siitä, että naisista on tullut itsenäisempiä. Luulisi sen olevan mukavaa, kun ollaan tasavertaisessa suhteessa, eikä alisteisessa suhteessa. Ja jos ollaan tasavertaisessa suhteessa, niin silloin nainen saa ihan itse päättää, ollako lapseton, hankkiako yhden lapsen vai olla suurperheen äiti. Itsehän ampuisin itseni jälkimmäisessä roolissa, mutta en minä toisia tuomitse, jos nauttivat isosta perheestä. 

   Lainaa

  62. Turkoosi banaani 6.2.2022 15:47
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Tunteeton sitruuna: Kyllä se on minulla aina mennyt toisinpäin. Naiset kyllä kommentoi ja kritisoi partaa ja hiuksia. Vaimokin vaatii siistimään partaa ja hiuksia aina silloin tällöin. Itse en ole koskaan välittänyt, ajaako naiset karvojaan.
   Siistiminen ja (pois)ajaminen ei välttämättä tarkoita samaa.

   Lainaa

  63. Normi soturi 10.2.2022 12:39
   Tulos: -6 (6 ääntä)
   Uneton meduusa: Ei vagina ole mikään anglismi - sehän tulee latinasta, samoin kuin penis. Ongelma ei ole sanan alkuperä, vaan se, että sanaa käytetään paljon väärin, nykyään jopa suomen kielessä. Emätin ja siitin ovat molemmat rumia sanoja kivoille asioille, siitin kuulostaa joltain hyönteiseltä. Itse kun olen [...]
   "Anglismilla" viittasin tuohon lainaamaani kommenttiin, jossa vaginaa kutsuttiin "amerikkalaisperäiseksi". Ja vähemmän olen Suomessa huomannut sitä että ulkoisia sukuelimiä kutsuttaisiin vaginaksi, vaikka sitäkin toki käy. USA:ssa sitten puolestaan kaikkea naisen jalkovälissä kutsutaan vaginaksi, mikä on tietty virheellistä. Tai sitten alkuperäinen kommentti koski nimenomaan vaginan käyttämistä yleisnimityksenä sukuelimille, mutta tätä en tosiaan ole juurikaan Suomessa kuullut.

   Lainaa

  64. Uneton meduusa 12.2.2022 9:23
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Normi soturi: "Anglismilla" viittasin tuohon lainaamaani kommenttiin, jossa vaginaa kutsuttiin "amerikkalaisperäiseksi". Ja vähemmän olen Suomessa huomannut sitä että ulkoisia sukuelimiä kutsuttaisiin vaginaksi, vaikka sitäkin toki käy. USA:ssa sitten puolestaan kaikkea naisen jalkovälissä kutsutaan vaginaksi, [...]
   Nimimerkkisi näyttää vaihtuneet, mutta jos katsot tarkkaan, lainasit itse asiassa minun kommenttiani.
   Jossa en kutsunut sanaa amerikkalaisperäiseksi, vaan sen "amerikkalaisperäinen ... väärinkäyttö", jos luet tarkemmin. Ja kyllä, tämä väärinkäyttö on levinnyt satunnaisesti jo suomen kieleenkin (nuorisokieleen) ja joihinkin muihin kieliin. Selvisikö jo?

   Lainaa

  65. ApinaKapina 20.2.2022 17:35
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Oonko mä ainoa jonka mielestä 2000 luvun alussa syntynyt ei oo 35 vuotias..? 🤔

   Lainaa

  66. Tukeva aasi 20.2.2022 17:46
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   ApinaKapina: Oonko mä ainoa jonka mielestä 2000 luvun alussa syntynyt ei oo 35 vuotias..? 🤔
   Niin ei väitetykään. Lue uudelleen tai lue aiemmat kommentit.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: elämänkoulu, jennica, karvat, miehet, nimi, parrat, parta, pissikset, pissis, rooli, sinappi, teinit

 • Uusimmat

 • Kategoriat