Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 150

Ilmainen sohva. Ilmainen kuljetus. Kuulit oikein.
Suurenna näkymä
Roskalavalla rapisee, osa 150, osa 150

"Sallan" tiedot on muutettu.

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 48 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Theresa knorr 12.10.2021 0:26
   Tulos: +483 (487 ääntä)
   Voi Mari sentään. Toivottavasti Sallaa on infottu tästä, oli mikä hyvänsä keissi tässä kyseessä.

   Lainaa

  2. Tulos: +716 (730 ääntä)
   Toivoisin, että ennemmin hutkitaan sitä pettäjää eikä kolmatta osapuolta. Senkin tosin voi tehdä sitten ihan kaksistaan. Ilman somea.

   Lainaa

  3. Tulos: +165 (283 ääntä)
   Vähän on nyt kyllä Salla tunnistettavissa kun aluekin tiedossa, ja tälläinen kilipääpostaus ei oikeen ansaitsisi lisää julkisuutta asianomaiselle.

   Lainaa

  4. Tornipöllö 12.10.2021 0:35
   Tulos: +210 (226 ääntä)
   Tuntemattoman runoilijan helppo ja maukas kastike: 1 vartija 400 grammaa jauhelihaa 1. Etsi vartija. 2. Hakkaa vartija tomaattikastikkeeksi. 3. Ruskista jauheliha ja sekoita se kastikkeeseen. 4. Saa ruoka_orgasmi ja nauti.

   Lainaa

  5. Julma ihminen 12.10.2021 0:40
   Tulos: +405 (411 ääntä)
   Niin, mun käsityksen mukaan se joka lähtee pettämään on syyllinen eikä se ulkopuolinen välttämättä edes tiedä toisen parisuhdestatuksesta.

   Lainaa

  6. Tulos: +516 (522 ääntä)
   traumcity: Vähän on nyt kyllä Salla tunnistettavissa kun aluekin tiedossa, ja tälläinen kilipääpostaus ei oikeen ansaitsisi lisää julkisuutta asianomaiselle.
   Ei huolta, henkilö ei ole tunnistettavissa. Nimi ei ole Salla, eikä sensuroidussa kuvassa ole kyseinen henkilö.

   Lainaa

  7. Tulos: +163 (167 ääntä)
   Hyi kun alkoi elämänkoulu haisemaan

   Lainaa

  8. Tulos: -12 (86 ääntä)
   FMteam: Ei huolta, henkilö ei ole tunnistettavissa. Nimi ei ole Salla, eikä sensuroidussa kuvassa ole kyseinen henkilö.
   Hienoa! Vähän jäi kiinnostelemaan kuka kuvassa sitten oikeasti on, mutta se ei enää ole oleellista.

   Lainaa

  9. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 12.10.2021 1:06
   Tulos: +68 (90 ääntä)
   Musta oli vähän liikaa tulkintaa tuossa versioinnissa! Ei raakaa runoa sovi noin järkeistää. Rivitetty versio: syntyvä syviä ja tää mun pallo aivot jätätää. no... nyt mä sen hokasin et voi ottaa ihan lunkisti. ja no eikö mut mun tuurilla käänetääm. en ole kertonit noille sivivuokoille mut yhdelle kaupan vartialle perhana ....Arvaa kun mä nään sen mä hakkaan sen ihan tomattikastikseesti/ jauhelihan kanssa etittäin hyvää saa ruoka orgasmin ja monta

   Lainaa

  10. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 12.10.2021 1:09
   Tulos: +103 (111 ääntä)
   Voi ei, kommenttipalsta ei tukenut mun uljaita sisennyksiä :'( joudutte kuvittelemaan hienot tauot, laskut ja nousut sinne nyt.

