Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 535

Vältä punaisia verhoja jouluna.
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 535

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -496 (606 ääntä)
   Kertoo kaiken mätäkkisuvakkimedian ajatusmaailmasta että kaikenlaisia terroristeja kyllä hyysätään, ja sitten se vakiolause "tappaa ne suomalaisetkin" Menolippu kouraan vaan näillekin rikastajille Arabiaan. Ja samaan aikaan Bodom-järven murhia tutkitaan sadatta vuotta, hän on vanha mies jo, oli syyllinen tai ei. Eli vapauttakaa Nils Holgersson ja maassa maan tavalla tai maasta pois.

   Lainaa

  2. Tunnustamaton ahven 14.12.2021 0:44
   Tulos: +288 (296 ääntä)
   Haluaisin näyttää nimimerkille Vihreät verhot miten jotkut innokkaat amerikkalaiset koristelevat talonsa ja pihansa jouluna.

   Lainaa

  3. Mittaamaton matelija 14.12.2021 1:07
   Tulos: +281 (325 ääntä)
   traumcity: Kertoo kaiken mätäkkisuvakkimedian ajatusmaailmasta että kaikenlaisia terroristeja kyllä hyysätään, ja sitten se vakiolause "tappaa ne suomalaisetkin" Menolippu kouraan vaan näillekin rikastajille Arabiaan. Ja samaan aikaan Bodom-järven murhia tutkitaan sadatta vuotta, hän on vanha mies jo, oli [...]
   Mitä sää ny vouhkaat. Mee nukkumaan.

   Lainaa

  4. Kaikenkarvainen 14.12.2021 1:12
   Tulos: +47 (49 ääntä)
   Kylläpä nyt piisaa kaikenkarvaisia.

   Lainaa

  5. Kuutioitu poro 14.12.2021 2:56
   Tulos: -15 (75 ääntä)
   traumcity: Kertoo kaiken mätäkkisuvakkimedian ajatusmaailmasta että kaikenlaisia terroristeja kyllä hyysätään, ja sitten se vakiolause "tappaa ne suomalaisetkin" Menolippu kouraan vaan näillekin rikastajille Arabiaan. Ja samaan aikaan Bodom-järven murhia tutkitaan sadatta vuotta, hän on vanha mies jo, oli [...]
   nää sun rikastajas on kantiksia...........

   Lainaa

  6. Tulos: +77 (143 ääntä)
   traumcity: Kertoo kaiken mätäkkisuvakkimedian ajatusmaailmasta että kaikenlaisia terroristeja kyllä hyysätään, ja sitten se vakiolause "tappaa ne suomalaisetkin" Menolippu kouraan vaan näillekin rikastajille Arabiaan. Ja samaan aikaan Bodom-järven murhia tutkitaan sadatta vuotta, hän on vanha mies jo, oli [...]
   Kyllähän osa tappelee, murhaa ja raiskaa niin kun suomalaiset miehet, maassa maan tavalla. Sit ne just haluttais lähettää pois? Koita nyt päättää.

   Lainaa

  7. Tulos: -16 (32 ääntä)
   Kuutioitu poro: nää sun rikastajas on kantiksia...........
   Niin? Silti voisi heittää maasta tasa-arvoisesti muiden kanssa.

   Lainaa

  8. Mietteliäs kilpikonna 14.12.2021 5:24
   Tulos: +101 (125 ääntä)
   Noniin! Vihdoinkin selvisi, miksi noiden Iltsurien juttujen taso on mikä on – kyse ei olekaan journalismista, vaan kokonaisista lehdistä täynnä erilaisten naapurin Päivien kirjoittamia tekstaripalstahenkisiä avautumisia. Tämä kyllä selittää paljon! Ja vaikken missään määrin ole ”harras” ihminen, eikä punaiset verhotkaan herätä tunteita suuntaan tai toiseen, niin tämän verran on kompattava: eikö niitä ihmisiä, joiden piha tai parveke on täynnä kaikissa eri väreissä eri tahtiin välkkyviä valoja, todella muka itseään häiritse ne yhtään? Ei niillä ainakaan estetiikan kanssa ole mitään tekemistä, ja luulisi moisten olevan jo epileptikoillekin vaarallisia.

