Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 523

Myös tälle ilmiölle kaivataan lääkettä.
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 523

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 40 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Vastarannan kiiski 19.10.2021 0:25
   Tulos: +225 (233 ääntä)
   Ei yhtään alustavaa varausta muistilääkkeeseen?

   Lainaa

  2. Kastunut mato 19.10.2021 0:31
   Tulos: +325 (329 ääntä)
   ehkä noi massazombit tosiaan tarvii sitä muistilääkettä, ku ehtivät jo lukemisen ja kommentoinnin välillä unohtaa mihin olivat kommentoimassa 🤔

   Lainaa

  3. Tulos: -73 (87 ääntä)
   Miksi Merjalla on zombie- kuvake?

   Lainaa

  4. Tulos: +27 (37 ääntä)
   mukina

   Lainaa

  5. Tulos: +39 (49 ääntä)
   Työn ja tuskan jälkeen. Se suuri helpotus on... Paska! Uupunut, mutta terve.

   Lainaa

  6. Tulos: +86 (96 ääntä)
   Blessed Väinötär.

   Lainaa

  7. Arveluttava Leija 19.10.2021 2:30
   Tulos: +61 (71 ääntä)
   Väinötär

   Lainaa

  8. Arveluttava Leija 19.10.2021 2:31
   Tulos: +158 (164 ääntä)
   No sehän lähti nopeaan: Väinötär oli kovin symppis, ei se katso aikaa eikä välttämättä paikkaakaan kun pesäntekoinspiraatio iskee. Kivasti materiaalia siinä hiuspöheikössä jo valmiinakin.

   Lainaa

  9. Solveig-serkku 19.10.2021 3:01
   Tulos: -54 (70 ääntä)
   Miten tyttö muuntautuu pupuksi?

   Lainaa

  10. Tornipöllö 19.10.2021 4:06
   Tulos: +171 (175 ääntä)
   Pirkkaniksi: paleleeko pää mutta et omista hattua? Ei hätää, anna vain kanin tehdä pesä päähäsi! Päälaella pesivä pupu lämmittää mukavasti ja on varmasti melkoinen katseenvangitsija kaupungilla.

   Lainaa

  11. Pehmeä jänis 19.10.2021 5:57
   Tulos: -15 (29 ääntä)
   Totettamiseen?

   Lainaa

  12. Läpikäytävä metsämarja 19.10.2021 7:11
   Tulos: +153 (163 ääntä)
   Oma kaniherra myös eleli vapaana talossa. Nukkui monesti pään ja olkapään välissä tai köllötti sohvalla vieressä, kurnutti aina perässä jos liikuin. Auta armias, jos koirani yritti tulla viereen myös makoilemaan, niin kani pisti semmosen ninjapotkun hampaat irvessä, että jänistä ansiokkaasti vapaa-ajalla metsästävät (metsästän ja asun okt, eli ei ole kt-yksiössä metsästyskoiria pelkkinä lemmikkeinä) koiratkin saivat lähdöt. Muutaman kerran puolisokin sai potkua. Aivan mahtava persoona, eli lähes kymmenen vuotta, kunnes kasvain vei.

   Lainaa

  13. Tulos: +69 (73 ääntä)
   traumcity: Miksi Merjalla on zombie- kuvake?
   Lienee samasta syystä kuin Irmelillä ja Annukallakin: Automaattireaktio "mukana" vilkaisulla kilpailuksi tms. tulkittuun postaukseen vailla sen suurempaa ajattelua.

   Lainaa

  14. Tulos: +57 (65 ääntä)
   Eniten mua kyllä jäi vaivaamaan, että eikö lääkkeellä muka lähtenyt Merjan tilanne purkautumaan? Jos on viikon kestänyt tilanne päällä, niin harkitsisin jo lääkäriä.

