Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 153

Tämä on vakava ilmoitus.
Suurenna näkymä
Roskalavalla rapisee, osa 153

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -48 (110 ääntä)
   Kiinnostaisi myös tietää, miksi Kari jakelee yli 300e arvoisia renkaita ilmaiseksi facessa. Tosin epäilen tuota 200km ajomatkaa, kun renkaissa ei näy ollenkaan niitä uusien renkaiden valkeita juovia kulutuspinnoissa. Tai ehkä se 200km ajoa on tullut kiihdytyskisoissa, kun muutaman sata kertaa kiihdyttelee radalla nollasta kahteensataan, renkaat on luovutuskunnossa tuossa 200km kohdalla...

   Lainaa

  2. Tulos: +247 (259 ääntä)
   Jos ei Kurikan roskalava ole sääliglubi niin ei sitten mikään.

   Lainaa

  3. Tulos: +52 (72 ääntä)
   Kilokalori: Kiinnostaisi myös tietää, miksi Kari jakelee yli 300e arvoisia renkaita ilmaiseksi facessa. Tosin epäilen tuota 200km ajomatkaa, kun renkaissa ei näy ollenkaan niitä uusien renkaiden valkeita juovia kulutuspinnoissa. Tai ehkä se 200km ajoa on tullut kiihdytyskisoissa, kun muutaman sata kertaa [...]
   Ensinnäkin, alle parinsadan renkaat, kyseessä oli pari, ei sarja. Ovat toki kiihdytyskisakäytössäkin ovat voineet olla, koska olisivat olleet vetämättömillä pyörillä. Kukaan ei tuollaisia fillarinkummeja laittaisi vetäville renkaille koska pitoa ei olisi riittävästi, ja jos laittaisi niin kankaat näkyisivät jo parin kilometrin jälkeen.

   Lainaa

  4. Kivetön katkarapu 30.12.2021 1:03
   Tulos: +91 (109 ääntä)
   Olen tyhmä, en tajua tuota Hannelen ja Satun mokaa

   Lainaa

  5. Tulos: +113 (115 ääntä)
   Mikähän Päivi ajattelee roskalavaryhmän tarkoituksen olevan?

   Lainaa

  6. Tulos: +49 (83 ääntä)
   Kivetön katkarapu: Olen tyhmä, en tajua tuota Hannelen ja Satun mokaa
   Hannele haluaa hiustenkuivaajan lisäksi pään jota kuivata sillä.

   Lainaa

  7. Vaikeudeton rotta 30.12.2021 2:14
   Tulos: +71 (79 ääntä)
   Periaatteessa roskalava-ryhmät on hyvä juttu. Käytänössä usein ei.

   Lainaa

  8. Vaikeudeton rotta 30.12.2021 2:16
   Tulos: +61 (63 ääntä)
   Kilokalori: Kiinnostaisi myös tietää, miksi Kari jakelee yli 300e arvoisia renkaita ilmaiseksi facessa. Tosin epäilen tuota 200km ajomatkaa, kun renkaissa ei näy ollenkaan niitä uusien renkaiden valkeita juovia kulutuspinnoissa. Tai ehkä se 200km ajoa on tullut kiihdytyskisoissa, kun muutaman sata kertaa [...]
   Onhan nuo selkeästi lähes pakasta vedetyt renkaat. Eikä tosiaan ole likimainkaan 300€ arvoiset. Joskus niitä renkaita vaan jää yli, eikä kahta rengasta oikein saa myytyä järkevällä hinnalla.

   Lainaa

  9. Tulos: +13 (35 ääntä)
   Kivetön katkarapu: Olen tyhmä, en tajua tuota Hannelen ja Satun mokaa
   "Hiustenkuivaaja päineen" on ainut minkä itse keksin, mielikuvana nousee irtopää hiustenkuivaajan vieressä.

   Lainaa

  10. Poissulkeva leopardi 30.12.2021 3:38
   Tulos: +77 (79 ääntä)
   Ymmärsin Karin tarkoittavan, että annetaan tarpeeseen, eikä jälleenmyyntiin. Vähän huonohan se on näin talvella näyttää, että omassa on huonot kesärenkaat.

   Lainaa

  11. Kohtelias varis 30.12.2021 5:34
   Tulos: -17 (35 ääntä)
   Kivetön katkarapu: Olen tyhmä, en tajua tuota Hannelen ja Satun mokaa
   Hiustenkuivaaja _päineen_. Antajan pää mukaan.

