Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Joulun satoa

Teboilin joulukampanja pilaa joulun.
Joulun satoa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 57 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +605 (651 ääntä)
   Pensaa... Aaargh

   Lainaa

  2. Tulos: +820 (834 ääntä)
   On se nyt kumma kun itse joutuu omat polttoaineensakin maksamaan! Missä joulumieli?

   Lainaa

  3. Käypä nektariini 28.12.2021 0:53
   Tulos: +233 (245 ääntä)
   Anterolla pää pensaaseen ny.

   Lainaa

  4. Pilkukas riikinkukko 28.12.2021 0:54
   Tulos: +469 (481 ääntä)
   Muistuttaa nuoren miehen kertomusta naisesta, joka huusi puistossa ”Kuka haluaa jäätelöä? Tulkaa tänne!” Naisen ympärille kerääntyi ihmisiä ja jokainen sai jäätelötuutin. Kun tuli tarinan sankarin vuoro, jäätelönainen katsoi tätä kummeksuen. Ilmenikin, että muut olivat samaa seuruetta ja yhdessä viettämässä kesäpäivää.

   Lainaa

  5. Tulos: +257 (271 ääntä)
   Eikä Anterolta edes kysytty, haluaako tulla adoptoiduksi.

   Lainaa

  6. Tulos: -287 (351 ääntä)
   No nyt kerrankin kun asia on jäänyt vaivaamaan Antero kysyy, ja saa jopa lähes asiallisen vastauksen, jos vai turha nälvintä suvusta olisi ollut pois.

   Lainaa

  7. Honottava huuhkaja 28.12.2021 1:29
   Tulos: +445 (463 ääntä)
   Paulan ruokakassijulkaisusta tuli vähän suru itselleni puseroon, kun toinen on ilahtuneena luullut saavansa kassillisen ruokatarpeita, samaan aikaan kun joku on tajunnut kotona että kauppakassi jäi bussipysäkille. :(

   Lainaa

  8. Tulos: +286 (308 ääntä)
   Kaali: No nyt kerrankin kun asia on jäänyt vaivaamaan Antero kysyy, ja saa jopa lähes asiallisen vastauksen, jos vai turha nälvintä suvusta olisi ollut pois.
   Missä kohtaa näit turhaa nälvintää?

   Lainaa

  9. Symppis makkara 28.12.2021 2:30
   Tulos: -156 (258 ääntä)
   Kyllä sitä itsekkin olis Anteron sijassa vähän voinut asiaa ihmetellä. Mistä pitäisi arvata, että mittarilla touhuuva tonttumuori on jonkun suvun oma juttu, kun useampaa autoa vielä tankkailee.

   Lainaa

  10. Älykäs viinirypäle 28.12.2021 3:05
   Tulos: +226 (244 ääntä)
   Paulaa kritisoitiin tuosta kauppakassijutusta ja hän oli käynyt myöhemmin kommentoimassa, että tää oli hänen huumoriaan ja ei oikeesti ollut mitään löytänyt. En seurannut keskustelua pidemmälle, mutta niin tai näin, huijasi tai ei, ei silti kovin fiksua toimintaa kumminkaan päin :')

   Lainaa

  11. Tulos: +235 (243 ääntä)
   Älykäs viinirypäle: Paulaa kritisoitiin tuosta kauppakassijutusta ja hän oli käynyt myöhemmin kommentoimassa, että tää oli hänen huumoriaan ja ei oikeesti ollut mitään löytänyt. En seurannut keskustelua pidemmälle, mutta niin tai näin, huijasi tai ei, ei silti kovin fiksua toimintaa kumminkaan päin :')
   Joo, väitti olevansa hänen paskaa huumoria. Moni sitten epäili, että mahtakohan olla edes läppää, vaan ottanut jonkun unohtuneen kauppakassin bussipysäkiltä mutta ei halunut sitten myöntää asiaa, täällä päin kun on noita pussukoita moneltakin unohtunut bussipysäkeille ja kaupan penkeille.

   Lainaa

  12. kirnumestari 28.12.2021 5:11
   Tulos: +243 (259 ääntä)
   Nimi: Pensaa... Aaargh
   Enemmän sattu tuo ”kamppania”

   Lainaa

  13. Tulos: +105 (129 ääntä)
   kirnumestari: Enemmän sattu tuo ”kamppania”
   Veikkaan, että se "Punapukuinen" oli vaan että sillä sattui olemaan punanen toppatakki.

