Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 525

Klikkiotsikon sivuuttamisella voi olla seurauksia – tämä fakta saattaa yllättää.
Sekalaisia, osa 525

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 42 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -206 (312 ääntä)
      Ei, Paula, en tiedä sitä fiilistä, enkä haluakaan tietää. Mutta sen haluaisin tietää mitä Anni Hautalan päässä on liikkunut kun hän on päättänyt ripustaa nuo uhanalaisilta äyriäisiltä näyttävät killuttimet korviinsa.

      Lainaa

    2. Halpa keiju 26.10.2021 1:10
      Tulos: -35 (267 ääntä)
      Anni Hautala on raivostuttava hihittäjä.

      Lainaa

    3. Tulos: +274 (442 ääntä)
      Kaikille varmaan tuttu tilanne, kun olet tulossa takaisin kotiin kuntosalilta neonvihreät lenkkitossut jalassa ja sulla on kuulokkeet korvissa ja mp3-soittimelta pauhaa ABBAn uusin rallatus. Huomaat sitten sivusilmällä jäniksen metsän laidalla, ja se pinkoo niin perhanan kovaa vauhtia että et meinaa mukana pysyä. Mutta kisa mikä kisa sä olet päättänyt, joten spurttailet sen minkä maitohappojen syövyttämiltä pohkeiltasi vaan pääset. Muutaman kilometrin täyttä häkää juostuasi käännyt katsomaan ja jänistä ei näy missään, uskomaton tunne valtaa vartalosi, olenko minä voittanut metsän eläimen juoksukilpailussa. Ja vielä rankan salitreenin jälkeen! Sitten palaset alkavat loksahdella paikalleen ja tajuat että enhän mä missään salilla käy. Kengät on valkoiset kuten aina, ja kuulokkeiden sijaan päässä on jeesusteipillä kiinni liimattu jakoavain. Se kolmas LSD-lappu oli liikaa. Kaikki varmaan pystyy samaistumaan tähän.

      Lainaa

    4. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 26.10.2021 1:43
      Tulos: +196 (212 ääntä)
      Mm, räkä, tuo joka tytön kiihotin... Varmaan äijän itsensä mielestä tosi cool temppu, mutta ehkä kannattaa vähän hioa vielä

      Lainaa

    5. Masentunut kukka (Pluri) 26.10.2021 2:39
      Tulos: +16 (106 ääntä)
      traumcity: Kaikille varmaan tuttu tilanne, kun olet tulossa takaisin kotiin kuntosalilta neonvihreät lenkkitossut jalassa ja sulla on kuulokkeet korvissa ja mp3-soittimelta pauhaa ABBAn uusin rallatus. Huomaat sitten sivusilmällä jäniksen metsän laidalla, ja se pinkoo niin perhanan kovaa vauhtia että et meinaa [...]
      Kiitoksia nauruista.

      Lainaa

    6. Kutiseva kivespussi 26.10.2021 3:08
      Tulos: -123 (173 ääntä)
      Kummikäki: Ei, Paula, en tiedä sitä fiilistä, enkä haluakaan tietää. Mutta sen haluaisin tietää mitä Anni Hautalan päässä on liikkunut kun hän on päättänyt ripustaa nuo uhanalaisilta äyriäisiltä näyttävät killuttimet korviinsa.
      Minusta sopii Annille, joka muutenkin näyttää siltä, että asustelisi Mariaanien haudassa.

      Lainaa

    7. Elävä taistelija 26.10.2021 5:38
      Tulos: -43 (129 ääntä)
      Ei kai tuo sähköpyörä enää pitäisi mikään ihmetyksen aihe olla. Näkeehän sen nyt ihan selvästi kun joku polkee sähköpyörällä ylämäkeä.

