Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mitä tänään syötäisiin? Osa 40

Sanomalehtien kierrätys saa laittoman muodon.
Suurenna näkymä
Mitä tänään syötäisiin? Osa 40

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 69 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Savolainen 25.1.2022 0:11
   Tulos: -88 (324 ääntä)
   Annin mielestä ilmeisesti Johanneksen vika, että foodoran lähetti vei ruoat väärälle ovelle

   Lainaa

  2. Näppäimetön vesimeloni 25.1.2022 0:20
   Tulos: +651 (719 ääntä)
   Savolainen: Annin mielestä ilmeisesti Johanneksen vika, että foodoran lähetti vei ruoat väärälle ovelle
   Minusta taas vaikutti siltä että Ann pitää itseään ja vegaaniuttaan niin tärkeässä arvossa, että kun oven takana on ruokaa, niin se ei ole vahinko vaan pilailua juuri hänen kustannuksellaan.
   Ei pitäisi nälissään olla tälleen öisin, nyt maistuisi tuo hampurilainen Annin kuvasta.

   Lainaa

  3. Tulos: +328 (384 ääntä)
   Jos eletään hetki vaihtoehtoisessa todellisuudessa, sanotaan vaikka Ann-maailmassa, jossa joku tuhlaa rahaa siihen että lähettää pikaruokaa jonkun vegaanin oven taakse läpällä, niin miten niin meni pieleen tämä homma? Jos sä teet facepäivityksen asiasta ja myönnät että paska mieli tuli, niin tahtoisin tietää että millaista reaktiota Ann kuvitteli tämän jekkuilijan hänestä kalastelleen. Itsemurhaa?

   Lainaa

  4. Tulos: -35 (169 ääntä)
   Anni, tää ei tietenkään ole vahinko vaan tottakai tämä oli henkilökohtaisesti tehty SINUN vegaaniuttasi ajatellen. Kuka nyt kuvittelis että kuski vahingossa jättäisi ruuat väärän oven eteen. Ja kuolinilmoitusta ruuassa pitäisin ironisena eikä epähygienisenä. Usko, Anniina, pois että kuolinilmoituksella ei ole muita sivuja enemmän bakteereja. Ole vaan tyytyväinen, ettei ollut siinä sivussa puhelinseksimainos, koska siinä vois ollakin se hygieniariski.

   Lainaa

  5. Timmi viinirypäle 25.1.2022 0:35
   Tulos: +61 (77 ääntä)
   Taijan lapsi kuulostaa ihan mun lapselta! :)

   Lainaa

  6. Valittu mestari 25.1.2022 0:45
   Tulos: +225 (261 ääntä)
   Miksi Ann kuvittelee jonkun tietävän missä asuu vegaani? Taijan lapsi tarkoittaa laadukkaampaa leipomon leipää eikä tehdasleipää. Hyvä maku.

   Lainaa

  7. Itämätön makkara 25.1.2022 1:20
   Tulos: +161 (171 ääntä)
   Aa, leivottua leipää. Hyvä tarkennus. Melkeen toin vehnäjauhoja.

   Lainaa

  8. Tulos: +268 (282 ääntä)
   Hämmentävä joidenkin ihmisten ajatusmaailma. Jos jotain ikävää tapahtuu se ei voi mitenkään olla puhdas vahinko, vaan joku tekee tahallaan kiusaa.

   Lainaa

  9. Tornipöllö 25.1.2022 3:10
   Tulos: +111 (111 ääntä)
   Valittu mestari: Miksi Ann kuvittelee jonkun tietävän missä asuu vegaani? Taijan lapsi tarkoittaa laadukkaampaa leipomon leipää eikä tehdasleipää. Hyvä maku.
   Ehkä Ann ajatteli, että homman takana oli joku tuttu joka tietää hänen osoitteensa? Tai ehkä hän ajattelee, että jossain lymyää joku iso paha lihansyöjätrolli joka selailee netin vegaaniyhteisöjä ja tonkii esiin sieltä löytämiensä ihmisten osoitetietoja ihan vaan sen takia, että voi tilata näiden ovelle hampurilaisia, ken tietää.

   Lainaa

  10. Tulos: -98 (126 ääntä)
   Leivät, jotka kelpaa lapsille: -Sininen reiluleipä -Ennen oli ne subileivät, joku subs, mut meni perkele lopettamaan ne - siinä se. Turha tulla selittämään poikkeuksista, kyllä meilläkin kuudesta lapsesta joku syö hapankorppua ja jollekkin maistuu ruisleipä, mut nää on ne mitä kaikki syö aina ja ikuisesti. Perkele ja aamen.

   Lainaa

  11. Tulos: +101 (107 ääntä)
   BLAAH: Leivät, jotka kelpaa lapsille: -Sininen reiluleipä -Ennen oli ne subileivät, joku subs, mut meni perkele lopettamaan ne - siinä se. Turha tulla selittämään poikkeuksista, kyllä meilläkin kuudesta lapsesta joku syö hapankorppua ja jollekkin maistuu ruisleipä, mut nää on ne mitä kaikki syö aina ja ikuisesti. Perkele ja aamen.
   ....mitä?

   Lainaa

  12. Vähä eläin 25.1.2022 3:46
   Tulos: +203 (219 ääntä)
   Savolainen: Annin mielestä ilmeisesti Johanneksen vika, että foodoran lähetti vei ruoat väärälle ovelle
   No ei kai, ihan asiallisestihan tuo suhtautui sitten kun kävi ilmi että oli vahinko.  Melko surkuhupaisaa silti, että ensimmäinen ajatus ylipäätään oli että asian täytyy olla henkilökohtainen hyökkäys hänen vegaaniuttaan kohtaan eikä käy mielessäkään se kaikkein todennäköisin vaihtoehto eli vahinkotoimitus väärään osoitteeseen.

