Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 188

Ehkä talvirenkaatkin ovat huijausta.
Suurenna näkymä
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 188

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 59 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Aineeton karpalo 23.11.2021 0:17
   Tulos: +144 (148 ääntä)
   Ilman Alinaa en ehkä olis nähnyt... Nyt en voi olla näkemättä.

   Lainaa

  2. Elävä taistelija 23.11.2021 0:21
   Tulos: +198 (202 ääntä)
   Onneksi ei ole ehtinyt levylle asti tuo paistin pannu. Kerran olen herännyt naapurin palovaroittimeen, kun kaveri oli päättänyt lämmittää mikropitsaa suoraan hellan levyllä. Odotellessa tietysti nukahti sohvalle. Onneksi ei mitään vakaampaa tapahtunut. Mitä nyt palomiehet tuuletti kämppää kaverin maatessa sammuneena sohvalla.

   Lainaa

  3. Tornipöllö 23.11.2021 0:33
   Tulos: +189 (195 ääntä)
   Itseäni lähinnä häiritsee, miten järkyttävän epäkäytännöllinen tuo kahvikuppi on. Juu, tajuan että sen tarkoitus on varmaan vain tuoda mainokseen lämmön ja yhdessäolon henkeä, mutta en vaan pääse yli siitä mielikuvasta että juojat yrittävät hörpätä mukista yhtä aikaa ja tempaisevatkin kahvit syliinsä.

   Lainaa

  4. Tulos: +132 (178 ääntä)
   Talvirengaspassin edellytykset: 1) Talvirenkaat on vaihdettu ja pulttien jälkikiristyksestä on kulunut vähintään 7 päivää 2) Poliisin todistus ojaanajosta 3) Korkeintaan 72 tuntia vanha testitulos liukkaan kelin radalta kesärenkailla

   Lainaa

  5. Kykenemätön peura 23.11.2021 0:41
   Tulos: -6 (122 ääntä)
   Alina, en näe. Kuvassa ei ole minun silmään mitään järkeä, mutta mitä häröä siinä pitäisi nähdä?

   Lainaa

  6. Hallitseva puuma 23.11.2021 1:28
   Tulos: +164 (168 ääntä)
   Kykenemätön peura: Alina, en näe. Kuvassa ei ole minun silmään mitään järkeä, mutta mitä häröä siinä pitäisi nähdä?
   Ihanaa ettei ihan kaikilla ole vielä yhtä turmeltunut mielikuvitus kuin meillä muilla.

   Lainaa

  7. auttakaa tyhmää 23.11.2021 1:28
   Tulos: +98 (118 ääntä)
   Mitä ton Alinan kuvan pitäis esittää?

   Lainaa

  8. Liila Laiskiainen 23.11.2021 1:45
   Tulos: -17 (25 ääntä)
   Kykenemätön peura: Alina, en näe. Kuvassa ei ole minun silmään mitään järkeä, mutta mitä häröä siinä pitäisi nähdä?
   On kyllä vähän epäselkeä kuva mutta katso tarkkaan käsien väliin.

   Lainaa

  9. Tulos: +34 (58 ääntä)
   Kykenemätön peura: Alina, en näe. Kuvassa ei ole minun silmään mitään järkeä, mutta mitä häröä siinä pitäisi nähdä?
   noi polvet ns "muodostaa" peniksen. Näin itse ainaskin näen

   Lainaa

  10. Kätevä muurahainen 23.11.2021 2:48
   Tulos: +73 (87 ääntä)
   En etsimälläkään löytänyt kuvista mitään seksuaalista ennen kommenttien lukemista, mutta tuollainen piirustustyyli on kyllä musta rumaa ja häröä.

   Lainaa

  11. Tulos: +17 (53 ääntä)
   auttakaa tyhmää: Mitä ton Alinan kuvan pitäis esittää?
   2 girls 1 cup.

   Lainaa

  12. Kudottu kala 23.11.2021 4:35
   Tulos: +104 (120 ääntä)
   auttakaa tyhmää: Mitä ton Alinan kuvan pitäis esittää?
   Minulla on sama näköongelma. Näen kyllä rinnat ja peniksen, mutta oletan että nämä eivät olleet se mitä mainoksen kuuluisi esittää. Tuo ruutuosio on jokin epämääräisen muotoinen kangas, sen takaa näkyy kaksi päätä ja kättä. Oikeanpuoleisella hahmolla on jokin viitta päällä. Mutta mitä ihmettä noiden ulokkeiden kuuluisi olla? Sieniä? Ei taivu aivot tähän vaikka kuinka yritän.