   Lainaa

  9. antivaxxerikoronadenialistihörhöpersu 14.12.2021 5:25
   Tulos: +44 (50 ääntä)
   traumcity: Kertoo kaiken mätäkkisuvakkimedian ajatusmaailmasta että kaikenlaisia terroristeja kyllä hyysätään, ja sitten se vakiolause "tappaa ne suomalaisetkin" Menolippu kouraan vaan näillekin rikastajille Arabiaan. Ja samaan aikaan Bodom-järven murhia tutkitaan sadatta vuotta, hän on vanha mies jo, oli [...]
   Kyllähän Nils on ollut vapaalla jo vuosikaudet.

   Lainaa

  10. Päätön mansikka 14.12.2021 5:52
   Tulos: +58 (72 ääntä)
   traumcity: Kertoo kaiken mätäkkisuvakkimedian ajatusmaailmasta että kaikenlaisia terroristeja kyllä hyysätään, ja sitten se vakiolause "tappaa ne suomalaisetkin" Menolippu kouraan vaan näillekin rikastajille Arabiaan. Ja samaan aikaan Bodom-järven murhia tutkitaan sadatta vuotta, hän on vanha mies jo, oli [...]
   Ai hitto, luulin että olit nukkumassa kun et oo kissajuttuun vielä kommentoinut

   Lainaa

  11. Päätön mansikka 14.12.2021 5:53
   Tulos: +28 (58 ääntä)
   Mietteliäs kilpikonna: Noniin! Vihdoinkin selvisi, miksi noiden Iltsurien juttujen taso on mikä on – kyse ei olekaan journalismista, vaan kokonaisista lehdistä täynnä erilaisten naapurin Päivien kirjoittamia tekstaripalstahenkisiä avautumisia. Tämä kyllä selittää paljon! Ja vaikken missään määrin ole ”harras” ihminen, [...]
   "Miks jotkut tykkää asioista joista mä en tykkää?? :(((("

   Lainaa

  12. Väkivaltainen humppasilli 14.12.2021 6:01
   Tulos: +109 (109 ääntä)
   Minä jopa uskon, että känninen Päivi tekee tuon tuostakin juttuja Iltasanomiin ja Iltalehteen. Olen ihmetellyt aina vain turhanpäiväisemmäksi luisuvaa journalismia, mutta siinähän se syy ilmeisesti on, että journalistit on jo korvattu humalaisilla vapaaehtoisilla.

   Lainaa

  13. Tulos: +39 (47 ääntä)
   antivaxxerikoronadenialistihörhöpersu: Kyllähän Nils on ollut vapaalla jo vuosikaudet.
   Nils Holgersson myös?

   Lainaa

  14. Tulos: +78 (102 ääntä)
   Toi on muuten oikeesti (hyvällä tavalla) jännä juttu, että vaikka nää someölisijät niin kauheesti tota koronapassia tuntuu vastustavan niin kyllä se näyttää ainakin Time barilla toimineen parhaalla mahdollisella tavalla. Päivitys muuten on kyllä aivan kamala.

   Lainaa

  15. Tulos: -14 (22 ääntä)
   traumcity: Kertoo kaiken mätäkkisuvakkimedian ajatusmaailmasta että kaikenlaisia terroristeja kyllä hyysätään, ja sitten se vakiolause "tappaa ne suomalaisetkin" Menolippu kouraan vaan näillekin rikastajille Arabiaan. Ja samaan aikaan Bodom-järven murhia tutkitaan sadatta vuotta, hän on vanha mies jo, oli [...]
   Nils oon syyllinen ja sillä siwa.

   Lainaa

  16. Tulos: +155 (155 ääntä)
   Saa olla kyllä aika bordelliherkkä ajatusmaailma jos punaisesta verhosta ei muuta tule mieleen.