   Lainaa

  15. Hermostumaton laama 19.10.2021 8:31
   Tulos: -53 (81 ääntä)
   Kastunut mato: ehkä noi massazombit tosiaan tarvii sitä muistilääkettä, ku ehtivät jo lukemisen ja kommentoinnin välillä unohtaa mihin olivat kommentoimassa 🤔
   Ehkä he olivat Vääksyssä maalittamassa ravintolayrittäjää, joka otti koronapassin käyttöön. Väkisinkin jotain menopaussiakkoja luontaistuotekauppiaan yllyttämänä. Mäkikuismapäissään riehuivat.

   Lainaa

  16. Harmaa kivi 19.10.2021 8:39
   Tulos: +122 (138 ääntä)
   Hermostumaton laama: Ehkä he olivat Vääksyssä maalittamassa ravintolayrittäjää, joka otti koronapassin käyttöön. Väkisinkin jotain menopaussiakkoja luontaistuotekauppiaan yllyttämänä. Mäkikuismapäissään riehuivat.
     Naishormonit, tai niiden puute, eivät, toisin kuin netti haluaa uskoa, tee ihmistä hulluksi, ja on aika misogynististä muuta olettaa. Kyllä ne koronapassikauppojen maalittajat ovat olleet sekaisin jo alusta pitäen, ei menopaussi saa tervettä naista käyttäytymään niin.

   Lainaa

  17. Apinaattori 19.10.2021 9:09
   Tulos: +52 (54 ääntä)
   Vastarannan kiiski: Ei yhtään alustavaa varausta muistilääkkeeseen?
   Mukana.

   Lainaa

  18. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Mulla ei mitään nokkelaa sanottavaa, mutta haluan kommentoida, kun alimmasta mokasta ei näy vielä paljon kommentteja olevan... :D Naurahdin ääneen Lauralle, ja Merjan tapaus on aika symppis. Näkyy kakkajutut edelleen viihdyttävän...

   Lainaa

  19. Limetinvihreä lihapiirakka 19.10.2021 9:56
   Tulos: +10 (16 ääntä)
   Muhveli: Mulla ei mitään nokkelaa sanottavaa, mutta haluan kommentoida, kun alimmasta mokasta ei näy vielä paljon kommentteja olevan... 😁 Naurahdin ääneen Lauralle, ja Merjan tapaus on aika symppis. Näkyy kakkajutut edelleen viihdyttävän...
   Mä nauroin alimmalle Merjalle niin että sain lopulta hirveen yskänpuuskan. 😂

   Lainaa

  20. Tulos: +41 (43 ääntä)
   Tykkään hirveästi tuosta zombi-ikonista!

   Lainaa

  21. Tulos: +59 (61 ääntä)
   Vastarannan kiiski: Ei yhtään alustavaa varausta muistilääkkeeseen?
   Ei kukaan muistanu laittaa.

   Lainaa

  22. Naurettava apina 19.10.2021 10:45
   Tulos: +34 (40 ääntä)
   Voi ei Laura ja Lauran kakka, mutta onneksi tilanne on helppo pelastaa :D Laittaa vain perään toisen viestin: "Anteeksi, äskeinen viesti oli tarkoitettu lapseni isälle". Tai vaikka "hoitolapsen vanhemmille", tms.

   Lainaa

  23. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 19.10.2021 12:23
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Ehkä Merja onkin ollut mukana lääketutkimuksessa ja on ylpeä panoksestaan (':

   Lainaa

  24. Tulos: +4 (14 ääntä)
   Skarpa: Lienee samasta syystä kuin Irmelillä ja Annukallakin: Automaattireaktio "mukana" vilkaisulla kilpailuksi tms. tulkittuun postaukseen vailla sen suurempaa ajattelua.
   Aivan. Mä en huomannut ensivilkaisulla että tässä oli useampi henkilö kommentoimassa vaan luulin että mokan vitsi on siinä että Merja oli postannut vartin välein uudestaan muistilääkejuttuun koska oli jo ehtinyt unohtaa kommentoineensa.
   En olisi kyllä tuota aasinsiltaa zombeihin silti tajunnut ellet olisi sitä selventänyt.