   Lainaa

  13. Innostunut Sonni 25.1.2022 3:47
   Tulos: -8 (112 ääntä)
   Savolainen: Annin mielestä ilmeisesti Johanneksen vika, että foodoran lähetti vei ruoat väärälle ovelle
   Annin mielestä nyt lihan syöminen on koko universumin vika. Just nää vegaanit joiden tarvii joka välissä mainostaa olevansa vegaani ja jokaisesta lihan murusta pitää vinkua koko kansakunnalle pilaa kaikkien oikeiden vegaanien maineen. Jos tarvii olla vegaani vaan näyttääkseen muille olevansa mukamas parempi ihminen niin vois syödä itsensä niin loppuis toi ainainen OLEN VEGAANI HUOMATKAA MINUT!

   Lainaa

  14. Innostunut Sonni 25.1.2022 3:50
   Tulos: -58 (90 ääntä)
   Valittu mestari: Miksi Ann kuvittelee jonkun tietävän missä asuu vegaani? Taijan lapsi tarkoittaa laadukkaampaa leipomon leipää eikä tehdasleipää. Hyvä maku.
   Ehk se TURKIS ON MURHA lappu ovessa kertoo missä se salassa liivatekarkkeja mussuttava vegaani asuu?

   Lainaa

  15. Tulos: +162 (170 ääntä)
   Vähä eläin: No ei kai, ihan asiallisestihan tuo suhtautui sitten kun kävi ilmi että oli vahinko.  Melko surkuhupaisaa silti, että ensimmäinen ajatus ylipäätään oli että asian täytyy olla henkilökohtainen hyökkäys hänen vegaaniuttaan kohtaan eikä käy mielessäkään se kaikkein todennäköisin vaihtoehto eli vahinkotoimitus väärään osoitteeseen.
   Kyllä Ann vähän kiukutteli tuolla muissa kommenteissa ku jengi yritti hälle kertoa, et kuskit vie yllättävän usein ruuat väärään osoitteeseen ja hänen mielestään se ei ole mahdollista..(tämä siis ennen kuin ruuan oikea omistaja ilmaantui) hänen mielestään se oli henkilökohtainen hyökkäys häntä kohtaan.. ja daami ei omien sanojen mukaan käytä palvelua ja siksi ei uskonut, että vahinkotoimitukset on mahdollisia..

   Lainaa

  16. Tulos: +37 (49 ääntä)
   Karoliina: Anni, tää ei tietenkään ole vahinko vaan tottakai tämä oli henkilökohtaisesti tehty SINUN vegaaniuttasi ajatellen. Kuka nyt kuvittelis että kuski vahingossa jättäisi ruuat väärän oven eteen. Ja kuolinilmoitusta ruuassa pitäisin ironisena eikä epähygienisenä. Usko, Anniina, pois että [...]
   Minulle kyllä ekana tuli mieleen että mitä ihmettä tuo on noiden ranskalaisten lisäksi

   Lainaa

  17. Ministeri Nieminen 25.1.2022 6:41
   Tulos: -2 (98 ääntä)
   Valittu mestari: Miksi Ann kuvittelee jonkun tietävän missä asuu vegaani? 
   No jos nyt vaikkapa leikitään ajatuksella, että sinä olisit vegaani, niin kyllä ainakin melko todennäköistä on, että sinulla on ystäviä, tuttavia tai sukulaisia, jotka tietävät missä asut. Ja jos olisit HC-vegaani, todennäköisesti  vähintäänkin koko naapurusto tietäisi asiasta, koska on varsin todennäköistä, että julistaisit asiaa jatkuvasti, kurkku (!) suorana, kotona, pihalla, hississä, kadulla, ladulla, kaikkialla.

   Lainaa

  18. Takkuinen hilleri 25.1.2022 7:35
   Tulos: +16 (20 ääntä)
   BLAAH: Leivät, jotka kelpaa lapsille: -Sininen reiluleipä -Ennen oli ne subileivät, joku subs, mut meni perkele lopettamaan ne - siinä se. Turha tulla selittämään poikkeuksista, kyllä meilläkin kuudesta lapsesta joku syö hapankorppua ja jollekkin maistuu ruisleipä, mut nää on ne mitä kaikki syö aina ja ikuisesti. Perkele ja aamen.
   Mikä sininen reilu? Vihreää leipää meillä syötiin ja joskus vieläkin. Siis vihreä pakkaus, jonka leivät syödään. Oivallus-subit oli hyviä.

   Lainaa

  19. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Ministeri Nieminen: No jos nyt vaikkapa leikitään ajatuksella, että sinä olisit vegaani, niin kyllä ainakin melko todennäköistä on, että sinulla on ystäviä, tuttavia tai sukulaisia, jotka tietävät missä asut. Ja jos olisit HC-vegaani, todennäköisesti  vähintäänkin koko naapurusto tietäisi asiasta, koska on varsin [...]
   Tämähän on siis julkaistu paikallisessa puskaradiossa tms.. ei ollu Annin omalta seinältä.. julkaisu poistu hyvin äkkiä..

   Lainaa

  20. Epäpyhä black metal -silli 25.1.2022 7:37
   Tulos: -28 (58 ääntä)
   Jauheliha tulee tietysti kaupan paketeista eikä eläimistä. Aivan niinkuin sähkökin tulee seinästä, eikä mistään ydinvoimalasta. Tyhmiä tuollaiset jotka ei näitä tiedä.

   Lainaa

  21. Tulos: -13 (13 ääntä)
   Miksi Taija on poistanut jonkun oman kommentin tosta välistä?

   Lainaa

  22. Kilokalori 25.1.2022 8:27
   Tulos: +47 (99 ääntä)
   Vuohi: Hämmentävä joidenkin ihmisten ajatusmaailma. Jos jotain ikävää tapahtuu se ei voi mitenkään olla puhdas vahinko, vaan joku tekee tahallaan kiusaa.
   No, hassuahan se oli mutta jos esim. käyttää netin keskustelupalstoja tai jodelia päivittäin, niin vegaaneja haukutaan ja lytätään ja uhkaillaan aivan surutta jatkuvasti. Ei varmaan ole vegaanina vaikea kehittää jonkinlaista epäluuloista mielenlaatua tuntemattomia kanssaeläjiä kohtaan.