   Lainaa

  11. Apea mandariini 12.10.2021 2:23
   Tulos: +123 (133 ääntä)
   Kenenhän "onneksi" sohvan tahrat on koirien tekosia? Sitä joka erehtyy tuon ottamaan kun ei tahroja jostain pienen luurin ruudulta hoksaa ei taida kiinnostaa mistä eläimestä se kusi on lirahtanut, samaa kamaa se kuitenkin on. Onhan se toki kai jonkinlainen onni että sohvaa tyrkyttävällä on sentään oma pidätyskyky paremmissa kantimissa kuin moraali kun yrittää vieräyttää kusisen sohvan hävitysmaksut jollekin muulle.

   Lainaa

  12. Myötätunnoton hilleri 12.10.2021 7:33
   Tulos: +214 (226 ääntä)
   Kirsikka: Toivoisin, että ennemmin hutkitaan sitä pettäjää eikä kolmatta osapuolta. Senkin tosin voi tehdä sitten ihan kaksistaan. Ilman somea.
   Niin kyllä kodinrikkoja on se osapuoli, joka on parisuhteessa ja pettää.
   Se on niin hassua, et jos mies pettää, mies on viaton ja syyllinen on se saatanan huora. Jos nainen pettää, hän on ilmanmuuta syyllinen ja ulkopuolinen mies täysin viaton.
   Absurdeja on ne henkilöt, jotka pitävät pettävää puolisio viattomana ja kohdistavat raivon salarakkaaseen.
   Pettäiminen on valinta. Puolisosi on ihan itse päättänyt mennä vieraisiin 

   Lainaa

  13. Tulos: +85 (107 ääntä)
   Toivottavasti Mari saa syytteen ja tuomion törkeästä kunnianloukkauksesta, johon tuossa syyllistyi. Ja toivottavasti Marin mies ja "Salla" ovat onnellisia yhdessä.

   Lainaa

  14. Eriskummallinen lohikäärme 12.10.2021 8:54
   Tulos: -35 (55 ääntä)
   Apea mandariini: Kenenhän "onneksi" sohvan tahrat on koirien tekosia? Sitä joka erehtyy tuon ottamaan kun ei tahroja jostain pienen luurin ruudulta hoksaa ei taida kiinnostaa mistä eläimestä se kusi on lirahtanut, samaa kamaa se kuitenkin on. Onhan se toki kai jonkinlainen onni että sohvaa tyrkyttävällä on sentään [...]
   On koiran virtsassa se etu että sitä ei yleensä ihmisnenällä haista, toisin kuin jos asialla olisi ollut ihminen tai vaikkapa kissa. Tuskin tämä fakta kovin montaa ottajaa sohvalle kuitenkaan houkuttelee.

   Lainaa

  15. Tulos: +22 (34 ääntä)
   Jos Mari saattuu tätä lukemaan, niin kuka Milla? Ja miten hän tähän juttuun liittyy?

   Lainaa

  16. Vikuri karpalo 12.10.2021 9:38
   Tulos: +65 (73 ääntä)
   Theresa knorr: Voi Mari sentään. Toivottavasti Sallaa on infottu tästä, oli mikä hyvänsä keissi tässä kyseessä.
   Ja lastensuojelua. Tuo hullu nainenhan puhuu perheestä, mutta ei selvästikään oo sopivaa tyyppiä huolehtimaan kenestäkään.

   Lainaa

  17. Tulos: +18 (30 ääntä)
   Niko: Jos Mari saattuu tätä lukemaan, niin kuka Milla? Ja miten hän tähän juttuun liittyy?
   Samaa mietin, oliko mies ehkä ollut yhtä aikaa Millan ja Sallan kanssa?

   Lainaa

  18. Räkäpää 12.10.2021 11:08
   Tulos: +52 (54 ääntä)
   Ai koirankusta, eikä ihmisen? No sitten. Sehän on vallan eri ainetta eikä edes haise kuin vähän pahemmalle.