   Lainaa

  12. Pehmeä jänis 30.12.2021 5:49
   Tulos: -34 (42 ääntä)
   Kilokalori: Kiinnostaisi myös tietää, miksi Kari jakelee yli 300e arvoisia renkaita ilmaiseksi facessa. Tosin epäilen tuota 200km ajomatkaa, kun renkaissa ei näy ollenkaan niitä uusien renkaiden valkeita juovia kulutuspinnoissa. Tai ehkä se 200km ajoa on tullut kiihdytyskisoissa, kun muutaman sata kertaa [...]
   ... No 2kpl kesäsliksejä paljoo perusta oli ne sittem 200 tai vittu 5000 kpl

   Lainaa

  13. Runsas paimen 30.12.2021 5:58
   Tulos: +27 (43 ääntä)
   Kivetön katkarapu: Olen tyhmä, en tajua tuota Hannelen ja Satun mokaa
   Uskon, että kyseessä on kaksi vaihtoehtoa: 1. Välistä puuttuu kommentteja, joissa ihmiset ovat naureskelleet "hiustenkuivaajaa päineen", että Hannele hakee irtopäitä ja tämä on siitä sitten ottanut itseensä, jonka takia Satu on tullut kysymään, onko tämä väsynyt kun on noin kiukkuinen. 2. Satu on vitsillä heittänyt "oletko väsynyt" kun tämä on laittanut hakemukseen "hiustenkuivaajaa päillä", johon Hannele sitten ärsyyntyi ja veti mukaan ihmisten naurureaktiotkin, kun kaikki lukevat hakemuksen väärin vitsillä. Muuten en kyllä keksi muuta vaihtoehtoa.

   Lainaa

  14. Tulos: -13 (39 ääntä)
   Kivetön katkarapu: Olen tyhmä, en tajua tuota Hannelen ja Satun mokaa
   Et ole. En tajua minäkään enkä ole tyhmä.

   Lainaa

  15. Tulos: +10 (20 ääntä)
   Kivetön katkarapu: Olen tyhmä, en tajua tuota Hannelen ja Satun mokaa
   Ollaan yhdessä tyhmiä, en mäkään tajua.

   Lainaa

  16. Tulos: +24 (30 ääntä)
   Kilokalori: Kiinnostaisi myös tietää, miksi Kari jakelee yli 300e arvoisia renkaita ilmaiseksi facessa. Tosin epäilen tuota 200km ajomatkaa, kun renkaissa ei näy ollenkaan niitä uusien renkaiden valkeita juovia kulutuspinnoissa. Tai ehkä se 200km ajoa on tullut kiihdytyskisoissa, kun muutaman sata kertaa [...]
   Ei nuo kovin kalliita ole lopulta, varsinkin kun täydestä setistä on vain puolet tarjolla. Uusilta näyttää, mutta tarina ei kerro paljonko niillä on ikää. Kymmenen vuotta varastossa maanneet 200km ajetut on ihan yhtä huonot laittaa auton alle kuin kaksi vuotta vanhat ja kymmenen tuhatta ajetut...

   Lainaa

  17. Aaltoileva susi 30.12.2021 8:23
   Tulos: +12 (36 ääntä)
   Kivetön katkarapu: Olen tyhmä, en tajua tuota Hannelen ja Satun mokaa
   En oikein minäkään, mutta arvelisin pointin olevan jokseenkin tämän tyylinen: Hannele ilmoittaa, että hiustenkuivaaja päineen saatavilla, joka tulkitaan luultavasti niin, että edellisen käyttäjän pää olisi mukana tai vastaavaa (tähän viittaisi myös nauruhymiöt heti aloitusviestissä tai ainakaan en keksi miksi muuten sellaisia olisi noin normaalissa viestissä) ja sen jälkeen Satu viittaa hassunhauskasti siihen, että Hannele olisi töistä väsynyt kun päitäkin kaipaa mukaan, josta Hannele suutahtaa. Tai vaihtoehtoisesti Satu on Hannelen tuttu ja kysyy ihan aidon vilpittömästi "kuulumisia" hieman väärässä paikassa ja Hannele olettaa hänen tarkoittavan tuota edellä mainittua. Oli sitten miten hyvänsä, niin hieman kyllä kaukaa haettu moka.

   Lainaa

  18. Asiaton simpanssi 30.12.2021 8:37
   Tulos: -20 (24 ääntä)
   Kivetön katkarapu: Olen tyhmä, en tajua tuota Hannelen ja Satun mokaa
   Olisiko mokana se, että enemmistö oli väärässä, vaikkei demokratiassa sellaisen pitäisi olla edes mahdollista...?