   Lainaa

  13. Jatkuva hyeena 23.11.2021 4:41
   Tulos: +12 (104 ääntä)
   Olisikohan vihdoin aika lakata paapomasta näitä vähäjärkisiä antivaxxeriapinoita? Kuinka monen ihmisen vielä pitää kuolla näiden jo suorastaan megalomaaniset mittasuhteet saavuttaneen harhaisuuden/tyhmyyden/itsekeskeisyyden takia? Antivaxxeripaskojen "yksilönvapaus" kieltäytyä rokotteesta vie muilta oikeuden kieltäytyä tappavasta taudista. Mutta piipitetään ihmeessä lisää, kuinka näiden ihmisten näkemystä tulee kunnioittaa! Jos joku tulee kadulla vastaan ja uhkaa tappaa, ajatteletko "siinä on toisinajattelija, joka on vain eri mieltä siitä, onko OK tappaa ihmisiä. Annetaan hänen näkemykselle tilaa!" v*tun nyhveröt, tuolla tavalla pääsee itse hengestään.

   Lainaa

  14. Kirjaimeton ananas 23.11.2021 5:10
   Tulos: +44 (58 ääntä)
   meh: noi polvet ns "muodostaa" peniksen. Näin itse ainaskin näen
   Häh, eikö nuo olekaan tissit? Loogisempaa olis kaks tissiä vierekkäin per henkilö kun se, että yhdellä henkilöllä olis kaks kikkeliä vierekkäin…

   Lainaa

  15. Kuulu päärynä 23.11.2021 6:03
   Tulos: +89 (105 ääntä)
   meh: noi polvet ns "muodostaa" peniksen. Näin itse ainaskin näen
   Polvet? Mä en parhaalla tahdollanikaan näe miten nuo ovat muka polvet. Mä näen kaksi ihmistä kuikuilemassa jostain sohvan tms. takaa ja pitelemässä neljää jättifallosta. 
   Noilla kuvan tyypeillä on sitten joku elefanttitauti jos nuo ovat muka heidän jalkansa. 

   Lainaa

  16. Tulos: +47 (65 ääntä)
   Antakaa määkin huudan -tyyppisiä kommentteja nuo "Olin minäkin kerran kännissä ja tein kaikkea hassua."

   Lainaa

  17. Skerbanduudeli 23.11.2021 6:55
   Tulos: -22 (38 ääntä)
   Kaiken lisäksi tuosta kahvimukikuvasta tulee pienet goatsevibat.

   Lainaa

  18. Valakka vuohi 23.11.2021 6:57
   Tulos: +84 (88 ääntä)
   Elävä taistelija: Onneksi ei ole ehtinyt levylle asti tuo paistin pannu. Kerran olen herännyt naapurin palovaroittimeen, kun kaveri oli päättänyt lämmittää mikropitsaa suoraan hellan levyllä. Odotellessa tietysti nukahti sohvalle. Onneksi ei mitään vakaampaa tapahtunut. Mitä nyt palomiehet tuuletti kämppää kaverin maatessa sammuneena sohvalla.
   Jos kännikokkaatte, pysykää hereillä! Tiedän tapauksen, jossa kolme ihmistä kuoli paistinpannun jäätyä hellalle ja kaikkien sammuttua.

   Lainaa

  19. Valtionhoitaja keiju 23.11.2021 7:01
   Tulos: +95 (113 ääntä)
   Apua, olen vissiin kasvanut aikuiseksi, kun ei ole känneilyä tapahtunut 15 vuoteen ja nuo muiden kännisekoilut aiheuttaa lähinnä sääliä, vaikka en nuorempana pulloon syljeskellyt tosiaankaan.