   Lainaa

  19. Tahraton järvisieni 12.10.2021 11:16
   Tulos: +47 (61 ääntä)
   Kolmannen jutun fontti on rikos ihmiskuntaa kohtaan. Kuka milloinkaan kehitti tuon mauttomuuden?

   Lainaa

  20. Syyntakeeton mustikka 12.10.2021 11:39
   Tulos: +31 (43 ääntä)
   Mimmi: Samaa mietin, oliko mies ehkä ollut yhtä aikaa Millan ja Sallan kanssa?
   Tarkoittaa ouluksi että "tiedätte minkälaista (millasta) roskasakkia tällainen on", autocorr. muuttanut isoksi kirjaimeksi.

   Lainaa

  21. Apea Mandariini 12.10.2021 14:02
   Tulos: +48 (52 ääntä)
   Eriskummallinen lohikäärme: On koiran virtsassa se etu että sitä ei yleensä ihmisnenällä haista, toisin kuin jos asialla olisi ollut ihminen tai vaikkapa kissa. Tuskin tämä fakta kovin montaa ottajaa sohvalle kuitenkaan houkuttelee.
   Jos sohvassa muhinutta koirankusta ei muka haista, se tarkoittaa vain sitä että siihen on tottunut. Ei se hajutonta tavaraa ole eikä millään tasolla ihmisnenän haistamiskyvyn ulottumattomissa vaikka olenkin samaa mieltä siitä että kissankusen haju on paljon pahempi. Yleensä vaan jää haju huomaamatta kun koirat tuppaavat tekemään tarpeensa ulos ja harva omistaja nuohoaa nenä maassa perässä. Tosin jos koira jatkuvasti kusee vaikka samaan tolppaan tai pienelle rivaripihalle, se kyllä haisee kauemmaskin.

   Lainaa

  22. Pehmeä jänis 12.10.2021 14:28
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Theresa knorr: Voi Mari sentään. Toivottavasti Sallaa on infottu tästä, oli mikä hyvänsä keissi tässä kyseessä.
   Kaikki sekasin marista

   Lainaa

  23. Pehmeä jänis 12.10.2021 14:31
   Tulos: -31 (33 ääntä)
   FMteam: Ei huolta, henkilö ei ole tunnistettavissa. Nimi ei ole Salla, eikä sensuroidussa kuvassa ole kyseinen henkilö.
   Tjaa, tiedä sitten onko pahempi kerta siinä sensuroidussa kuvassa on sitten nähtävissä joku muu kuin tämä kyseinen henkilö

   Lainaa

  24. Tulos: +84 (86 ääntä)
   Pehmeä jänis: Tjaa, tiedä sitten onko pahempi kerta siinä sensuroidussa kuvassa on sitten nähtävissä joku muu kuin tämä kyseinen henkilö
   Sensuroidussa kuvassa on tietokoneella luotu hahmo.

   Lainaa

  25. Luiseva hampurilainen 12.10.2021 19:14
   Tulos: +47 (51 ääntä)
   Onneksi sain kerran väistettyä luodin kun baarista meinasin lähteä erään naisen matkaan ja tämä lähtiessä vielä onneksi kertoi olevansa varattu. Ei tullut lähdettyä jatkoille. 1) Pettävät ihmiset ovat perseestä 2) Ihmiset jotka tietoisesti lähtevät pettämiseen mukaan ovat perseestä.

   Lainaa

  26. Pinkki karhu 12.10.2021 21:06
   Tulos: +67 (69 ääntä)
   Se, että sun puoliso pettää, ei ole sen toisen vika, vaan ihan täysin PUOLISON. On niitä kolmansia osapuolia jotka ei välttis saa edes tietää toisen olevan parisuhteessa ja vaikka tahallaan yrittäisikin vietellä ni tällä varatulla on silti se vastuu sanoa "ei kiitos, olen parisuhteessa".