   Lainaa

  19. Kapitalisoitu ihminen 30.12.2021 8:43
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Kilokalori: Kiinnostaisi myös tietää, miksi Kari jakelee yli 300e arvoisia renkaita ilmaiseksi facessa. Tosin epäilen tuota 200km ajomatkaa, kun renkaissa ei näy ollenkaan niitä uusien renkaiden valkeita juovia kulutuspinnoissa. Tai ehkä se 200km ajoa on tullut kiihdytyskisoissa, kun muutaman sata kertaa [...]
   Hakka greeneissä ei ole valkeita juovia kulutuspinnoissa. Kuten ei läheskään kaikissa muissakaan renkaissa.

   Lainaa

  20. Vastarannan kiiski 30.12.2021 8:53
   Tulos: +63 (71 ääntä)
   Kivetön katkarapu: Olen tyhmä, en tajua tuota Hannelen ja Satun mokaa
   Hiustenkuivaaja päineen: Voi siis tarkoittaa niitä ihmispäitä tai sitten niitä itse kuivaajaan kiinnitettäviä puhallussuulakkeita (joita myös päiksi nimitetään) 
   Ehkä kriittisempi moka oli kuitenkin tuo hermostuminen huumorilla heitettyyn, edellä kertomaani asiaan viittaavaan kommenttiin. 

   Lainaa

  21. Tulos: +62 (82 ääntä)
   Kerrankin olen irvileukoja vastaan. Ymmärsin kyllä heti, että puhuu jostain suutinpäistä tms., eikä mistään ihmisen päästä.

   Lainaa

  22. Kannusteeton roska 30.12.2021 10:34
   Tulos: +2 (42 ääntä)
   Wisegyu: Kerrankin olen irvileukoja vastaan. Ymmärsin kyllä heti, että puhuu jostain suutinpäistä tms., eikä mistään ihmisen päästä.
   On se silti vähän hassusti muotoiltu kysymys.

   Lainaa

  23. Katsottava seppä 30.12.2021 11:57
   Tulos: +30 (38 ääntä)
   Wisegyu: Kerrankin olen irvileukoja vastaan. Ymmärsin kyllä heti, että puhuu jostain suutinpäistä tms., eikä mistään ihmisen päästä.
   Itse ajattelin ensin sellaista kampaajien harjoittelupäätä ja pohdin, että aika kallista tavaraa pyydetään ilmaiseksi. Vasta sen jälkeen tajusin, mitä haettiin. Tähän saattaa vaikuttaa, etten ole koskaan omistanut hiustenkuivaajaa, enkä myöskään koskaan vaihtanut "päätä" sellaiseen. Eri asiat ovat itsestään selviä eri ihmisille.

   Lainaa

  24. Laajahko sakaali 30.12.2021 12:02
   Tulos: +35 (81 ääntä)
   "Hiustenkuivaaja päineen" viittaa kyllä niin selkeästi hiustenkuivaajaan ja kuivaajan irtopäihin, että kyllä tuosta joutuu aika paljon vääntämällä vääntämään saadakseen vitsin aikaiseksi.

   Lainaa

  25. Itämätön sirkka 30.12.2021 13:34
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Lisämokana vielä, että ei taida olla Hakka Greenistä viisitoistatuumaisena kokoa 165/60. Olisiko leveys kuitenkin 195 tai 185?

   Lainaa

  26. Kuohitsematon makkara 30.12.2021 14:06
   Tulos: +29 (39 ääntä)
   Laajahko sakaali: "Hiustenkuivaaja päineen" viittaa kyllä niin selkeästi hiustenkuivaajaan ja kuivaajan irtopäihin, että kyllä tuosta joutuu aika paljon vääntämällä vääntämään saadakseen vitsin aikaiseksi.
   Eri asiat on eri ihmisille selkeitä. Olen elänyt melkein viisikymppiseksi tietämättä, että hiustenkuivaajassa voi olla jotain vaihdettavia irtopäitä - varmaankin siksi, kun en itse kyseistä laitetta omista.

   Lainaa

  27. Ihailtava laama 30.12.2021 15:47
   Tulos: +17 (23 ääntä)
   Laajahko sakaali: "Hiustenkuivaaja päineen" viittaa kyllä niin selkeästi hiustenkuivaajaan ja kuivaajan irtopäihin, että kyllä tuosta joutuu aika paljon vääntämällä vääntämään saadakseen vitsin aikaiseksi.
   Minulla taas ei ole ikinä ollut kuivaajaa, jossa mitään vaihdettavia osia. Niin hetken mietin, että kenen pään hän haluaa mukana, kunnes tajusin. Olisin hyvinkin voinut heittää jonkun irtopää -vitsin tuohon. Mika mielestäni selkeästi Hannelen hyvin negatiivinen asenne minkäänlaiseen vitsailuun.