   Lainaa

  20. Karkea albatrossi 23.11.2021 7:07
   Tulos: +80 (84 ääntä)
   Elävä taistelija: Onneksi ei ole ehtinyt levylle asti tuo paistin pannu. Kerran olen herännyt naapurin palovaroittimeen, kun kaveri oli päättänyt lämmittää mikropitsaa suoraan hellan levyllä. Odotellessa tietysti nukahti sohvalle. Onneksi ei mitään vakaampaa tapahtunut. Mitä nyt palomiehet tuuletti kämppää kaverin maatessa sammuneena sohvalla.
   Sama kävi mun naapurille. Tosin pizza oli paistinpannulla, mutta hyvin savusi ja palomiehet paikalla ei olleet kovin huvittuneita, kun naapuri yritti siinä vielä vitsiä vääntää.

   Lainaa

  21. Kuohitsematon makkara 23.11.2021 9:01
   Tulos: +40 (48 ääntä)
   meh: noi polvet ns "muodostaa" peniksen. Näin itse ainaskin näen
   Ai ne on polvet? Yritin katsoa vaikka kuinka kauan, mutta näin vain 4 jättidildoa kupin ja juojien välissä XD

   Lainaa

  22. Harmaa kivi 23.11.2021 9:17
   Tulos: +92 (94 ääntä)
   Valakka vuohi: Jos kännikokkaatte, pysykää hereillä! Tiedän tapauksen, jossa kolme ihmistä kuoli paistinpannun jäätyä hellalle ja kaikkien sammuttua.
     Asioita joita ei pidä tehdä päihtyneenä, ajamisen lisäksi: ottaa yhteyttä eksään, kirjoittaa nettiin yhtikäs mitään, tai käyttää hellaa tai uunia. Jos on nälkä, tilaa, mene snägärille (sitä vartenhan ne ovat, että juopuneet ruokitaan), tai käytä mikroa.

   Lainaa

  23. Mieto kuormaeläin 23.11.2021 9:18
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Hallitseva puuma: Ihanaa ettei ihan kaikilla ole vielä yhtä turmeltunut mielikuvitus kuin meillä muilla.
   Emme ole "Näetkö tuhmia"-ryhmässä. Siellähän nähdään tuhmia laidasta laitaan, mutta harvoin kovin oivaltavasti.

   Lainaa

  24. Tulos: +3 (33 ääntä)
   Talvirengaspostaus oli loistava. En ihan tajua mitä Sonja meinaa, mutta kiva että jakoi sen.

   Lainaa

  25. Itseasiassa 23.11.2021 10:53
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Alinan Espresso house kuvasta tuli mieleen, että Starbucksin logossa sillä merenneidolla on kaksi pyrstöä ja alunperin siitä näkyi se haarautumiskohta. Se logo piti muokata niin, että sitä ei näy, koska se muistutti liikaa naisen jalkoväliä.

   Lainaa

  26. Sairastava siili 23.11.2021 10:55
   Tulos: +28 (32 ääntä)
   Mutta voihan se puoliso tutkia sitä puhelinta esin. Kun nukut tai olet suihkussa.

   Lainaa

  27. antivaxxerikoronadenialistihörhöpersu 23.11.2021 11:02
   Tulos: -40 (58 ääntä)
   Toi talvirengasvertaus on vähän huono, koska ei Suomessa ole enää talvirengaspakkoa. Tai toisaalta jopa helvetin osuva tähän nykyiseen rokotuskeskusteluun, koska ei Suomessa ole enää talvirengaspakkoa.

   Lainaa

  28. Työtätekevä papukaija 23.11.2021 11:12
   Tulos: +82 (84 ääntä)
   antivaxxerikoronadenialistihörhöpersu: Toi talvirengasvertaus on vähän huono, koska ei Suomessa ole enää talvirengaspakkoa. Tai toisaalta jopa helvetin osuva tähän nykyiseen rokotuskeskusteluun, koska ei Suomessa ole enää talvirengaspakkoa.
   Kyllä talvikeleillä on edelleen talvirengaspakko. Ja missä päin Suomea ei jossain vaiheessa olisi talvikelejä? Eli käytännössä talvirengaspakko on koko maassa, mutta ei tule tiukasti enää voimaan päivämäärän, vaan kelin mukaan. 

   Lainaa

  29. Ontelosorsa 23.11.2021 11:16
   Tulos: +49 (51 ääntä)
   Sairastava siili: Mutta voihan se puoliso tutkia sitä puhelinta esin. Kun nukut tai olet suihkussa.
   Kaikista älypuhelimista löytyy salaus- ja lukitustoiminnot jotka oikein käytettynä takaavat, ettei puoliso tai muu satunnaiskurkistelija pääse puhelinta tutkimaan lukitusruutua pidemmälle oli puhelimen omistaja teholla, suihkussa tai vaikka kuussa.