   Lainaa

  17. Tulos: +35 (53 ääntä)
   antivaxxerikoronadenialistihörhöpersu: Kyllähän Nils on ollut vapaalla jo vuosikaudet.
   Nils Holgersson?
   Hän on satuhahmo Peukaloisen Retkistä.

   Lainaa

  18. Kykenemätön peura 14.12.2021 8:57
   Tulos: +147 (165 ääntä)
   Voiko tästä päätellä, että ainakin Time Barin asiakaskunnasta rokote-, koronapassi- jne. vastaiset asiakkaat on samoja, jotka aiheuttaa eniten järjestyshäiriöitä? Onpa yllättävää.

   Lainaa

  19. Harmaa kivi 14.12.2021 8:59
   Tulos: +114 (114 ääntä)
   jukkapalmu: Saa olla kyllä aika bordelliherkkä ajatusmaailma jos punaisesta verhosta ei muuta tule mieleen.
     Vaikka henkeni olisi kyseessä, en osaisi sanoa, minkä väriset verhot naapureillani on. Omakaan elämäni ei ole äärimmäisen jännittävää, mutta vähän liikaa kuitenkin tapahtuu että pystyisin pitämään lukua sellaisesta.

   Lainaa

  20. Kutsumaton kotka 14.12.2021 9:01
   Tulos: -76 (86 ääntä)
   Vaakku: Toi on muuten oikeesti (hyvällä tavalla) jännä juttu, että vaikka nää someölisijät niin kauheesti tota koronapassia tuntuu vastustavan niin kyllä se näyttää ainakin Time barilla toimineen parhaalla mahdollisella tavalla. Päivitys muuten on kyllä aivan kamala.
   Järjestyshäiriöihin en ota kantaa, mutta myynnin nousu on aika surkeaa. Jos aiemmin olet saanu myytyä rajoitusten takia 1-5 kaljaa, niin nyt myyt 2-7. Ei sillä vielä kuuhun mennä, enkä kehuskelisi missään.

   Lainaa

  21. Tulos: -18 (18 ääntä)
   Time Bar

   Lainaa

  22. Päiväämätön mustikka 14.12.2021 9:17
   Tulos: -123 (141 ääntä)
   Imatra on hyvä paikka. Natsipassia ei kysellä keskustan baarissa ja homma täysin laillista. Sentäs jotkut eivät lähde rajoituskiihkoiluun

   Lainaa

  23. Vastarannan kiiski 14.12.2021 9:31
   Tulos: +45 (47 ääntä)
   Juu Päivi, äkkiä nyt yhteyttä iltapäivälehtiin. Veikkaan, että tuolla ulosannilla eivät useammankaan keskustelun jälkeen ymmärrä, että mistä se juttu olisi tarkoitus tehdä.

   Lainaa

  24. Tulos: +55 (57 ääntä)
   Harmaa kivi:   Vaikka henkeni olisi kyseessä, en osaisi sanoa, minkä väriset verhot naapureillani on. Omakaan elämäni ei ole äärimmäisen jännittävää, mutta vähän liikaa kuitenkin tapahtuu että pystyisin pitämään lukua sellaisesta.
   Hädintuskin muistan omien verhojenikaan värejä, vaikka ne olen rakkaudella itse kotiini valinnut.

   Lainaa

  25. Tulos: +14 (26 ääntä)
   Mietteliäs kilpikonna: Noniin! Vihdoinkin selvisi, miksi noiden Iltsurien juttujen taso on mikä on – kyse ei olekaan journalismista, vaan kokonaisista lehdistä täynnä erilaisten naapurin Päivien kirjoittamia tekstaripalstahenkisiä avautumisia. Tämä kyllä selittää paljon! Ja vaikken missään määrin ole ”harras” ihminen, [...]
   Mikä siinä toisten ihmisten pihassa sua pitäis häiritä? Juu en minäkään ottaisi välkkyviä tai värikkäitä jouluvaloja itselleni, mutta niitä naapurin tekemisiä ei ole mikään pakko tuijottaa. 
   Ja onhan se henkilön a mielleyhtymä totta kai automaattisesti henkilön b vastuulla, mutta  meillä ainakin on erittäin jouluisen/talvisen näköiset ja aivan saatanan hartaat punaiset verhot.

