Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Löytötavaratoimisto Facebook, osa 44

Nykyään varastetaan ihan kaikki.
Löytötavaratoimisto Facebook, osa 44

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 26 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tornipöllö 16.11.2021 0:13
      Tulos: +376 (398 ääntä)
      Tuulian huumorintaju on tainnut roikkua oksassa jo pidemmän aikaa.

      Lainaa

    2. Räikeä etana 16.11.2021 0:16
      Tulos: +20 (90 ääntä)
      Furry was here.

      Lainaa

    3. Elävä taistelija 16.11.2021 0:18
      Tulos: -27 (209 ääntä)
      Joo, sovitaanko Henna niin ettei enää kännissä sinne neuvolaan.

      Lainaa

    4. Tulos: +93 (145 ääntä)
      Tornipöllö: Tuulian huumorintaju on tainnut roikkua oksassa jo pidemmän aikaa.
      Samassa oksassa luetun ymmärtämisen kanssa, kun ei selvästikään tajua että vika virke voi viitata kumpaan tahansa, koiraan tai hihnaan.

      Lainaa

    5. Tulos: +422 (434 ääntä)
      Elävä taistelija: Joo, sovitaanko Henna niin ettei enää kännissä sinne neuvolaan.
      Voi tossa olla käynyt niinkin, että joku ottanut vahingossa väärän takin ja käynyt jälkikäteen vaihtamassa oikeaan.

      Lainaa

    6. Komia hiiri 16.11.2021 4:04
      Tulos: -30 (74 ääntä)
      Sääli sitä säädytöntä supikoiraa, jonka häntä jäi jälkeen härskin leikin päätteeksi. Yiff yiff~~~

      Lainaa

    7. Paheksuttava jääkarhu 16.11.2021 7:08
      Tulos: +168 (172 ääntä)
      Tai takki on vaan pudonnut, on ottanut itse sen ja laittanut johonkin tuolille mutta ei muista siitä katsoa ja joku nostanut sen myöhemmin naulakkoon. Itse onnistun hävittämään tavaroita tuolla tyylillä kotonakin, ilman että täällä on ketään muita.

      Lainaa

    8. Topakka kobra 16.11.2021 7:34
      Tulos: -47 (63 ääntä)
      Sonja palautti ottamansa takin.

      Lainaa

    9. Tulos: +104 (118 ääntä)
      Toj Karin: Samassa oksassa luetun ymmärtämisen kanssa, kun ei selvästikään tajua että vika virke voi viitata kumpaan tahansa, koiraan tai hihnaan.
      Juu, mutta lauseena, ilman että otetaan huomioon inhimilliset seikat, tuo kyllä viittaisi nimenomaan siihen että koira roikkuisi puussa enemmän kuin se hihna, vaikka molemmat mainitaankin. Toki tuosta melkein jokainen osaa tehdä sitten tarvittavat tulkinnat ymmärtääkseen mitä tarkoitettiin. 
      Tummansävyisen huumorin ”ymmärtämisen” avain on mielestäni se, että siinä ei oikeasti naureta sille vakavalle asialle, vaan harjoitetaan juurikin tervettä suhdetta vakaviin asioihin. Vitsissä juuri korostuu se, kuinka epätotta mielikuva roikkuvasta koirasta on, ja se tarjoaa turvallisen teatterilavan sellaisten aiheiden läpikäymiseen, jotka osana omaa todellista kokemusmaailmaa olisivat liian kivuliaita käsitellä rakentavasti. Kun kestämme pahoja juttuja ensin ajatuksen tasolla, harjoittelemme siinä samalla kestämään niitä myös todellisina mahdollisina tapahtumina. 
      Huumorintajun yhdeksi tärkeäksi ominaisuudeksi on tarjottu evoluutionäkökulmasta juuri sitä, että nauru, joka on sosiaalisesti yhteentuovaa, rakentaa kollektiivista psyykkistä turvaverkkoa pahalta tuntuvien asioiden sietämiseksi. Kukapa niitä varmaksi tietää mutta ainakin käy minusta aika hyvin järkeen sellainen olettamus.

      Lainaa

    10. Kohtisuora norppa 16.11.2021 9:03
      Tulos: -70 (78 ääntä)
      Tornipöllö: Tuulian huumorintaju on tainnut roikkua oksassa jo pidemmän aikaa.
      No kaikkia ei noi kainalopierut enää naurata.

      Lainaa

    11. Painuva haukka 16.11.2021 9:23
      Tulos: +96 (100 ääntä)
      Kohtisuora norppa: No kaikkia ei noi kainalopierut enää naurata.
      Se on aivan ok, jos joku vitsi ei naurata, mutta ei siitä tarvitse silti mieltään pahoittaa. Ihmisillä on erilaisia mieltymyksiä huumorin suhteen, aivan kuten kaiken muunkin.