      Lainaa

    8. Suojaton roska 26.10.2021 6:08
      Tulos: +151 (175 ääntä)
      Elävä taistelija: Ei kai tuo sähköpyörä enää pitäisi mikään ihmetyksen aihe olla. Näkeehän sen nyt ihan selvästi kun joku polkee sähköpyörällä ylämäkeä.
      Se, että sinä näet selvästi ja tunnistat sähköpyöräilijän ylämäessä ei tarkoita sitä, että kaikki muutkin näkee ja tunnistaa. 
      Jos toinen ajaa tuhatta ja sataa ohi samalla polkien, ei välttämättä pyörän lajitunnistusta kerkeä suorittamaan tuon ohikiitävän hetken aikana. Itse en olisi välttämättä tunnistanut sähköpyöräilijää polkemassa ylämäkeä, ellei tuo lepuuttaisi jalkojaan ylämäessä. Mokan nähtyäni kiinnitän varmasti enemmän huomiota nopeammin polkeviin/kulkeviin pyöräilijöihin sähköpyöräilijöiden varalta, oli ylämäki tai ei.

      Lainaa

    9. Tulos: +236 (244 ääntä)
      Toivottavasti Paula vastasi jotain tähän suuntaan "Eihän näin lyhyelle ja tasaiselle matkalle kehtaa sähköpyörää hommata, kun jaksaa ihan hyvin vielä tavallisellakin pyörällä polkea"

      Lainaa

    10. Pehmeä jänis 26.10.2021 8:05
      Tulos: -23 (71 ääntä)
      Kummikäki: Ei, Paula, en tiedä sitä fiilistä, enkä haluakaan tietää. Mutta sen haluaisin tietää mitä Anni Hautalan päässä on liikkunut kun hän on päättänyt ripustaa nuo uhanalaisilta äyriäisiltä näyttävät killuttimet korviinsa.
      Ei mitää, näkeehän sen jo tuosta muka hauskasta otsikosta ja suolipopin aamulähetyksistä

      Lainaa

    11. Tulos: +98 (128 ääntä)
      Tuo kyllä sattuu sydämeen aina, kun (n. kerran vuodessa) pyörällä sotkee töihin. Jalkoja hapottaa. Ulkona on kylmä, mutta taas liikkuessa ei voi pukea tarpeeksi vaatetta, ettei kuole lämpöhalvaukseen. Suuta kuivaa. Hengästyttää. Sylettää. Tunnet, kun sydän hakkaa kohta rinnasta läpi... Sitten ohi porhaltaa rennosti satulan päällä keinuen iloinen ihminen, paksut toppavaatteet päällä, hymyillen, nenän kautta hengittäen. ...Ja seuraava vuosi mennäänkin autolla taas. Hajotkaa sateeseen pyöräilijät!

      Lainaa

    12. Kaksoiskovera aprikoosi 26.10.2021 8:35
      Tulos: +196 (228 ääntä)
      Melko fiksuja kommentteja. Enää puuttuu se "siis kuka edes on joku Anni Hautala??!? En oo koskaan kuullutkaan!". Joo, ei kuulu minunkaan lemppareihin, mutta melko lapsellista silti päästä haukkumaan korviksista lähtien kaikki jossain ihmisessä. Ja ei, selitykseksi ei kelpaa, että on julkinen henkilö. Julkisuus ei tarkoita sitä, että halutaan ihmisten kommentoivan paskaa, vaan työ se on radiojuontajankin työ siinä missä mikä tahansa muukin.

      Lainaa

    13. Tarkkeeton seuraeläin 26.10.2021 9:14
      Tulos: +109 (113 ääntä)
      Elävä taistelija: Ei kai tuo sähköpyörä enää pitäisi mikään ihmetyksen aihe olla. Näkeehän sen nyt ihan selvästi kun joku polkee sähköpyörällä ylämäkeä.
      Aiheuttaa se hauskoja tilanteita. 80 täyttänyt äitini piti hauskana tapausta, kun polki istualtaan ylös kylän jyrkintä mäkeä ohi pyöriään taluttavien nelikymppisten.
      Äiti osti tekinivelleikkauksessa sattuneen potilasvahingon korvauksella sähköpyörän silloin kun ne oli vielä harvinaisia.

