Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puskaradio suhisee, osa 8

Iloinen yrittäjä puolustaa reviiriään.
Suurenna näkymä
Puskaradio suhisee, osa 8

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 63 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +244 (274 ääntä)
   Tuleekohan tulevaisuudessa lehtiotsikot olemaan luokkaa "Nuori mies löytyi hirtettynä puusta - poliisi ei epäile henkirikosta tai somehaastetta"?

   Lainaa

  2. Tulos: +158 (180 ääntä)
   Googlettelin tuota tapausta äsken ja ainoastaan poliisin erittäin epämääräinen kommentti viittasi somehaasteeseen. Mitään haasteen nimeäkään ei tullut esille ja pisin artikkeli lähinnä listasi vanhoja tapauksia.

   Lainaa

  3. Jumalaton persikka 5.10.2021 0:21
   Tulos: +177 (191 ääntä)
   Kapish

   Lainaa

  4. Tornipöllö 5.10.2021 0:33
   Tulos: +248 (256 ääntä)
   Nyt jäi kiinnostamaan, viitattiinko Tainan saamassa heippalapussa itse kahvilaan vai koko rakennukseen/rappuun, kun sanotaan ettei hänen koirallaan ole sinne enää asiaa? Kahvilan pitäjällähän on täysi oikeus kieltää tuomasta koiria liikkeeseensä, mutta jos yritetään kieltää tuomasta koiria koko rakennukseen, niin silloin lennetään jo ihan uusissa sfääreissä... Ja onhan tuo "lopeta koiras!!" ihan idioottimaista joka tapauksessa.

   Lainaa

  5. Virkeä siili 5.10.2021 0:39
   Tulos: +221 (259 ääntä)
   Ei voi ottaa vakasti ketään, joka vielä sanoo ”enään”.

   Lainaa

  6. Tulos: +76 (98 ääntä)
   Tää on ihan luonnon valinta enään jos on niin tyhmä :D

   Lainaa

  7. Saita nektariini 5.10.2021 0:55
   Tulos: +32 (44 ääntä)
   Osuva nimi on tälle lounaskahvilalle annettu.

   Lainaa

  8. Katsottava seppä 5.10.2021 0:56
   Tulos: +70 (100 ääntä)
   "Kunhan vaan nyt saa vähän pönkittää itseään" Niin Aki. Kerro vielä vähän siitä, miten olet pätevä arvioimaan, kuka on tarpeeksi fiksu elämään. Hiljenee nämä tyypit, jotka yrittää omaa egoaan pönkittää.

   Lainaa

  9. Ihmiset_on_pilalla 5.10.2021 1:04
   Tulos: +54 (66 ääntä)
   Virkeä siili: Ei voi ottaa vakasti ketään, joka vielä sanoo ”enään”.
   Veit jalat suustani. Hetken luulin, että Aki puhuu asiaa, mutta enään jälkeen kaikki arvostus kaveria kohtaan valui viemäriin. Enään jälkeen kaikki hänen sanomisensa oli shittiä

   Lainaa

  10. Päihteetön hirmulisko 5.10.2021 1:17
   Tulos: +111 (133 ääntä)
   Enään. Piste. Kapish. Mulkku.

   Lainaa

  11. Tulos: +228 (230 ääntä)
   Ironisesti kyseisen kahvilan nimi on "Hyvän Tuulen Lounaskahvila."

   Lainaa

  12. Kykenevä alligaattori 5.10.2021 1:48
   Tulos: +155 (175 ääntä)
   Timo, huoltoyhtiö ei välttämättä halua könytä päältäajettavaa ruohonleikkuria tuohon ahtaaseen rakoon ihan vain päästäkseen tylsyttämään teriä noihin betonilaattoihin. Jonkun on leikattava nuo ruohot käsipelillä, joten tietysti se jää asukkaan vastuulle, ellei taloyhtiö halua erikseen siitä maksaa. Siitä olen samaa mieltä, että taloyhtiölle kannattaa hankkia yhteinen ruohonleikkuri noita kohtia varten. Sitä voi ehdottaa esimerkiksi yhtiökokouksessa sen sijaan, että vain voivottelet somessa, kuinka kurjaa on kun muut eivät pyytämättä ratkaise sinun ongelmiasi. Täsmälleen saman verran siitä on vaivaa sinulle itsellesi kuin kenelle tahansa muulle, ja tässä tapauksessa se vaiva on sitä paitsi mitättömän pieni: selvitä, milloin on seuraava yhtiökokous, mene paikalle, ja pidä minuutin puheenvuoro siitä, miten kätevää olisi jos jokaisen asukkaan ei tarvitsisi hankkia omaa ruohonleikkuria kahden neliömetrin siistimistä varten.