   Lainaa

  14. Epäpyhä black metal -silli 28.12.2021 5:53
   Tulos: +221 (247 ääntä)
   Olisipa "aspan tytöt" ehtineet kommentoimaan että "pensa-kampanjassa" jaettiin tankillisia pelkästään naaman perusteella. Eikä valinta nyt kohdistunut Anteroon.

   Lainaa

  15. Ministeri Nieminen 28.12.2021 6:54
   Tulos: -135 (167 ääntä)
   kirnumestari: Enemmän sattu tuo ”kamppania”
   Minua sattui hieman tuo "sattu".

   Lainaa

  16. Tulos: +120 (128 ääntä)
   Arvostelisin ton Pohjois-Pohjan Poliisin toivotuksen käännöksen niin, että kerrankin on käännösohjelma löytänyt totuuden sanojen takaa.

   Lainaa

  17. Takkuinen hilleri 28.12.2021 9:55
   Tulos: +79 (89 ääntä)
   🎶Sitä tuskin edes voi aavistaa unissaan, kuka saa, ja kenelle annetaan.🎶

   Lainaa

  18. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 28.12.2021 10:08
   Tulos: -32 (74 ääntä)
   Mulla jäi kerran reissulla vasta ostettu eväskassi jätteenkierrätyspisteelle. Tajusin tilanteen viisi minuuttia myöhemmin ja palasin. Kierrätyspisteelle jälkeemme jääneellä tyvärellä tuli kumma kiire hilpaista mersullaan, kun ajoimme pisteelle. Kassia ei löytynyt.

   Lainaa

  19. Jorma Ralli-Kukkula 28.12.2021 10:20
   Tulos: +60 (68 ääntä)
   Nimi: Pensaa... Aaargh
   Sitä oli tarjolla tällä kertaa, bensiiniä sitten eri kamppaniassa.

   Lainaa

  20. Tulos: +52 (62 ääntä)
   Vittu mikä Antero.

   Lainaa

  21. Tulos: -19 (49 ääntä)
   Ei kai tuo korkkikorkki mitenkään väärin ole, mutta kuulostaa vähän hassulta. Samoin kuin kierrekorkinavaaja, kun miksi kierrekorkki tarvitsisi avaajaa?

   Lainaa

  22. Absurdi kookos 28.12.2021 12:46
   Tulos: +168 (176 ääntä)
   Jos bussipysäkillä satun näkemään ruokakassin tai minkään muunkaan kassin niin ei kyllä ihan ensimmäisenä tule mieleen että joku päättänyt lahjoittaa sen satunnaiselle ohikulkijalle.. Varsinkaan jos siinä ei ole mitään lappua missä lukisi "saa ottaa". Paula vaikuttaa vähän sellaiselta tyypiltä jonka mukaan lähtee kaikki mitä ei ole niinsanotusti naulattu kiinni.

   Lainaa

  23. Tulos: +95 (97 ääntä)
   Symppis makkara: Kyllä sitä itsekkin olis Anteron sijassa vähän voinut asiaa ihmetellä. Mistä pitäisi arvata, että mittarilla touhuuva tonttumuori on jonkun suvun oma juttu, kun useampaa autoa vielä tankkailee.
   Vaikka olisikin joku kampanja, niin tuskin kylmäasemalla.

   Lainaa

  24. Sitkas karjalanpiirakka 28.12.2021 13:14
   Tulos: +111 (121 ääntä)
   Symppis makkara: Kyllä sitä itsekkin olis Anteron sijassa vähän voinut asiaa ihmetellä. Mistä pitäisi arvata, että mittarilla touhuuva tonttumuori on jonkun suvun oma juttu, kun useampaa autoa vielä tankkailee.
   Ei minulle kyllä tulisi ikinä mieleenikään että kukaan vieraille ilmasta bensaa jakais, vaikka kuinka montaa autoa olisi tankkaamassa. Jos semmoinen kampanja olisi, sitä mainostettaisiin.

   Lainaa

  25. Peikko Pesonen 28.12.2021 14:01
   Tulos: +21 (27 ääntä)
   Nimi: Pensaa... Aaargh
   Kamppania. AAAARRRRGGGHHHHH!!!

   Lainaa

  26. Tulos: +46 (48 ääntä)
   jukkapalmu: Veikkaan, että se "Punapukuinen" oli vaan että sillä sattui olemaan punanen toppatakki.
   Oli punainen pilkkihaalari päällä.