   Lainaa

  30. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Tornipöllö: Itseäni lähinnä häiritsee, miten järkyttävän epäkäytännöllinen tuo kahvikuppi on. Juu, tajuan että sen tarkoitus on varmaan vain tuoda mainokseen lämmön ja yhdessäolon henkeä, mutta en vaan pääse yli siitä mielikuvasta että juojat yrittävät hörpätä mukista yhtä aikaa ja tempaisevatkin kahvit syliinsä.
   Jotenkin siitä lasten kaksikahvaisesta mukista/tuttipullosta on saatu rakastavaisten tuote ottamalla sen tutin tai roiskesuojan pois. En viitsi edes mainita miten härskillä kuvalla sitä vielä mainostetaan.

   Lainaa

  31. Tulos: +8 (26 ääntä)
   Kaikille teille jotka ette näe kuvassa mitään härskiä tai kuvittelette näkevänne siinä peniksiä tai jotain, olkaa iloisia, älkääkä missään nimessä googlatko goatsea.

   Lainaa

  32. Itseasiassa 23.11.2021 11:31
   Tulos: +8 (14 ääntä)
   Tornipöllö: Itseäni lähinnä häiritsee, miten järkyttävän epäkäytännöllinen tuo kahvikuppi on. Juu, tajuan että sen tarkoitus on varmaan vain tuoda mainokseen lämmön ja yhdessäolon henkeä, mutta en vaan pääse yli siitä mielikuvasta että juojat yrittävät hörpätä mukista yhtä aikaa ja tempaisevatkin kahvit syliinsä.
   Mä lähinnä mietin, että juoko joku ihan huvikseen kaksin käsin. Kahta kahvaa tarvitseville muki on varmaan jotain muuta materiaalia ihan kestävyyden ja keveyden vuoksi.

   Lainaa

  33. Tulos: +17 (27 ääntä)
   meh: noi polvet ns "muodostaa" peniksen. Näin itse ainaskin näen
   Ai penis olis pitänyt nähdä, okei! 🙈
   Mä näin vaan vaginan, noi mukin korvat olis munasarjat ja sit noi kädet on munatorvet jotka yhdistää ne mukiin/emättimeen. (ja tätäkin sain siis hakemalla hakea) 
   Onkohan tää joku psykologinen testi? Ja mitä se kertoo meistä että sä näit peniksiä ja minä vaginan - ja joku täällä tais nähdä tissit? 😂🤔

   Lainaa

  34. Takkuinen hilleri 23.11.2021 13:28
   Tulos: +28 (34 ääntä)
   Harmaa kivi:   Asioita joita ei pidä tehdä päihtyneenä, ajamisen lisäksi: ottaa yhteyttä eksään, kirjoittaa nettiin yhtikäs mitään, tai käyttää hellaa tai uunia. Jos on nälkä, tilaa, mene snägärille (sitä vartenhan ne ovat, että juopuneet ruokitaan), tai käytä mikroa.
   Oma vanha mikroni oli sellainen, ettei lämmitys koskaan loppunut, kun sen käänsi päälle. Menin sitten naapuriin, kun sieltä tultiin pyytämään apua. En muista, kauanko olivat makaronit ja jauheliha ehtineet mikrokuvun alla lämmetä, mutta palovaroittimen ääneen havahduin. Mikrokupu oli sulanut ja mustuttanut ruuan.

   Lainaa

  35. Leppeä salaatti 23.11.2021 15:01
   Tulos: -74 (92 ääntä)
   Briteissä ja Israelissa makaa nyt teholla eniten kahdesti rokotettuja, ei mulla muuta.

   Lainaa

  36. Leppeä salaatti 23.11.2021 15:04
   Tulos: -71 (91 ääntä)
   Jatkuva hyeena: Olisikohan vihdoin aika lakata paapomasta näitä vähäjärkisiä antivaxxeriapinoita? Kuinka monen ihmisen vielä pitää kuolla näiden jo suorastaan megalomaaniset mittasuhteet saavuttaneen harhaisuuden/tyhmyyden/itsekeskeisyyden takia? Antivaxxeripaskojen "yksilönvapaus" kieltäytyä rokotteesta vie muilta [...]
   Voi huokaus, kun kyseessä ei ole rokote. Vai onko tässä mRNA-injektiossa muka tapettua virusta? No kun ei ole. Minä en ole rokotevastainen, otan sellaisen heti kun vaan tulee markkinoille ja maksan mielelläni siitä.