   Lainaa

  13. Tulos: +3 (37 ääntä)
   Katsottava seppä: "Kunhan vaan nyt saa vähän pönkittää itseään" Niin Aki. Kerro vielä vähän siitä, miten olet pätevä arvioimaan, kuka on tarpeeksi fiksu elämään. Hiljenee nämä tyypit, jotka yrittää omaa egoaan pönkittää.
   Kyllä Darwin Awardsit on ollut olemassa pitkään.

   Lainaa

  14. Hinnakas tonttu 5.10.2021 2:42
   Tulos: +128 (136 ääntä)
   Myönnetäänkö että ei minultakaan hirveästi heru empatioita näille hassunhauskoille somehaasteille. Jos pakko, niin keksikää jotain sellaista, josta sivulliset eivät saa loppuelämän traumoja vahingon sattuessa.

   Lainaa

  15. Kummikäki 5.10.2021 3:15
   Tulos: +27 (39 ääntä)
   Päihteetön hirmulisko: Enään. Piste. Kapish. Mulkku.
   Eikä mikä tahansa mulkku vaan bbc. Osaa täällä muutkin kieliä eikä vaan Aki. Nii.

   Lainaa

  16. Vuolas kolibri 5.10.2021 4:36
   Tulos: +38 (58 ääntä)
   On vähän rumaa että tuo Nokian juttu on tähän laitettu, sillä tuo alempi heippalappu ei ole kyseisen kahvilan omistajan kirjoittama ja tämä asia käytiin läpi ihan hyvässä hengessä kyseisessä keskustelussa.

   Lainaa

  17. Kutsuttu sarvikuono 5.10.2021 5:38
   Tulos: +10 (18 ääntä)
   Jumalaton persikka: Kapish
   Capisci

   Lainaa

  18. Kellanruskea mansikka 5.10.2021 5:48
   Tulos: +57 (59 ääntä)
   Kykenevä alligaattori: Timo, huoltoyhtiö ei välttämättä halua könytä päältäajettavaa ruohonleikkuria tuohon ahtaaseen rakoon ihan vain päästäkseen tylsyttämään teriä noihin betonilaattoihin. Jonkun on leikattava nuo ruohot käsipelillä, joten tietysti se jää asukkaan vastuulle, ellei taloyhtiö halua erikseen siitä [...]
   "Heinäveden kunnan mukaan kuuluu vuokralaiselle" viittaa kunnan vuokra-asuntoon. Ei niissä ole yhtiökokouksia, vaan Timo lienee jo ottanut yhteyttä omistajaan ts. kuntaan.

   Lainaa

  19. Tukintolvana 5.10.2021 6:15
   Tulos: +11 (23 ääntä)
   Kutsuttu sarvikuono: Capisci
   * Capisce.

   Lainaa

  20. Laskuvarjoton hauki 5.10.2021 6:23
   Tulos: +22 (30 ääntä)
   Tukintolvana: * Capisce.
   Jos haluat teititellä.

   Lainaa

  21. Nuori vadelma 5.10.2021 6:26
   Tulos: +36 (50 ääntä)
   Vuolas kolibri: On vähän rumaa että tuo Nokian juttu on tähän laitettu, sillä tuo alempi heippalappu ei ole kyseisen kahvilan omistajan kirjoittama ja tämä asia käytiin läpi ihan hyvässä hengessä kyseisessä keskustelussa.
   Käsiala on kuitenki ihan samanlainen.

   Lainaa

  22. Laskuvarjoton hauki 5.10.2021 6:26
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Tukintolvana: * Capisce.
   Jos haluaa teititellä.

   Lainaa

  23. Ministeri Nieminen 5.10.2021 6:33
   Tulos: +17 (47 ääntä)
   Virkeä siili: Ei voi ottaa vakasti ketään, joka vielä sanoo ”enään”.
   Ei voi ottaa vakaVAsti ketään, joka jättää sanoista kokonaisia tavuja pois.