      Lainaa

    14. Päätön liitu 26.10.2021 9:18
      Tulos: -28 (50 ääntä)
      Elävä taistelija: Ei kai tuo sähköpyörä enää pitäisi mikään ihmetyksen aihe olla. Näkeehän sen nyt ihan selvästi kun joku polkee sähköpyörällä ylämäkeä.
      Näinpä, mutta joillekin tulee yllätyksenä että tuotteet voi kaupassa maksaa jollakin muulla kuin käteisellä, esim vaikka kortilla PANKKIKORTILLA!

      Lainaa

    15. Edeltävä hyttynen 26.10.2021 9:19
      Tulos: -81 (91 ääntä)
      Siellä on taas ei-kantasuomalaiset laitettu kirjoittamaan virallisia lausuntoja!

      Lainaa

    16. Itseasiassa 26.10.2021 9:21
      Tulos: +91 (93 ääntä)
      Komppaan Seppoa, tuollaisia artikkeleita ei pidä kenenkään avata. Mielellään ei IL:n sivuja ollenkaan.

      Lainaa

    17. Itseasiassa 26.10.2021 10:10
      Tulos: +113 (125 ääntä)
      Kaksoiskovera aprikoosi: Melko fiksuja kommentteja. Enää puuttuu se "siis kuka edes on joku Anni Hautala??!? En oo koskaan kuullutkaan!". Joo, ei kuulu minunkaan lemppareihin, mutta melko lapsellista silti päästä haukkumaan korviksista lähtien kaikki jossain ihmisessä. Ja ei, selitykseksi ei kelpaa, että on julkinen henkilö. [...]
      Hyvä kommentti. Nyt on lähipäivinä nähnyt paljon ylipäänsä kommenteissa tyyliin "mitäs on julkisuudessa" ja"ei saa antaa mennä ihon alle". Näillä kommenteilla ei muutakin jatketa sitä nälvintää ja vieritetään oman huonon käytöksen syyt kohteen niskoille. Aika turha itkeä jostain koulukiusaamisesta, kun aikuiset näyttävät mallia joka päivä.

      Lainaa

    18. Tulos: +61 (67 ääntä)
      Mutta mikä oli se hämmästyttävä seikka??

      Lainaa

    19. Erehtyvä hirmulisko 26.10.2021 10:30
      Tulos: +30 (58 ääntä)
      Aki on jättänyt sekä koti-että uilkomaanuutiset lukematta viimeisten 50 vuoden ajalta jos HS:n otsikosta ei tajua että viitataan joko aborttiin, ehkäisyyn, tai sterilisaatioon

      Lainaa

    20. Tulos: +30 (34 ääntä)
      Suojaton roska: Se, että sinä näet selvästi ja tunnistat sähköpyöräilijän ylämäessä ei tarkoita sitä, että kaikki muutkin näkee ja tunnistaa.  Jos toinen ajaa tuhatta ja sataa ohi samalla polkien, ei välttämättä pyörän lajitunnistusta kerkeä suorittamaan tuon ohikiitävän hetken aikana. Itse en olisi välttämättä [...]
      Ei muuten pysty sähköpyörällä(kään) lepuuttamaan jalkojaan ylämäessä...