   Lainaa

  37. Tulos: -69 (87 ääntä)
   Zx: Talvirengaspassin edellytykset: 1) Talvirenkaat on vaihdettu ja pulttien jälkikiristyksestä on kulunut vähintään 7 päivää 2) Poliisin todistus ojaanajosta 3) Korkeintaan 72 tuntia vanha testitulos liukkaan kelin radalta kesärenkailla
   En kyllä ymmärrä miksi renkaita verrataan tähän piikkiin. Talvirenkaista talvella selvästi on hyötyä. Tästä piikistä taas ei ole ollut mitään hyötyä

   Lainaa

  38. Taivaanisä 23.11.2021 15:42
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Ei kyllä mun tavaroita oo kellekkään muulle kuin mulle annettu kun makasin teholla. Tai muutenkaan sairaalassa ollessa. Leikkauksien ajan lukkojen takana yms. Liekkö johtui siitä että puoliso puuttuu?

   Lainaa

  39. Hieno kolibri 23.11.2021 15:47
   Tulos: +66 (76 ääntä)
   Leppeä salaatti: Briteissä ja Israelissa makaa nyt teholla eniten kahdesti rokotettuja, ei mulla muuta.
   Kukaan ei ole missään vaiheessa väittänyt, että rokotteen teho olisi 100%. Joten jos väestöstä 100% olisi rokotettuja, kaikki koronapotilaat olisivat kahdesti rokotettuja. Ei siis kannata verrata absoluuttisia määriä vaan suhteutettuja lukuja tai todennäköisyyksiä. Mietipä tätä: jos väestöstä 70% on rokotettu ja 30% ei, mutta teholla rokottamattomia on 70% ja rokotettuja 30%, onko rokote turha? Vihje: ei.
   Eikä rokotteen tarvitse sisältää virusta ollakseen rokote. Nykyään monissa yleisesti käytetyissä rokotteissa on vain bakteerin tuottamaa toksiinia tai viruksen/bakteerin pintaproteiineja. mRNA-rokote vain aktivoi elimistön itsensä tuottamaan sitä pintaproteiinia.

   Lainaa

  40. Tulos: -17 (51 ääntä)
   Jatkuva hyeena: Olisikohan vihdoin aika lakata paapomasta näitä vähäjärkisiä antivaxxeriapinoita? Kuinka monen ihmisen vielä pitää kuolla näiden jo suorastaan megalomaaniset mittasuhteet saavuttaneen harhaisuuden/tyhmyyden/itsekeskeisyyden takia? Antivaxxeripaskojen "yksilönvapaus" kieltäytyä rokotteesta vie muilta [...]
   Itse vasta pitkän harkinnan jälkeen uskaltaiduin tänään rokotukseen. Miksi? Kannan pitkälle Qt-ajalle altistavaa geeniä.
   Rokotuspaikalla rokottajan piti soittaa ylemmälle lääkärille ja kysyä mikä käytäntö kyseisen geenin kanssa on.
    
   Minulle määrättiin tavallista pidempi liikuntakielto ja sanottiin että heti täytyy olla yhteydessä, jos tulee lieviäkin rinnassa tuntuvia muutoksia.
   Minua suorastaan raivostuttaa tämä täysin sokea rokottamattomien paheksunta ja syrjintä. Jos en olisikaan saanut ottaa rokotetta kyseisen geenin takia, olisitko silti ollut länttäämässä tähteä rintaan?

   Lainaa

  41. Tulos: +33 (39 ääntä)
   En tiiä oonko nyt joku kukkahattusetä mutta onko ihan fiksua vetää sellaset kuosit että tekemiset muistuttaa jotain vaikeeta aivovauriota lähinnä, ja naureskella jälkeen päin että heh heh taas kävi näin.

   Lainaa

  42. Morning After 23.11.2021 18:09
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Itselleni tuli lähinnä tällainen mielikuva kaksikahvaisen mukin hyödyntämisestä... https://www.ebay.com/itm/223472589459

   Lainaa

  43. Huomattava mato 23.11.2021 18:28
   Tulos: +10 (16 ääntä)
   Melkein tuntuu siltä, että tuo piirros on tarkoitettu mahdollisimman tuhmaksi. Näen goatsen (älkää googlettako), peniksiä ja tissejä.