   Lainaa

  24. Halkeava kurkku 5.10.2021 6:52
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Aki on itse esimerkkinä siitä että viimeinen väittämänsä ei ole totta. Tosin... kaikkihan me JOSKUS kuollaan.

   Lainaa

  25. Mistr Mistrsss 5.10.2021 7:02
   Tulos: -36 (48 ääntä)
   Aki, täällä olis sulle BBC:tä järsimisen sijaan imeskeltäväks. Slurps slurps.

   Lainaa

  26. Katsastamaton kolibri 5.10.2021 7:08
   Tulos: -8 (22 ääntä)
   Miten ne 110 kenttävastaava mahtuu sinne kaapeliin?

   Lainaa

  27. Rakennuspiirtäjä 5.10.2021 7:44
   Tulos: +37 (37 ääntä)
   Kykenevä alligaattori: Timo, huoltoyhtiö ei välttämättä halua könytä päältäajettavaa ruohonleikkuria tuohon ahtaaseen rakoon ihan vain päästäkseen tylsyttämään teriä noihin betonilaattoihin. Jonkun on leikattava nuo ruohot käsipelillä, joten tietysti se jää asukkaan vastuulle, ellei taloyhtiö halua erikseen siitä [...]
   Kyseessä taitaa olla kunnan vuokratalo, vaikka Timo puhuukin päivityksessään virheellisesti taloyhtiöstä. Miksi Heinäveden kunta ottaisi mitenkään kantaa yksityisten taloyhtöiden huoltotoimenpiteisiin?

   Lainaa

  28. Myrskyisä paprika 5.10.2021 7:58
   Tulos: +57 (61 ääntä)
   Nuori vadelma: Käsiala on kuitenki ihan samanlainen.
   Se ON saman ihmisen käsialaa.
    Etenkin erikoiset e-kirjaimet paljastavat kirjoittajan.

   Lainaa

  29. Tulos: +30 (38 ääntä)
   Vähän lisää betonilaattoja niin nurmikko-ongelma on ratkaistu. Periaatteessa samaa mieltä Akin kanssa vaikka onkin vähän tylysti ilmaistu.

   Lainaa

  30. Tulos: +40 (60 ääntä)
   Akilla ei ilmeisesti ymmärrys riitä hoksaamaan, että lapsilla ja nuorilla on aivojen kehitys kesken. Se ilmenee mm. niin, että ei osata ottaa huomioon tekojensa seurauksia.

   Lainaa

  31. Miehekäs kana 5.10.2021 8:55
   Tulos: -16 (28 ääntä)
   Tornipöllö: Nyt jäi kiinnostamaan, viitattiinko Tainan saamassa heippalapussa itse kahvilaan vai koko rakennukseen/rappuun, kun sanotaan ettei hänen koirallaan ole sinne enää asiaa? Kahvilan pitäjällähän on täysi oikeus kieltää tuomasta koiria liikkeeseensä, mutta jos yritetään kieltää tuomasta koiria koko [...]
   Pysäköintiviestin kirjoittaja on eri kuin kahvilaviestin. O-kirjain on piirretty toisin päin ja muissakin kirjaimissa on eroja.

   Lainaa

  32. Miehekäs kana 5.10.2021 9:01
   Tulos: -12 (26 ääntä)
   Nuori vadelma: Käsiala on kuitenki ihan samanlainen.
   Käsiala ei ole sama. A-kirjaimen vaakaviiva alkaa toisessa viestissä viivasta ja toisessa vaakaviiva menee yli. Tekstissä on muitakin kirjain eroja kuten k-kirjaimessa on silmukka. Epäilen että kahvila viesti on aito ja kahvilan edessä olevat parkkipaikat ovat varattu kahvilalle ei rakennuksessa asioiville. Koiraviesti on taiteltu ja näyttäisi siltä että tekstin on kirjoittanut kaksi eri henkilöä koska kirjainten tyyli muuttuu viestissä.