   Lainaa

  23. Tiuha jyrsijä 25.1.2022 8:51
   Tulos: +65 (73 ääntä)
   Innostunut Sonni: Ehk se TURKIS ON MURHA lappu ovessa kertoo missä se salassa liivatekarkkeja mussuttava vegaani asuu?
   En minäkään ymmärrä syömäkelvottomien eläinten tappamista karvapeitteen takia, vaikka en vegaani olekaan. Jos minkki/ kettu olisii nylkemisen jälkeen tarhaajan ruokapöydässä, voisin hyväksyä jos elinolot olisivat paremmat.

   Lainaa

  24. Epäsuora paarma 25.1.2022 8:52
   Tulos: +90 (94 ääntä)
   Maski: Minulle kyllä ekana tuli mieleen että mitä ihmettä tuo on noiden ranskalaisten lisäksi
   Varmaankin levitettyä kalaa. Fish & chips "perinteisesti" tarjoillaan sanomalehden päällä, joskin oman kokemuksen mukaan nykyaikana käytetään yleensä voipaperia johon on painettu sanomalehden sivulta näyttävä kuvio. Anniinan tavoin epäilen itsekin ettei postilaatikon reunoja nuohonnut paikallislehti taida täyttää hygieniastandardeja.

   Lainaa

  25. Harmaa kivi 25.1.2022 9:01
   Tulos: +77 (89 ääntä)
   Kilokalori: No, hassuahan se oli mutta jos esim. käyttää netin keskustelupalstoja tai jodelia päivittäin, niin vegaaneja haukutaan ja lytätään ja uhkaillaan aivan surutta jatkuvasti. Ei varmaan ole vegaanina vaikea kehittää jonkinlaista epäluuloista mielenlaatua tuntemattomia kanssaeläjiä kohtaan.
     Eipä ole ei. Entisen poikaystäväni ystävillä oli aina tapana tilata suurimmat lihakorit mitä ravintola myi, ja sitten vittuilla koko aterian ajan "no ahdistaakos pientä kasvissyöjää nyt, itkettääkö, tässä toinenkin pala kuollutta eläintä, hahaa". (Ei ahdistanut yhtään, niiden lihakorien kanssa tuli salaatit, joita pojat tietenkään eivät syöneet, "hahaa pupunruokaa, homoille tuollainen". Eli söin kuusi vihreää salaattia ilmaiseksi, mikä ei ole opiskelijalle yhtään huono juttu). 
     Ann olisi silti voinut ihan vain selvittää kenelle ruoat oli tarkoitettu, ei siinä ole mitään tulevaisuutta että tulee tuollaista ruokahävikkiä, eikä heittäytyä vainoharhaiseksi.

   Lainaa

  26. Myötätunnoton hilleri 25.1.2022 9:49
   Tulos: -20 (60 ääntä)
   Vuohi: Hämmentävä joidenkin ihmisten ajatusmaailma. Jos jotain ikävää tapahtuu se ei voi mitenkään olla puhdas vahinko, vaan joku tekee tahallaan kiusaa.
   Ehkä hän ei vain ole hetkeen saanut uhriutua vegaanin statuksella ja nyt oli tottakai tilaisuus.
   Koska eihän se nyt millään voi olla että ruokalähetti jättää ruuat väärän oven taakse. Ehei, kyllä todennäköisempää on että joki tuhlaa rahojaan tilaamalla vegaanille burgerin - kun ensin on telepaattisesti saanut selville, että Ann on vegaani.
   ..tai sit toki Ann voi olla näitä vegaaneja, jotka kertoo olevansa vegaani heti ensimmäisenä (eli näitä ärsyttäviä jotka ovat tehneet ruokavaliostaan identiteetin) ja kuvittelee et "KAIKKI tietää että mä oon vegaani. Tai missä mä asun"

   Lainaa

  27. Mietteetön gorilla 25.1.2022 9:51
   Tulos: +26 (32 ääntä)
   Vuohi: Hämmentävä joidenkin ihmisten ajatusmaailma. Jos jotain ikävää tapahtuu se ei voi mitenkään olla puhdas vahinko, vaan joku tekee tahallaan kiusaa.
   Silloin on jo negatiivisen ajattelun tohtori. Mahtava elämä tuollaisella, uumoilen...

   Lainaa

  28. Uusavuton haukka 25.1.2022 10:28
   Tulos: +90 (106 ääntä)
   Miksei kukaan puhu tosta sanomalehdestä!? Se ansaitsisi roppakaupalla enemmän huomiota kuin foodoran vegaanivirhe. Koska onhan nyt vähän ällöttävää että ruoka on pakattu postiin / sanomalehteen, josta kaiken muun lisäksi lähtee vielä musteetkin, eli ei ole mitenkään elintarvikekelpoista tavaraa. Joissain ruokapaikoissa on ollut niitä sanomalehtikuvioituja kääre- tai pohjapapereita, ehkä tässä on tavoiteltu siitä budjettiratkaisua.. No, toivottavasti palaute menee perille, eikä enää toistu.

   Lainaa

  29. Viallinen kärpänen 25.1.2022 10:28
   Tulos: +48 (60 ääntä)
   Vuohi: Hämmentävä joidenkin ihmisten ajatusmaailma. Jos jotain ikävää tapahtuu se ei voi mitenkään olla puhdas vahinko, vaan joku tekee tahallaan kiusaa.
   Koulukiusaamisen (=henkinen ja/tai fyysinen väkivalta) uhreilla tämä on valitettavan yleinen ajattelumalli. Kaikki kusipäät, jotka tuota väkivaltaa harrastavat voisivat joskus edes hetken miettiä, mitä saavat teoillaan aikaiseksi.