      Lainaa

    21. Uhattu siili 26.10.2021 12:43
      Tulos: +78 (82 ääntä)
      Itseasiassa: Hyvä kommentti. Nyt on lähipäivinä nähnyt paljon ylipäänsä kommenteissa tyyliin "mitäs on julkisuudessa" ja"ei saa antaa mennä ihon alle". Näillä kommenteilla ei muutakin jatketa sitä nälvintää ja vieritetään oman huonon käytöksen syyt kohteen niskoille. Aika turha itkeä jostain koulukiusaamisesta, kun aikuiset näyttävät mallia joka päivä.
      Aika usein kyse on vieläpä siitä, että joku julkkis tai "julkkis" on vain tehnyt instagram- tai muun somepäivityksen ja iltaroskan kirjoittavat "uutisen" vain sen perusteella. Eli kukaan ei ole ottanut lehtiin yhteyttä ja pyytänyt kirjoittamaan juttua, vaan toimittajat omin päin kaivelevat someja jutun toivossa. 
      Niin saadaan näitä roskauutisia, ja ihmiset haukkumaan toimittajien sijasta julkaisujen kohdetta. 

      Lainaa

    22. Ahne kookos 26.10.2021 12:51
      Tulos: +55 (59 ääntä)
      Edeltävä hyttynen: Siellä on taas ei-kantasuomalaiset laitettu kirjoittamaan virallisia lausuntoja!
      Valitettavasti monilla kantasuomalaisillakin on äidinkielen alkeetkin aivan hukassa. Esimerkkejä ei tarvitse kaukaa hakea. Heti sinun jälkeesi kommentoivakin on todennäköisesti ihan kantasuomalainen, ja kuvittelee että "itse asiassa" kirjoitetaan yhteen.

      Lainaa

    23. Tulos: +52 (54 ääntä)
      Klikkiotsikoista ei tulla pääsemään eroon. Iltapaska tekee surkean artikkelin, mikä ei kiinnosta ketään, mutta klikkiotsikolla. Jotakin alkaa kuitenkin kiinnostamaan ja klikkaa. "Arvasin, ei tässä mitään kiinnostavaa ollutkaan." Sitten jakaa Facessa ja samalla protestoi klikkiotsikoita, mutta unohtaa että ne tuhannet kaverit näkee sen, klikkaa, jakaa ja sama jatkuu. Iltapaska kerää mainosrahat joka klikiltä, ja porukka luulee saavansa klikkiotsikot loppumaan jakamalla niitä kunhan muistaa mainita, kuinka paljon vihaa niitä.

      Lainaa

    24. Kalju hedelmä 26.10.2021 14:23
      Tulos: -12 (44 ääntä)
      Kuka on Anni Hautala?

      Lainaa

    25. Tulos: -68 (76 ääntä)
      Sähköpyörä on hyväksyttävä vanhuksilla, sellaisilla joitka hoitavat ruokaostoksensa pyörällä ja vievät kiljuvat lapsensa hoitoon sillä. Muilla näkisin, että on lähinnä ohimenevä villitys, kun on jäänyt koronavuonna tekemättä jätetyistä reissuista vähän enemmän hilloa sukanvarteen tai sit ihan silkkaa laiskuutta.

      Lainaa

    26. Tulos: +45 (53 ääntä)
      Miksi se ei vaan voi olla "puoliso". Noi "Ilkka- puolisot" kuulostaa että niitä on enemmän ja halutaan kertoa kuka on tällä kertaa kyseessä.

      Lainaa

    27. Sitkas karjalanpiirakka 26.10.2021 16:20
      Tulos: +13 (21 ääntä)
      Suojaton roska: Se, että sinä näet selvästi ja tunnistat sähköpyöräilijän ylämäessä ei tarkoita sitä, että kaikki muutkin näkee ja tunnistaa.  Jos toinen ajaa tuhatta ja sataa ohi samalla polkien, ei välttämättä pyörän lajitunnistusta kerkeä suorittamaan tuon ohikiitävän hetken aikana. Itse en olisi välttämättä [...]
      Tasamaalla sähköpyörää ei välttämättä tunnista, mutta jos joku ajaa tuhatta ja sataa jyrkkää mäkeä ylös, on siinä selvästi hevosvoimat käytössä.