   Lainaa

  33. Liuho mehiläinen 5.10.2021 9:10
   Tulos: +42 (44 ääntä)
   No nyt on vaihtoehdot: Lopetat Capishen koirasi tai muuten sille käy huonosti…

   Lainaa

  34. Juoruava järvisieni 5.10.2021 9:22
   Tulos: +24 (30 ääntä)
   Miehekäs kana: Käsiala ei ole sama. A-kirjaimen vaakaviiva alkaa toisessa viestissä viivasta ja toisessa vaakaviiva menee yli. Tekstissä on muitakin kirjain eroja kuten k-kirjaimessa on silmukka. Epäilen että kahvila viesti on aito ja kahvilan edessä olevat parkkipaikat ovat varattu kahvilalle ei rakennuksessa [...]
   On noissa kirjaimissa aika paljon samaa. A:t, E:t, TT:t, K:t nyt ainakin näyttäisi kuvien perusteella noudattelevan molemmissa viesteissä samaakirjoitustapaa. Plus tussin jäljessä ei välttämättä kaikki yksityiskohdat näy samoin kuin ohuemmassa kuulakärkikynässä, ja toisaalta, jos ihminen on toisessa viestissä ollut vähän vihaisempi kuin toisessa, se vaikuttaa jonkin verran käsialaan. Varsinkin jos tuntuu, että tarttee nyt nopeasti ja tämän päällä olevan raivon vallassa kirjoittaa, niin jälki on erilaista kuin, jos miettii hitaammin ja pysähtyy enemmän sanojen välillä.

   Lainaa

  35. Intravenoosi satuhahmo 5.10.2021 9:57
   Tulos: +32 (38 ääntä)
   Miehekäs kana: Pysäköintiviestin kirjoittaja on eri kuin kahvilaviestin. O-kirjain on piirretty toisin päin ja muissakin kirjaimissa on eroja.
   Onpas tämä nyt mysteeri, toiset sanovat toista ja toiset toista. En tiedä, mitä asiasta on julkaisun kommenteissa keskusteltu, mutta kyllähän Tainalla joku syy täytyi olla olettaa, että hänen viestinsä olivat saman ihmisen kirjoittamia.
   Minusta nuo ovat selvästi saman ihmisen käsialaa. Erot voivat johtua siitä, että paksu tussi kulkee isoja kirjaimia kirjoittaessa paperilla ihan eri tavalla kuin kuulakärkikynä, jolla kirjoitetaan pienempää tekstiä. Kirjoittajan käsiala vaikuttaa myös itsessään epäjohdonmukaiselta, vertaa vaikka P-kirjaimia tussiviestin lauseessa "pihassa ei ole invapaikkoja".
   E-kirjain vaikuttaa samalta, samoin Ä:n pisteet, tupla-T:t, Y:t ja P:t. A:n viivan vaihtelut ovat keskenään johdonmukaisia molemmissa viesteissä. Ja vaikka tussiviestissä on vain yksi M, niin se näyttää samalta, kuin kuulakärkikynäviesteissäkin.
   Viesteissä on kyllä erojakin, mutta minusta ne voivat johtua eri kirjoitusvälineiden erilaisesta "juoksusta" paperilla, sekä siitä, mikä kirjoittajan tunnetila on kirjoittamisen aikana ollut. Esimerkiksi K:n silmukka saattaa helposti tulla esiin, kun kuulakärkikynällä kirjoittaa vauhdikkaasti, ja huutomerkkien pisteet on helpompi "tökätä" tussilla, mutta "piirtää" kuulakärkikynällä.
   Tussiviestin R-kirjaimet paljastavat myös jotain siitä, miten kirjoittajan käsiala muuttuu, kun hänen tunnetilansa muuttuu kirjoittaessa raivokkaammaksi. Ensimmäinen R on ihan erilainen kuin viestin viimeiset R:t, koska viestin alussa paperilla on paljon tilaa ja kirjoittaja on vasta aloittamassa tiedotteensa kirjoittamista. Kun paperilta alkaa tila loppua, ja kirjoittaja on ehtinyt jo velloa omassa ärsytyksessään, R-kirjaimet muuttuvat hoikemmiksi ja epäsiistimmiksi - samanlaisiksi, kuin kuulakärkikynäviesteissä.

   Lainaa

  36. Kristitty panda 5.10.2021 9:57
   Tulos: -13 (21 ääntä)
   Junia ja raiteita pidetään yllättävän vaarattomina. Ei vanhemmat oikein itsekään ymmärrä miten vaarallinen on vaikka se paikoillaan seisova juna, tai miten hiljainen on kovaakin vauhtia lähestyvä juna jos itse on raiteilla. Miten sellainen opettaa sitten toista varomaan niitä? Ei mitenkään.