   Lainaa

  30. Pinottava kotieläin 25.1.2022 11:12
   Tulos: -25 (41 ääntä)
   Valittu mestari: Miksi Ann kuvittelee jonkun tietävän missä asuu vegaani? Taijan lapsi tarkoittaa laadukkaampaa leipomon leipää eikä tehdasleipää. Hyvä maku.
   Totta kai KAIKKI tietää, missä vegaanit asuu... Pitää ne sen verran mölyä siitä.

   Lainaa

  31. Tulos: +15 (35 ääntä)
   Lapsi tarkoitti varmaan kaupassa tuoreeltaan leivottua paistopisteen leipää. Ne on kyl hyviä, ai vitsi! 😋🥖🍞 Ja Ann, luuletko oikeesti että tuolla jossain joku pitää kirjaa lähiseudun vegaaneista ja sitten kiusallaan tekee jäynää niille? 🙄 Vai olisko sittenkin mahdollista että ihmisiä kiinnostaa lähinnä ne omat syömiset, etkä saa mitään plus - tai miinus - pisteitä siksi että sulla on erikoisruokavalio?

   Lainaa

  32. Lokaali tomaatti 25.1.2022 12:09
   Tulos: +51 (59 ääntä)
   Vuohi: Hämmentävä joidenkin ihmisten ajatusmaailma. Jos jotain ikävää tapahtuu se ei voi mitenkään olla puhdas vahinko, vaan joku tekee tahallaan kiusaa.
   Mun sisko on nyt vanhemmaksi tultuaan alkanut tekemään tätä. Joka ikinen katujen tapahtuma on jotenkin henkilökohtainen hyökkäys häntä vastaan. Mummo maksaa kolikoilla kaupassa, hän on vakuuttunut että mummo tietää mitä tekee ja tekee sen tahallaan. Auto ajaa lähellä takapuskuria, hän on vakuuttunut että kuski haluaa haastaa riitaa ja tekee tämän täysin kiusallaan. Auto ei käytä vilkkua, hän on vakuuttunut että hän jätti vilkun käyttämättä tahallaan tehdäkseen juuri siskolle kiusaa. Raaputtaa arvasta ensin viisi samaa muttei koskaan tarvittavaa kuutta, niin sekin on täysin tarkoituksella ja joku on oikein v#mäisyyttään omin käsin asetellut sinne 5 samaa symbolia peräkkäin nauraen partaansa että "nyt ne luulee että löytyi voittoarpa mutta ähäskutti, eipä olekaan". Kun esitin, että ne arpalayoutit on varmasti satunnaistettuja ja kone vaan iskee niitä kuvia sinne miten sattuu eikä kukaan yksi ihminen niitä symboleita niihin järjestele, niin ei voinut olla mitenkään mahdollista koska "näinhän ne nimenomaan saa näistä arvoista rahaa, kun ne asettelee nämä näin houkuttelevasti tänne ja sitten ei ikinä voita, niin haluaa aina ostaa uuden". Uusin oli kun hän tilasi nettikaupasta jotain ja paketti jäi jumiin johonkin lajittelukeskukseen kesken toimituksen, niin senkin hän sai jotenkin väännettyä nettikaupan tarkoitukselliseksi kiusanteoksi, koska hän oli maksanut pikatoimituksesta. Todella rasittavaa ja uuvuttavaa.

   Lainaa

  33. Pirteä nektariini 25.1.2022 14:24
   Tulos: +52 (54 ääntä)
   Olen vegaani ja sain ruokatilauksen mukana kanapaketin ilmaisena kaupanpäällisenä. En todella ajatellut siinä että ompas tyhmä myyjä ja kiusaukseen laittaa mulle kanaa, he varmaan heittävät nämä tuotteet valmiisiin laatikoihin katsomatta ennen noutoa. Olen myös saanut maitoa sisältäviä tuotteita näistä kaupanpäällisistä. Näissä tilanteissa annan kaverille tai ilmoitan paikalliseen FB ryhmään että saisi tulla hakemaan ilmaista ruokaa kun en itse syö :)

   Lainaa

  34. Tulos: +26 (32 ääntä)
   Lokaali tomaatti: Mun sisko on nyt vanhemmaksi tultuaan alkanut tekemään tätä. Joka ikinen katujen tapahtuma on jotenkin henkilökohtainen hyökkäys häntä vastaan. Mummo maksaa kolikoilla kaupassa, hän on vakuuttunut että mummo tietää mitä tekee ja tekee sen tahallaan. Auto ajaa lähellä takapuskuria, hän on vakuuttunut [...]
   Noh, nuo takapuskurissa ajavat tekee sen tahallaan. Ja olisin hämmästynyt, jos arvoissa ei olisi "viisi oikein, ei voittoa" kuponkeja paljon enemmän kuin puhdas satunnaisuus vaatisi. Eiköhän varmisteta, että niitä voittokuponkeja on just se määrä mitä pitää, ja "melkein" voittoja "vähän" liikaa.

   Lainaa

  35. Teroitettu jänis 25.1.2022 14:51
   Tulos: -30 (38 ääntä)
   Uusavuton haukka: Miksei kukaan puhu tosta sanomalehdestä!? Se ansaitsisi roppakaupalla enemmän huomiota kuin foodoran vegaanivirhe. Koska onhan nyt vähän ällöttävää että ruoka on pakattu postiin / sanomalehteen, josta kaiken muun lisäksi lähtee vielä musteetkin, eli ei ole mitenkään elintarvikekelpoista tavaraa. [...]
   Ihan oikeassa tosielämässä kuvan sanomalehden ja sen elintarvikekelpoisen "sanomalehden" välillä ei ole muuta eroa kuin yksi dokumentti.