   Lainaa

  27. LipeäLettu 28.12.2021 15:40
   Tulos: -3 (13 ääntä)
   Pensaa....

   Lainaa

  28. Tulos: +50 (76 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Minua sattui hieman tuo "sattu".
   Aina tulee yksi pelle vaatimaan kirjakielen käyttöä, jos joku huomauttaa väärin kirjoitetusta sanasta.

   Lainaa

  29. Valittu mestari 28.12.2021 23:42
   Tulos: -27 (55 ääntä)
   Tuollaisen ruokakassin palauttamisessa kadottaneelle on se ongelma, että elintarvikkeet ehtivät todennäköisesti pilaantua ennen kuin ne kadottanut löytyy.

   Lainaa

  30. Laupeuden Tarzan 28.12.2021 23:57
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Peikko Pesonen: Kamppania. AAAARRRRGGGHHHHH!!!
   Castle AAAARRRRGGGHHHHH!!!

   Lainaa

  31. MistrMistress 29.12.2021 6:08
   Tulos: +32 (36 ääntä)
   Kamppaniapensaa Jouluksi.

   Lainaa

  32. Tulos: +75 (81 ääntä)
   Symppis makkara: Kyllä sitä itsekkin olis Anteron sijassa vähän voinut asiaa ihmetellä. Mistä pitäisi arvata, että mittarilla touhuuva tonttumuori on jonkun suvun oma juttu, kun useampaa autoa vielä tankkailee.
   Toisaalta, Antero olisi voinut kysäistä siltä joulunpunaiselta tyypiltä, että tankkaatko kaikkiin autoihin ilmaiseksi vai mikä tää homma oikein on. Monesti asiat selvenevät kysymällä, eikä ihmettelemällä omassa päässään. Ja sitten piti kysyä vasta Facebookissa. Oli varmaan ehtinyt purkautua moneen suuntaan ennen avautumista julkisella paikalla. Olisi säästynyt mieliharmilta, jos olisi kysynyt paikan päällä.

   Lainaa

  33. Urhea viinirypäle 29.12.2021 10:26
   Tulos: +33 (41 ääntä)
   Symppis makkara: Kyllä sitä itsekkin olis Anteron sijassa vähän voinut asiaa ihmetellä. Mistä pitäisi arvata, että mittarilla touhuuva tonttumuori on jonkun suvun oma juttu, kun useampaa autoa vielä tankkailee.
   Niinkö? Minulle taas ei tulisi ensimmäisenä mieleen mikään bensa-aseman oma kampanja tämmöisestä. Ja itkeä nyt vielä facessa tulleensa syrjityksi, hoh hoijaa.

   Lainaa

  34. Tulos: +69 (77 ääntä)
   Antero siis ihan tosissaan mietti, että Teboil jakaa ilmaista bensaa? Ei mikään ihme, että niin moni haksahtaa huijauksiin, joissa "Prisma" jakaa 50 euron lahjakortteja. Normaalijärjellä varustettu ihminen osaisi laskea, että minkään firman talous ei kestäisi sitä, että annettaisiin ilmaiseksi pois sellaista, mistä on itse maksettu. Ainakaan kovin laajamittaisesti.

   Lainaa

  35. Pehmusteeton sakaali 29.12.2021 11:38
   Tulos: -6 (16 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Mulla jäi kerran reissulla vasta ostettu eväskassi jätteenkierrätyspisteelle. Tajusin tilanteen viisi minuuttia myöhemmin ja palasin. Kierrätyspisteelle jälkeemme jääneellä tyvärellä tuli kumma kiire hilpaista mersullaan, kun ajoimme pisteelle. Kassia ei löytynyt.
   Pitäähän se mersukin maksaa kun osamaksulla ostettu, sitten asutaan vuokralla ja elellään muutenkin kitsaasti.

   Lainaa

  36. Päätön mansikka 29.12.2021 17:08
   Tulos: -21 (35 ääntä)
   Irvikisu: Aina tulee yksi pelle vaatimaan kirjakielen käyttöä, jos joku huomauttaa väärin kirjoitetusta sanasta.
   No mutta eikö se ensimmäinenkin pelle vaatinut kirjakielen käyttöä kun huomautti väärin kirjoitetusta sanasta?