   Lainaa

  26. Tunteeton sitruuna 14.12.2021 10:15
   Tulos: +67 (67 ääntä)
   jukkapalmu: Saa olla kyllä aika bordelliherkkä ajatusmaailma jos punaisesta verhosta ei muuta tule mieleen.
   Juuri ajattelin samaa että on härski ajatusmaailma "hurskaalla immeisellä". Mutta niinhän se varmasti on, että nämä pahimmat loukkaantujat ovat juuri niitä, joilla ajatukset helposti "luisuvat syntisiksi", jonka takia pitää vetää yhä pidemmälle omaa fundamentalismia, kun kuviteellaan että kaikilla muillakin ajatusmaailma on samanlainen, mutta eivät vain välitä: Kierre on valmis.

   Lainaa

  27. Sitkas karjalanpiirakka 14.12.2021 11:20
   Tulos: +116 (118 ääntä)
   Siis sen passihomman tarkoitushan on että passittomat pysyvät poissa. Mikä ihmeen protesti se nyt on olevinaan boikotoida paikkoja joihin eivät pääsisi muutenkaan?

   Lainaa

  28. Häikäilemätön hyönteinen 14.12.2021 11:31
   Tulos: +61 (67 ääntä)
   En pistäisi pahaksi, jos välkkystroboepilepsiajouluvalot kiellettäisiin. Naapurilla on tällaiset 24/7 päällä sijoitettuna niin, että välkkyy meillekin. Onkohan naapuri sokea, kun vuorokauden ympäri jatkuva välkkyminen ei näytä häiritsevän ollenkaan?

   Lainaa

  29. Tulos: +27 (31 ääntä)
   Tunteeton sitruuna: Juuri ajattelin samaa että on härski ajatusmaailma "hurskaalla immeisellä". Mutta niinhän se varmasti on, että nämä pahimmat loukkaantujat ovat juuri niitä, joilla ajatukset helposti "luisuvat syntisiksi", jonka takia pitää vetää yhä pidemmälle omaa fundamentalismia, kun kuviteellaan että kaikilla [...]
   Se on hyvin tyypillinen piirre kaikelle ääriainekselle fundamentalistit mukaanlukien, että muut ihmiset ajattelevat samalla "logiikalla" ja se johtaa juuri Vihreän Verhon kaltaiseen ajatteluun. Samaa esiintyy todella paljon myös tiedevastaisilla, ja se on myös syynä sille miksi edes 100% idioottivarmat tieteelliset todisteet eivät riitä kääntämään heidän päätään tai edes varovaisesti epäilemään omaa kantaansa. Koska tietenkin jos kaikki käyttäisivät ajattelussaan samaa logiikkaa kuin he, tietenkin toisin ajattelevat olisivat silloin väärässä. Nämä hörhöt eivät ymmärrä asiaa, joska se pohjalla olevat loogiset säännöt johon he perustavat kaiken ajattelunsa, on virheellistä.

   Lainaa

  30. Möyheä ihminen 14.12.2021 14:38
   Tulos: +80 (82 ääntä)
   Kykenemätön peura: Voiko tästä päätellä, että ainakin Time Barin asiakaskunnasta rokote-, koronapassi- jne. vastaiset asiakkaat on samoja, jotka aiheuttaa eniten järjestyshäiriöitä? Onpa yllättävää.
   velipuoli sanoi tätä itse asiassa, se on baarissa töissä ja kummasti asiakkaiden käytös on parantunut passin myötä