   Lainaa

  36. Toipuva haisunäätä 25.1.2022 15:00
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Lokaali tomaatti: Mun sisko on nyt vanhemmaksi tultuaan alkanut tekemään tätä. Joka ikinen katujen tapahtuma on jotenkin henkilökohtainen hyökkäys häntä vastaan. Mummo maksaa kolikoilla kaupassa, hän on vakuuttunut että mummo tietää mitä tekee ja tekee sen tahallaan. Auto ajaa lähellä takapuskuria, hän on vakuuttunut [...]
   Noista arvoista siskosi on kyllä sikäli oikeassa, että ainahan niissä on niitä yhtä vajaita voittoja. Juurikin ylläpitämään jännitystä ja innostamassa ostamaan uutta. Aidosti satunnaistetuissa voitot jäisivät paljon kauemmas. Väärässä tietenkin, jos ajattelee, että niitä melkein voittavia osuu aina vain juuri hänelle. Tästä kertoo sekin, että arvan takana kerrotaan montako mitäkin voittosummaa missäkin arvan painoerässä on. Olettaen, että kyse on Veikkauksen arvoista eikä paikallisen ala-asteen myyjäisistä.

   Lainaa

  37. asdfasdfasdfadsfasdf 25.1.2022 15:18
   Tulos: -38 (48 ääntä)
   Näppäimetön vesimeloni: Minusta taas vaikutti siltä että Ann pitää itseään ja vegaaniuttaan niin tärkeässä arvossa, että kun oven takana on ruokaa, niin se ei ole vahinko vaan pilailua juuri hänen kustannuksellaan. Ei pitäisi nälissään olla tälleen öisin, nyt maistuisi tuo hampurilainen Annin kuvasta.
   prkl ku tietäisin missä Ann asuu niin veisin oven taakse pakastimesta 50kg hirveä ihan vittuiluksi.

   Lainaa

  38. Itseasiassa 25.1.2022 15:21
   Tulos: +38 (46 ääntä)
   Epäsuora paarma: Varmaankin levitettyä kalaa. Fish & chips "perinteisesti" tarjoillaan sanomalehden päällä, joskin oman kokemuksen mukaan nykyaikana käytetään yleensä voipaperia johon on painettu sanomalehden sivulta näyttävä kuvio. Anniinan tavoin epäilen itsekin ettei postilaatikon reunoja nuohonnut paikallislehti taida täyttää hygieniastandardeja.
   Mäkin mietin, että ruuan rasvojen ja muiden kosteuden vuoksi sanomalehtipaperista kyllä irtoaa kaikenlaista, esim. painomustetta. Se ei varmaankaan ole syötäväksi tarkoitettua.

   Lainaa

  39. Itseasiassa 25.1.2022 15:26
   Tulos: +33 (35 ääntä)
   Laura: Lapsi tarkoitti varmaan kaupassa tuoreeltaan leivottua paistopisteen leipää. Ne on kyl hyviä, ai vitsi! 😋🥖🍞 Ja Ann, luuletko oikeesti että tuolla jossain joku pitää kirjaa lähiseudun vegaaneista ja sitten kiusallaan tekee jäynää niille? 🙄 Vai olisko sittenkin mahdollista että ihmisiä kiinnostaa [...]
   Vielä kun ne leivottaisikin, mutta tulevat pakkasesta ja laitetaan kaupassa vain uuniin. Näin ainakin Lidlissä ja meidän paikallisessa Prismassa.

   Lainaa

  40. Päätön mansikka 25.1.2022 16:11
   Tulos: +33 (75 ääntä)
   Ja taas kommentit täynnä sekasyöjiä huutamassa kuinka ovat sekasyöjiä ja kertomassa kuinka vegaanien on pakko mainostaa kaikkialla vegaaniuttaan :DD Kuitenkin vegaaneja ei näy kommenteissa lähellekään niin paljoa mainostamassa syömistään kuin sekasyöjiä :DDDD

   Lainaa

  41. Sotilasarvoltaan herkkuruoka 25.1.2022 16:53
   Tulos: +2 (22 ääntä)
   Tiuha jyrsijä: En minäkään ymmärrä syömäkelvottomien eläinten tappamista karvapeitteen takia, vaikka en vegaani olekaan. Jos minkki/ kettu olisii nylkemisen jälkeen tarhaajan ruokapöydässä, voisin hyväksyä jos elinolot olisivat paremmat.
   Miten niin syömäkelvottoman? Aina niistä vähintään jotain kissanruokaa tms saa tehtyä vaikka ihmisille ei kelpaiskaan.

   Lainaa

  42. Keljuilematon lintu 25.1.2022 17:05
   Tulos: -15 (31 ääntä)
   Valittu mestari: Miksi Ann kuvittelee jonkun tietävän missä asuu vegaani?
   Onko tämä vitsi? Eiköhän Ann ole pitänyt huolta siitä että vähän useampikin "joku" tietää että missä vegaani asuu.

   Lainaa

  43. Kollo alligaattori 25.1.2022 17:06
   Tulos: -16 (50 ääntä)
   Päätön mansikka: Ja taas kommentit täynnä sekasyöjiä huutamassa kuinka ovat sekasyöjiä ja kertomassa kuinka vegaanien on pakko mainostaa kaikkialla vegaaniuttaan :DD Kuitenkin vegaaneja ei näy kommenteissa lähellekään niin paljoa mainostamassa syömistään kuin sekasyöjiä :DDDD
   Luitko mokaa ollenkaan vai etkö vain ymmärtänyt sitä?