      Lainaa

    12. Tulos: -21 (35 ääntä)
      Banaani: Juu, mutta lauseena, ilman että otetaan huomioon inhimilliset seikat, tuo kyllä viittaisi nimenomaan siihen että koira roikkuisi puussa enemmän kuin se hihna, vaikka molemmat mainitaankin. Toki tuosta melkein jokainen osaa tehdä sitten tarvittavat tulkinnat ymmärtääkseen mitä [...]
      Niinhän minä sanoinkin. Tai en sanonut suoraan, mutta kommenttini oli suoraa jatkumoa lainaamalleni kommentille joka tuota huumoria käsitteli. En siis ymmärrä miksi intät vastaan, kun ollaan ihan samaa mieltä asiasta.

      Lainaa

    13. Muuttumaton greippi 16.11.2021 10:57
      Tulos: +26 (66 ääntä)
      Elävä taistelija: Joo, sovitaanko Henna niin ettei enää kännissä sinne neuvolaan.
      Mitä Henna nyt mukamas olisi kännännyt? Kiva, että takki palautettiin, mutta hirveän kurjaahan tuollainen on siinä hetkessä, kun pitää pähkäillä, miten pärjää ilman, ja pelätä, saako omaansa ikinä takaisin. Minultakin joku kerran varasti pyyhkeeni, kun olin uimahallissa uimassa, eikä ollut kivaa. Altaalta palatessa turkoosi pyyhkeeni oli hävinnyt, ja viereisessä naulassa oli jonkun toisen mintunvihreä pyyhe. Onneksi minulla on hiuksille oma pyyhe mukana, niin ei tarvinnut sentään vessapaperilla kuivailla. Pyyhe onneksi palautettiin hallille ensi viikoksi, ikävä kyllä allergisoivalla huuhteluaineella pilattuna. Piti pestä kolmesti, ennen kuin pyyhettä pystyi taas käyttämään, ja sain pelkästä pyyhkeen koskemisesta ja nostamisesta käsiini ihottuman, jolla kesti useita viikkoja parantua. Tiedän, että pyyhevarkaus oli vahinko, huuhteluaineella peseminen pieleen mennyttä hyvää tahtoa, ja olen tosi kiitollinen palauttamisesta. Vitutti silti aika raskaasti.

      Lainaa

    14. Arkkienkeli 16.11.2021 11:03
      Tulos: -65 (69 ääntä)
      Toj Karin: Samassa oksassa luetun ymmärtämisen kanssa, kun ei selvästikään tajua että vika virke voi viitata kumpaan tahansa, koiraan tai hihnaan.
      Ei voi. Välissä on kysymysmerkki (3x) ja jonka pohjalta viitataan vain hihnaan. Ps. Onko varmasti peruskoulu läpäisty?

      Lainaa

    15. Tulos: +76 (76 ääntä)
      Seppo: Voi tossa olla käynyt niinkin, että joku ottanut vahingossa väärän takin ja käynyt jälkikäteen vaihtamassa oikeaan.

      Mulle on käynyt juuri niin. Lähdin kerran kurssilta kiireessä ja tempaisin mustan takin naulakosta matkaan. Jotenkin se tuntui oudolta kun puin päälle, mutta oli niin paljon muita juttuja mielessä, etten kiinnittänyt siihen sen enempää huomiota. Havahduin mokaani vasta kun aloin kaivaa hanskoja taskusta ja siellä olikin ihan vääriä asioita. Paniikki oli kieltämättä kova kun juoksin takaisin. Perillä minua odotti oma musta takkini muuten tyhjässä naulakossa ja käytävällä todella hölmistynyt takiton ihminen. Onneksi huumorintaju riitti molemmilla, mutta kyllä hävetti!

      Lainaa

    16. Marjaisa kettu 16.11.2021 11:30
      Tulos: +75 (75 ääntä)
      Multa puolestaan on oikeasti yritetty pölliä takki, niin oudolta kuin se kuulostaakin. Voro ei pysähtynyt huuteluun, mutta sain takinliepeestä kiinni ja omaisuuteni takaisin. Tosi outo kokemus, mutta sen jälkeen pidän ihan mahdollisena, että jollekulle muullekin voi käydä samoin. Useimmiten toki tavaroiden häviämiseen liittyy pahan tahdon sijaan jonkun toimiminen epähuomiossa.

      Lainaa

    17. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 16.11.2021 13:28
      Tulos: +44 (44 ääntä)
      Yläasteella oli aika yleistä, että ruokalan naulakosta lähti porukalla takkeja muiden matkaan. Monesti tulivat takaisinkin, mutta osa lähti lopullisesti käveleen. Nykyäänkin aina vähän jännittää, löytyykö oma takki naulasta vielä päivän päättyessä.

      Lainaa

    18. Topakka kobra 16.11.2021 14:56
      Tulos: -20 (34 ääntä)
      Painuva haukka: Se on aivan ok, jos joku vitsi ei naurata, mutta ei siitä tarvitse silti mieltään pahoittaa. Ihmisillä on erilaisia mieltymyksiä huumorin suhteen, aivan kuten kaiken muunkin.
      Se on ihan ok. Ihmisillä on myös erilaisia päiviä. Toiset raskaampia kuin toiset, ja joinain päivinä ei ehkä jaksaisi näitiä äitinsä kehumia open mic koomikoita omalla face sivulla.