   Lainaa

  31. Ontuva haukka 14.12.2021 14:58
   Tulos: +98 (100 ääntä)
   Kykenemätön peura: Voiko tästä päätellä, että ainakin Time Barin asiakaskunnasta rokote-, koronapassi- jne. vastaiset asiakkaat on samoja, jotka aiheuttaa eniten järjestyshäiriöitä? Onpa yllättävää.
   Ainakin omalla työpaikallani yhteys on aivan selvä. 
   Käytännössä kaikki raskaimmat vakiasiakkaat ovat passivaatimuksen myötä jääneet pois. 
   Merkittävät järjestyshäiriöt ovat meillä muutenkin aika harvinaisia, mut nää rokotevastaiset ovat hyvin  pitkälti samaa porukkaa, jotka eivät muissakaan asioissa noudata sääntöjä ja käyttäytyvät itsekkäästi - kiilaavat jonossa, juovat omia juomia, pöllivät muiden juomat, valittavat hinnoista ja tuotteista, yrittävät kerjätä alennuksia milloin milläkin verukkeella, töhrivät seiniä, tuppautuvat vieraisiin pöytiin ja   joko yrittävät pummata kaikkea tai härnätä muita huvikseen…
   Good riddance! Saisi jäädä pysyväksi koko koronapassi. 

   Lainaa

  32. Riski hedelmä 14.12.2021 16:16
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Miten niin ilotalot eivät kuulu jouluun? Mihin maallis-uskonnolliseen juhlaan ne sitten erityisesti liittyvät?

   Lainaa

  33. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 14.12.2021 18:42
   Tulos: +15 (21 ääntä)
   Ja sitten päivitellään, kun lapsia pidetään pumpulissa. Päivi pitäisi itsensäkin niin pumpulissa, että ummistaisi silmät jokaisen rakennukseen kiinnitetyn punaisen valon kohdalla. Tsemppiä siihen. Itse laitoin kirkkaan punaiset jouluvalot kotiini sisälle. Se on iloinen talo, vaikkei ilotalo olekaan.

   Lainaa

  34. Mustanpuhuva lihapiirakka 14.12.2021 18:45
   Tulos: -5 (11 ääntä)
   Itellä ainakin ultravioletit jouluvalot paistaa ikkunasta koko vuoden :-)

   Lainaa

  35. Itseasiassa 14.12.2021 21:42
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Väkivaltainen humppasilli: Minä jopa uskon, että känninen Päivi tekee tuon tuostakin juttuja Iltasanomiin ja Iltalehteen. Olen ihmetellyt aina vain turhanpäiväisemmäksi luisuvaa journalismia, mutta siinähän se syy ilmeisesti on, että journalistit on jo korvattu humalaisilla vapaaehtoisilla.
   Oon lopettanut molempien lehtien lukemisen, niissä kuitenkin seurataan klikkauksia tarkkaan. Eli mitä enemmän kaikki ala-arvoiset jutut saavat lukijoita, sitä enemmän niitä julkaistaan.

   Lainaa

  36. Itseasiassa 14.12.2021 21:47
   Tulos: +18 (22 ääntä)
   Sitkas karjalanpiirakka: Siis sen passihomman tarkoitushan on että passittomat pysyvät poissa. Mikä ihmeen protesti se nyt on olevinaan boikotoida paikkoja joihin eivät pääsisi muutenkaan?
   Jää niiden kaveritkin ulos. Onhan näitä oikein porukalla käyty ovella ilmoittamassa, ettei sitten tulla kukaan jos yksi kaveri ei pääse. Mulla olis kyllä kännissä ja näillä säillä parempaakin tekemistä.

   Lainaa

  37. Itseasiassa 14.12.2021 21:53
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Mä en käsitä miten nää päivit saavat kirjoitettua joka sanan isolla alkukirjaimella. Mutta nyt hämmentää enemmän, että miten yksi sana onkin kaiken keskellä pienellä!?

   Lainaa

  38. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Ontuva haukka: Ainakin omalla työpaikallani yhteys on aivan selvä. Käytännössä kaikki raskaimmat vakiasiakkaat ovat passivaatimuksen myötä jääneet pois.  Merkittävät järjestyshäiriöt ovat meillä muutenkin aika harvinaisia, mut nää rokotevastaiset ovat hyvin  pitkälti samaa porukkaa, jotka eivät muissakaan asioissa [...]
   Höpö höpö, olet vain lääketeollisuuden maksettu paskanjauhaja. Kyllä totuus on, että me jotka tiedämme liskosodat tunneleissa, me olemme ainoat vapaat 5G tukiasemien aiheuttamasta pakkohypnosilta. Osta multa suojaava tinahattu!