   Lainaa

  44. Hidas kirahvi 25.1.2022 19:03
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Näppäimetön vesimeloni: Minusta taas vaikutti siltä että Ann pitää itseään ja vegaaniuttaan niin tärkeässä arvossa, että kun oven takana on ruokaa, niin se ei ole vahinko vaan pilailua juuri hänen kustannuksellaan. Ei pitäisi nälissään olla tälleen öisin, nyt maistuisi tuo hampurilainen Annin kuvasta.
   Kokeile leikata kuolinilmoitukset lehdestä ja paista

   Lainaa

  45. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Ymmärrän lasta oikein hyvin, itsekin vihaan leipomatonta leipää.

   Lainaa

  46. Aurinkolasiton Noita 25.1.2022 22:16
   Tulos: +21 (27 ääntä)
   Itseasiassa: Mäkin mietin, että ruuan rasvojen ja muiden kosteuden vuoksi sanomalehtipaperista kyllä irtoaa kaikenlaista, esim. painomustetta. Se ei varmaankaan ole syötäväksi tarkoitettua.
   Ei ole syötäväksi tarkoitettua, mutta myrkytöntä.
   Vaarilla oli aina sormet mustina lehteä lukiessa, samoin oli lukulampun vetokatkaisimet värjäytyneet.
   Joskus sitten oli tästä juttua, ettei vanhukset vaan saa mitään myrkytyksiä lehteä lukiessaan, ja sormia nuollessaan.
   On kuulemma vaaratonta.
   En silti huolisi ruokaani käärittynä lehteen, joka parhassaa tapauksessa on levännyt aamuyön grillin eteisen lattialla.

   Lainaa

  47. Vyölaukkuun pukeutunut hirmulisko 25.1.2022 23:19
   Tulos: -17 (23 ääntä)
   Tapahtuu seuraavaksi: Ann valittaa Foodoralle siitä kuinka häntä on vegaanina loukattu liharuualla ja jankkaa paskaa fiilistään kunnes saa etukoodin jolla saa tilata kunnon kasan ilmaista vegaaniruokaa.

   Lainaa

  48. Harmaa kivi 25.1.2022 23:51
   Tulos: +35 (35 ääntä)
   asdfasdfasdfadsfasdf: prkl ku tietäisin missä Ann asuu niin veisin oven taakse pakastimesta 50kg hirveä ihan vittuiluksi.
     Tuo tänne, olen vegaaniruokavaliolla! Voin vastineeksi teeskennellä olevani syvästi loukkaantunut saatuani selville, että jotkut syövät lihaa, koska sitähän en ollutkaan tiennyt, jotta saat paremmuuden tunnetta. (Kodin kissat eivät ole vegaaneja, säästyisi ihanasti Zooplussan laskussa jos olisi 50 kg hirveä).

   Lainaa

  49. Tuhma puuma 26.1.2022 8:38
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Lokaali tomaatti: Mun sisko on nyt vanhemmaksi tultuaan alkanut tekemään tätä. Joka ikinen katujen tapahtuma on jotenkin henkilökohtainen hyökkäys häntä vastaan. Mummo maksaa kolikoilla kaupassa, hän on vakuuttunut että mummo tietää mitä tekee ja tekee sen tahallaan. Auto ajaa lähellä takapuskuria, hän on vakuuttunut [...]
   Käytöksen muuttuminen voi olla merkki muistisairaudesta.

   Lainaa

  50. Päätön mansikka 26.1.2022 12:37
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   asdfasdfasdfadsfasdf: prkl ku tietäisin missä Ann asuu niin veisin oven taakse pakastimesta 50kg hirveä ihan vittuiluksi.
   No nyt on edgy meno, varo ettet satuta ittees

   Lainaa

  51. Kaulapannaton lehmä 26.1.2022 12:50
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Vuohi: Hämmentävä joidenkin ihmisten ajatusmaailma. Jos jotain ikävää tapahtuu se ei voi mitenkään olla puhdas vahinko, vaan joku tekee tahallaan kiusaa.
   Kuulostaa ihan mun isältä. Jos jotain postissa tulevaa on hukkunut matkalle tai viivästynyt nii ei voi olla vahinko, vaan "ne" tekee sen tahallaan ihan vaan vittuillakseen just sulle..

   Lainaa

  52. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Vuohi: Hämmentävä joidenkin ihmisten ajatusmaailma. Jos jotain ikävää tapahtuu se ei voi mitenkään olla puhdas vahinko, vaan joku tekee tahallaan kiusaa.
   Minut kasvattanut isäni äiti oli tällainen tapaus. Muutenkin kaikkeen oli aina löydettävä negatiivinen puoli. Jos joku sukulainen voittaisi lotossa niin siitäkin kaivamalla kaivettettiin jotain pahaa kun kyllähän nyt liika raha jotenkin, älä kysy miten, turmelee ja elämä on entistä surkeampaa. Jos harrastin taekwondoa niin sehän oli vain treenausta kuinka mummoja ryöstetään. Näitä esimerkkejä riittäisi kirjaksi asti ja vaikka päätin jo hyvin nuorena etten tahdo tulla samanlaiseksi joka näkee kaikessa pelkkää pahaa. No tavallaan se onnistui mutta ikävä kyllä niin että näin aikuisena huomaan tehneeni päätöksiä esim douppia vetää muutaman omakotitalon verran kun vittuuko väliä kaikki vaan menee tyriksi tekee niin tai näin. Ja samalla se sama ääni kaikuu päässäni kun yritän jotain hyvää saada aikaan. Sentään muiden ihmisten vikoja en osaa tuomita jos ei nyt vaikka murhasta tai lapsiin kohdistuneista teoista ole kysy. Terapia tekisi hyvää vaikken rikki ole niin pahasti mitä nyt luulette tämän luettuanne. Mutta se mikä tämän tarinan opetus on että näyttäkää hyvää mallia erityisesti nuorille ja miksei tietysti kaikille kanssaeläjille. Niitä solmuja on mahdollista avata mutta toisilla meillä on paremmat taidot siihen ja jotkut tarvitsevat vuosien apua siinä siltikään onnistumatta. Be kind and all that shit. 
   Pakko vielä lisätä että sä voit itse päättää haluatko pilata aamusi kun kahvi on loppu vai päätätkö et no sattuuhan näitä ja ostan sit kiskalta. Positiivinen asenne on opeteltavissa kun vaan päättää niin ja vähän näkee vaivaa. Rauhaa ja rakkautta kaikille feissari kommenttini hönöille.