   Lainaa

  37. Meluisa hilleri 29.12.2021 20:33
   Tulos: +35 (47 ääntä)
   Jos huoltoasema oikeasti lahjoittaisi polttoaineita kampanjana, niin eikö se polttoaineen hinta silloin laskettaisi kampanjan ajaksi nollaan sen sijaan, että joku pistetään rajattoman maksukortin kanssa tankkauspisteelle heilumaan? Ensinnäkin tuollaisen mahtimaksukortin myöntäminen antaisi "bensatontuille" kiusauksen varastaa kortti itselleen, ja samoin kaikille toisille tulisi kiusaus ryöstää kyseinen tonttu. Toisekseen bensan myyminen normaalihinnalla omaan piikkiin voisi tulla kalliimmaksi kuin sen lahjoittaminen pilkkahinnalla. Miettikää nyt kun verottajalle yrittäisi selittää. "Joo kylhä me kassan mukaan myytiin 200 000 litraa bensaa, mut ei se ollu niinku veronalasta myyntii, koska me ite tiättekste maksettiin se asiakkaille et sillee me ei kyl tienattu siit mitää, jote voisitteks niinku sen vuoks lakata karhuumast meilt noit veroi". Pitäisi olla aika hyvä selittäjä, että tuo menisi verottajan syynistä läpi. Pikemminkin kävisi niin, että kun ensin saa liikevoittoa, ja siitä maksetaan verot, niin sitten kun jäljelle jäävällä liikevoitolla ostaisi omaa bensaansa asiakkaille lahjoitettavaksi, se laskettaisiin uudeksi liikevoitoksi, josta maksettaisiin uudet verot. Menettäisit siis polttoaineen ostohinnan ja myyntivoiton, minkä lisäksi maksaisit häviämistäsi rahoista kahdet verot päällekkäin, kun taas hinnanalennuksella menettäisit ainoastaan ostohinnan ja myyntivoiton.

   Lainaa

  38. Kalaton vihannes 29.12.2021 20:40
   Tulos: +47 (47 ääntä)
   Toj Karin: Ei kai tuo korkkikorkki mitenkään väärin ole, mutta kuulostaa vähän hassulta. Samoin kuin kierrekorkinavaaja, kun miksi kierrekorkki tarvitsisi avaajaa?
   Kyllä kierrekorkin avaaja on ihan olemassaoleva asia. Erittäin kätevä jos kierteet on todella tiukasti kiinni ja sormet vain liukuu kivuaalisti korkista. Tai apuvälineeksi vanhukselle tai ihmiselle, jolla voimat käsistä vähentyneet syystä tai toisesta.

   Lainaa

  39. Sitkas karjalanpiirakka 29.12.2021 21:38
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Meluisa hilleri: Jos huoltoasema oikeasti lahjoittaisi polttoaineita kampanjana, niin eikö se polttoaineen hinta silloin laskettaisi kampanjan ajaksi nollaan sen sijaan, että joku pistetään rajattoman maksukortin kanssa tankkauspisteelle heilumaan? Ensinnäkin tuollaisen mahtimaksukortin myöntäminen antaisi [...]
   Periaatteessa joo, mutta käytännössä siellä olisi kuitenkin työntekijät jakamassa sitä. Muuten joku valopää

   Lainaa

  40. Sitkas karjalanpiirakka 29.12.2021 21:49
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   No lähti etuajassa eikä tää anna vastata tohon enää, mutta piti siis sanoa että vaikka se kampanjabensa periaatteessa kyllä myytäisiin joo nollahinnalla, olisi siellä kuitenkin työntekijät jakamassa sitä koska muuten siellä täytettäisiin pakulasteittain tynnyreitä jos ei valvontaa olisi.

   Lainaa

  41. Meluisa hilleri 29.12.2021 23:12
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   Sitkas karjalanpiirakka: No lähti etuajassa eikä tää anna vastata tohon enää, mutta piti siis sanoa että vaikka se kampanjabensa periaatteessa kyllä myytäisiin joo nollahinnalla, olisi siellä kuitenkin työntekijät jakamassa sitä koska muuten siellä täytettäisiin pakulasteittain tynnyreitä jos ei valvontaa olisi.
   Tietysti jonkun pitäisi valvoa tankkauksia, mutta se ei liity noihin muihin ongelmiin, mitä bensan lahjoitusostamisesta seuraisi. Jos bensaa ostettaisiin asiakkaiden puolesta normaalihinnalla vaikka se 200 000 litraa, niin on ihan sama, menisikö tuo bensamäärä yhdelle vai 200 000 ihmiselle, kun työntekijällä olisi silti kiusaus käyttää ostokorttiaan luvatta, ja verottaja tulisi silti haukkaamaan kampanjasta tuplaosuuden itselleen.
   Eli vaikka työntekijät pitäisi joka tapauksessa pistää valvomaan kampanjaa, niin pointti oli se, että yksikään yritys ei ikinä toteuttaisi mitään kampanjaa Anteron luulemalla tavalla. 