   Lainaa

  25. Sitkas karjalanpiirakka 19.10.2021 12:55
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Itse olen joskus epäillyt näitä mukana-zombeja boteiksi jotka on ohjelmoitu heittämään se mukana kaikkeen. Mutta yksinkertaisimmillaan taitaa olla kyse ihan vaan perus apinoinnista...kun yksi on jotain postausta kerran kilpailuksi luullut niin loput kiireiset huomaa vain sen ekan mukana ja eikun perään vaan katsomatta.

   Lainaa

  26. Edeltävä kani 19.10.2021 13:27
   Tulos: +23 (37 ääntä)
   Läpikäytävä metsämarja: Oma kaniherra myös eleli vapaana talossa. Nukkui monesti pään ja olkapään välissä tai köllötti sohvalla vieressä, kurnutti aina perässä jos liikuin. Auta armias, jos koirani yritti tulla viereen myös makoilemaan, niin kani pisti semmosen ninjapotkun hampaat irvessä, että jänistä ansiokkaasti [...]
   Pakko kysyä, eikö kanit pasko kaikkialle? Onko sitten papanoita sängyssäkin? Miten tuo puoli hoidetaan vapailla kaneilla

   Lainaa

  27. Tulos: +49 (55 ääntä)
   Edeltävä kani: Pakko kysyä, eikö kanit pasko kaikkialle? Onko sitten papanoita sängyssäkin? Miten tuo puoli hoidetaan vapailla kaneilla
   Ei pasko kaikkialle, kanin pystyy opettamaan käymään laatikolla varsin toimivasti ja jos jotain irtopapanaa jostain joskus löytyy niin eipä se oikein sotke tai aiheuta hajuhaittoja. Heinäpapanoita jotka kanit myös helposti itse siivoavat pois.
   Vapaa kani, onnellinen kani.

   Lainaa

  28. Läpikäytävä metsämarja 19.10.2021 15:03
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Edeltävä kani: Pakko kysyä, eikö kanit pasko kaikkialle? Onko sitten papanoita sängyssäkin? Miten tuo puoli hoidetaan vapailla kaneilla
   Ainakin minun kanit ovat aina menneet pissalle ja kakalle omaan vessaan, joka sijaitsi häkissä ja jonka luukku oli siis aina auki. Osa on käyttänyt pelkästään vessaa, osa saattanut jättää papanan tai toisen jälkeensä (jotka koirat imuroi heti). Nuorempana varsinkin leikkaamattomat urokset saattoi merkata vääriin paikkoihin, mutta kyllä ajan kanssa kaikista on tullut vessan käyttäjiä. Ei se koirakaan heti ole sisäsiisti, erona vaan ettei kaneja ole ainakaan minun tarvinnut erikseen opettaa "sisäsiistiksi".

   Lainaa

  29. Kipakka karhu 19.10.2021 20:36
   Tulos: +35 (35 ääntä)
   Mun vanha kani kyllä papanoi vähän joka paikkaan. Levitti heiniä myös. Aina sai olla siivoamassa. Mut kanin kuivat papanat on varmaan harmittominta kakkaa mitä maailmasta löytyy, ei haise eikä tuhri.

   Lainaa

  30. Mielipuoli piikkisika 20.10.2021 2:38
   Tulos: -40 (44 ääntä)
   Nyt on pakko kysyä, että onko muka kolmen päivän kakkaamattomuus jo ummetusta? Syökö ihmiset ihan järkyttäviä määriä, vai miksi sitä pitäs koko ajan puskea pihalle? Kerran meni 15 päivää asioimatta, tosin lääkkeet ja leikkaus edesautto asian onnistumattomuutta, ja silloin olo oli kieltämättä jo pikkuisen tukala, mut ei kyllä kävis kolmen päivän jälkeen mielessäkään lähteä neuvoja kysymään, tai ongelmana pitämään. Siis asia oikeasti kiinnostaa, niin mielipiteitä/kokemuksia mielelläni kuulisin.