   Lainaa

  37. Vakavarainen kenguru 5.10.2021 10:00
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Kykenevä alligaattori: Timo, huoltoyhtiö ei välttämättä halua könytä päältäajettavaa ruohonleikkuria tuohon ahtaaseen rakoon ihan vain päästäkseen tylsyttämään teriä noihin betonilaattoihin. Jonkun on leikattava nuo ruohot käsipelillä, joten tietysti se jää asukkaan vastuulle, ellei taloyhtiö halua erikseen siitä [...]
   Ja koska jutusta sai kuvan, että kyseessä on kunnan vuokra-asunto: ARA-rahoitteisissa taloissa on lain mukaan oltava asukasdemokratia, joten tällaiset ehdotukset esiin seuraavassa asukaskokouksessa. Usein ne järjestetään alkuvuodesta.

   Lainaa

  38. It's a deal 5.10.2021 11:01
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Napael: Googlettelin tuota tapausta äsken ja ainoastaan poliisin erittäin epämääräinen kommentti viittasi somehaasteeseen. Mitään haasteen nimeäkään ei tullut esille ja pisin artikkeli lähinnä listasi vanhoja tapauksia.
   Eikös se haaste ollut hengailla junan katolla?

   Lainaa

  39. Sökö omena 5.10.2021 11:28
   Tulos: +52 (56 ääntä)
   Napael: Googlettelin tuota tapausta äsken ja ainoastaan poliisin erittäin epämääräinen kommentti viittasi somehaasteeseen. Mitään haasteen nimeäkään ei tullut esille ja pisin artikkeli lähinnä listasi vanhoja tapauksia.
   Olisikohan siihen jokin syy, miksi poliisi ei tiedotteissaan jaa eteenpäin typeriä ja hengenvaarallisia somehaasteita?

   Lainaa

  40. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 5.10.2021 11:44
   Tulos: +25 (29 ääntä)
   Vuolas kolibri: On vähän rumaa että tuo Nokian juttu on tähän laitettu, sillä tuo alempi heippalappu ei ole kyseisen kahvilan omistajan kirjoittama ja tämä asia käytiin läpi ihan hyvässä hengessä kyseisessä keskustelussa.
   Saman ihmisen kirjoittamilta kyllä näyttävät. Olisiko Hyvän Tuulen Lähettiläs eksynyt paikalle?

   Lainaa

  41. Epäröivä ananas 5.10.2021 12:02
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Somehaasteita tai ei, on ne ennenkin nuoret junien katoilla kiipeilleet valitettavasti. Siinähän näyttää olevan pelkkää tyhjää tilaa sen katon yläpuolella että jos ei erikseen tiedä niin voisi luulla että suurin vaara on sieltä huonosti tippuminen. Eli jos ei tiedä paremmin niin nehän näyttää ihan turvallisilta kiipeilykohteilta. Muutama vuosi sitten baari-illan jälkeen joku nuorimies oli kiivennyt paikallisella ratapihalla seisoneen tavaravaunun katolle, en muista kuoliko se siihen sähköiskuun mutta jos selvisi niin ei ainakaan helpolla koska niissä on kyllä aikamoiset virrat.

   Lainaa

  42. Tulos: -5 (13 ääntä)
   Tornipöllö: Nyt jäi kiinnostamaan, viitattiinko Tainan saamassa heippalapussa itse kahvilaan vai koko rakennukseen/rappuun, kun sanotaan ettei hänen koirallaan ole sinne enää asiaa? Kahvilan pitäjällähän on täysi oikeus kieltää tuomasta koiria liikkeeseensä, mutta jos yritetään kieltää tuomasta koiria koko [...]
   Veikkaan että yrittäjää ärsyttää, jos saman talon ylemmässä kerroksessa asuva koira välillä pitää vähän ääntä.
   Nyt kahvilan nimi julkiseks, ei tarvii ujostella. Tietäis mihin ei ainakaan tarvii mennä käyttämään rahojaan.

   Lainaa

  43. Duju andeständ 5.10.2021 13:44
   Tulos: -8 (14 ääntä)
   Eipä yllättänyt, ettei Aki osaa edes kirjoittaa "capisci" oikein.