   Lainaa

  44. Kelpaamaton haltija 23.11.2021 18:49
   Tulos: +51 (55 ääntä)
   Leppeä salaatti: Briteissä ja Israelissa makaa nyt teholla eniten kahdesti rokotettuja, ei mulla muuta.
   Pakko kyl Briteissa asuvana suhteuttaa kans et taal ei porukkaa oo hirveesti ohjeistukset ja suositukset kiinnostanu, mika kielii enempi kansakunnan tyhmyydesta kuin rokotuksen toimimattomuudesta.

   Lainaa

  45. Malttamaton mansikka 23.11.2021 21:10
   Tulos: 0 (10 ääntä)
   Kummikäki: 2 girls 1 cup.
   Tämähän se, mutta on näköjään (onneksi) jo väeltä unohtunut...

   Lainaa

  46. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 23.11.2021 23:35
   Tulos: +15 (29 ääntä)
   Päivystävästä kielipoliisista päivää! Täten julki tuotakoon kielenhuoltoraportti 23/11/21/23/13 olennaisimmista rikkeistä Feissarimokassa "Naistenhuoneen ovi jäi auki osa 188"! - Teho-osastolle - Paras tähänastisista rokote/ei rokotetta -postauksista tai paras rokote/ei rokotetta -postaus tähän mennessä - se "talvirenkaat on valetta" -hommeli - en aio - ... - tortillalätyillä (paitsi, jos sanan "tortilla" mieltää vieraskielisenä, jolloin oikea muoto on "tortilla-lätyillä") - paistinpannu - kirjoittaa nettiin yhtikäs mitään tai käyttää hellaa tai uunia (ei pilkkua) - Espresso House -kuvasta - alun perin - liekö johtunut, johtuikohan Maininta hyvästä kielestä: mieluummin on kirjoitettu oikein. Kunniamaininta Takkuiselle hillerille pilkutuksesta. Raportti päättyy.

   Lainaa

  47. Vastaava poro 24.11.2021 1:52
   Tulos: -46 (60 ääntä)
   Jatkuva hyeena: Olisikohan vihdoin aika lakata paapomasta näitä vähäjärkisiä antivaxxeriapinoita? Kuinka monen ihmisen vielä pitää kuolla näiden jo suorastaan megalomaaniset mittasuhteet saavuttaneen harhaisuuden/tyhmyyden/itsekeskeisyyden takia? Antivaxxeripaskojen "yksilönvapaus" kieltäytyä rokotteesta vie muilta [...]
   Se on ihan helvetin jännä, kun jonkun rokottamattomuus on uhka sulle jolla on kui monta piikkiä jo. Mitä sä pelkäät? Ei taida sun 1, 2, 3 & 4 piikki toimia sit.
   Toihan ihan suorastaan herättää luottamusta ottaa se. 
   Se ei edelleenkään estä levittämistä niin mikä siinä on järki ottaa se? 
   Sinä joka oot kohta kolmatta piikkiä ottamassa tai oot ottanut jo niin voit kulkee tuolla sen passin kanssa ja levittää koronaa muille, kun sinulla on lievät oireet tai olemattomat. Sinä olet uhka. 
   Sinunlaiset ihmiset ovat vaara yhteiskunnalle, kun haukut sekä syyllistät kanssaihmisiä ja edistät tätä ilmapiiriä missä kansa jaetaan kahtia. 

   Lainaa

  48. Hieno kolibri 24.11.2021 2:26
   Tulos: +56 (60 ääntä)
   Vastaava poro: Se ei edelleenkään estä levittämistä niin mikä siinä on järki ottaa se?
   Se ehkäisee vakavampaa taudinkuvaa, mikä taas vähentää sairaala- ja erityisesti tehohoidon tarvetta ja terveydenhuollon kuormitus säilyy siedettävänä. Mun nähdäkseni on ihan epärealistista olettaa että korona häviäisi rokotteilla kokonaan, mutta jos riittävän moni välttää rokotteen avulla hengityskoneen, sairaalat eivät enää ajaudu kaaokseen ja voidaan jatkaa normaalia elämää koronasta huolimatta. Käykö järkeen?