   Lainaa

  27. Trendikäs lohikäärme 12.10.2021 21:07
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Apea mandariini: Kenenhän "onneksi" sohvan tahrat on koirien tekosia? Sitä joka erehtyy tuon ottamaan kun ei tahroja jostain pienen luurin ruudulta hoksaa ei taida kiinnostaa mistä eläimestä se kusi on lirahtanut, samaa kamaa se kuitenkin on. Onhan se toki kai jonkinlainen onni että sohvaa tyrkyttävällä on sentään [...]
   Minullakin on eläimiä, mutta ei yhtään pilalle kustua sohvaa. Mikä tekee ihmisestä niin uuvatin, että ei osaa pestä sitä kusta pois? Ja millainen haju on siinä asunnossa?

   Lainaa

  28. Tulos: +39 (39 ääntä)
   Apea mandariini: Kenenhän "onneksi" sohvan tahrat on koirien tekosia? Sitä joka erehtyy tuon ottamaan kun ei tahroja jostain pienen luurin ruudulta hoksaa ei taida kiinnostaa mistä eläimestä se kusi on lirahtanut, samaa kamaa se kuitenkin on. Onhan se toki kai jonkinlainen onni että sohvaa tyrkyttävällä on sentään [...]
   Mulle tulee tästä vaan mieleen, kun eräs naapurin mummo oli todennut isälleni, että "Ei se pienen koiran pissi ketään haittaa!", kun isä kävi ovella esittämässä toiveen, ettei kusettaisi koiraansa lasten pulkkamäkeen. Mehän nimittäin talvihämärässä rymyttiin lumikasassa ja laskettiin toppahaalareissamme pyllymäkeä onnellisen tietämättöminä koiranpisseistä kumpareen juurella.
   Juu, tietenkään ei pienen koiran pissi haittaa! Sehän ei edes likaa vaatteita, kun on niin pienestä koirasta tullut. Ihmisillä on erikoisia ajatuksia. 

   Lainaa

  29. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Sami oletko sinkku? Ihan huikea huumori! :)

   Lainaa

  30. Sankka ahma 13.10.2021 0:00
   Tulos: -8 (8 ääntä)
   Apea mandariini: Kenenhän "onneksi" sohvan tahrat on koirien tekosia? Sitä joka erehtyy tuon ottamaan kun ei tahroja jostain pienen luurin ruudulta hoksaa ei taida kiinnostaa mistä eläimestä se kusi on lirahtanut, samaa kamaa se kuitenkin on. Onhan se toki kai jonkinlainen onni että sohvaa tyrkyttävällä on sentään [...]
   Varmaan vitsi oli siinä, että myyjä olisi itse kusenut sohvalle, mutta voi onneksi syyttää siitä koiraa.

   Lainaa

  31. Tulos: +8 (24 ääntä)
   Loogisesti ajateltuna täysin käsittämätöntä miten usein parisuhteissa pettäjän sijaan syytetään sitä kolmatta osapuolta. Kai tämä perustuu johonkin vastaavaan psykologiseen perversioon kuin tukholman syndroomakin. Vaihtaa vaan kidnappaajan paikalle pettävän kumppanin.

   Lainaa

  32. Tulos: -10 (14 ääntä)
   Pöljä: Sami oletko sinkku? Ihan huikea huumori! :)
   Morjens, Sami!

   Lainaa

  33. Kälynen peura 13.10.2021 7:10
   Tulos: +18 (22 ääntä)
   Pehmeä jänis: Tjaa, tiedä sitten onko pahempi kerta siinä sensuroidussa kuvassa on sitten nähtävissä joku muu kuin tämä kyseinen henkilö
   Tjaa, jotain on kyllä pielessä ja jostain pitää valittaa, mutta vielä et ole ihan varma että mikä ja mistä.