      Lainaa

    28. Sitkas karjalanpiirakka 26.10.2021 16:27
      Tulos: +28 (32 ääntä)
      Frisker: Klikkiotsikoista ei tulla pääsemään eroon. Iltapaska tekee surkean artikkelin, mikä ei kiinnosta ketään, mutta klikkiotsikolla. Jotakin alkaa kuitenkin kiinnostamaan ja klikkaa. "Arvasin, ei tässä mitään kiinnostavaa ollutkaan." Sitten jakaa Facessa ja samalla protestoi klikkiotsikoita, mutta unohtaa [...]
      Niin, klikkiotsikoista pitäisi valittaa ilman sitä linkin jakamista. Ja muistaa olla klikkaamatta koska niiden takana ei kuitenkaan mitään oikeaa asiaa ole.

      Lainaa

    29. Ruutukartta 26.10.2021 21:24
      Tulos: -27 (33 ääntä)
      Kekkoska: Sähköpyörä on hyväksyttävä vanhuksilla, sellaisilla joitka hoitavat ruokaostoksensa pyörällä ja vievät kiljuvat lapsensa hoitoon sillä. Muilla näkisin, että on lähinnä ohimenevä villitys, kun on jäänyt koronavuonna tekemättä jätetyistä reissuista vähän enemmän hilloa sukanvarteen tai sit ihan silkkaa laiskuutta.
      Lisäisin tähän vielä roimasti ylipainoiset jotka eivät liikkuisi muuten. Muille pelkkä statusesine ja muoti-ilmiö niin kuin läskipyörät oli muutama vuosi sitten, nyt niitä enää harvemmin näkee kadulla.

      Lainaa

    30. Työläs hevonen 26.10.2021 21:57
      Tulos: +6 (12 ääntä)
      S: Mutta mikä oli se hämmästyttävä seikka??
      Käsitin että se, että lasit saattoivat olla Nuutajärveä.

      Lainaa

    31. Rottanpää 27.10.2021 2:24
      Tulos: +25 (29 ääntä)
      Sam: Toivottavasti Paula vastasi jotain tähän suuntaan "Eihän näin lyhyelle ja tasaiselle matkalle kehtaa sähköpyörää hommata, kun jaksaa ihan hyvin vielä tavallisellakin pyörällä polkea"
      Samalla kun haukkoo henkeä hiestä märkänä jalat tutisten. :DDD

      Lainaa

    32. Kokenut hyttynen 27.10.2021 6:11
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      Kyllä Paula, voin samaistua tähän.

      Lainaa

    33. Suojaton roska 27.10.2021 7:49
      Tulos: +11 (11 ääntä)
      Niko: Ei muuten pysty sähköpyörällä(kään) lepuuttamaan jalkojaan ylämäessä...
      Selvä, kiitos tiedosta! Tätä en tosiaan tiennyt mun sähköpyörätietämyksen ja -tuntemuksen rajoittuessa kuulopuheisiin ja omiin mielikuviin.

      Lainaa

    34. Horjahtava satuhahmo 27.10.2021 12:37
      Tulos: +7 (7 ääntä)
      Kutiseva kivespussi: Minusta sopii Annille, joka muutenkin näyttää siltä, että asustelisi Mariaanien haudassa.
      Merenneito?

      Lainaa

    35. Horjahtava satuhahmo 27.10.2021 12:41
      Tulos: +11 (11 ääntä)
      S: Mutta mikä oli se hämmästyttävä seikka??
      Samaisia laseja alkoi näkyä mm. Solsidanissa, jossain Netflix-ohjelmassa ja kalliissa sisustusliikkeessä. Eli mies ei tajunnut hyvän päälle lasien suhteen. Lähde: instagram

      Lainaa

    36. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Hesarin mysteeriotsikosta sain välittömästi sen käsityksen, että kyse on sterilisaation saamisesta (tai oikeastaan siitä, kuinka hankalaa sitä on saada).