   Lainaa

  39. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Jutkipulli: Nils oon syyllinen ja sillä siwa.
   Tämän kerran Traumcityn trollaus osui niin hyvin, että "normi"peukuttajien sormet meni "normi"mielipiteen mukaan. HYVÄ NORMI!

   Lainaa

  40. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Banaani: Mikä siinä toisten ihmisten pihassa sua pitäis häiritä? Juu en minäkään ottaisi välkkyviä tai värikkäitä jouluvaloja itselleni, mutta niitä naapurin tekemisiä ei ole mikään pakko tuijottaa.  Ja onhan se henkilön a mielleyhtymä totta kai automaattisesti henkilön b vastuulla, mutta  meillä ainakin on [...]
   Olen miettinyt, että "miksi", miksi pitää olla vilkkuvalot. Mua häiritsis jos sisään näkys. Naapurien villkuvalot, noh, olen ihmetelly, mutta siinäpä vilkkuvat. Heippalappuja en edes mieti, ei vaan jaksa kiinnostaa.

   Lainaa

  41. Tulos: 0 (2 ääntä)
   antivaxxerikoronadenialistihörhöpersu: Kyllähän Nils on ollut vapaalla jo vuosikaudet.
   Pidä sinä kuule faktas!

   Lainaa

  42. Tunteeton raadonsyöjä (pluri) 14.12.2021 23:55
   Tulos: -13 (19 ääntä)
   Vaakku: Toi on muuten oikeesti (hyvällä tavalla) jännä juttu, että vaikka nää someölisijät niin kauheesti tota koronapassia tuntuu vastustavan niin kyllä se näyttää ainakin Time barilla toimineen parhaalla mahdollisella tavalla. Päivitys muuten on kyllä aivan kamala.
   Nousi 35% verrattuna mihin? Rajoitusaikaan? Millä aikavälillä? Työllisyystilanne paranee osa-aikatyöttömällä 400% jos hän tekee perjantaina 8h verrattuna torstain 2h. Luvut saadaan helposti näyttämään miltä halutaan etenkin kun puhutaan jatkuvassa muutoksessa olevista luvuista. En usko pätkääkään että koronapassi on tuottanut monellekaan ravintolalle parempaa tuottoa verrattuna rajoittamattomaan myyntiin. Koronapassin idea on erinomainen ja ilmeisen toimiva mutta en hyväksy sitä että "vapaa" yhteiskunta vaatii terveystietoja että voit ostaa ruokaa. Lisäksi ihmetyttää että aamulla voit mennä aamupalalle täyteen ravintolaan ilman passia mutta illalla et saa ostaa lehtipihviä samasta paikasta ainoana asiakkaana mikäli ei ole tarvittavaa dokumenttia todistaaksesi että se on turvallista.

   Lainaa

  43. patsi nassi 15.12.2021 5:09
   Tulos: -15 (23 ääntä)
   Time baarille tiedoksi. ei mene kaikilla noin hyvin. Tiedän tampereella pubeja joiden myynti on laskenut 50% passin käyttöönoton myötä. Eli kyllä olis parempi ilman mutta toki tällähetkellä tyhjää parempi

   Lainaa

  44. Mietteliäs kilpikonna 15.12.2021 6:50
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Banaani: Mikä siinä toisten ihmisten pihassa sua pitäis häiritä? Juu en minäkään ottaisi välkkyviä tai värikkäitä jouluvaloja itselleni, mutta niitä naapurin tekemisiä ei ole mikään pakko tuijottaa.  Ja onhan se henkilön a mielleyhtymä totta kai automaattisesti henkilön b vastuulla, mutta  meillä ainakin on [...]
   Sitähän mä nimenomaan tuossa ihmettelin, että miten heitä _itseään_ ei häiritse. 
   Mun ainakin olis pakko pitää kaihtimet visusti kiinni jos tuossa het ikkunan takana välkkyisi sellaiset strobovalot – ajatellen ihan kaikkea peruselämistä telkkarista ja lukemisesta nukkumiseen, on mun vaikea uskoa etteikö ne häiritsisi. Mutta kaipa kaikkeen sitten voi tottua. 