   Lainaa

  34. Niin kutsuttu kesyaasi 13.10.2021 9:59
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Eriskummallinen lohikäärme: On koiran virtsassa se etu että sitä ei yleensä ihmisnenällä haista, toisin kuin jos asialla olisi ollut ihminen tai vaikkapa kissa. Tuskin tämä fakta kovin montaa ottajaa sohvalle kuitenkaan houkuttelee.
   Vanhemmilani on muutama koira, jotka eivät ole ihan täysin sisäsiistejä, ja voin kyllä sanoa, kyllä sen haistaa. Varsinkin sohvasta, kun se imeytyy sinne sisälle sisuksiin ja sitä ei saa kovin helposti siivottua. Extra pisteitä siitä, jos tämä kuseminen tapahtuu useamman kerran, kuten tuossa sohvassa näyttäisi niin käyneen.

   Lainaa

  35. Arvostettu järvisieni 13.10.2021 15:52
   Tulos: -2 (20 ääntä)
   Kirsikka: Toivoisin, että ennemmin hutkitaan sitä pettäjää eikä kolmatta osapuolta. Senkin tosin voi tehdä sitten ihan kaksistaan. Ilman somea.
   Noh, jos toinenkin tietää, että on varattu niin vika on myös hänessä!

   Lainaa

  36. Arvostettu järvisieni 13.10.2021 15:53
   Tulos: -19 (29 ääntä)
   Toj Karin: Loogisesti ajateltuna täysin käsittämätöntä miten usein parisuhteissa pettäjän sijaan syytetään sitä kolmatta osapuolta. Kai tämä perustuu johonkin vastaavaan psykologiseen perversioon kuin tukholman syndroomakin. Vaihtaa vaan kidnappaajan paikalle pettävän kumppanin.
   Molemmathan ovat yhtä syyllisiä.

   Lainaa

  37. Sitkas karjalanpiirakka 13.10.2021 21:42
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Trendikäs lohikäärme: Minullakin on eläimiä, mutta ei yhtään pilalle kustua sohvaa. Mikä tekee ihmisestä niin uuvatin, että ei osaa pestä sitä kusta pois? Ja millainen haju on siinä asunnossa?
   Sohvatyynyyn imeytynyttä kusta ei kyllä parhaallakaan osaamisella kotikonstein pois saa. Pesukoneeseen ei mahdu ja käsipelillä puhdistuu vain pinta. Pesulassa voisi onnistua.

   Lainaa

  38. Älä selitä 13.10.2021 22:16
   Tulos: -16 (20 ääntä)
   Mari on oikeassa. Salla on hyvännäköinen nainen. Ei ole miehen vika todellakaan jos tuon kanssa touhaili.

   Lainaa

  39. Tulos: -12 (12 ääntä)
   Syyntakeeton mustikka: Tarkoittaa ouluksi että "tiedätte minkälaista (millasta) roskasakkia tällainen on", autocorr. muuttanut isoksi kirjaimeksi.
   En usko autocorrectiin, vaan siihen että Milla on vaihdettu "Sallaksi". Eikä millainen ole mitään oulua vaan synonyymi sanalle minkälainen.

   Lainaa

  40. Jouheva leijona 15.10.2021 7:00
   Tulos: -5 (13 ääntä)
   Arvostettu järvisieni: Molemmathan ovat yhtä syyllisiä.
   Ei ole. Kyllä varattujen kanssa saa vehdata. Jos varattu lähtee leikkiin mukaan, niin kyllä se ei todellakaan ole kolmannen osapuolen vika millään tavalla. Jos suhteessa on kaikki kunnossa, niin se varattu ei lähde hakemaan muualta mitään lisämausteita elämäänsä.