   Lainaa

  28. Kannattamaton ahma 30.12.2021 15:51
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   Mä en ymmärrä mitä helvetin väliä sillä on mihin tarkotukseen noi renkaat hakee jos muuten menee kierrätykseen? Jos ei ite viitsi myydä niin sama kai se on jos joku viittii.

   Lainaa

  29. Sammaleeton papukaija 30.12.2021 16:27
   Tulos: +12 (32 ääntä)
   Kohtelias varis: Hiustenkuivaaja _päineen_. Antajan pää mukaan.
   Onko tämä tosiaan ensimmäinen tulkinta, joka jollekulle tulee mieleen? Minusta on ihan selvää, että "hiustenkuivaaja päineen" on sama asia kuin "hiustenkuivaaja päidensä kanssa", eli kyseessä on hiustenkuivaajan pää (joskin esim. suulake on ehkä parempi sana, tai mistäpä tuota tiedän mitä kaikkia päitä niissä voi olla, kun ei omassa päässä juuri ole tukkaa mitä kuivailla).

   Lainaa

  30. Kadotettu lohikääryle 30.12.2021 16:57
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Kilokalori: Kiinnostaisi myös tietää, miksi Kari jakelee yli 300e arvoisia renkaita ilmaiseksi facessa. Tosin epäilen tuota 200km ajomatkaa, kun renkaissa ei näy ollenkaan niitä uusien renkaiden valkeita juovia kulutuspinnoissa. Tai ehkä se 200km ajoa on tullut kiihdytyskisoissa, kun muutaman sata kertaa [...]
   Tuon kokoiset renkulat menee normaalisti sellaisen auton alle, mikä ei kulje 200 km/h. Sutaisemaan saattaa saada asvaltilla, muttei pitkästi.
   Ja kohta joku amis tulee kertomaan, että kyllä hänen Corollassa oli samanlaiset kumit ja se viritettiin kulkemaan kolmea sataa. Sanoin, että "normaalisti".

   Lainaa

  31. Kahvitauoton puuma 30.12.2021 18:08
   Tulos: +29 (35 ääntä)
   Miksei ketään muuta ihmetytä, miks auton renkaat on olohuoneessa? Kyllä ne sen verran kuraista ja pölyistä kamaa on ettei niitä tuoda sisään, varsinkaan olohuoneeseen, vaan ne on varastossa tai autotallissa.

   Lainaa

  32. Ääretön meduusa 30.12.2021 18:31
   Tulos: +19 (31 ääntä)
   En ole tiennyt että hiustenkuivaajiin on jotain irto-osia joita nimitetään päiksi. Olen omistanut tasan yhden (olen yli 40v nainen), eikä siitä lähden mitään osia irti. Eikä hotellien hiustenkuivaajissa ikinä mitään irto-osia ole. Piti lukea kommentit läpi jotta hoksasin mitä tuossa "päillä" oikein tarkoitetaan, kun en itse keksinyt mitään muuta kuin ihmispään enkä ymmärtänyt mikä se ns. oikea tulkinta tuossa olisi sitten ollut jos ei ihmisen pää.

   Lainaa

  33. Sitkas karjalanpiirakka 30.12.2021 21:06
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Kadotettu lohikääryle: Tuon kokoiset renkulat menee normaalisti sellaisen auton alle, mikä ei kulje 200 km/h. Sutaisemaan saattaa saada asvaltilla, muttei pitkästi. Ja kohta joku amis tulee kertomaan, että kyllä hänen Corollassa oli samanlaiset kumit ja se viritettiin kulkemaan kolmea sataa. Sanoin, että "normaalisti".
   Ehkä se onkin se selitys miksi melkein uusia kumeja on vain kaksi... toinen pari suditettu heti puhki viritetyllä Corollalla.

   Lainaa

  34. Itseasiassa 31.12.2021 9:00
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Kahvitauoton puuma: Miksei ketään muuta ihmetytä, miks auton renkaat on olohuoneessa? Kyllä ne sen verran kuraista ja pölyistä kamaa on ettei niitä tuoda sisään, varsinkaan olohuoneeseen, vaan ne on varastossa tai autotallissa.
   Jos Karilla ei ole muuta lukollista säilytyspaikkaa ja olisihan se vakavaa, kun ei voisi varmistaa varkaan käyttötarkoitusta.