      Lainaa

    37. Sitkas karjalanpiirakka 27.10.2021 19:35
      Tulos: +8 (10 ääntä)
      Horjahtava satuhahmo: Samaisia laseja alkoi näkyä mm. Solsidanissa, jossain Netflix-ohjelmassa ja kalliissa sisustusliikkeessä. Eli mies ei tajunnut hyvän päälle lasien suhteen. Lähde: instagram
      Niin, no, mielipide on vapaa. Joidenkin mielestä tavara on jotenkin parempi jos se on päässyt telkkariin, toisten mielestä ei. Makunsa kullakin.

      Lainaa

    38. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Kekkoska: Sähköpyörä on hyväksyttävä vanhuksilla, sellaisilla joitka hoitavat ruokaostoksensa pyörällä ja vievät kiljuvat lapsensa hoitoon sillä. Muilla näkisin, että on lähinnä ohimenevä villitys, kun on jäänyt koronavuonna tekemättä jätetyistä reissuista vähän enemmän hilloa sukanvarteen tai sit ihan silkkaa laiskuutta.
      Kateellisen puhetta! On helvetin hyvä peli pitkiin matkoihin ja muutenkin. Minä mielelläni poljen surkeiden munamankeleilla veivaavien ohi kalliilla hienolla pyörälläni. Sähköpyörättömät ovat köyhiä inisijöitä.

      Lainaa

    39. Arvaamaton arkkitehti 28.10.2021 8:35
      Tulos: +22 (22 ääntä)
      Tarkkeeton seuraeläin: Aiheuttaa se hauskoja tilanteita. 80 täyttänyt äitini piti hauskana tapausta, kun polki istualtaan ylös kylän jyrkintä mäkeä ohi pyöriään taluttavien nelikymppisten. Äiti osti tekinivelleikkauksessa sattuneen potilasvahingon korvauksella sähköpyörän silloin kun ne oli vielä harvinaisia.
      Eräs tuttuni, hieman vanhemman puoleinen henkilö, taas kertoi, ettei kehdannut ajaa ylämäessä menevän sporttisennäköisen miehen ohi, vaikka sähköpyörällään olisi päässyt mukavasti. Oli sitten napsauttanut sähköavustimen pois, ja ajellut miehen perässä, jotta tälle ei tulisi paha mieli ylämäessä ohittelevasta mammasta. Tämä oli siis myös aikana, jolloin sähköpyörät eivät olleet näin yleisiä.

      Lainaa

    40. Kofeiiniton meduusa 28.10.2021 19:57
      Tulos: +13 (13 ääntä)
      Kaksoiskovera aprikoosi: Melko fiksuja kommentteja. Enää puuttuu se "siis kuka edes on joku Anni Hautala??!? En oo koskaan kuullutkaan!". Joo, ei kuulu minunkaan lemppareihin, mutta melko lapsellista silti päästä haukkumaan korviksista lähtien kaikki jossain ihmisessä. Ja ei, selitykseksi ei kelpaa, että on julkinen henkilö. [...]
      No näinpä. Olen joskus miettinyt, että entä jos kukaan ei haukkuisi ja olisi tarkoituksellisen ilkeä ja inhottava? Aika hiton paljon parempi. Ja sillä ilkeydellä ei saa mitään, ei yhtikäs mitään.

      Lainaa

    41. Tulos: +10 (14 ääntä)
      Selkeehän toi toka on: Keravalainen nainen on halunnut sterilisaation ja lääkäri kysynyt - ilmeisesti lain mukaisesti, että suostuuko mieskin, että sun tuubia leikellään. Jos tää on edelleen laki, niin voi hevon v ja mihin voi kansalaisaloitteen allekirjoittaa?

      Lainaa

    42. Hajoamaton karjalanpiirakka 1.12.2021 10:22
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Olen niin kyllästynyt mainosmedian klikkiotsikoihin, että olen siirtynyt lukemaan uutiset Ylen sivuilta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: ikä, iltalehti, iskureplat, iskurepliikit, kirjoitusvirhe, klikkiotsikko, klikkiotsikot, pyörät, sähköpyörät