   Lainaa

  44. Ymmärretty kenguru 5.10.2021 14:15
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   Epäröivä ananas: Somehaasteita tai ei, on ne ennenkin nuoret junien katoilla kiipeilleet valitettavasti. Siinähän näyttää olevan pelkkää tyhjää tilaa sen katon yläpuolella että jos ei erikseen tiedä niin voisi luulla että suurin vaara on sieltä huonosti tippuminen. Eli jos ei tiedä paremmin niin nehän näyttää ihan [...]
   Luulen myös, että taustalla on jotain hömelöä Hollywood-emulaatiota, kun juostaanhan leffoissakin junan katolla milloin miksikin. Lapsosilta vaan tuppaa unohtumaan, että Ameriikoissa junat kulkee dieselillä, Suomessa pääsääntöisesti ei. Eikä ratapihalla sillä edes olle merkitystä, koska yllä kulkee ajolangat joka tapauksessa.
   Joskus olin junassa töissä, ja piti kyllä varsinkin viikonloppuöisin harmillisen usein kiskoa porukkaa irti junan kyljestä, kun ei ollut käynyt mielessä, että junan katolle kiipeämiseen sähköistetyllä radalla ihan aikuisten oikeasti kuolee.

   Lainaa

  45. Arkkienkeli 5.10.2021 14:17
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Kellanruskea mansikka: "Heinäveden kunnan mukaan kuuluu vuokralaiselle" viittaa kunnan vuokra-asuntoon. Ei niissä ole yhtiökokouksia, vaan Timo lienee jo ottanut yhteyttä omistajaan ts. kuntaan.
   Kyllä vuokra-asunnoissa asuvillekin tulee ilmoitus yhtiökokouksesta, sillä asunnot omistava yritys on lakisääteisesti velvollinen kutsumaan asukkaat kokoukseen kuullakseen heidät mielipiteitään & ehdotuksiaan.

   Lainaa

  46. Kellanruskea mansikka 5.10.2021 15:29
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Arkkienkeli: Kyllä vuokra-asunnoissa asuvillekin tulee ilmoitus yhtiökokouksesta, sillä asunnot omistava yritys on lakisääteisesti velvollinen kutsumaan asukkaat kokoukseen kuullakseen heidät mielipiteitään & ehdotuksiaan.
   Kunnan asunto on eri asia kuin asua vuokralla as oy:ssä. 

   Lainaa

  47. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Vaakku: Veikkaan että yrittäjää ärsyttää, jos saman talon ylemmässä kerroksessa asuva koira välillä pitää vähän ääntä. Nyt kahvilan nimi julkiseks, ei tarvii ujostella. Tietäis mihin ei ainakaan tarvii mennä käyttämään rahojaan.
   Eikö tuolla jo lukenu Hyvän Tuulen lounaskahvila

   Lainaa

  48. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Akilla on kyllä pointtia tuossa.

   Lainaa

  49. Sitkas karjalanpiirakka 5.10.2021 17:26
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Nykyään on muotia syyttää somea/nettiä milloin mistäkin. Kyllä meillä ainakin lapsille opetettiin että oma syy jos antaa kaverien yllyttää tekemään tyhmyyksiä. "Se oli ton idea" ei kelvannut selitykseksi, eikä kaverin korvaaminen nettirandoilla pitäisi tekosyytä ainakaan parantaa.

   Lainaa

  50. Kalpea dinosaurus 5.10.2021 17:39
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Eikö tuossa lapussa puhuta koiran opettamisesta? Kun seuraavassa kuitenkin sanotaan, että ei ole asiaa sisälle. Olisi voinut koko lapusta ottaa kuvan, kun tuosta ei näe kaikkea. Tyhmä lappu silti, ei siinä.

   Lainaa

  51. Intravenoosi ankka 5.10.2021 18:02
   Tulos: -10 (14 ääntä)
   Nuori vadelma: Käsiala on kuitenki ihan samanlainen.
   Ei todellakaan ole. Esim. R on yläosastaan kaareva, toisessa vasemmalla ylhäällä terävä.