      Lainaa

    19. Tulos: +29 (29 ääntä)
      Toj Karin: Niinhän minä sanoinkin. Tai en sanonut suoraan, mutta kommenttini oli suoraa jatkumoa lainaamalleni kommentille joka tuota huumoria käsitteli. En siis ymmärrä miksi intät vastaan, kun ollaan ihan samaa mieltä asiasta.
      Ei ollut tarkoitus inttää vastaan, koin tosiaan olevani kanssasi samaa mieltä. Kommentoin sinun sanomaasi kompatakseni.

      Lainaa

    20. Vaiheikas sohvaperuna 16.11.2021 21:35
      Tulos: -8 (8 ääntä)
      En tiennytkään, että Haukilahdessa on koirapuisto. Koukkuniemessä on Rantametsän koirapuisto mutta se on Matinkylää.

      Lainaa

    21. Vaatelias manaatti 16.11.2021 22:08
      Tulos: +15 (25 ääntä)
      Toj Karin: Samassa oksassa luetun ymmärtämisen kanssa, kun ei selvästikään tajua että vika virke voi viitata kumpaan tahansa, koiraan tai hihnaan.
      Tuossa muodossa viittaa NIMENOMAAN koiraan.

      Lainaa

    22. Tulos: -17 (19 ääntä)
      Banaani: Ei ollut tarkoitus inttää vastaan, koin tosiaan olevani kanssasi samaa mieltä. Kommentoin sinun sanomaasi kompatakseni.
      Sitten siinä on jotain mikä menee minulta yli hilseen korkealta ja kovaa. En vieläkään ymmärrä sitä komppaukseksi. :D

      Lainaa

    23. Maho sitruuna 18.11.2021 3:59
      Tulos: +4 (18 ääntä)
      Arkkienkeli: Ei voi. Välissä on kysymysmerkki (3x) ja jonka pohjalta viitataan vain hihnaan. Ps. Onko varmasti peruskoulu läpäisty?
      Vaatelias manaatti: Tuossa muodossa viittaa NIMENOMAAN koiraan.
      Molemmille (ja muillekin) tiedoksi: Viimeinen virke kuuluu "Nostettu puunoksalle roikkuun". Peruskoulupojalla pitäisi selvitä, että virkkeessä ei ole tekijää (subjektia) ts. virke ei viittaa sen enempää koiraan kuin hihnaankaan. Tekstissä aiemmin on  mainittu koira ja hihna ja koska ei täsmennetä, kummasta on kyse, jää lukijan tulkinnaksi päättää, kummasta puhutaan.
      Virke on siis huono, eikä yksiselitteistä tulkintaa voi siitä tai kontekstista tehdä. 
      Eli olette molemmat väärässä.

      Lainaa

    24. Tulos: +10 (12 ääntä)
      Maho sitruuna: Molemmille (ja muillekin) tiedoksi: Viimeinen virke kuuluu "Nostettu puunoksalle roikkuun". Peruskoulupojalla pitäisi selvitä, että virkkeessä ei ole tekijää (subjektia) ts. virke ei viittaa sen enempää koiraan kuin hihnaankaan. Tekstissä aiemmin on  mainittu koira ja hihna ja koska ei täsmennetä, [...]
      En tiedä miten menee äidinkielen mukaan mutta minusta se nostettava kohde on "koira ilman nylon-hihnaa", joten koira (ilman hihnaa) siellä puussa pitäisi olla ennemmin kuin se hihna, joka koiralta puuttuu. Tosin tarinassa on myös jonkinlainen mysteerinen oletus että koirilla ilmeisesti pitäisi olla nylon-hihna, jolloin ne kai voi jättää nostamatta puuhun.

      Lainaa

    25. Sateeton hyttynen 18.11.2021 14:48
      Tulos: +7 (9 ääntä)
      Maho sitruuna: Molemmille (ja muillekin) tiedoksi: Viimeinen virke kuuluu "Nostettu puunoksalle roikkuun". Peruskoulupojalla pitäisi selvitä, että virkkeessä ei ole tekijää (subjektia) ts. virke ei viittaa sen enempää koiraan kuin hihnaankaan. Tekstissä aiemmin on  mainittu koira ja hihna ja koska ei täsmennetä, [...]
      Muuten hyvä vastaus, mutta lauseesta "nostettu puunoksalle roikkuun" ei puutu subjekti (koska se on passiivissa) vaan _objekti_ eli tekemisen kohde.

      Lainaa

    26. Ei kommentoida kännissä 27.11.2021 12:04
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      Elävä taistelija: Joo, sovitaanko Henna niin ettei enää kännissä sinne neuvolaan.
      No onneks se oli Ilona joka siellä neuvolassa kävi eikä Henna

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: hihna, häntä, hävinnyt, kadonnut, koirat, kuva, löytötavarat, remmi, takki, varastettu