   Lainaa

  42. Viitseliäs siili 29.12.2021 23:58
   Tulos: +11 (19 ääntä)
   Meluisa hilleri: Jos huoltoasema oikeasti lahjoittaisi polttoaineita kampanjana, niin eikö se polttoaineen hinta silloin laskettaisi kampanjan ajaksi nollaan sen sijaan, että joku pistetään rajattoman maksukortin kanssa tankkauspisteelle heilumaan? Ensinnäkin tuollaisen mahtimaksukortin myöntäminen antaisi [...]
   No tuota. Ei verottajalle mitään "selitetä", vaan sille raportoidaan asioita. Verottaja voi sitten halutessaan tehdä verotarkastuksen ja tulla katsomaan katsomaan kuitteja ja muuta dokumentaatiota.
   Mitään "tuplavoittoja" tästä ei synny missään skenaariossa. JOS se nyt tehtäisiin niin hölmösti että sieltä ostettaisiin mittarissa/tolpassa näkyvällä hinnalla ja maksettaisiin lasku itselle joka ihan rahalla maksettaisiin, niin toki se on liiketoiminnnan kulu siinä missä sähkö tai vaikka mittarikentän auraus.
   Tähän liittyy kolme erilaista veroa.
   Valmistevero, eli polttoainevero. Se määritellään euroissa (senteissä) per litra, ja siitä ei pääse eroon millään.
   Arvonlisävero. Se on vähennyskelpoinen, eli jos myyt jotain hintaan 100€ + alv ja ostat jotain hintaan 100€ + alv, ei yrityksellesi synny tilitettävää alvia. Tässä skenaariossa alvillista myyyntiä on tasan yhtä paljon, joten tilitettävää arvonlisäveroa ei ole.
   Yhteisövero. Liiketoiminnan tuotosta, eli voitoista maksettava vero. Se maksetaan sitten kun koko vuoden ostot ja muut kulut, kuten palkat, poistot (eli kaluston kuluminen) yms. on summattu yhteen, ja vähennetty myynnistä. Jos näiden jälkeen jää jotain "yli", maksetaan syntyneestä voitosta veroa. 
   Tässä bensan lahjoittamisessa syntyy vain ja ainoastaan tappiota. Kustannus syntyy valmisteverosta ja itse polttoaineesta. Itse itsensä kanssa tehty myynti ja osto nollaa itsensä.
   Todennäköisesti tällainen toteutettaisiin siten, että myynnistä tehdään ns. sisäinen lasku. Raha ei liiku, mutta kustannus saadaan kohdistettua oikealle kustannuspaikalle (=osastolle), tässä tapauksessa todennäköisesti markkinointikuluksi.

   Lainaa

  43. Viitseliäs siili 30.12.2021 0:03
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   * alvillista myyntiä syntyy tasan yhtä paljon kuin ostoa, minkä vuoksi tilitettävää alvia ei synny. Lisäys: todennäköisesti paras tapa seurata kampanjaa, yksittäisiä tankkauskertoja, sekä kulujen kohdistamista on polttoaineyhtiön oma kortti. Se voidaan avata kampanjan ajaksi, ja sulkea sen päätyttyä. Jokainen myynti kirjautuu, ja kun tiedetään kenellä kortti on, niin väärinkäytön todennäköisyys on varsin pieni. Sillä polttoaineyhtiön kortilla ei voi maksaa missään muualla, saati nostaa rahaa pankkiautomaatilta, joten saldon tyhjentäminen ja pako helikopterilla Meksikoon ei onnistu.

   Lainaa

  44. Päivänpolttava raataja 30.12.2021 7:27
   Tulos: +14 (24 ääntä)
   Valittu mestari: Tuollaisen ruokakassin palauttamisessa kadottaneelle on se ongelma, että elintarvikkeet ehtivät todennäköisesti pilaantua ennen kuin ne kadottanut löytyy.
   Melko lämmintä saa olla että talvella ruoka pilaantuu ulkona.