   Lainaa

  41. Särkemätön nektariini 15.10.2021 10:28
   Tulos: +14 (18 ääntä)
   Ikinä en ole ollut sitä mieltä, että kolmas osapuoli on syytön, jos tietoisesti peuhaa jonkun varatun kanssa. Se on moraalitonta ja julmaa käytöstä. On laiskaa argumentointia todeta, että "no eihän se kolmas osapuoli ole varattu". Niin ei ole, muttei myöskään puhdas pulmunen, jos tietoisesti osallistuu tuollaiseen. Mutta sitä en ole ikinä tajunnu, miksi sille kolmannelle suututaan ENEMMÄN kuin pettävälle puolisolle? Joo, väärin tekee molemmat, mutta puoliso on se, joka pahemmin satuttaa ja mokaa.

   Lainaa

  42. Särkemätön nektariini 15.10.2021 10:31
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Jouheva leijona: Ei ole. Kyllä varattujen kanssa saa vehdata. Jos varattu lähtee leikkiin mukaan, niin kyllä se ei todellakaan ole kolmannen osapuolen vika millään tavalla. Jos suhteessa on kaikki kunnossa, niin se varattu ei lähde hakemaan muualta mitään lisämausteita elämäänsä.
   Tätä moni jankkaa, mutta järkeä en tuosta löydä. Nuo on vain sanoja peräkkäin ja vastuun pakoilua. Jos tietää että jotain sattuu kovasti ja tietää että suhde on vielä kesken? Ei ole laitonta pettää, mutta ei se myöskään ole kevyttä ja viatonta tuohon osallistua.

   Lainaa

  43. Särkemätön nektariini 15.10.2021 10:40
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Pinkki karhu: Se, että sun puoliso pettää, ei ole sen toisen vika, vaan ihan täysin PUOLISON. On niitä kolmansia osapuolia jotka ei välttis saa edes tietää toisen olevan parisuhteessa ja vaikka tahallaan yrittäisikin vietellä ni tällä varatulla on silti se vastuu sanoa "ei kiitos, olen parisuhteessa".
   Se, että varatulla on isompi vastuu ei poista kolmannelta osapuolelta kaikkea syntitaakkaa.
   Eri asia ettei tiedä, mutta jos sun esimerkin mukaan TIETOISESTI yrittäisi vietellä, niin tosi vaikea pitää sitä hyvänä tyyppinä. Jos mun kaveri lähtisi baarissa vonkaamaan jotain varattua miestä ja naureskelisi että "joo, on sillä sormus, mutta ei mua kiinnosta, hihihii" niin en mä ainakaan ajattelisi että "you go girl!". Että mihin vaan on oikeus, jos itse haluaa? Muille koituu tuskaa, mutta ei se minuun liity, vaan muiden heikkouteen ja muiden virheisiin? 
   Asenne pettämiseen on kokenut vahvan muutoksen viimeisen parinkymmenen vuoden aikana ja nykyään toi tuntuu vahvalta mantralta, että missään nimessä ei yhtään saa sanoa, että kolmas osapuoli tekisi mitään väärää. Koska joku muu on enemmän väärässä. Ja koska kolmas osapuoli on sinkku. Minusta nuo ei lähellekään riitä vapauttamaan ketään siitä, että on käyttäytynyt huonosti ja tehnyt väärin.
   Tilanteita on toki erilaisia. Ei kaikki tiedä olevansa se kolmas. 

   Lainaa

  44. Hapeton marja 16.10.2021 22:29
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Myötätunnoton hilleri: Niin kyllä kodinrikkoja on se osapuoli, joka on parisuhteessa ja pettää. Se on niin hassua, et jos mies pettää, mies on viaton ja syyllinen on se saatanan huora. Jos nainen pettää, hän on ilmanmuuta syyllinen ja ulkopuolinen mies täysin viaton. Absurdeja on ne henkilöt, jotka pitävät pettävää [...]
   No ei kyllä ole mies yleensä mitenkään automaattisesti viaton edes meidän muiden miesten mielestä. Vie misandriasi roskikseen ja kaiva pääsi pois hanurista. 
   Järjellä ajateltuna se kolmas osapuoli on (yleensä) se viaton osapuoli, mutta noissa tilanteissa tunteet kuohuu, järki unohtuu ja järjettömässä olotilassa tulee tehtyä ja sanottua kaikkea älyllisesti epärehellistä. Se on helppoa syyttää sitä (yleensä) tuntematonta kolmatta osapuolta kodinrikkojaksi vaikka se syyllinen löytyy ihan kodin sisäpuolelta. 