   Lainaa

  52. Tahdistamaton keiju 5.10.2021 19:08
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Miehekäs kana: Käsiala ei ole sama. A-kirjaimen vaakaviiva alkaa toisessa viestissä viivasta ja toisessa vaakaviiva menee yli. Tekstissä on muitakin kirjain eroja kuten k-kirjaimessa on silmukka. Epäilen että kahvila viesti on aito ja kahvilan edessä olevat parkkipaikat ovat varattu kahvilalle ei rakennuksessa [...]
   Aivan varmasti on sama käsiala. A-kirjain alkaa kummassakin viestissä satunnaisesti viivasta tai menee yli A:sta riippuen. Kato nyt noit isoja J-kirjaimiakin. Mites onkaan sattunut että kaksi muka eri ihmistä kirjoittais ne just tolleen samalla tavalla, että se J menee alemmas kuin kirjaimet...

   Lainaa

  53. Tahdistamaton keiju 5.10.2021 19:15
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Kalpea dinosaurus: Eikö tuossa lapussa puhuta koiran opettamisesta? Kun seuraavassa kuitenkin sanotaan, että ei ole asiaa sisälle. Olisi voinut koko lapusta ottaa kuvan, kun tuosta ei näe kaikkea. Tyhmä lappu silti, ei siinä.
   Kyllä siinä lopettamisesta puhutaan, L:stä näkyy pieni osa ennen O:ta.

   Lainaa

  54. Pinkki karhu 5.10.2021 20:10
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Kaverin veljen kaveri kuoli junan katolle ihan ilman somehaastettakin, joten voi olla myös ihan puhdasta idiotismiakin...

   Lainaa

  55. Tulos: +3 (7 ääntä)
   BBC = big black cable (kaveri kertoi)

   Lainaa

  56. Tulos: -4 (8 ääntä)
   Napael: Tuleekohan tulevaisuudessa lehtiotsikot olemaan luokkaa "Nuori mies löytyi hirtettynä puusta - poliisi ei epäile henkirikosta tai somehaastetta"?
   Enään on imielestäni han käypänen murhamotiivi, samoin kapish (capisce).

   Lainaa

  57. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Invakortilla saa kyllä pysäköidä vaikka ei olis invapaikkaa. Sillä saa pysäköidä mihin vaan paitsi tietty sellaisille paikoille missä aito aiheuttaa vaaraa tai on kohtuuttomasti tiellä. Kahvilanpitäjä on siis väärässä.

   Lainaa

  58. Itseasiassa 7.10.2021 8:23
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Napael: Googlettelin tuota tapausta äsken ja ainoastaan poliisin erittäin epämääräinen kommentti viittasi somehaasteeseen. Mitään haasteen nimeäkään ei tullut esille ja pisin artikkeli lähinnä listasi vanhoja tapauksia.
   Taas hyvä syy olla lukematta iltapäivälehtiä. Vakavastikin aiheet menevät viihdeosastolle, niin ei ole journalismin taso kummonen.

   Lainaa

  59. Itseasiassa 7.10.2021 8:55
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   Puluparka: Ironisesti kyseisen kahvilan nimi on "Hyvän Tuulen Lounaskahvila."
   Omistaja on varmaan taas niitä ihmisiä, joista tuli yrittäjiä, koska eivät pystyisi olemaan kenelläkään muulla töissä.

   Lainaa

  60. Itseasiassa 7.10.2021 9:38
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Arkkienkeli: Kyllä vuokra-asunnoissa asuvillekin tulee ilmoitus yhtiökokouksesta, sillä asunnot omistava yritys on lakisääteisesti velvollinen kutsumaan asukkaat kokoukseen kuullakseen heidät mielipiteitään & ehdotuksiaan.
   Mielenkiintoista. Tähän mennessä en ole saanut kutsuin kuin putkiremontin infotilaisuuteen ja vuokralla eri kämpissä on tullut asuttua 20 vuotta. Ainoastaan yksi vuokranantaja on ylipäänsä kysynyt mielipiteitä asumisesta.

   Lainaa

  61. Tursas pörheä 7.10.2021 17:37
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Nuori vadelma: Käsiala on kuitenki ihan samanlainen.
   Käsiala on täsmälleen sama...

   Lainaa

  62. Jakautunut herne 7.10.2021 22:19
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Kapish. ❤️

   Lainaa

  63. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Aki on täysin oikeassa

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: juna, jännite, kahvila, koira, kuva, lappu, nurmikko, parkkipaikka, piha, pysäköinti, ruoho, ruohonleikkuu, somehaaste, sähköisku, takapiha, viesti