   Lainaa

  49. Vastaava poro 24.11.2021 4:39
   Tulos: -51 (57 ääntä)
   Hieno kolibri: Se ehkäisee vakavampaa taudinkuvaa, mikä taas vähentää sairaala- ja erityisesti tehohoidon tarvetta ja terveydenhuollon kuormitus säilyy siedettävänä. Mun nähdäkseni on ihan epärealistista olettaa että korona häviäisi rokotteilla kokonaan, mutta jos riittävän moni välttää rokotteen avulla [...]
   Jännä kuinka nuo selitykset miksi pitää ottaa rokote muuttuu mitä enemmän aikaa menee eteenpäin.

   Lainaa

  50. Kouluttamaton muurahainen 24.11.2021 7:34
   Tulos: +49 (55 ääntä)
   Vastaava poro: Jännä kuinka nuo selitykset miksi pitää ottaa rokote muuttuu mitä enemmän aikaa menee eteenpäin.
   Jännää on vain se, että sinä kuulit tuon selityksen nyt ensimmäistä kertaa. Minusta tuota on yritetty toitottaa koko ajan ihan rokotusten alusta alkaen. En ole huomannut  virallisen rokotusinfon juurikaan vaihdelleen, ainoastaan rokotusvastaisten selitykset ovat muuttuneet, kun vuosi ensimmäisistä rokotuksista alkaa olla käsillä, eikä vieläkään kaikki vanhukset ja terveydenhuoltohenkilökunta ole kuollut, kuten silloin ennustettiin.

   Lainaa

  51. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Malttamaton mansikka: Tämähän se, mutta on näköjään (onneksi) jo väeltä unohtunut...
   Tai ennemminkin goatse, mutta suurin osa lukijoista taitaa nykyään olla sitä ikäluokkaa joka ei noista kummastakaan ole koskaan kuullut. Hyvä heille :D

   Lainaa

  52. Kouluttamaton muurahainen 24.11.2021 8:28
   Tulos: +52 (54 ääntä)
   Tyly karhu: Itse vasta pitkän harkinnan jälkeen uskaltaiduin tänään rokotukseen. Miksi? Kannan pitkälle Qt-ajalle altistavaa geeniä.Rokotuspaikalla rokottajan piti soittaa ylemmälle lääkärille ja kysyä mikä käytäntö kyseisen geenin kanssa on. Minulle määrättiin tavallista pidempi liikuntakielto ja sanottiin [...]
   Kukaan ei syrji niitä, jotka eivät voi ottaa rokotteita. Juuri he ovat yksi syy siihen, miksi kaikkien, jotka sen voivat ottaa, pitäisi se ottaa. Silloin laumasuoja riittäisi ehkä edes vähän suojaamaan niitä, jotka sitä eivät syystä tai toisesta voi ottaa. Usein juuri ne, jotka sitä eivät oikesta lääketieteellisistä syistä johtuen voi ottaa, ovat myös niitä, joille itse tauti on keskivertoa vaarallisempi. Heitä pitäisi suojata. Toivottavasti sinulle ei tule rokotuksesta ongelmia, kun sen kerran päädyit ottamaan. Jos kaikki, joille se on turvallista, olisi sen ottanut jo, niin ehkä sinun ei olisi tarvinnut riskeerata itseäsi sillä.

   Lainaa

  53. It's a deal 24.11.2021 10:35
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Kuulu päärynä:  Noilla kuvan tyypeillä on sitten joku elefanttitauti jos nuo ovat muka heidän jalkansa. 
   Eivät mitenkään kauhean isot, jos vertaa noihin kolmen metrin käsiin.

   Lainaa

  54. Siivetön kenguru 26.11.2021 21:10
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Naisten munasarjat https://myooma.fi/wp-content/uploads/2016/04/01_the-female-reproductive-system_final_FI.jpg
   auttakaa tyhmää: Mitä ton Alinan kuvan pitäis esittää?

   Lainaa

  55. Klooraamaton sammakko 28.11.2021 13:09
   Tulos: -5 (5 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Päivystävästä kielipoliisista päivää! Täten julki tuotakoon kielenhuoltoraportti 23/11/21/23/13 olennaisimmista rikkeistä Feissarimokassa "Naistenhuoneen ovi jäi auki osa 188"! - Teho-osastolle - Paras tähänastisista rokote/ei rokotetta -postauksista tai paras rokote/ei rokotetta -postaus tähän [...]
   mitä sä oot vetäny? tai iha sama mä haluun samoja viidellläkympillä...