   Lainaa

  45. Apinaattori 30.12.2021 12:33
   Tulos: +4 (14 ääntä)
   Päivänpolttava raataja: Melko lämmintä saa olla että talvella ruoka pilaantuu ulkona.
   Mutta mihin sellaisen löydetyn ruokakassin sitten toimittaisi. Poliisit tuskin ottaisi vastaan juurikin pilaatumisvaaran takia ja aika kova homma olisi ruveta kyselemään pitkin kyliä että olisiko tämä kassi sinun. Siinä mielessä olen kyllä löytäjän puolella kun itse en ainakaan osaisi keksiä mitä löydölle pitäisi tehdä. No ehkä olen sitten vaan niin tyhmä etten moista ongelmaa osaa ratkaista mutta josko täältä löytyisi joku neuvomaan niin sitten tiedän jos törmään joskus vastaavaan tilanteeseen.

   Lainaa

  46. Letittämätön banaani 31.12.2021 12:18
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Apinaattori: Mutta mihin sellaisen löydetyn ruokakassin sitten toimittaisi. Poliisit tuskin ottaisi vastaan juurikin pilaatumisvaaran takia ja aika kova homma olisi ruveta kyselemään pitkin kyliä että olisiko tämä kassi sinun. Siinä mielessä olen kyllä löytäjän puolella kun itse en ainakaan osaisi keksiä mitä [...]
   Luulisi että ruokakassin hukannut on tulossa sitä etsimään. Eli jättäisin siihen missä on. Toki jos asuu lähellä ja kassi on siinä edelleen muutaman tunnin kuluttua niin ottaisin mukaani.

   Lainaa

  47. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Jos itse löytäisin ruokakassin niin saattaisin palauttaa kauppaan jos se löytyisi ihan vierestä ja kyseisen myymälän logoilla. Muuten kyllä tarttuisi matkaan koska täälläpäin ei mikään säily koskemattomana kauaa ja seuraava nilkki sen kuitenkin ottaisi. Miksi siis en itse olisi se nilkki kuka saa bonus ruokaa enkä aina vain nälkäinen mulkero? Ja ihan oikeassa kyllä ekassa "mokassa" pollarit on, toisia ihmisiä kannattaa pelätä. Ei maailmassa kannata olla sinisilmäinen sen verran olen oppinut. Ei nyt panikoida kandee mutta kunhan pitää mielessä että ihminen ei ole luottamuksesi arvoinen ennenkuin sen todistaa teoilla sillä sanat ovat ilmaisia ja pelkkää taustamelua ikävän usein. Ja ei en ole mitenkään katkera tai pessimistinen mutta tähän ikään mennessä on tullut nähtyä kuinka kiltit päätyvät uhreiksi liian usein ja siksi kannattaa pientä kapinahenkeä vaalia ja muistaa ettei kenenkään kannata antaa polkea itseäsi alas. Pitäkää puolenne kiltit tyypit ja ikävää aina jos kadottaa jotain mutta ruokaa en kyllä uskaltaisi jättää ulos enkä usko kyllä että sen eteen kannattaa nähdä kauhean paljon vaivaa koska on epätodennäköistä koskaan löytää sen kadottajaa. Muuta sälää en pitäisi vaan hoitaisin omistajalle. Ai niin vielä pitää todeta että vaikka ruoka ei pilaantuisi niin ei kestä kauaa kun varikset ja harakat on repimässä yksin jätettyä kassia auki ja sen jälkeen niihin en ainakaan itse koskisi. Taas mä jauhan ja jauhan ylipitkää selostusta ihan turhasta sillä ei uskoakseni tässä ruokakassin tapauksessa ole kuin kaksi vaihtoehtoa, 1) Näet nyssäkän jossain ilman omistajaa ja et sen enempää jaksa kiinnostua 2) Katsot mitä siinä on ja viet himaan, Tai jätät siihen koska syyt. Kaikki muu on teoriatasolla pähkäilyä mutta kukaan ei lähde juoksemaan sen takia ympäri kaupunkia.