   Lainaa

  53. Tulos: +10 (16 ääntä)
   Päätön mansikka: Ja taas kommentit täynnä sekasyöjiä huutamassa kuinka ovat sekasyöjiä ja kertomassa kuinka vegaanien on pakko mainostaa kaikkialla vegaaniuttaan :DD Kuitenkin vegaaneja ei näy kommenteissa lähellekään niin paljoa mainostamassa syömistään kuin sekasyöjiä :DDDD
   Juurikin näin. Meinasin jo itse kirjoittaa samaa. Oon muuten sekasyöjä.

   Lainaa

  54. Tulos: +10 (16 ääntä)
   Kyllä minusta vegaanit toimivat vastuullisemmin ja paremmin kuin vaikkapa minä... Faktahan se on että maailmassa olisi paremmin asiat jos sitä lihaa ei syötäisi (juurikaan). Itse olen vaan laiska ja rahaton (tosin eipä se kai kalliimmaksi tulisi oikeasti)

   Lainaa

  55. Särmikäs gaselli 26.1.2022 20:55
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Tornipöllö: Ehkä Ann ajatteli, että homman takana oli joku tuttu joka tietää hänen osoitteensa? Tai ehkä hän ajattelee, että jossain lymyää joku iso paha lihansyöjätrolli joka selailee netin vegaaniyhteisöjä ja tonkii esiin sieltä löytämiensä ihmisten osoitetietoja ihan vaan sen takia, että voi tilata näiden ovelle hampurilaisia, ken tietää.
   Pitääpä kysäistä Keniltä tämän ilkeämielisen trollin osoite ja lähettää hänelle öö... rekkalasti salaattia.

   Lainaa

  56. Suurin piirtein krokotiili 26.1.2022 21:03
   Tulos: -11 (19 ääntä)
   Ei mulla muuta, mutta tulin kertomaan että olen vegaani.

   Lainaa

  57. Nätti kana 27.1.2022 0:25
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Sotilasarvoltaan herkkuruoka: Miten niin syömäkelvottoman? Aina niistä vähintään jotain kissanruokaa tms saa tehtyä vaikka ihmisille ei kelpaiskaan.
   Mutta tehdäänkö niistä? Tämä on ihan vilpitön kysymys btw, minulla ei ole aavistustakaan mitä niiden ruhoille tapahtuu. 
   Itselläni ei ainakaan olisi mitään turkistarhausta vastaan ihan pelkästään niiden turkistenkaan takia, jos niillä eläimillä olisi vähän...no okei aika paljonkin, inhimillisemmät olot. Ne älyttömän pienet häkit joissa verkkolattia, on ihan kidutusta. Koko elämä sellaisessa on jotain mitä ei voi edes käsittää. Minun syömäni liha esimerkiksi ei tule yhtä kidutetuista eläimistä (kyllä, tiedän mistä meidän talouteen lihat tulee). Sinänsähän turkikset olisivat erittäin lämpimiä, pitkäkestoisia ja ekologisia talvivaatteita, yksi turkistakki kestää helposti jopa vuosikymmeniä. Ei vaan tulisi mieleenkään ostaa sellaista kun tietää miten niiden takia on kärsitty. 

   Lainaa

  58. Vaalea haukka 27.1.2022 3:50
   Tulos: -5 (9 ääntä)
   Tiuha jyrsijä: En minäkään ymmärrä syömäkelvottomien eläinten tappamista karvapeitteen takia, vaikka en vegaani olekaan. Jos minkki/ kettu olisii nylkemisen jälkeen tarhaajan ruokapöydässä, voisin hyväksyä jos elinolot olisivat paremmat.
   Et voi olla noin pihalla asioista. Luuletko, että turkistarhojen pihalla on kasoja mätäneviä nahattomia ruhoja? Ei ole. Ne menevät joko biopolttoaineeksi tai proteiinirehuksi. Miksi tarhaajan pitäisi ne syödä?

   Lainaa

  59. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Lokaali tomaatti: Mun sisko on nyt vanhemmaksi tultuaan alkanut tekemään tätä. Joka ikinen katujen tapahtuma on jotenkin henkilökohtainen hyökkäys häntä vastaan. Mummo maksaa kolikoilla kaupassa, hän on vakuuttunut että mummo tietää mitä tekee ja tekee sen tahallaan. Auto ajaa lähellä takapuskuria, hän on vakuuttunut [...]
   Osanottoni. 😔 Mulla samanlainen työkaveri, äärettömän rasittavaa, kun ei voi edes suoraan sanoa, että toinen sekoilee ihan urakalla.

   Lainaa

  60. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Itseasiassa: Vielä kun ne leivottaisikin, mutta tulevat pakkasesta ja laitetaan kaupassa vain uuniin. Näin ainakin Lidlissä ja meidän paikallisessa Prismassa.
   Näin on. Jos paistopisteen leivät maistuu ihanille, niin hienoa. Ovathan ne melko halpojakin. Omasta mielestäni parhaita ovat kuitenkin pienten leipomojen leivät!