   Lainaa

  45. Näötön varis 15.12.2021 11:42
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   No ei toki pelkästään ne rokotevastaset oo niitä häiriökäyttäytyjiä, vaan kaikenlainen roskaväki noin niinkun muutenkin, joilla ei ole mitään hajua yhteiskunnan asioista tai kykyä käydä rokotteita ottamassa, piikittelevät ihan muuta itseensä. Niin nyt myös tämmönen porukka on jäänyt baareista ulos, joka varmasti isoksi osaksi syynä häiriöiden vähentymiseen. Pakko myöntää että ihan hiton hieno hyöty vaikka lisäduunia yrittäjille aiheuttaakin.

   Lainaa

  46. heimosenkeimo 15.12.2021 12:50
   Tulos: -15 (17 ääntä)
   itse pysyn visusti kotona aina klo 17 jälkeen kun se saamarin korona voi tarttua sillon.

   Lainaa

  47. Tulos: -2 (10 ääntä)
   patsi nassi: Time baarille tiedoksi. ei mene kaikilla noin hyvin. Tiedän tampereella pubeja joiden myynti on laskenut 50% passin käyttöönoton myötä. Eli kyllä olis parempi ilman mutta toki tällähetkellä tyhjää parempi
   Jos ihmiset nyt sitten ryyppää vähemmän niin sehän on vaan hyvä juttu. Katukauppiaat ei niin välitä koronapasseista tai rajoituksista, joten mitä useampi siirtyy siihen oikeaan kotipolttoiseen niin kansantalous kiittää kyllä terveydenhoitokuluissa.
    Dokaaminen on aika kova huume, toki baarit yms kärsii mikä on harmi, kolikolla on kaksi puolta siis totta kai. Itsekin dokaan joskus ja jouluna, on se ihan kivaa. Vielä kivempaa on joskus sosialisoida myös rafloissa ja terasseilla. 
   Ja kaikki saa dokata niin paljon kun tykkää, se on jokaisen oma elämä ja ei kannata kuunnella jos joku yrittää rajoittaa sitä mitä sinä teet itsellesi tai muuten aikasi vietät, oli se asia ihan mikä tahansa ja vaikka lainvastainen. Yksi elämä on meillä tällä pallolla, teet just mitä tykkäät.
   Eksyin aiheesta, silver lining mun piti sanoa ja toi eka kappale ja sitten eksyin aiheesta. Mistä me puhutaan? Mikä se kysymys oli?

   Lainaa

  48. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Mietteliäs kilpikonna: Sitähän mä nimenomaan tuossa ihmettelin, että miten heitä _itseään_ ei häiritse. Mun ainakin olis pakko pitää kaihtimet visusti kiinni jos tuossa het ikkunan takana välkkyisi sellaiset strobovalot – ajatellen ihan kaikkea peruselämistä telkkarista ja lukemisesta nukkumiseen, on mun vaikea uskoa etteikö ne häiritsisi. Mutta kaipa kaikkeen sitten voi tottua. 
   Ok luin sitten huonosti, sori :/

   Lainaa

  49. Hiivaton timantti 16.12.2021 18:58
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   antivaxxerikoronadenialistihörhöpersu: Kyllähän Nils on ollut vapaalla jo vuosikaudet.
   Nils pääsi kuin Anneli veräjästä

   Lainaa

  50. Tulos: -3 (3 ääntä)
   Vaakku: Toi on muuten oikeesti (hyvällä tavalla) jännä juttu, että vaikka nää someölisijät niin kauheesti tota koronapassia tuntuu vastustavan niin kyllä se näyttää ainakin Time barilla toimineen parhaalla mahdollisella tavalla. Päivitys muuten on kyllä aivan kamala.
   Samaa mieltä. Melkein oksensin vähän suuhuni kun tota päivitystä luin.