   Lainaa

  35. Tulos: 0 (10 ääntä)
   traumcity: Hannele haluaa hiustenkuivaajan lisäksi pään jota kuivata sillä.
   Ei vaan roskalavaryhmässä on näitä kyyliä joiden mielestä tuolla ei saa pyytää mitään jos on töissä. Hannele on töissä

   Lainaa

  36. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Täytyy tänään illalla mokan innostamana kaivaa vanhat c-kasetit naftaliinista ja popittaa uudenvuoden kunniaksi vanhaa musaa. Onneksi löytyy himasta toimivat stereot jolla soittaa lp:t ja kasetit kun nostalgia nostaa päätään aina muutamien vuosien välein. Itseasiassa en edes jaksa muistaa koska viimeksi olisin kasetteihin koskenut joten kiitos FM kun muistutit että niitäkin on tallessa.

   Lainaa

  37. Tulos: +7 (7 ääntä)
   traumcity: Jos ei Kurikan roskalava ole sääliglubi niin ei sitten mikään.
   Kyllä tuo Kurikan Päivi taitaa olla ainoa, joka siihen sääliglubiin joutaa. Surkia ihminen, rutto vie.

   Lainaa

  38. Sisin maahinen 31.12.2021 17:43
   Tulos: +23 (27 ääntä)
   Seuraavaksi joku haluaa hanskan, käsineen.

   Lainaa

  39. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Siis, eikö hiustenkuivaajassa ole niitä erilaisia suuttimia eri kuivaustarkoituksiin (permanentille jne). Vähän kuin imurissa ne putkeen tulevat irtopäät verhoille ja sohvalle. Uskoisin, että tässä on tarkoitettu niitä.

   Lainaa

  40. Pesemätön maahinen 1.1.2022 19:45
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   La Llorona: "Hiustenkuivaaja päineen" on ainut minkä itse keksin, mielikuvana nousee irtopää hiustenkuivaajan vieressä.
   Aaltoileva susi: En oikein minäkään, mutta arvelisin pointin olevan jokseenkin tämän tyylinen: Hannele ilmoittaa, että hiustenkuivaaja päineen saatavilla, joka tulkitaan luultavasti niin, että edellisen käyttäjän pää olisi mukana tai vastaavaa (tähän viittaisi myös nauruhymiöt heti aloitusviestissä tai ainakaan en [...]
   En tiedä mitä tällä tarkoitat, mutta hiustenkuivaajan mukana tulee erilaisia vaihtopäitä koneeseen, joita voi laittaa tarpeen mukaan. Hannele selvästi haluaa myös ne vaihtopäät mukaan. En tiedä millä muulla nimellä niitä voisi kutsua (ei siis tarkoita kenenkään tai minkään irtopäätä). Itse en edes käytä niitä vaihtopäitä, joten en ihan tarkkaan tiedä saako niillä esim tuuheutta.

   Lainaa

  41. Päätön mansikka 4.1.2022 7:18
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Kilokalori: Kiinnostaisi myös tietää, miksi Kari jakelee yli 300e arvoisia renkaita ilmaiseksi facessa. Tosin epäilen tuota 200km ajomatkaa, kun renkaissa ei näy ollenkaan niitä uusien renkaiden valkeita juovia kulutuspinnoissa. Tai ehkä se 200km ajoa on tullut kiihdytyskisoissa, kun muutaman sata kertaa [...]
   Alle 100€/kpl noita näyttäisi ihan uutenakin saavan

   Lainaa

  42. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kyllä Hannele taisi olla aika väsynyt, kun noin itteensä otti.

   Lainaa

  43. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Kilokalori: Kiinnostaisi myös tietää, miksi Kari jakelee yli 300e arvoisia renkaita ilmaiseksi facessa. Tosin epäilen tuota 200km ajomatkaa, kun renkaissa ei näy ollenkaan niitä uusien renkaiden valkeita juovia kulutuspinnoissa. Tai ehkä se 200km ajoa on tullut kiihdytyskisoissa, kun muutaman sata kertaa [...]
   Vai että yli 300 euron. Kiitos päivän nauruista, neropatti.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: fööni, hiustenkuivaaja, irvileuat, kesärenkaat, kirppari, kirppis, kirpputori, käyttötarkoitus, mankka, pyörä, pyörävarasto, päät, renkaat, sääliklubi