   Lainaa

  61. Peitetty hamsteri 27.1.2022 9:00
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Karoliina: Anni, tää ei tietenkään ole vahinko vaan tottakai tämä oli henkilökohtaisesti tehty SINUN vegaaniuttasi ajatellen. Kuka nyt kuvittelis että kuski vahingossa jättäisi ruuat väärän oven eteen. Ja kuolinilmoitusta ruuassa pitäisin ironisena eikä epähygienisenä. Usko, Anniina, pois että [...]
   "Hygieenisyysen lisäksi" Eihän kukaan sitä kyseisen sivun hygieenisyyttä erilaisena pitänyt, vaan juurikin nauroi ironialle. Sen lisäksi, että random lehti ei ole erityisen kiva ruoka-alusta

   Lainaa

  62. Osaton viikinki 27.1.2022 15:17
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Ymmärrän Annia. Jotkut meistä on niin koulukiusaamisella traumatisoituja, että luotto ihmisiin on pakkasen puolella. Minulla on mielessä vahva uskomus, että ihmiset haluavat vain satuttaa minua. Ymmärrän järjellä, että tämä on ihan puhdasta scheißea, mutta tunteen tasolla se vaan on jo pysyy. Yritän kovasti harjoitella tunteensäätelytaitoja, jotta pääsisin tästä vitsauksesta eroon. Joten kyllä, jotkut meistä ihan oikeasti kuvittelevat, että kaikki haluavat meille pahaa. Jotkut meistä tiedostavat sen ja haluavat tästä uskomuksesta eroon. Mutta kun ei todellakaan ole helppoa. Ja bonuksena: Minusta entisiltä koulukiusaajilta voisi vaatia pakkoaveroa, joka käytetään mielenterveystyöhön. He ovat aiheuttaneet traumoja toisille, joten on heidän velvollisuutensa myös ottaa teoistaan vastuu.

   Lainaa

  63. Soikea mestari 28.1.2022 8:24
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Päätön mansikka: Ja taas kommentit täynnä sekasyöjiä huutamassa kuinka ovat sekasyöjiä ja kertomassa kuinka vegaanien on pakko mainostaa kaikkialla vegaaniuttaan :DD Kuitenkin vegaaneja ei näy kommenteissa lähellekään niin paljoa mainostamassa syömistään kuin sekasyöjiä :DDDD
   Tuo moka sinällään todistaa jo jotakin. Sen sijaan et olis ihmetellyt yleisesti ruuan ilmestymistä oven taakse, oli tämä possu aukassu vielä paketin ja tullut itkemään kuinka VEGAANILLE oli tuotu LIHA ruokaa.
   Varmaan jokaisella "sekaani" kommentoijalla löytyy vähintään se yksi kokemus näistä tapauksista. Omani muistuu parin vuoden takaa häistä, jossa bestman kiersi loppu illasta pöydästä pöytään tarjoilemassa karkki kippoja. "Etkö sä tajua et mä olen vegaani!" Oli huuto, johon olisi varmaan kai riittänyt "ei kiitos". Että silleen :D

   Lainaa

  64. Itkevä luumu 29.1.2022 10:45
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Nojoo: Näin on. Jos paistopisteen leivät maistuu ihanille, niin hienoa. Ovathan ne melko halpojakin. Omasta mielestäni parhaita ovat kuitenkin pienten leipomojen leivät!
   Sellaista ihmistä ei ole olemassakaan, joka maistaisi että minkä kokoisessa leipomossa leipä on tehty. Kivaa tukea pienempää yrittäjää jne... mutta älä nyt ihan älyttömiä yritä keksiä.

   Lainaa

  65. Hellyytävä panda 29.1.2022 10:47
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Vaalea haukka: Et voi olla noin pihalla asioista. Luuletko, että turkistarhojen pihalla on kasoja mätäneviä nahattomia ruhoja? Ei ole. Ne menevät joko biopolttoaineeksi tai proteiinirehuksi. Miksi tarhaajan pitäisi ne syödä?
   Toinen teistä on tosiaan pihalla, ja se ei ole se jota sinä kommentissasi arvelet.

   Lainaa

  66. Tunteeton sitruuna 31.1.2022 22:42
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Näppäimetön vesimeloni: Minusta taas vaikutti siltä että Ann pitää itseään ja vegaaniuttaan niin tärkeässä arvossa, että kun oven takana on ruokaa, niin se ei ole vahinko vaan pilailua juuri hänen kustannuksellaan. Ei pitäisi nälissään olla tälleen öisin, nyt maistuisi tuo hampurilainen Annin kuvasta.
   Jos tietäisin missä Ann asuu, ostaisin pihvin ja lähettäisin ihan piruuttani hänelle paketissa

   Lainaa

  67. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Miksi ihmeessä kukaan edes ottaa vastaan ruokaa, jota ei ole tilannut? Eikö kuskille voi siinä ovella sanoa, että ei ole tänne ja mahdollisesti neuvoa oikeaan osoitteeseen? Yleensä kun ovat vain väärässä rapussa. Kai se sitten on kivempaa olla itsekäs ja saada jotain, tässä tapauksessa täysin turhaa ilmaista, kuin että ymmärtäisi lähistöllä olevan joku hyvin nälkäinen henkilö, joka kaipaa maksamaansa tilausta.

   Lainaa

  68. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Yleensä luen kaikki kommentit, mutta vegaaneja ja uskontoja vastustavat ulinat saa aina skippaamaan seuraavaan mokaan...

   Lainaa

  69. Jokumikälie 10.2.2022 20:23
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Näppäimetön vesimeloni: Minusta taas vaikutti siltä että Ann pitää itseään ja vegaaniuttaan niin tärkeässä arvossa, että kun oven takana on ruokaa, niin se ei ole vahinko vaan pilailua juuri hänen kustannuksellaan. Ei pitäisi nälissään olla tälleen öisin, nyt maistuisi tuo hampurilainen Annin kuvasta.
   Annilla pää aika syvällä omassa peessä kun olettaa kaiken pyörivän hänen ympärillään. Kenelle tulee tuossa tilanteessa edes mieleen, että kyllä joku nyt MINUN kustannuksella pilailee?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: foodora, hampurilainen, hyvä leipä, kuolinilmoitus, kuva, leipä, liha, ruoka, sanomalehti, tilaus, vegaanit, väärä asiakas