   Lainaa

  56. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Leppeä salaatti: Briteissä ja Israelissa makaa nyt teholla eniten kahdesti rokotettuja, ei mulla muuta.
   Jep eli ei kannata ottaa rokotusta jos se antaa vain 99% suojan ja luultavasti lievemmän taudin jos osut siihen prosenttiin. Nyt kun autoilun kautta tätä käsitellään niin voitko mielestäsi ajaa kännissä koska olet hyvä kuski etkä mikään lammas joka tekee niinku käsketään. Jos satut osumaan johonkin, autoon tai ihmiseen ihan sama, ni ei sulle käy mitään koska uusi auto ja hyvät turvavarusteet. Tuskin osut mihinkään ja jos ni sehän on vain huonoa tuuria ja ei sun vika että se vanha rouva delas, mitäs oli jo valmiiksi niin heikossa kunnossa. Itsekäs sika sinä ja muut kaltaisesi ja ette edes raukat myönnä sitä vaan piiloudutte kaiken maailman selitysten taakse kuinka rokotuksesta kuulemma saa ikävän ihottuman tms bullshittii. Ihan sama jos jengiä kuolee vasemmalla ja oikealla ja koulut ovat kiinni niin skidit voi tosi huonosti mutta tärkeintähän tässä on että sulla on oikeuksia. Okei osa näistä kieltäytyjistä, kenellä siis ei ole lääketieteellistä syytä, on niin dorkia et uskovat sitä skeidaa mitä Pietarin trollitehdas syytää mutta suurin osa on vaan niin itsekkäitä ja saavat vaan mielestään hyvän tekosyyn olla ottamatta kun on näitä "teorioita" liikkeellä. Ai niin mutta sähän oot tutkinut vähän asioita ja kyllä sä tiedät miten nää hommat menee. Tietty perus Pertti nettiä pläräämällä tietää paremmin kuin yliopiston käyneet tutkijat ketkä ovat oikeasti elämäntyökseen näitä yhdessä pohtineet vuosia ennen koko koronaa. Ja nyt sä kyllä oot varman tiedon lähteillä ku löysit sen oikean linkin kaverin feedistä. Just saying.

   Lainaa

  57. Syytön metsämarja 29.11.2021 23:01
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Tyly karhu: Itse vasta pitkän harkinnan jälkeen uskaltaiduin tänään rokotukseen. Miksi? Kannan pitkälle Qt-ajalle altistavaa geeniä.Rokotuspaikalla rokottajan piti soittaa ylemmälle lääkärille ja kysyä mikä käytäntö kyseisen geenin kanssa on. Minulle määrättiin tavallista pidempi liikuntakielto ja sanottiin [...]
   Siis se kritiikkihän on kohdistunut niihin, jotka ei ota rokotetta vaikka ei ole terveydellistä syytä olla ottamatta?

   Lainaa

  58. Kyselevä luumu 5.12.2021 10:28
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Ihan vitun fiksua jengiä sekoilla kännissä. Siinä ei ole mitään hauskaa

   Lainaa

  59. Astmaton lammas 19.12.2021 13:45
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Tyly karhu: Itse vasta pitkän harkinnan jälkeen uskaltaiduin tänään rokotukseen. Miksi? Kannan pitkälle Qt-ajalle altistavaa geeniä.Rokotuspaikalla rokottajan piti soittaa ylemmälle lääkärille ja kysyä mikä käytäntö kyseisen geenin kanssa on. Minulle määrättiin tavallista pidempi liikuntakielto ja sanottiin [...]
   Ottaen huomioon, että moni lääkityskin saattaa pidentää sydämen QT-aikaa, se olisi aika yllättävää jos sen takia olisk pitänyt jättää rokote ottamatta. Minullakin QT-aika piteni jossain vaiheessa syömäni mielialalääkkeen takia, mutta ei kardiologi nähnyt silti sydänsähkökäyrässä mitää  huolestuttavaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kaksimielinen, korona, krapula, kuva, nastarenkaat, rokote, ruoka, salaliittoteoria, talvirenkaat