   Lainaa

  31. Tulos: +43 (49 ääntä)
   Mielipuoli piikkisika: Nyt on pakko kysyä, että onko muka kolmen päivän kakkaamattomuus jo ummetusta? Syökö ihmiset ihan järkyttäviä määriä, vai miksi sitä pitäs koko ajan puskea pihalle? Kerran meni 15 päivää asioimatta, tosin lääkkeet ja leikkaus edesautto asian onnistumattomuutta, ja silloin olo oli kieltämättä jo [...]
   Ihmisellä, joka syö terveellisesti eli reilusti kasviksia ja sitä kautta kuituja ja juo tarpeeksi vettä, toimii suoli yleensä kerran päivässä. Eli jos kolmen päivän kakkaamattomuus on itselle normi, kannattaa ruokavaliota tarkistaa. Vähenee sitten suolistosyöpien yms riski.

   Lainaa

  32. Läpinäkymätön flamingo 20.10.2021 10:22
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Viimi pupu: Ihmisellä, joka syö terveellisesti eli reilusti kasviksia ja sitä kautta kuituja ja juo tarpeeksi vettä, toimii suoli yleensä kerran päivässä. Eli jos kolmen päivän kakkaamattomuus on itselle normi, kannattaa ruokavaliota tarkistaa. Vähenee sitten suolistosyöpien yms riski.
   Kerran päivässä on keskimääräinen ulostamistahti, mutta se ei ole mikään yksi ainoa "terve normaali". Ulostamistahtia tärkeämpää on ulostamistahdin johdonmukaisuus. Terve ihminen ulostaa yleensä 3 krt / 1 vrk - 1 krt / 3 vrk, joten ulostaminen kolmen päivän välein voi olla ihan tervettä, mikäli se on itselle normaalia, eikä aiheeseen liity elämää häiritseviä oireita.

   Lainaa

  33. Kouluttamaton muurahainen 20.10.2021 12:04
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Mielipuoli piikkisika: Nyt on pakko kysyä, että onko muka kolmen päivän kakkaamattomuus jo ummetusta? Syökö ihmiset ihan järkyttäviä määriä, vai miksi sitä pitäs koko ajan puskea pihalle? Kerran meni 15 päivää asioimatta, tosin lääkkeet ja leikkaus edesautto asian onnistumattomuutta, ja silloin olo oli kieltämättä jo [...]
   On tehty tutkimuksia, joissa syötettiin maissin jyviä eri alkuasukasheimoille ja vastaavasti muistaakseni briteille. Ne jyvät tulivat suoliston läpi puhdasta ruokaa syövillä alkuasukkailla noin 6-8 tunnin sisällä, mutta briteillä kesti vuorokaudesta kolmeen. Sen ulosteen ei oikeasti kuuluisi muhia siellä suolistossa vuorokausia ja sellainen lisää selvästi suolistovaivojen ja mm. suolistosyöpien riskiä. Terve ihminen saattaa ulostaa muutaman vuorokauden välein, jos ruokavalio ei ole kunnossa, mutta silloin hän riskeeraa sen, ettei ole vuosien päästä enää terve. Kannattaisi siis panostaa ruokavalioon, joka tukee suolen normaalia toimintaa. Syömisen määrästä ei ole kyse. Kuona-aineiden tulisi poistua ajoissa riippumatta siitä, onko syöty paljon vai vähän, liikaa vai sopivasti. Toki oletettavaa on, että jos ulostaa vain kolmen vuorokauden välein, niin tavaraa tulee kerralla enemmän, mutta osa siitä on hautunut suolistossa jos sen kolmisen vuorokautta.

   Lainaa

  34. Itseasiassa 20.10.2021 14:13
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Toivottavasti nuo heinät, oljet jne. olivat jostain Väinötären häkistä. Muuten Riikalla on muutakin siivottavaa kuin takkutukka.