   Lainaa

  51. Luha salaatti 17.12.2021 12:18
   Tulos: -4 (10 ääntä)
   Vaakku: Toi on muuten oikeesti (hyvällä tavalla) jännä juttu, että vaikka nää someölisijät niin kauheesti tota koronapassia tuntuu vastustavan niin kyllä se näyttää ainakin Time barilla toimineen parhaalla mahdollisella tavalla. Päivitys muuten on kyllä aivan kamala.
   Ite mietin sitä, että mikä henkilökunnassa on vikana, jos ei ole aikaisemmin osannut poistaa häiriköitä, pitää niitä ulkona ja näin ihan itsestään nostaneet tason sellaiseksi, että muut viihtyvät baarissa.
   Ei siihen tarvita koronapassia erikseen. Mutta olen toki iloinen, että myynti on kasvanut ja asiakasviihtyvyys nousussa. Toivottavasti tilanne pysyy samalla myös sen jälkeen, kun passista luovutaan. 

   Lainaa

  52. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Luha salaatti: Ite mietin sitä, että mikä henkilökunnassa on vikana, jos ei ole aikaisemmin osannut poistaa häiriköitä, pitää niitä ulkona ja näin ihan itsestään nostaneet tason sellaiseksi, että muut viihtyvät baarissa. Ei siihen tarvita koronapassia erikseen. Mutta olen toki iloinen, että myynti on kasvanut ja [...]
   Olisko siksi, että sä et voi ketään naaman perusteella profiloida häiriökäyttäytyjäksi. Usein tämä sitten käy ilmi vasta sen JÄLKEEN kun häirikkö on jo jotain perseillyt (kussut sohvalle, tintannut naapuripöydän asiakasta tai yrittänyt kähveltää irtaimistoa).
   Passilla taas on ennakoiva ehkäisykyky noihin tilanteisiin, koska se erottaa itsekkäät epäitsekkäistä.
   Itsekeskeisesti ajatteleva ei halua ottaa alle promillen riskiä rokotteen haittavaikutuksista, vaikka sen yhteiskunnallinen hyöty olisi selvästi riskiä suurempi. Mutta kun oma etu ensin - antaa muiden ottaa riskit ja itse hyötyä muiden ponnisteluista. Kuten kommenttiketjusta voidaan päätellä, kun itsekkäästi ajattelevia ei päästetä yhteistiloihin, on siellä vähentynyt itsekkäästä toiminnasta aiheutunut perseilykin.
   (Ja tämä ei ole mikään sormenosoitus heitä kohtaan, joilla on jotain solusalpaajahoitoja ja eivät VOI sitä rokotetta ottaa. Hekin pääsevät negatiivisilla testeillä toki sitten sisään. Toinen kysymys voi olla se - puhuttaessa ainoastaan juottoloista - kannattaako niin vakavasti sairaana käydä pämppäämässä tai altistaa itseään, mikäli sekä rokote että luultavasti myös itse tauti ovat hengenvaarallisia.)

   Lainaa

  53. Viallinen kärpänen 29.12.2021 10:57
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Sitkas karjalanpiirakka: Siis sen passihomman tarkoitushan on että passittomat pysyvät poissa. Mikä ihmeen protesti se nyt on olevinaan boikotoida paikkoja joihin eivät pääsisi muutenkaan?
   "En enää ikinä mene sellaseen baariin, joka nyt vaatii passia! "
   Samanlaista narinaa oli silloin, kun tupakointikielto tuli ravintoloihin. Tupakoitsijat kilvan kehuivat jatkossa ryyppäävänsä kotona, kun ei ravintolassa kerran saa toisia myrkyttää. 

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: baari, boikotti, cheek, hesburger, ikä, iltalehti, joulu, julkkikset, lehti, punainen, time bar, verhot, värit