   Lainaa

  48. Luettava unikeko 31.12.2021 19:54
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Kaali: No nyt kerrankin kun asia on jäänyt vaivaamaan Antero kysyy, ja saa jopa lähes asiallisen vastauksen, jos vai turha nälvintä suvusta olisi ollut pois.
   Siinä mitään nälvintää ollut. Heikko itsetunto ja olematon huumorintaju (Anteron ja sinun) sai kuvittelemaan niin.

   Lainaa

  49. Korkeahko konna 31.12.2021 21:07
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Toj Karin: Ei kai tuo korkkikorkki mitenkään väärin ole, mutta kuulostaa vähän hassulta. Samoin kuin kierrekorkinavaaja, kun miksi kierrekorkki tarvitsisi avaajaa?
   Se on oikein, koska korkki on mm. korkkitammesta saatava materiaali. Pullon korkki voi olla korkkia jolloin se on korkkinen korkki, mutta niin voi moni muukin asia, kuten korkkilattia. Sattuneesta syystä suomen kielessä (pullon)korkki on saanut nimensä ko. materiaalista. Kierrekorkeille taas on avaajia, koska esim. iäkkäämmillä ei aina ole sormivoimaa saada tiukkoja kierrekorkkeja auki ilman apuvälinettä.

   Lainaa

  50. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Nimi: Pensaa... Aaargh
   Kamppania... Aaargh

   Lainaa

  51. Ystävätön haukka 2.1.2022 2:41
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Apinaattori: Mutta mihin sellaisen löydetyn ruokakassin sitten toimittaisi. Poliisit tuskin ottaisi vastaan juurikin pilaatumisvaaran takia ja aika kova homma olisi ruveta kyselemään pitkin kyliä että olisiko tämä kassi sinun. Siinä mielessä olen kyllä löytäjän puolella kun itse en ainakaan osaisi keksiä mitä [...]
   Olisko semmonen ratkasu mahdollista, että antais sen kassin vaikka olla just siinä missä se on, niin siinä kohtaa ku kassin omistaja tajuaa asian, lähtee äkkiä sitä sieltä etsimään. Vai meinasitko että parempi varastaa se itse ensin, kun joku muu veisi sen kuitenkin?

   Lainaa

  52. Osaamaton maahinen 2.1.2022 12:39
   Tulos: -9 (11 ääntä)
   Ystävätön haukka: Olisko semmonen ratkasu mahdollista, että antais sen kassin vaikka olla just siinä missä se on, niin siinä kohtaa ku kassin omistaja tajuaa asian, lähtee äkkiä sitä sieltä etsimään. Vai meinasitko että parempi varastaa se itse ensin, kun joku muu veisi sen kuitenkin?
   Niin että mieluummin jättää kassillisen ruokaa jäätymään ulos pakkaseen kuin tekee asialle edes jotain?

   Lainaa

  53. Taidokas alligaattori 5.1.2022 10:26
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Irvikisu: Aina tulee yksi pelle vaatimaan kirjakielen käyttöä, jos joku huomauttaa väärin kirjoitetusta sanasta.
   Näköjään sitä ensimmäistä pelleä, joka nillittää väärin kirjoitetusta sanasta, seuraa toinenkin pelle..

   Lainaa

  54. Taidokas alligaattori 5.1.2022 10:28
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Osaamaton maahinen: Niin että mieluummin jättää kassillisen ruokaa jäätymään ulos pakkaseen kuin tekee asialle edes jotain?
   Eli varastaa mieluummin??

   Lainaa

  55. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Anteron tapauksesta tulee mieleen kun yhteen firmaan vein tavaraa. Henkilökunta harjasi vieruskaverin merikonttia. Vihjaisin että mun konttikin olisi harjausta vailla. Kävi katsomassa ja totesi etteivät harjaa kotimaanautoja. Kumma että kaukoidästä tullutta kontinhaltijaa kyllä palvelevat. Kotimaiset tehkööt itse.

   Lainaa

  56. Tulos: +1 (1 ääni)
   Käypä nektariini: Anterolla pää pensaaseen ny.
   Pää bensaaseen ja kamppania rintamalle.

   Lainaa

  57. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Jos siellä on joku korttinsa kanssa maksamassa suvun tankkeja niin maksais koko kylän tankit samalla täyteen. Ei tarvitsisi kenenkään ihmetellä miksei Teboil sponsoroi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: bensa-asema, huoltoasema, joulu, korkinavaaja, kylmäasema, käännösvirhe, löytynyt, poliisit, ruoka, ruotsi, tankata, teboil, tonttu