   Lainaa

  45. Päihtynyt leopardi 19.10.2021 10:59
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   Mari hei, se olet sinä joka joudut rosikseen. Eikä se naisen vika ole jos miehesi pettää. Anna sitä piparia niin ei tarvitse juosta vieraissa, niin yksinkertaista se on.

   Lainaa

  46. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Sama kuin syyttäis naishierojaa siitä että on hieronut miesasiakasta, jolla sattuu vaimona/puolisona olemaan Mari. Haastaa oikeuteen työnsä tekemisestä.. Nyt vähän ryhtiä Mari! Vai eikö "Salla" nyt sitten ottanutkaan maksua mieheltä?

   Lainaa

  47. Tulos: -1 (1 ääni)
   Myötätunnoton hilleri: Se on niin hassua, et jos mies pettää, mies on viaton ja syyllinen on se saatanan huora. Jos nainen pettää, hän on ilmanmuuta syyllinen ja ulkopuolinen mies täysin viaton. 
   Roskaa molemmat pointtisi. Ei ole yksi, kaksi tai tuhat kertaa sattunut niin, että mustasukkainen mies alkaa uhkailla, hakkaa tai jopa tappaa vaimon/tyttöystävän salarakkaan, välittämättä siitä tiesikö tämä naisen olevan varattu. Ja toisaalta, lue mikä tahansa pettämiskeskustelu niin 95% keskustelijoista on sitä mieltä että pettävä mies on sika joka ansaitsee vähintäänkin tulla jätetyksi. 
   Totta kai tapauksia joissa mies kostaa väkivaltaisesti pettäneelle naiselle ovat yleisempiä kuin päinvastaiset, mutta se johtuu siitä että miehet yleisesti ottaen tekevät enemmän väkivaltarikoksia kuin naiset, ei siitä että miesten harjoittama pettäminen olisi hyväksytympää kuin naisten
   Mitä taas tulee varatun kanssa vehtaamiseen: jos ei tiedä toisen olevan varattu ei sille silloin voi mitään eikä ole syyllistynyt mihinkään vääryyteen. Jos taas tietää - kuten yleensä tietää koska valtaosa pettämisistä tapahtuu tuttujen kesken - niin ehdottomasti on tehnyt väärin. Pettäminen on petetylle osapuolelle erittäin kipeä, jopa traumaattinen kokemus, ja jos tieten tahtoen osallistuu toimintaan jonka tietää aiheuttavan toiselle sellaista tuskaa, osoittaa että arvostaa omaa nautintoa toisen hyvinvointia enemmän ja ansaitsee hävetä

   Lainaa

  48. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Myötätunnoton hilleri: Absurdeja on ne henkilöt, jotka pitävät pettävää puolisio viattomana ja kohdistavat raivon salarakkaaseen.
   Minusta kummatkin osapuolet - pettäjä ja salarakas - ovat syyllisiä. Viimeistä ei tosin voi pitää syyllisenä jos ei todellakaan tiedä rakkaansa olevan varattu... mutta jos aloittaa suhteen varatun kanssa ja tietää siitä, niin silloin on samaa pohjasakkaa kuin pettäjäkin.
   Oikeastaan ainoa hyväksyttävä syy avioliiton ulkopuoliselle suhteelle on se, jos liitto on jo ajautunut karille muista syistä eikä ole enää pelastettavissa (esim. luonteet eivät sovi yhteen).

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirppari, kirppis, kirpputori, koirat, kuva, parisuhde, pettää, runo, sekava, sohva, tahra, white trash