   Lainaa

  35. Läpinäkymätön flamingo 20.10.2021 14:40
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: On tehty tutkimuksia, joissa syötettiin maissin jyviä eri alkuasukasheimoille ja vastaavasti muistaakseni briteille. Ne jyvät tulivat suoliston läpi puhdasta ruokaa syövillä alkuasukkailla noin 6-8 tunnin sisällä, mutta briteillä kesti vuorokaudesta kolmeen. Sen ulosteen ei oikeasti kuuluisi [...]
   Nuo tutkimukset ovat tietysti aiheellisia, ja minulla ei ole syytä olettaa, että niiden tulokset ovat virheellisiä. Nämä tulokset kuitenkin kuvaavat vain yhden muuttujan vaikutusta kaikkia ihmisiä koskevaan ruumiintoimintoon. Niillä on tieteellistä arvoa ruoansulatuksen toiminnan kartoittamisessa, mutta toisaalta ne eivät välttämättä kerro syy-seuraussuhteista mitään, sillä jokaiseen joukkoon ja yksilöön vaikuttaa suuri lista näkyviä, ja vielä suurempi lista näkymättömiä tekijöitä.
   Se toki on lääketieteellisesti tunnustettu suositus, että kuituja ja kasviksia kannattaa syödä enemmän, ja pitkälle prosessoituja ruokia vähemmän.

   Lainaa

  36. Pekka Anaali 20.10.2021 18:13
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Mukana-heimoa on kaikkialla. Se kuvaa hyvin yhteiskuntamme kansalaisten typerryttävää tilaa.

   Lainaa

  37. Sisin maahinen 24.10.2021 15:06
   Tulos: -8 (14 ääntä)
   Läpikäytävä metsämarja: Ainakin minun kanit ovat aina menneet pissalle ja kakalle omaan vessaan, joka sijaitsi häkissä ja jonka luukku oli siis aina auki. Osa on käyttänyt pelkästään vessaa, osa saattanut jättää papanan tai toisen jälkeensä (jotka koirat imuroi heti). Nuorempana varsinkin leikkaamattomat urokset saattoi [...]
   Olet kyllä hienosti kouluttanut eläimesi. Jos kaneille sattuu vahinko, niin koirat ovat heti valmiina Electrolux tassuissaan. Mitähän vielä, kissat silittävät?

   Lainaa

  38. Satuloitu karhu 24.10.2021 22:57
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Mielipuoli piikkisika: Nyt on pakko kysyä, että onko muka kolmen päivän kakkaamattomuus jo ummetusta? Syökö ihmiset ihan järkyttäviä määriä, vai miksi sitä pitäs koko ajan puskea pihalle? Kerran meni 15 päivää asioimatta, tosin lääkkeet ja leikkaus edesautto asian onnistumattomuutta, ja silloin olo oli kieltämättä jo [...]
   Mä olin kerran yhden kesän paskomatta!! Olo oli ihan kauhee ja lääkärit eivät tuntuneet millään löytävän syytä. Kävin viidellä lääkärillä vaatimassa lisätutkimuksia ja lopulta sain lähetteen tähystykseen. Löytyi kasvain ja mulla on kuulemma tavallista pitempi suolisto. Lääkäri sanoi mulle että joka päivä pitäisi tulla tavaraa. Eli alan kyllä jo huolestumaan kolmannen päivän kohdalla,jos siis syö sen 4-5 kertaa päivässä.

   Lainaa

  39. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Mun kani teki pesän eteisen kaappiin. Se oli sinne vienyt heinien, olkien ja omien karvojensa lisäksi eteisen maton, rullallisen vessapaperia ja sellaisen kiinteistömaailman ilmaismaskotin, pienen pupulelun, jolla on päällään kiinteistömaailman logolla varustettu mekko ja rusetti korvassa. Se oli jotenkin liikuttavaa.

   Lainaa

  40. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Viimi pupu: Ihmisellä, joka syö terveellisesti eli reilusti kasviksia ja sitä kautta kuituja ja juo tarpeeksi vettä, toimii suoli yleensä kerran päivässä. Eli jos kolmen päivän kakkaamattomuus on itselle normi, kannattaa ruokavaliota tarkistaa. Vähenee sitten suolistosyöpien yms riski.
   Äitini syö kyllä aivan normaalisti, mutta hänellä ei suolisto toimi ilman magnesiumpillereitä. Johtuu kilpirauhasen vajaatoiminnasta, hidastaa aineenvaihduntaa aika mojovasti.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: alzheimer, jänis, kanit, lemmikki, lääke, massazombi, muistisairaus, mukana, puput, terveyden asialla, ummetus, väinö